osteopaatti

Mikko Vilke

joukkueenjohtaja

/HELSINKISEAGULLS

Bistro Miljöö tarjoaa kaikille Gulls-faneille pelipäivinä -25% à la carte annoksista kausikorttia tai ottelulippua näyttämällä. Uudistunut Bistro Miljöö: bistromiljoo.fi Runeberginkatu 40, 00260 Helsinki

@GULLSBASKETBALL

WWW.HELSINKISEAGULLS.COM

Ravintola Sogno tarjoaa Seagullsin kausikorttilaisille -10% kaikista a la carte -annoksista ja kotipelipäivänä peräti 20%! Trattoria Sogno, Runeberginkatu 60, Helsinki

REVANSSIN AIKA: GULLS VS KTP-BASKET Uusi vuosi aloitetaan Töölön kotipesässä mielenkiintoisella kohtaamisella, jossa Gulls-miehistö saa vieraakseen toistaiseksi kauden ainoan tappion (84-79) aiheuttaneen KTP-Basketin. Kotkalaiset käyvät tiukkaa kamppailua ylemmän jatkosarjan paikasta ollen tällä hetkellä vain yhden voiton päässä Katajasta, joka hallitsee runkosarjan kuudetta sijaa. Lokakuinen kohtaaminen Kotkassa oli todellista tervaa lokeille ja erityisesti yhdysvaltalainen Shaun Doss Jr. oli Gulls-puolustukselle hankala pideltävä. Lokkien tuleekin olla tänään huomattavasti aktiivisempia puolustuspäässä Kotkan vauhdikasta hyökkäystä vastaan heti ottelun alusta alkaen sekä ylläpitää tässä vaiheessa kautta hyvin soljuvaa koko joukkueen hyökkäyspelaamista. Lokki-miehistön hurmiollinen syksy sai todellisen kruunun viime lauantaina joukkueen kaataessa edellisessä ottelussaan alkukauden unesta vahvaan nousuun heränneen Kauhajoen karhun. Joukkueiden kohtaamiset ovat perinteisesti olleet aina täynnä latausta ja hienoa koripallodraamaa, eivätkä katsojat joutuneet pettymään tälläkään kertaa. Otteluun hieman siipirikkoisena lähtenyt Seagulls sai todellisen shokkiherätyksen Kauhajoen ottaessa pelin täysin hallintaansa ja kasvattaen eron pahimmillaan peräti 18 pisteen mittaiseksi. Vasta avauskympin viimeisillä minuuteilla Lokki-miehistö alkoi saamaan onnistumisia hyökkäyspäässä ja kaventamaan lukemiksi 19-29 ennen ensimmäistä taukoa.

OSTA JUOMALIPUT KÄTEVÄSTI ENNAKKOON MATSIN ALUSSA, NIIN VÄLTÄT RUUHKAN PUOLIAJALLA!

KYSY LISÄÄ ANNISKELUPISTEELTÄMME. ANNISKELUALUE PALVELEE ABC-KATSOMON TAKANA

Tauko tuli todella hyvään paikkaan, sillä kotijoukkueen palatessa takaisin kentälle oli peli-ilme selkeästi muuttunut ja täpötäyden kotiyleisön energia alkoi tarttua myös pelaajiin. Marraskuun kuukauden pelaajaksi valittu Qua Grant ja väkivahva Chuba Ohams toimivat kapellimestareina joukkueen upealle nousulle, jonka ansiosta ero oli kaventunut vain kolmeen pisteeseen puoliajalle lähdettäessä. Joukkueiden kauden avauskohtaaminen päättyi Colemanin viimesekuntien voittoheittoon ja tämänkin ottelun loppuratkaisua saatiin jännittää aivan viimeisille minuuteille asti. Seagulls on osoittanut todellista sisukkuutta tämän kauden aikana ja sitä nähtiin myös lauantaina. Jos avauskymppi oli Karhun, niin päätösneljännes kuului kotijoukkueelle. Seagullsin peli oli todella ihailtavaa ja erityisesti hyökkäyspäässä vapaista heittopaikoista rankaistiin kovalla prosentilla. Ottelun loppulukemat 93-87 toivat ison henkisen sulan Lokkien hattuun. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti Chuba Ohams, jonka tilastorivi oli jälleen komeaa luettavaa: 27 pistettä, 15 levypalloa, 3 syöttöä ja 2 riistoa.

KTP-BASKET 2 Vincent Golson Jr. 4 Matias Lanki 5 Joonas Timonen 7 Tomi Lommi 10 Vili Nyman 11 Miikka Marttinen 17 Juho-Matti Henttonen 20 Niko Mykrä 21 Shaun Doss Jr. 22 Roydell Brown 24 Ahmad Rand 32 Topias Kuukkanen 50 Jasper Mussalo

1994 2004 2000 1996 1998 1992 1996 2004 1999 1998 1998 1992 2004

Roope Mäkelä Michael Pounds

Päävalmentaja Valmentaja

takapelaaja takapelaaja takapelaaja takapelaaja laituri laituri laituri laituri laituri laituri sentteri takapelaaja takapelaaja

173 cm 175 cm 189 cm 194 cm 198 cm 195 cm 202 cm 189 cm 194 cm 198 cm 203 cm 187 cm 183 cm

GULLSEJA TUKEMASSA KAUDELLA 2023-2024

KAMPPI

SEURAAVA KOTIOTTELU:

Seagulls vs SALON VILPAS KE 10.1. KLO 18:30 TIKETTI.FI/HELSINKISEAGULLS

SARJATAULUKKO 1. Helsinki Seagulls 15/1 2. BC Nokia 11/5 3. Korihait 10/6 4. Kauhajoki 9/8 5. Salon Vilpas 9/7 6. Kataja Basket 9/7 7. KTP-Basket 8/8 8. Kouvot 8/8 9. Kobrat 7/9 10. Tampereen Pyrintö 4/12 11. Bisons Loimaa 4/12 12. Lahti Basketball 3/14