Page 1

D E

WONINGKRANT

OV E R T U I G E N D E U I T GAV E VO O R H E T KO P E N | V E R KO P E N | V E R H U R E N VA N E E N E I G E N D O M

editie KEMPEN | OKTOBER '19

O N S U I TG E B R E I D A A N B O D V I N D T U T E R U G O P I M M OV L . B E

VASTGOED NORMEN

2020

STRENGE REGELS VOOR VASTGOED IN 2020 2020 staat voor de deur. Een jaartal waarin er heel wat verandert op de vastgoedmarkt. Energienormen worden nog strenger als u gaat bouwen en fiscale voordelen zullen verdwijnen. De overheid legt ons deze strikte maatregelen op met het oog op een groene toekomst.

2. Enkel glas vervangen: alle leefruimtes, keukens, slaapkamers en badkamers van de woning moeten uitgerust zijn met dubbele beglazing.

Wenst u nog dit jaar een woning te kopen, kijk dan snel verder en ontdek ons huidig vastgoedaanbod in uw regio.

Gelukkig voorziet de overheid subsidies voor o.a. hoogrendementsbeglazing.

Ook Immo VL denkt aan een groene toekomst.

Energienorm 2020 Er werd al langer bekend gemaakt dat vanaf januari 2020 uw woning moet voldoen aan verstrengde energienormen. Voldoet ze niet dan kan uw woning strafpunten bekomen en in het slechtste geval kan ze ongeschikt verklaard worden.

3. Rookmelders: voortaan moeten alle woningen uitgerust zijn met rookmelders. Er wordt zelfs aangeraden om elke ruimte waar u door moet om buiten te geraken te voorzien van een rook- en/of CO-melder. Een kleine investering die levens redt!

Waaraan moet voldaan worden? 1. Dakisolatie: elke woning die voor 2006 op het elektriciteitsnet is aangesloten moet voorzien zijn van dakisolatie. Is dit niet volgens de normen, dan volgen er strafpunten die kunnen leiden tot ongeschiktheid van de woning. U zal als eigenaar werken moeten uitvoeren om de woning terug conform te maken.

Woonbonus weg - registratie 6% Het Vlaamse regeerakkoord heeft gevolgen voor iedereen die een woning wil aankopen, want de woonbonus verdwijnt en wordt vervangen door een nieuw systeem van registratierechten. In deze Woningkrant gaan we verder in op deze drastische wijziging.

Tot slot willen we jullie nog meegeven dat ook wij een eerste stap zetten in de goede, ecologische richting. Daarom hebben wij gekozen om uw favoriete immokrant voortaan te drukken op papier dat voldoet aan het FSC label (Forest Stewardship Council) en afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen of recyclage. Want alle kleine beetjes helpen, nietwaar? Veel leesplezier,

OP ZOEK? ONTDEK ONS AANBOD IN DEZE KRANT


| balen | geel | 2

ONS UITGEBREID AANBOD VINDT U TERUG OP IMMOVL.BE

BALEN

BALEN-OLMEN

LEEUWERIKHEIDE 109 Charmante woning met 3 slaapkamers op een perceel van 12a 5ca. Rustig gelgen in de natuur. Garage aanwezig.

€ 245.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 632

IN DE KIJKER

BALEN

OLMENSEMARKT 4 Op te frissen appartement van 91m² met 2 slaapkamers in het centrum van Olmen. Veel lichtinval. Voldoende parkeergelegenheid.

€ 125.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 556

BALEN

GERHEIDE 153 Charmante gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers op een perceel van 15a58ca. Badkamer volledig vernieuwd met bad en inloopdouche. Grote tuin. Op wandelafstand van natuur- en recreatiegebied de Keiheuvel.

€ 250.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 495

BALEN

BALEN

BALEN

VAARTSTRAAT 1 Handelshuis van 212m², gelegen in het centrum. Gelijkvloers: commerciële ruimte en achterliggend een leefruimte. 1e verdieping: woongedeelte met 3 slaapkamers. Veel parking in de buurt. Verschillende doeleinden mogelijk.

€ 200.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 700

BALEN-OLMEN

DELIESTRAAT 5 Te renoveren woning met 2 slaapkamers gelegen in een doodlopende straat. Vaste trap naar de ruime zolder. Grote tuin met opbergruimte/werkplaats. Dubbele garage en kelder aanwezig. Verhuurd aan € 609/m. Centrum.

€ 139.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 651

BALEN

LAATSTE 2 STUKS! MARKT 14 In het centrum gelegen triplex appartement met 4 slaapkamers, bewoonbare opp. van 239m². Zeer groot zonnig terras van 55m². Garage van 30m² bij aan te kopen voor €15.000. Topligging!

€ 249.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 187

BALEN-OLMEN

OLMENSEMARKT 2-1 Op te frissen appartement van 94m² met 3 slaapkamers in het centrum van Olmen. Veel lichtinval. Goede ligging. Er is voldoende parking voorzien.

€ 135.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 712

GEEL

STEEGSEBAAN 275 Handelshuis met 3 slaapkamers, café en grote zaal van 255m². Geschikt voor verschillende doeleinden. Gelegen aan het groot natuur- en recreatie gebied 'De Keiheuvel'.

€ 249.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 668

GEEL

KERKSTRAAT 31 In het centrum gelegen nieuwbouwproject van 4 appartementen, waarvan er nog slechts 2 appartementen beschikbaar zijn: - Duplexappartement met 2 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, berging en leefruimte. Er is een inpandig terras van 6m² dat zuidoost georiënteerd is. - Dakappartement met 1 ruime slaapkamer, berging en badkamer. Vanuit de open leefruimte met keuken heb je toegang tot het grote terras. Nog 1 garage en 1 staanplaats beschikbaar mits meerprijs. Verkoop deels onder registratie en deels onder het btw-stelsel.

v.a. € 175.000

€ 155.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

UW WONING HIER?

GEEL

OLMENSEMARKT 2-2 Gelijkvloers appartement van 98m² met 1 slaapkamer in het centrum van Olmen. Gezellig terras met tuintje. Grote berging. Goede ligging. Voldoende parkeergelegenheid. VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 706

RIJN 36 Gerenoveerd duplexappartement van 65m² met 2 slaapkamers. Er is een lichtrijke leefruimte met zithoek, een open keuken, een badkamer, dressing en terras van 8m². Garage met elektrische poort, beschikbaar mits meerprijs. Ideale ligging nabij het centrum.

€ 149.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

IN DE KIJKER

GEEL

EPC 221

RETIESEWEG 56 Karaktervol gelijkvloers appartement van 100m² nabij het centrum. Inkomhal met toegang tot de leefruimte met veel lichtinval en een keuken. Ruime berging. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Garage inbegrepen in de verkoopprijs.

€ 165.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 352

GEEL

LAATSTE 5 STUKS! MARKT 24 Commercieel pand met bovenliggend appartement. Momenteel ingericht als dames- en herenkapsalon. Het pand bestaat uit een winkelruimte, keuken, toilet en kelderberging. Parking op wandelafstand. Verschillende doeleinden mogelijk.

€ 345.000

VG, GVV, GVKR, KG, GMO

Wilt u ook schitteren in de woningkrant? Contacteer ons voor een gratis schat ting .

ROZENDAAL 101 Ruim recent appartement van 90m², gelegen in de winkelstraat en op wandelafstand van de markt. Het beschikt over 2 ruime slaapkamers en een groot, zuidwestelijk gericht terras. Extra opbergruimte vinden we terug in de kelderberging.

EPC 743

GEEL

€ 189.000

GEEL

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 207

GEEL 3D VISUAL AZALEASTRAAT - 75% VERKOCHT

DOELENSTRAAT 3 Opbrengsteigendom bestaande uit 3 appartementen gelegen in het centrum, op wandelafstand van alle faciliteiten. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers met elk een terras. Alle appartementen zijn momenteel verhuurd.

€ 375.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 174

ANTWERPSEDRIES 9 Villa met 4 slaapkamers op een perceel van 10a25ca, ideaal gelegen in het centrum. De keuken en CV condensatieketel werden recent vernieuwd. Ruime, zuidgerichte tuin waar het heerlijk vertoeven is. Zonnepanelen aanwezig.

€ 450.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 277

RAUWELKOVEN 39 Vrijstaande woning op 6a40ca van 212 m² bestaande uit een leefruimte, eetkamer, keuken, badkamer, toilet en 4 slaapkamers. De woning is voorzien van handmatige rolluiken. Parking in een garage. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

€ 224.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC i.a.

Modern, energiezuinig project van 20 appartementen. De appartementen worden gebouwd met hoogwaardige materialen met aandacht voor akoestisch comfort en zijn verspreid over 2 blokken met aparte ingang. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en worden ingericht met open keuken, leefruimte, badkamer en berging. Het is heerlijk vertoeven in de zuidgerichte privé tuinen en terrassen. Ondergrondse autostaanplaats en privé berging in de kelder beschikbaar mits meerprijs. De BEN30 norm kan gehaald worden met vloerverwarming, een hoogrendementsketel en indien er gekozen wordt voor zonnepanelen (mits meerprijs). Verkoop grondaandeel onder registratie, constructie onder btw.

v.a. € 169.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

BEN 30


| geel | 3

INTERESSE IN 1 VAN ONZE WONINGEN? CONTACTEER VANDAAG NOG ONZE WONINGEXPERTEN

GEEL

GEEL

WATERSTRAAT 32A Gelijkvloers appartement van 70m² met 1 ruime slaapkamer, gelegen in het centrum. Het appartement geniet van een gezellige tuin met een aangelegd terras. Ondergrondse autostaanplaats met kelderberging beschikbaar mits meerprijs.

€ 199.500

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 155

GEEL

WEVERSTRAAT 22 Op te frissen halfopen bebouwing, gebouwd op een perceel van 6a84ca. Erg rustig gelegen te Zammel. De woning beschikt over 3 slaapkamers en heeft een ruime zolder, alsook een garage van 64m² met bijgebouw. Rolluiken zijn voorzien.

€ 209.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

GEEL

WINKELOMSEHEIDE 156 Te renoveren woning op een op te splitsen perceel van 19a94ca. Deze woning heeft 5 slaapkamers en staat in verbinding met de atelierruimte van huisnummer 158. Ruime veranda. Opsplitsing van het perceel is in samenspraak.

EPC 867

€ 215.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 478

GEEL

WINKELOMSEHEIDE 158 Te renoveren appartement op een op te splitsen perceel. Het appartement heeft 2 slaapkamers. Er is een werk-/atelierruimte voorzien. Hierlangs is er toegang tot de woning met huisnummer 156. Opsplitsen van het perceel in samenspraak.

€ 195.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 1230

WAAIBURG 38 Luxe stadsvilla, tot in detail afgewerkt. Living met eetplaats en design keuken. Vide naar de verdieping met slaapkamer, badkamer, dressing en wasplaats. De verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamers en badkamer. Tuin met zwembad en poolhouse.

€ 895.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

Wat verandert er nu precies in 2020? 1. Nieuwe Energienormen bij nieuwbouw en renovatie

Hoe bewijs ik dat het dak de isolatienorm haalt?

Wanneer een aanvraag voor een bouwvergunning ingediend wordt vanaf 1 januari '20 mag het E-peil voor een nieuwbouwwoning nog maximum E35 bedragen, terwijl dit nu nog E40 is.

Met het EPC, postinterventiedossier, bouwplan, lastenboek of facturen. Indien geen van deze documenten voorhanden zijn, zal er een EPC opgemaakt moeten worden door een energiedeskundige, anders zal de woningcontroleur zelf de feitelijke vaststelling van de dakisolatie komen doen.

Bij een ingrijpende energetische renovatie zal het max. E70 worden. Een ingrijpende energetische renovatie is een renovatie waarbij de technische installaties worden vervangen en waarbij de buitenmuren en het dak zullen moeten worden (na)geïsoleerd.

2. Dakisolatie `` Van toepassing op alle woningen en huurwoningen die vóór 1-1-06 zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. (nieuwbouwwoningen sinds 1-1-06 die in orde zijn met de energieprestatieregelgeving voldoen al aan de normen). `` Met woningen wordt bedoeld: studio’s, appartementen en eengezinswoningen. `` Geldt niet voor: handelspanden; kamers; daken kleiner dan 2m². `` Minimumnorm: R-waarde van 0,75m² K/W `` Telt ook als voldoende isolatie: een geïsoleerde zoldervloer bij onverwarmde en onbewoonde zolder, plafondisolatie als de isolatie doorloopt over het volledige plafond met een R-waarde van minimum 0,75m²K/W, wat ongeveer 3 tot 4 centimeter isolatie is. `` Vanaf 1-1-20 kan men ook aan de dakisolatienorm voldoen als de energiescore van de woning, vastgesteld in een EPC, lager ligt dan de grenswaarde die is vastgesteld. Deze grenswaarden zijn: - 600 kwh/m² voor een open bebouwing - 550 kwh/m² voor een halfopen bebouwing - 500 kwh/m² voor een gesloten bebouwing - 400 kwh/m² voor een appartement Wat als je de minimumnorm niet haalt? Vanaf januari 2020 zullen 9 strafpunten worden toegekend aan woningen met een dak kleiner dan 16m², aan daken groter dan 16m² zullen 15 strafpunten toegekend worden. Hierdoor kan de woning in aanmerking komen voor een ongeschikt verklaring, wat wil zeggen dat de eigenaar werken zal moeten uitvoeren om de woning terug conform te krijgen. Ongeschikt betekent namelijk dat de woning niet voldoet aan de minimale kwaliteitsnormen en dat de woning minstens 15 strafpunten heeft. Wat bij appartementsgebouwen? Ook deze moeten in orde zijn. Elk appartement in het gebouw krijgt strafpunten bij het ontbreken van dakisolatie, dus niet enkel de appartementen die onder het dak gelegen zijn. Wanneer het EPC van een appartement lager is dan 400 kwh/m² is dakisolatie niet nodig en zullen er geen strafpunten toegekend worden.

Wat bij ongeschikt verklaring van een huurwoning? De huurwoning mag niet meer verhuurd worden. De huidige huurder mag wel blijven tot het einde van het huurcontract. De eigenaar-verhuurder zal een boete toegekend krijgen. Wie gaat dit betalen? Netbeheerder Fluvius zorgt voor een tegemoetkoming onder de vorm van subsidies. Lees de voorwaarden na op: fluvius.be/nl/thema/premies.

3. Woonbonus verdwijnt - registratie wordt 6% Woonbonus = wie op dit moment een hypothecair krediet voor de enige woning afsluit, geniet van een belastingvoordeel. De nieuwe regering heeft in het Vlaamse regeerakkoord beslist om deze af te schaffen, met het gevolg dat geen extra belastingaftrek meer opgenomen kan worden. Wie al een lening heeft, blijft in het oude systeem. Compensatie: de registratierechten worden verlaagd van 7% naar 6%, waardoor er minder betaald moet worden bij de aankoop. Dit is enkel van toepassing op de enige woning. Voor bouwgronden, 2e eigendom, handel,... blijft de 10% regel gelden.

4. EPC ook verplicht voor handel Het energieprestatiecertificaat is al meer dan10 jaar verplicht bij de verkoop en verhuur van woningen, appartementen, studio's,... Vanaf 2020 zal ook bij de verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen verplicht een EPC aanwezig moeten zijn. Dit gaat over kantoren, handelsruimten, horecazaken, praktijkruimten, B&B’s en andere niet-residentiële bestemmingen.

EPC i.a.


| geel | 4

ONS UITGEBREID AANBOD VINDT U TERUG OP IMMOVL.BE

GEEL

GEEL

ELSUM 111 Centraal gelegen handelsruimte of kantoor. Het pand bestaat uit een handelsruimte met achteraan een opslagruimte en een keuken. Geschikt voor diverse doeleinden zoals handel, kantoor, vrij beroep of het kan omgevormd worden tot een appartement.

€ 99.000

STATIONSSTRAAT 156-F1 Recent appartement (120m²) nabij station en centrum. Living, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer, wasplaats en toilet. Zonnig terras met elektrische luifels. Ondergrondse garage en kelders mits meerprijs.

€ 349.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

IN DE KIJKER

IN DE KIJKER

GEEL

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 131

GEEL

RIJN 177 Ruime woning op 8a met 4 slaapkamers. Kan ook omgebouwd worden naar een commercieel gebouw. Leefruimte, aparte keuken en berging met douche en toilet. Badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet. Zolder 45m². Tuin met terras en tuinberging.

€ 249.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 466

GEEL

GEEL

DIESTSEWEG-KOLLEGESTRAAT

LAATSTE 4 STUKS!

Uniek project van nog 3 exclusieve appartementen met zicht op de Markt. De appartementen zijn ingericht met open leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en dressing. Terras. Autostaanplaatsen met autolift in de kelder beschikbaar mits meerprijs. Er wordt een fietsenstalling voorzien op het gelijkvloers. Zeer hoogwaardige afwerking. PALLO Goed gelegen, nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer. Leefruimte met keuken, slaapkamer met badkamer en bergruimte. Mooi terras van 24m². Lift. Autostaanplaats beschikbaar. Grondaandeel onder registratie, verkoop constructie onder het btw-stelsel.

€ 196.000

Het project zal opgetrokken worden in duurzame materialen en zal voldoen aan de energiezuinige BEN 30 norm. Unieke toplocatie in het centrum.

v.a. € 375.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

GEEL

GEEL

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

BEN 30

GEEL

GASTHUISBOSSTRAAT 1 - WINKELOM 1 Stijlvol nieuwbouwproject bestaande uit 34 wooneenheden. De appartementen worden opgetrokken in hoogwaardige materialen. Er zijn studio’s met 1 slaapkamer beschikbaar, appartementen met 2 slaapkamers en duplex-appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Deze worden allemaal ingericht met open keuken, leefruimte, badkamer, berging en privatief terras. Inspraak in afwerking mogelijk. Voor alle appartementen wordt een E-peil nagestreefd van <45. Ondergrondse parkeerruimte, bovengrondse parkeerruimte en bergruimte in de kelder beschikbaar mits meerprijs. Centrale ligging nabij het centrum. Verkoop grondaandeel onder registratie, constructie onder btw-stelsel. v.a.

€ 125.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

GEEL

EPEIL <45

GEEL

VELDSTRAAT 27 Laatste 2 duplex appartementen van 105m² en 130m² met elk 3 slaapkamers. Worden volledig afgewerkt en uitgerust met keuken, badkamer, apart toilet, berging en terras. Verkoop onder btw. Staanplaats en kelder mits meerprijs. Centrum. v.a.

€ 249.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 144

PALLO Goed gelegen, nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers. Leefruimte, ingerichte keuken en badkamer en bergruimte. Mooi terras van 10m². Lift. Autostaanplaats beschikbaar. Grondaandeel onder registratie, verkoop constructie onder het btw-stelsel.

€ 253.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

IN DE KIJKER

GEEL

€ 215.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 1024

GEEL

€ 275.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 1003

GEEL

LAATSTE 2 STUKS!

3D VISUAL DUL 2 Goed gelegen, te renoveren woning op ± 10 are met 2 slaapkamers. Gezellige leefruimte met veel lichtinval, aparte keuken en berging. Vanuit de veranda bereiken we de zeer diepe tuin. Badkamer met ligbad en lavabo. Zolder en kelder. Centrale ligging.

GASTHUISHEIDE 18 Op te frissen, rustig gelegen woning gebouwd op een perceel van 11a20ca. De woning beschikt over 3 slaapkamers. Er is een groot overdekt terras. Mogelijkheid voor renovatie of om het perceel op te splitsen in 2 bouwgronden.

BOEKWEITSTRAAT 11 Vrijstaande woning op 6a10ca met 3 slaapkamers, rustig gelegen, vlakbij het centrum. Een ruime zolder (30m²) en een inpandige garage zijn aanwezig. Er is een oostelijk gerichte tuin waar u al van ’s morgens kan genieten van de zon.

€ 198.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 966

GEEL

DOELENSTRAAT 48 Bel-etage woning, ideaal gelegen in het centrum, vlakbij alle faciliteiten. De woning beschikt over 3 slaapkamers. Ruime inpandige garage (24m²) en een oostelijk gerichte stadstuin. De pvc-ramen zijn vernieuwd in 2003.

€ 275.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 369

GEEL EUROPAWIJK 4 - 90% VERKOCHT

ANTWERPSEWEG 149 Winkelruimte (145m²) met magazijn (340m²) en bovenliggende woonst (175m²) op 12a32ca. Het appartement op de eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers. Dit pand is gelegen op een ideale handelsligging met privatieve parkeerruimte.

€ 398.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 722

DIESTSEWEG 92 Centraal gelegen, goed onderhouden appartement van 108m² (2de verdieping). Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 terrassen. Elektrische rolluiken. Lift aanwezig. Garage beschikbaar mits meerprijs van 20.000 euro.

€ 225.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 85

RETIESEWEG 68 Stijlvol landhuis met 3 slaapkamers op een perceel van 14a16ca. Ruime inpandige garage en vrijstaande garage. De woning is zeer goed onderhouden en gunstig gelegen met een prachtig uitzicht op weilanden.

€ 299.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 477

Uniek project van 17 modern gerenoveerde appartementen. Deze instapklare appartementen zijn volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht met nieuwe keuken inclusief inductiekookplaat, badkamer, leefruimte, 2 slaapkamers, apart toilet en berging. Leuk terras met tuin aanwezig bij de gelijkvloerse appartementen, de appartementen op de verdiepingen beschikken over een overdekt terras, waarvan sommige met buitenberging. Autostaanplaatsen beschikbaar. Fietsen kunnen geplaatst worden in de gemeenschappelijke fietsenstalling. Alle appartementen worden volledig afgewerkt en geschilderd opgeleverd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een ultramodern intercomsysteem en een gemeenschappelijke ondergrondse afvalinzameling via IOK. Centraal gelegen, vlakbij Geel, Mol, Retie en vlot bereikbaar vanaf de E34 (Eindhoven-Turnhout-Antwerpen). Verkoop onder registratie. v.a.

€ 187.500

VG, VV, GVKR, KG, GMO


| geel | gierle | herentals | herselt | kasterlee | laakdal | 5

INTERESSE IN 1 VAN ONZE WONINGEN? CONTACTEER VANDAAG NOG ONZE WONINGEXPERTEN

GEEL

GEEL

VELVEKEN 54 Perfect onderhouden villa op 32a81ca met 4 slaapkamers. Ruime leefruimte met veel lichtinval, volledig ingerichte open keuken en wasplaats. Prachtige tuin en binnenzwembad met bar en douche. Bureau, ingerichte badkamer en dressing.

€ 1.200.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 70

HERENTALS

VG, VV, GVKR, WG, GMO

MARKT 33 Uitstekend gelegen handelspand in hartje centrum. Dit pand heeft een commerciële oppervlakte van 140m² met bijhorende bergruimte van 60m². Topligging op de markt.

€ 650.000

EPC 101

€ 239.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 131

EPC 164

ANTWERPSEWEG 175 Starterswoning of opbrengsteigendom met 3 slaapkamers vlakbij de oprit van de E313. Extra opbergruimte is te vinden in de ruime zolder (35m²) en kelder. Achteraan bevindt zich een leuke tuin. De volledige woning is voorzien van rolluiken.

€ 189.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

SCHOORSTRAAT 69 Dit nieuwbouwproject in Gierle bestaat uit 4 ruime KMO-units met een oppervlakte van 280m². Elke unit zal beschikken over 1 sectionaalpoort. Ruime autostaanplaatsen beschikbaar. Inspraak in de afwerking mogelijk. Verkoop onder btw-stelsel.

EPC 634

IN DE KIJKER

v.a. € 295.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

/

KASTERLEE

AARSCHOTSESTEENWEG 113 Zeer goed onderhouden appartement (144m²) gelegen op de 2de verdieping. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op het zuidwest gerichte terras is het aangenaam vertoeven. Vloerverwarming, airco, warmtepomp en regenwaterrecuperatie.

€ 345.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 188

LAAKDAL

LAAKDAL

KASTERLEE-LICHTAART

VG, VV, GVKR, KG, GMO

HERSELT

KRUINEIKENPLEIN 12-101 Schitterend appartement van 115m² met 3 slaapkamers, nabij het centrum. Zonovergoten woonkamer/ eetkamer met een open geïnstalleerde keuken. Badkamer met ligbad, douche en wasmeubel. Ruim terras. Autostaanplaats mits meerprijs.

GIERLE

GEEL

EUROPAWIJK 2 Laatste appartement met 2 slaapkamers, apart toilet en berging. Leuk terras. Fietsenstalling en ultramodern intercomsysteem. Volledig afgewerkt en geschilderd. Verkoop onder registratie.

€ 198.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

HERENTALS

KRUINEIKENPLEIN 14-302 Ruim en instapklaar duplex dakappartement van 119m² met geïnstalleerde keuken en 3 slaapkamers. Nabij centrum, scholen, sportfaciliteiten, restaurants. Gezellig terras met een mooi uitzicht. Autostaanplaats mits meerprijs.

€ 228.000

GEEL

KERKENDIJK

EERSELINGENSTRAAT 29 Exclusieve villa op 16 are, zeer hoogwaardig afgewerkt met luxueuze materialen. Prachtige inkomhal, leefruimte met veel lichtinval. Nieuwe keuken met eetruimte. In totaal beschikt de woning over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Rustige tuin.

€ 595.000

VG, GVV, GVKR, WP, GMO

IN DE KIJKER

EPC 190

HOUTHOEK 75 Halfopen bebouwing op 8a33ca met 3 slaapkamers. Er is een ruime zolder (53m²) die als opbergruimte, extra slaapkamers of speel/hobbykamer gebruikt kan worden. In de mooi aangelegde tuin is het heerlijk vertoeven. Zeer rustig gelegen.

€ 249.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 573

LAAKDAL

VOSSENBERG 38 Rustig gelegen, te renoveren woning bestaande uit een leefruimte, eetplaats en keuken met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Extra slaapkamer of bergruimte mogelijk op zolder. Garagebox aanwezig.

€ 189.000

VG, GVV, VKR, WG, GMO

EPC 684

Uniek nieuwbouwproject van 4 halfopen bebouwingen gelegen op een topligging te Kasterlee. Het project zal opgetrokken worden in duurzame, hoogwaardige materialen en zal voldoen aan de energiezuinige BEN 30 norm. Hierdoor zijn er tal van fiscale voordelen en beantwoorden de woningen aan alle strenge en geldende ventilatie- en isolatienormen. Grondaandeel onder registratie, constructie onder btw-stelsel. De woningen worden volledig afgewerkt, inclusief tuin en oprit. Er is inspraak in indeling en afwerkingsmaterialen van de volledige woning, tuin en oprit.

€ 475.000/woning

Warmste Week = Warmste Maand Ook dit jaar zet Immo VL zich weer in voor een lokaal goed doel en steunt zo de Warmste Week van StuBru. 't Looise Hulphuis Ons warme hart gaat dit jaar naar 't Looise Hulphuis, zij helpen mensen in Tessenderlo die in armoede leven. Een hele groep van vrijwilligers zorgt voor de bedeling van voedselpakketten, kleding, speelgoed en overige hulpgoederen aan zij die dit nodig hebben. Want armoede is jammer genoeg ook bij ons een probleem.

MEERLAARSTRAAT 205 Zeer ruime nieuwbouwwoning HOB op 8a43ca, opgetrokken in een klassieke bouwstijl en voorzien van alle hedendaagse comfort. De woning wordt gebouwd met oog op de toekomst en beantwoordt aan alle strenge en geldende ventilatie- en isolatienormen. Via de inkomhal met apart toilet komt men in de ruime leefruimte met zithoek en eetplaats. Aansluitend met de eetkamer situeert zich de open keuken met een mooi zicht op de tuin. De aparte berging/ wasplaats is toegankelijk via de keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een berging en een comfortabele badkamer met toilet. Kruipkelder en zolder. Inpandige garage, afgesloten met een rolpoort. Verkoop onder het btw-stelsel, exclusief keuken. Het is mogelijk om de woning casco of volledig afgewerkt aan te kopen. v.a.

€ 295.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

Onze actie Immo VL schenkt de ganse maand november per transactie (verkoop of verhuur) €25,- aan 't Looise Hulphuis.

Inzamelactie Naast financiële steun zorgt Immo VL mee voor het inzamelen van kleding en onderhoudsproducten. Via een inzamelpunt op ons kantoor in Tessenderlo kan u kleding die u niet meer nodig heeft, maar zeker nog bruikbaar is, binnenbrengen tijdens de kantooruren. Ook ongebruikt waspoeder, shampoo, schoonmaakmiddel ed. is meer dan welkom. Wij hopen op jullie massale steun! Wilt u kleding of producten schenken? Breng ze binnen op ons kantoor in Tessenderlo, Markt 6. Openingsuren: ma - woe - do: 9u-12u30 en 14u-18u di & vrij: 9u-12u30 en 14u-17u

BEN 30


| laakdal | meerhout | mol | 6

ONS UITGEBREID AANBOD VINDT U TERUG OP IMMOVL.BE

IN DE KIJKER

LAAKDAL

LAAKDAL

LAAKDAL-VEERLE

LANGEDIJK 17 Ruime nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en inpandige garage op 5a15ca. Verkoop van het grondaandeel valt onder registratie en de constructie onder btwstelsel. De woning kan winddicht, casco of afgewerkt aangekocht worden. v.a.€

290.000

DE HEGGE 2 Appartement (66m²) op de eerste verdieping, erg rustig gelegen te Veerle. Het beschikt over een ruime slaapkamer, een lichtrijke leefruimte en een badkamer met bad/douchecombinatie. Zeer geschikt als opbrengsteigendom. Garage mits meerprijs.

€ 125.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

LAAKDAL-EINDHOUT

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 244

MEERHOUT

MEERHOUT

OUDE TRAMLIJN 2B-4 Leuke serviceflat gelegen in een rustige buurt nabij het centrum van Eindhout. De flat is rolstoeltoegankelijk en iedere bewoner kan gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen, zoals van de fietsenberging, wasruimte en werkruimte.

€ 174.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 129

MEERHOUT

DIKSTRAAT Twee zeer ruime nieuwbouwwoningen, opgetrokken in een moderne bouwstijl. De woningen beschikken over 3 slaapkamers. De zolder is voorzien van een Velux dakvenster en biedt de mogelijkheid tot inrichting naar 2 extra slaapkamers. De woningen zijn energiezuinig en beantwoorden aan alle strenge ventilatie- en isolatienormen. Er is de mogelijkheid om een dakterras te maken aansluitend aan de masterbedroom. Men kan kiezen om zonnepanelen te plaatsen mits meerprijs. De woningen zijn gelegen op wandelafstand van winkels en de school. Grondaandeel onder registratie, constructie onder btw. v.a.

€ 338.500

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 282

MOL

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 774

MOL

KEIKENSTRAAT 34A Prachtige woning met 4 ruime slaapkamers op een perceel van 1ha 36a 96ca. Twee badkamers aanwezig. De grote tuin bevat een bijgebouw van 205m². Drie bijhorende aangrenzende landbouwpercelen. Karaktervol pand met veel potentieel!

€ 369.700

OLMSEBAAN 65 Halfopen bebouwing met twee slaapkamers. U komt binnen in de leefruimte en eetplaats met toegang tot het terras. Tevens vindt u een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Zeer ruime tuin. Parkeergelegenheid in een garagebox.

€ 139.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 658

MOL

EPC 733

OLMSEBAAN 67 Mooie starterswoning met ruime tuin. De woning bestaat uit een leefruimte, eetplaats, keuken en badkamer. Boven zijn er 3 slaapkamers en een extra toilet. Kelder en een gezellig terras met een zeer ruime tuin aanwezig. Parking in een garagebox.

€ 149.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 81

MOL

KOEPOORTSTRAAT 7 Zeer ruime en rustig gelegen woning, gebouwd op een perceel van 7a60ca. De woning met 4 slaapkamers beschikt over veel natuurlijke lichtinval. Extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden in de ruime zolder. De gezellige tuin biedt alle rust.

€ 525.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 86

MOL

EPC 659

LEEUWERIKHEIDE 16 Zeer goed onderhouden villa met 5 slaapkamers op een perceel van 18a75ca. Ruime woning met aparte hobbykamer en veranda met zicht op de tuin. Groene omgeving. Volledig onderkelderd.

€ 439.000

MARKT 22 Dit uniek herenhuis met 5 slaapkamers is zeer goed gelegen in het centrum van Meerhout. Ruime leefruimte, een keuken, 2 badkamers, gezellige veranda en een mooie stadstuin. Airco is aanwezig. Parkeergelegenheid in garage.

€ 398.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 222

MOL

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

IN DE KIJKER

MOL

LEENHOFSTRAAT 10-1.1 Recent appartement van 85m² met 2 slaapkamers in het centrum. Terras, berging en autostaanplaats aanwezig. Ideaal gelegen op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

€ 224.700

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

MEERHOUT

MEERHOUT

MOLENSTRAAT 33-21 Gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer, gelegen in het centrum. Ingerichte keuken, badkamer, leefruimte en berging. Autostaanplaats en kelder mits meerprijs. Zuidwest gericht terras van 20m². Ideaal voor investeerders.

€ 129.000

€ 215.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

MEERHOUT

BOERENKRIJGLAAN 8 Halfopen bebouwing op 11a35ca met 3 slaapkamers, rustig gelegen in het centrum. De woning is op te frissen waardoor deze volledig naar uw hand gezet kan worden. Ruim bijgebouw, ideaal voor een bijberoep of als hobbyruimte.

EPC 264

LAAR 2 Winkel- of kantoorruimte, gelegen in winkelgalerij 'Het Laarcenter', in hartje centrum. Het pand bestaat uit een commerciële oppervlakte van ca. 100m², bergplaats, wc en kitchinette. Horeca en kapperszaak zijn niet toegestaan.

€ 115.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

MOL

FEYNEND 46 Charmante hoeve op 17a37ca met 5 slaapkamers en een ruim bijgebouw. Deze woning biedt een brede waaier van handelsactiviteiten o.a. uitbating van sauna, wellness, B&B,... Mogelijkheid tot het realiseren van 4 woningen.

€ 625.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 222

MOL KAPELLESTRAAT 104

MILOSTRAAT 8 Commercieel pand met woonst met 3 slaapkamers op een perceel van 12a40ca in Millegem. Makkelijk bereikbaar via de ingang vooraan, zijkant en ook langs de achterkant van het perceel via de grote tuin.

€ 369.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 688

GOMPELBAAN 81 Charmante halfopen bebouwing met 2 slaapkamers op een perceel van 4a60ca. Tuin met een diepte van ca. 45m achter de garagebox. Recent vernieuwde ramen en dak. Ideale starterswoning.

€ 175.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 657

LEENHOFSTRAAT 60 Goed onderhouden woning met 2 slaapkamers aan de rand van het centrum. Gezellig terras met stadstuintje. Voldoende opbergruimte: zolder + kelder. Garage aanwezig. Ideale ligging, nabij scholen en winkels.

€ 225.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 723

4 prachtige moderne nieuwbouwappartementen aan de rand van het centrum. Deze energiezuinige residentie heeft niet enkel een luxueuze uitstraling maar bevat ook al deze elementen zoals vloerverwarming en geluidswerende aluminiumramen. Het volledige gebouw is opgetrokken in duurzame materialen van hoge kwaliteit. Verder voldoet het aan alle normen: - Ventilatie type D - E-peil maximum 30 - Zonnepanelen zijn mogelijk. Er is een gezellig aangelegd tuintje aanwezig waar je heerlijk tot rust kan komen tussen het groen. De appartementen worden volledig afgewerkt met inspraak in afwerking. Verkoop deels onder btw, deels registratie. v.a.

€ 199.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

BEN 30


| mol | olen | turnhout | westerlo | 7

INTERESSE IN 1 VAN ONZE WONINGEN? CONTACTEER VANDAAG NOG ONZE WONINGEXPERTEN

MOL

BERGSTRAAT 8 Gezellig appartement van 110m² met 3 slaapkamers in het centrum. Grote ruimtes met veel lichtinval. Gezellig terrasje. Berging + ondergrondse garage. Lift aanwezig. Ideaal gelegen op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

€ 225.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 135

LEENHOFSTRAAT 10-0.1 Gelijkvloers, recent appartement met 1 slaapkamer in het centrum. Overdekt terras. Berging en autostaanplaats aanwezig. Ideaal gelegen op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. VG, GVV, GVKR, WG, GMO

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 633

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 897

OLEN

GEELSEWEG 78 Centraal gelegen industriehal met kantoren, magazijn en appartement met 2 slaapkamers (123m²). Ruime kantoorruimte met aansluitend 2 aparte kantoren. 2 bergplaatsen en een magazijn (450m²) met losplaats. Ruime parking. VG, VV, GVKR, IG, GMO

EPC 742

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 118

MOL

BRAAMBESSENSTRAAT 1 Spaanse villa op 26a61ca met 2 slaapkamers. Deze charmante woning heeft een inkomhal met apart toilet, 2 badkamers, 2 slaapkamers, leefruimte, keuken en berging. Inpandige garage. Afgewerkt met duurzame materialen.

€ 369.000

ROZENBERG 110 Dit investeringspand heeft een gelijkvloerse commerciële oppervlakte van 85m² met bovenliggend 2 appartementen. De appartementen bestaan uit een leefruimte, keuken, 2 slaapkamers en terras. Achteraan zijn er 5 parkeerplaatsen in de garage.

€ 475.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

MOL

GINDERBROEK 56-1 Opbrengsteigendom met op het gelijkvloers een studio-appartement. Op de 1ste verdieping een duplexappartement en een achterliggende woning. Centraal gelegen, vlakbij openbaar vervoer. Ideaal voor investeerders.

€ 270.000

MOL

STATIESTRAAT 73 Gelijkvloers handelspand van 125m². Momenteel is het pand verhuurd. Ideaal voor investeerders. Zeer goede ligging!

€ 175.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

MOL

Wilt u ook schitteren in de woningkrant? Contacteer ons voor een gratis schat ting .

€ 550.000

MOL

CORBIESTRAAT 35 Handelspand met vergaderruimte. Het handelshuis heeft een totale oppervlakte van 146m² en is momenteel ingericht als horecapand en beschikt over een toog, aparte berging en sanitair. Terras. Keuken aanwezig op de 1ste verdieping. Kelder.

€ 299.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

OLEN

WEZEL 87 Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op 19a62ca. Bevat raampartijen tot op de grond wat zorgt voor veel lichtinval. Mooie grote tuin, toegankelijk langs 2 straten. Grote ondergrondse kelder + garage. Aparte tweede garage.

IN DE KIJKER

€ 399.000

EPC 100

MOL

€ 255.000

ASBERG 15 Ruwbouw villa op 15a03ca met 4 slaapkamers. Zeer ruime woning met 260m² bewoonbare oppervlakte en dubbele inpandige garage. Grote tuin. De villa wordt verkocht in de huidige winddichte ruwbouw staat. Verkoop onder het btw-stelsel.

UW WONING HIER?

MOL

€ 173.200

MOL

MOL

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 552

IN DE KIJKER

ROZENBERG 166 Rijwoning met 3 slaapkamers. Inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte en de keuken. Op de 1ste verdieping is er de badkamer en de 2 slaapkamers. 3de slaapkamer op de zolderverdieping. Koertje achteraan.

€ 160.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 900

TURNHOUT

LAMMERDRIES-OOST 21 Industriehal (357m²) met bovenliggend appartement met 2 slaapkamers op 16a68ca. De industriehal is conform de normen voor de voedingsindustrie. Zeer goed gelegen nabij Olen Shopping Park met een vlotte aansluiting naar de E313.

€ 389.000

VG, VV, GVKR, IG, GMO

EPC 385

WESTERLO-TONGERLO

WESTERLO-OEVEL

MAASSTRAAT

40%

Centraal gelegen, energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 6 woningen en 4 appartementen. Het project voldoet aan de BEN30 norm. Het is zeer goed gelegen nabij het centrum van Turnhout, in de onmiddellijke omgeving van winkels en scholen. Gelegen in een rustige woonbuurt. Het unieke aan dit project is dat het een woonerf is.

VERKOCHT TONGERLODORP 26A Ruim appartement (108m²) met 2 slaapkamers gelegen op de eerste verdieping. Inkomhal met apart toilet, badkamer, woonkamer, keuken en berging. Achteraan is er een groot terras van 35m².

€ 229.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 140

WESTERLO

Alle woningen hebben minstens 2 slaapkamers en er is volledige inspraak in afwerking van badkamer, binnendeuren, keuken en vloer. Bijna alle woningen en appartementen hebben een privatieve tuin. Inpandige garages aanwezig. Verkoop grondaandeel onder registratie, constructie onder btw. v.a.

€ 195.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

BEN 30

WESTERLO-TONGERLO

WESTERLO

LOOFVEN 10-12 - RESIDENTIE DE MAALDERIJ - LAATSTE 6 Het project omvat 2 eenheden van elk 5 appartementen met een zuidgericht terras. De appartementen worden volledig afgewerkt en uitgerust met zonnepanelen, warmtepomptechniek en vloerverwarming. Op het gelijkvloers bevinden zich 4 appartementen met 2 slaapkamers, omheinde tuin en terras met zonneluifel. De eerste verdieping omvat 4 appartementen, telkens met 2 slaapkamers en een mooi terras, eveneens voorzien van een zonneluifel. De 2 dakappartementen/ penthouses, bevatten elk 2 slaapkamers en een uitzonderlijk groot terras van 52m² met zonneluifels. Garage en kelder beschikbaar mits meerprijs. Het project biedt luxe, privacy, gezelligheid en wordt opgetrokken in een smaakvolle en tijdloze architectuur naar de hand van architect Jef Beneens. Goede locatie in een gezellige dorpsomgeving, maar toch vlakbij de oprit E313. Verkoop onder btw op constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel. Wet Breyne. v.a.

€ 244.950

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

BEN 30

BOERENKRIJGLAAN 140 Goed onderhouden woning met 3 slaapkamers op een perceel van 4a50ca. Dankzij de vaste trap naar de zolder is hier de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te maken. De ramen werden reeds vernieuwd. Terras en bijgebouw met garage.

€ 199.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 526

BOERENKRIJGLAAN 207 Prachtige villa op 78a72ca grond. Deze villa beschikt over 5 slaapkamers, een dubbele inpandige garage en een fantastisch ruime woonkamer. De villa kijkt uit op een prachtig stukje groen.

€ 750.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 350

TONGERLODORP 26B Duplex appartement van 96m² met 2 slaapkamers. Vanuit de woonkamer en de keuken is er toegang tot het grote terras (35m²). Op de derde verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer.

€ 189.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 187


| westerlo | ONS UITGEBREID AANBOD VINDT U TERUG OP IMMOVL.BE

WESTERLO

SNELWEGSTRAAT 4 Commercieel pand, voorheen ingericht als brasserie en vlakbij de E313 gelegen. Het pand heeft een ruim terras en parkeergelegenheid voor ca. 20 wagens. Door uit te voeren renovatiewerken kan het pand volledig naar uw hand gezet worden.

€ 350.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

IN DE KIJKER

WESTERLO

WESTERLO

BOERENKRIJGLAAN 137E Luxueus appartement van 145m² met 3 slaapkamers. Het appartement is zeer goed onderhouden en ingericht met hoogwaardige materialen. Ruim terras van 70m². Parkeerplaats en berging beschikbaar mits meerprijs.

€ 399.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

EPC 105

WESTERLO

WESTERLO

BOERENKRIJGLAAN 145 Unieke halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, gebouwd op een perceel van 3a15ca. In de leefruimte bevindt zich een gezellige houtkachel. De keuken werd recent vernieuwd. Extra: rolluiken, een voorraadkelder en regenwaterrecuperatie.

€ 275.000

VG, GVV, VKR, WG, GMO

8

EPC 237

WESTERLO-ZOERLE PARWIJS

P.E. PEETERSSTRAAT 11D Modern appartement (110m²) op de tweede verdieping. Instapklaar en zeer goed onderhouden. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Recent werd een nieuwe keuken geplaatst. Garage is aanwezig en is verplicht bij te nemen mits meerprijs.

€ 255.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 134

IN DE KIJKER

WESTERLO

FANFARESTRAAT 2 Hoogwaardig afgewerkt, gelijkvloers appartement van 118m² met 2 slaapkamers. Leefruimte met zithoek, hypermoderne keuken en badkamer. Veranda met toegang tot het terras. Ondergrondse garage mits meerprijs. Centrum.

€ 229.000

EPC 138

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

WESTERLO-OEVEL

RIETSTRAAT 1 Woning met 3 slaapkamers op een perceel van 3a80ca op een topligging in het centrum van Westerlo. Tuin met aparte garage. Gelegen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en Het Riet, een prachtig natuurgebied.

€ 249.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 486

WESTERLO BOERENKRIJGLAAN 187 - LAATSTE 2

NACHTEGAALPARK - REEDS 9 VERKOCHT

Stijlvol en uniek nieuwbouwproject bestaande uit nog 2 woningen met elk 3 slaapkamers opgetrokken in een landelijke bouwstijl. De woningen worden comfortabel ingericht met hoogwaardige materialen. De isolatie voldoet aan alle hedendaagse normen en wetgevingen zodat een gunstig K-peil kan worden bereikt. Gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Westerlo en in de omgeving van winkels, scholen, openbaar vervoer, wandelgebied de Beeltjes, Abdij van Tongerlo,.... Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn in enkele minuten bereikbaar. Verkoop grondaandeel onder registratie, verkoop constructie onder btw.

Modern, energiezuinig nieuwbouwproject van 17 appartementen en 4 woningen. De appartementen worden gebouwd in een groene parkomgeving en zijn verspreid over 3 urban villa’s met aparte ingang. Ze beschikken over 2 of 3 slaapkamers en worden ingericht met open keuken, leefruimte, badkamer en berging. Bijna al de gelijkvloerse appartementen beschikken over een privé terras en tuin met berging. De andere appartementen hebben een privé terras. Ondergrondse autostaanplaatsen en privé berging in de kelder zijn beschikbaar mits meerprijs. De woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers en een garage. Het project voldoet aan de BEN norm waarbij er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen en vloerverwarming. Zeer gunstig gelegen vlakbij de dorpskern van Oevel en op 5 min. van de E313. Veel aandacht voor ruimte, groen, privacy,… Verkoop grondaandeel onder registratie, constructie onder btw.

v.a.

€ 393.000

IN DE KIJKER

OLENSEWEG 45 Goed onderhouden, vrijstaande woning met 3 slaapkamers. Gelegen op een perceel van ca. 10 are. De woning is volledig onderkelderd (175m²) en heeft een grote zolderruimte (90m²). Het perceel grenst achteraan aan landbouwgebied.

€ 319.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

WESTERLO-ZOERLE PARWIJS

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPC 434

WESTERLO-OEVEL

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

€ 242.000

VG, VV, GVKR, WG, GMO

BEN 20/30

VASTGOED MET ADVIES

BEGONIALAAN 1 Gelijkvloerse woning op 6a38ca met 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één is aangepast aan rolstoelgebruikers. De grote kelder kan ingericht worden als hobbyruimte. In de tuin met overdekt terras is het gezellig vertoeven.

€ 320.000

v.a.

GEEL Pas 96 A 014 | 58 02 08

VERHUURKANTOOR Pas 96 A - Geel 014 | 58 58 58

MOL Rondplein 13-2 014 | 30 02 08

HERENTALS Grote Markt 7 014 | 21 42 08

TESSENDERLO Markt 6 013 | 66 62 08

HEUSDEN-ZOLDER Guido Gezellelaan 16-5 011 | 15 15 15

EPC 406

ST-NIKLAASSTRAAT | RESIDENTIE SOERLE + Uniek nieuwbouwproject bestaande uit 16 wooneenheden. Deze worden energiezuinig gebouwd in een hedendaagse architectuur en voldoen aan de huidige energienormen. Doordat er slechts op 2 niveaus wordt gebouwd, wordt een ruimtelijk gevoel behouden. Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers en wordt ingericht met leefruimte, open keuken, badkamer, berging, apart toilet en inkomruimte. De appartementen op de gelijkvloerse verdieping zijn elk voorzien van een terras en omheinde tuin, de appartementen op de 1e verdieping beschikken over een ruim terras. Een autostaanplaats is voorzien voor elk appartement. De extra’s die dit project uniek maken zijn de gemeenschappelijke voorzieningen zoals het zwembad, de speeltuin, moesbakken, een gemeenschappelijk waslokaal en een looppiste. Verkoop van het grondaandeel valt onder registratierechten, de constructie onder het btw-stelsel. v.a.

€ 236.000

VG, GVV, GVKR, WG, GMO

EPEIL 38

Al 10 jaar partner van

Lid van

De Woningkrant wordt gedrukt op papier uit duurzaam beheerde bossen.

Bekijk ook onze woningkrant editie Limburg & Hageland op www.issuu.com/immovl

Profile for Immo VL

De Woningkrant editie Kempen | oktober 2019  

Overtuigende uitgave voor het kopen, verkopen, (ver)huren van een eigendom. Verneem in deze editie alles over de nieuwe vastgoednormen 2020.

De Woningkrant editie Kempen | oktober 2019  

Overtuigende uitgave voor het kopen, verkopen, (ver)huren van een eigendom. Verneem in deze editie alles over de nieuwe vastgoednormen 2020.

Profile for immovl