Page 1

At flytte grænserne

SKOV- OG HAVEPRODUKTER 2013


ARV OG UDVIKLING

300 års erfaring...

Her hos Husqvarna har vores bestræbelser på at skabe det allerbedste ikke ændret sig i de sidste 300 år, men det har vores måde at tænke på takket være vores samarbejde med skovarbejdere og haveejere. V   ia udsøgt design, solid konstruktion og gennemtænkte funktioner efterlever vi stadig vores målsætning om at levere maskiner, der kan klare selv de hårdeste krav. Og som Husqvarnabruger kan du forvente høj effekt og stor pålidelighed samt helt ny teknologi, der kan klare alle udfordrende opgaver nemt og uden besvær.


...i at møde dagens udfordringer


Robotplæneklipper innovation.

Førende inden for innovation og teknologi Exceptionelle designdetaljer, tekniske konstruktioner gennemsyret af kvalitet og evnen til at tænke fremad har ført til, at Husqvarnas maskiner er det foretrukne valg for brugere over hele verden. Års erfaring med præcisionsteknik og -produktion kombineret med en innovativ indgang til forskning og udvikling har sikret Husqvarna en førende position inden for produkt­innovation. Resultatet er, at Husqvarnas plæneklippere, havetraktorer og skovprodukter også i dag lever op til de krav, der stilles af brugere over hele verden.

Batteridrevne Husqvarna-produkter med stor kapacitet.


Motorsave

6

Plæneklipningskoncepter

10

Robotplæneklippere

12

Plæneklippere

16

Riders

18

Produktoversigt

21 – 24

Havetraktorer

26

Tilbehør til Riders og havetraktorer

28

Zero-turn klippere

29

Sneslynger

30

Buskryddere, trimmere og skovryddere

32

Sikkerhedsbeklædning

36

Skovtilbehør

38

Hækkeklippere

40

Blæsere / Jordfræsere

42 – 43


MOTORSAVE

Så du får den nødvendige effekt til at kunne yde en bedre indsats Vi lytter, og vi lærer. Det er sådan, vi udvikler vores motorsave med funktioner, der bygger på et reelt behov. Faktisk ophører udviklingsprocessen aldrig, og det samme gælder vores samarbejde med de fagfolk, som arbejder i skoven med vores maskiner. V   i forbedrer vores design, konstruktion og funktioner hvert eneste år for at kunne levere de ultimative maskiner, når det gælder effekt, ydelse og pålidelighed, til de opgaver, der skal løses.

RÅ KRAFT

OPTIMAL YDELSE

X-TORQ ®  Motorteknologien X-Torq® leverer et højt drejningsmoment og skærer brændstofforbruget ned med op til 20 %, mens emissionerne reduceres med op til 75 %.

AUTOTUNE ™  Finjusterer automatisk motoren, så den kører optimalt afhængigt af temperaturen, brændstoftypen og filterets tilstand m. m.

TION HURTIG ACCELERA

REVBOOST ™  Giver hurtig acceleration og højere kædehastighed for bedre afkvistnings ydeevne.


Se filmen om 560 XP®, så du kan se motorsaven i aktion. Hent en gratis QR-læser til din smartphone, og scan koden.

Det får du, og sådan gør vi det PROBLEMFRI start

SMART START ® Motor og startapparat er konstrueret, så maskinen starter hurtigere med mindst muligt besvær. Modstanden i startsnoren reduceres med op til 40 %.

længere driftstid

AIR INJECTION ™ Luftrensningssystem, som udnytter centrifugalkraften, så filteret slides mindre og ikke skal renses så ofte. Dermed kan du arbejde længere tid ad gangen.

behageligt arbejde

LOW VIB ® Effektive vibrationsdæmpnings­ elementer absorberer vibrationerne og skåner arme og hænder. Det gør arbejdet væsentligt mere behageligt.

MOTORSAVE | 7


MOTORSAVE TIL ALLE TYPER ARBEJDE

Fuldtidsarbejde

Når der kræves effekt, ydelse og effektivitet på højeste niveau, kan vores mest avancerede motorsave levere både dét og meget mere. De har funktioner og detaljer, der gør dem velegnede til lange arbejdsdage med træfældning og beskæring. XP ® -motorsavene er udstyret med alle de nyeste funktioner, så ydelsen maksimeres i alle situationer. Air Injection™ holder motoren ren, Low Vib® -teknologi reducerer vibrationsniveauet og gør maskinen ekstra fleksibel, og AutoTune™ sikrer, at motoren kører optimalt uanset vejrforholdene.

HUSQVARNA 560 XP ® 59,8 cm³, 3,5 kW, sværdlængde 33–60 cm, 5,6 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® og Low Vib®. Fås med varme i håndtag og karburator.

DET MEST AVANCEREDE TILBEHØR

Med udstyr som en pro Husqvarna producerer beskyttelses­ beklædning i et moderne design, hvor der lægges stor vægt på komfort og sikkerhed. Materialerne er udvalgt på basis af de teknologiske egenskaber og deres store slidstyrke. Sørg altid for at bære godkendt sikkerhedsudstyr, når du arbejder med en motorsav.

Læs mere om tilbehør til Husqvarnas skovmaskiner på side 39.


Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Mindre hyppig professionel brug Stærke, robuste og særdeles velegnede til fagfolk hos f.eks. entreprenører eller tekniske forvaltninger. Vores professionelle motorsave er fyldt med effektive detaljer, der er perfekte til kortere arbejdsdage.

Generelle formål Nem at starte og betjene. Ideel til brugere, der ikke arbejder med sav så ofte. Motorsavene er designet til en bred vifte af opgaver og er velegnet til alt fra beskæring til træfældning, og takket være X-Torq ® motor bliver arbejdet mere behageligt.

Lejlighedsvis brug Disse motorsave leverer fremragende resultater. De er lette at starte og har funktioner, der gør dem behagelige og fleksible at arbejde med. Netop derfor er de ideelle til lettere fældning af mindre træer og opskæring af brænde.

innovative nyheder

100 % Husqvarna-ydelse uden så meget som én dråbe benzin Husqvarna Battery Series introducerer noget helt nyt: En batteridrevet motorsav med ydelse og kapacitet som en benzindrevet model. Du får en unik kombination af stor effektivitet og ren drift. Der er ingen direkte emissioner, og du får maskiner, som er mere støjsvage, vibrerer mindre og kræver mindre vedligeholdelse.

MOTORSAVE | 9


Løsningen på ethvert behov for plæneklipning Når du er på jagt efter en plæneklipper, er der sikkert mange spørgsmål, du gerne vil have svar på. I vores omfattende plæneklipperserie kan du finde svar på alt. Uanset om det gælder selvkørende plæneklippere, riders eller traktorer, forskellige klippemetoder eller tilbehør, der giver større alsidighed og mulighed for at udnytte maskinen året rundt. Men først og fremmest betyder dit valg af Husqvarna, at du kan være sikker på, at du køber en maskine, der ikke blot lever op til dine forventninger, men som også har den fornødne kvalitet til at kunne arbejde for dig år efter år.

Traditionel plæne­klipning er netop blevet nemmere Hvis du foretrækker en traditionel plæneklipper, kan vi tilbyde en række modeller, der passer til mange forskellige typer plæner og personer. Hvis du gerne vil kunne vælge mellem forskellige klippemetoder, findes tre i ét-klippesystemet på flere af vores maskiner. Og netop fordi vi ved, at ingen plæner er ens, kan du finde en maskine, der har netop de funktioner, som du skal bruge for at få et perfekt resultat, samtidig med at den gør tilværelsen lettere og arbejdet noget sjovere.

Nyd godt af et fantastisk klipperesultat uden at løfte en finger Hvis du altid har ønsket dig at have din egen havemand, kan dit ønske nu gå i opfyldelse med Husqvarna Automower ®. Den var ikke blot den første robotplæneklipper – den er stadig førende, når det gælder teknologi og ydelse. Den kan arbejde døgnet rundt, dag ind og dag ud, så du kan koncentrere dig om andet i sikker forvisning om, at det smukke resultat vil være en sund og velplejet græsplæne.


Arbejdshesten i haven Det bedste til haven Hvis du vil nyde kørslen og nemt komme omkring alle forhindringer, er Husqvarna Rider det helt rigtige valg. Den har mange praktiske funktioner, så du kan få arbejdet fra hånden. Centerstyring sørger for, at din Rider er nem at manøvrere, og at den kan vende på en femøre. Det frontmonterede klippeaggragat gør det nemt at komme til selv på vanskelige steder. Du kan komme til under buskene eller langs med hegnet helt uden problemer.

Husqvarnas traktorer er fremragende til at klippe græs og nemme at bruge, men de er også meget alsidige og kan bruges til meget mere året rundt. Med meget forskelligt tilbehør og indbygget mulighed for at vælge mellem flere forskellige klippe­ metoder er vores havetraktorer utroligt anvendelige. Ideelle til effektiv plæneklipning og forskellige andre opgaver på grunden. Husqvarnas traktorer kan udstyres med anhængere, spredere, sneslynger og meget andet, så de kan arbejde i haven året rundt.

PLÆNEKLIPPER AUTOMOWER ® RIDER TRAKTOR

Overlegen manøvredygtighed Alsidigt klippesystem Opsamler BioClip ® Anvendelsesmuligheder året rundt Batteridrevet

PLÆNEKLIPNINGSKONCEPTER | 11


Robotplæneklippere

Førende indenfor robotplæneklipning Inspirationen var græssende får. De tager en smule ad gangen, hele tiden, i et tilfældigt mønster. Husqvarna Automower® blev udviklet specifikt, så du kunne få en perfekt græsplæne uden at gøre noget som helst.  Afhængigt af dit ambitionsniveau og størrelsen på din græsplæne kan du finde en Husqvarna Automower® model, der ikke kun er pålidelig, men som også kan klare komplekse haver og levere et perfekt resultat med et minimum af overvågning. Efter mere end 20 års teknisk udvikling og finjusteringer er det nu tredje generation af Husqvarna Automower®, der er klar.

SIKKERHEDS PROTOKOLLER

Tyverisikring / GPS-styring Udstyret med et årvågent tyverisikringssystem i flere niveauer, som sikrer plæneklipperen bedst muligt.

PERFEKT KLIPPET GRÆSPLÆNE

KLIPPER I ET TILFÆLDIGT MØNSTER Resultatet bliver bedre, når der klippes i et tilsyneladende tilfældigt mønster. Den klipper en lille smule hele tiden, hvilket helt fjerner behovet for opsamling.

MILJØBE VIDST

Ingen direkte emissioner / lavt støjniveau  Græsset klippes uden skadelige emissioner og med meget begrænset støj – hvilket er ideelt i boligområder, for slet ikke at tale om lige uden for dit soveværelsesvindue.


Det får du, og sådan gør vi det PROBLEMFRI

Automatisk opladning  Robotten registrerer selv, hvornår den skal oplades. Når det sker, kører den automatisk tilbage til ladestationen uden at afsætte uønskede spor.

SMUKT RESULTAT

UNIK KLIPNING  Tre barberbladslignende knive skærer græsset rent af. Kortere afklip betyder bedre gødning, et fremragende klipperesultat uden mos og mindre energiforbrug.

Angiv arbejdstiden

FORPROGRAMMERING  Du kan bestemme, om robotplæneklipperen skal klippe døgnet rundt, syv dage om ugen.

ROBOTPLÆNEKLIPPERE | 13


robotplæneklippere til alle plænetyper

Sådan bevæger Husqvarna Automower® sig rundt i haven Nyd synet af Husqvarna Automower ®, når den klatrer op og ned ad bakker og skråninger med hældninger på op til 35 %. Sensoren hjælper den med at finde vej rundt om træer, busker og blomsterbede, og den lader sig ikke stoppe af en smule regn. Den er oven i købet nem at installere. Når du har bestemt, hvilket område Automower ® skal klippe, og lagt afgrænsningskablet ud, er den klar til at gå i gang med havearbejdet. Og når det er tid til at lade op, finder den selv vej tilbage til lade­stationen vha. et guidekabel. Sikkerhed er ikke et problem, for hvis du løfter maskinen eller vipper den, slukkes der automatisk for knivene.

Se Husqvarna Automower® i funktion for at få vejledning om installation og gode råd om problemfri plæneklipning.

få mest muligt ud af din Automower®

Intelligent tilbehør Vægophæng, blød taske, GPS-kommunikationsenhed, hjulbørstesæt, hjulsæt til skråninger, signalforstærker m. m. Vi kan tilbyde gennemtænkt tilbehør, som ikke blot gør det lettere at blive klar til arbejdet, men som også gør vores maskiner mere personlige og sjove. Så hvorfor ikke vælge et blanklakeret skjold fra Automower ® Colour Collection?


Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Husqvarna Automower® er stadig førende inden for robotplæneklipning Automower ® 265 ACX Den allerbedste klipning af de største områder med højere klippehastighed og ultrasoniske sensorer. Udstyret med GPS-sporingssystem og kommunikationsfunktion via sms. Område: 6.000 m2 +/- 20 %. Hældningskapacitet: Op til 35 %.

Automower® 220 AC / 230 ACX / Solar Hybrid Automower® 220 AC til større plæner. Klippeareal: 1.800 m2 +/- 20 %. Hældningskapacitet: Op til 35 %. Automower® 230 ACX med to styrekabler til store og komplekse plæner. Område: 3.000 m2 +/- 20 %. Hældningskapacitet: Op til 35 %. Automower® Solar Hybrid. Solpanel og batteriopladning af batteriet. Udstyret med GPS-sporingssystem og kommunika­ tions­funktion via sms. Område: 2.200 m2 +/- 20 %. Hældningskapacitet: Op til 35 %.

N yhe d!

Automower® 308 Automower® 308 giver større allroundproduktivitet. Område: 800 m2 +/- 20 %. Hældningskapacitet: Op til 25 %.

MERE INTELLIGENT PLÆNEKLIPNING

iPhone-app og GPS Du kan få en gratis Automower®-app til din iPhone, så du kan se alle funktioner og finde den helt rigtige Husqvarna Automower® model til haven. Du kan også få hjælp til at installere den, og når du er klar, kan du styre maskinen vha. GPS-funktionerne.

ROBOTPLÆNEKLIPPERE | 15


plæneklippere

Plæneklipper til krævende plæner og hyppig klipning Alle vores plæneklippere er beregnet til at levere den bedste ydelse og effektivitet med velgennemtænkte, ergonomiske løsninger. Der er tale om højt specificerede motorer, der er nemme at starte, og slidstærke klippeaggregater, der sikrer et førsteklasses klipperesultat hver gang. Så uanset hvilken Husqvarna-model du vælger, kan du forvente at få en plæneklipper, der er robust og pålidelig, og som leverer det resultat, der er forudsætning for en velplejet og sund græsplæne.

RENT OG PÆNT RESULTAT

OPSAMLING  Er med til at forhindre ukrudtet i at sprede sig, og det giver et pænt, ryddeligt resultat, hvor småkviste og blade også fjernes.

sunde pl æner

effektiviser klipningen

BioClip ®  Mulching kan være med til at frigøre næringsstoffer som kvælstof til jorden, hvilket er gavnligt for væksten og plænens sundhed generelt. Det kan samtidig være med til at bremse ukrudtets vækst.

Bag- eller sideudkast  Disse klippe­ systemer byder på stor kapacitet og passer bedre til højere eller grovere græsarter, som ikke klippes så ofte.


PLÆNEKLIPPERE TIL ALLE TYPER GRÆSPLÆNER Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Semi pro-serien Robuste og ekstra holdbare plæneklippere, der kan klare hårdt arbejde. Det kompakte design sikrer fremragende manøvredygtighed, og vibrationsdæmpede styr gør dem behagelige at arbejde med. Nemme at manøvrere med enkelt og vedligeholdelsesfrit forhjulstræk.

Moderne plæneklippere til krævende opgaver Topmoderne design og rummelig opsamler gør disse plæneklippere pålidelige og effektive. Advanced Flow Technology er med til at sikre, at opsamleren fyldes optimalt. Derfor skal den ikke tømmes helt så ofte. Det er maskiner med stor kapacitet, hvor du kan regne med et førsteklasses resultat hver gang.

Ting, du bør overveje, før du køber en plæneklipper: • Hvis din græsplæne er mellemstor til stor, anbefales du at købe en selvkørende model. • Hvis din græsplæne er lille, kan du overveje en manuel plæneklipper, som er helt uden emissioner, og som ikke generer dine naboer. • Hvis der er mange forhindringer i haven, kan en mindre model være mere effektiv. Hvis du er i tvivl om, hvilket klippesystem der passer bedst, kan du finde flere oplysninger på husqvarna.dk, så du lettere kan vælge den helt rigtige model.

innovative nyheder

Det nye LC 56 AWD med egenskaber, der aldrig før er set tilsvarende på dette område Træk på alle hjul, stærk og effektiv med høj ydelse. Den nyeste plæne­ klipper fra Husqvarna har alt det nødvendige til selv den mest krævende og besværlige have. Intuitiv hastighedskontrol og træk på alle hjul betyder, at stejle skråninger og områder, der klippes knap så ofte, ikke længere er et problem. Hurtig klippehastighed, et bredt klippeskjold og tre klippe­metoder at vælge imellem er kun nogle af de detaljer, der gør hele forskellen på din græsplæne.

PLÆNEKLIPPERE | 17


RIDERS

Plæneklipning har aldrig før været så inspirerende Exceptionelle designdetaljer og tekniske kvalitetsløsninger kendetegner Husqvarna Riders. Men Husqvarnas plæneklippere er meget mere end det. Faktisk er der så mange forskellige typer græsområder og arbejdsbetingelser, at vores maskiner er udviklet specifikt, så du kan vælge mellem forskellige arbejdsmetoder afhængigt af opgaven. Vi er sikre på, at du kan finde den helt rigtige maskine, og vi er overbevist om, at du også vil synes, at den er sjov at køre.

Se, hvor sjovt det kan være at have en Husqvarna Rider hele året rundt.

OVERLEGEN ØVREDYGTIGHED N A M

KOM TIL OVERALT

CENTERSTYRING  Centerstyring giver førsteklasses manøvredygtighed og gør det lettere at køre rundt om forhindringer som træer, buske og blomsterbede.

FRONTMONTERET KLIPPEAGGREGAT Giver fremragende overblik over arbejdsområdet, så du kan klippe kanter og nå ind i hjørner og under buske med lethed.

OPTIMERET FØRERP

LADS

Sid behageligt Sikkerhed, stabilitet og trækkraft både på flad grund og skråninger. Riders lave tyngdepunkt bidrager til ekstra god trækkraft og behagelig kørsel.


riderS tiL aLLe tyPer GrÆSPLÆner Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Vores mest avancerede Riders

Fantastisk resultat hele året rundt

400-serien er et fremragende valg, når der kræves professionel styrke, komfort og ydeevne. Maskinen kan klare alle typer arbejde – let og smidigt. For bedre trækkraft, skal du vælge en model med AWD.

Takket være det store udvalg af tilbehør, kan modellerne i 300-serien bruges året rundt. Vælg imellem tre forskellige Combi-aggregater til at opfylde kravene til både store og små græsplæner. For bedre trækkraft, skal du vælge en model med AWD.

Mindre maskiner med Rider-egenskaber

100-serien er kompakte maskiner, der er perfekte til den mindre have. De har alle de karakteristiske Rider-egenskaber og -funktioner, som du med rette kan forvente – bare i en mindre og mere kompakt udgave.

Få arbejdet fra hånden med mindst muligt besvær

Rider-modeller i 200-serien er velegnet til boligejere, der har brug for effektive maskiner med overlegen manøvredygtighed. Vælg en model med AWD for bedre trækkraft eller X-modellen for øget effektivitet.

En lydsvag og behagelig Rider Batteridrevet Rider med en drifttid på 90 minutter afhængigt af forholdene. Denne batteridrevne Rider er behagelig at køre med lavt støjniveau og uden direkte emissioner. Den karakteristiske Husqvarna-fornemmelse kombineret med et fremragende resultat. Den helt rigtige maskine til den miljøbevidste haveejer.

innovative nyheder

Den Rider, der senest har overtaget kommandoen over plænen Husqvarna R 115B er en af de mest avancerede, kompakte Riders i sin klasse. Fantastisk god manøvredygtighed sikrer effektiv plæneklipning og intuitiv drift. Den er bygget af højkvalitetskomponenter og har alle de rigtige Rider-egenskaber til en fornuftig pris. Kan udstyres med dozerblad og bruges til meget forskelligt året rundt.

RIDERS | 19


De seneste nyheder, produktoplysninger og hjælp På Husqvarnas hjemmeside kan du finde alle de forventede produktoplysninger, men også mange flere nyttige oplysninger, så du kan få det perfekte resultat, uanset hvilken opgave du påtager dig. Der er regulære kampagnetilbud samt hjælp til og gode råd om både produkter og tilbehør, så du kan bruge dine maskiner til flere ting. Her finder du også et omfattende udvalg af sikkerhedsbeklædning. Hvis du foretrækker selv at tale med en af vores repræsentanter, kan vores søgefunktion føre dig til den nærmeste Husqvarna-specialist.

ProdUktinFormation oG brUGSvejLedninGer Her på husqvarna.dk kan du hente vejledninger til alle dine Husqvarna-maskiner og finde flere oplysninger, som kan være til hjælp i arbejdet.

Gør ProdUktSøGninGen mere PerSonLiG Du kan nu indsnævre søgningen ved at angive specifikke oplysninger. Det gør det lettere at finde frem til den bedste maskine med netop de egenskaber, du gerne vil have.

beSøG voreS mobiLe hjemmeSide Meningen er, at det skal være så let som muligt for vores kunder at finde de ønskede oplysninger fra Husqvarna. Vores mobile hjemmeside er specielt indrettet til alle mobilenheder, f.eks. smartphones, som nemt kan oprette forbindelse til vores forskellige informationskanaler – hjemmesiden, produktkataloget og andet trykt materiale, plus vores kanaler på YouTube og Facebook.

20 | InTERnET


motoRSAVe

Motorsave – benzin

HUSQVARNA 3120 XPæ 118.8 cm³, 6.2 kW, 24 – 42", 10.4 kg. 12.795,–

HUSQVARNA 390 XPæ G 87.9 cm³, 4.8 kW, 18 – 36", 7.2 kg. 9.995,–

HUSQVARNA 576 XPæ G AUtotUNe™ 73.5 cm³, 4.2 kW, 15 – 36", 7 kg. 9.295,–

HUSQVARNA 562 XPæ G 73.5 cm³, 4.2 kW, 15 – 36", 7 kg. 7.995,–

HUSQVARNA 560 XPæ G 59.8 cm³, 3.5 kW, 13 – 20", 5.8 kg. 7.495,–

HUSQVARNA 560 XPæ 59.8 cm³, 3.5 kW, 13 – 20", 5.6 kg. 6.995,–

HUSQVARNA 550 XPæ G tRioBRAke™ 50.1 cm³, 2.8 kW, 13 – 20", 5.2 kg. 6.995,–

HUSQVARNA 550 XPæ G 50.1 cm³, 2.8 kW, 13 – 20", 5.1 kg. 6.995,–

HUSQVARNA 550 XPæ 50.1 cm³, 2.8 kW, 13 – 20", 4.9 kg. 6.495,–

HUSQVARNA 543 XPæ G 43.1 cm³, 2.2 kW, 13 – 18", 4.6 kg. 5.495,–

HUSQVARNA 555 59.8 cm³, 3.1 kW, 13 – 20", 5.6 kg. 5.795,–

HUSQVARNA 545 tRioBRAke™ 50.1 cm³, 2.5 kW, 13 – 20", 4.9 kg. 4.595,–

HUSQVARNA 545 50.1 cm³, 2.5 kW, 13 – 20", 4.9 kg. 4.595,–

HUSQVARNA 455 RANcHeR 55.5 cm³, 2.6 kW, 13 – 20", 5.8 kg. 4.295,–

HUSQVARNA 450e 50.2 cm³, 2.4 kW, 13 – 20", 5.1 kg. 4.295,–

HUSQVARNA 445e tRioBRAke™ 45.7 cm³, 2.1 kW, 13 – 20", 5.1 kg. 3.295,–

HUSQVARNA 445e 45.7 cm³, 2.1 kW, 13 – 20", 5.1 kg. 3.495,–

HUSQVARNA 440e tRioBRAke™ 40.9 cm³, 1.8 kW, 13 – 18", 4.6 kg. 2.895,–

HUSQVARNA 435 40.9 cm³, 1.6 kW, 13 – 18", 4.2 kg. 2.895,–

HUSQVARNA 135e 40.9 cm³, 1.4 kW, 14 – 16", 4.6 kg. 1.495,–

HUSQVARNA t435 35.2 cm³, 1.5 kW, 12 – 16", 3.4 kg. 4.595,–

Motorsave – elektrisk

HUSQVARNA 321 electRic 230 V, 2000 W, 14 – 16". 1.895,–

HUSQVARNA 317 electRic 230 V, 1700 W, 14 – 16". 1.695,–

HUSQVARNA t425 25.4 cm³, 0.96 kW, 10", 3 kg. 3.195,–

Motorsave – batteri HUSQVARNA 436 li 36 V, 330 W, 10 – 16", 2.5 kg ekskl. batteri. Komplet med 2 batterier BLi 110 og lader QC 120 4.495,– Uden batteri og lader 2.295,–

HUSQVARNA 536 li XPæ 36 V, 330 W, 10 – 16", 2.4 kg ekskl. batteri. Komplet med 2 batterier BLi 110 og lader QC 330 6.995,– Uden batteri og lader 2.895,–

HUSQVARNA t536 li XPæ 36 V, 330 W, 10 – 14", 2.3 kg ekskl. batteri. Komplet med 2 batterier BLi 110 og lader QC 330 6.995,– Uden batteri og lader 2.895,– Et BLi110 batteri vejer 1.2 kg.


PlÆNekliPPeRe LufTpude kLipper

HUSQVARNA lc 56 B Honda, TrioClip®, BBC, 56 cm. 4.995,–

HUSQVARNA lc 56 AWD Honda, TrioClip®, AWD, 56 cm. 5.495,–

HUSQVARNA lc 56 Honda, TrioClip®, 56 cm. 3.995,–

HUSQVARNA GX 560 Honda, 50.5 cm. 5.995,–

HUSQVARNA J 55Sl B & S, 56 cm. 3.795,–

HUSQVARNA lc 48Ve B & S, selvkørende, BioClip®, 48 cm. 4.495,–

HUSQVARNA R 145SV B & S, selvkørende, TrioClip®, 44 cm. 3.495,–

HUSQVARNA lc 48V B & S, selvkørende, BioClip®, 48 cm. 3.995,–

HUSQVARNA lB 48V B & S, selvkørende, 48 cm. 3.495,–

HUSQVARNA m 145 B & S, push, BioClip® , 44 cm. 2.295,–

HUSQVARNA R 152SVH Honda, selvkørende, TrioClip®, 53 cm. 4.295,–

HUSQVARNA m 46 B & S, 46 cm. 2.095,–

HUSQVARNA m 53S PRo Honda, BioClip®, 53 cm. 7.795,–

Automower ®

Håndplæneklippere HUSQVARNA AUtomoWeRæ SolAR HyBRiD 2.200 m² (+/- 20 % ). 19.995,–

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 265 AcX 6.000 m² (+/- 20 % ). 32.995,–

HUSQVARNA 540 40 cm, 12 – 38 mm, 9.1 kg. 995,–

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 230 AcX 3.000 m² (+/- 20 % ). 19.995,–

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 220 Ac 1.800 m² (+/- 20 % ). 14.995,–

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 305 500 m² (+/- 20 % ). 10.995,–

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 308 800 m² (+/- 20 %). 12.995,–

HUSQVARNA 54 40 cm, 12 – 38 mm, 8.6 kg. 695,–

HÆkkekliPPeRe

HUSQVARNA 226HD75S 23.6 cm³, 0.85 kW, 75 cm, 5.9 kg. 5.595,–

HUSQVARNA 226HD60S 23.6 cm³, 0.85 kW, 60 cm, 5.7 kg. 4.995,–

HUSQVARNA 122HD60 21.7 cm³, 0.6 kW, 60 cm, 4.9 kg. 2.495,–

HUSQVARNA 122HD45 21.7 cm³, 0.6 kW, 45 cm, 4.6 kg. 2.195,–

Hækkeklippere – batteri HUSQVARNA 327He4X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.6 kg. 6.995,–

HUSQVARNA 327He3X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.5 kg. 6.495,–

HUSQVARNA 327HDA65X 24.5 cm³, 0.9 kW, 65 cm, 6.2 kg. 6.195,–

HUSQVARNA 136 li HD50 30/40 min, 3.8 kg ekskl. batteri. Et BLi60 batteri vejer 0.8 kg. Komplet med batteri BLi 60 og lader QC 120 3.495,– Uden batteri og lader 1.895,–

JoRDFRÆSeRe

HUSQVARNA tR 430 DUAl Subaru, EX17, 43 cm. 8.995,–

HUSQVARNA tR 430 Subaru, EX17, 43 cm. 7.995,–

HUSQVARNA tF 434P Subaru, EP17, 80 cm. 7.595,–

HUSQVARNA tF 334 Subaru, EP17, 80 cm. 5.595,–

HUSQVARNA tF 224 Subaru, EP16, 60 cm. 4.595,–

HUSQVARNA t300RS comPAct PRo Subaru, EH035, 24 cm. 4.295,–


RiDeRS HUSQVARNA P 525D Kubota, D1105, 18.7 kW @ 3000 rpm, 132 – 155 cm. 154.995,–*

HUSQVARNA P 520D Kubota, D902, 14.5 kW @ 3000 rpm, 132 – 155 cm. 134.995‚–*

HUSQVARNA PR 17 AWD Kawasaki, 10.9 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm. 71.795,–*

HUSQVARNA R 422ts AWD B & S, 12.6 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk AWD, 112 – 122 cm. 79.995,–*

HUSQVARNA P 524 Kawasaki, 13,9 kW @ 3000 rpm, AWD, 112 – 122 cm. 95.995,–*

HUSQVARNA R 422ts B & S, 12.6 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 112 – 122 cm. 68.995,–*

HUSQVARNA R 316tXs AWD Kawasaki, 9.8 kW @ 3100 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm. 55.895,–*

HUSQVARNA R 316t AWD Kawasaki, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm. 47.995,–*

HUSQVARNA R 316t Kawasaki, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk, 94 – 112 cm. 41.995,–*

HUSQVARNA R 320 AWD B & S, 10.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm. 41.995,–*

HUSQVARNA R 318 B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk, 94 – 112 cm. 32.995,–*

HUSQVARNA R 216 AWD B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 103 cm. 33.995,–*

HUSQVARNA R 216 B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk, 94 – 103 cm. 25.995,–*

HUSQVARNA R 215tX B & S, 12.8 kW @ 3100 rpm, hydrostatisk, 94 – 103 cm. 28.995,–*

HUSQVARNA R 213c B & S, 6.7 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 94 cm. 29.995,–**

HUSQVARNA R 115B B & S, 9.5 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 95 cm. 24.995,–**

HUSQVARNA R 111B B & S, 6.8 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 85 cm. 20.995,–**

HUSQVARNA R 111B5 B & S, 6.8 kW @ 3000 rpm, manuel, 85 cm. 18.995,–**

* Ekskl. klippeaggregat.

* * Inkl. klippeaggregat.

ZeRo-tURN HUSQVARNA P-Zt26 Kawasaki, FX Series, 17.6 kW @ 3600 rpm, 132 cm. 65.995,–

HUSQVARNA PZ 29D Kubota, D1305, 21.7 kW @ 3000 rpm, 155 cm. 115.995,–

HUSQVARNA PZ 29 Kawasaki, FX Series, 18.9 kW @ 2550 rpm, 137 cm. 75.995,–

HUSQVARNA mZ 28t B & S, Endurance V-Twin, 15.7 kW@ 2950 rpm, 132 cm. 53.995,–

HUSQVARNA eZ 24t B & S, Endurance V-Twin, 11.9 kW@ 2450 rpm, 122 cm. 43.995,–

HUSQVARNA RZ 19 B & S, Endurance, 9.6 kW @ 2600 rpm, 107 cm. 27.995,–

tRAktoReR

HUSQVARNA ctH 184t Kawasaki, 10 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 107 cm. 27.995,–

HUSQVARNA ytH 184t Kawasaki, 10 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 107 cm. 23.995,–

HUSQVARNA ltH 154 Kohler, 8.1 kW @ 2500 rpm, hydrostatisk, 97 cm. 14.995,–

HUSQVARNA ctH 164t Kawasaki, 9.2 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 97 cm. 25.995,–

HUSQVARNA ct 154 Kohler, 8.1 kW @ 2500 rpm, manuel, 97 cm. 20.995,–

HUSQVARNA ytH 224t Kawasaki, 11.8 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 117 cm. 26.995,–

HUSQVARNA lt 154 Kohler, 8.1 kW @ 2500 rpm, manuel, 97 cm. 12.995,–

HUSQVARNA ltH 152 Kohler, hydrostatisk, 107 cm. 14.995,–

HUSQVARNA ctH 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, hydrostatisk, 77 cm. 14.995,–

HUSQVARNA ct 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, manuel, 77 cm. 12.995,–

HUSQVARNA ltH 174 Kohler, 8.8 kW @ 2500 rpm, hydrostatisk, 107 cm. 18.995,–

HUSQVARNA lt 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, manuel, 77 cm. 11.995,–

HUSQVARNA ltH 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, hydrostatisk, 77 cm. 13.995,–


SkoVRyDDeRe HUSQVARNA 555FXt 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.1 kg. 10.995,–* * Leveres

HUSQVARNA 535FBX 34.6 cm³, 1.6 kW, 13". 10.995,–

HUSQVARNA 545FXt 45.7 cm³, 2.2 kW, 8.3 kg. 8.995,–*

med Balance XT ™-sele og savklinge.

BUSkRyDDeRe

HUSQVARNA 555RXt 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.2 kg. 9.995,–**

HUSQVARNA 535RXt 34.6 cm³, 2.1 kW, 8.5 kg. 4.995,–**

HUSQVARNA 545RXt 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.5 kg. 7.495,–**

HUSQVARNA 345FR 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.3 kg. 6.795,–***

** Leveres

med trimmerhoved, græsklinge, og ergonomisk sele.

HUSQVARNA 336FR 34.6 cm³, 1.4 kW, 7 kg. 4.695,–***

HUSQVARNA 327RX 24,5 cm³, 0,9 kW, 5,4 kg. 3.795,– Leveres med græsklinge.

HUSQVARNA 128R 28 cm³, 0,8 kW, 5 kg. 2.695,– Leveres med trimmerhoved og græsklinge.

*** Leveres

med trimmerhoved, græsklinge, savklinge og ergonomisk sele.

tRimmeRe

HUSQVARNA 128c 28 cm³, 0.8 kW, 4.4 kg. 1.695,– Leveres med trimmerhoved.

HUSQVARNA 327lDX 24,5 cm³, 0,9 kW, 5,1 kg. 3.795,– Leveres med trimmerhoved.

HUSQVARNA 122lD 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.7 kg. 1.595,– Leveres med trimmerhoved.

HUSQVARNA 122c 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.4 kg. 1.095,– Leveres med trimmerhoved.

Trimmere – batteri HUSQVARNA 536 li R 36 V, 330 W, 3.8 kg ekskl. batteri. Komplet med 2 batterier BLi 110 og lader QC 330 6.795,– Uden batteri og lader 2.495,– Leveres med trimmerhoved. Et BLi110 batteri vejer 1.2 kg.

StANGSAVe

HUSQVARNA 536 li l 36 V, 330 W, 3 kg ekskl. batteri. Komplet med batteri BLi 110 og lader QC 330 Uden batteri og lader Leveres med trimmerhoved.

HUSQVARNA 136 li c 36 V, 330 W, 3.1 kg ekskl. batteri. Komplet med batteri BLi 110 og lader QC 120 3.495,– Uden batteri og lader 1.595,– Leveres med trimmerhoved.

4.695,– 2.295,–

lØVBlÆSeRe

HUSQVARNA 327Pt5S Stangsav teleskop. 24.5 cm³, 0.9 kW, 7.3 kg. 7.495,– Leveres med ergonomisk sele Balance Flex™.

HUSQVARNA 327P5X Stangsav. 24.5 cm³, 0.9 kW, 6.4 kg. 6.495,– Leveres med ergonomisk sele Balance Flex™.

HUSQVARNA 580BtS 75.6 cm³, 25.7 m³/min, 11.8 kg. 6.795,–

HUSQVARNA 356BtX 51.7 cm³, 13.4 m³/min, 10.4 kg. 6.795,–

HUSQVARNA 125BVX 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.35 kg. 2.595,– Leveres med VAC-kit.

HUSQVARNA 125B 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.26 kg. 1.995,–

SNeSlyNGeR

HUSQVARNA St 276ePt B & S, 2-trin, 76 cm. 25.995,–

HUSQVARNA St 268ePt B & S, 2-trin, 68 cm. 22.995,–

HUSQVARNA St 276eP B & S, 2-trin, 76 cm. 17.995,–

HUSQVARNA St 268eP B & S, 2-trin, 68 cm. 14.995,–

HUSQVARNA St 261e B & S, 2-trin, 61 cm. 11.995,–

HUSQVARNA 5524St B & S, 2-trin, 61 cm. 9.995,–

HUSQVARNA St 121e LCT, 1-trin, 53 cm. 4.995,–


Husqvarnas forhandlere kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af maskinerne Alle Husqvarnas maskiner sælges udelukkende gennem vores registrerede forhandlere, som er uddannet specifikt, så de har den nødvendige ekspertise og viden om alle vores maskiner. Du kan trygt stole på, at de kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til den opgave, du har i tankerne.

Find den nÆrmeSte hUSQvarna-ForhandLer Du kan finde en søgefunktion på Husqvarnas hjemmeside, hvor det eneste, du skal gøre, er at skrive dit postnummer. Derefter kan du se, hvor du finder den nærmeste Husqvarna-forhandler på et kort med detaljerede oplysninger.

det kan ForhandLerne tiLbyde diG Vores lokale repræsentanter kan besvare alle dine spørgsmål og give dig gode råd om valg af den bedste maskine. De er alle specialuddannede og har de nødvendige færdigheder, ressourcer og det rigtige værktøj til at tage vare på alle maskiner fra Husqvarna. når alt kommer til alt, er de forhandlere med eget serviceværksted, hvor netop service prioriteres højt. ƒ Hjælp til og rådgivning om alle Husqvarna-maskiner ƒ Reservedele og tilbehør ƒ Service og reparation ƒ Tryghedsgaranti

SikkerhedSbekLÆdninG oG tiLbehør tiL arbejdet med maSkinerne Der er meget forskelligt tilbehør, som kan bruges sammen med vores produkter. Du kan finde alt fra beklædning til reservedele og tilbehør til arbejdet i skoven, så du ikke blot får glæde af funktionen, men også kan udnytte alsidigheden. Vores originale Husqvarna-tilbehør fungerer, som du forventer det, og sørger for, at du bevarer kontrollen og kan opnå de ønskede resultater. Du kan finde en samlet oversigt over alt tilbehør på husqvarna.dk.

FoRHAnDlERE MED EgET VæRKSTED | 25


TRAKTORER

Traktorer, der er bygget til helårsbrug Omfattende tilbehør og muligheden for at vælge mellem flere indbyggede klippemetoder gør vores havetraktorer utroligt anvendelige. De er ideelle til effektiv plæneklipning og forskellige andre opgaver på grunden. Vælg mellem tre forskellige klippesystemer til græsplænen, sæt derefter en anhænger, spreder, sneslynge eller andet på, og brug traktoren til noget helt andet.

Se Husqvarnas traktorer i aktion, hele året rundt.

MINDRE uKLIPPET OMRåDE

NY STYRINgSTEKNOLOgI Du kan forvente mere af vores topmodeller med U-cut™ styringsteknologi. Mindre uklippede områder, særligt effektiv klipning og bedre manøvredygtighed.

NEM PEDALSTYRIN

g

PEDALSTYRET, HYDROSTATISK TRANSMISSION Pedalstyret, hydrostatisk transmission fastholder høj hastighed og retningskontrol. Separate pedaler til kørsel fremad og bagud.

FøRSTEKL ASSES KL

IPNINg

RObuSTE KLIPPEAggREgATER De forstærkede og pulverlakerede klippeskjold giver øget holdbarhed og modstår bedre rustangreb.


Traktorer til alle former for græsklipning Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

BioClip® til gødning af plænen BioClip® betyder, at græsset finklippes i små stykker, som hurtigt nedbrydes og derfor gøder plænen. BioClip® -metoden kan bruges på alle Husqvarnas traktorer. BioClip® indgår som standard på de fleste traktorer med integreret opsamling. Traktorer med sideudkast kan udstyres med tilbehør til BioClip®.

Traktorer med integreret opsamling Hvis du vil samle afklippet græs, blade, kviste og andre småting op, er en traktor med integreret opsamler et godt valg. Opsamleren tømmes nemt fra fører­sædet, og et lydsignal markerer, at opsamleren skal tømmes.

Traktorer med sideudkast

Kompakte havetraktorer

Hvis det gælder effektiv klipning af plæner med højt, vildt og groft græs, der kun klippes sjældent, er en traktor med sideudkast det rigtige valg.

Disse havetraktorer er i et kompakt format og byder på en behagelig oplevelse. Størrelsen gør dem lette at have med at gøre selv under meget trange forhold, eller hvor der ikke er meget plads til opbevaring.

innovation

Husqvarna U-cut™ Den nye styreteknologi, Husqvarna U-cut™, gør det muligt at dreje skarpere rundt om forhindringer som træer, buske og blomsterkrukker. Resultatet er en mindre uklippet cirkel og mere effektiv klipning sammenlignet med andre traktorer.

TRAKTORER | 27


Tilbehør til Riders og traktorer Få mere at vide på husqvarna.dk

En maskine – mange muligheder Du kan tilpasse din Husqvarna Rider eller traktor efter årstiden og mange forskellige opgaver med det omfattende tilbehør. Vælg mellem anhængere, koste, sneslynger, spredere, mosriver og meget andet, og udnyt maskinens alsidighed – den er klar til at udføre den ene opgave efter den anden.

Ramme til montering af tilbehør Rider-modellerne i 300-serien er udstyret med en ramme til montering af tilbehør, som gør det let at skifte mellem klippeaggregat og frontmonterede redskaber som f.eks. en slagleklipper, en kost, en sneslynge eller et dozerblad. spreder Effektiv spreder til jævn fordeling af f.eks. gødning og ukrudtsmidler.

Kost En roterende kost til rydning af løv, sne m.m. Kan drejes til højre eller venstre.

SNESLYNGE Sneslynge med totrinssystem til effektiv snerydning af indkørsler og gangstier.

anhængere Rummelige anhængere af robust stål. Bagklappen kan tages af, så anhængeren er nem at læsse og losse.

28 | tilbehør RIDE-ON

Dozerblad Bredt, stabilt dozerblad til rydning af f.eks. stier og indkørsler.


zero-turn klippere

Hurtig plæneklipning med et overlegent resultat Disse maskiner fungerer på dine betingelser og kan nemt drejes og vendes uden besvær hen over græsset. Individuelt hydraulisk træk på hjulene giver utroligt præcis kørsel, hvor maskinen får mulighed for at dreje om sin egen akse uden at efterlade en uklippet cirkel – uanset hvor skarpt du drejer og uafhængigt af plænens størrelse.

Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Plæneklipning uden grænser Zero-turn klippere, som er udviklet specifikt til den store have eller grund. Valgmuligheden mellem forskellige klippe­systemer gør disse maskiner til det perfekte valg til hurtig og omhyggelig klipning.

Behagelig ergonomi

behagelig at køre  Ergonomisk førerplads med fremragende overblik over arbejdsområdet. Alle betjeningsgreb er nemme at nå.

Nem vedligeholdelse

Nemt tilgængelige service­ punkter  Alle områder, der kræver vedligeholdelse, er nemme at komme til, så maskinen kan komme ud at køre igen på ingen tid.

Ingen uklippede cirkler

Præcisionsklipning  Hydraulisk træk på hjulene betyder, at maskinen kan rotere om sin egen akse uden at efterlade en uklippet cirkel.

zero-turn klippere | 29


sneslynger

Vi kan gøre vinterarbejdet mere fornøjeligt Den første sne er altid en dejlig overraskelse, men den følges gerne af en lang og kold vinter med hårdt arbejde. Og når arbejdet er gjort, har det sjældent længerevarende effekt afhængigt af vejrforholdene og vejrudsigten. Selv om Husqvarnas sneslynger har stor kapacitet, kan de ikke afkorte vinteren, men om ikke andet bliver de timer, du alligevel skal bruge på snerydning, da væsentligt mere effektive og noget sjovere.

KAN KL ARE D SKIF TENDE FORHOL

Hydrostatisk transmission  Styringen foregår med et joystick på betjenings­ panelet, og variable fremadgående gear og bakgear forbedrer manøvredygtigheden med optimal ydelse.

Fremragende manøvredygtighed

Servostyring  Praktisk grebbetjent servostyring gør det muligt at trække på hvert hjul/ bælte separat, hvilket giver mulighed for vendinger på op til 180º.

Bestem udkastretningen

nøjagtig rydning Vores model med ettrinssystem er udstyret med brugervenlig, fjernbetjent udkasterrotation, så du bestemmer, hvor sneen skal kastes hen.


sneslynger til alle opgaver Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Sneslynge med et- eller totrinssystem? Spørgsmålet er ganske enkelt, og det er svaret også. Sneryddere med totrinssystem er mere effektive, specielt hvis du skal rydde et større område. Hvis du kun skal rydde et mindre område på grunden, kan en sneslynge med ettrinssystem være det perfekte valg.

Totrinssystem Sneen føres ind i huset af en indføringssnekke og derefter ud gennem udkasterrøret af en kasteblæser. Det er den bedste løsning til større områder og offentligt tilgængelige steder.

Bæltedrevsystem Bælter sikrer uovertruffen fremdrift i dybere sne og på glat underlag. Bakker og vanskeligt terræn kan ryddes med et fremragende resultat.

Ettrinssystem De forstærkede snekkeblade med flere lag rydder effektivt sneen væk med umiddelbar kontakt til under­ laget. En glimrende løsning til indkørsler, havegange og terrasser.

innovative nyheder

Skab lys omkring dig Effektive LED-lygter gør det nemt at se i mørket tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

SNESLYNGER | 31


BUSKRYDDERE, TRIMMERE OG SKOVRYDDERE

Fremragende resultat uanset behovet Det kan være vanskeligt at finde en maskine, der passer perfekt til ens specifikke behov. Vores buskryddere, trimmere og skovryddere kombinerer kraft med lav vægt. De er nemme og ergonomiske at arbejde med, og du kan være sikker på at få et resultat, du kan være tilfreds med. De er utroligt holdbare og lette at bruge. Men innovationen hører ikke op her. Da det er vigtigt, at arbejdet kan udføres så komfortabelt som muligt, sørger Husqvarnas ergonomiske sele for at fordele vægten optimalt mellem skuldrene, brystet og ryggen, så du kan klare arbejdet så effektivt som overhovedet muligt.

rå kraft

X-Torq ® X-Torq®-teknologien reducerer de skadelige emissioner med op til 75 %, og brændstoffet udnyttes op til 20 % mere effektivt. Det gør arbejdet mere behageligt og mere rentabelt.

Langvarig drift

problemfri start

Low Vib ®  Motorerne er udstyret med særdeles effektive vibrationsdæmpende elementer, der absorberer vibrationerne. Det skåner dine arme og hænder, så du kan arbejde i længere tid uden gener.

smart start ®  Motor og startapparat er konstrueret, så maskinen starter hurtigt med mindst muligt besvær, og du kan komme hurtigere i gang med arbejdet.


Det får du, og sådan gør vi det Robust konstruktion

Afbalanceret konstruktion

Flere formål

kommerciel kvalitet  Alle Husqvarnas buskryddere har det til fælles, at de er stærke, effektive maskiner i et ergonomisk design, der kan klare mange års krævende arbejde.

Ergonomi  Håndtagene er vibrations­ dæmpede og udformet, så de kan indstilles. Høje styr gør det desuden mere effektivt at arbejde på skråninger.

ALSIDIG  Delbart rigrør gør det let at skifte skæreudstyr. Det giver dig også større fleksibilitet i arbejdet. Transport og opbevaring er aldrig et problem.

BUSKRYDDERE, TRIMMERE OG SKOVRYDDERE | 33


BUSKRYDDERE,TRIMMERE OG SKOVRYDDERE

Pas hele haven med én enkelt maskine

EN MASKINE, DER KLARER MANGE OPGAVER 327LDX er en let, højtydende kombimaskine. Den er udstyret med Husqvarnas E-Tech® II-motor med katalysatorstyret emissionskontrol samt bløde og behagelige håndtag. Du kan få forskelligt tilbehør, så du også kan bruge maskinen som hækkeklipper, sweeper, kantklipper, stanghækkeklipper, jordfræser eller stangsav.

Hvis du er på jagt efter en alsidig trimmer, der kan gøre det lettere og mindre trættende at trimme græs under besværlige forhold, er en kombitrimmer det helt rigtige. Faktisk kan denne trimmer udstyres med tilbehør, så én og samme motorenhed kan bruges til græstrimning, hækkeklipning, fejning, blæsning, træbeskæring, kantklipning og jordfræsning.

Lad os vise dig, hvordan det gør en forskel at have en sele på, når du arbejder.

TILBEHØR

Arbejd sikrere med større effektivitet og bedre komfort Du kan arbejde sikrere og mere effektivt med det rigtige tilbehør og sikkerhedsudstyr samt den rigtige beklædning. Vores tilbehør til ryddere, buskryddere og trimmere omfatter alt det, du skal bruge for at føle dig godt tilpas, så du kan arbejde effektivt under ordentlige forhold. Den medfølgende sele har markedets mest avancerede ergonomi. Maskinens vægt fordeles effektivt, så den afbalanceres optimalt – det får maskinen til at føles lettere, nemmere at manøvrere rundt med og mindre anstrengende at arbejde med.

Læs mere om tilbehør til Husqvarnas skovmaskiner på side 39.


Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Hårdtarbejdende Husqvarna buskryddere har mange fordele. Flere modeller er udstyret med en græsklinge, trimmerhoved eller kniv, der er let at samle og montere. Visse modeller er også udstyret med X-Torq® motor, der reducerer skadelige udstødningsgasser med op til 75% og reducerer brændstofforbruget op til 20%. Græs

Rodskud

Mindre træer

Til prikken over i’et Disse trimmere kan klare det meste i selv de mest krævende situationer. De er lette at opbevare og leverer det, der svarer til prikken over i’et, i haven. Græs

Rydder mindre træer. Brugervenlig, robust skovrydder med høj ydelse. Kort, glat rigrør, hvor vinkelgearet er vinklet 24°, gør det let at udføre retningsbestemt fældning i tæt skov. Mindre træer

innovative nyheder

En ny trimmerserie med en ny energikilde I Husqvarna Battery Series kan du vælge mellem tre batteridrevne trimmere, som har nogle vigtige træk til fælles: de er lette, vel­afbalancerede, har ekstrem kraft og optimal hovedrotation. Du slipper desuden for direkte emissioner og nyder godt af mindre støj, færre vibrationer og mindre vedligeholdelse.

BUSKRYDDERE,TRIMMERE OG SKOVRYDDERE | 35


Sikkerhedsbeklædning

Sikkerhedsbeklædning med høj sikkerhed og god pasform Sikkerhedsudstyr af ordentlig kvalitet skal kunne klare krævende forhold og stadig give den nødvendige sikkerhed. Derfor bruger vi aldrig andet end materialer af høj kvalitet. Hver enkelt opgave stiller sine egne krav. Med vores sikkerhedsbeklædning har vi taget højde for den opgave, der skal udføres. Faktisk kan vores omfattende kollektion, med de nyeste fremskridt inden for design og materiale, give dig den sikkerhed og komfort, som er en forudsætning for, at du kan klare opgaven.


sikkerhedsbeklædning til alle former for skovarbejde Få mere at vide på husqvarna.dk

Beskyttelse fra top til tå; vi har tænkt på det hele, så du kan føle dig tryg Husqvarna tilbyder en omfattende kollektion af sikkerhedsbeklædning, så du kan arbejde sikrere, nemmere og mere effektivt på alle niveauer.

Seriøs beskyttelse til tungt arbejde Technical Extreme-serien er arbejdstøj til krævende brug. Kvaliteten er i top, og det er fremstillet af slidstærke materialer i et slankt, behageligt snit. Det har bl.a. vandafvisende lynlåse og forstærkninger på alle udsatte steder.

Afstemmer beskyttelse med komfort I Technical-serien er der brugt materialer med lettere skæreindlæg, og tøjet er designet, så det er lettere, stærkere og mere fleksibelt. De ekstra detaljer gør en stor forskel, når tøjet skal holde til lange arbejdsdage.

Kombinerer holdbarhed med beskyttelse Functional-serien er sikkerhedsbeklædning i robuste og slidstærke materialer, der sidder godt. Det kan bruges året rundt.

Opfylder sikkerhedsmæssige krav

N yhe d!

Classic-serien omfatter sikkerhedsbeklædning, som kroppen kan ånde i, til en fornuftig pris. Tøjet er i et moderne design, hvor kvaliteten fremgår af detaljerne. Det er ideelt til lejlighedsvis, men krævende, arbejde.

Handsker Husqvarnas nye sikkerhedshandsker er af gedeskind og beregnet til krævende opgaver uden at hæmme bevægelsesfriheden. Fås også med skæreindlæg.

komfortabelt og ergonomisk

BEHAGELIG sikkerheds­ beklædning  Vi bestræber os på at gøre vores sikkerhedsudstyr og -beklædning så behageligt og ergonomisk, at det hverken generer eller begrænser dine udfoldelsesmuligheder, når du arbejder.

HJELM inkl. høreværn Alle Husqvarnas hjelme er udviklet med henblik på optimal ergonomi, komfort og god beskyttelse.

sikkerhed, du kan stole på

Jævnlig kontrol  Al sikkerhedsbeklædning skal være CE-mærket. EuroTest®-mærket viser, at produkterne jævnligt inspiceres af et til formålet godkendt institut.

Støvler med skæreindlæg Vandtæt læderstøvle af høj kvalitet. God polstring og stabilitet gør støvlerne perfekte til en lang arbejdsdag.

BESKYT TELSE

beskyttelsesklassen  fremgår tydeligt af mærkaterne med værdiangivelser. Den angivne klasse afhænger af evnen til at stoppe kæden ved forskellige hastigheder.

Sikkerhedsbeklædning | 37


SKOVTILBEHØR

Husqvarna tilbehør til enhver arbejdssituation Originalt Husqvarna-tilbehør fungerer ikke blot, som du forventer det, men også som det skal, for at du kan arbejde godt og effektivt med høj produktivitet konstant. Du vil opdage, at der er taget højde for alle tænkelige arbejdssituationer i vores tilbehør.

Se, hvordan skovarbejdere arbejder sikkert og effektivt med en motorsav fra Husqvarna.


skovtilbehør til alle opgaver Få mere at vide på husqvarna.dk

Arbejd mere effektivt Vores trimmerhoveder, trimmerline og knive er beregnet til at udføre et fremragende arbejde. Du får optimal ydelse og effektivitet på alle niveauer.

Robuste skovredskaber Vi kan tilbyde meget forskelligt robust og pålideligt værktøj, som er med til at lette det daglige arbejde, såsom økser, rydningsknive, løftekroge, fældejern m. m.

Et hak bedre Husqvarnas sværd og kæder er bygget efter de samme høje standarder som vores motorsave. Ved at kombinere kvalitetsmaterialer med produkt­ udvikling kan vi levere maksimal effektivitet og sikkerhed, når disse produkter benyttes sammen med vores motorsave.

innovative nyheder

Olier, der er optimeret til suveræn ydelse Husqvarnas olier er optimeret til at fungere i kombination med vores motorer, som udvikles løbende. XP ® Synthetic, som er vores nyeste produkt, smører utroligt godt. Røgudviklingen er mindre, motoren holder sig renere, og der er mindre belægning på stemplet og i krumtaphuset sammenlignet med andre tilsvarende olier.

skovtilbehør | 39


Hækkeklippere

Giv dig selv mulighed for at klippe hæk med et førsteklasses resultat hver gang En hæk kræver tid og omhu, hvis den både skal være sund og se godt ud. En velplejet hæk giver dig privatliv og danner samtidig en fast og tiltalende ramme om haven. Forskellige hække kræver forskellige typer redskaber, og omgivelserne spiller også en rolle, når man køber en hækkeklipper. Alle Husqvarnas hækkeklippere er stærke, præcise og effektive, og de giver et perfekt resultat hver gang.

SOLID KONSTRUKT

ION

robust konstruktion  Den robuste konstruktion gør hækkeklipperen velegnet til hårdt arbejde og sikrer længere brugstid mellem serviceeftersyn.

miljøvenlig energi

X-torq ®  Motorteknologi, der reducerer de skadelige emissioner med op til 75 %, mens brændstoffet udnyttes op til 20 % mere effektivt.

støjfrit nabolag

lavt lydniveau  Innovativ teknologi, der leverer lav motorstøj. En vigtig detalje, når man klipper hæk i et boligområde.


hækkeklippere til alle typer arbejde Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Fleksibel håndtering i alle vinkler

Lige klip i én bevægelse

Dobbeltsidede hækkeklippere er beregnet til formklipning af hække. De er effektive og behagelige at arbejde med, og de fleste modeller har funktioner som Smart Start ® og Low Vib®.

Enkeltsidede hækkeklippere gør det nemmere at skære lige og med stor præcision, og med længere knive kan de klippe brede hække i én fejende bevægelse.

Nå det, som andre har problemer med Stanghækkeklippere er perfekte, når du skal nå højt og lavt, uden at det går ud over arbejdstempoet og resultatet. Ergonomien er helt perfekt, de er lette at starte, kan bruges til både høje og lave hække, og da klippeaggregatet kan foldes bagud, er de også lette at opbevare og transportere.

innovative nyheder

Sådan sætter man standarden for batteridrevne hække­klippere Lavt støjniveau. Ingen direkte emissioner. Lavt vibrationsniveau. Perfekt balance. Stor kapacitet. Det er, hvad du får, når du køber en hækkeklipper fra Husqvarna Battery Series. Du får også fordelen ved, at et batteridrevet værktøj ikke kræver meget vedligeholdelse.

HÆKKEKLIPPERE | 41


blæsere

Blæs på alt det hårde arbejde Slip af med blade, kviste, græs, edderkoppespind, sand og grus – og slip for det hårde arbejde. Husqvarnas blæsere er i et ergonomisk design, og de er effektive og behagelige at arbejde med. De klarer mange forskellige opgaver uden problemer.

Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Problemfri vedligeholdelse af større områder

Alsidig og effektiv

Rygbårne blæsere er stærke maskiner, der giver brugeren fuldkommen kontrol. De er ideelle til store områder og langvarigt, tungt arbejde.

Vores håndholdte blæsere er perfekte til den mindre have. De kombinerer stor effekt med ergonomi, og de er særdeles velegnede til en række lettere opgaver.

HØJ EFFEKT

HØJT SPECIFICEREDE MOTORER Stærke nok til at flytte og samle blade og andet haveaffald, dér hvor du vil have det.

42 | BLÆSERE

Bl æs eller sug

sugekapacitet  Nogle blæsere kan omdannes til en aspirator til opsamling af snavs.

Støjsvag bl æsning

lavt lydniveau  Husqvarnas blæsere er støjsvage og dermed velegnede til boligområder.


jordfræsere

Stærke, alsidige jordfræsere Husqvarnas jordfræsere er beregnet til at klare hård behandling, og de er bygget til at holde til intensivt brug i mange år.  Styret er behageligt, og alle betjeningsgreb er samlet nemt tilgængeligt. Derfor er de utroligt lette at arbejde med, og rotationen, mod uret, fræser jorden op nemt og effektivt.

Se alle modeller på midtersiderne Få mere at vide på husqvarna.dk

Til tungt arbejde

Mindre anlægsgartnere

Til større og mere åbne områder er en jordfræser med bagmonterede knive tilstrækkeligt effektiv til at kunne fræse ordentligt igennem selv tætpakket jord. Maskinerne er behagelige at arbejde med takket være det ergonomiske design.

En jordfræser med frontmonterede knive klarer fint mange opgaver i haven. Du kan udstyre den med tilbehør, så du også kan rive, kanttrimme, vertikalskære eller pløje.

effekt

højt specificerede motorer Pålidelige og stærke Subaru-motorer med OHV/ OHC-teknologi og lavt emissionsniveau under belastning.

STØJSVAG DRIF T

Batteridrevet jordfræser Hvis støjsvag og miljøbevidst drift er et krav, bør du vælge den batteridrevne jordfræser Husqvarna TB1000.

ergonomi

ergonomisk styr  Ergonomisk udformet styr med behagelige, bløde greb og nemt tilgængelige betjeningsgreb.

JORDFRÆSERE | 43


Copyright © 2013 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com. Der tages forbehold for trykfejl.

581 14 44-06 DK.

Husqvarna A/S, Lejrvej 19, 3500 Værløse. Tlf. 70 26 47 70, fax 45 87 72 25. www.husqvarna.dk

Husqvarna_Product_Brocheur_2013_Denmark(Danish)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you