Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Ganimedesstraat 3 a, 1562 ZJ Krommenie

Mooie maisonnette Moderne open keuken Ruime woonkamer met balkon (z/w)

ÉÊn slaapkamer, 2 kan Twee dakkapellen en bergzolder H17


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

maisonnette 3 78 m² 235 m³ 1978 geen tuin geen garage c.v.-ketel muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geĂŻnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Dit was mijn eerste eigen plekje. Het is een fijne en ruime woning in een gezellige wijk. Ik heb hier met plezier gewoond. Dichtbij het bos en strand, maar je zit ook zo in de stad. Ik vind het heerlijk om na het werk nog op het balkon in het zonnetje te kunnen zitten. Wordt het donker dan kan je binnen zitten met de deur nog lekker open. In de ruime keuken hou ik erg van lekker koken. Toch ga ik dit mooie plekje verlaten om dichterbij mijn familie en vrienden te gaan wonen. Wordt dit nu jouw/jullie thuis?

Te koop bij

Zaandam: Behouden Haven 9, T 075 670 77 77


huizen van hoekstra & van eck

Lekker licht

geniet je mee? lekker licht De woonkamer is lekker licht door de grote ramen. Hierdoor hangt er direct de huiselijke sfeer waar je naar op zoek bent. Door de sfeervolle, donkere vloer en de lichte wanden zorgen voor een prima basis om hier jouw plekje van te maken. Er is ruimte genoeg voor een grote bank, waar je lekker samen een filmpje kan kijken.


huizen van hoekstra & van eck

Lichte keuken

lekker samen koken met het gezin eten De open keuken vind je aan de voorzijde van deze verdieping. Door de lichte, neutrale kleur past deze keuken bij elk interieur en in elke stijl. Je beschikt over een mooi natuursteen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waardoor je hier de hipste recepten kan koken en de lekkerste taarten kan bakken. Zie jij het al voor je? Verder is er genoeg ruimte om een grote eettafel te plaatsen waar je lekker met al je vrienden en familie lekker kan eten en kan natafelen.


huizen van hoekstra & van eck

veel rust en licht tweede kamer mogelijk! De slaapkamer is lekker groot en ruim! Dit komt door de twee dakkapellen die zijn geplaatst, waardoor de extra ruimte is ontstaan. Laten we ook de hoeveelheid lichtval, die hierdoor naar binnen komt, niet vergeten te noemen; hierdoor zul je hier graag vertoeven. Doordat de kamer groot is, is er de mogelijkheid om deze kamer om te toveren tot twee kamers. Dus mis je net die ene slaapkamer of een hobby- of werkkamer? Geen probleem, dat kan heel makkelijk gerealiseerd worden!

Volop ruimte


huizen van hoekstra & van eck

Ruime badka mer

lekkere grote badkamer voorzien van alle gemakken De badkamer is prima en je beschikt hier over een ligbad, wastafel en de wasmachine-aansluiting. Na een drukke dag op het werk neem je hier een lekker warm bad, waardoor je meteen alle stress van de dag vergeet!


huizen van hoekstra & van eck

gezellig hofje nabij alle voorzieningen Krommenie is gelegen aan de aan de noordzijde van de Zaanstreek. Nabij de Woudpolder en het Alkmaardermeer. Alles ligt op fiets- of zelfs loopafstand: winkels, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs zijn in Krommenie in ruime en ook brede mate vertegenwoordigd) en alle denkbare openbare voorzieningen. Het gezellige centrum met de leuke winkeltjes en landelijke ketens als HEMA, Kruidvat en Blokker is slechts een straatlengte ver. Het NS-station (loop- fietsafstand) en opritten naar A8 en A9 met ontsluiting naar het complete Rijkswegennet zijn ook binnen enkele minuten te bereiken. Zo zijn de steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar snel te bereiken maar ook bos, strand en duinen zijn van hieruit snel te bereiken.

Leuke straat


Ganimedesstraat 3 a 1562 ZJ Krommenie


Ganimedesstraat 3 a 1562 ZJ Krommenie


Krommenie Zaanstad, top van de randstad. Zaanstad is met de zeer gunstige ligging net ten noorden van Amsterdam een strategische plek om te wonen. De gemeente maakt deel uit van de plusregio stadsregio Amsterdam. noorden kadastrale kaart

Heden Zaanstad is op grote schaal bezig met de herinrichting van het centrumgebied van Zaandam: het Inverdan project. Het gehele stationsgebied is vernieuwd. Er is een nieuw gemeentehuis gekomen en ook het winkelgebied krijgt een nieuw uiterlijk. De gracht zal weer als hoofdader door het centrum stromen. Daarnaast zijn er vele nieuwe faciliteiten, waaronder een mega bioscoop, een nieuwe bibliotheek, een hotel en nieuwe winkels. Ook zal er woningbouw plaatsvinden. Het gehele project wordt in typisch Zaanse architectuur uitgevoerd. Krommenie is de meest noordelijke plaats van de Zaanstreek, heeft net een nieuw NS-Station (KrommenieAssendelft), een nieuwe school VMBO (Trias college) en een goed voorzien winkelcentrum en winkelhart. Volop sport- en recreatiemogelijkheden bij de diverse sportverenigingen en het natuurgebied tussen Krommenie en Uitgeest. Bereikbaarheid Zaanstad ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar via rijkswegen A7, A8 en A10. De tweede Coentunnel is in 2014 klaar.

heerlijk wonen in Krommenie


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl m.galje@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Behouden Haven 9 1506 VA Zaandam T 075 670 77 77 hvezaandam, zaandam@hoekstraenvaneck.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Krommenie, Ganidemestraat, 3a  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you