Page 1

Programació Espai Jove 2013/2014

REFORÇ ESCOLAR, classes de repàs de qualsevol assignatura de primària i 1r i 2n d’ESO. De dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h. Primària de 6 a 11 anys Eso de 12 a 14 TALLER DE CATALÀ, per a infants divendres de 16:30 a 20:30h Primària de 6 a 11 anys Eso de 12 a 14 TALLERS INFANTILS de 6 a 11 anys: Un espai d’experimentació i creació, on els participants pugin aproximar-se i treballar a través de l’exploració de diverses tècniques artístiques i processos creatius. Dimarts i Dijous de 17.30 a 19.30h Preu: 20€ per programa complet. D’octubre a desembre. PROGRAMACIÓ OCTUBRE Dimarts 8 i Dijous 10 .- Taller d’experimentació Aquest taller té com a objectiu apropar als participants als misteris de la ciència i la naturalesa mitjançant divertits i sorprenents experiments de senzilla realització. Dimarts 15 i Dijous 17 .- Taller de Reciclatge l'objectiu d'aquest taller és conscienciar als nens sobre la cura i respecte del medi ambient a partir del reciclatge aprofitant materials reciclables com a matèria primera per elaborar originals creacions ecològiques. Dimarts 22 i Dijous 24 .- Jocs Tradicionals L'objectiu és que mitjançant els jocs, la música i el ball els nens se submergeixin en la cultura del tradicional. Dimarts 29 i Dijous 31 . – Taller d’expressió Plàstica Els projectes artístics serveixen per estimular la imaginació i la creativitat, permeten el desenvolupament de la psicomotricitat fina, la percepció sensorial i la concentració.

CAN BARRUGET Un espai per compartir amb els infants grans aventures a través del joc lliure, contes, psicomotricitat, etc... Els petits han d’anar sempre acompanyats d’un adult Horari de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30h De 3 a 6 anys


OCI ALTERNATIU PER A JOVES D’ENTRE 12 I 21 ANYS, tres taules de ping-pong, un billar americà, un futbolí, jocs de taula, Play Station, Wii i Home Cinema. Horari: 16.30 a 21.30 h, de dilluns a divendres. Cal fer-se soci de l’Espai Jove. OCI NOCTURN (UAO), divendres, de 20.00 a 00.30 h, i dissabtes de 20 a 00.30 h, amb una programació diversa i actual que canvia cada més. I ENCARA N’HI HA +: Us oferim l’espai per celebrar-hi el vostre aniversari, per als socis d’entre 12 i 16 anys, Demanau informació a l’Espai Jove, a la tarda. ACTIVITATS ESPECIALS, gimcanes, festes temàtiques, cursets d’interès, diades esportives i tot allò que el joves puguin demanar i sigui viable tan pels recursos materials com humans. TALLER DE DISJOCKEYS I TÈCNIQUES SONORES. Joventut i oci alternatiu del 14 al 19 d’octubre, impartit per en Jey Indahouse, demos i pràctiques, video presentacions i dinàmiques. Places molt limitades!

I no perdis l’oportunitat de planificar, organitzar i posar en marxa el teu projecte, mitjançant el concurs. TU DECIDEIXES! Més informació al Centre D’informació Jove i a l’espai jove.

TALLERS FAMILIARS Els tallers familiars són un espai pensat perquè els pares i les mares comparteixin estones agradables amb els seus fills. Són sessions úniques que acosten les dos sensibilitats i permeten experimentar i descobrir coses sorprenents a través de vivències conjuntes i activitats específiques. Els tallers familiars s'adrecen a infants d'entre 3 i 6 anys, i a pares, mares, avis, oncles o persones amb infants al seu càrrec. Es realitzaran cada divendres, de 18.00 a 20.00 hores, a l'Espai Jove, durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. El preu és de 3 € per taller o de 20 € pel programa de tallers complet. PROGRAMA Octubre Divendres 4: “Expressió corporal” Divendres 11: “Taller de pintura” Divendres 18: “Taller de jocs i joguines” Divendres 25: “Taller de panellets” Novembre Divendres 8: “Taller d’expressió musical” Divendres 15: “Jocs dirigits” Divendres 22: “Taller d’expressió plàstica” Divendres 29: “Taller de ioga” Desembre Divendres 13: “Taller de psicomotricitat” Divendres 20: “Taller de Nadal”


“LETS DANCE AGAIN!” Nou curs de creative baby dance Classes d’expressió corporal per a infants de 2 a 4 anys Una de les maneres més divertides d'aprendre anglès i viure noves aventures a través del ball, el cant i l'expressió corporal. Amb noves temàtiques: la granja, les vacances, el col·legi i l’hivern Inici: 23 d'octubre 2013 Dies: dimecres (fins al 27 de novembre) Horari: de 17.30 a 18.15 h Lloc: Can Barruguet, a l’Espai Jove Preu: 15 € per als residents 25 € per als no residents

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL PER A PARES I FILLS El control de la ira i les enrabiades (el “nooo!”) Inici:15 d’octubre. Duració: Cada dimarts, del 15 d’octubre al 3 de desembre. Grups i horaris: Grup 1: per a nens de 3 a 7 anys; dimarts de 17 a 18.15 h. Grup 2: per a nens de 8 a 12 anys; dimarts, de 18.30 a 19.45 Preu: 15 € per als residents i 30 € per als no residents. El taller ofereix mètodes per millorar l'autocontrol dels nens i la resolució de conflictes entre pares i fills. Amb aquest objectiu, es treballen aspectes com l’autoconeixement emocional, els tipus d'emocions i sentiments, l'expressivitat verbal i la corporal, la identificació de les situacions que generen emocions negatives, la resolució dels problemes, la potenciació de la capacitat de presa de decisions, l'entrenament de l’autocontrol emocional i l'educació dels impulsos. El taller serà impartit per Sara Pérez, psicòloga infantil i atenció primerenca.

Informació i inscripció Centre d’Informació Jove C. Ramón y Cajal, 19 Tel. 971803163

Programació completa espai jove  
Programació completa espai jove  
Advertisement