Magazine 25 jaar Touch training & coaching

Page 1

25 jaar jubileum25-jarig Feestelijk magazine voor klanten, cliënten, collega’s studie- en reisgenoten & natuurlijk vrienden en familieTzenko)(Illustratie:

Ik had het beeld voor me toen ik van mijn fiets afstapte van een reis naar Santiago. Ik schreef het op 1 velletje papier:

Nooit had ik gedacht dat ik 25 jaar later en ongeveer 5.000 cliënten en trainingen verder nog steeds met zoveel plezier als coach zou werken samen met een groep fijne collega’s.

Op de pagina’svolgendedeelik foto’s en woorden die mij raken. Ik wens jullie

Ik wil een landelijk trainingsbureau voor artsen zodat zij happy en competent kunnen werken en leven.

Verbeelding

Wil je reageren of heb je een vraag? Bel of app me op 06-55 755 299 of mail mij op DesiréLiefs,touch-coaching.nl.dvanteeffelen@ www.touchnature.nlwww.touch-coaching.nl

eigen verbeelding toe bij het bekijken van dit Dankjubileummagazine.aanalleklanten, cliënten, collega’s, buurt-, studie- en reisgenoten voor het vertrouwen de afgelopen 25 jaar.

Bovenal dank ik mijn familie en vrienden voor hun onvoorwaardelijke steun en liefde.

Kosters)Susanne(foto:

Als ik deze foto zie krijg ik een glimlach op mijn gezicht en ben ik weer op het groene mosveld van Het Coachhuis in Leusden. Voor corona was het een mooi gebruik om een paar keer per jaar samen met de coaches en artsen met wie ik samenwerk kennis en ervaringen te delen.

Hoe houd je verbinding met elkaar als je druk bent en soms ver van elkaar af zit en zelfs als je dicht bij elkaar bent?

25 jaar

“Als iedereen iemand vasthoudt, valt niemand om” (Maarten Stoffers) Verbinding

Geboorte

Hoe ga je om met de situatie als je ineens moeder of vader bent? Of bij een nieuwe baan of woonomgeving? Dan moet je een nieuwe balans Jezoeken.kanfiguurlijk zwanger zijn van andere mogelijkheden. Misschien wil je een boek schrijven, een eigen kliniek openen, of op wereldreis. Laat je het idee geboren worden?

Teeffelen)vanDesiré(foto:

Wat een impact heeft een geboorte. Overweldigend, niet te bevatten.

Ooit gaf collega Maarten een cursus hartvaardigheden waar ik aan meedeed. Aan het eind van de dag gaf hij mij een post­it met daarop de tekst ‘menselijke maat’. Ik heb deze heel lang in mijn agenda gehad om mij eraan te herinneren.

Reflectie

Verantwoordelijkheid nemen over je besluiten en daden. Ook mild zijn en de ander en jezelf vergeven. We zijn maar mensen.

Jezelf altijd in de spiegel durven aankijken.

25 jaar

Het mooiste van weggaan is thuiskomen...

25 jaar

Thuiskomen

Ongeduldig stap ik met de fiets van de boot bij Hoek van Holland. Mijn innerlijke drang om naar huis te gaan wordt met de kilometer groter. Heerlijk mijn zoon weer zien, lekker onze eigen geur van ons huis. De tuin, mijn eigen bed. Heerlijk vertrouwd! Hoe heerlijk ik het ook vind om te reizen, ik kan zo genieten van weer thuiskomen en zijn. Hoe is dat voor jou?

Betrokkenheid

Prachtig als mensen voor hun zaak staan.

25 jaar

Nelson Mandela, Moeder Teresa en Martin Luther King waren drie mensen die ik als 10­jarige al enorm bewonderde en in een opstel beschreef. Nu vele jaren later is mijn bewondering voor hen niet minder.

Tijdens een fotoshoot voor Touchnature gingen we aan de slag met de thema’s vasthouden, de touwtjes in handen houden, wat kan je samen bereiken, wat als de een loslaat, wat betekent dit voor de ander en jezelf?

Loslaten

25 jaar

Inspiratie

Brakel)vanMarion(foto:

25 jaar

Kracht

Uit de fotoserie met handen van mijn nichtjes Efke en Cabien. Het zijn de foto’s die ik voor mijn tweede briefpapier en alle uitingen van Touch heb gebruikt. Samen op het strand aan de Waal hebben ze model gestaan. Marion van Brakel heeft de mooie plaatjes geschoten.

25 jaar

25 jaar

Gek doen

Crazy van Seal. Mijn lijflied. Als ik iets te serieus word of teveel verantwoordelijkheid voel, dan zet ik Seal op en dans en zing mee.

“But we’re never gonna survive unless we get a little crazy”

Hij is zo levenslustig en enthousiast dat hij soms over zijn woorden struikelt en zijn lijfje van de energie strekt. Fantastisch om mee te maken en zijn levenslust te voelen.

Kleinzoon Boris weet wat hij wil en welke kant op! Gewoon doen!

25 jaar

Doen

Teeffelen)vanDesiré(foto:

Ik heb geleerd in Nepal om op afstand (zonder handen te schudden) contact te maken.

25 jaar

Nieuwsgierig

Namaste!

discover

Teeffelen)vanDesiré(foto:

contributing

If at any time you You are neither learning, nor You should use your tow feet and move on

Foto van mijn zoon Stijn, net 1 jaar oud, op de dijk in Tricht. Inmiddels 21 jaar en heel veel stappen verder.

25 jaar

Ontwikkelen

Law of two feet

Zielsgelukkig

“May the stars carry your sadness away May the flowers fill your heart with beauty May hope forever wipe away your tears And, above all, may silence make you strong”

Chief Dan George

25 jaar

Het woord ‘paco’ op de poster betekent bij de indianen: ‘vrij man’ en wordt veel in Portugal en Spanje Hoegebruikt.passend!

25 jaar

Samen op de fiets in Normandië. Mijn vader die het eerste stuk meefietste naar Santiago. Hij had alles bij zich want je weet maar nooit. Zelfs een tube Zaanse mayonaise. De spaken bleken minder geschikt voor de lading.

Zijn

Mijn vader wacht op de bus. Even relaxen.

25 jaar

Vrijheid

Natuur

Tijdens een coachgesprek in de herfst op mijn vaste coachplek buiten op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt weet de fotograaf het goudgele van de herfst en ons mooie, leerzame gesprek in de natuur te vangen.

Dijk)VanenMoetwil(foto:

25 jaar

Sterven

Rijn)vanEdith(foto:

Nieuwe vormen ontstaan na de dood

25 jaar

Sprookjesachtig en het feit dat er beren rondliepen, maakte het wel iets minder ontspannen…

Teeffelen)vanDesiré(foto:

Prachtig pad met wortels in de Dolomieten.

25 jaar Roots

De indianen noemen de libelle een krachtdier.

25 jaar

In mijn vision quest heb ik urenlang libelles geobserveerd. Bijna dagelijks vind ik een libelle op mijn pad. Soms blijven ze een tijdje bij me, zoals op de foto toen ik in Leusden wandelde.

Tijdens de coachgesprekken buiten of de rituelen die ik doe bij belangrijke gebeurtenissen zijn we er attent op of er dieren zijn die aandacht vragen of ons bezoeken.

Ontmoeten

lief)mijnRonald,(foto’s:

“Liefde is ruimte scheppen waar de ander zichzelf kan zijn” Touch training & coaching www.touch­coaching.nl * www.touchnature.nl 25 jaar

Liefde

vol met probleem ze over voorbeeldjede