Hareskovby Medborgerforening - Aktivitetskalender forår 2023

Page 1

1.HALVÅR 2O23 HMB HARESKOVBY MEDBORGERFORENING STRESS PSYKOTERAPEUT CHRISTINA B. JAGD FOREDRAG Vinsmagning • Fastelavn • Strikkecafé • Historisk samtaleaften • Udhuset Fra jazzens historie • Sankt Hans • Vilde orkidéer BYEN BOBLER AF KREATIVITET SØNDAG D. 23. APRIL KUNSTENS DAG SIDE 6 DELEBIL I HARESKOVBY AKTIVITETS KALENDER FORÅR 2O23 NYT

Preben Bitsch Formand HMB

Kære Hareskovby

Du sidder nu med seneste udgave af Hareskovby Medborgerforenings (HMB) aktivitetskalender i hænderne. Vi glæder os meget til et nyt år i HMB med aktiviteter, samvær og gode oplevelser. Også i år har vi gjort os umage for at samle et program, der giver mulighed for at samles og blive klogere, blive underholdt – og nogen gange samtidig.

Forårets aktiviteter er næsten altid præget af aktiviteter, som vi alle kender og holder af: Fastelavn, som havde rekorddeltagelse sidste år med 90 skønne børn med familier. Kunstens Dag som samler byen omkring de mange lokale kunstnere, vinsmagning og sankthans. Lidt lokalhistorie bliver der også plads til samt en gentagelse af åben have hos John Ehrbahn, hvor man kan kigge forbi og kigge på de vilde orkideer i Johns have. Plus mere og måske et par overraskelser, som vi arbejder på, mens du læser disse linjer. Og jeg tror, vi har nævnt det nogle gange: I 2022 blev vi gang på gang positivt overraskede over det store fremmøde til arrangementerne. Det er vi naturligvis utroligt glade for. Men det betyder, at vi lige nu arbejder på en simpel form for tilmelding til flere af arrangementerne, så vi kan sikre den gode oplevelse.

I denne udgave har vi valgt også at fortælle om et par lokale projekter, der på bedste vis illustrerer byens ånd og fællesskab: Hareskov Delebil og Udhuset. Begge projekter drives af lokale ildsjæle, der bidrager til fællesskab og sammenhæng i byen. Og begge er meget synlige projekter, som mange spørger til og som mange flere kan have glæde af at kende til. Derfor kan du på side 4 og 5 læse om Hareskovbys første delebil, og på siderne 6 og 7 mere om arbejdet med at få Udhuset på Stationsvej gjort til café og lokalt samlingspunkt.

Men alt dette bliver kun til noget i kraft af lokalt engagement, opbakning og en masse frivilligt arbejde. Derfor er det også afgørende, at så mange som muligt bakker op om foreningen og de mange initiativer ved at melde sig ind i HMB.

Det koster fortsat kun 200 kr. om året for hele husstanden. Alle, der allerede er medlem og/eller modtager vores nyhedsbrev får også en reminder der.

Tilbage er blot at ønske god læsning, og så glæder vi os til at ses i løbet af 2023.

Godt nytår

Dbh

Preben Bitsch, Formand for Hareskovby Medborgerforening

3 Indhold Januar ..................................................... 4 Delebil i byen.................................... 6 Februar .................................................. 8 Marts 10 April 11 Udhuset 12 Maj 14 Juni 15 Aktivitetsoversigt 16 side11 side9 side8 Medlem af din lokale medborgerforening – støt arbejdet for trivsel og samvær i byen Udgiver: Hareskovby Medborgerforening v. Preben Bitsch Koncept og ide: Kirsten Fritsche og Lena Selander Bitsch. Layout: Kirsten Fritsche Fotos: Preben Bitsch, Unsplash. Tryk: Prinfo Trekroner Det er nemt at blive medlem: • Overfør 200 kr. på MobilePay til 25296 • Overfør via netbank til kontonummer 1551-6643787 Husk at notere adresse og email. Medlemsskabet gælder hele husstanden i 2023. MobilePay 25296 Sankt Hans i Hareskovby Læs mere på side 15

JANUAR

MANDAG 9. JANUAR KL. KL. 15 - 17

STRIKKECAFÉ

Velkommen til strikkecafe. Her mødes vi over en kop kaffe og udveksler strikkeideer. Vi mødes normalt den første mandag i hver måned – men har gjort en undtagelse med januar, så vi kan hvile ud efter nytåret!

Vi strikker også til Speranta – et behandlingshjem for fysisk handicappede børn i Rumænien. Tøjet sendes to gange om året til børnehjemmet. Adi og Kim Holzer har gennem mange år formidlet kontakt til børnehjemmet. NB medbring selv strikketøj.

Sted: Hareskov Bibliotek

Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Kontakt: Ida Øhrstrøm idaoehrstroem@gmail.com

Pris: gratis

TIRSDAG 24. JANUAR KL. 19.30 - 21

HISTORISK SAMTALEAFTEN

v/Mogens Persson

Vi ser gamle billeder og taler om hverdagen i Hareskovby i første halvdel af 1900-tallet. Delvis med udgangspunkt i skriftlige kilder. Nogle emner vil omhandle ejendomme, som vi vil møde på byvandringen lørdag 13. maj. Oplægsholder Mogens Persson.

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

Tilmelding: senest 20/1, max. deltagerantal: 25 personer. Kontakt: Mogens 42210893 eller umvpersson@gmail.com

Pris: gratis

Historisk gruppe i HARESKOVBY

Vi arbejder med at indsamle gamle fotos fra Hareskovby og tage nye billeder af huse m.v. som offentliggøres på hjemmesiden hareskovhistorie.dk. Her kan man i øjeblikket se mere end 3000 forskellige billeder fra Hareskovby, bl.a. billeder af stort set alle husene i byen samt også en del fotos af gamle sommerhuse. Her kan du se hvad som har ligget p å de forskellige grunde gennem årene, og følge med i hvordan byen har udviklet sig.

Med mellemrum arrangerer vi også guidede byvandringer samt foredrag, hvor du kan lære mere om byens historie og høre anekdoter fra byens mere end 100-årige historie.

Hvis du har lyst til at være med i arbejdet, kan du kontakte Mogens Persson, tlf. 42210893 eller på mail umvpersson@gmail.com.

5

Kør delebil og spar penge og klima

Er det reelt muligt at køre bil klimavenligt og i så fald, hvordan kan det lade sig gøre? Det gøres nemt ved at blive en del af det ny fællesskab i Hareskov.

Siden 6. november, har en gammel ide om en delebil i Hareskovby været realiseret, og vi har nu en delebil centralt i Hareskov. Tak til alle jer, som følger Facebook-gruppen Hareskov Delebil, som allerede har over 60 følgere. Hareskovs delebils historie fortæller om det stærke fællesskab vi har i Hareskov, og at vi tager klimaet seriøst. At være delebilist er et klart klimavalg, men det gør heller ikke noget at delebilen kan reducere transportposten i privatbudgettet. Vores bil, en Renault ZOE, er én ud af de 14 biler, den frivillige forening, NSJD, har placeret i Nordsjælland. Foreningen er drevet af frivillige ildsjæle og foreningen har ikke til formål at skabe overskud. Prisen for at køre i en NSJD-delebil er således helt i bund i forhold til andre delebilsudbydere.

Mindre klimabelastning i delebil

En bil har en stor klimabelastning i sin levetid, men en stor del af aftrykket findes ved selve produktionen af bilen. Det vil sige, at når delebilister går sammen om en bil, så bliver vores klima potentielt set sparet for produktionen af 6-8 biler. Men den helt store klimagevinst er, at inden bilen bookes, så overvejer en delebilist oftest, om den kommende transport kan klares nemt ved at går eller cykle – etablerede delebilister påstår, at cyklen har en vinderstatistik på 90%. Samtidigt er der tidspunkter, hvor det er bekvemt, at der er en delebil tilgængelig inden for en radius af 1 km fra din bopæl.

Kroner og øre NSJD-bilerne er leasede, nye biler, og delebilisterne betaler et fast månedligt medlemskab for at have retten til at bruge bilen. Derudover betaler vi for de antal km og timer, som delebilerne anvendes. Der er ingen uforudsete udgifter, men hvis der er slæbt indholdet af sandkasse eller et juletræ ind i bilen, så støvsuger brugeren selv, så bilen er pæn og ren til næste bruger. Foreningens medlemmer deles om alle faktiske udgifter på delebilerne, og derved skabes der luft i privatbudgettet.

Fremtidsdrømme

Men vi skal da ikke nøjes med en enkelt delebil. Vi drømmer om øget fleksibilitet for delebilisterne i Hareskov. Hvis vi bliver flere delebilister hos NSJD er der mulighed for at vi kan få endnu en bil til området. Initiativtagerne drømmer om en VW ID. BUZZ, som den næste delebil i Hareskov.

Vi er kun en email væk

Overvejer du, om din husstand skal være delebilister, så kontakt os endelig via email eller i Facebook gruppen. Vi vil gerne ringe dig op eller holde et møde, hvor vi kan fortælle mere om det at være delebilist.

6

Bilen holder centralt i Hareskov.

Bilen tilhører en non-profit forening, som drives af frivillige.

Et familiemedlemskab koster 245 kr./mdr. Alle beboere på samme adresse kan blive delebilist under et familiemedlemsskab.

Der betales for de antal timer bilen er booket samt antallet af kørte kilometer.

Der er 0,00 kr. i selvrisiko på forsikringen (undtaget er dem, der har et kørekort, som er under et år gammelt).

El/Benzin, vægtafgift, reparationer, sprinklervæske, bilvask er med i prisen.

Et medlemskab giver retten for brugerne at booke en af de 14 NSJD-biler.

Der er flere bileri Værløse og Farum. Du kan booke stationcar, kassevogn, 7-personers bil og biler større end vores ZOE.

Furesø Kommune er medlem af foreningen og de anvender bilerne aktivt.

Gode argumenter for at blive delebilist hos NSJD

At gøre noget aktivt for vores klima.

At den ene af dine biler står til udskiftning.

Undgå at der holder en bil i indkørslen, som kører under 10.000 km om året.

Undgå bil nummer 2.

Familier med store børn med kørekort – undgå bil nummer 3 i indkørslen.

For familien, der kun sjældent har behov for en bil. Men når der er weekendtur er det billigere at booke en NSJD-bil end at leje en bil, så står den endda i Hareskov.

FEBRUAR

MANDAG 6. FEBRUAR KL. KL. 15 - 17

STRIKKECAFÉ

– hyggeligt samvær på biblioteket

Sted: Hareskov Bibliotek Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Kontakt: Ida Øhrstrøm, idaoehrstroem@gmail.com Pris: gratis TIRSDAG 7. FEBRUAR KL. 19 - 21

FRA JAZZENS HISTORIE

ELLA FITZGERALD

Der skulle mere end en overordentlig hård opvækst til at forhindre et sandt talent i at blomstre. Historien om Ella Fitzgerald er på mange måder ligeså rørende som hendes fortolkninger af den store amerikanske sangskat. Det var med disse sange, hun fik sit store gennembrud. Vi skal se og høre Ella fra 1930’erne til 1980’erne – alene med sin trio og sammen med f.eks. Frank Sinatra, Nat King Cole og Louis Armstrong. Foredraget om Ella Fitzgerald bliver både for syn og hørelse, da der vil blive vist materiale både fra film og TV.

Thomas Heilmann er lektor, og forfatter til en bog om Billie Holiday. Han har lavet radioudsendelser om Billie Holiday, Count Basie og Duke Ellington, og gennem de seneste 16 år holdt foredrag om Basie, Ellington, pianisterne, saxofonisterne, sangerinderne, sangerne, dansk jazz, nordisk jazz og meget andet.

Sted: Hareskov Bibliotek, ”Dybet” Tilmelding: senest 2/2 Kontakt: Karin Mathiesen, lama72@outlook.dk eller Marianne Dombernowsky, marido@outlook.dk Pris: gratis for medlemmer af HMB, øvrige 100 kr.

8

FASTELAVN PÅ ANNEXGÅRDEN

– skøn tradition for familien

Så skal vi igen slå katten af tønden på Skandrups Allé 7. Når tønderne er slået ned, finder vi en kattekonge/ dronning. Udklædte børn får gratis slikpose. Der kan købes varme drikke og fastelavnsboller.

Forældre og andre voksne er meget velkomne som hjælpere: Hvem vil være med til at give en hånd? Sidste år havde vi rekordfremmøde med 90 dejlige børn og deres familier, hvilket også er max for arrangementet. Tilmelding er derfor vigtig – og gerne en hurtig én af slagsen.

Sted: Anexgården, Skandrups Alle 7

Tilmelding: senest 12/2 – noter antallet af børn og deres alder Kontakt: Karin Mathiesen, lama72@outlook.dk Pris: gratis – alle er velkomne

SØNDAG 19. FEBRUAR KL. 14 - 16

MARTS

ONSDAG 1. MARTS KL. 19 - 21

VINSMAGNING

v/Poul Jacobsen

6. MARTS KL. 15 - 17

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

Tilmelding: senest 24/2, afbud senest 27/2. Kontakt: Johanne, hmbvin@bratbo.dk Pris: 200 kr. - inklusiv en let forplejning. Ind betaling til konto: reg.nr. 2112 konto nr. 6276388132 eller kontant eller MobilePay ved fremmøde.

TIRSDAG 7. MARTS KL. 19 - 21

STRESSHÅNDTERING

v/Christina B. Jagd

Har du mennesker tæt på, som er ramt af stress? Tænker du selv nogle gange over, hvordan du i dit eget liv kan få mere ro og overskud og mindre stress? Stress er et alvorligt og stigende sundhedsproblem i Danmark. Kom og hør psykoterapeut

Christina B. Jagd, indehaver af Stress- og Psykoterapeutisk Klinik i Hareskovby fortælle om, hvad du selv kan gøre for at forebygge stress, og få viden og inspiration til, hvordan stress håndteres, hvis symptomerne på stress allerede har indfundet sig.

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

Tilmelding: senest 3/3, Kontakt: Christina B. Jagd, christina@lev-dine-vaerdier.dk Pris: gratis

Jorden rundt med Pinot Noir: Kom og smag på den drue der er meget berømt, meget vanskelig at arbejde med og som kræver noget af både klima, jordbund og ikke mindst af producenten. Vi har fundet 8 forskellige spændende vine, som har hver deres eget præg, men som også har visse fællestræk. Der venter jer en rigtig god vinoplevelse. TIRSDAG 14. MARTS KL. 19.30 - 21

HISTORISK SAMTALEAFTEN

v/Mogens Persson

Vi ser gamle billeder og taler om hverdagen i Hareskovby i første halvdel af 1900-tallet. Delvis med udgangspunkt i skriftlige kilder. Nogle emner vil omhandle ejendomme, som vi vil møde på byvan dringen lørdag 13. maj.

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

Tilmelding: senest 10/3, max 25 personer Kontakt: Mogens Persson,umvpersson@gmail.com eller tlf. 4221 0893. Pris: gratis

TIRSDAG 28. MARTS KL. 19 - 21

BORGMESTEREN KOMMER TIL BYEN OG HMB’S GENERALFORSAMLING

Mød vores borgmester og hør om højdepunkter fra det sidste år og om nye udfordringer. Tænk over spørgsmål, du gerne vil stille. Ca. kl. 20 starter HMB’s ordinære generalfor samling ifølge vedtægterne – se hjemmesiden: www.hareskovbymedborgerforening.dk

Sted: Annexgården, Skandrups Alle 7

Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig

Kontakt: Anders Riiber Høj, andersriiberhoej@gmail.com eller tlf. 21576884

Pris: gratis

10
STRIKKE-
CAFÉ

STRIKKECAFÉ

– hyggeligt samvær på biblioteket

Sted: Hareskov Bibliotek Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Kontakt: Ida Øhrstrøm, idaoehrstroem@gmail.com Pris: gratis

”Kunstens Dag” gennemføres i år for 14. gang. Dagen starter kl. 11, hvor Borgmesteren traditionen tro byder velkommen og åbner udstillingerne i Hareskovbys ”kulturtrekant” – Hareskov Bibliotek, Hareskov Skole og Medborgerhuset Annexgården.

Alle lokaler summer af aktiviteter for børn og familier. Børnene udstiller i skolens store gymnastiksal, og det plejer at være både fantasifuldt og tankevækkende.

Der vil være aktiviteter for børn og lotteri med værker af de udstillende kunstnere.

Vi inviterer gamle såvel som nye og spirende kunstnere i Hareskovby. Den hyggelige Café Kunstpause serverer forskellige steder på området, overskuddet fra cafeen går til den skoleklasse, der står for arrangementet.

Musikskolens elever underholder i løbet af dagen. Som noget nyt har vi inviteret Værløse Repair Café til at vise os kunsten at reparere ting.

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7, Hareskov Bibliotek og Hareskov Skole Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Kontakt: info@kunstensdag.dk Pris: gratis

MANDAG 3. APRIL KL. 15 - 17
APRIL
Vil du udstille på Kunstens Dag? Skriv til os

UDHUSET

De fleste i Hareskovby kender “Udhuset”. Med sin centrale placering på hjørnet af Stationsvej og Gl. Hareskovvej er det en bygning de fleste i byen kender. Ved første øjekast blot et lille, faldefærdigt hus med er træt stråtag. Men i de seneste to år et spændende, lokalt projekt, som kan give ekstra liv i ’bymidten’ – og et projekt, som mange er nysgerrige på.

Hyggelig café og samlingspunkt midt i byen Planen er at renovere det gamle bevaringsværdige ’Udhus’ i Hareskovby for at skabe Danmarks grønneste fællesskab. Det lille Udhus, der ligger ved stationen med skoven på den ene side og byen på den anden, skal rumme en lille café og et fælleslokale. Visionen er at skabe et mødested for borgere, foreninger, besøgende og brugere af skoven med fokus på bæredygtighed, klima og det grønne fællesskab.

Med Udhuset vil Hareskovby få et grønt mødested, hvor der kan opstå nye fællesskaber og hvor vi kan mødes på tværs af hæk, interesser og alder.

Udhuset

“Udhuset” er en lille bygning oprindeligt opført i 1855 som udhus til skovriderboligen i Hareskoven (lige overfor). Huset er nu ejet af Furesø Kommune, der har lejet det ud til foreningen Udhusets Venner, som er stiftet til formålet af lokale ildsjæle i Hareskovby.

Hvad omfatter projektet?

Projektet, der blev startet i 2019, omfatter en totalrenovering af det gamle Udhus på 35 m², så det kan omdannes til café med respekt for bevaringsværdien. Det er et ret omfattende projektmed etablering af vand, varme og el og huset skal isoleres. Stråtaget skal udskiftes og der skal indrettes anretterkøkken, depot og serveringsdisk. Dertil skal der opføres en tilbygning (også på 35 m²) med udeareal, der skaber plads til at mødes og gennemføre aktiviteter i relation til det grønne fokus. Planen er, at Udhuset indrettes med genbrugsmøbler og inventar, og at caféen i videst muligt omfang drives bæredygtigt og grønt med økologiske, gerne lokale, råvarer, og fokus på at minimere madspild mv. Lige nu er den vigtigste del af arbejdet at skaffe finansiering til projektet. Derfor arbejdes der ihærdigt og intenst med fondsansøgninger til projektet.

Hvem står bag projektet?

Bag projektet ligger mere end tre års dedikeret arbejde fra foreningen Udhusets Venner. Foreningen er formelt stiftet i 2020 og tæller pt. 268 medlemmer blandt Hareskovbys knap 4000 indbyggere. Foreningens Facebookside har knap 800 medlemmer.

Arbejdet varetages af bestyrelsen (4 personer) samt yderligere 7 aktive medlemmer i 3 arbejdsgrupper. Disse 11 personer er lokale kvinder og mænd i alderen 35 til 70, både erhvervsaktive og pensionister med bred erfaring. I fremtiden vil foreningen stå for planlægning af aktiviteter samt administration. Caféen ønskes bemandet af lønnet personale.

Vil du vide mere

Vil du vide mere, er du velkommen forbi udhusets Facebookside. Eller kontakt formand Anna-Claudia Erichsen, anna_claudia_erichsen@hotmail.com

12
ORGANISATION: Udhusets Venner, Skovbovænget 99A, 3500 Værløse udhusetsvenner.wixsite.com/udhuset KONTAKT: Anna-Claudia Erichsen, anna_claudia_erichsen@hotmail.com PROJEKTFORSLAG: Udarbejdet af Alex Poulsen Arkitekter A/S STEM PÅ PROJEKTET: https://undervaerker.dk/udforsk-projekter/2023/udhuset-hareskovs-gronne-modested

MANDAG 1. MAJ KL. 15 - 17

STRIKKECAFÉ

– hyggeligt samvær på biblioteket

Sted: Hareskov Bibliotek

Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Kontakt: Ida Øhrstrøm, idaoehrstroem@gmail.com Pris: gratis

ONSDAG 10. MAJ KL. 19 - 21

VINSMAGNING

v/Poul Jacobsen

Sommervine: Nu er det ved at være sommer og vi vil gerne præsentere jer for diverse forslag, der alle har nogle fællestræk, nemlig friskhed, kvalitet og elegance og frem for alt

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

en lethed, der vil gå fint i spænd med årstidens lettere måltider. Men det er jo grilltid, så der bliver også plads til en kraftbasse ,der matcher grillbøffen.

Tilmelding: senest 5/5, afbud senest 8/5. Kontakt: Johanne Bratbo, hmbvin@bratbo.dk Pris: 200 kr. – inklusiv en let forplejning. Indbetaling til konto: reg.nr. 2112 konto nr. 6276388132 eller kontant eller MobilePay ved fremmøde.

LØRDAG 13. MAJ KL. 13.30 - 15

HISTORISK BYVANDRING HARESKOVBY

v/Mogens Persson

Sammen med Mogens Persson følger vi Gl. Hareskovvej fra Skandrups Allé til Rolighedsvej og kigger på de gamle huse og hører om deres historie. Hvor har der været forretninger og gårde? Fortæller undervejs er Mogens Persson.

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

Tilmelding: senest 10/5

Kontakt: Mogens Persson, umvpersson@gmail.com eller tlf. 4221 0893. Pris: gratis

Den 21. juni kan du komme og se de vilde orkideer blomstre i John Erbahns have i Hareskovby.

14
MAJ

JUNI

TIRSDAG 21. JUNI KL. 15 - 18

VILDE ORKIDÉER

Kom og se de vilde orkideer blomstre i John Erbahns have i Hareskovby.

Sted: Åvej 58 Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Pris: gratis

FREDAG 23. JUNI KL. 19 & 21.30

SANKT HANS

– Sankt Hans med HIF og HMB

Vi starter med børnebål kl. 19 med efterfølgende snobrød. Kl. 21.30 tændes Sankt Hansbålet. Der bliver båltale, musik og midsommerhygge i fodboldcaféen. Der kan købes mad fra foodtrucks. Arrangeres i samarbejde med Spejderne og Hareskov IF.

Sted: Ved HIF’s klubhus på Birkevang Tilmelding: ingen tilmelding nødvendig Kontakt: Anders Riiber Høj, andersriiberhoej@gmail.co, tlf. 21576884

Pris: gratis

AKTIVITETSKALNDER FORÅR

JANUAR se side 4

MANDAG 9. JANUAR KL KL 15 - 17

TIRSDAG 24. JANUAR KL 19.30 - 21

FEBRUAR se side 8

STRIKKECAFÉ

HISTORISK SAMTALEAFTEN

MANDAG 6. FEBRUAR KL. KL. 15 - 17 STRIKKECAFÉ

TIRSDAG 7. FEBRUAR KL. 19 - 21 FRA JAZZENS HISTORIE

SØNDAG 19. FEBRUAR KL. 14 - 16 FASTELAVN PÅ ANNEXGÅRDEN

MARTS se side 10

ONSDAG 1. MARTS KL. 19 - 21 VINSMAGNING

MANDAG 6. MARTS KL. KL. 15 - 17 STRIKKECAFÉ

TIRSDAG 7. MARTS KL. 19 - 21 STRESSHÅNDTERING

TIRSDAG 14. MARTS KL. 19.30 - 21 HISTORISK SAMTALEAFTEN

TIRSDAG 28. MARTS KL. 19 - 21 BORGMESTEREN KOMMER TIL BYEN OG HMB’S GENERALFORSAMLING

APRIL se side 11

MANDAG 3. APRIL KL. 15 - 17 STRIKKECAFÉ

SØNDAG 23. APRIL KL. 11 - 16 KUNSTENS DAG

MAJ se side 14

MANDAG 1. MAJ KL. 15 - 17 STRIKKECAFÉ

ONSDAG 10. MAJ KL. 19 - 21 VINSMAGNING

LØRDAG 13. MAJ KL. 13.30 - 15 HISTORISK BYVANDRING HARESKOVBY

JUNI se side 15

TIRSDAG 21. JUNI KL. 15 - 18 VILDE ORKIDÉER

FREDAG 23. JUNI KL. 19 & 21.30 SANKT HANS

2023
Hareskovby Medborgerforening
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.