Page 1

100 jaar de tijd vooruit

l a a n r u o j m Jubileu

JUBILEUMJOURNAAL EDITIE 2, MEI - JUNI 2013

100 JAAR ESSELINK, EEN JAAR VOL JUBILEUMVOORDEEL! Imabo Esselink bestaat 100 jaar! Dat vieren we een heel jaar lang met spectaculaire jubileumacties. Niet zomaar een beetje korting maar écht fors voordeel. Kijk maar naar de aanbiedingen in dit Jubileumjournaal. Of bezoek onze website www.esselink.nl voor meer informatie.

De tweede 25 jaar Na de Tweede Wereldoorlog moet Esselink het bedrijf opnieuw opbouwen. De panden aan de Oosthavendijk zijn door de bezetter gevorderd en geruïneerd achtergelaten. In 1946 komt Teunis van Dieren, een schoonzoon van Cornelis Esselink, in het bedrijf. De watersnoodramp van 1953 beschadigt de loodsen, alle voorraden gaan verloren. Er ontstaat echter in de regio een grote vraag naar bouwmaterialen. De

vaak schaarse materialen worden met voorrang afgeleverd. Men lost soms in één week zes schepen met bakstenen aan het haventerrein, die meteen naar de bouwterreinen worden vervoerd. Esselink is dan de enige bouwmaterialenhandel op Goeree-Overflakkee en levert alle voor de bouw benodigde materialen. In het volgende Jubileumjournaal het vervolg van onze bedrijfsgeschiedenis.

Teunis van Dieren (1919-1990) De tweede generatie in het familiebedrijf.


100 jaar de tijd vooruit Prijzen op deze pagina exclusief BTW

ACTIES IN ONZE SHOWROOM GRATIS

bij een complete badkamer:

GRATIS

VAN €20800

VOOR

€12100

GRATIS

LW SHOWERPIPE

LW DOUCHE INBOUWSET

Bij aankoop van een badkamer t.w.v. €300000 (incl. btw)

Bij aankoop van een badkamer t.w.v. €500000 (incl. btw)

Bij aankoop van een badkamer t.w.v. €750000 (incl. btw)

€10000

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink?

EXCL. BTW

Ik ben 53 jaar, getrouwd, vader van vier kinderen en ik werk inmiddels bijna 30 jaar bij Esselink. Als je dan terugkijkt, is er best veel veranderd in de afgelopen jaren.

LivingDoors binnendeuren Zeer speciale jubileumprijs. Massieve kwaliteitsdeur. Modellen LD 6511 en LD 6521 (afwerking A1)

MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Fred Verwijs

Sinds 1 april 1998 werk ik bij Esselink als commercieel medewerkster in de showroom.

Waaruit bestaat je werk? Het adviseren en ontwerpen van badkamers voor particulieren en projecten in de showroom en de verkoop van natuursteen- en keramische vloeren. Het uitwerken van offertes is een automatisch vervolg.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk? Adviseuse showroom

Het contact en de diversiteit van klanten zorgen ervoor dat elke dag anders is. De opzet van de showroom is dusdanig dat de klant zich op zijn gemak voelt, de showroom heeft een rustgevende werking.

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Door de loyaliteit en saamhorigheid van directie en collega’s van de verschillende afdelingen vormen we een hecht team. Veel medewerkers werken al heel wat jaren binnen dit bedrijf, dit zorgt ervoor dat Esselink een betrouwbaar en betrokken familiebedrijf is en blijft!

Esselinkleumjournaal Jubi

Waaruit bestaat je werk?

Adviseur showroom

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink?

Bea Karels

GRATIS

LW DOUCHETHERMOSTAATKRAAN + GLIJSTANG

Ik ben werkzaam in de showroom en dat is voor ons hele team behoorlijk aanpoten, zeker in de huidige turbulente tijd. Het is iedere dag weer een uitdaging. Gelukkig hebben we een goed team en een mooie showroom. Alle materialen die je daar tegenkomt, variërend van een gevelsteen tot een pelletkachel, behoren tot ons assortiment.

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk? Je bent verantwoordelijk voor de juiste adviezen, het maken en opvolgen van offertes tot de juiste aflevering, betaling etcetera.

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Dat is best bijzonder. Ik hoop samen met ons hele team de komende jaren in goede gezondheid de nodige materialen te mogen adviseren en te verkopen.


HORMANN GARAGEDEUREN BIJ AANKOOP VAN EEN HORMANN SECTIONALDEUR: GRATIS GESPOTEN IN 1 RAL-KLEUR T.W.V. €27500

VERKOOP ACTIES

Ardex 100 KG (4 zak)

Bij afname van multimortel AR300:

GRATIS WERKBROEK

(max. 1 per klant)

MEDEWERKER AAN HET WOORD Hoe lang werk je bij Imabo Esselink? Ik ben 36 jaar en werkzaam bij Imabo Esselink vanaf februari 1999.

Waaruit bestaat je werk? Tegenwoordig ben ik actief als commercieel medewerker binnendienst en in de weekenden als showroom adviseur. Mijn werk bestaat uit in- en verkoop van tuinmaterialen, adviseren en verkopen van afbouwmaterialen (showroom) en ruwe bouwmaterialen (voornamelijk richting aannemer). Arno Meijer

Commercieel medewerker binnendienst

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk? Zoals je in bovenstaande kunt lezen is mijn werk heel divers. Dat betekent voor mij dat iedere dag

opnieuw een uitdaging is, want de bouw kent veel facetten en ik zou graag alles willen weten om een ieder goed te kunnen adviseren.

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Dat is voor mij een opsteker. Ik ben trots om bij dit bedrijf te mogen werken en er een steentje aan bij te kunnen dragen. Als ik terugkijk naar waar we vandaan kwamen (Molenweg) kunnen we concluderen dat Esselink het gewoon goed doet. Dit hebben we mede te danken aan de positief ingestelde medewerkers en ik ben er daar één van!

DE LEUKSTE ACTIES VAN HET JUBILEUMJAAR

NIEUW

Voor alle professionele bouwers heeft Imabo Esselink drie jubileumacties die het hele jaar gelden. Profiteer ervan!

Maak kans op een verzorgde driedaagse reis voor twee personen naar Hamburg en Bremen met bezoek aan de HBI-kozijnenfabriek. We verloten de prijs onder de klanten die in 2013 HBI-kozijnen hebben besteld.

OP BEZOEK BIJ UNILIN!

GRATIS DAGTOCHT 2 BIJ DAKELEMENT

100M

Bij aanschaf van meer dan 100 m2 dakelementen ontvangt u een vrijkaartje voor een bezoek aan de fabriek van Unilin in Oisterwijk, dé producent van dakelementen in Nederland. Dit dagje-uit

bestaat uit een bezoek aan de fabriek, een leuke activiteit en een heerlijk buffet. Het bezoek vindt plaats in november of december 2013.

GAAT U MEE NAAR EEN UNIEKE DAKPANNENFABRIEK?

GRATIS DAGTOCHT 2 BIJ DAKPANNEN

100M

Bij aanschaf van meer dan 100m2 dakpannen ontvangt u een vrijkaartje voor een bezoek aan Monier in Woerden, een unieke Nederlandse productielocatie van dakpannen. Esselink biedt u een geheel verzorgde dagtocht aan, inclusief een training op het gebied van hellende daken. De reis wordt afgesloten met een heerlijk diner. De dagtocht is in december 2013.

JUBILEUM SELECTIE GEVELSTENEN

OP=OP

Een speciale jubileumselectie gevelstenen is in 2013 zeer scherp geprijsd. Kom langs of bel onze verkoopmedewerkers en we vertellen u meer!

Gratis steen Bij toepassing van een steen van steenfabriek De Rijswaard voor een volledige woning ontvangt u een gratis steen met daarin: Anno 2013. Deze steen is leverbaar in de kleur rood of geel.


100 jaar de tijd vooruit

NATUURSTEEN VLOEREN VOORDEEL! Het gehele jubileumjaar heeft Imabo Esselink drie prachtige vloeren voor onwaarschijnlijk lage prijzen. Kom ze maar bekijken in onze showroom in Middelharnis. Natuurlijk kunt u ze ook bestellen via onze Profcenters in Hellevoetsluis en Zierikzee. Applestone Romaans verband van €7600

Blue Anticato Spring 40x60 cm van €7750

€4900

PER M2

€5495

PER M2

Travertino Anticato getrommeld Romaans verband PER M2 van €7250

€4900

Vloerprijzen incl. BTW. Romaans verband bestaat uit: 20x20, 20x40, 40x40, 40x60 cm

PROFCENTER ACTIES MEDEWERKERS AAN HET WOORD Actie Kiesel

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink? Vanaf juli 2011 ben ik werkzaam bij Imabo Esselink als balieverkoper in de vestiging in Hellevoetsluis.

Servocret WSM Plus uitvlakmortel: halen, 80 kg betalen.

100 KG

Waaruit bestaat je werk?

5 HALEN 4 BETALEN

Actie elektra 10% extra korting op het hele assortiment elektrainstallatiemateriaal, zoals schakelmateriaal, draad, dozen, kabel, enz. (Geldt niet voor speciale aanbiedingen en tuinverlichting).

Sjaak Breen

Verkoopmedewerker Profcenter Hellevoetsluis

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk?

Elke klant die bij ons binnenkomt heeft iets nodig, of dat nu materialen zijn of advies, het is elke keer weer een uitdaging om de klant zo goed mogelijk te voorzien van hetgeen hij of zij nodig heeft. Het persoonlijk contact zowel met de klant als met collega’s, maakt het werken bij Imabo Esselink aantrekkelijk.

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken? Het feit dat Imabo Esselink 100 jaar bestaat geeft aan dat het een gezond en stabiel bedrijf is. Reden voor dankbaarheid! Ook nu de tijden voor de bouw op z’n minst gezegd ‘zwaar’ zijn, blijft Imabo Esselink vooruitkijken naar mogelijkheden. Ze zijn niet bang te investeren in zaken waar men voor wil gaan. Een sterk punt om ook in de toekomst een plaats in de markt te mogen behouden! Wanneer u onze vestiging in Hellevoetsluis bezoekt, hoop ik u van dienst te kunnen zijn!

Hoe lang werk je bij Imabo Esselink?

Wat maakt het werken bij Esselink zo leuk?

Ik mag sinds 1 april 1990 werken bij Esselink. Dus 23 jaar.

Het contact met de klanten en een enthousiaste club collega’s om je heen.

Waaruit bestaat je werk?

Hoe is het om bij een bedrijf van 100 jaar te werken?

Mijn werk bestaat onder meer uit het helpen van klanten aan de balie of aan de telefoon, het maken van verkoopbonnen, het adviseren van bouwmaterialen en gereedschappen, het klaarzetten van bestellingen die de volgende dag bezorgd worden en het informeren van klanten dat er bestellingen klaarstaan die afgehaald kunnen worden.

Imabo Esselink (Showroom) Industrieweg 35, 3240 AB Middelharnis T 0187 475 400

Imabo Esselink (Afhaalvestiging) Groeneweegje 15, 4301 RN Zierikzee T 0111 415 551

Imabo Esselink (Afhaalvestiging) Marconiweg 14, 3225 LV Hellevoetsluis T 0181 337 788

www.esselink.nl

Esselinkleumjournaal Jubi

Ik help vooral klanten aan de balie die materialen komen afhalen. Verder bestaan mijn werkzaamheden uit adviseren, offertes maken, zorgen dat de winkel op orde blijft, voorraden aanvullen en nog een aantal bijkomende werkzaamheden.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 13 juli 2013.

Hier ben ik zeer trots op.

Dirk-Jan Grootenboer

Verkoopmedewerker Profcenter Middelharnis

Imabo Esselink Jubileum April  

Imabo Esselink Jubileum April