Page 1

R U U TE H UER A LO


Park Appartement Het Park Appartement is gelegen in de rechtervleugel van het kasteel. De gezellige inkomhal heeft een apart gastentoilet en biedt toegang tot de woon- en eetkamer en ingerichte keuken. Openslaande deuren leiden naar het terras en de rest van het domein. Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom en badkamer. Op de tweede verdieping de tweede en derde slaapkamer en een badkamer. Het appartement beslaat 140m2 en slaapt tot 6 personen.


Château Pécoulette Het schitterende en historische kasteel Château Pécoulette in Jonquières werd volledig gerenoveerd en opgedeeld in een 10-tal appartementen. Château Pécoulette is een historisch domein van 4ha met gemeenschappelijk zwembad en prive parking voor de bewoners. Uw volgende vakantie in een kasteel vieren? Een avontuur voor de kinderen en een genot voor u!


Château Pécoulette De woningen binnen het domein Pecoulette zijn allen in prive eigendom. Dit betekent dat de unieke en persoonlijke waarde nog verder wordt verhoogd door de eigen toets die iedere woning heeft. Geen typische hotel overnachting of sfeerloze chambre d’hotes: Chateau Pecoulette biedt u een unieke vakantie locatie op maat. Vul uw dagen zelf in, laat de kinderen het bos ontdekken, spetter naar hartelust in het zwembad en geniet volop van dit unieke plekje. Bezoek de plaatselijke versmarkten, wijn– en honingboeren, snuif de geur van lavendel op en voel uzelf weer tot leven komen!


Jonquières Het pittoreske dorpje Jonquières ligt in het hart van de Vaucluse. Alle voorzieningen zijn aanwezig: bakker, slager, supermarkt, benzinestation, bar en een wekelijkse versmarkt met plaatselijke producten. Jonquières heeft een uitstekende bereikbaarheid en ligt op slecht 32km van Avignon (TGV) en op slechts 10km van het historische Orange. Er is veel te zien en doen in de regio, van fietsen over de Mont Ventoux tot heerlijk genieten van het zonnetje. Ontdek de Provence op haar best!


...een gezellige living en eetkamer met prachtige haard...


...traphal en master suite...


...tweede slaapkamer en badkamer...


...het parkappartement: zuid gericht genieten‌


6 uur

2 uur

10 uur


Uw droomvakantie? Zoals u ziet levert Château Provence uw Provence droom op maat! Het Park Appartement is te huur per week, hoogseizoen €1480. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken neem contact op met:

E-mail: celen@chateau-provence.com Web: www.chateau-provence.com Tel: +32 478 017 131 Office: Chemin des Abeillers, 84150 Jonquières, FR

chateau pecoulette te huur  

vakantiewoning te huur in provencaals chateau