Sammen lager vi en GOD START, Grilstad Foodservice 2023

Page 1

SAMMEN LAGER VI EN GOD START

GRILSTAD FOODSERVICE 2023

SAMMEN LAGER VI EN GOD START PÅ DAGEN

Flere og flere ønsker å starte dagen på en sunn og god måte. Med næringsrik mat som metter og smaker godt. Fokus på mindre salt og fett er viktig. Grilstad har de fleste frokostfavorittene for å gjøre din buffet til en suksess. En rekke av våre produkter er merket med Nøkkelhull merket. Dette for at både du som kunde og forbrukeren kan velge sunnere alternativ.

Mye handler likevel om smak og kvalitet. En frokost som gir matglede! Med produkter fra oss kan du være sikker på at kvaliteten er slik den skal. Hver gang. Gjennom vår lange og tradisjonsrike historie har vi produkter du kan være stolt av å servere.

Alle våre frokostprodukter er nå samlet under ett konsept slik at det skal bli enkelt for deg å velge. Vi har de tradisjonsrike produktene og nykommerne som skaper oppmerksomhet.

Vi ønsker deg en

GRILSTAD HAR TATT

PLASTLØFTET

Et løfte som skal bidra til en mer sirkulær plastøkonomi. Målet er å øke bruken av resirkulert plast, unngå unødvendig bruk av plast og designe for gjenvinning.

Emballasjen skal ivareta mange ulike funksjoner, og det er derfor viktig å se på emballasjen som mye mer enn avfall. Emballasjen skal beskytte produktet og er et viktig virkemiddel for å redusere matsvinn. Vi har blant annet derfor plastreduserte påleggsbrett med todelte kammer og peelfilm.

SALTPARTNERSKAPET

Grilstad skal lage produkter som gjør det enklere for forbrukerne å ta gode valg i hverdagen. Gjennom «Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold» og «Saltpartnerskapet» har vi forpliktet oss til å redusere mettet fett og salt i det norske kostholdet.

3 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

spennende frokost-nyhet

HOTELLBACON AV NAKKE

BACON AV NAKKE ER AV MANGE ANSETT SOM ET PREMIUM ALTERNATIV. VI SKJØNNER GODT HVORFOR. SPESIELT MØRT OG SAFTIG, KJØTTFULLT OG IKKE MINST GOD SMAK!

BACON AV NAKKE STEKT

Stekt bacon av nakke er anvendelig og vil garantert bli populært. Bredt mulighetsrom, perfekt både til frokost/lunsj, i baguetter og som burgerbacon for den som vil ha det litt annerledes! Kommer i kartong à 4 kg ferdigvare. Frysevare for god holdbarhet og enkel håndtering.

HOTELLBACON AV NAKKE, STEKT

Fast vekt: 4 kg Varenr. 1029

EPD nr.

!(hW~"

AV NAKKE NATURELL

Bacon av nakke naturell er et kvalitetsprodukt som stadig får mer oppmerksomhet. Magrere og perfekt saltet og røkt. Spesielt fin marmorering. Kommer ferdig slicet, klar til tilberedning. Praktisk 1 kg pose. Ferskvare.

HOTELLBACON AV NAKKE, NATURELL

!(h1k" EPD nr.

Det aller viktigste for oss er smak. Vi kan derfor garantere samme gode kvaliteten som du er vant med fra Grilstad Foodservice! En rykende fersk nyhet med godt prispunkt og høy kvalitet!

5695291 BACON Fast vekt: 1 kg Varenr. 1030 5691472
4 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

BRUKSOMRÅDE

Frokostbuffet, påsmurt, tilbehør tallerken/porsjon. Prisgunstig alternativ til standard bacon. Norsk råvare.

TILBEREDNING

Stekt bacon varmes i Convection 180 grader til kjernetemperatur er oppnådd eller stekes raskt på stekeplate. Naturell bacon stekes på stekeplate med litt olje. Tilpass steketid etter ønsket resultat.

5 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

PEPPERROASTBIFF

Saftig roastbeef toppet med grov pepper

Et delikatesseprodukt fremstilt av norske råvarer. Serveres med remulade, løk og godt brød. Holder seg alltid rød og selgende.

perfekt i baguetten

PEPPERROASTBIFF et sunnere valg!

6 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

SMAKFULL HAWAIISKINKE med

spennende kryddersmaker!

Nydelig påleggsprodukt av svinekjøtt. Smakfullt krydret i kantene og fint fargespill. Laget av norske råvarer.

Skaper flott fargespill pa buffeten!

HAWAIISKINKE SKIVET 0,5 KG
7 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

SMAKFULL BAGUETTSKINKE na med mindre salt!

Baguettskinken er skåret i tynne deltikate skiver, og er mild på smak. Denne egner seg godt i baguetter, men også på smørbrød, i salater, omeletter eller som en del av en buffet.

8 GRILSTAD FOODSERVICE 2023 BAGUETTSKINKE

SMAKFULL KALKUNBRYST

Perfekt til frokostbuffeten!

Smaktfullt og magert kvalitetspålegg av kalkun, laget av norske råvarer! Nøkkelhullmerket og saltredusert.

Stadig mer populaer pa frokostskiven

9 GRILSTAD FOODSERVICE 2023 KALKUNBRYST MED PEPPER KALKUNBRYST

FERDIG TERNET

SKINKE Na med mindre salt!

Ferdig ternet skinke. Passer perfekt i omeletten til frokost, eller i påleggssalater. Kan gjerne også brukes i salater, på pizza, i pita, skinkemuffins og pastaretter. Fremstilt av norske råvarer.

perfekt i omeletteN

10 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
TERNET
SKINKE

SMAKSRIKE FROKOSTPØLSER til frokostbuffeten

Et sunnere alternativ fremstilt av norske råvarer. Krydderpølsene passer også godt til tapas.

11 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
FROKOSTPØLSE FROKOSTPØLSE M/CHILI OG OST
med
Na
redusert saltinnhold.

HVA ER FORSKJELLEN PÅ

SPEKEMAT I TYPE RÅVARE, SMAK OG MODNINGTID?

Du lurer kanskje på hva som er forskjellen på disse? Vi bruker ulik råvare, modningstid og produksjonsprosess, som gir hvert enkelt produkt særegne kvaliteter og smak.

Norges mest spiste spekeskinke gjennom mange tiår!

STRANDASKINKE ORIGINAL VELLAGRET I 6 MÅNEDER

Sammen med Renskåret Strandaskinke er Strandaskinke Norges suverent mest spiste spekeskinke. Til denne benyttes den mest kjøttfulle delen av skinka. Den saltes etter norsk tradisjon og modnes med svoren på i 6 måneder. Svoren fjernes før den blir skåret i skiver og pakket. Strandaskinke er mildt røkt med flis av or. De fleste skivene har en liten fettkant som gir den gode smaken.

Strandaskinke uten fettkant - like god!

RENSKÅRET STRANDASKINKE VELLAGRET I 6 MÅNEDER

Til de mange som foretrekker spekeskinke uten fettkant. Dette er det ytre fettet blir skåret vekk. Fettet har vært med i modningsprosessen for å gi den gode smaken, men fjernes før den blir skåret i skiver. Hver andre forbruker av Strandaskinke foretrekker nå Strandaskinke uten fettkant.

STRANDA SPEKESKINKE – FJORDSKINKE – WESTFALER MODNINGSTID CA 3 MÅNEDER

Spekeskinker som er saltet og speket etter god, norsk speketradisjon. Disse skinkene blir røkt litt lengre, som gir en god røyksmak. Det stilles lavere krav til modningstid enn Strandaskinke. Modnes i ca. 3 måneder før de blir skåret i skiver og pakket.

Spekeskinker som er ekstra røkt.

12 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

FENALÅR

NATURLIG SMAKFULLT

Fenalåret lages etter god norsk spekemattradisjon.

Små og middels store lår av sau blir saltet og tørket. Det får en total speketid på ca 4 måneder før det slices og pakkes. Coppaskinke

Så mør at den smelter i munnen!

EKSTRA VELLAGRET STRANDASKINKE

I 9 MÅNEDER

Til Ekstra vellagret Strandaskinke benyttes samme del av skinken som Strandaskinke, men kun de største skinkene. I prosessen tilsettes det mindre salt enn i ordinær Strandaskinke og den modnes i 9 måneder for å få frem den beste smaken. Den har et lavere saltinnhold enn de fleste norske spekeskinker, og blir skåret i ekstra tynne skiver før den pakkes.

COPPASKINKE SPEKET SVINENAKKE

Coppa betyr nakke på italiensk, så dette produktet er laget av svinenakke. Svinenakke har en naturlig fin kjøttmarmorering som gir ekstra fyldig og god smak. Stranda Coppaskinke er mildt krydret, modnet i 5 måneder og skåret i tynne skiver for den optimale smaksopplevelsen.

Et naturlig magert alternativ med mindre fett, kun 3 g, sammenlignet med ordinær spekeskinke. Strandafilet har en delikat smak med et søreuropeisk preg. Skåret i tynne og smakfulle skiver.

Et mørt og saftig fenalår av lam!

BRESAOLA SPEKET BIFF AV STORFE

Bresaola er speket og tørrsaltet biff av storfe, skåret i tynne skiver. Naturlig mager, kun 2,5g fett, og utrolig mør. Bresaola er modnet i 3 måneder til den har fått en dyp rød, tilnærmet lilla farge. En spesialitet inspirert fra den nordlige delen av Italia, og et godt alternativ til spekemat av svin.

SPEKET LAMMELÅR EKSTRA MØRE SKIVER

Speket Lammelår er et ekstra mørt og saftig fenalår. Det har en mildere smak enn tradisjonelt fenalår av sau, og kan lett likes av de som ikke liker den kraftige fåresmaken. Lammelåret spekes og modnes i 4 mnd. før det slices i tynne skiver og pakkes.

13 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
er ekstra smakfull og aromatisk!
Fenalår er norsk tradisjon på sitt beste!
En mildt krydret og speket ytrefilet, naturlig mager!
STRANDAFILET SPEKET YTREFILET
Smakfull spesialitet, naturlig mager og proteinrik!

NORGES BESTE FROKOSTBACON!

Hotellfrokost med egg og bacon er for mange en klassisker du aldri går lei av. Vi har alle baconfavorittene – med smaksgaranti!

14 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

ORGINALEN

BACON OG SALTE OG RØKTE VARER

ORGINALEN

NATURLIG RØKT

TOPPING

BACON U/SVOR SKIVET

EPD 4290268

Varenr. 9566

Vekt/enhet 6 x 500 g

Str./vekt Ca. 20 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (96%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451, Polyfosfat E452), antioksidant (Natriumascorbat E301), røkaroma.

Allergener: Ingen.

BACON U/SVOR SKIVET, STORPK

EPD 4290201

Varenr. 9567

Vekt/enhet 4 x ca. 2,5 kg

Str./vekt 20 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (96%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451, Polyfosfat E452), antioksidant (Natriumascorbat E301), røkaroma.

Allergener: Ingen.

FILETBACON TØRRSALTET

EPD 4280988

Varenr. 9565

Vekt/enhet Ca. 3 kg

Str./vekt 6 x ca. 0,5 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g av det ferdige produktet er anvendt 102 g svinekjøtt, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), røkaroma

Allergener: Ingen.

NYHET - ØKONOMIFAVORITT

PIZZABACON

EPD 4234381

Varenr. 9561

Vekt/enhet 2 kg

Str./vekt Ca. 1 x 1 x 1 cm

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (96%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451, Polyfosfat E452), antioksidant (Natriumascorbat E301), røkaroma .

Allergener: Ingen.

OMELETTBACON

EPD 4235875

Varenr. 9561

Vekt/enhet 2 kg

Str./vekt 0,5 x 0,5 x 0,5 cm

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (95 %), vann, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), antioksidant (natriumaskorbat E301), stabilisatorer (difosfat E450, trifosfat E451, polyfosfat E452).

Allergener: Ingen.

EPD 5691472

Varenr. 1029

Vekt/enhetStr./vekt 1 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (96%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451, Polyfosfat E452), antioksidant (Natriumaskorbat E301), røkaroma Ingen allergener

Allergener: Ingen.

EPD 5695291

Varenr. 1030

Vekt/enhetStr./vekt 4 kg

Oppbevaring Frys

Ingredienser:

Til 100 ferdig vare er anvendt 178 g svinekjøtt, vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451, Polyfosfat E452), antioksidant (Natriumaskorbat E301), røkaroma

Allergener: Ingen.

PERFEKT TIL OMELETT
HOTELLBACON AV NAKKE
NYHET
NAKKE, STEKT
HOTELLBACON AV
15 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

FOLKEFAVORITT

PÅLEGG - SKIVET

STORE SKIVER

HELMUSKEL

KOKT SKINKE

EPD 4225199

Varenr. 3321

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt Ca. 10-11 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (84%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), vegetabilsk fiber, stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (maisbasert), antioksidant (Natriumaskorbat E301).

Allergener: Ingen.

AMERIKANSK SKINKE

EPD 4224754

Varenr. 3319

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt Ca. 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser: Svinekjøtt (92 %), vann, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250, kaliumlaktat E326, kaliumacetat E261), antioksidant (natriumaskorbat E301), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (difosfat E450, trifosfat E451), druesukker, røykaroma.

Allergener: Ingen.

SPIS SKINKE

EPD 4232914

Varenr. 3328

Vekt/enhet Ca. 2,5 kg

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (91%), vann, salt, konserveringsmiddel (E250, E261, E326), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451), antioksidant (E301), druesukker (mais).

Allergener: Ingen.

APPELSINSKINKE

EPD 4232880

Varenr. 3325

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (93%), vann, salt, konserveringsmiddel (E250, E261, E326), antioksidant (E301), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451), druesukker (mais), krydder, ekstrakt av sitron, revet appelsinskall, røkaroma.

Allergener: Ingen.

PERFEKT TIL FROKOST

SMAKSVINNER

LETTRØKT OG RENSKÅRET

HONNINGMARINERT

HAWAIISKINKE

EPD 4232898

Varenr. 3326

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (88%), vann, salt, konserveringsmiddel (E250, E261, E326), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451), antioksidant (Natriumaskorbat E301), druesukker (mais), krydder, løk, chili.

Allergener: Ingen.

SKINKE PESTOMARINERT

EPD 4224747

Varenr. 3318

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (92%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451),fortykningsmiddel (Karragenan E407, Xanthangummi E415), antioksidant (Natriumaskorbat E301), druesukker (mais), løk, hvitløk, krydder, røkaroma.

Allergener: Ingen.

RØKT BOGSKINKE

EPD 4224580

Varenr. 3317

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (82 %), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (maisbasert), antioksidant (Natriumaskorbat E301), røkaroma.

Allergener: Ingen.

SVINEKAM, HONNINGMARINERT

EPD 4232922

Varenr. 3329

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (94%), vann, honning aroma, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301), røkaroma

Allergener: Ingen.

16 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
SMAKSRIK

LETTSALTET OG RØKT

NYDELIG I BAGUETTE

PERFEKT PÅ BUFFET

HAMBURGERRYGG

EPD 4232930

Varenr. 3330

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (89%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), sitrusfiber, druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301), røkaroma.

Allergener: Ingen.

SKINKESTEK, STEKT

EPD 4232906

Varenr. 3327

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (90%), vann, salt, konserveringsmiddel (Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), sukker, aroma, maltodekstrin, gelatin (svin), krydder.

Allergener: Ingen.

HOTELLSKINKE

EPD 4225207

Varenr. 3322

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (68%), vann, salt, tapiokastivelse, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301), surhetsregulerende middel (Kaliumklorid E508, Magnesiumklorid E511)

Allergener: Ingen.

BAGUETTESKINKE

EPD 4223814

Varenr. 3308

Vekt/enhet Ca. 1 kg

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (67 %), vann, tapiokastivelse, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301).

Allergener: Ingen.

ØKONOMIPRODUKT

NORGES BESTE?

KALKUN

PEPPERSKINKE

EPD 4223855

Varenr. 3310

Vekt/enhet Ca. 1 kg

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (68 %), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), tapiokastivelse, stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (maisbasert), antioksidant (Natriumaskorbat E301), pepper

Allergener: Ingen

SERVELAT MAGER

EPD 4223830

Varenr. 3309

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinekjøtt (52%), vann, tapiokastivelse, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250, kaliumacetat E261, kaliumlaktat E326), antioksidant (Natriumascorbat E301), fiber av havre og potet, stabilisator (difosfat E450, trifosfat E451), druesukker(mais), potetstivelse, løk, krydder, røkaroma

Allergener: Melkeprotein.

KALKUNBRYST

EPD 4225140

Varenr. 3320

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av kalkunkjøtt (81%), vann, salt, fortykningsmiddel (Karragenan E407, Xanthangummi E415), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), antioksidant (Natriumaskorbat E301), druesukker (mais)

Allergener: Ingen.

KALKUNBRYST MED PEPPER

EPD 4224432

Varenr. 3315

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av kalkunkjøtt (80 %), vann, fortykningsmiddel (Karragenan E407, Xanthangummi E415), salt, druesukker (mais), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), antioksidant (Natriumaskorbat E301, pepper

PÅLEGG - SKIVET
STORFORPAKNING 1 KG
KALKUN
Allergener: Ingen. 17 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

PASTRAMI

EPD 4224572

Varenr. 3316

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av storfekjøtt (83%), vann, salt, konserveringsmiddel (E250, E261, E326), stabilisator E450, E451), druesukker (mais), fortykningsmiddel (E407, E415), antioksidant (E301), løk, hvitløk, krydder.

Allergener: Ingen.

NY OG BEDRE

PEPPERROASTBIFF

EPD 4232948

Varenr. 3331

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 108 g storfekjøtt, vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), druesukker (mais), aroma, maltodektstrin (mais og potet), sukker, løk, krydder, pepper .

Allergener: Ingen.

FAVORITTPRODUKT

PRISGUNSTIG

ROASTBIFF

EPD 4232955

Varenr. 3332

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt 15-20 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 127 g flatbiff av storfe, salt, druesukker (mais), aroma, maltodekstrin, sukker, løk, krydder.

Allergener: Ingen.

SKINKE RAMSLØK/PEPPER

EPD 4601282

Varenr. 1279

Vekt/enhet 2 x 250 g

Str./vekt Ca. 10-12 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (67%), vann, salt, tapiokastivelse, druesukker (maisbasert), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), antioksidant (Natriumaskorbat E301), pepper, ramsløk.

Allergener: Ingen.

PERFEKT TIL SALAT, BAGUETTE OG TOPPING

SKINKE TERNET

EPD 4233060

Varenr. 9517

Vekt/enhet Ca. 2,5 kg

Str./vekt -

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (67%), vann, tapiokastivelse, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301).

Allergener: Ingen.

PIZZASKINKE STRIMLET

EPD 4233102

Varenr. 9518

Vekt/enhet Ca. 2,5 kg

Str./vektOppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Sammensatte stykker av svinekjøtt (67%), vann, tapiokastivelse, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301).

Allergener: Ingen.

JUBELSALAMI MED NORVEGIA 100 G

EPD 6047625

Vekt/enhet 100 g

Str./vekt 1,2 kg

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 104 g kjøtt* av svin og storfe, norvegia® (19 %) (pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe), spekk*, salt, bestrålt krydder, antioksidant (natriumaskorbat e301), konserveringsmiddel (natriumnitritt e250), startkultur. *opprinnelse: norge. røkt med bøk.

Allergener: Melk.

FERSK SALAMI

EPD 5697396

Varenr. 6304

Vekt/enhet 80 g

Str./vekt 640 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 gram ferdig vare er anvendt 119 g kjøtt av svin, spekk, vann, rapsolje, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), fortykningsmidler (natriumalginat E401, guargummi E412), stabilisator (difosfat E450), surhetsregulerende middel (kalsiumsulfat E516), druesukker, maltodekstrin, hydrolysert vegetabilsk protein, antioksidant (natriumaskorbat E301), krydder, krydderekstrakt, aroma, farge (karmin E120), rødbetepulver, startkultur.

Allergener: Ingen.

PÅLEGG - SKIVET
AV STORFE
PERFEKT TIL SALAT, BAGUETTE OG TOPPING
NYHET
ORDREPRODUKSJON - SPØR OSS VED BEHOV ORDREPRODUKSJON - SPØR OSS VED BEHOV 18 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
KAN SPISES AV GRAVIDE

KLASSIKEREN

LEVERPOSTEI, GROV, OVNSBAKT

EPD 4236824

Varenr. 3416

Vekt/enhet 0,8 kg

Str./vekt -

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinelever (28%), vann, svinekjøtt, svinefett, svin hodekjøtt, tapiokastivelse, melk, salt, druesukker (mais), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), fortykningsmiddel (Karragenan E407), surhetsregulerende middel (Kaliumklorid E508), kokosnøttolje, krydder, selleri, løk, vanilinsukker, aroma, ansjos (brisling, vann, sukker, salt, eddik, krydder, konserveringsmiddel (Natriumbenzoat E211)).

Allergener: Melk, fisk, selleri

ORGINALEN

LEVERPOSTEI, GROV, OVNSBAKT

EPD 4233375

Varenr. 3333

Vekt/enhet 185 g

Str./vekt 2,22 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Svinelever (29%), vann, svinekjøtt, svinefett, svin hodekjøtt, tapiokastivelse, skummet melk, salt, ansjos[brising, vann, sukker, salt, eddik, krydder, konserveringsmiddel (Natriumbenzoat E211)] konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), fortykningsmiddel (Karragenan E407), druesukker (maisbasert), aroma, kokosnøttolje, løk, selleri, krydder.

Allergener: Melk, fisk, selleri

NYHET

PESTOMARINERT KYLLINGFILET

EPD 5519079

Varenr. 6194

Vekt/enhet 80 g

Str./vekt 640 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Kyllingfilet 84% (bestående av sammensatte stykker av kjøtt), vann, salt, konserveringsmiddel (Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), fortykningsmiddel (Karragenan E407, Xanthangummi E415), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301), løk, hvitløk, krydder.

Allergener: Ingen.

RAMSLØK OG PEPPER KYLLINGFILET

EPD 5931514

Varenr. 6381

Vekt/enhet 80 g

Str./vekt 640 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Kyllingfilet 84% (bestående av sammensatte stykker av kjøtt), vann, salt, konserveringsmiddel (kaliumacetat E261, kaliumlaktat E326), fortykningsmiddel (karragenan E407, xanthangummi E415), stabilisator (difosfat E450, trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (natriumaskorbat E301), surhetsregulerende middel (kaliumklorid E508), ramsløk, krydder.

Allergener: Ingen.

TRADISJONSRIK BESTSELGER

SPESIALTILPASSET TIL BUFFET

BESTSELGER

KRYDDERSALAMI

EPD 682229

Varenr. 2105

Vekt/enhet 8 x 300 g

Str./vekt 2,4 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 125 g kjøtt av svin og spekk, salt, bestrålt krydder, farge (karmin E120), startkultur, antioksidant (askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301) og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).

Allergener: Ingen.

SALAMI

EPD 682229

Varenr. 2105

Vekt/enhet 8 x 300 g

Str./vekt 2,4 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 125 g kjøtt av svin og spekk, salt, bestrålt krydder, farge (karmin E120), startkultur, antioksidant (askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301) og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).

Allergener: Ingen.

JUBELSALAMI 170 G

EPD 5452073

Varenr. 6147

Vekt/enhet 12 x 170 g

Str./vekt 2,21 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 114 g kjøtt av storfe, svin og spekk, salt, bestrålt krydder, hvitløk, startkultur, antioksidant (rosmarinekstrakt E392) og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).

Allergener: Ingen.

JUBELSALAMI 250 G

EPD 4520144

Varenr. 4484

Vekt/enhet 250 g

Str./vekt 2,3 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 114 g kjøtt av storfe, svin og spekk, salt, bestrålt krydder, hvitløk, startkultur, antioksidant (rosmarinekstrakt E392) og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).

Allergener: Ingen.

PÅLEGG - SKIVET OG HELT
NYHET
19 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
NM GULL 2022

MINDRE PLAST PR. PAKNING

SPEKEMAT - SKIVET OG HELT

NÅ I LEKKER POSE

NYHET

UTEN FETTKANT

STRANDA FENALÅR, SKIVET

EPD 5585823

Varenr. 6251

Vekt/enhet 6 x 300 g

Str./vekt 1,8 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Renskåret fårekjøtt, salt (konserveringsmiddel E250), antioksidant E301.

Allergener: Ingen.

STRANDAMØR SNACKS 250

G

EPD 5516125

Varenr. 6208

Vekt/enhet 5 x 250 g

Str./vekt 1,25 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Fårekjøtt, fårehjerte, svinehjerte, svinekjøtt, norsk storfefett, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), krydder, startkultur, antioksidant (askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301).

Allergener: Ingen.

STRANDA SPEKESKINKE

EPD 5953047

Varenr. 6387

Vekt/enhet 300 g

Str./vekt -

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdigvare er anvendt 145 g renskåret svinekjøtt, salt (med konserveringsmiddel E250), antioksidant E301.

Allergener: Ingen.

RENSKÅRET STRANDASKINKE

EPD 5452032

Varenr. 6127

Vekt/enhet 120 g

Str./vekt -

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdigvare er anvendt 145 g renskåret svinekjøtt, salt (med konserveringsmiddel E250), antioksidant E301. Røkt med flis av or.

Allergener: Ingen.

BIFF AV STORFE

LEV LITT LETTERE SPEKESKINKE

EPD 5025408

Varenr. 4597

Vekt/enhet 100 g

Str./vekt 1000 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g vare er anvendt 145 g renskåret svinekjøtt, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), og antioksidant (natriumaskorbat E301).

Allergener: Ingen.

LEV LITT LETTERE BRESAOLA

EPD 5025226

Varenr. 4595

Vekt/enhet 80 g

Str./vekt 800 g

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g vare er anvendt 135 g storfe flatbiff, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).

Allergener: Ingen.

STRANDASKINKE

135 G

EPD 5450911

Varenr. 6173

Vekt/enhet 10 x 135 g

Str./vekt 1,35 kg

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Renskåret svine-kjøtt, salt (konserveringsmiddel E 250), antioksidant E 301.

Allergener: Ingen.

SALAMI, HEL

EPD 528497

Varenr. 2087

Vekt/enhet Ca. 1,3 kg

Str./vekt -

Oppbevaring Kjøl

Ingredienser:

Til 100 g ferdig vare er anvendt 125 g kjøtt av svin og spekk, salt, bestrålt krydder, farge (karmin E120), startkultur, antioksidant (askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301) og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).

Allergener: Ingen.

MINDRE SALT OG FETT
SPEKET
20 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

BESTSELGER

FROKOSTPØLSE

EPD 4680831

Varenr. 1297

Vekt/enhet Ca. 5 kg

Str./vekt Ca. 11 g

Oppbevaring Frys

Ingredienser:

Svin- og storfekjøtt (60%), vann, tapiokastivelse, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), melk, druesukker (mais), løk, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein (mais/raps), fargestoff (Karmin E120), antioksidant (Natriumaskorbat E301), aroma, røkaroma. Må varmebehandles før konsum.

Allergener: Melkeprotein, laktose.

FROKOSTPØLSE M/CHILI OG OST

EPD 1687508

Varenr. 2856

Vekt/enhet Ca. 5 kg

Str./vekt Ca. 11 g

Oppbevaring Frys

Ingredienser:

Svin- og storfekjøtt (50%), vann, ost (melk, salt, løpe), tapiokastivelse, storfefett, melkeprotein, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), surhetsregulerende middel (Kaliumklorid E508, Magnesiumklorid E511), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), løk, hvitløk, sukrose, krydder, chili, krydderekstrakter, røkaroma.

Allergener: Melkeprotein, laktose.

KJØTTBOLLER

EPD 820167

Varenr. 1546

Vekt/enhet Ca. 5 kg

Str./vekt Ca. 18-20 g

Oppbevaring Frys

Ingredienser:

Kjøtt av svin og storfe (66%), vann, storfeprotein, salt, tapiokastivelse, druesukker (mais), vegetabilsk fiber, konserveringsmiddel (Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), antioksidanter (Tokoferol 306), løk, hvitløk, krydder, bukkehornkløver, krydderekstrakt.

Allergener: Ingen.

PRISGUNSTIG

KJØTTBOLLER ØKONOMI

EPD 4280947

Varenr. 3425

Vekt/enhet Ca. 5 kg

Str./vekt Ca. 18-20 g

Oppbevaring Frys

Ingredienser:

Kjøtt av svin og storfe (62%), vann, salt, svin-og-storfe protein, tapiokastivelse, druesukker (mais), vegetabilsk fiber, stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), antioksidanter (Tokoferol 306), hvetefiber(glutenfri), krydder. Stekt i margarin (melk, soya)

Allergener: Soya, melk, melkeprotein, laktose, hvete.

TAPASMIX

KJØTTBOLLER

EPD 2497790

Varenr. 2681

Vekt/enhet Ca. 5 kg

Str./vekt 14-16 g

Oppbevaring Frys

Ingredienser:

GRESKE KJØTTBOLLER

Kjøtt av svin og storfe (71 %), vann, salt, konserveringsmiddel (E261, E326), tapiokastivelse, hydrolysert vegetabilsk protein, vegetabilsk fiber, druesukker (mais), storfeprotein, antioksidant (E306), stabilisator (E450, E451), løk, hvitløk, krydder, krydderekstrakt. Må varmebehandles før konsum.

ITALIENSKE LAMMEBOLLER

Kjøtt av lam og svin (77 %) (hvorav lam 41%), vann, tapiokastivelse, salt, storfeprotein, kostfiber, druesukker (mais), aroma, krydder, løk, hvitløk. Stekt i margarin (melk, soya).

Må varmebehandles før konsum.

SPANSKE KJØTTBOLLER

Kjøtt av svin og storfe (74 %), vann, tapiokastivelse, tomat, løk, kostfiber, salt, svinog storfeprotein, druesukker (mais), krydder, stabilisator (E339, E450, E451), chili.

Må varmebehandles før konsum.

Allergener: Melkeprotein, laktose.

FROKOSTPØLSER OG BOLLER
21 GRILSTAD FOODSERVICE 2023
MINDRE BOLLER OG 3 SLAG I DPAK

PERFEKT TIL TAPAS-SHARING

Ingredienser:

URT- OG HVITLØKSPØLSE

Kjøtt av svin og storfe (76%), vann, melk, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), stabilisator (Difosfater E450, Trifosfater E 451), druesukker (mais), hydrolysert vegetablisk protein (mais), krydder, krydderekstrakt, hvitløk, purre, gressløk, løk, antioksidant (Natriumaskorbat E301), konserveringsmiddel (Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261)

CHORIZO

Kjøtt av svin og storfe (65%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), melk, tapiokastivelse, druesukker (mais), krydder, hvitløk, krydderekstrakt, antioksidant (Natriumaskorbat E301), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451)

NORSK URTEPØLSE

TAPASMIX PØLSER

EPD 2292449

Varenr. 2643

Vekt/enhet 5 x 1 kg

Str./vekt Ca. 27-29 g

Oppbevaring Frys

Allergener: Melkeprotein.

Kjøtt av svin og storfe (73%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E 250), melk, potetmel, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein, krydderekstrakt, druesukker (mais), løk, hvitløk, persille, rødningsmiddel (Karminer E-120), antioksidant (Natriumaskorbat E 301)] , konserveringsmiddel (Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261)

WEISSWURST

Svinekjøtt (63%), vann, tapiokastivelse, salt, potetfiber, druesukker (mais), hydrolysert vegetabilsk protein (mais), svor, krydder, løk, konserveringsmiddel (Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), surhetsregulerende middel (Kaliumklorid E508, Magnesiumklorid E511), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451)

CABANOSSY

Svin- og storfekjøtt (63 %), vann, tapiokastivelse, antioksidant (kaliumlaktat E326, natriumaskorbat E301, kaliumacetat E261), salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), druesukker, ost -melkeprotein, krydder, løk, hvitløk, HVP fra mais. Fåretarm.

MIDDAGSRETTER
22 GRILSTAD FOODSERVICE 2023

SAMMEN SKAPER VI EN GOD START!

ROGALAND OG VESTLAND

Johne Nordbø johne.nordbo@grilstad.no

Tlf: +47 976 74 871

VESTLAND

Ståle Kallestein stale.kallestein@grilstad.no

Tlf: +47 926 35 446

ØSTFOLD, AKERSHUS OG INNLAND

Geir Nango geir.nango@grilstad.no

Tlf: +47 982 45 108

VESTFOLD, TELEMARK OG AGDER Runar Andreassen runar.andreassen@grilstad.no

Tlf: +47 480 79 237

OSLO, VIKEN OG INNLANDET

Ronny Haug ronny.haug@grilstad.no

Tlf: +47 924 09 765

MIDT-NORGE OG NORD-NORGE

Jon Helge Dybvik jonhelge.dybvik@grilstad.no

Tlf: +47 950 75 795

NORDRE VESTLAND OG SUNNMØRE Rune Lødøen rune.lodoen@grilstad.no

Tlf: +47 974 61 988

NASJONAL SALGSKOORDINATOR

Mette Stubbom mettestubbom.johansen@grilstad.no

Tlf: 62 33 20 42

DIREKTØR FOODSERVICE

Tor-Arne Mellbye tor-arne.mellbye@grilstad.no

Tlf: +47 917 00 211

MARKETINGSJEF

Sindre Tanum sindre.tanum@grilstad.no

Tlf: +47 907 39 845

PRODUKTUTVIKLER

Rune Veslum rune.veslum@grilstad.no

Tlf: +47 996 43 603

MARKEDSKOORDINATOR

Tone Holthe tone.holthe@grilstad.no

Tlf: +47 905 40 695

PØLSEMAKERMESTER

Øyvind Løining oyvind.loining@grilstad.no

Tlf: +47 905 40 695

KAM Terje Eskedal terje.eskedal@grilstad.no

Tlf: +47 928 88 312

KAM Åge Iselvmo age.iselvmo@grilstad.no

Tlf: +47 952 84 154

NASJONAL SALGSKOORDINATOR Cathrin Johnson cathrin.Johnson@grilstad.no

Tlf: 62 33 20 35

NASJONAL SALGSKOORDINATOR

Nina Gutuen nina.gutuen@grilstad.no

Tlf: 62 33 22 06

HK REKLAMEBYRÅ / 0123
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.