Page 1

Til husstande/virksomheder i Hornsherred. Herunder Jægerspris, Skibby, Kirke Hyllinge samt dele af Kirke såby

I denne uge

4. årgang • Uge 07 12. februar 2019

GENERATIONSSKIFTE

NY EJENDOMSMÆGLER

SKULDELEVLAGKAGEN

100 NYE BOLIGER

Side 2

Side 6

Side 10

Side 27

Special

TRØFFELMAYO

Glæd

dig!

Kampagneperiode 24/1 – 20/3 2019

McDonald’s® Frederikssund Ådalsvej 1, 3600 Frederikssund Vi har åbent når du er sulten. Alle dage 07.00 - 01.00

DIN LOKALE COMPUTER & KONTOR BUTIK Bymidten 5 - 4050 Skibby - Tlf. 34 10 50 74

NYHED

Kontorartikler

BLÆKPATRONER BÆRBAR COMPUTERE MULTIMEDIE STATIONÆR COMPUTER HARD- & SOFTWARE

Support i butikken

Support hos dig

Kr. 125,-

Kr. 275,-

- ingen tidsbestilling Pr. kvarter

- eller fjernsupport Pr. halve time

www.minorsupport.dk

Noah valgte Savannen

// Side 24

Estate Ebbe Nygaard Hvis jeg kan hjælpe dig med ny bolig, så ring til mig på tlf. 20 20 20 55 og fortæl mig hvad du drømmer om. Hovedgaden 4 A - 4050 Skibby Tlf. 4640 4800 Mail: 4050@estate.dk

Kom trygt til os Vi tilbyder: • Smertefri bedøvelse • Høj kvalitet, dygtige og veluddannede behandlere • Implantater og fastsiddende proteser • 3D fotoscanning til kroner og broer • Stor ekspertise mht. tandlægeskræk Vi glæder os til at se dig på klinikken. Ring på: 4752

8011 Vi Elsker Tænder

Nyvej 15, 4050 Skibby, 47528011, www.skibbytand.dk

Foto: Frederikssund Kommune

.dk


l2l

// 12. februar 2019 //

Generationsskifte i to bilhuse KIRKE HYLLINGE/VESTER SÅBY: 1. februar skiftede Autoværk (Opel Kirke Hyllinge) og Vester Såby Auto-Service begge navn til Bilhuset Midtsjælland, og de to værksteder smeltede sammen til et firma. Det skyldes et generationsskifte begge steder. Og et ønske om kunne præsentere et større udbud af biler og en endnu større service, fortæller de to ejere, Anders Heelsberg Jørgensen - der er 3. generation i Vester Såby Auto-Service - og Kristian Sørensen - 2. generation fra Autoværk i Kirke Hyllinge. Begge adresser bibeholdes; Vester Såby har bilsalg og værksted og afdelingen i Kirke Hyllinge har bilsalg og skadecenter. Alle mekaniske reparationer og hjulskift/hjulopbevaring foregår fremover hos Bilhuset Midtsjælland i Vester Såby mens alle karosserireparationer og skader foregår hos Bilhuset Midtsjælland i Kirke Hyllinge.

Musisk foredrag om Johnny Cash

JÆGERSPRIS: Onsdag den 20. februar klokken 19 til

Sønnerne tager over

Bilhuset Midtsjælland ejes af Kristian Sørensen og Anders Jørgensen. I den forbindelse vil Morten Sørensen, forhenværende ejer af Autoværk, efter 30 år fremover fungere som sælger i Kirke Hyllinge. Efter mange år hos Vester Såby Auto-Service træder Finn og Ole Jørgensen tilbage og lader nye kræfter komme til. Anders Jørgensen vil stadigvæk fungere som værkfører og Kristian Sørensen som sælger - begge med base i Vester Såby. - Vi vil bestræbe os på at leve fuldt op til det høje serviceniveau, som Finn, Ole og Morten har ydet gennem flere årtier, og drive Bilhuset Midtsjælland videre i sammen ånd, lover ”de unge”. - Alle nuværende mekanikere følger med over i det nye setup. Og vi reparerer fortsat alle bilmærker, personbiler som varevogne, og stiller altid en lånebil til rådighed i begge afdelinger.

Her er de to indehavere, Kristian Sørensen (tv.) og Anders Jørgensen fotograferet foran det ene af Bilhuset Midtsjællands to afdelinger; bilhuset på Dyvelslystvej 7 i Vester Såby.

Bedemand

Tak Hjertelig tak

20.30 kan man høre hele historien om Johnny Cash, når Frederikssund Bibliotekerne inviterer til koncertforedrag i Kulturhuset Rejsestalden. ”The Man in Black” er populær hos unge og ældre, og det mærker foredragsholder og musiker Dennis Lydom, der har holdt flere end 150 koncertforedrag om Johnny Cash. Med farverige fortællinger og musik inviterer han publikum ind under huden på mennesket, som var lige så skrøbeligt som fandenivoldsk. Til foredraget følger vi Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cashs op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier. Billetter til koncertforedraget koster 50 kroner og kan købes på www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på det lokale bibliotek.

Drop in Dåb i Skuldelev kirke

for venlig deltagelse ved vores mor

Elly Westh Petersen´s

Vi svarer altid - hele døgnet Havdrup - Solrød

Begravelsesforretning Ring og aftal et møde på telefon: 46 35 08 69

bisættelse fra Skibby Kirke torsdag d. 7. februar.

Vi hjælper med alle former for begravelser og bisættelser.

Tak for kranse, blomster og kærlige hilsner. Også en tak til plejehjemsklovnen ”Lille Ruth”, personale og Bodil Dam på Nordhøj.

Kirke Hyllinge Begravelsesforretning Bygaden 17 - 4070 Kirke Hyllinge info@schaerfe.dk - www.schaerfe.dk

Lørdag den 23. feb. kl. 13 – 15 Blev du eller børnene aldrig døbt; og egentlig bare tænkt, at det må vente så er muligheden for at blive døbt helt lige til: medbring cpr. nr. og eventuelt 2 vidner. Det kan også aftales inden med præsten.

En stor tak til præst Jakob Holm for smukke og rammende ord.

Byens Bedemand

Venlig hilsen Aage Koed Mikkelsen sognepræst

Familien

Skibby

Medlem af brancheforeningen

Kører over hele Hornsherred Et stort tak for alle hilsnerne til

Træffes hele døgnet

47 52 00 25

Jens Henrik Petersen

Hovedgaden 64 B, Skibby www.byensbedemand.dk

bisættelse.

Dennis Tobiasen

Suzan T. Jensen

Daniel, Mie og Anna

Foredrag af formand for børnerådet, tidligere chefpolitiinspektør ved Københavns politi, Per Larsen i ”Den Gamle Klokkerbolig” ved Krogstrup kirke,

Vi laver alt inden for begravelsesbinderi Kistepynt, Hjerter, Kranse, Båredekorationer, Bårebuketter, Kondolancebuketter m.m. Vi trykker selv bånd i flere farver. Når vi siger farvel til vores kære, er blomsterne med til at skabe en smuk ceremoni. Over sorgen skinner alle gode minder…

Vi dækker hele Hornsherred

ONSDAG DEN 20. FEBRUAR KL. 19.00 For alle, som er til ægte krimi og spændende livshistorie! Adgangen er gratis.

Med venlig hilsen fra Menighedsrådet Bestil gerne i god tid. Oplys altid sted og tidspunkt på begravelse eller bisættelse.


l3l

// 12. februar 2019 //

Brugserne i Hornsherred Sammen får du mere for pengene! Änglamark papir

Brandbjerggård mælk

8 ruller toiletpapir eller 4 ruller køkkenrulle

1 liter

Spar 75

89 TA’ 5 PAKKER

FRIT VALG

100,Messeri rødvin Italien

7

95

TILBUDDENE GÆLDER FRA TORSDAG KL. 14.00 TIL OG MED SØNDAG

Verosso rødvin Italien. 3 liter

Spar 70

Spar 95

220

80

6 FLASKER

PR. BOKS

199,-

119,-

Skinkeschnintzler eller Skinkekød i tern

Vi tager forbehold for trykfe jl og udsolgte varer.

pakke med 800 g

Oksetyndstegsfilet Spar

Spar

100,-

35,-

pr. kg

PR. PAKKE

PR. 1/2 KG

45,-

Dalby

Solbakkevej 10 · T: 47 52 10 08 man-lør 7-18.30 søn 7-18

40,-

Kulhuse

Krakasvej 1· T: 47 53 01 85 Åbent: man-søn 7-19

Skuldelev

Østergade 6 · T: 47 51 03 74 Åbent: man-søn 7-19

Jægerspris

Møllehegnet 2 · T: 47 53 11 30 Åbent: man-søn 7-20


l4l

// 12. februar 2019 //

Vintergækken

VALLENTINES DAG TORSDAG D. 14. FEBRUAR

L Æ K FOR DU DEN R AF E D L HO BESTIL GERNE I GOD TID ER FLØD6 EstBk. O70L,- L 10 stk.

lækreste Vi laver de ntninger, la p il t r, e t t e buk m.m. gavekurve

100,VI LEVERER GERNE DIN VALLENTINES DAG HILSEN

Glade smil & hilsner Rie & Theresa

STORT UDV • Buket ALG I t

e • Plante r r, udendø rs & inden d ørs • Hånd lavede flødebo ller & chok olade • Vin, A SK spec ial øl, cognac , Whisky , gin m.m . • Speci aliteter m.m.

Følg os på Facebook


l5l

// 12. februar 2019 //

Ændrede arbejdsgange på apoteket Apoteket tager ikke længere medicin retur. Og der er kommet nye frister for afhentning og levering af medicin. SKIBBY/JÆGERSPRIS:

Der er indgang til Rådgivningshuset i gården bag huset. Foto: Steven Rønnenkamp Holst, Frederikssund Kommune.

Nyt rådgivningshus åbnet FREDERIKSSUND KOMMUNE: I sidste uge åbnede telefonerne for første gang i det nye rådgivningshus på Kilde Alle 7 i Frederikssund. - Det er en stor glæde for udvalget at kunne åbne denne nye indgang til kommunen for de mennesker, der blandt andet oplever psykiske udfordringer, sagde formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Susanne Bettina Jørgensen (A) i sin åbningstale tale. - Formålet er at tilbyde borgerne en hurtig afklaring, så problemstillinger kan forebygges, inden de vokser sig store, uden at tunge procedurer og lange ventetider kommer til at stå i vejen. Det handler om at hjælpe borgerne til selv at mestre de udfordringer, de har, og det er her et hold rigtig dygtige medarbejdere til, fastslog udvalgsformanden.

Uden tidsbestilling

Det nye tilbud er lagt an sådan, at man - i husets åbningstid - kan henvende sig uden forudgående aftale. Går man direkte ind fra gaden, vil man møde et hold på seks medarbejdere, der bemander Rådgivningshuset. De kan hjælpe med mange ting inden for psykiske, fysiske eller sociale problemstillinger. Man kan blandt andet få hjælp til at få struktur på sin hverdag, få overblik over sin økonomi, få hjælp til at håndtere følelser eller få kontakt til frivillige foreninger mm. Borgere, der besøger rådgivningshuset, er velkomne til at tage en pårørende med. Man kan læse mere om, hvad Rådgivningshuset kan samt se åbningstider, telefontid mv. på kommunens hjemmeside.

Hør seneste nyt om brobyggeriet

For apotekt er det afgørende, at man kan være sikker på få udleveret den rigtige medicin i den rigtige kvalitet, fortæller apoteker Ole Witek om de nye EU-regler om forfalskede lægemidler, der betyder indførsel af nye krav i hele Europa. De nye krav gør, at lægemiddelpakningen kan se anderledes ud end tidligere. Og reglerne gør, at alle apoteker skal foretage en særlig elektronisk kontrol af hver enkelt lægemiddelpakning, inden den udleveres.

Lidt længere tid

Kontrollen sker op imod en central database, som indeholder oplysninger om samtlige lægemiddelpakninger på markedet. Apoteket vil blive advaret, hvis kontrollen viser, at der kan være risiko for, at pakningen ikke er ægte. Apoteket må i så fald ikke udlevere den. Der er tale om et helt nyt system, som apoteket skal

tage i brug og blive fortrolig med. Det kan næppe undgås, at det i opstartsfasen kan give anledning til ”begyndervanskeligheder” og længere ekspeditionstider, fortæller Ole Witek. - Det håber vi, at kunderne vil have forståelse for.

Slut med retur

De nye krav gør også, at apoteket under ingen om-

stændigheder må tage en lægemiddelpakning retur, når den først har været udleveret. Apoteket kan derfor heller ikke refundere et beløb for en pakning, man har fået udleveret. Der sker også ændringer for afhentning af medicin på håndkøbsudsalg og medicin-udleveringssteder. Her vil medicin fremover skulle afhentes senest tre dage efter bestillingen på apoteket. Der bliver to ugentlige leveringer: Tirsdag og fredag.

SMØRREBRØDSPRISER Uspecificeret ................14.Mellem .........................20.-

PAKKEPRISER PÅ SMØRREBRØD

Luksus .........................26.HVER torsdag og fredag LUKSUS SMØRREBRØD ..KUN 22.-

100 stk. uspecificeret 1250.100 stk. mellem .......1850.100 stk. luksus .........2300.-

(ny pris pr. 1/3-2019)

(nye priser pr. 1/3 - 2019)

Frokost NU Smørrebrød - Sandwich - Kolde og varme drikke Flæskestegsburger - Diverse - Også mad ud af huset!

ÅBNINGSTIDER: MANDAG-TORSDAG 8-15 · FREDAG 8-14.30 LUKKET WEEKENDER OG HELLIGDAGE, MED MINDRE ANDET ER ANNONCERET LYNGERUPVEJ 69 · JÆGERSPRIS · VED OK TANKEN I LYNGERUP · TLF. 6145 6108 · MAIL: TINA.ARPE@GMAIL.COM

NU ÅBNER VI I FREDERIKSSUND

Vil du opdateres på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro og samtidig høre om Klimahusets boligprojekt i Skibby? Så kom med, når Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund inviterer til temaaften tirsdag den 19. februar. Projektchef for byggeriet af Fjordforbindelsen Frederikssund, Henrik Vincentsen fortæller om status på arbejdet med broen, og hvilken betydning den får for Hornsherred.

Der er plads til max. 90 personer til arrangementet, og tilmelding sker på fjordforbindelsen@vd.dk efter først til mølle princippet.

På temaaftenen inviterer Skibby Aktive desuden til at høre om boligprojektet, som Klimahuse A/S har under projektering på Selsøvej i Skibby. Direktør Klaus K. Hansen vil fortælle om projektet.

Tilmeldingsfrist: Den 14. februar

Hvor: Infocenter, Bymidten 10, Skibby

VI TILBYDER LÅNEBIL ELLER ELCYKEL

Hvornår: 19. februar 2019 kl. 19.00 – 21.00

SMEDETOFTEN 11, 3600 FREDERIKSSUND ÅBNINGSTIDER: MAN-TORS 7.00-15.30 -FRE: 7.00-14.00 BESTIL TID PÅ RYDSBILGLAS.DK ELLER RING PÅ 70 20 99 20


l6l

// 12. februar 2019 //

Estate genåbner i Hornsherred med ny ejer SKIBBY: 1. februar genåbnede Esta-

Indehaver, ejendomsmægler MDE Ebbe Nygaard,er certificeret køberrådgiver og vurderingskonsulent for Totalkredit.

te med rutinerede kræfter; Ebbe Nygaard, som overtog Nybolig Hornsherred tilbage i 2000. - Siden vi mistede vores lejemål i Kr. Hyllinge, har jeg ventet på tiden og muligheden for at etablere en ny butik. Den mulighed har jeg nu fået, denne gang i Estate, som ligeledes er en del af Nykredit familien, fortæller Ebbe Nygaard, der siden finanskrisen har solgt huse og sommerhuse fra Roskilde. - Nu er tiden kommet til, at jeg bruger min fulde tid i Hornsherred. Jeg tror på, at den nye bro vil gøre Hornsherred endnu mere attraktiv. Derfor har jeg valgt alene at bruge al min tid her.

- Hvorfor ikke sælge boligerne der, hvor man brænder mest for det.

Gode p-forhold

Estate Hornsherred er denne gang åbnet med kontor i Skibby, som ligger mere centralt i forhold til hele Hornsherred. Adressen på Hovedgaden 4 A er omhyggeligt valgt, da en beliggenhed lidt ude fra detailhandelsmiljøet giver meget bedre parkeringsforhold. - Det er vist mange år siden, at jeg oplevede strøgkunder i en af de boligbutikker, jeg har haft, fortæller Ebbe Nygaard. - Internettet har taget over, og derfor er vores kontor placeret, så det er nemt

og parkere som eneste prioritet. - Jeg overvejer faktisk, om vi skal have udstilling eller ej. Ingen købere kommer jo forbi og kigger på den slags mere. Kontoret er for møder med vore kunder, og ikke andet. - Det er faktisk meget sigende, at jeg allerede har fået flere ejendomme til salg, uden at butikken er klar. Men sådan fungerer internettet jo. Det kan være, at jeg skal handle de første ejendomme - som jeg allerede har købere til - i mine møbler fra campingvognen. - Men senest i foråret er vi helt færdige med butiksindretningen, og vi glæder os til at hilse på såvel nye som gamle kunder, siger Ebbe Nygaard.

Markedsdage SKIBBY: Nu vågner lopperne og Jørgen C, der er markedsansvarlig for lørdagsmarkederne i Skibby, har allerede fået de første reserveringer til årets markeder. - Som noget nyt i år tilbyder vi virksomheder og lokale producenter, at ved tilmelding senest tre uger før et marked får de navn eller logo og omtale gratis med i annonceringen, fortæller han.

I 2019 er der marked hver tredje uge frem til og med september. Start lørdag den 27. april, derefter den 18. maj, den 8. juni, den 29. juni, den 20. juli, den 10. august, den 31. august og den 21. september. Lige som tidligere år vil der være musikalsk underholdning nogle af dagene. Hvis man gerne vil spille eller

synge, eller kender nogle der vil kunne stille op for et mindre beløb, så må man meget gerne kontakte Jørgen C. Bestilling af stande sker som sædvanligt til Jørgen C på telefon 4046 8935 eller jc101215@hotmail.com. - Husk navn, mobilnummer og eventuel mail samt hvad du ønsker at sælge, lyder opfordringen.

SKIBBY AKTIVE ER FULD AF ENERGI Du kan møde os på Netvirks Messe lørdag d. 23. februar kl. 10-16 Kulturhuset Elværket, Ved kirken 6, Frederikssund VENSLEV ER ET RIGTIGT GODT MÅL Venslev er solidt forankret i lokalområdet, samme ejere, faste medarbejdere med sans for kvalitet, hensyn og løsninger. Vi rådgiver om valg af vinduer, døre til og ombygninger, samt nye tage.

ENERGIRENOVERING MED MILJØVENLIGT PAPIRULD

47 52 92 30

Kontakt trygt VENSLEV

MØD OS PÅ MESSEN

Netto, Skibbys nye forplads udført november 2018 – det var os.

Bakkelygård Entreprenør er Tæt ved jorden og kunderne. En større entreprise eller nyt haveanlæg, få et tilbud

Billig CO² varme med med ren samvittighed Billig CO2neutral neutral varme ren samvittighed Træpilleovne Træpillefyr Besøg os på www.renergi.dk

IT Salg, service og support finder du hos os. Support i butikken : 125 kr. pr. kvarter Support hos dig: 275 kr. pr. ½ time

Tlf. 20 42 75 97 • www.mjbakkely.dk

RING ELLER KOM IND I BUTIKKEN Brolægning • Anlæg • Kloakservice • Snerydning Bakkelygård Entreprenør & Anlæg ApS Fagerholtvej 23, 4050 Skibby

20 42 75 97

Billig CO² varmevarme med ren samvittighed Billigneutral CO² neutral med ren samvittighed

Hornsherreds største computerbutik

BJERGMARKS

MESSE TILBUD

Bymidten 5 · 4050 Skibby www.minorsupport.dk

34 10 50 74

SKIBBY AKTIVE ER FOR HELE FJORDLANDET HØR OM FJORDLANDETS FORVENTNINGER TIL DEN NYE BRO

-skal ses på standen!

DET ER KL. 14.30 Morten Kremmer, Formand

Renergi - Kvalitetsprodukter inden Træpilleovne for Miljø og Energi Træpilleovne

43 58 24 24 Træpillefyr Træpillefyr

47 59 00 00

www.skibbyaktive.dk info@skibbyaktive.dk

HORNSHERRED LOKALAVIS FORTÆLLER, HVAD DER SKER I UGEN Træpilleovne Træpillefyr Renergi Telefon 43582424 Renergi Telefon 43582424

Hent ugens udgave på messen. Annonce: kontakt Niels på 21445008 Renergi Telefon 43582424

20 70 81 81


l7l

// 12. februar 2019 //

KUN FREDAG DIG I V R E V I NU G MD. ERE30/9

KUN FREDAG Tilbuddene gælder fra tirsdag 30/9 d. 12. februar til D. og med

ENDNU

I G O L O K UNT PRIS

søndag d. 17. februar

i Skibby

i SKIBBY

O TIL DISC

ROASTBEEF AF INDERLÅR min. 800 gram

PR. PAKKE

tilbyder

KUN FREDAG D. 30/9

OVNKLAR SVINEKAM uden ben TUBORG 30 STK

PR. 1/2 KG. pr. kunde Max. 3 kasser

19

95

Frit valg

Pr. 1/2 kg

89

39

95

95

NSEN IS

+ pant

valg

TULLAMORE WHISKEY

SVINEMØRBRAD 3 stk. 1,6 -1,9 kg

100

00

3-PAK GEVALIA KAFFE

HANSEN IS

Max. 3x3 pakker

Frit valg

1,2 kg

ENTRECOTES 2 stk. min. 400 gram

3 pk.

79 00

PR. PAKKE

55

99

95

95

BLAND SELV SLIK

PRINGLES

70 cl.

3 pk.

99

95

LASAGNE ELLER FORLOREN HARE

Pr. pk. kun

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Tilbuddene gælder fra tirsdag d. 12. februar til og med til og med søndag den 17. februar

INGLES

99

95

KÆRGÅRDEN

Frit valg

10,-

Pr. pakke 69,95

Meny for

700 g.

45,-

2 personer Tilbuddet gælder torsdag-Fredag-Lørdag i uge 7

8,-

4 STK. FRIKADELLER Kun Pr. pakke 39,95

75 cl.

OKSEROAST Rustikke kartofler Grøn salat m/dressing Bearnaisesauce Brød & smør KUN 6 flasker

125

00 200,-

TA´2 PAKKER

60

MAMMEN OST 45 +

LAMBI PAPIR Toilet-/køkkenrulle Frit valg

Ta’ 5 pk.

700 g.

45,-

100,-

Hovedgaden 34, 4050 Skibby Hovedgaden 34, 4050 Skibby

NYHED

10,-

95

95

SCALA RØDVIN

Frit valg

5 00

99 00

100

MMEN OST 45 +

Kun

TA´2 PAKKER

250 g. Max. 3 pakker pr. kunde

Pr. stk.

Delikatessen tilbyder

Nok til 2 personer

FREDAGS SLIK PR. 100 G

6

ÅBENT HELE UGEN FRA KL.8-20 8.00 lør. - 20.00 Åbningstider: Man.-fre. 8-20 søn. 8-20

Postshop

Tlf. 47 52 80 22

95

NYHED


l8l

// 12. februar 2019 //

KUN FREDAG DIG I V R E V I NU G MD. ERE30/9

ENDNU

I G O L O KISCOUNT PRIS

TIL D

Tilbuddene gælder fra tirsdag d. 12. februar til og med søndag d. 17. februar

KUN FREDAG D. 30/9

UGENS

i Skibby

i SKIBBY Vi holder af mad

PR. FLASKE

tilbyder

Gæt & vind!

KUN FREDAG D. 30/9

Tag familien med 95 på39 øko-jagt! 1,6 -1,9 kg

3 pk.

Pr. pk. Direkte fra MasterChef kun til dig i MENY

————————— 95

99

MENY er sponsor af MasterChef 2019 mandag til torsdag kl. 19 på TV3 og Viaplay. Derfor får du hver uge opskriften på det bedste fra programmet i din MENY. Det kalder vi UGENS OPSKRIFT. Find den i butik og på meny.dk

Kun

99

Jagten ————— l opskriften på din

Original eller Basilikum og oregano. 400 g. Kg pris v/2 dåser 12,50.

4

De ! signaturret og vind mere i din 6 flasker Se MENY

8,-12995 200,-

Håndskåret, uden skind og ben. Kg pris 259,90.

Original eller Basilikum

Kun

2 DÅSER

GRØN BALANCE ØKOLOGISKE TOMATER

Original eller Basilikum og oregano. 400 g. Kg pris v/2 dåser 12,50.

LAMBI PAPIR Toilet-/køkkenrulle Frit valg OXFORD

OXFORD ØKOLOGISK KERNE­ KNÆKBRØD

10.-

SPAR OP TIL 790

ØKOLOGISK KERNE­ KNÆKBRØD

Glutenfri eller Multikorn. 200 g. Kg pris 100,00.

Glutenfri eller Multikorn. 200 g. Kg pris 100,00.

MAMMEN OST 45 +

20.-

5

2 DÅSER

10. 20. 45,100,PR. PAKKE

Ta’ 5 pk.

SPAR OP TIL 790

Tlf. 47 52 80 22

700 g.

OXFORD ØKOLOGISK KERNE­ KNÆKBRØD

Glutenfri eller Multikorn. 200 g. Kg pris 100,00.

5

FREDAGS SLIK PR. 100 G

6

ÅBENT HELE UGEN FRA KL.8-20 8.00 lør. - 20.00 Åbningstider: Man.-fre. 8-20 søn. 8-20

Postshop

Glutenfri eller Multikorn. 200 g. Kg pris 100,00.

Frit valg

250-500 g. Max. kg pris 40,00.

Hovedgaden 34, 4050 Skibby Hovedgaden 34, 4050 Skibby

NYHED

ØKOLOGISK KERNE­ KNÆKBRØD

SPAR OP TIL 790

GRØN BALANCE ØKOLOGISKE TOMATER

bedste opskrift

STRANDBY FISK DANSK TORSKEFILET

99

95

GRØN og oregano. 400 g. Kg pris v/2 dåser 12,50. BALANCE ØKOLOGISK udvalg af velsmagende, PASTA

95

95

GRØN BALANCE ØKOLOGISKE TOMATER

700 g.

95

Hver uge sætter vi fokus på et økologiske SPARtilOP TILsom 1295vil haveFlere SPAR TIL 495 hverdagsvarer dig, mere øko-logik på OP MENY’en. varianter.

75 cl.

PR. ½ KG

Flere varianter. 250-500 g. Max. kg pris 40,00.

uge sætter vi fokus på et udvalg af velsmag GRØN

GRØN BALANCE ØKOLOGISKE TOMATER

Flere varianter. 0,5 liter. Pris pr. færdigblandet liter 4,00. Max. 4 flasker pr. kunde pr. dag. Herefter er prisen 22,95 pr. flaske.

250 g. Max. 3 pakker pr. kunde

Pr. stk.

Frit valg

10.UGENS 10.UGENS 10.10.5 10,10. UGENS 10.-

KONKURRENCE – SCALA–RØDVIN

MMEN OST 45 +

SPAR OP TIL 1295

UGENS 10.-

GRØNNE­ GAARDEN ØKOLOGISK DRIK Hver

79

KÆRGÅRDEN

Velbekomme!

10,-

GRØN

ØKOLOGISK HANSEN ISBALANCE PASTA

SPAR OP TIL 790 Original eller Basilikum Hver uge sætter vi fokus på et udvalg af velsmagende, økologiske og oregano. 400 g. pris v/2 dåser 12,50. hverdagsvarer til dig, som vil haveKgmere øko-logik på MENY’en. 2 DÅSER PR. PAKKE

Ovndampet torsk med hvidvins-sennepssauce, grillet fennikel og aspargeskartofler

Frit valg

10.PR. FLASKE

GRØNNE­ GAARDEN ØKOLOGISK DRIK

Ugens Opskrift

INGLES Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Tilbuddene gælder fra tirsdag d. 12. februar til og med til og med søndag den 17. februar

Max. 3x3 pakker

8995

3 stk.

45,-

Max. 3 kasser pr. kunde

Flere varianter. 0,5 liter. Pris pr. færdigblandet liter 4,00. Max. 4 flasker pr. kunde pr. dag. Herefter er prisen 22,95 pr. flaske.

varianter. 0,5 Hver finder du et bredt udvalg hverdagsvarer til dig, som vil haveBALANCE mere øko-log Fritdag valg 1,2 kg Flere liter. Pris pr. færdig3 pk. ØKOLOGISK blandet liter 4,00. PASTA Max. 4 flasker pr. af økologiske varer i din lokale SPAR OP TIL 1295 kunde pr. dag. Flere varianter. Herefter er prisen 250-500 g. Max. 22,95 pr. flaske. kg pris 40,00. MENY. Vi synes nemlig, at det + pant PR. STK. PR. FLASKE skal være nemt for dig at få mere øko-logik på MENY’en. GRØNNE­ Hver GAARDEN uge har vi fx fokusØKOLOGISK på et udvalg DRIK GRØN Flere varianter. 0,5 BALANCE liter. Pris pr. færdigaf økologiske og velsmagende ØKOLOGISK blandet liter 4,00. PASTA Max. 4 flasker pr. 95 BLAND SELV SLIK PRINGLES TULLAMORE SPAR OP TIL 12 SPAR OP TIL 495 pr. dag. det Flere varianter. hverdagsvarer. Vi kunde kalder Hver uge sætter2viDÅSER fokus på et udvalg af velsmag Herefter er prisen 250-500 g. Max. 22,95 pr. flaske. kg pris 40,00. hverdagsvarer til dig, som vil have mere øko-log UGENS Ø, og du kan se udvalget WHISKEY 70lige cl. her i avisen. Det’ da øko-logik PR. STK. PR. FLASKE OXFORD i øjenhøjde. Velbekomme.

… når du handler i MENY, og vind en økologisk præmie. Se hvordan du deltager SVINEMØRBRAD i din lokale MENY.

9995

3-PAK GEVALIA KAFFE

ØKO-LOGIK

Pr. 1/2 kg

valg

30 STK TUBORG

VI HOLDER AF

UGENS

NSEN IS

GRØNNE­ GAARDEN ØKOLOGISK DRIK

95

NYHED


l9l

// 12. februar 2019 //

KUN FREDAG DIG I V R E V I NU G MD. ERE30/9

KUN FREDAG Tilbuddene gælder fra tirsdag 30/9 d. 12. februar til D. og med

ENDNU

I G O L O K UNT PRIS

i Skibby

i SKIBBY

O TIL DISC

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Tilbuddene gælder fra tirsdag d. 12. februar til og med til og med søndag den 17. februar

LE RAGOSE AMARONE Fremragende Ripasso fra enestående producent. God til de kraftigere kødretter.

KUN FREDAG D. 30/9

valg

PINK LADY

PR. BAKKE

18

00

MATILDE KAKAOMÆLK

PR. LITER

5

00

tilbyder PR. FLASKE

149

00

30 STK TUBORG

3-PAK GEVALIA KAFFE

HANSEN IS

Max. 3 kasser pr. kunde

Max. 3x3 pakker

Frit valg

Frit valg

Pr. 1/2 kg

89

39

95

95

NSEN IS

søndag d. 17. februar

+ pant

TULLAMORE WHISKEY

SVINEMØRBRAD 3 stk. 1,6 -1,9 kg

70 cl.

1,2 kg

SUN LOLLY BRIKJUICE 8 stk. pr pakke

3 pk.

79 00

PR. PAKKE

15

99

95

95

BLAND SELV SLIK

PRINGLES

3 pk.

9995

LILLEBROR OSTEHAPS

Pr. pk. kun

INGLES

99

95

Frit valg

10,-

25

00 9995 Kun

SCALA RØDVIN

250 g. Max. 3 pakker pr. kunde

75 cl.

FAXE KONDI ELLER PEPSI 24 dåser

PR. RAMME

Pr. stk.

8,-

45,-

PR. PAKKE

KÆRGÅRDEN

MMEN OST 45 +

700 g.

FIRST PRICE ISVAFLER

57

95 200,6 flasker +pant

PR. PAKKE Frit valg

10

00 10,-

Kun

5

95

GRIMBERGEN

PR. FLASKE

25 100,-

00 45,-

Ta’ 5 pk.

Hovedgaden 34, 4050 Skibby Hovedgaden 34, 4050 Skibby

NYHED

MAMMEN OST 45 +

LAMBI PAPIR Toilet-/køkkenrulle Frit valg

FREDAGS SLIK PR. 100 G

6

ÅBENT HELE UGEN FRA KL.8-20 8.00 lør. - 20.00 Åbningstider: Man.-fre. 8-20 søn. 8-20

Postshop

Tlf. 47 52 80 22

700 g.

+pant

95

NYHED


l 10 l

// 12. februar 2019 //

Lagkagemodellen blev taget i brug SKULDELEV:

Skibby

ÅRSMØDE 2019 Lørdag den 9. marts kl. 16.00 på Produktionsskolen, Skuldelevvej 34, Dagsorden ifølge vedtægterne. Kaffe/te/kage. Eventuelle forslag skal være lokalbestyrelsens formand i hænde senest 23. februar 2019. Kun for medlemmer. Husk medlemskort. Kl. 17.30 – for medlemmer m/ledsager: Spisning: kr. 140,- pr. person. Kl. 18 – 22 Musik ved Kim Nielsen. Bindende tilmelding til spisning senest fredag den 1. marts 2019 til næstformand Frede Vittrup på tlf. 47 52 85 26 eller på mailadresse: fredev@vip.cybercity.dk

Nyt fra Skibby Brugerråd Danske Seniorer Skibby og Brugerrådet inviterer til fællesarrangement Onsdag den 27. februar 2019 kl. 13.30 – ca. 16 i centret på Nyvej

”Samtale fremmer forståelsen”, ”Sammen kan vi bare gøre mere” og ”Glæden ved at sætte sine evner og kompetencer i spil til gavn for fællesskabet”. Det var overskrifterne på et dialogmøde i Skuldelev Hallen i sidste uge, fortæller Nanny Kragh Mortensen, formand for Skuldelev-Selsø Multikulturforening. - Godt 40 mennesker kastede sig ud i at undersøge, hvad vi tænker om at bo her, hvad der rør sig lokalt, og hvad der kunne være interessant at gøre noget ved.

Lagkagens vigtige lag

Aftenen startede med at se på en ”lagkagemodel” - en trælagkage på en blondedug - Blondedugen symboliserede det netværk af praktiske ting, som vi har brug for, og som forskellige mennesker bruger tid på at styre i bestyrelserne (eksempelvis menighedsrådet, Kraftvarmeværket og vandværkerne). Den nederste bund var Dagli’Brugsen, Skuldelev skole og børneinstitutionerne. - De er basis og grundpiller, og de er der kun, så længe vi støtter dem gennem handel og indskrivninger.

Tidligere minister Jytte Hilden fortæller i et muntert og fornøjeligt foredrag om ”Takt og Tone til Tiden” Der serveres kaffe/te og kage, og prisen er kun kr. 40,- for det hele.

Den hvide del af det øverste lag på kagen symboliserede bylaugene i Skuldelev, Østby og Sønderby. - Her er de frivillige laugsmedlemmer dem, der skaber initiativer og arrange-

Små ting kan gøre en stor forskel... ...så hvorfor ikke få det hele med?

Små ting kan gøre en stor forskel... ...så hvorfor ikke få det hele med?

Tilmelding nødvendig, og lister ligger fremme i dagligstuen på Nyvej indtil mandag den 25. februar 2019 incl. Der kan også ringes til Grethe på 47 52 60 63/26 51 18 62, her kan også indtales besked på telefonsvareren. Husk navn, antal og telefonnummer.

menter, der samler os bredt og laver gode ting for børn og voksne, fortæller Nanny Kragh Mortensen. - Den blå/gule er Skuldelev-Selsø Sportsklub Kilden som til stadighed tilbyder

Første besøg er altid

GRATIS

Fremvisning/salg af sko mv. mandag den 11. marts 2019 kl. 13.00 – 15.00 i lokale 3, 1. sal på Nyvej. Første

og du får også en måneds gratis afprøvning.

r altid

besøg eaf Dorte Bille kommer med sin kollektion forårsnyheder indenfor sko, sandaler mv. Tilmelding ikke nødvendig, og kaffe/te og så en g og du får o 1 stk. kage kan nydes gratis. s

GRATIS

ti måneds gra . g in n v afprø

Modeshow med Seniorshoppen mandag den 18. marts 2019 Ð Skruer du højt op for tv’et? kl. 13.00 – 15.00 i gymnastiksalen Ð Synes du folk mumler? på Nyvej.

➤ Skruer du højt op for tv´et? ➤ Synes du folk mumler? ➤ Har du svært ved at høre i større forsamlinger?

Så har du muligvis en hørenedsættelse Ð Har du svært ved at høre i større forsamlinger?

Det er tid til at forny forårs/sommer Så hargarderoben, du muligvis en hørenedsættelse Vi har mange års erfaring som uafhængigt hørecenter. Hos os er du i trygge hænder så kom og se hvad Seniorshoppen byder på i år. med den samme hørespecialist under hele forløbet.

Du kan gøre noget ved hørelsen nu og opleve glæden ved at høre igen.

Vi har flere forskellige mærker at vælge imellem og vi hjælper dig med at finde Der er gratis kaffe/te og småkager med den den bedstebedste høreløsninghøreløsning. med fokus på dine behov og ønsker. Og vi kan hjælpe dig med, at finde høflig selvbetjening. Da det er vigtigt for os, at du hører godt hele vejen, yder vi løbende Drikkevarer kan købes, og der er ingen tilmelding.

Klik ind på www.seniorhørelse.dk og læs mere om hørelse og medlemsfordele.

Du vil altid få en god rådgivning opfølgning og service samt løbende opfølgning. som naturligvis er gratis. Ring og book en tid til en uforpligtende på 25 690 600 Ring og booksnak en tid til en telefon uforpligtende snak på telefon 25690600 Skibby Ældre- og aktivitetscenter eller via vores hjemmeside www.sundhørelse.dk eller via vores hjemmeside www.bahc.dk

Nyvej 7b – 4050 Skibby

Telefon 4735 2183/47352184 – www.nyvej7b.dk Klik ind på www.seniorhørelse.dk og læs mere om hørelse og medlemsfordele.

Otic o

k lini ek

n

ceret h rtifi ør ce

Oticon samarbejder med Ældre Sagen for

Centrumgaden 11 . 2750 Ballerup Centrumgaden 11 • 2750 Ballerup Hovedgaden 25 . 4050 Skibby Hovedgaden • 4050 Skibby Bækkeskovvej 4 . 266525 Vallensbæk Strand

Bækkeskovvej Tlf. 25 690 600 4

• 2665 Vallensbæk Strand

Oticon samarbejder med Ældre Sagen for tryghed hele vejen.

Jill Larsen indehaver

kendte og nye former for sport og motion for store som for små. - Allerøverst var ”pynten”: Sejlklubber, Skuldelev-Selsø Multikulturforening, petanqueklubber, Fiskeklubber, Naturværnsforening for Skuldelev Ås, Kaffeklubben osv. Alle de mindre foreninger og netværk, der findes lokalt, og som hver især arrangerer og passer på det fælles. - Alt det skal vi passe på, være stolte af og udvikle, som vi finder bedst.

Mange input

Det væltede frem med forslag. Blandt andet en filmklub for unge, spise sammen aftener, velkomstpakker til nytilflyttere, Tai Chi for ældre, åben Hornsherred dag, Samarbejde mellem de tre bylaug, fælles busudflugt med lokal chauffør, teenage fest, styrketræning for ældre, kulturdage, baby rytmik, E-sport for unge og meget mere . Efterfølgende blev der dannet fem grupper, som skulle arbejde videre med nogle af forslagene. Det var Skuldelev-Selsø Multikulturforening, der stod som arrangør af dialogmødet, som var en opfølger til et lignende møde for fire år siden. - Ideen er, at vi sammen får mulighed for at være i dialog og udtrykke, hvad vi hver især går og tænker og ønsker og drømmer om, fortæller Nanny Kragh Mortensen. - Når mennesker mødes, så blomstrer ideerne. Nu bliver der arbejdet videre med de gode ideer - til glæde for os alle sammen her på egnen.


l 11 l

// 12. februar 2019 //

GRATIS PARKERING TIL ALLE

SKIBBY HAR HVAD DU SØGER

BYMIDTEN I SKIBBY

te? r a t ? s m gso ikke s? n u C a r l i P v G! C I n f i P D a d ! t n l ! R S i i PE Træ L PER V Er d VIRU L Æ R J Æ E J VI H VI H ERN J F I V r? e ? t e n ? i k r C k in p ail i ny P d m r e e v n IG! l i l a i D d r h ! r ! D R u e G R E I d k LP PE Vir RD L Æ E Skal J Æ V I J H VI DG VI H VI RÅ Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig - på gensyn

:)

VI ER MEDLEMMER AF SKIBBY AKTIVE : PROFIL OPTIK | FRØKEN & FRØKEN | BEAUTY4ALL | SKIBBY APOTEK | FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP | IMERCO | MINORSYSTEMS NETTO | NEW TWEED | MATAS | SPORT I BYMIDTEN TØJEKSPERTEN | MENY SKIBBY | VINTERGÆKKEN | VISIONSCENTER | THAI HOT CHILI | KLINIK FOR FODTERAPI | HORNSHERRED LOKALAVIS


l 12 l

// 12. februar 2019 //

VINTERFERIE WORKSHOP

Ny tøjbutik åbnet på Sillebroen

vind masser af biografbilletter og merchandise

Kjole 179,95 Soda

MEAL KING JR.

RIE VINTERFE OP

RKSH W17.O FEBRUAR

AFBILLET NEBIOGR 12 år

1 BØR

et barn under Gælder for film og ikke 3D

9.-

drage ner du din – sådan træ merchandise illetter og af biografb Vind masser

SE

OVERRASKEL

VINTERILLET FERIEB

R

HOPPEDY

100 KR.

HAFF fra fredag

r d. 8. februa først

og oplag og efter hos GS Store KR. s i begrænset og kan købes r 2019. Sælge VÆRDI 350 s med MobilePay i butikkegrne er d. 17. februa kun betale indløsningsda Billetten kan d. 17. februar. Sidste t.o.m. søndag pet. til mølle princip

1 MØNT

SE OVERRASKEL Y, 1 SUN LOLL SCRUNCH ART OL PAW PATR POSE OG 1 KREA

SE

OVERRASKEL

VÆRDI 350,-

Købes i GS Store & HAFF

SÅDAN TRÆNER DU DIN DRAGE Kom og få taget billeder sammen med hovedpersonerne fra ”Træn din drage 3” i hele centerets åbningstid. Masser af spændende aktiviteter alle dage i vinterferien - efter 9 dage kan du kalde dig drageekspert Strik 249,- Gina Tricot

MINIMUM skjorte 600,- CM Fashion

På torvet - hverdage 14 -17 weekend 12-15

LEVI’S denimjakke til drenge 799,95 HAFF

Spar

50,-

CULT dame sneaks 450,- Skoringen

Cabaretsæt før 399,95 Nu 199,95 Imerco

Steakhouse Bacon King meal 89,- Burger King

Epicuro roma doc 79,- Kvickly

SILLEBROENS FJORDLANDSGAVEKORT GAVEKORTET ”FJO

2 TIMERS GRATIS PARKERING

RDLANDSKORTE

Nye udgaver:

FØLG OS

DOWNLOAD SILLEBROEN APP

KØBES HOS GS STORE & DESIGNERS MARKET

Ekstisterende udga HVERDAGE 10-19 · WEEKEND 10-16 · KVICKLY ALLE DAGE TIL 21 · 2 TIMERS GRATIS PARKERING · 800 P-PLADSER · BUS OG S-TOG LIGE TIL DØREN · SILLEBROEN.DK ver:

T”


l 13 l

// 12. februar 2019 //

SUPER TILBUD i Kvickly Sillebroen

UNDER 1/2 PRIS!

UNDER 1/2 PRIS!

Messeri Negroamaro/primitivo

Corterosso Primitivo Manduria

Det er en flot rund og velafbalanceret vin med intens rubinrød farve samt en koncentreret duft med noter af modne frugter og krydderier. Vinen er klar til at blive nydt til pizza, grillet kalvekød eller oste.

Vi er helt nede i Italiens hæl, Apulien. 100 % primitivo-druer fra Manduria, der er kendt for sit tørre og solrige klima. Der er meget store temperaturudsving mellem nat og dag i dette kystnære område, hvilket har en positiv indflydelse på modningen af druerne. Duften og smagen er fyldig og intens med toner af modne frugter som svesker og kirsebær. Velegnet til stegte og grillede kødretter, modne oste og krydret pastaretter. Vinen lagrer 4-6 måneder på egetræsfade inden aftapning på flaske.

75 cl italien

75 cl italien

6 flasker

6 flasker

199,-

299,-

SPAR 22070

GÆLDER FRA 13/2

GÆLDER FRA 13/2

SPAR 42070

Halv ovnklar flæskesteg

Husets frokostpizza

min.2,5 kg. Kg pris 61,60

Flere varianter. FRIT VALG

Ossobuco

Pr. stk.

35,-

Frost

Halv hamburgerryg min.1,9 kg. Kg pris 41,58

Frit valg

Pr. 1/2 kg.

Frit valg

79,-

25,-

79,-

Tilbuddene gælder fra tirsdag den 12/2 til og med søndag den 17/2 2019 - Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. KVICKLY SILLEBROEN Nygade 1, Sillebroen 3600 Frederikssund Tlf: 47 33 78 00

VI HAR ÅBENT ALLE DAGE FRA KL. 8.00-21.00 BAGEREN ÅBNER KL. 7.00

HENT COOP MEDLEMS APP OG FÅ ENDNU FLERE TILBUD

Hent app’en i App Store eller Google Play. Endnu ikke medlem? Bliv det på coopmedlem.dk

Vi tager forbehold for trykfejl, manglende leverancer, afgiftsændringer og udsolgte varer.

Sillebroen - Vi støtter lokalt


l 14 l

// 12. februar 2019 //


l 15 l

// 12. februar 2019 //

Home Jægerspris – Ejendomme i Jægerspris området

Skal vi også sælge dit sommerhus til sommer? Sæsonen for salg af fritidshuse skydes snart i gang, og vi glæder os til at sælge en masse sommerhuse inden længe. Går du med tanker om at få solgt dit sommerhus? Så kontakt os allerede i dag for en salgsvurdering, og få overblik over hvad din ejendom er værd.

Vi har køberen til dit hjem

Vi har køberen til dit hjem

Ældre ægtepar søger fritidsbolig der er helårsanvendelig. Maksimalpris 1.500.000. Har du en indflytningsklar bolig?

Ungt par søger et sommerhus i Kulhuse beliggende nær Isefjorden. Maks pris er 800.000. Har du ejendommen?

Kontakt mægler på tlf. 70200020

Gerlev Strandpark Strandmarksvej 31

SOLGT KfnFde

Jægerspris Gammel Kulhusvej 103

72

908

4

1

Sandholmen 2 Dejlig lyst og moderniseret sommerhus Det perfekte sommerhus til dig som ønsker at anvende det hele året. Dobbelt carport med isoleret anneks. Ejendommen fremtræder lys og modernisere.

JÆGERSPRIS

3

1

1950

72

Jægerspris - Dalby Huse Dyssebjerg 1

1985 3500

FRITIDSHUS Kontantpris 1.095.000 Smuk udsigt til Roskilde Fjord 1.601 Drømmer i om et fristed med smuk udsigt Ejerudgifter pr. md. 55.000 over vandet og med masser af natur i om- Udbetaling rådet? Så skal I se nærmere på StrandBrutto/netto marksvej 31. Et godt renoveret og helår- ekskl. ejerudgifter 4.915/4.175 sanvendeligt fritidshus med flot udsigt. Sag: 121-01018 Tlf: 70 20 00 20

Jægerspris - Dalby Huse

1384

Jægerspris - Dalby Huse Skehøjvej 2

67

KfnFdi 65

963

3

1

1969 2500

FRITIDSHUS Kontantpris 925.000 Indflytningsklart og gennemrenoveret 1.262 Flot helårsanvendeligt fritidshus beliggen- Ejerudgifter pr. md. 50.000 de I Dalby Huse tæt på dejlig badestrand Udbetaling og skøn natur. Huset er løbende blevet til- Brutto/netto bygget og moderniseret så ejendommen i ekskl. ejerudgifter 4.117/3.497 dag udgør 65. kvm. bolig. Sag: 121-01042 Tlf: 70 20 00 20

KfnFdk

Jægerspris - Kulhuse

FRITIDSHUS Kontantpris 675.000 Ejerudgifter pr. md. 1.457 Udbetaling 35.000 Brutto/netto 3.055/2.593 ekskl. ejerudgifter Sag: 121-01041 Tlf: 70 20 00 20

FRITIDSHUS Kontantpris 1.400.000 Idyllisk sommerhus 1.954 Drømmer I om et flot og velindrettet fri- Ejerudgifter pr. md. 70.000 tidshus, som samtidig ligger naturskønt Udbetaling ved Isefjord? Så bør I se nærmere på Ege- Brutto/netto stien 2. Indenfor rummer ejendommen i ekskl. ejerudgifter 6.274/5.330 alt 103 veludnyttede m2. Sag: 121-01011 Tlf: 70 20 00 20

57

1020

2

1

1968

Lars Wilkens

Kfndil 1235

4

1970 3100

NYHED

KfnFdi 76

SOLGT

Egestien 2

48

Karsten Nielsen

Jesper Finnemann

Kfndil 103

Thea Fabricius Themsen

2598

2

Britt Kousgaard

1964 1500

650

Sally Toft

Over Draaby Strand Saturnvej 7

150

Kontakt mægler på tlf. 70200020

Kfndil 114

1024

6

1991

3100

200

FRITIDSHUS Kontantpris 1.650.000 Stort helårsanvendeligt sommerhus 1.635 Velkommen til dette skønne sommerhus i Ejerudgifter pr. md. 85.000 Over Dråby, lige udenfor Jægerspris. Her Udbetaling får du en kombination af skøn sommerBrutto/netto husstemning i dejligt helårsanvendeligt 7.313/6.213 ekskl. ejerudgifter fritidshus på hele 114 kvm. Sag: 121-01038 Tlf: 70 20 00 20

Gerlev Strandpark Strandmarksvej 36

Kfndil 58

800

4

1987 3500 1000

FRITIDSHUS Kontantpris 695.000 Skønt sommerhus med kig til fjorden Ejerudgifter pr. md. 1.431 Hyggeligt fritidshus beliggende i det atUdbetaling 35.000 traktive sommerhus område "Gerlev Strandpark" lige ved Roskilde Fjord. Huset Brutto/netto ligger på en lille lukket vej som ender ved ekskl. ejerudgifter 3.128/2.654 Roskilde Fjord. Sag: 121-01024 Tlf: 70 20 00 20

Rune Sandersen

v/ Wilkens og Basso A/S Hovedgaden 32D 3630 Jægerspris jaegerspris@home.dk www.facebook.com/homejaegerspris Tlf. 70 20 00 20 home.dk

Ejendomsmæglerkæde for Danske Bank koncernen


l 16 l

// 12. februar 2019 //

JEG SÆLGER DIN BOLIG - SOM VAR DET MIN EGEN GUNDSØMAGLE ØREBJERGVEJ 53

TÆT PÅ DIG OG DET LOKALE LIV Ejerbolig

NYHED

NYHED

Beliggende på trafikstille lukket vej A Beliggende på trafikstille lukket vej, med grønne områder og skovarealer. Der er ganske B kort gåafstand til alt. Der er ikke meget af den oprindelige bolig tilbage. Udsigt til grønne områder og den velfortjente ro, ovenpå en hektisk arbejdsdag. C Kontant Ejerudgift pr. md. Udbetaling Brutto/netto excl. ejerudgift

KIRKE HYLLINGE KIRKEVEJ 47A

2.795.000 3.169 140.000 12.115/10.425

D

Sagsnr. 29101 m2

Bolig Stue/vær

Perfekt og helt unik familiebolig A En ejendom med historie, da den gamle mølle er integreret i boligen. Renoveret af B tømrermesteren selv. Her får du kort fortalt, en charmerende ejendom, som ingen andre har. Billig opvarmning og solcelleanlæg på den gamle attraktive ordning. C

120 1/3

Grund Opført

m2

Kontant Ejerudgift pr. md. Udbetaling Brutto/netto excl. ejerudgift

E

853 1969 F

2.975.000 3.238 150.000 12.885/11.074

D

Sagsnr. 29105 m2

Bolig Stue/vær

266 3/4

Grund Opført

m2

E

1.609 1880 F

G

VELLERUP SKADEVÆNGET 25

G Ejerbolig

NYHED

EJBY OLAF KRISTIANSENSVEJ 11

NYHED

A B Charmerende ejendom og et fantastisk fristed C Du kan bruge ejendommen, enten som sommerhus eller helsårsbeboelse - begge dele er tilladt. Istandsættelse skal påregnes. Stort udhus på 123 kvm. med garage mm. HavenD består af en stor græsplæne, med gamle træer og buske. E Kontant Ejerudgift pr. md. Udbetaling Brutto/netto excl. ejerudgift

1.495.000 3.553 75.000 6.509/5.574

F

Sagsnr. 29106 Bolig m2 Stue/vær

213 4/4

Grund m2 Opført

G

4.451 1827

Smukt beliggende fritidshus med udsigt Beliggende for enden af lukket stikvej, i lille lukket sommerhusområde. Med en smuk udsigt over marker og fjorden, med lille sti ned til Ejby havn hvor du kan have båden liggende. Meget velholdt bolig, grund som er nem at holde. Kontant Ejerudgift pr. md. Udbetaling Brutto/netto excl. ejerudgift

1.995.000 1.293 100.000 8.858/7.555

Sagsnr. 29108 Bolig m2 Stue/vær

88 1/2

Grund m2 Opført

744 1966

Estate Hornsherred - Ebbe Nygaard EJENDOMSMÆGLER, MDE

Hovedgaden 4 A, 4050 Skibby Telefon 4640 4800 E-mail 4050@estate.dk facebook.com/Estate-Hornsherred


// 12. februar 2019 //

JEG SÆLGER DIN BOLIG - SOM VAR DET MIN EGEN KIRKE HYLLINGE KORNBAKKEN 26

B Dette er den perfekte bolig for det unge par, der ønsker at flytte sammen og skabe de C fælles rammer for den kommende familie. Beliggende for enden af lukket vej, med en flot udsigt over marker, byen og i horisonten kan man faktisk se Roskilde. D 1.495.000 2.260 75.000 6.518/5.600

Bolig Stue/vær

NYHED

E

Sagsnr. 29102 m2

TÆT PÅ DIG OG DET LOKALE LIV

A

Beliggende med flot udsigt for enden af lukket vej

Kontant Ejerudgift pr. md. Udbetaling Brutto/netto excl. ejerudgift

l 17 l

106 1/3

Grund Opført

m2

F 778 1967 G

ÅBENT HUS 17.2. KL. 12.00-12.45

VILLAER SØGES I HELE HORNSHERRED TIL KØBERE FRA ISÆR ROSKILDE OG KØBENHAVN

Hos os kan du også få

Solgt eller gratis når din bolig skal sælges

FRITIDSHUSE SØGES I HELE HORNSHERRED Ring 20 20 20 55 Kontakt Ebbe Nygaard

Ring 20 20 20 55 Kontakt Ebbe Nygaard

VI FINDER BOLIGEN TIL DIG

Hos os får du

Estate Salesboost din bolig finder selv vej til køber via de sociale medier

· · · ·

Gratis søgeannoncer, både i avis og online Vi uddeler flyers i det kvarter du vil bo Gratis og effektivt VIP køberkartotek Mulighed for køberrådgivning, hvis du finder boligen hos en anden mægler · Gratis tilbud fra vores samarbejdspartnere Kontakt os, fortæl os lidt om din boligdrøm. Har vi ikke boligen, finder vi den til dig.

Hos os vælger du selv hvilken

salgsmodel og salær der passer bedst til dig, når din bolig skal sælges

Solgt - Ingridsvej 2, Ejby Tak for hurtigt og effektivt arbejde. Vi har følt os i trygge hænder og Ebbe Nygaard har på alle måder leveret et fint stykke arbejde. Flot salgsmateriale, god kommunikation og et godt lokalkendskab har tilsammen fået vores salg i hus på en måned. Vi mødte en mægler der var saglig respektfuld og holdt hvad han lovede. Det kan man da kun være tilfreds med. Den varmeste anbefaling her fra. Mvh. Charlotte Har du også forgæves forsøgt at sælge før ?

Estate Hornsherred - Ebbe Nygaard EJENDOMSMÆGLER, MDE

Hovedgaden 4 A, 4050 Skibby Telefon 4640 4800 E-mail 4050@estate.dk facebook.com/Estate-Hornsherred


l 18 l

// 12. februar 2019 //

www.eges.dk

Vi søger huse til salg - Ege sælger huset

FRITIDSHUS I 3. RÆKKE

HERLIGT BELIGGENDE FRITIDSHUS

FANTASTISK FLOT FRITIDSHUS

GERSHØJ

NYHED

Kirke Hyllinge

Vellerup, Skibby

Kirke Hyllinge

Gudrun Børresensvej 16

Stærevænget 53

Strandagervænge 34B

Her er udsigt og et væld af muligheder - Ønsker du evt. at opføre dit skønne fritidshus på en særdeles attraktivt beliggende fritidsgrund, så er her muligheden.

Skønt fritidshus - kun 100 m fra Vellerup Vig. Skønne fyrretræs plankegulve og loft til kip. Hyggelig stue m/alkove, dejligt køkken. Fin udsigt til Fjorden. Værelse og badeværelse.

Lys og indbydende villa. Lækkert køkken, skøn lys stue med udsigt til Roskilde fjord, 2 værelser, pænt badeværelse med brus. Skøn pavillon i haven. Meget velholdt.

NYHED

Sagsnr: 40731945 Kontant: 695.000 Mdl. ejerudgift: 2.062 Udbetaling: 35.000 Brutto/netto: 3.138/2.673 Bolig: 40 Grund: 1.420 Rum/stuer: 2/1 Opført/ombygget: 1942/67

Sagsnr: Kontant: Mdl. ejerudgift: Udbetaling: Brutto/netto: Bolig: Grund: Rum/stuer: Opført:

40731966 999.000 1.923 50.000 4.387/3.755 54 1.253 3/1 1991

Sagsnr: 40731868 Kontant: 1.499.000 Mdl. ejerudgift: 1.749 Udbetaling: 75.000 Brutto/netto: 6.836/5.701 Bolig: 77 Grund: 1.285 Rum/stuer: 3/1 Opført/ombygget: 1992/01

GODT SOLGT Ejendomsmæglerfirmaet Ege har netop solgt dette fine fritidshus i Kyndeløse Sydmark og har her fået fornøjelsen af at kunne overdrage nøglerne til endnu en glad køber. Vi ønsker Jørgen og Marianne tillykke med købet af sommerhuset på Mejsevænget 7, Kr. Hyllinge.

fra Venstre ses køber Jørgen med Ejendomsmægler Mads Ege

STOR FLOT BØRNEVENLIG VILLA

FLOT VELHOLDT TEENAGE AFD. EGEN INDGANG

Kirke Hyllinge

SKØNT NEDLAGT LANDSTED

Bigårdsvej 10

MULIGHED FOR GÅRDBUTIK

Dejlig stor og præsentabel villa med hele 4 gode værelser - kan nemt laves om til 6 værelser. Huset er meget velholdt inde som ude. Egen indgang til f.eks frisørsalon, kontor eller lign. Sagsnr: 40731919 Kontant: 2.250.000 Mdl. ejerudgift: 2.744 Udbetaling: 115.000 Brutto/netto: 9.782/8.408 Bolig: 179 Grund: 750 Rum/stuer: 6/2 Opført/ombygget: 1973/84 Energimærke: D

Kirke Hyllinge Elverdamsvej 235 Drømmer du om et landsted med egen gårdbutik eller anden form for liberalt erhverv, så er her muligheden. Skøn bolig + Separat afdeling ( pt. ej godkendt) med værelser. Sagsnr: 40731732 Kontant: 2.995.000 Mdl. ejerudgift: 5.077 Udbetaling: 150.000 Brutto/netto: 13.248/11.139 Bolig: 196 Grund: 15.000 Rum/stuer: 5/2 Opført/ombygget: 1923/85 Energimærke: D

ejendomsmægler, MDE - www.eges.dk - tlf. 70 29 90 90 Bygaden 18 A · 4320 Lejre

Bygaden 18 · 4070 Kirke Hyllinge


// 12. februar 2019 //

BEDRE OG BILLIGERE BOLIGHANDEL MED UAFHÆNGIG RÅDGIVNING OG FORMIDLING

Tænker du på at sælge?

Få en gratis vurdering af din uafhængige mægler!

Sælg med et samlet lavt mæglersalær. Bemærk - iflg. lovgivning er energimærke, el- og tilstandsraport ikke incl.

TOTAL SALG!

39.950,-

INCL. MOMS

MED SALG!

29.950,-

INCL. MOMS

SELV SALG!

19.950,-

INCL. MOMS

20 år med et FAST LAVT mæglersalær

- hvorfor betale mere!

Solgt det seneste år -flere handler er på vej Derfor søges nye emner til salg...

Din uafhængige ejendomsmægler E j e n d o m s m æ g l e r & Va l u a r M D E Pe r G . J e n s e n , I r i s v e j 4 2 , 4 0 5 0 S k i b b y

Fordi du og din bolighandel fortjener en uvildig og uafhængig rådgivning og formidling Sammen er vi bedst og billigst til din bolighandel! Ring

-et godt alternativ!

96 200 800 alle ugens 7 dage kl. 8.00-20.00 www.bo-nyt.dk · info@bo-nyt.dk

l 19 l


l 20 l

// 12. februar 2019 //

Helseweekend i Rejsestalden JÆGERSPRIS: I weekenden den 16. til 17. februar kan man møde alternative behandlere fra nærområdet i Rejsestalden. På helsemessen kan der prøves forskelligartede alternative behandlingsmetoder for både krop og sjæl: Astrologi, tarotkort, flere forskellige healingsformer, healingsmassage, tankefeltterapi, akupunktur og vakuumterapi, zoneterapi, biopati og lymfedrænage, sjælelæsning, clairvoyance og medieskab. De nye kropsterapiformer Omniterapi og Body-Sds vil også være repræsenteret. Det samme gælder lokalt håndproducerede smykker med energigivende stene og perler. Der er åbent begge dage fra klokken 10 til 16. Der er gratis adgang.

Tallerkentræf:

Kom til fællesspisning med politikerne Kommunalbestyrelsen inviterer alle i Lejre Kommune til uformelle middage. Her er ingen dagsorden, men god mulighed for at lære politikerne lidt bedre at kende og få en god snak. KARLEBY: - Man taler så godt sammen over et måltid. Derfor arrangerer kommunalbestyrelsen i år tre

fællesspisninger. Vi vil gerne gøre afstanden mellem borgere og politikere endnu mindre, fortæller Lejre

Kommunes borgmester, Carsten Rasmussen (S). Den første af årets tre fællesspisninger finder sted den 12. marts i Karleby Forsamlingshus. Her er plads til godt 100 spisende gæster, og borgmesteren håber, at mange vil tage imod invitationen. Alle er velkomne, uanset hvor i kommunen de bor. - I forvejen møder jeg jo

Bank tæt på dig Vi tager beslutningerne lokalt og sammen med dig. Sådan kan vi rådgive dig bedre, hurtigere og mere personligt. Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

mange borgere i hverdagen. Både i arbejdstiden, og når jeg i fritiden kommer rundt i kommunen. Det fører ofte til gode og inspirerende samtaler. - Nu vil vi i kommunalbestyrelsen gerne sætte det lidt mere i system, for vi tror, at den uformelle dialog kan være med til at gøre Lejre Kommune endnu bedre. Som politikere får vi bedre føling med, hvad borgerne er optagede af, og forhåbentlig får borgerne også glæde af mødet. Det er en god lejlighed til at diskutere, hvad der optager os hver

især, lyder det fra borgmesteren. Fællesspisningerne foregår under overskriften ”Tallerkentræf – kom til fællesspisning med politikerne”.

Uformelle møder

De tre middage bliver helt uformelle og uden dagsorden. I løbet af aftenen vil politikerne flytte lidt rundt mellem bordene, så flest muligt får lejlighed til at udveksle synspunkter. Middagene ligger i god tråd med sidste års anbefalinger fra kernevelfærdsudvalget. Her var der blandt

Ferslev Vandværk Holder generalforsamling

Torsdag den 14/3 kl. 19.00 Hovedgaden 41, 4050 Skibby Bestyrelsen

andet fokus på det fælles ansvar, som borgere, politikere, foreninger og virksomheder har for udviklingen i kommunen. - Det forudsætter jo, at vi kender hinanden og taler sammen. Og jeg tror, at sådan en middag kan skabe forbindelser og ideer, som ikke altid opstår i mere formelle sammenhænge, uddyber Carsten Rasmussen. Tilmeldingen til den første middag er nu åben. Det koster 50 kroner at deltage, og man melder sig til ved at sende en mail til middag@ lejre.dk. Man bedes skrive i mailen, hvis man foretrækker vegetarisk mad. Drikkevarer kommer oven i prisen, og middagene er alkoholfri. Der er begrænset deltagerantal, så tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet – og allersenest den 7. marts. Og når man det ikke denne gang, er næste mulighed den 17. juni i Kirke Saaby. Årets tredje middag finder sted i Domus Felix i Lejre den 13. november.

Søndag d. 17. februar kl. 13,30 afholder Ældre Sagen igen bankospil i Gymnastiksalen, Nyvej 7B i Skibby Dørene åbnes kl. 12,30.

Spillet består af: 15 spil med præmier på 1, 2 og 3 rækker Sidebanko/potbanko Stjernebanko Ølspil Lotteri Evt. andre lotterier Medbring selv: Kaffe, vand og hvad der ellers skal indtages. Torvet 7 / 3600 Frederikssund / tlf. 4456 3600 frederikssund@handelsbanken.dk / handelsbanken.dk/frederikssund


I SPAR kan du finde balancen mellem det syndige og det sunde NU

NU

10.-

55.-

SKARP PRIS

Dagmartærte

SKARP PRIS

Normalpris 18.-

Grand Sud

Svinemørbrad 1 – 1,3 kg Normalpris 79.95

Nescafe Gold

Hvid, rød eller rosé Normalpris 149.95

200 gram Normalpris 79.95

NU

NU

109.-

55.-

SKARP PRIS

MÅNEDENS

MÅNEDENS MÅNEDENS “Vores Måneds - Super Tilbud er altid værd at se lidt nærmere på. Priserne er nemlig super stærke” PR. STK.

Flere varianter. 45-50 g. Flere varianter. 45-50 g. Max. kgMax. priskg 111,11. pris 111,11.

Flere varianter. 45-50 g. Max. kg pris 111,11.

Mvh. Malene, GÆLDER HELE SPAR Borrevejle FEBRUAR GÆLDER HELE GÆLDER HELE

MÅNEDENS

PR. STK.

GÆLDER HELE Toms bar eller Guld barre FEBRUAR

5.5. -5.-

5.-

Følg os på Facebook: Spar Borrevejle

PR. STK. PR. STK.

Toms bar eller Guld barre Flere varianter. 45-50eller g. TomsToms bar bar eller Max. kgGuld pris 111,11. barrebarre Guld

MÅNEDENS

SKARP PRIS

PR. PAKKE

12. -12. 12.-

GÆLDER HELE FEBRUAR

PR. PAKKE PR. PAKKE

Daily toiletpapir eller køkkenrulle 3 køkkenruller eller 6 toiletpapir ruller toiletpapir. DailyDaily toiletpapir ellereller 416-510køkkenrulle g/3-6 stk. Max. kg pris 28,85. køkkenrulle

3 køkkenruller eller 6 eller ruller6 toiletpapir. 3 køkkenruller ruller toiletpapir. 416-510 g/3-6 stk. Max. priskg 28,85. 416-510 g/3-6 stk.kgMax. pris 28,85.

FEBRUAR FEBRUAR

MÅNEDENS

SUPER TILBUD PR. FLASKE

GÆLDER HELE FEBRUAR

God Morgen juice

15. -15. 15.PR. FLASKE PR. FLASKE

Æble, Æble og hindbær eller OrangeGod morning. Morgen juicejuice God Morgen 85 cl. Literpris 17,65. hindbær eller Æble, Æble Æble,og Æble og hindbær eller Køl OrangeOrange morning. morning. 85 cl. Literpris 17,65. 17,65. 85 cl. Literpris Køl Køl

BORREVEJLE

Åbent mandag-fredag

5.30-22.00 Lør-søn & helligdage

PR. PAKKE PR. FLASKE

PR. PAKKE

12.-15. PR. FLASKE

Daily toiletpapir eller køkkenrulle God Morgen juice

3Æble, køkkenruller 6 ruller Æble og eller hindbær ellertoiletpapir. 416-510 g/3-6 stk. Max. kg pris 28,85. Orange morning. 85 cl. Literpris 17,65. Køl

God Morgen juice Æble, Æble og hindbær eller QuakerOrange morgenmad morning.

Crusli 4 Nødder, Havre Fras eller Crusli 85 cl. Literpris 17,65. Chokolade. 375-500morgenmad g. Max. kg pris 53,33. Køl Quaker

Quaker morgenmad

20. - -15. 20. 20.PR. PAKKE PR. PAKKE

Crusli 4Crusli Nødder, Havre Fras eller 4 Nødder, Havre FrasCrusli eller Crusli Chokolade. 375-500 g. Max.g.kgMax. priskg 53,33. Chokolade. 375-500 pris 53,33.

12 X 33 CL

Grøn Tuborg eller Tuborg Classic Literpris 14,65.Grøn Grøn Tuborg ellereller Tuborg Afhentningspris Tuborg Classic Tuborg Classic Sælges kun i hele rammer

58. -58. 58.-

Literpris 14,65. 14,65. Literpris SælgesAfhentningspris ikke til unge under 16 år Afhentningspris SælgesSælges kun i hele kunrammer i hele rammer SælgesSælges ikke tilikke ungetilunder år 16 år unge 16 under

12 X+33 pant 12CL X 33 CL

+ pant + pant

7.00-22.00 Hornsherredvej 3, 4060 Kr. Såby Tlf. 4640 0140 I borrevejle@spar.dk

Modtager du ikke vores tilbudsavis, så tilmeld dig på SPAR.DK

Tilbuddene gælder fra tirsdag d. 12. februat til og med mandag d. 18. februar.

BILLIGT I HELE FEBRUAR

KE

.-

l 21 l

// 12. februar 2019 //


l 22 l

// 12. februar 2019 //

Årets Bil i Danmark 2019 Den nye Ford Focus

Årets Bil i Danmark 2019 byder på smarte teknologier, mere plads, de nyeste sikkerhedsteknologier og sublime køreegenskaber. “Focus blev Årets Bil i Danmark 2019, fordi den er en hyldest til køreglæden”, siger Bil Magasinets redaktør Mikkel Thomsager. Hvis dette vækker din interesse er det her din Focus. Ford fejrer 100 år i Danmark og du kan læse mere om Fords historie på ford.dk. - B Ford Focus: Brændstoføkonomi 14,1-22,2 km/l, CO2 - udledning 118-159 g/km g/km. Den viste model er en Ford Focus ST-Line stationcar fra kr. 262.045 og bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980 og 1 måneds Ford Forsikring, som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer.

Bilbyen 2 4300 Holbæk Tlf: 59 43 11 01 www.ford.bin2bil.dk

03900.eps

Den nye Ford Focus fra

Kr.198.785 Inkl. en måneds Ford Forsikring


l 23 l

// 12. februar 2019 //

BRUGT BIL

SERVICE

KONTAKT

Vi har et stort udvalg i brugte biler.

Book dit næste service på www.bilhuset-midt.dk

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller lign. på telefon 4649 2514

Vi i Bilhuset Midtsjælland er en del af Automester-kæden. Vi er spredt over 2 afdelinger - Kirke Hyllinge og Kirke Såby. I Kirke Hyllinge har vi bilsalg og pladeværksted/klargøring. I Kirke Såby har vi bilsalg og serviceværksted, hvor alle mekaniske reparationer udføres. Som tidligere Opel og Skoda serviceværksted, har vi stor expertise indenfor især Opel og VAG gruppen: VW, Skoda, Seat og Audi. Vi reparerer og sælger ALLE mærker. Vort mål er at tilbyde produkter og tjenester, som tilgodeser og overgår vore kunders behov og forventninger, så de får et bekymringsfrit bilejerskab.

Kia Picanto, 1,0 MPI Attraction 67HK

Kia Ceed, 1,4 CVVT Style 100HK 6g

Opel Astra, 1,6 Enjoy 115HK

5 dørs Benzin 300 km 2019 Rødmetal

5 dørs Benzin 60.000 km 2015 Brunmetal

5 dørs Benzin 33.000 km 2010 Mørkeblåmetal

119.800,-

129.900,-

99.900,-

Opel Astra, Sports Tourer 1,4 Turbo

Opel Astra, Sports Tourer 1,4 ECOTEC

Opel Corsa, 1,0 Turbo Sport Start/Stop

5 dørs Benzin - 140 HK Stc, 6g aut. 99.000 km 2013 Mørkegråmetal 154.900,-

5 dørs Benzin 15.000 km 2018 Sølvmetal

5 dørs Benzin 90HK 54.000 km 2015 Rød

Opel Corsa, 1,4 Enjoy Start/Stop Easytronic

Opel Zafira, Tour 1,4 Turbo INNOVATION

Seat Toledo, 1,2 TSI Reference Start/Stop

5 dørs Benzin 33.000 km 2016 Mørkeblåmetal

5 dørs Benzin 140 HK 9.000 km 2018 Gråmetal

5 dørs Benzin 90 HK 16.000 km 2016 Hvid

144.900,-

224.900,-

309.900,-

119.900,-

149.900,-

Undskyld vi roder – vi bygger ny udstilling i Kirke Såby

KIRKE SÅBY (BILSALG OG MEKANISK VÆRKSTED) Dyvelslystvej 7, 4060 Kirke Såby Tlf. 4649 2514 Kristian Sørensen

Anders Jørgensen

KIRKE HYLLINGE (BILSALG OG PLADEVÆRKSTED) Kirkevej 2, 4070 Kirke Hyllinge Tlf. 4649 2514

Se åbningstider på www.bilhuset-midt.dk

Morten Sørensen


l 24 l

// 12. februar 2019 //

Navn til nyt børnehus er fundet Det nye børnehus i Skibby kommer til at hedde Børnehuset Savannen. SKIBBY: - Vi fik præsenteret tre rigtig gode bud, men valgte navnet Børnehuset Savannen, fordi vi synes, at navnet godt må repræsentere børnenes univers. Ligesom at børnene var med til at tage det første spadestik, så er det simpelthen så skønt, at børnene også selv har været med til at finde på navnet til deres nye børnehus, siger Maria Katarina Nielsen, udvalgsformand i Opvækstudvalget. Det er fireårige Noah Sørensen, der har fundet på navnet. Og onsdag formid-

Fortællinger om indsigt og store tanker 19/02/19

dag besøgte Maria Katarina Nielsen Børnehuset Norstjernen i Skibby, hvor Noah går i dag, og takkede ham for det gode forslag. De fik en lille snak om det nye børnehus, som Noah glæder sig til at flytte til. - Det er så positivt at se, at børnene bliver inddraget i processen. Noah og jeg snakkede om forskellige ideer til, hvad de kommende stuer kan hedde i det nye børnehus, og han havde rigtig mange gode ideer. - Det kan jo være, at de voksne også må tage ham

Fire-årige Noah Sørensen og Maria Katarine Nielsen griner sammen. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup

MORTEN ALBÆK

ÉT LIV. ÉN TID. ÉT MENNESKE 27/03/19

FREDDY MEYER

GÅ GLADERE HJEM FRA ARBEJDE END DA DU KOM 23/04/19

BRINKMANN, NØRRETRANDERS & WILLERSLEV

DET DU IKKE FORSTÅR, GØR DIG KLOGERE 24/04/19

med på råd, når de skal til at finde på stuenavne, siger Maria Katarina Nielsen. Noah har selv fundet på navnet Børnehuset Savannen, og nu håber han, at stuerne kommer til at have dyrenavne - og at han selv kommer på Løvestuen. For løven er det sejeste dyr på savannen. Når Børnehuset Savannen skal indvies i juni, vil der blive sat en messingplade med Noahs navn op. Børnehuset Savannen står klar til at tage mod børnene i juni, men man kan allerede nu skrive sit barn op til en plads.

NILS VILLEMOES

BØVL! FOREDRAG OM LEDELSE

mereog ogkøb køb dine på på LæsLæs mere dinebilletter billetter

roskildekongrescenter.dk roskildekongrescenter.dk

Møllehusvej 15 · 4000 Roskilde · + 45 46 35 40 72

D E B AT

Svar til Susanne Bettina Jørgensen Af Inge Messerschmidt gruppeformand Dansk Folkeparti

Susanne Bettina Jørgensen fra Socialdemokraterne har reageret på mit indlæg om “Fordomme i Byrådssalen”. Det er lidt ærgerligt, at du ikke læser det, jeg skriver og ikke skiller tingene ad. Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti har forskellige holdninger til de migranter, der kommer til Frederikssund. Det er soleklart. Det er jo blandt andet derfor, vi repræsenterer hvert vores parti. Det, jeg henviste til i byrådssalen og i mit læserbrev, er den netop vedtagne Finanslov 2019. Den siger, at “Integrationsydelsen” ændres til en “selvforsørgelsesog hjemrejseyd else”. Den siger videre, at den individuelle “integrationsplan”fremover også skal indeholde en “hjemsendelsesplan” - at migranterne skal vende hjem igen, så snart forholdene er til det.

Det blev af Socialdemokraterne opfattet som negativ tale fra Dansk Folkeparti om migranterne. Jeg forholdt mig udelukkende til Finanslov 2019 og dens virkninger her hos os. “Det er lige vand på Dansk Folkepartis mølle”, skriver Susanne i sit læserbrev. Og ja, det er et kæmpeskridt i den rigtige retning, at der nu skal udarbejdes en hjemsendelsesplan for den enkelte migrant allerede fra dag et. Det, Susanne skal huske på, er, at Socialdemokraterne på lige fod med Dansk Folkeparti sagde ja til hjemsendelserne ved at stemme for Finanslov 2019. Og så er det vel meningen, at Socialdemokraterne vil arbejde for det lokalt. “At de nye borgere, der kommer til Danmark og til Frederikssund Kommune skal behandles anstændigt og ordentligt, uanset hvem de er, og hvor de kommer fra”, er jo ikke det samme som, at de skal blive her for evigt.


l 25 l

// 12. februar 2019 //

Gør noget få det godt FREDERIKSUND KOMMUNE: Kommunen tilbyder et gratis 12 ugers forløb med titlen ”Gør noget – få det godt”. Det er for mennesker, der har kræft, eller som for nylig har afsluttet behandling for kræft. Både som patient og som færdigbehandlet, kan man få følelsen af at være overladt til sig selv med hverdagsproblemer, man ikke tidligere kendte til. For disse mennesker kan forløbet være til gavn. Formålet med forløbet er, at deltagerne afprøver og mærker den store betydning, som meningsfulde aktiviteter har for et velafbalanceret hverdagsliv. Deltagerne mødes i grupper en gang om ugen i to timer. En gruppe kan bestå af op til 12 personer. En ergoterapeut sikrer, at man kommer igennem en række relevante temaer. Men det er deltagerne, der skaber indholdet via dialog, gensidig støtte og udveksling af erfaringer. Praktiske øvelser i hverdagens gøremål kan indgå som en del af møderne. Der er ikke tale om fysisk træning. Tilbuddet kan stå alene, men det kan også være et supplement til Kommunens eksisterende tilbud ”Til dig, der har kræft”. Forløbet starter den 26. februar. Inden da vurderer en ergoterapeut, om borgeren kan forvente at få gavn af at deltage. Derudover er der tre individuelle samtaler; en indledende samtale, der foregår i borgerens hjem, en midtvejssamtale og en afsluttende samtale. Samtalerne bruges til afstemning af forventninger og individuel vejledning, så borgeren får så stort et udbytte af at deltage, som muligt. Interesserede kan kontakte Forebyggelse og Træning på 4735 2070 på hverdage mellem klokken 8 og 10.

FRITIDSJOB OMDELING 1-2 GANGE OM UGEN

DELTIDSJOB OMDELING OP TIL 4 DAGE OM UGEN

”… Jeg tjener mine egne penge og bestemmer selv”

Sandheden om betaling på Kronprinsesse Marys Bro Af Kjeld Haslund Folketingskandidat Det Konservative Folkeparti Frederikssund og Halsnæs Gyldenstens Vænge 139 Frederikssund

Årsagen til at regeringen i sin tid forlangte, at Kronprinsesse Marys Bro skulle være et OPP-projekt (Offentligt Privat Partnerskab) skal findes i EU. Det har intet at gøre med, at man godt kunne tænke sig at afprøve OPP-projekter eller noget andet. Danmark og Storbritannien blev i 1992 i Maastricht-traktaten undtaget for at gennemføre den 3-fase, hvilket var indførelse af den fælles valuta Euroen i 1999. Men for at sikre vores, Storbritanniens og EU-landenes økonomier nærmer sig hinanden (konvergerer) inden den fælles mønt kom i spil, så vedtog man nog-

piret forbedre sine konvergenskrav. Derfor blev den nye KPM-Bro valgt til at blive et OPP-projekt. Det samme gjaldt for nogle andre investeringer, som blev foretaget den gang. Årsagen til, at vi her i Frederikssund skal betale mere i skat (afgift til broen) end andre, skal findes i nogle papirtricks gennemført i Finansministeriet. Hvorfor det lige skulle gå

D E B AT Deltag i debatten og send dit læserbrev til: conny@hornsherredlokalavis.dk Redaktionen forbeholder sig ret til at bringe en forkortet udgave i avisen og i fuld længde på nettet.

BESTEM SELV HVORNÅR PÅ DAGEN DU VIL ARBEJDE INDENFOR VORES DEADLINE

Lækkert lingeri

pplerer ”… Jeg su et giver bb min SU. Jo ” ov sj l penge ti

BRUG FOR LIDT EKSTRA TIL HVERDAG, FERIE ELLER FRITID? Med et fleksibelt fritids- eller deltidsjob hos os, kan du omdele reklamer og aviser op til 4 dage om ugen.

SØG JOB PÅ: BLIVOMDELER.NU ELLER KONTAKT OS PÅ 7010 4000

le konvergenskrav. Der er 4 forskellige konvergenskrav: - Prisstabilitet - Situation for de offentlige finanser (det årlige offentlige underskud, og den offentlige gæld) - Valutakurs - Langfristede rentesatser. Hvis man gennemfører nogle OPP-projekter, så tæller gælden ikke med i den offentlige gæld, og således kan man ”kunstigt” på pa-

ud over Frederikssund og vores bro – det kan man kun undre sig over. Alternativt kunne denne investering blot have været udskudt et år, men den eller andre muligheder fik vi aldrig lovning på. Alternativt ville et nej til broen medføre, at beslutningen måske ville blive forelagt igen i 2020 eller senere. Derfor er der absolut intet - intet - som taler for en afgift på KPM Bro. Alle argumenter og fakta fortæller, at vi her i Frederikssund skal have en gratis bro. Akkurat som det er med alle andre broer i Danmark. Der er intet argument for, at det lige er Frederikssund og især Herredet – som skal betale prisen for Danmarks konvergenskrav. Generelt er det meget uøkonomisk at beskatte infrastruktur, da ressourcerne ikke bliver benyttet efficient. Fjern nu den afgift.

til fair priser! OGSÅ STORE STR.

Fragt fra kr. 34,eller afhent i Jægerspris Besøg mig på

LINGERIET LINGERIET.com Dansk webshop

Lingeri · Natkjoler · Morgenkåber · Nylonstrømper og meget mere!


l 26 l

// 12. februar 2019 //

Kulturkalender februar I denne måned

Skammerens datter II: Slangens gave

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Tir. d. 12. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby Animationsfilm om Rolf, som blev præsenteret som hovedfjenden i et arkadespil i ’Vilde Rolf’ i 2013, hvor han sneg sig ind i et andet arkadespil, da han ikke længere ville være skurken. Seks år er nu gået, og Rolf skal nu bevæge sig gennem Internettet.

Skammerens datter II: Slangens gave

Tir. d. 12. februar 2019, kl. 16.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby Fantasyfilm, der er en efterfølger til ’Skammerens datter’ fra 2015, om pigen Dina, som har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner og lever en nomadetilværelse på flugt. ANNONCER: ............................................... Niels Ove Rasmussen nr@hornsherredlokalavis.dk Mobil 21 44 50 08

REDAKTION: ............................................... Conny Probst Journalist conny@hornsherredlokalavis.dk Mobil 21 62 99 12

GRAFISK AFD.: ............................................... Trine Frimand Grafiker post@trinefrimand.dk Mobil 61 70 18 98

ADMINISTRATION: ............................................... Lone Ovesen Bogholder lone@hornsherredlokalavis.dk Mobil 20 49 11 62

Unge Astrid

Tir. d. 12. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby Drama af Pernille Fischer Christensen, der er en fri fortolkning af dengang, en ung Astrid Lindgren - trods tidens forventninger og religiøse påbud - bestemte sig for at bryde med samfundets normer og følge sit hjerte.

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Ons. d. 13. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Hornsherred Lokalavis udkommer hver tirsdag/onsdag til husstande i Hornsherred. Tryk: OTM Avistryk. Trykoplag: 10.700 eks. Udgiver: Hornsherred Lokalavis ApS. Hornsherred Lokalavis påtager sig intet ansvar for manuskripter og materiale, der indleveres uopfordret. Alt indleveret stof modtages under den forudsætning, at Hornsherred Lokalavis har ophavsret til stoffet, med mindre andet er aftalt. Hornsherred Lokalavis påtager sig intet ansvar som følge af trykfejl i tekst og annoncer. Erhvervsmæssig affotografering skal er godkendt med skriftlig tilladelse fra Hornsherred Lokalavis. Ansvar over for loven om forfatter- og kunstnerret påhviler alene annoncøren. Nærmere forretningsbetingelser kan ses på: www.hornsherredlokalavis.dk/ forretningsbetingelser

Unge Astrid

Ons. d. 13. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Tor. d. 14. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Skammerens datter II: Slangens gave

Tor. d. 14. februar 2019, kl. 16.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Mødregruppen

Tor. d. 14. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby Komedie af Charlotte Sachs Bostrup om den nybagte mor Line, der sammen med Mødregruppen og en fortørnet kusine tager kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Fre. d. 15. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Skammerens datter II: Slangens gave

Fre. d. 15. februar 2019, kl. 16.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Mødregruppen

Fre. d. 15. februar 2019, kl. 19.30.

SKIBBY KINO Hovedgaden 33, Skibby · Tlf. 4752 8220 www.skibbykino.dk

PREMIERE: VILDE ROLF 2

SKAMMERENS DATTER 2

KL. 14.00

KL. 16.30

Onsdag den 13. februar t.o.m. onsdag den 20. februar

MØDREGRUPPEN

Torsdag den 14. februar t.o.m. onsdag den 20. februar. OBS også som babybio kl. 11.00 den 20. februar

KL. 19.30 Bymidten 16, 1. th · Skibby Telefon 21 44 50 08 www.hornsherredlokalavis.dk ............................................................................. Kontoret er åbent hver onsdag fra kl. 12.30 - 14.00

Ons. d. 13. februar 2019, kl. 16.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Reserver og køb billet online

Onsdag den 13. februar t.o.m fredag den 15. februar

KOMMENDE FILM:

Alita: Batle Angel – 3D samt LEGO filmen 2

Kunstudstilling Mille Søndergaard

Tor. d. 3. januar til ons. d. 13. februar 2019, I Rejsestaldens åbningstid. Pris: (Fri entré) Kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29 A, Jægerspris Udstillingen er bygget op om landskaber der er formet af poesi, af ord. Landskaber eller sindstilstande, og ord der beskriver steder, hvor de fleste har været. Det grafiske og maleriske formsprog blandes også sammen med lyrikken.

Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Skuldelev, Skibby Septuagesima.

Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Mord i en besættelsestid! Vinterferie for hele familien

Gudstjeneste ved Mikkel Højholt

Mødregruppen

Man. d. 11. til fre. d. 15. februar 2019, kl. 10-14. Pris: (Gratis for børn) Frederikssund Museum, Færgelundsvej 1, Jægerspris På Frederikssund Museum er der endnu en mordgåde, der skal opklares i skolernes vinterferie.

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Lør. d. 16. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Mødregruppen

Lør. d. 16. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Gudstjeneste ved Hans Ole Christ Hansen

Søn. d. 17. februar 2019, kl. 09. Skuldelev Kirke, Kirkevej 3,

Bilbrand KIRKE HYLLINGE: I den forgangne weekend måtte brandfolk fra Vestsjællands Brandvæsen, station Kirke-Hyllinge rykke ud til en brændende bil på Holbækmotorvejen. Alle personer var ude af ude af bilen. Men køretøjet en Peugeot 307 - udbrændte helt. Det var nummer to Peugeot, der udbrændte i løbet af en uge. Branden spredte sig til noget bevoksning i rabatten, og både bil og bevoksning blev slukket med to højtryksrør.

Søn. d. 17. februar 2019, kl. 09-10. Skibby Kirke, Kirkestræde 2, Skibby

Højmesse ved Ole Hansen

Søn. d. 17. februar 2019, kl. 10.30. Krogstrup Kirke, Kirkealle 3, Jægerspris

Gudstjeneste ved Mikkel Højholt

Søn. d. 17. februar 2019, kl. 10.30. Ferslev Kirke, Kirkegade 24B, Ferslev, Skibby

Gudstjeneste ved Bettina Niemann Krarup

Søn. d. 17. februar 2019, kl. 11-12. Gerlev Kirke, Bygaden 19, Gerlev, Jægerspris

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale Søn. d. 17. februar 2019, kl. 14.

Søn. d. 17. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Man. d. 18. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Mødregruppen

Man. d. 18. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 14. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby

Mødregruppen

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 19.30. Skibby Kino, Hovedgaden 33, Skibby


l 27 l

// 12. februar 2019 //

OPKØBES

Dødsboer Tømmes / Opkøbes Vi gør en svær situation lidt nemmere og hjælper gerne med: - Totaltømning / Oprydning - Hele huse, lofter/kældere, garager m.m. - Kontakt formidling til auktionshuse - Transport af arvestykker og personlige effekter Uforpligtende tilbud gives. JBA Antik & Transport Mail: kontakt@jba-antik.dk Tlf: 301 301 47

100 nye boliger temaaften i Infocentret i Bymidten - arrangeret af Skibby Aktive og Fjordforbindelsen - kan man blive opdateret på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro og tillige høre om et boligprojekt, som Klimahuse A/S har under projektering på Selsøvej i Skibby. Der bliver plads til cirka 100 boliger tæt ved Bymidten, lige over for Fjordlandsskolen og det nye børnehus, som står færdigt, når broen indvies. Der bliver boliger fra 97 og op til 190 m2, fortæller direktør Klaus K. Hansen. - Projektet bliver særligt spændende, fordi der i planen er lagt op til et boligområde kun med udkørsel til Selsøvej, og derudover stier til Bymidten og skovområdet mod nord. Altså et sikret område at færdes i. Der bliver meget varieregrundstørrelser og små søer hist og her. Målet er ejerboliger, men senere opførelse af lejeboliger er ikke udelukket. Har man ikke mulighed for at deltage i temaaftenen tirsdag den 19. februar klokken 19 til 21, vil være en temaaften igen den 19. marts. Her kan man dog ikke høre om de nye boliger.

KØKKEN

AIA-Tyverialarm • ABA-Brandalarm • Røgkanon Adgangskontrol • Video-overvågning • Hundevagt • Gitter Låse • Vagt tilsyn • Porttelefonanlæg • EDB-sikringswire AUTORISERET RUKO-FORHANDELER OG ISO 9001 GODKENDT

Tilmelding til arrangementet skal ske til fjordforbindelsen@vd.dk. Der er plads til maksimum 90 personer. Den 14. februar .er seneste tilmeldingsfrist

Godkendt af forskikringsselskaberne, DBI og SKAFOR Hovedkontor: Industrivej 37 4000 Roskilde Tlf. 70 267 100

TVIS KØKKENER ROSKILDE HELLIGKORSVEJ 12 • ROSKILDE • TLF. 4637 0437

www.alarmeksperten.dk

Kloak

Entreprenør

KLOAKSERVICE Slamsugning & Højtryksspuling

Tlf. 20 42 75 97 • www.mjbakkely.dk

Rodskæring – søgning af rør og TV inspektion Tlf. 21 76 92 47 – www.ostervang.dk

Brolægning • Anlæg • Aut. Kloakmester••Snerydning Snerydning Brolægning • Anlæg • Kloakservice

Vognmand

Havemaskiner og Auto

Al vognmandskørsel udføres...

AutoMester Vi står på hove det for dig!

SKIBBY: På den anden

ALARM

Reparation og salg af: Havetraktorer Plæneklippere Buskryddere Motorsave Hækkeklippere

samt kran- og grabkørsel. Grus, sten og muldjord leveres.

Vognmand Knud Nielsen

: LER AF RHAND AUT. FO arna, MTD, , Husqv ftsman det, Cra Cub-Ca Texas og Stiga, Klippo

HUSK vintereftersyn

Grimshøjvej 8 - 4070 Kr. Hyllinge

TELEFON 46 40 42 82

Bil 20 20 42 82 eller 21 27 93 02

Hovedgaden 77 - 4050 Skibby Tlf. 4752 9875 - 4061 9875 spa@spla.dk - www.spla.dk

Som en tommelfingerregel siger vi, at bilens airconditionanlæg skal tjekkes én gang årligt og serviceres hvert andet år. Kig ind, vi kan servicerer nye som gamle biler…

HUSK

Bilens garanti gælder stadig, når du får lavet service hos os! Dæk med 3 års garanti! ÅBENT: Mandag-fredag kl. 7.00-16.30 Fra d. 1/4-1/10 Lørdag kl. 9.00-12.00


Profile for Hornsherred Lokalavis

Hornsherred Lokalavis uge 07 2019  

Hornsherred Lokalavis uge 07 2019  

Advertisement