Page 1

HOUSE OF LOLA. MAGAZINE AUTUMN 2018 LOOKBOOK: WINTER COLLECTION

WINTER COLLECTION

TIME FOR CELEBRATIONS ”Tämä on syksy, jolloin juhlimme 10:tta vuottamme yrityksenä! Nyt on aika juhlia. Aika pysähtyä ja ajatella, missä olemme nyt, sekä miettiä myös sitä, minkä johdosta olemme tulleet tähän”

5 KAUNEUDENHOITOVINKKIÄ SYKSYYN LOLAN TARINA

”Kaikki alkoi reilut kymmenen vuotta sitten, kun me kaksi työmyyrää löysimme toisemme sekä työtovereina että ystävinä.”

YKSI VAATE USEAMPI TYYLI Opastamme sinulle kuinka parhaiten yhdistät kolme eri vaatetta eri tilaisuuksiin ja tyyleihin


Jolene cardigan 110 EUR, Stella jeans 110 EUR, Lola bootee 177 EUR, Accent top 49 EUR, Move vest 66 EUR, Lucky smart chinos 110 EUR, Urban boots 187 EUR


TIME FOR CELEBRATIONS

Tämä on syksy, jona juhlimme 10:ttä vuottamme yrityksenä! Nyt on aika juhlia. Aika pysähtyä ja ajatella, missä olemme nyt, sekä miettiä myös sitä, minkä johdosta olemme tulleet tähän. Lisäksi on aika juhlia sitä, mitä on tulossa.

Rakastamme juhlimista kollegoidemme kanssa mutta juhlimme mielellämme myös niin monessa elämän tilanteessa, kuin vain voimme. Miksemme vaikkapa juhlisi sitä, että on tiistai?! Tälläkin viikolla! Tai että kaverilla on nimipäivä. Juhliminen voi tietysti olla suurta ja juhlavaa, mutta se voi olla myös halaus, ylävitonen kovan treenin jälkeen tai lasillinen viiniä oman itsensä seurassa sen kunniaksi, että likavaatteet ovatkin päätyneet pyykkikoriin, eivätkä loju lattialla.

3

Juhli mahtavissa, paluun tehneissä ja takasin myyntiin toivotuissa, Lucky smart chinos -housuissa, tai biletä kauniissa Cosmopolitan dress -mekossa tai Tunes skirt -hameessa. Huvittele veluurisessa Tarassa tai Fogissa, bailaa nostaen korot kattoon Milanossa tai Caprise long dress -mekossa. Juhli vaan! Niin paljon kuin voit ja niin monen kanssa kuin vaan mahdollista! Haluamme juhlia kanssasi! Hurraa-huutoja meiltä House of Lolalta Emmekä lopeta juhlimista, sillä uskomme vahvasti, että myös kymmentä ja puolta vuotta voidaan juhlia...

4

Lolan Tarina

36

Tapaa työntekijöitämme

32

Behind the scenes

SISÄLTÖ

sivu

LOLAN TARINA HOUSE OF LOLA JUHLII 10:TÄ VUOTTA

4

OPI TUNTEMAAN MALLEJAMME TIME FOR CELEBRATIONS

6 10 11

BEHIND THE SCENES

32

PRIORITY SHOPPING

34

TAPAA TYÖNTEKIJÖITÄMME YKSI VAATE - USEAMPI TYYLI

36 38


LOLAN TARINA

Kaikki alkoi reilut kymmenen vuotta sitten, kun me kaksi työmyyrää löysimme toisemme sekä työtovereina että ystävinä. Jaoimme saman vaatemaun, saman näkemyksen myynnistä ja ennen kaikkea sama näkemyksen ihmisistä. Olimme molemmat samantapaisessa elämäntilanteessa kummallakin oli mies ja kaksi pientä lasta - ja paloimme halusta saada työskennellä yhdessä sekä rakentaa yrityksen samanhenkisten työtovereiden kesken. Ihanalla sekoituksella uteliaisuutta, vetovoimaa, lapsellisuutta ja iloa lähdimmekin lopulta yhdessä kokeilemaan yrittäjän elämää. Meiltä on monta kertaa kysytty, olemmeko koskaan napit vastakkain. Tai sitä, olemmeko kenties eri mieltä monista asioista, tai olemmeko olleet joskus aikeissa jättää toisemme. Vastaus näihin kaikkiin kysymyksiin on yksinkertaisesti ei. Tietysti mekin olemme keskenämme erilaisia, mutta perusarvomme ovat siitä huolimatta hyvin samankaltaiset. Uskomme iloon, rakkauteen ja sisuun ovat yhtä vahvat niin nyt, kuin ne olivat yrityksen perustamisenkin aikaan ja meillä on yhä edelleen myös sama vaatemaku. Näiden kolmen kysymyksen jälkeen saamme usein jatkokysymyksen siitä, eikö olisi etua, jos olisimme enemmän erilaisia. Myös tähän kysymykseen meillä on antaa sama vastaus. On nimittäin kertakaikkisen ihanaa, ettei meidän tarvitse käyttää suurta määrää energiaa siihen, että olisimme koko ajan eri mieltä. Itse asiassa on ihastuttavaa tietää, että olemme samaa mieltä siitä, miltä malliston tulee näyttää ja että asiat, joissa teemme kompromisseja, ovat vain ja ainoastaan pikkuasioita. Mieleen toki tulee yksi tilanne, jolloin yhteneväiset valintamme eivät olleet kovinkaan hauska juttu. Kerran, aivan Lola-matkamme alussa, menimme nimittäin hienoon muotitilaisuuteen, jossa kaikilla oli yllään mustat vaatteet. Ja me molemmat, toistemme vaatevalinnoista tietämättä, olimme valinneet päivän asuksi hienot, räikeän vaaleanpunaiset veluurimekkomme. Tuona päivänä olimme ikään kuin Teletappien uudet kaksoskaverit, jotka pistivät koko tilaisuuden ajan silmään ikään kuin keltaiset voikukat muuten vihreästä ruohomatosta.

Tuona päivänä olimme ikään kuin Teletappien uudet kaksoskaverit, jotka pistivät koko tilaisuuden ajan silmään ikään kuin keltaiset voikukat muuten vihreästä ruohomatosta.

Kun katsoo House of Lolaa ulkoapäin, saattaa äkkiä luulla, että kaikki on sujunut meillä kuin tanssi, että me olemme vain kasvaneet ja kasvaneet ja kaikki on ollut pelkästään ihanaa matkan aikana. Ihanaahan kaikki tämä on ehdottomasti ollutkin, mutta tiemme varrella on ollut myös monen monta kuoppaa. Esimerkiksi vierailtuamme ”meidän” tehtaissamme, joissa ilmoitettiin, että vuoden 2008 kriisistä johtuen niissä ei

An n a Ek l u n d Anna asuu Uppsalassa avopuolisonsa ja kahden teinipoikansa kanssa. Rakastaa metsää; on se sitten juoksulenkki, sienestysreissu tai kävely koiran kanssa sillä ei ole merkitystä. Suosikki syysuutuuksista: Gemma blouse.

voitu tuottaa vaatteitamme. Vaatteita, jotka luulimme saavamme käsiimme jo seuraavalla viikolla. Lottis ei ole koskaan puhunut englantia niin sujuvasti kuin sillä hetkellä (paniikki yhdistettynä kiukkuun ja kyyneliin tekee ilmeisesti ihmeitä kielelliselle kyvylle). Itkimme silmämme punaisiksi. Tapaamisen jälkeen ajoimme hotelliin jatkamaan itkemistä, sekä kirjoittamaan sähköpostiviestejä henkilökunnallemme. Nukahdimme syömättä päivällistä, turvonnein silmin ja hiipivä ahdistus läsnä kehoissamme. Ymmärsimme, että jos emme saisi noita vaatteita, Lolaa ei hyvin todennäköisesti pian enää olisi. Ja että, joutuisimme tuottamaan pettymyksen niin monille, jos tätä ei saataisi toimimaan! Aamulla heräsimme, katsoimme toisiamme ja ensimmäinen sanomamme toisillemme oli: ”pahempaakin voi tapahtua – meidän täytyy vain ratkaista tämä.” Aloitimme kiertelyn tekstiilikortteleissa ja koputtelimme ovia. Yhtäkkiä olimmekin löytäneet tehtaisiimme uudet alihankkijat, mikä merkitsi välitöntä siirtymää täydellisestä kaaoksesta helpotukseen. Mutta sen koommin emme ole enää majoittuneet tuohon samaiseen hotelliin. Juuri tuon vuorokauden tuntemuksista emme nimittäin aivan välttämättä halua muistutusta.


Mikä on sitten ollut ihanaa? Ehdottomasti ihaninta meille on ollut se, että olemme saaneet tehdä tämän matkan yhdessä fantastisen henkilökuntamme sekä loistavien myyjiemme kanssa! Kotimyynti tai suoramyynti - tai Priority shopping, kuten me sitä kutsumme - on kerrassaan fantastinen tapa myydä, ja shoppailla! Kaikki solmimamme ystävyyssuhteet, hauskat vaatteidemme ympärillä luodut hetket sekä ammattimaiset myyjät, jotka auttavat asiakkaitaan. We love!

Odotamme innolla tulevia vuosia yhdessä kanssanne!

Rakastamme eritoten sitä, että vaatteidemme kautta saamme omalla tavallamme olla osana monien ihmisten arkipäivää, ja rakastamme myöskin sitä, että olemme saaneet oivan tilaisuuden tutustua myyjiimme. On helppoa kuvitella, että myyjämme ovat henkilöitä, joilla on vain hieman ylimääräistä aikaa. Aikaa, joka halutaan täyttää jollakin ja se jokin nyt sattui olemaan Lola. Näin ei ole kuitenkaan asian laita. Myyjämme ovat nimittäin mahtavia, omistautuneita henkilöitä, joilla on yhtä aikaa tuhat palloa ilmassa ja jotka ovat kaikki löytäneet oman tapansa suunnitella työelämänsä. Joillakin on paljon Lola-aikaa elämässään ja toisilla taas vähemmän. Yhteistä heille kaikille on se, että he hallitsevat omaa aikaansa hyvin ja tehokkaasti.

Lot t i s S p ar r m an Lottis asuu Varmdössä, Tukholman ulkopuolella miehensä, kahden teinipoikansa ja koiran (pienen sellaisen) kanssa. Rakastaa matkustaa, tehdä ruokaa, olla perheen kanssa ja olla mukana poikien harrastuksessa – parkourissa. Suosikki uutuusvaatteista: Caprice long dress.

Työtoverimme ja myyjämme eivät koskaan lakkaa tekemästä meihin vaikutusta, joten kiitos siis kaikille näistä 10 vuodesta. Kiitos kaikille omistautuneille, järkeville, humoristisille ja intoa puhkuville työtovereille, joiden kanssa saamme jakaa matkamme. Kiitos myös kaikille myyjille ja asiakkaille. Rakastamme sitä, että saamme tehdä tämän yhdessä teidän kanssanne! Odotamme innolla tulevia vuosia yhdessä kanssanne!

Lämpimin terveisin, Lottis ja Anna

KUVA: JENNY DRAKENLIND


HOUSE OF LOLA JUHLII 10:TÄ VUOTTA Kahden päivän ajaksi keräsimme yhteen myyjämme, henkilöstömme ja monet, jotka ovat olleet mukana matkallamme. Tule mukaan juhlaillalliselle!

Isabella, Rebecka, Lisa, Pernilla ja Carina

Lottis ja Anna

Anna, Lotta, Jenni, Maria ja Mari

Heli ja Anni

Maria, Susanne, Ylva ja Linda

Maja ja Sandra

Jenni ja Sofia

Helena, Johanna, Maria, Marita ja Anna


Anna, Josephine, Kristina, Anna ja Mia

Janette ja Katriina

Cecilia ja Piia

Haluaisitko olla osa tätä kaikkea? Ota meihin yhteyttä! Kristoffer Greczula

Ulrika ja Jessica

Sessi

Marie

KATSELE LISÄÄ JUHLIAMME: #HOUSEOFLOLA10YEARS

7

KIITOS SVEN DUFVA, KUVAAJA CATALINA SANDRU, KRISTOFER GRECZULA JA KAIKKI ILLAN SPONSORIMME Watt & Veke, Lindt Choklad, Amelia Magazine, Lindvalls Kaffe, Haupt Lakrits & Printz Publishing.


8

KOLME NOPEAA

Myyjämme ovat aivan mahtavia! Poliiseja, opettajia, sairaanhoitajia, virkailijoita, valvojia, äitiyslomalla olevia. Kaikki erilaisilla taustoilla, mutta jokaisella heistä on sama ekstratyö myyjänä House of Lolalla. Olemme kysyneet muutamalta myyjältämme kolme nopeaa kysymystä: 1. Kuinka kauan olet ollut Lola-myyjänä? 2. Mikä on parasta Lola-myyjän työssä? 3. Mikä on sinun suosikki kampanjasi Lolalla?

MARIA 1. Myyjänä Lolalla ”Suomen alusta” asti, 4vuotta. 2. Parasta on nämä ihanat vaatteet, kausien uudet ja upeat mallistot, joita on ihana esitellä (kun voi seistä 100% vaatteiden takana), kiitos Annalle ja Lottikselle! Ja tietysti ihanat kutsujen emännät ja Lolasta innostuneet asiakkaat, joita tapaa kutsuilla. 3. Minun suosikki kampanjat ovat kalenterit ja Super Sunnuntai, molemmissa pientä jännitystä ja odotusta ja aina jotain mahtavia uniikkeja tuotteita!

FRIDA 1. Tammikuusta 2018 2. Että voi itse päättää työaikansa ja saa tavata paljon ihania emäntiä ja asiakkaita. Lolalla on lisäksi mahtava henkilöstökultuuri. 3. Minä rakastan Lolan aktiviteetteja, niissä on jännitystä! Suosikkini on Supersunnuntai ja kalenteri!

Oletko sinä Fridan ja Marian uusi kollega? Laita meille viestiä: rekry@houseoflola.fi!


OLETKO YKSI MEISTÄ? Meillä on mielestämme maailman parhaat myyjät – haluatko olla yksi meistä?

ANNONS SÄLJARE

Myyjämme ovat erilaisia. Joku haluaa lisärahaa arjen menoihin, joku rakastaa tavata uusia ihmisiä ja tekee myyntiä harrastuksena. Joku taas on myyjänämme, jotta voi tehdä lyhempää työpäivää arkityössään. Meillä sinä saat itse päättää onko tämä sinulle extratyö, kokopäivätyö vai harrastus. Haluaisimme mielellämme sinut mukaan maailman parhaaseen myyjäjoukkoomme!

HO U

ETSIMME LISÄÄ MY YJIÄ

HO U

LOLA OF SE

LA F LO O SE

LOLA OF E S

LOLA OF SE

HO U

Lähetä hakemuksesi jo tänään: rekry@houseoflola.fi

KUVA: JENNY DRAKENLIND

HO U


OPI TUNTEMAAN MUUTAMIA MALLEISTAMME Kuinka kauan olet ollut mallina House of Lolalla? Jo syksystä 2015 Mitä Lola on sinulle? Iloisuutta, lämpöä ja järjettömän paljon rakkautta. Tämä koskee tietysti myös työkavereitani vaatteita! Onko sinulla joku erityisen rakas Lola-muisto? Jokainen tilaisuus on jotenkin erityinen omalla tavallaan. Kuvaukset ovat usein intensiivisiä, joka tekee tietysti meistä yhteen hioutuneita ja hyviä ystäviä, joilla on erittäin hauskaa keskenään. Nauramme erittäin paljon aina kun näemme - kaikkein eniten myöhään iltapäivästä kun energiat alkavat olla vähissä ja hiuskiehkuroista alkaa muodostumaan viiksiä…

ANNA Asuinpaikka: Lund Ikä: 23 vuotta Perhe: Avopuoliso Työ: Opiskelee media- ja viestintäoppia

Kuinka kauan olet ollut House of Lolan mallina? Jo syksystä 2008, uskoisin... Mitä House of Lola on sinulle? Lola merkitsee minulle niin paljon... Läheisiä ystäviä, rakkautta ja ihanaa muotia.

SANDRA Asuinpaikka: Värmdö Ikä: 39 vuotta Perhe: Mies ja kaksi lasta Työ: Sosiaalivirkailija

Onko sinulla jotain erityistä Lola-muistoa vuosien varrelta? On monia... Useita käsittämättömän hienoja. Me, jotka olemme kuvauksissa olemme kuin yhteen hitsattuja ja erittäin läheisiä. Me jaamme paljon keskenämme. Paljon iloa, mutta sillointällöin myös elämän vaikeita asioita. Minun kaunein Lola-muistoni on juuri sellainen. Syvä, yksityinen ja kaunis. Sitä kannan sydämessäni. LÖYDÄ JOHANNA LOOKBOOKISTA: TIME FOR CELEBRATIONS!

Kuinka kauan olet ollut House of Lolan mallina? Olen ollut House of Lolan mallina heti alusta lähtien, 2008, joten 10 vuotta! Mitä House of Lola on sinulle? Yritys, joka inspiroi minua aina sillä energialla jonka saan kuvauksista. Siellä kaikki Lolan työntekijät ovat todellisia ammattilaisia. Ilmapiiri on täynnä luovuutta, iloa ja omistautuneisuutta Lolaan.

10

Onko sinulla jotain erityistä Lola-muistoa vuosien varrelta Menen kotiin aina hymy huulilla kaikista kommelluksista, joita kuvausten aikana tapahtuu. Monissa tilanteissa jotkut jäätyvät, hikoilevat, nauravat ja melkein lentävät tuulen mukana…

JOHANNA Asuinpaikka: Värmdö Ikä: 46 vuotta Perhe: Mies ja kaksi lasta Työ: HR-Projektijohtaja


TIME FOR CELEBRATIONS

BY HOUSE OF LOLA


FOG SWEATER

EVERY day ...


Fog sweater, Tara velour pants

Fog sweater, Stella jeans, Wander boots, Anna top 3/4 sleeve, Tara velour pants


FOG SWEATER TARA VELOUR PANTS


Home alone dress, Stella jeans, Wander boots, Oklahoma top, Martha long sweater


OKLAHOMA TOP


Home alone dress

Martha long sweater

Oklahoma top


GEMMA BLOUSE

SPECIAL days ...


Gemma blouse, Lucky smart chinos, Milano high heels

Gemma blouse, Lucky smart chinos, Milano high heels


Anna top 3/4 sleeve, Tune skirt, Authentic stockings, Spirit stockings, Lola bootee


Tune skirt, Spirit stockings, Milano high heels

ANNA TOP 3/4 SLEEVE


COSMOPOLITAN DRESS MILANO HIGH HEELS

CELEBRATION days ...


Cosmopolitan dress, Stella jeans, Milano high heels


Move vest, Just a singlet v-neck, Lucky smart chinos, Sharp socks, Milano high heels

Accent top, Move vest, Mono belt Lucky smart chinos, Urban boots


Milano high heels, Celebrate socks


CAPRICE LONG DRESS


Caprice long dress, Spirit stockings, Lola bootee


JOLENE CARDIGAN

COZY days ...


Jolene cardigan, Caprise long dress, Spirit stockings, Wander boots

Jolene cardigan, Anna top 3/4 sleeve


RELEASE 25/10 Tilataksesi, ota yhteytt채 myyj채채si tai k채y webshopissamme. Limited edition.

www.houseoflola.fi / www.houseoflola.se KUVA: Jenny Drakenlind


ALOITA TÄSTÄ Arvostatko kuukausittain tulevaa lisärahaa?

1.

Haluatko päättää työaikasi itse?

2.

Haluaisitko vähentää nykyisen työsi työaikaa?

4.

3.

Rakastatko muotia?

6.

Haluaisitko uuden harrastuksen?

8.

5.

Tykkäätkö tavata uusia ihmisiä?

7.

Nautitko siitä, että sinulla monta asiaa tekeillä yhtä aikaa?

Oletko kiinnostunut muodista?

Sopiiko joku ylläolevista vaatimuksista sinuun?

HO U

ETSIMME LISÄÄ MY YJIÄ

HO U

LOLA OF SE

L OLA OF E S

LOLA OF E S

LOLA OF SE

HO U

31

ETSIMMEKÖ JUURI SINUA Usein luullaan, että myyjämme ovat niitä, joilla on paljon vapaa-aikaa – se ei olekaan niin. Myyjämme ovat omistautuneita ja huippuja tyyppejä, joilla on 1000 asiaa tekeillä samanaikaisesti ja he kaikki ovat löytäneet oman tapansa tehdä töitä meidän myyjinämme. Joillakin Lola on iso osa heidän elämäänsä ja toisilla Lola on hieman pienempi osa. Myyjänä päätät itse onko tämä extratyösi vai harrastus. Se yhteinen nimittäjä myyjillämme on, että he rakastavat vaatteitamme, tykkäävät luoda

yhteyksiä asiakkaisiinsa ja haluavat päättää itse työaikaansa. Se, että töissä on hauskaa, saa uusia ystäviä elämäänsä ja joka kuukausi vielä lisärahaa on vain bonus. Kuullostaako tämä hyvältä? Juuri nyt haluamme kasvaa ja etsimme uusia myyjiä ympäri Suomea, ehkä se olet juuri sinä, jota etsimme? Lähetä hakemuksesi jo tänään: rekry@houseoflola.fi

HO U


BEHIND THE SCENES SEURAA KUVAUKSIAMME KULISSIEN TAKAA

KL. 05.30

KL. 07.30

Herätyskello soi ja viisitoista minuuttia myöhemmin oveen koputetaan ja oven takana seisoo supertaitava meikkitaiteilija. Jotkut (lue Marie) vetävät joskus voittoarvan ja saavat loikoilla vielä hetken aikaa.

Valmistaudumme. Siirrymme oikeaan paikkaan ja järjestämme loput ennen ensimmäistä kuvaa. Suunnitteluosastomme on valmistellut kaiken huolellisesti.

KL. 09.30

KL. 13.00

Viimeinkin olemme päässeet alkuun! Meillä on laaja valokuvausohjelma MONILLA vaatteenvaihdoilla. House of Lolan mallina ei saa olla ujo, vaikka yritämmekin järjestää niin suojaisat kuvaustilat kuin mahdollista...

”House of Lolan mallina ei saa olla ujo”

Päivä on täynnä ihanaa naurua ja mukavia keskusteluja, vaan joskus kaikki ei käy kuten olemme ajatelleet…


KL. 14.30

KL. 16.50

Säteilevästä auringosta huolimatta, tuuli on pureva ja me täytämme energiavarastojamme. Makeisilla suurella määrällä makeisia. Itse asiassa teemme niin myös lämpiminä päivinä. Ja sitten hieman uutta meikkiä kehiin.

Aika rullata kotiin päin hauskan ja intensiivisen päivän jälkeen. KUVA: JENNY DRAKENLIND

33 TAPAA KUVAAJAMME Vuoden luettelon kuvasi, kuten tavallista, ihana valokuvaajamme Jenny Drakenlind Hammarby Sjöstadista. Jenny on ollut kanssamme 5 lukumäärän vuosia ja olemme niin iloisia kaikista hienoista kuvauspäivistä yhdessä. Joskus kuvaamme ulkona säteilevässä auringonpaisteessa kaupunkiympäristössä, ja joskus taas kauniissa, pimeissä, melkeinpä hieman kammottavissa vanhoissa linnoissa. Kuinka kuvailisit House of Lolan kuvauksia?

JENNY Asuinpaikka: Tyresö Ikä: 49 vuotta Perhe: Mies ja kaksi lasta

Ihan ensimmäiseksi, meillä on älyttömän hauskaa keskenämme. Ne ovat hektisiä päiviä mutta erittäin hyvin suunniteltuja, jotta ehdimme kuvaamaan kaikki ihanat vaatteet ja jotta meille jää aikaa myös hieman luovemmille kuville. Yhteishenki on aina korkealla ja kaikki antaa todellakin kaikkensa, jotta me saamme juuri ne kuvat, jotka haluamme. Huolimatta siitä, onko jääkylmää vai trooppisen kuumaa, niin kaikki tekevät parhaansa, jotta saamme tehtyä kuvat yhdessä! Kun on energiatankkauksen aika, se huomataan nopeasti, sillä silloin tulee paljon naurukohtauksia, mutta muutaman Riesen-toffeen ja kahvikupin jälkeen kaikki on iskussa jälleen.

Yksi parhaista asioista on, että olemme tehneet töitä yhdessä jo niin kauan, että tunnemme toisemme niin hyvin, että voimme puhua kaikesta, vitsailla kaikesta ja joskus emme tarvitse edes sanoja, vaan ymmärrämme heti miten meidän on tarkoitus jokin asia tehdä. Ja kaikki tytöt ovat niin mukavia ja huomaavaisia!

”...Joskus emme tarvitse edes sanoja, vaan ymmärrämme heti miten meidän on tarkoitus jokin asia tehdä” Kuvaile House of Lolan kuvauksia viidellä sanalla? Hyvinsuunniteltu, Tempo, Nauru, Ystävyys, Energia.


PRIORITY SHOPPING - Se paras tapa ostaa vaatteita

”Odotan innolla kauden ensimmäistä esittelyä ja emännän tapaamista. Olen toiveikas ja totta puhuen myös hieman hermostunut. Haluan emännän tuntevan olonsa erityiseksi sekä tyytyväiseksi siitä, että hän päätti pitää esittelyn näin kauden alussa. Hän ja hänen vieraansa tulevat olemaan ensimmäiset, jotka näkevät vaatteet ja olenkin hyvin innostunut esittelemään heille fantastisia vaatteita ja vaateyhdistelmiä. Nämä vaatteet istuvat käyttäjälleen kantajan koosta ja vartalonmuodosta riippumatta. Toivon kaikkien esittelyyn osallistuvien tuntevan olonsa mukavaksi ja olevan halukkaita sovittamaan vaatteita. Rakastan sitä ilmettä, jonka voin saada asiakkaalta hänen sovittaessaan jotakin, joka sopii hänelle täydellisesti! Se saa minutkin voimaan hyvin”. Näin kirjoittaa myyjämme Petra, kun pyydämme häntä kuvailemaan valloillaan olevaa tunnetta juuri ennen kauden ensimmäistä esittelyä.

Rakastan sitä ilmettä, jonka voin saada asiakkaalta hänen sovittaessaan jotakin, joka sopii hänelle täydellisesti!

Kolme varianttia esittelystä

Sunnuntaiaamiainen – aloita aikaisin ja ehdit tehdä kaikkea muuta loppupäivän ajan. Kahvia, voileipiä ja ihanaa shoppailua. Tiistai-ilta – kutsu koolle joukkueäidit, kun muksut treenaavat. Sinulla on omaa aikaa! Lounashuone-esittely – kutsu myyjä työpaikallesi. Syö eväslounaasi samalla, kun inspiroiva myyjä näyttää vaatteita ja sen jälkeen alkaakin ihana sovittelu työrovereiden seurassa.

1. 2. 3.

Useimmat asiakkaistamme ovat tutustuneet House of Lolaan esittelyssä. Ja me olemme sitä mieltä - emme tosin aivan puolueettomasti - että se onkin paras tapa ostaa vaatteitamme. Eikä ainoastaan sen vuoksi, että saat samalla apua ja palvelua asiansa osaavalta myyjältä, vaan myös siksi, että esittelyyn osallistuminen on sosiaalista ja viihtyisää. Kukapa ei haluaisi samanaikaisesti sovitella vaatteita, seurustella ystävien kanssa sekä syödä ja juoda jotain hyvää?

Ja me olemme sitä mieltä - emme tosin aivan puolueettomasti - että se onkin paras tapa ostaa vaatteitamme.

”Oman esittelyn pitäminen on tietysti ihanteellista. Kun kutsut ystäväsi kahville (tai aamiaiselle tai päivälliselle tai juomaan lasillisen kuplivaa…) sekä samalla sovittelemaan tyylikkäitä vaatteita, on se oikea molemminpuolinen win-win tilanne. Saadaan kokoontua yhteen viettämään mukavia hetkiä yhdessä samalla, kun vältytään ähkimiseltä ja puhkumiselta epämukavassa sovituskopissa.


Kukapa ei haluaisi ainutlaatuisia vaatteita lahjaksi tai shoppailla kaivatut farkut, mekon tai bleiserin alennettuun hintaan emännän alennuksellaan? Emäntänä oleminen on superhauskaa - minä myyjänä järjestän tunnelman ja vaatteet ja emäntä puolestaan järjestää kahvit ja kaverit – teamwork!”. Sanat tulevat Sandralta, joka on yksi pidetyistä myyjistämme, ja joka on työskennellyt kanssamme jo 10 kautta.

”Kerron yleensä, mikä fantastinen tapa tämä on shoppailla vaatteita; olet kotonasi yhdessä ystäviesi kanssa ja saat kauden uusimpien vaatteiden esittelyn minulta myyjänä. Saat vinkkejä eri asuyhdistelmistäsi sekä kokojen valitsemisesta ja vaatteet lähetetään sitten suoraan varastostamme kotiisi.” Näin kertoo Cecilia, joka on yksi ahkerimmista myyjistämme.

Kotiisi tuleva myyjä tuntee hyvin malliston ja voi auttaa sinua ja ystäviäsi neuvomalla kokojen valitsemisessa sekä antamalla tietoa vaatteistamme ja materiaaleistamme. Heistä on mukavaa vastata kysymyksiin siitä, mikä sopii yhteen minkäkin vaatteen kanssa, tai antaa sinulle ehdotuksia hyvistä asukokonaisuuksista. Itse asiassa - tämä ei ole kovinkaan kaukana omasta henkilökohtaisesta ”personal shopperista” kotonasi!

1.

Kaksi hauskaa esittelytarinaa

Yksi myyjistämme vierailee erään emännän kotona, jonka luona hän on käynyt aikaisemminkin. Myyjä koputtaa, avaa itse oven ja huutaa eteisessä ”hei”. Myyjä alkaa kantaa sisään laukkuja ja sitten... eteisessä seisookin aivan vieras nainen. Hupsista – taisi olla väärä eteinen! (P.S. Nainen eteisessä tuli uteliaaksi ja lähetti myyjälle tilauksen.)

2.

Myyjä saattaa helposti unohtaa jotakin esittelypaikkaan. Vaateripustimen, vaatekappaleen, hieman kyniä... Yksi myyjistämme teki tässä kuitenkin ennätyksen - hän unohti esittelypaikkaan tyttärensä.

Kolme etua esittelyssä shoppailemisessa

1.

Seura. Saa shoppailla tuttujen seurassa. Makuneuvoja, naurua ja catch up juttelua.

2. 3.

Saada apua osaavalta myyjältä, joka voi kertoa vaatteista, malleista ja materiaaleista. Kohdat yksi ja kaksi yhdessä. Tämä kaveritapaaminen toteutuu todella, minkä lisäksi säästät paljon aikaa, kun vältyt kaupungilla juoksemiselta.

Varaa esittely jo tänään! Jos et ole vielä yhteydessä johonkin myyjistämme, voit aina ilmoittaa kiinnostuksesi sähköpostiosoitteeseen kutsut@houseoflola.fi tai vierailla verkkosivuillamme.

Toivottavasti tapaamme pian esittelyssä!

35


36

TAPAA TYÖNTEKIJÖITÄMME Anna, osto- ja logistiikkapäällikkö Anna on jo pitkään ollut osa Lolaa. Toisin sanoen hän on yksi vanhoista ”ketuistamme”. Anna jätti työelämänsä rahoitusalalla Tukholmassa ja liittyi vuonna 2011 pieneen, suhteellisen hiljattain perustettuun yritykseemme nimeltä Happydress AB/House of Lola. Annalla on siitä lähtien ollut yrityksessämme useita eri rooleja, ja niin voi käydä, jos aloittaa työt pienessä yrityksessä, joka sittemmin kasvaa kohisten. Annan halu olla mukana muutoksissa sekä hänen omistautuneisuutensa Lolaan yrityksenä kertoo paljon hänen matkastaan yrityksen mukana. Juuri nyt Anna toimii osto- ja logistiikkaosastomme johtajana. Hänellä on valtavan suuri tahto tehdä asiat aina yrityksen ja oman työryhmänsä parhaaksi. Hän kannustaa, innostaa, johtaa ja järjestää 15-20 henkilöä sisältävien ryhmien töitä. Anna on iloinen, uskollinen ja erittäin tarkka, minkä lisäksi hänellä on ehkäpä Uppsalan paksuimmat hiukset. Rakastamme Annan kanssa työskentelemistä ja odotamme innolla monia tulevia vuosia yhdessä hänen kanssaan.

Piia Ringstad, myyntihenkilöstön vastaava Suomessa Piia on ollut toiminnassamme mukana aivan alusta lähtien. Ennen kuin House of Lola perustettiin, tämä ihana blekingeläinen oli jo ajatuksissamme. Hänen ihastuttavasta naurustansa, positiivisesta asenteestaan sekä toimintakyvystään pidimme kymmenen vuotta takaperin aivan yhtä paljon kuin nytkin! Piian rohkeus jättää työnsä televiestinnässä aloittaakseen työt äskettäin perustetussa yrityksessä on jotakin, mitä me todella ihailemme. Hän uskoi Lolaan täsmälleen yhtä paljon kuin mekin! Kymmenen vuoden pituinen yhdessä työskentely on johtanut siihen, että emme ole ainoastaan työtovereita. Piiasta on matkan aikana tullut nimittäin myös hyvä ystävä. Piian roolit yrityksessä ovat olleet moninaiset ja ne ovat lisäksi olleet hyvin erilaisia, mutta viimeiset viisi vuotta hän on ollut vastuussa myyntihenkilöstöstämme Suomessa. Emmekä suinkaan kiellä sitä, kuinka on eduksi, että Piian vanhemmat ovat suomalaisia ja hän puhuu suomea sujuvasti. Piia on persoonana uskollinen, humoristinen sekä tarkka, numeroita rakastava kontrollifriikki. Piia, kuten mekin, rakastaa sitä, että suomalaiset Lola-myyjät ovat mukana House of Lolassa! Olemme niin iloisia ja kiitollisia siitä, että hän uskalsi uskoa meihin silloin kymmenen vuotta sitten ja odotamme innolla kaikkia tulevia yhteisiä hauskuuksia ja hassutuksia!

Michaela, markkinointityöntekijä – sosiaalinen media Michaelaa haastateltiin alun alkaen aivan toista virkaa varten Lolassa. He, jotka tapasivat Mickanin haastattelun aikana, ihastuivat häneen, mikä johti siihen, ettemme palkanneet ainoastaan yhtä vaan kaksi henkilöä rooliin, ja toinen heistä on Michaela. Sen jälkeen alkoikin tapahtua. Roolissa, johon hänet palkattiin, hän ei työskennellyt kovinkaan pitkään, sillä ennen pitkää markkinointiosastollamme vapautui virka, johon Michaela sopi mielestämme täydellisesti! Nyt Michaela on ollut luonamme neljä vuotta ja hän tekee fantastista työtä muun muassa sosiaalisessa mediassa. Jos Michaelalta kysytään hänen työstään sosiaalisessa mediassa, tuntuu aivan siltä, että hän todella tuntee monet asiakkaistamme, sillä juuri hän vastaa useimmiten kysymyksiinne ja kommentteihinne. Positiivisempaa ja ystävällisempää henkilöä kuin ”Mickan” saa todella hakea. Hän levittää iloa ympärilleen ja olemmekin erittäin iloisia saadessamme työskennellä yhdessä Mickanin kanssa! PS. onneksi meillä on myös erittäin omistautunut henkilö, joka vastaa viesteihin Suomessa – hän on nimeltään Katriina.


5 KAUNEUDENHOITOVINKKIÄ SYKSYYN

1. The Serum

LÖWENGRIP & COLOUR Serum

2. Benetint BENEFIT

3. Munkens bisalva MUNKENS

4. Uniq One ”All in one hair treatment” REVLON

5. Ultra HD flytande foundation MAKE UP FOREVER

1. Tämä seerumi kosteuttaa syvältä, sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen syksyllä, kun saattaa tuntua siltä, että iho alkaa kiristää ja tulee kuivaksi. Ja koska myös mahdollinen rusketuskin haalistuu lyhenevien päivien myötä, voin iloisesti ilmoittaa, että seerumissa on hieman hohtoa, joka palauttaa iholle sen eloisuuden.

ja sen sijaan laitan hiuksiini hieman tätä tuotetta tiettyinä, erityisen stressaavina aamuina sekä iltoina, jolloin väsymys vie voiton. Itse käytän tuotetta kosteisiin hiuksiin, mutta se toimii vallan hyvin myöskin lämpösuojana ja sitä voidaan levittää myös kuiviin hiuksiin.

2. Tämä on nestemäinen, värillinen tuote, joka on koostumukseltaan lähes mehumainen. Tuote on paketoitu siten, että se muistuttaa kynsilakkaa. Käytän tätä sekä huuliin että poskiin. Jos pidät meikkaamattomasta lopputuloksesta, sinun tulee testata tämä. Harjan ansiosta tuotetta on helppo levittää huulille ja poskia varten otan sitä hieman sormenpäähän ja sivelen sen poskiin poskipunan tavoin.

5. Tämä meikkivoide on kerrassaan FANTASTINEN! Se sopii kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille ja sitä on saatavana suuressa väriskaalassa, joten sinun ei tarvitse sekoittaa siihen mitään muuta aikaansaadaksesi oikean värisävyn. Kyseessä on ohut meikkivoide, joka ei keräänny ihon hienoihin juonteisiin. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset peittävämmän meikkivoiteen, voit helposti levittää tuotetta hieman enemmän niille alueille, joissa sitä mielestäsi tarvitaan.

3. Kaikille kuiville huulille, rystysille, kyynärpäille - ja aivan kaikkiin paikkoihin, missä iho saattaa tuntua vähän elottomalta kylmempinä vuodenaikoina, esittelen tämän tuotteen. RAKASTAN tätä tuotetta ja käytän sitä kaikkiin kuiviin paikkoihin. Kuvatessani tuote kulkee aina mukana laukussani ja jaan sitä pumpulipuikoissa niin näyttelijöille kuin tiimin jäsenillekin. 4. Tämä on hiustuote, joka minulla on aina mukanani. Minulla on se sekä meikkilaukussa että kotona, omassa kylpyhuoneessani. Minä, joka olen useimmiten matkalla jonnekin, rakastan hiusten pesussa hoitoaineen ohittamista

NINA HULTMAN Rakkautta ensi silmäyksellä - näin kävi kun Nina ensimmäistä kertaa meikkasi mallejamme. Rakkautta hänen taitoonsa, mutta myös hänen persoonaansa. On ilo saada hänet mukaan kuvausporukkaamme.

KUVA: ELIN STARHE

JOULUKALENTERI 01.12.2018 - 16.12.2018 37

Yksi tarjous joka päivä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin tiedät ensimmäisenä kun tapahtuu! HOUSEOFLOLAFI

HOUSEOFLOLAINTERNATIONAL


NÄIN MÄTSÄÄT TUNE SKIRT HAMEEN Yksi vaate – useampi tyyli

TYÖ

1.

Yhden hameen kanssa voit luoda useita eri tyylejä, jotka toimivat eri tilanteissa. Näytämme kolme eri yhdistelmää, mitä voit käyttää Tune skirt -hameen kanssa, eri tilaisuuksiin: töissä kun valmistaudut tärkeään kokoukseen, arjessa kun menet ystävien kanssa kahville tai kun pukeudut juhliin.

+

ARKI

5. 2.

=

6.

+

=

JUHLA

+ 3.

= 4.

1. Move vest - black 2. Ace shirt - white 3. Celestial jacket - black 4. Cosmopolitan singlet - soft white 5. Just a singlet - black 6. Boston knitted sweater - block striped grey KUVA: ELIN STARHE

STYLES IN TIME FOR CELEBRATION TOPS & BLOUSES Oklahoma top - stars indigo 55 EUR, Anna top 3/4 sleeve - black 55 EUR, Gemma blouse - champagne / fig red 77 EUR SWEATERS & CARDIGANS Martha long sweater - striped blue melange 104 EUR, Jolene cardigan - grey melange 110 EUR, Move vest - black 66 EUR, Fog sweater - velour antracite melange 77 EUR SKIRTS & DRESSES Home alone dress - indigo 89 EUR, Cosmopolitan dress - black 99 EUR, Caprice long dress - black 104 EUR, Tune skirt - black / grains champagne 83 EUR PANTS Lucky smart chinos - black 110 EUR, Tara velour pants - antracite melange 89 EUR SHOES & ACCESSORIES Milano high heels - black 187 EUR, Celebrate socks 2-pack - silver/leopard 27 EUR

38


HOUSE OF LOLA SPRING COLLECTION 2019

Release: Homesales 23/1 Webshop 28/1

www.houseoflola.fi / www.houseoflola.se


TIME FOR CELEBRATIONS  
TIME FOR CELEBRATIONS