#9

Pelintekijä 175 cm Masu-Basket

Takamies 191 cm Alabama (USA)

#90 /HELSINKISEAGULLS

OTTELULIPULLA -25% KAIKISTA BALLZYN TUOTTEISTA PÄIVÄ ENNEN, OTTELUPÄIVÄNÄ JA PÄIVÄ OTTELUN JÄLKEEN.

WWW.HELSINKISEAGULLS.COM

Seagulls-ottelulippua näyttämällä saat ottelupäivinä -10% ruuista, hanaolut 5,50€, talon viini 19,90€!

AIKA PUOLUSTAA CUP-MESTARUUTTA: GULLS VS PYRINTÖ! Tänään se ratkeaa. Jännittävä Suomen Cupin taival on tullut viimeiseen pisteeseen ja jäljellä ovat enää cupin puolustava mestari Seagulls ja Korisliigan runkosarjan kärkikamppailua käyvä Pyrintö. Vuosi sitten samaisella areenalla Seagulls onnistui kaatamaan Salon Vilppaan jatkoerän jälkeen niukimmalla mahdollisella erolla lukemin 94-93. Nähdäänkö tänään samanlainen jännitysnäytelmä? Illan joukkueet kohtasivat toisensa samaisessa hallissa vain viikko sitten. Runkosarjan kärkikamppailun kannalta arvokkaat sarjapisteet olivat jaossa, sillä otteluun lähdettäessä joukkueita erotti vain 4 pistettä Seagullsin hyväksi ja Pyrinnöllä oli yksi ottelu vähemmän pelattuna. Ottelu lähti liikkeelle vahvasti Pyrinnön tahdissa ja ensimmäisen neljänneksen päätteeksi Lokit löysivät itsensä takaa-ajoasemasta 19-27. Tamperelaisten tavaramerkiksi muodostunut hyvin erilainen pelitapa ja erityisesti vahva paikkapuolustuspelaaminen saivat kotijoukkueen hyökkäyksen flow’n seisahtumaan totaalisesti. Toisella jaksolla tilanne muuttui täysin. Seagulls onnistui sopeutumaan jälleen Pyrinnön pelitapaan. Pallon liikkuessa epäitsekkäästi Gulls-pelaajalta toiselle, mahdollisti hyvät heittopaikat, joiden myötä heitot alkoivat putoamaan hyvällä prosentilla korirenkaan läpi. Toinen erä menikin vahvasti Seagullsille lukemin 35-18. Toisen puoliajan alku jatkui hyvin siitä mihin ensimmäinen päättyi ja Seagulls kasvatti johtoaan vielä 7pisteellä kunnes oli jälleen Pyrinnön vuoro

OSTA JUOMALIPUT KÄTEVÄSTI ENNAKKOON MATSIN ALUSSA, NIIN VÄLTÄT RUUHKAN PUOLIAJALLA!

ottaa ottelussa kuskin paikka. Marcus Lewis, joka oli läpi ottelun ilmiliekeissä (36p/4lev/9s/6r), sytytti vieraat vielä kiivaaseen taka-ajoon ja vain 22 sekuntia ennen loppua Pyrintö oli enää vain 2 pisteen päässä. Kokenut kotijoukkue ei tästä jäätynyt vaan pystyi kestämään vieraiden paineen ratkaisten lopulta voiton vapaaheittoviivalta. Corban Collins onnistui kahdessa vapaaheitossa sinetöiden loppulukemat 99-95 vain 11sekuntia ennen loppusummeria. Seagulls kaatoi tiistaina edellisessä ottelussaan KTP-Basketin vakuuttavasti lukemin 78-96. Pyrintö puolestaan koki niukan tappion Kauhajoelle kotihallissaan lukemin 83-89. Nähdäänkö tänäänkin tiukka kamppailu vai onko kotijoukkue tänään jo heti alkuvihellyksestä alkaen valmiina kaatamaan Pyrinnön vahvaa paikkapuolustusta? 40 minuuttia tiukkaa kamppailua luvassa siitä kumpi kruunataan mestariksi ja 10 000€ rahapalkinnon voittajaksi.