Page 1

100 jaar de tijd vooruit

l a a n r u o j m u e Jubil

JUBILEUMJOURNAAL EDITIE 3, SEPTEMBER - OKTOBER 2013

De vestiging in Zierikzee in 1982

100 JAAR ESSELINK, EEN JAAR VOL JUBILEUMVOORDEEL! Imabo Esselink bestaat 100 jaar! Dat vieren we een heel jaar lang met spectaculaire jubileumacties. Niet zomaar een beetje korting maar ĂŠcht fors voordeel. Kijk maar naar de aanbiedingen in dit Jubileumjournaal. Of bezoek onze website www.esselink.nl voor meer informatie.

De derde 25 jaar De jaren 1963 tot 1988 staan voor Esselink in het teken van de uitbreiding. In 1964 opent Esselink een nieuw pand aan de Molenweg in Middelharnis. De komst van bruggen en dammen zorgt voor een uitbreiding van het werkgebied naar Zeeland, Voorne Putten en de Hoekse Waard. In 1967 is C. Esselink en Zoon medeoprichter van Betonmortel Grevelingen, een betoncentrale met momenteel vestigingen in Stellendam en Zierikzee.

IES550-FLYER.JUBILEUM.AUGUSTUS.A4.indd 1

In 1978 wordt op Industrieterrein Oostplaat een terrein van 11.000 m2 gekocht. Hierop bouwt Esselink loodsen en een kantoor. Dit terrein wordt gebruikt voor opslag van ruwe bouwmaterialen en grote partijen. In 1981 neemt Esselink het filiaal van bouwmaterialenhandel Van Dijk en Co in Zierikzee over. In het volgende Jubileumjournaal het vervolg van onze bedrijfsgeschiedenis.

T.C. van Dieren (1948) De derde generatie in het familiebedrijf

29-08-13 11:00


100 jaar de tijd vooruit

SHOWROOM ACTIES

BIJ AANKOOP VAN 4 SVEDEX STIJLDEUREN

€10000

KORTING INCL

. BTW

(€82,65 EX BT W)

Svedex stijldeuren

WEGENS SUCCES HERHAALD!

Keuze uit de volledige Svedex-Stijldeuren collectie.

MEDEWERKERS AAN HET WOORD Ik ben Kees Hartman, 52 jaar. Samen met mijn vrouw Annie en mijn twee zoons Wim en Leen woon ik in Middelharnis. Onze oudste dochter Lydia is dit jaar getrouwd met Gijsbert Steenbeek, woont nu in Nieuwe Tonge en onze tweede dochter Anne woont en werkt in Rotterdam.

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink? Sinds mei 1979 werk ik bij Imabo Esselink. Ik ben in het magazijn begonnen en via de verkoop binnendienst in de showroom terechtgekomen.

GRATIS TEGELS BIJ UW NIEUWE BADKAMER! U vindt in de showroom van Imabo Esselink de badkamer van uw dromen? Een complete badkamer met bad- en/of douchecombinatie, toilet en badmeubel of wastafelcombinatie? Dan krijgt u gratis wanden vloertegels uit de speciale Jubileum Selectie! Zie de voorwaarden op de website.

Waaruit bestaat je werk? Mijn functie is hoofd showroom. Deze job is best veelzijdig. In het kort komt het erop neer dat ik leiding geef aan een club van acht zeer gemotiveerde, enthousiaste medewerkers waarmee ik samen de showroom run.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk?

Kees Hartman Hoofd Showroom

Het mooiste onderdeel van het werken bij Esselink is dat je met mensen te maken hebt. Mensen die op zoek zijn naar materialen en toepassingen voor hun nieuw te bouwen woning, de verbouwing van hun badkamer, de vervanging van hun deuren enz. Het is voor ons als verkopers

NORMAAL €686 PER M1

JUBILEUMPRIJS €495 PER M1

de kunst om de wensen en behoeften van onze klanten zó te vertalen dat ze precies passen in het plaatje dat ze voor ogen hebben. Het mooiste compliment wat we kunnen krijgen is een dankbare reactie van klanten; daar gaan we voor!

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Iets om dankbaar voor te zijn. Door de generaties heen heeft de mens altijd centraal gestaan bij dit mooie bedrijf en dat is erg belangrijk. Met die instelling zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

VERKOOP ACTIE

De herfst komt eraan Laat het blad niet in de goot landen. Gootdrain type 178 110-150mm zwart lengtes van 3m1.

Esselinkleumjournaal Jubi IES550-FLYER.JUBILEUM.AUGUSTUS.A4.indd 2

29-08-13 11:00


!

DE LEUKSTE ACTIES VAN HET JUBILEUMJAAR

NIEUW

Voor alle professionele bouwers heeft Imabo Esselink drie jubileumacties die het hele jaar gelden. Profiteer ervan!

Maak kans op een verzorgde driedaagse reis voor twee personen naar Hamburg en Bremen met bezoek aan de HBI-kozijnenfabriek. We verloten de prijs onder de klanten die in 2013 HBI-kozijnen hebben besteld.

OP BEZOEK BIJ UNILIN!

GRATIS DAGTOCHT 2 BIJ DAKELEMENTEN

100M

Bij aanschaf van meer dan 100 m2 dakelementen ontvangt u een vrijkaartje voor een bezoek aan de fabriek van Unilin in Oisterwijk, dé producent van dakelementen in Nederland. Dit dagje-uit bestaat uit een bezoek aan de fabriek, een leuke activiteit en een heerlijk buffet. Het bezoek vindt plaats in november of december 2013.

GRATIS DAGTOCHT GAAT U MEE NAAR 2 BIJ EEN UNIEKE DAKPANNEN DAKPANNENFABRIEK?

100M

Bij aanschaf van meer dan 100m2 dakpannen ontvangt u een vrijkaartje voor een bezoek aan Monier in Woerden, een unieke Nederlandse productielocatie van dakpannen. Esselink biedt u een geheel verzorgde dagtocht aan, inclusief een training op het gebied van hellende daken. De reis wordt afgesloten met een heerlijk diner. De dagtocht is in december 2013.

Gratis steen Bij toepassing van een steen van steenfabriek De Rijswaard voor een volledige woning ontvangt u een gratis steen met daarin: Anno 2013. Deze steen is leverbaar in de kleur rood of geel.

NATUURSTEEN VLOEREN VOORDEEL! Het gehele jubileumjaar heeft Imabo Esselink drie prachtige vloeren voor onwaarschijnlijk lage prijzen. Kom ze maar bekijken in onze showroom in Middelharnis. Natuurlijk kunt u ze ook bestellen via onze Profcenters in Hellevoetsluis en Zierikzee. Applestone Romaans PER M2 verband 00 van €76

€4900

Blue Anticato Spring 40x60 cm van €7750

€5495

PER M2

Travertino Anticato getrommeld Romaans verband PER M2 van €7250

€4900

Vloerprijzen incl. BTW. Romaans verband bestaat uit: 20x20, 20x40, 40x40, 40x60 cm

MEDEWERKERS AAN HET WOORD Hoe lang werk je bij Imabo Esselink?

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink?

Ik heb net op 1 juli mijn 12,5 jarig jubileum gevierd.

Sinds juni 1992 ben ik werkzaam bij Imabo Esselink. Daar ben ik begonnen op de afdeling Administratie waar ik acht jaar heb gewerkt. Om een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan heb ik na de nieuwbouw van het pand in 1999 de overstap naar de showroom gemaakt. Een keuze waar ik tot op heden nog geen seconde spijt van gehad heb.

Waaruit bestaat je werk? Als team van 4 collega’s willen we de klanten zo goed mogelijk bedienen, met elkaar moeten we er een feest van maken om bij ons te kopen. Ik probeer daarin een leidende rol te spelen Jaap Mackloet naar mijn collega’s toe en de Filiaalleider vestiging Zierikzee klanten zo goed mogelijk te helpen met verkoop en advies. Verder moet de voorraad op peil blijven en daar vloeien contacten met leveranciers en andere collega’s uit voort.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk? De afwisseling in werk en klanten, er is geen dag hetzelfde. De uitdagingen die je elke keer weer hebt.

Hanneke van der Valk

Waaruit bestaat je werk?

Adviseuse Showroom

Voornamelijk uit het ontwerpen en adviseren van complete badkamers en afbouw, zoals natuursteen-tegelvloeren, binnen- en buitendeuren, wand-afwerkingen en sfeerverwarming.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk? Iedere dag is het weer een leuke uitdaging om met een creatieve insteek van kleur, stijl en materiaalkennis de ideeën en wensen van de klanten te vertalen naar een passende woonsfeer.

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Wat de slogan dit jaar al zegt ‘100 jaar de tijd vooruit’ is merkbaar in de gehele bedrijfsvoering, niet bang zijn om vooruit te kijken. Als je daar een pionnetje van mag zijn, geeft dat een stuk betrokkenheid en ben je ook gemotiveerd om je nek uit te steken.

IES550-FLYER.JUBILEUM.AUGUSTUS.A4.indd 3

Het is echt heel bijzonder om te zien hoe een gedegen familiebedrijf is uitgegroeid tot de grote Esselink Groep. Heel kenmerkend is dat er duidelijk een wederzijdse betrokkenheid tussen bedrijf en medewerkers is. En ik hoop echt dat voor de toekomst de kernwoorden ‘betrokken, betrouwbaar, duurzaam en positief’ ook centraal mogen staan!

29-08-13 11:00


100 jaar de tijd vooruit

PROFCENTER ACTIES

Bosch actie

BOSCH HAAKSE SLIJPER 125 GWS 850CC IN KOFFER

€8900

Jubileum Handschoen Grijs Nylon

GRATIS 2 BEITELS DIAMANTSCHIJVEN

met PU palmcoating, maat 10

BOSCH BOORHAMER GBH 2600 SDS+BOORKOP

Normale prijs: €295 per paar Jubileumprijs: Bij afname van 10 paar: €200 per paar Bij afname van 25 paar: €175 per paar

€19900

3 BEITELS +BOORSET BOSCH AFSTANDMETER DLE 40 €8900

100

BIJ AFNAME VAN 50 PER PAAR! PAAR:

€1

Jubileum Spons

JUBILEUM SELECTIE GEVELSTENEN

Normale prijs: €251 per stuk Jubileumprijs:

Een speciale jubileumselectie gevelstenen is in 2013 zeer scherp geprijsd. Kom langs of bel onze verkoopmedewerkers en we vertellen u meer!

OP=OP

5

BIJ AFNAME VAN STUKS: 00 PER STUK!

€2

MEDEWERKERS AAN HET WOORD naar mij doorgestuurd. Ik maak offertes van gereedschappen en soms ook van bouwmaterialen. Dit laatste meestal in overleg met Hans of Leendert. Ook de Engels-, Duits- en Franstaligen worden regelmatig naar mij doorgestuurd.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk?

R ob Koppelaar

Het leukste aan mijn werk vind ik de omgang met collega’s en klanten. De meeste klanten ken ik al jaren, sommigen al van kleins af aan. Ik vind het fijn om een klant goed te helpen zodat hij blij de deur uitgaat en vervolgens terug blijft komen.

Verkoopmedewerker Profcenter

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken?

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink?

Van de 100 jaar Esselink heb ik meer dan eenderde deel meegemaakt. Dat vind ik op zich al speciaal. Het grootste deel daarvan heb ik met veel plezier mijn werk gedaan, geen dag was hetzelfde! Dat komt ook omdat ik in de loop van de jaren verschillende functies gehad heb. Ik hoop het werk dat ik nu doe nog een paar jaar met plezier te doen.

Ik ben 37 jaar werkzaam bij Esselink (sinds 15 augustus 1976).

Waaruit bestaat je werk? Ik adviseer klanten over gereedschappen en het gebruik van bouwmaterialen. Als klanten wat meer info willen, dan worden ze meestal Imabo Esselink (Showroom) Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis T 0187 475 400

Imabo Esselink (Afhaalvestiging) Groeneweegje 15, 4301 RN Zierikzee T 0111 415 551

Imabo Esselink (Afhaalvestiging) Marconiweg 14, 3225 LV Hellevoetsluis T 0181 337 788

www.esselink.nl Vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 oktober 2013.

Jan-Gert van Wageningen

Verkoopmedewerker Profcenter

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink? Bijna 15 jaar.

Waaruit bestaat je werk? Het helpen van klanten. Dat bestaat uit het verkopen en adviseren van de juiste materialen. Het verzorgen van binnenkomende materialen en de bestelde artikelen gereedzetten. De winkel op orde houden. Daarnaast verzorg ik kleine reparaties aan elektrisch gereedschap.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk? Het is heel afwisselend werk met een leuk team.

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? In deze tegenwoordige tijd is het zeer bijzonder om bij een bedrijf te werken dat 100 jaar bestaat.

Esselinkleumjournaal Jubi IES550-FLYER.JUBILEUM.AUGUSTUS.A4.indd 4

29-08-13 11:00

Esselink JUBILEUMJOURNAAL EDITIE 3 3, SEPTEMBER - OKTOBER 2013  

Imabo Esselink bestaat 100 jaar! Dat vieren we een heel jaar lang met spectaculaire jubileumacties. Niet zomaar een beetje korting maar écht...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you