HSUF-nyt juni 2024

Page 1

- også nyt fra Borgerforeningen, Børnehuset, skolen, kirken, spejderne, Idégruppen, Brugerrådet, Støtteklubben, Hammelev hallen, forsamlingshuset, vandværket.

Hammelev Sogns Ungdomsforening Stiftet 31. maj 1919 Nr. 3 juni 2024 51. årgang hammelev.dk En af Jessens fine tegninger fra dengang.

Tømrermestrene Hansen & Larsen ApS · Stokkerhovedvej 7 · 6500 Vojens ·CVR-nr.:31 30 08 94

Torben: 20 87 62 00 · Jacob: 22 90 70 48 · mail@tmhl.dk · www.tmhl.dk

Reparation—køb—salg

v/ Finn Thomsen Ringvej 4, Styding Tlf 4050 7697

MEN’s CUT

Hammelev Bygade 11B

v/ Niels-Jørn Nielsen Tlf 7450 5040

Åbningstider

tirsdag 9-12 & 13-17

onsdag og torsdag13-17 & 19-22

fredag 9-12 & 13-18

mandag og lørdag efter aftale

2

Åh maj du søde milde

Juni 2024

Så kom det længe ventede forårsvejr med varme og solskin endelig til Danmark. Naturen findes nok ikke flottere end i maj og juni måned, og vi er jo bare heldige at bo i et område, hvor vi kan nyde det lige udenfor døren.

Siden sidst har vi fået alle generalforsamlinger vel overstået og det er mit klare indtryk, at det har været forholdsvis nemt at få alle udvalgsposter besat. Det glæder mig meget, fordi det er altafgørende, at vi er bredt funderet, og at vi er mange til at løfte i flok.

Nu er alle vore sommeraktiviteter også i fuld gang i HSUF. Vi står pt. med en fodboldafdeling, der har markant vokseværk, og det er helt fan- tastisk. Vi har fået indtil flere seniorhold på både herre- og damesiden, og vores ungdomsafdeling blomstrer. Hvis I går en tur i området, så prøv at lægge vejen forbi fodboldbanerne en tirsdag eller torsdag efter- middag. Det myldrer af liv. Det giver dog også lidt udfordringer med plads, især i forhold til omklædning. Det har derfor været nødvendigt at gøre brug af hallens omklædningsfaciliteter et par gange.

Et andet sikkert sted at møde mennesker er på padel/tennis anlægget. Jeg kan se at banerne den forgangne uge har været brugt 55 timer. Det er ganske enkelt imponerende. Klubmiljøet bliver også opdateret med en ny terrasse, så der bliver endnu flere muligheder for at nyde 3. halvleg på anlægget.

Nu begynder vi alle at se frem i mod vores byfest, der finder sted fra den 7. – 9. juni. Der er omdelt et omfattende program, hvor der vil være noget for alle. Det er et fantastisk sted at møde hinanden, f.eks. over en fadøl eller til grisespisning eller noget helt tredje. Jeg vil gerne opfordre alle, men især vores mange nye tilflyttere, til at kigge forbi en af dagene. Det plejer at være rigtig hyggeligt og et godt sted at møde hinanden.

P.b.v. Torben Føns

Forsiden:

Vi fortsætter årets tema, 50 års jubilæum for HSUF Nyt, og bruger et blad fra 1980 med en af Hans Jørgen Jessens forsidetegninger som baggrund. Motivet på Kirkestræde med det ældste hus i Hammelev er er vist kendt. Red.

3

Kultur og Fritids Award 2024

Thomas Fredsted fra Fritids– og kulturudvalget overrakte Årets Skulderklap

Mange tak til HSUF’s bestyrelse for indstillingen til Årets skulder klap og til Fritids- og kulturudvalget for at vælge os til prisen, som vi fik over- rakt ved et meget festligt arrangement på Harmonien i Haderslev.

Vi havde håbet på, og regnet med, at HSUF også blev kåret til Årets idrætsforening. Men det blev ved nomineringen og en flot videopræsentation og fortælling. Hammelev blev i den grad promoveret denne aften foran 400 medvirkende.

Med den glade flok af unge (og lidt ældre) bestyrelsesmedlemmer herunder, kan vi være stolte og fortrøstningsfulde for fortsat udvikling i HSUF og i Hammelev Sogn.

Vi vil gerne dele hæderen med alle de mange, mange frivillige, der året rundt gør en kæmpe indsats til fælles bedste.

Venlig hilsen Ejvind og Elna Petersen

Eigild, Mark, Morten, Gunnar, Steffan, Poul Erik, johannes, Linda, Elna, Ejvind, Preben, Per, Torben, Ditte.

Lidt om 50 kr. medlemskab

HSUF er ved at forenkle blandt andet systemet med medlemskortene.

OBS: i år omdeler vi IKKE den sædvanlige seddel angående indbetaling.

Hvis du gerne vil støtte HSUF men ikke har tænkt dig at deltage i en aktivitet, for eksempel

håndbold, yoga eller andet, så har du følgende muligheder for at betale de 50 kr. – eller gerne mere:

Alternativ 1: Det ønskede beløb kan betales via Mobile Pay til det femcifrede nummer 65345. HUSK tydeligt navn og adresse

Alternativ 2: Aflevere det ønskede beløb i en lukket kuvert til Tyge Lind, Tørningvej 4A, Hammelev. Husk at anføre tydeligt navn og adresse.

Både HSUF og hallen er afhængig af din støtte, og vi takker for hver en krone.

Tyge

HAPPY DAYS

Byfesten i Hammelev

Fredag d.7. juni - Søndag d.9. juni 2024

Program er afleveret i jeres postkasser

HSUF støtteklub og Hammelev jagtforening inviterer til helstegt pattegris ved byfesten.

Som noget nyt har vi i år været så heldige, at Jesper fra hamishus står for lækkert tilbehør til grisen.

Festlighederne foregår lørdag den 8/6 kl. 18.00 i teltet på pladsen. Det vil være muligt at købe billetter både fredag og lørdag i baren.

Pris:

Voksne 135 kr pr kuvert

Børn 60 kr pr kuvert ( børn under 4 år er gratis).

Vi glæder os til en festlig aften med jer alle.

5

Motionsrummet i Hammelev Hallen

Træf en aftale med en af vore DGI uddannede fitness instruktører og få tilrettelagt et træningsprogram, som passer lige netop til dig.

Instruktørerne har blå bluser, så man kan se, hvem der er tilknyttet motionscentret. Henvend dig bare, hvis der er spørgsmål.

Motionsrummets åbningstider:

Mandag til søndag kl. 5.00 - 22.00

Priserne er:

Periode Fitness

1 mdr. 160 kr

3 mdr. 425 kr

6 mdr.

750 kr

12 mdr. 1250 kr

1 times fitness 30 kr (koden bliver slettet dagen efter )

Spinning holder pause i sommermånederne

Cykling udendørs 150 kr

Hvis du har tilmeldt dig fitness, kan du spinne gratis.

Instruktører: Vicky Weitling, 20421423, og

Karina Blicher, 61684282, eller kontakt Hanne Mikkelsen 21380239. Få lavet et program. Det er gratis.

Der er ønske om, at man kan bruge motionsrummet 1 time. Det er især medlemmer, der er hjemme fra efterskole, der gerne vil have denne mulighed. Man kan tilmelde sig via hjemmesiden. Koden bliver slettet dagen efter.

Ung-fitness, Er for 14-16 årige hvor man 10 gange skal følge en instruktør. Der er ingen hold i sommermånederne. Der starter et nyt hold til efteråret. Du kan kontakte Hanne Mikkelsen 21380239.

Hvordan bliver man medlem?

Ønsker man medlemskab til Pusterummet, kan man henvende sig til Hanne Mikkelsen, Hammelev Bygade 9, eller ringe eller sms’e på 2138 0239.

Betaling via hjemmesiden: HSUF idræt og leg./idrætstilbud/fitness. Der finder du, hvor lang en periode, du ønsker at være medlem. Når der er betalt, får du en 5 cifret kode på kvitteringen. Koden skal bruges ved hallens indgang, hvis der er låst, og ved døren til Pusterummet.

Husk at gemme kvitteringen på din telefon, da det er dit bevis på, at du er medlem.

Jeg sender jer en sms, når jeres kort er ved at være udløbet. Hvis I ikke forlænger medlemsskabet, sletter jeg koden.

Vh. Motionsudvalget/ Hanne Mikkelsen

6

HAMMELEV CYKELMOTION

....cykler hver tirsdag kl. 18.30 fra hallen .

Hold 1 cykler ca. 20 km.

Hold 2 cykler ca. 35 - 40 km.

Alle slags cykler er velkomne .

Kom med ud og se det flotte område, vi bor i, - få motion, frisk luft - og et hyggeligt samvær .

Tur lederne holder sommerferie i hele juli.

Hilsen motionsudvalget

Inga Aagaard tlf.

7

Hammelev Hallen - hvor kom den lige fra ?

Jo, tilbage først i 1970érne var der i Hammelev, som i så mange andre landsbyer, en masse aktive borgere, som gik sammen med planer om at lave indendørs aktiviteter - og mange idrætshaller blev bygget i denne periode. I 1977 stod Hammelev Hallen færdig. En selvejende institution opført af frivillige, med et valgt repræsentantskab og en bestyrelse med ansvar for drift og økonomi.

Til sådan en institution hører et sæt vedtægter med bl.a. en formåls paragraf;

Institutionen har til formål at eje Hammelev Hallen for derigennem at skabe rammerne for idrætsudøvelse for medlemmer af ungdoms- og idrætsforeninger, samt tilgodese andre almene formål.

Vi har i Hammelev ikke længere kun en idrætshal, men faktisk et mini center med keglebaner, motionsrum, springsal med springgrav, overdækket padelbane, tennisbane - mulighed for alt, hvad der kan laves af aktiviteter i sådanne omgivelser. En stor del af dem, som var med til at bygge hallen, er stadig aktive og frivillige.

I hallen gennemføres, og det primært henover “den mørke tid”, aktiviteter i både dag- og aftentimerne. Rigtig mange fra helt små børn til ældre og pensionister, er i gang i løbet af døgnet og ugen.

Næsten alle aktiviteter tager udgangspunkt i frivillige tilbud sat i gang i regi af HSUF - en del har været i gang siden 1977, og nye er kommet til gennem årene. At være en del af noget i bevægelse, noget som udvikler sig, noget, hvor man gør noget godt for mange, er drivkraften som gør, at mange frivillige engagerer sig, tager ejerskab og deltager som aktiv eller frivillig.

I hallen bestræber vi os på at skabe gode rammer og attraktive lokaler for de aktive. Vi har i vores halbestyrer, Preben Hjortlund, en daglig leder, som altid er klar til at hjælpe eller vise nye rundt i lokaler og faciliteter og fortælle om, hvad der er af tilbud.

Økonomien i at drifte en sådan institution er bundet op på en driftsoverenskomst med Haderslev Kommune, hvor vi modtager ca. 1.4 mio. til at drive og vedligeholde hallen, - det vil sige til lønomkostninger, lys og varme, vedligehold m.m. .

Vi er fornuftigt kørende økonomisk og synes selv, vi formår at få det til at lykkes, men skal også understrege, at havde vi ikke rigtig meget hjælp fra en masse frivillige, ville vores hal ikke tage sig ud, som den gør.

Er du ny i Hammelev, vil vi gerne byde dig velkommen i hallen. Du kan ofte møde vores Halbestyrer Preben, og oplyser du, at du er ny i Hammelev, får du helt sikkert tilbudt en rundvisning.

Vil du ikke gå forgæves, kan du aftale tid med ham på telefon 51520923.

8

Hvad vil vi gerne være kendt for i Hammelev hallen?

at det er stedet, hvor alle er velkomne

• at det er stedet, hvor man mødes

• at vi er åbne for nye idéer

• at vi er miljøbevidste (vi har faktisk, takket være mange frivillige energioptimeret rigtig meget i hallen)

• at man er velkommen til at gå eller cykle, når man skal i hallendet er miljøvenligt, og det giver frisk luft (vi ved også godt, der er nogen, som kommer udefra, og hvor gående eller cyklende transport er for langt).

• at det er et rart sted at komme. at alt hvad der sker i hallen, sker i samarbejde med HSUF

Hallens repræsentantskab består pr. maj 2024 af:

Morten Skøtt, Troels Hass, Inge Jochimsen, Suna Helena Simonsen, Johanne Broderen Lind, Kenn Johannsen, Torben Føns, Jens Hørlyck, Margrethe Mikkelsen, Flemming Anker, Christian Schilling, Johannes Hansen.

Bestyrelsen:

Per Riber Rasmussen, formand, John Schmidt, Næstformand

Mona Jørgensen, kasserer

Lise Ludvig, sekretær

Poul Erik Jensen, medlem

Så kan vi meget mere. På Hallens vegne, Per Riber Rasmussen

9

PADEL & TENNIS

Foråret har budt på STOR aktivitet på padel/tennis anlægget.

I april måned var der

# Åben Padel for AKTIV FRITID (2 gange)

# Åben Padel for børn mellem 10-16 år (3 gange)

# Optimering af faciliteterne ved padelbanen

# Renovering af tennisbanen, der næsten druknede i regn

I maj måned var der

# Tennis hver tirsdag + fredag formiddag for pensionister

# Padel for AKTIV FRITID hver mandag + torsdag formiddag (16 personer)

# Padel træning for børn med Nisse (5 fredage med 8 børn)

# Padel træning for kvinder med Anne (2 gange med 23 kvinder totalt)

# Padel træning for mænd med Jeppe (2 gange med 26 mænd totalt)

# Etablering af udendørs terrasse i forlængelse af nuværende terrasse

Disse aktiviteter i maj fortsætter også i juni.

HSUF Padel & Tennis vil hermed gerne sende en STOR TAK for den fremragende, frivillige indsats, der laves på banerne og omkring anlægget!

Her følger billeder fra et par måneder med den frivillige indsats og dejlig aktivitet ved banerne.

10

Kanon indsats af mange frivillge

11
FORTSAT GOD SÆSON TIL ALLE!

Gymnastikudvalget efterlyser instruktører

Om ca. 4 måneder starter en ny gymnastiksæson. Vi er så småt i gang med at planlægge den nye sæson. Vi har allerede en del instruktører og hjælpere til den nye sæsons børne- og voksenhold. Vi kan dog sagtens bruge flere. Hvis det er noget for dig og/eller du ønsker at give en hånd med, så kontakt én fra gymnastikudvalget (se bagerst i bladet) –jo før jo bedre.

Kolbøttehilsner Gymnastikudvalget

Her blev der lige plads til et par billeder mere fra Padel-Tennis

12

Pop-up hold:

Det har i den netop afsluttede sæson været et hit med Pop-up hold. Der har været 2 omgange med tirsdags-træning for kvinder, hvor der begge gange var rigtig god tilslutning.

I april og frem til starten af maj var der et Pop-up hold i springgymnastik, for børn fra 2. klasse og opefter, hvilket var en kæmpe succes.

Ida Marie Bram og Valdemar Hørlyck deltog begge på Pop-up springholdet og fortæller følgende:

“Det var fedt at der var endnu mere spring selvom gymnastik-sæsonen egentligt var slut. Det var vildt sjovt og spændende at være med. Vi lærte noget nyt hver gang og vi havde nogle gode trænere med masser af god energi. De var gode til at rette på os og til at give os masser af ros.

Vi havde også små konkurrencer med f.eks. håndstand, og det var sjovt.

Gymnastik giver et godt fællesskab og vi var gode til at heppe på hinanden”.

Hvis nogen skulle få lyst til at lave et Pop-up-hold for børn, voksne, familier el.lign., eller har en rigtig god idé til et Pop-up hold, så hiv endeligt fat i en fra gymnastikudvalget (se oplysninger bagerst i HSUF Nyt).

Med et Pop-up hold har du mulighed for selv at være med til at bestemme hvilket hold der udbydes i en selvbestemt periode.

Pop-up holdene træner typisk mellem 5-10 gange.

Vh Anne Mette Wiborg Bram, Gymnastikudvalget

13
Ida Marie og Valdemar

Nyt fra Borgerforeningen

Generalforsamling afholdt 16.April 2024

Ny bestyrelse:

Formand: Benny Nielsen: benny@vi2net.dk, +4520240898

Sekretær: Anita Blenner: blennerwestergaard@gmail.com

Kasserer: Børge Christensen: borge.christensen@gmail.com

Suppleant: Thomas Fredsted: thomasfredsted@hotmail.com

Nyt koncept/ nye vedtægter for Borgerforeningen.

Alle beboere i Hammelev sogn er medlem af Borgerforeningen. Beboere (+18 år), der møder op til generalforsamlingen, har stemmeret.

Fremover ingen opkrævning af kontingent. Drift forventes finansieret ved donationer, + forventet andel i BorgerBudgetmidler, + brugerbetaling ved deltagelse i arrangementer, samt generelle besparelser.

Beboere opfordres til at donere 75- 200Kr til Foreningens drift.

Alt efter formåen og hvad man nu mener, Borgerforeningens indsats er værd for en selv. MobilePay:81334

Borgermøde afholdt 15. Maj 2024 i Hamishus. Se referat næste side.

BorgerBudget / Landsbypenge:

Igen i år får vi 50.000 kr. af Haderslev Kommune til projekter i sognet – til glæde for flest mulige.

Har du et projekt:

-beskriv det kort, -læg et budget, -læg en tidsramme, -skriv, hvem der er kontaktperson med navn, tlf.nr. og mail-adresse – og send det senest 15. august til Hammelev Sogns Borgerforening/ benny@vi2net.dk fortsætter næste side

14

(fortsat Borgerbudgettering):

Borgerforeningen vil samle forslagene og invitere borgere og forslagsstillere til et præsentationsmøde i Hammelev Hallen den 29. august kl. 19., hvor de indsendte forslag præsenteres af stillerne. Derefter arrangeres en afstemning, hvor forslagene prioriteres efter tilslutning/ stemmer. Det er forslagsstillerne til de prioriterede projekter, der vil få ansvaret for projektets gennemførelse.

Referat Borgermøde d. 15 maj.

Leder Louise Bredvig Mimoun startede mødet med lidt information om Børnenes Hus Hammelev, som er en selvejende institution, som pt. har 86 børn. Børnehaven er pt. på dispensation i de gamle bygninger i SFO'en pga pladsmangel. Prognosen ser godt ud mht. børn, og lige nu har Børnenes Hus Hammelev ingen problemer hverken med for lidt børn eller mangel på personale.

Anne Kirsten Frøkjær leder på Hammelev skole måtte desværre melde afbud pga sygdom.

Herefter status ved rundkørsel med arbejdsgruppen, fremlagt af Troels Hass og Thomas Fredsted. Der er lavet aftale om tankstation, 18 lade standere, samt restaurant kæder, og indenfor 14 dage underskrift på butik (Netto). Og høringssvar indenfor 8 mdr..

Kim Michaelsen fortalte om de nye ændringer i Pamhule Skov, som bliver til urørt skov. I en urørt skov vil man have store græssere. Her bliver der tale om køer. Alle invasive arter skal fjernes, såsom gran og fyr. Der vil komme hegn, som alle steder stadig ikke er helt på plads. Men der vil ikke være nogen restriktioner for nogen, alle må gå i skoven. Stierne bliver som de er, og vandet vil sikkert komme til at løbe over ved Hindemade.

Bitten Jensen, landditrikskoordinator ved Haderslev kommune, fortalte om de forskellige penge puljer man kan søge. Der er tale om område / fornyelsmidler, landdistrikts puljer, samt unge budgetterings puljer. Samtidig gennemgik hun vigtigheden af fokus planer og vil komme ud og be- søge borgerforeningen og gennemgå, hvordan man bruger dem på den bedste måde.

Til sidst blev vi opdateret af Anna Maria Bohsen omkring status vedrø- rende støj fra motorvejen. Der vil komme nyt asfalt på om 2 år, og arbejdsgruppen bestående af Anna Maria Bohsen, Anita Blenner og Lars Mikkelsen arbejder videre med støj reducerende tiltag.

Et rigtig godt Borgermøde med stor tilslutning, gode spørgsmål og debatter.

På vegne af Borgerforeningen/ Benny Nielsen.

15

Fodboldafdeling i vækst

Fodboldafdelingen har siden det seneste HSUF Nyt kom ud, fået tilgang af endnu et Dame og et Herre Senior hold som vi byder velkommen i klubben.

Udover det er der startet et nyt hold op for de mindste årgange 2019 og 2020, som hver onsdag mellem 16:30 – 17:30 nyder glæden ved fodbolden.

De gule og blå farver bliver repræsenteret flittigt i denne tid, hvor der bliver afviklet en masse kampe lige fra de yngste årgange op til Senior, Oldboys og Veteraner.

Vil dog lige fremhæve 2 CUP turneringer som har været til stor glæde for nogle af vores ungdomshold på det seneste, Pandekage CUP i Vedsted som blev afviklet Kr. himmelfartsdag og var som altid en god oplevelse. De flotte resultater gør at vi skal finde plads til flere pokaler i fodboldklubben.

Pinse CUP i Haderslev var med ca. 3000 fodboldspiller og hold fra blandt andet Tyskland, Holland, Tjekkiet og Færøerne, en stor oplevelse for det mix hold at U10-11 og 12 spiller som var afsted. Det er ikke så ofte at vi ser Hammelev SUF vs VFL 93 Hamburg spille kamp.

Fodboldaktiviteter i forbindelse med Happy Days

Lørdag d. 8. juni vil der være mulighed for at se en masse god fodbold, vi starter med U10 som spiller 2 kampe om formiddagen og om eftermiddagen vil HSUF´s 2 damehold tørne sammen i en kamp om æren. Afsluttende vil Hammelev oldboys tage imod puljens tophold Starup UIF. Kom og hep på de gule og blå

Fodbold fortsætter

16
…..

HUSK tilmelding til fodboldskole:

I sommerferiens uge 27 vil vi igen i samarbejde med Fodbold & Event tilbyde fodboldskole for alle årgang 2018-2011. Se alle detaljer om fodboldskolen og foretag jeres tilmelding på hjemmesiden: fodboldogevent.dk/fodboldskole.

Alle træningstider og kontaktpersoner til de enkelte hold kan altid fin- des på www.hsuf.dk/idraetstilbud/fodbold/

Hammelev Krolf

Hammelev Krolf afholdt krolftræf i Hammelev Hallen lørdag d. 9. marts 2024

Der var deltagelse fra Lunderskov, Vojens, Gram, Toftlund, Seest, Fredericia, Skodborg, Lunderskov, samt Hammelev.

Der var i alt 53 deltagere.

Træffet blev afviklet uden problemer, og gav to førstepladser til Hammelev, idet Kirsten Kyhl tog førstepladsen i damerækken med 119 slag og Just Mikkelsen tog førstepladsen i herrerækken med 113 slag og begge kvalificerede sig til supertræf i Gram Lørdag d. 3. august.

Kirsten Kyhl Hammelev 119 slag

Lene Thomsen Lunderskov 121 slag

Else Christensen Seest 126 slag

Just Mikkelsen Hammelev 113 slag

Erling Fjelsted Vojens 117 slag

Kai Jørgensen Lunderskov 119 slag

Stor tak til vore sponsorer som er Rema 1000 Simmerstedvej, Rema 1ooo Vojens og Vojens boghandel. Udendørs krolf er kommet godt i gang. Vi har fået nye medlemmer, så vi er nu er oppe på 29 spillere.

Vi har fået fliser i bålhytten, samt en udendørs plads til borde/ bænkesæt.

En stor tak til Støtteklubben for pengestøtten, samt Team HSUF for den store hjælp til lægning af fliserne.

Den 10. august afholder vi klubmesterskab i Hammelev på vores hjemmebane.

Der er inviteret 9 klubber.

Mvh. Leif Andersen Hammelev Krolf

17

Nyt fra Kegleafdelingen

Så sluttede kegle-sæsonen 2023/24. Vi holder nu lukket de næste par måneder, hvor vi får tilset og serviceret banerne, så de igen står knivskarpe og klar til en ny sæson til august.

Vores turneringshold har i den forgangene sæson klaret sig ganske godt.

Licenskeglerne fik den længe ventede 1. plads i Serie 1, og rykkede derved op i 2. Division fra næste sæson. Tillykke til Robert, Ole, Svend Aage og Henning, og held og lykke, når de skal til at prøve kræfter med de øvrige divisionshold.

I Jysk Senior-kegler vandt ”Talenterne” i Serie 5 bronzemedaljer. De rykker muligvis op i Serie 4 til næste sæson, da man skal have udlig- net de øvrige serier, så der er minimum 10 hold i hver serie. Vores øvrige 7 hold, som er repræsenteret i Jysk Senior Kegler, klarede sig hæderligt og er klar til at repræsentere klubben igen til næste sæson.

DM for Old Boys og Senior-Kegler

I løbet af foråret har Dansk Kegle Forbund afviklet danske mesterskaber for Old Boys samt Senior-Kegler.

I Old Boys havde Hammelev 4 herrespillere med, nemlig Ole Nielsen, Robert Sørensen, Svend Aage Christensen og Henning Jochumsen. Dette blev afviklet i Roskilde den 11. maj, og her blev Svend Aage Christensen bedste Hammelev kegler med en 13. plads. De 3 øvrige Hammelev-spillere sluttede i den nederste halvdel.

I Senior-kegler (50+), som blev afviklet den 22. maj ligeledes i Roskilde ,havde vi Lilly Schütt og Ellen Hänel med hos damerne, mens Jørgen Kjær var repræsenteret hos herrerne for Hammelev. Her blev Ellen Hänel bedste Hammelev spiller med en 6. plads. Der deltog 32 spillere i hver række.

Ved Jysk Mesterskab klarede Hammelev sig noget bedre. Her blev Jørgen Kjær jysk mester hos herrerne, mens Lilly Schütt blev nummer 3 hos damerne.

Den 20. april afviklede D.Ke.F. Dansk Pokal Mesterskab i Hammelev. Her havde man mulighed for at se nogle af vore bedste kegle-spillere, hvoraf flere også repræsenterer landsholdet, i action. Odense vandt mesterskabet foran Madsby fra Fredericia, mens Kifa fra København tog sig af 3. pladsen.

Til næste sæson skal der ikke længere indløses medlemskort (kr. 50,pr. person). Til gengæld stiger banelejen til kr. 65,- pr. time for en dobbeltbane for medlemmer. Alle holdledere vil modtage information vedrørende den nye sæson på mail fra udvalget.

Tilbage er kun at sige tak for en god sæson og ønske alle en god som- mer. Vi ses igen til august, når en ny sæson starter op. Kegleudvalget

18

Elevernes sommerferie nærmer sig med hastige skridt, og et nyt skoleår står for døren, men først skal vi sige farvel til 22 elever i 6 klasse. De unge mennesker har her i april, som sædvanligt, ydet en kæmpe indsats for at få årets skolekomedie op at stå. Det var en særdeles underholdende aften for både elever og voksne. Godt gået 6 klasse. Den sidste dag før ferien tager vi behørigt og festligt afsked med dem.

I det nye skoleår byder vi velkommen til 22 elever i kommende børnehaveklasse. Børnene har allerede haft et par ” skoledage” her i maj måned, som et led i vores samarbejde med Børnenes Hus om den glidende overgang. I år har vi været speciel, da den store gruppe i børnehaven har haft til huse i to af Sfo`ens lokaler. Både børn såvel som voksne har derfor dagligt kunne sige hej til hinanden. Vores nye Børnehaveklassele- der Ida har også deltaget et par formiddage i børnehaven, og da vi i år modtager 3 børn fra Hulahoppen, har hun selvfølgelig også været et par dage på besøg i Vojens. Vi er spændte på om tiltagene vil lette overgangen til skolen. Vi føler os i hver tilfælde godt klædt på til og tage imod de nye skolebørn.

I mit sidste skriv dette skoleår vil jeg igen gerne, men bestemt, henlede opmærksomheden på, at vi som voksne er rollemodeller for børnene. Brug fodgængerovergangen og lad være med at skrå over vejen ved skolen, følg skolepatruljens anvisninger, stands ved fortovskanten, men kun i kørselsretningen (allerhelst så vi gerne at eleverne blev sat af på skolens parkeringsplads), sidst men ikke mindst sæt hastigheden ned (især hvor børn færdes).

Med ønsket om en rigtig god sommer

På Hammelev Skoles vegne, Anne Kirsten Frøkjær

19
Hammelev Skole

Jeg skal i hvert fald ikke sidde i et menighedsråd!

Mød dit menighedsråd

Du spørger måske dig selv, hvad i alverden du skulle lave i et menighedsråd. Det er der faktisk mange grunde til. Kan du svare ”ja” til bare én af disse ”pinde”, så er du den oplagte kandidat til Hammelev Sogns Menighedsråd:

- Det er vigtigt for vores lokalsamfund, at vi har en lokal kirke

- Det er vigtigt, at de ansatte i kirken har gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø

- Det er vigtigt, at kirken bidrager med socialt arbejde i lokalsa fundet

- Det er vigtigt for lokalsamfundet, at vi har en kirke for alle, som fx afholder spaghettigudstjeneste, arrangerer foredrag, udbyder korsang for børn og voksne, osv., osv.

- Det er vigtigt, at kirken har et godt samarbejde med øvrige foreninger og institutioner i sognet

- Det er vigtigt, at kirken følger trop i forhold til bæredygtighed og klima

- Det er vigtigt, at kirken har en sund og ansvarlig økonomi, og at pengene bruges, der hvor de gør mest gavn

- Det er vigtigt at sikre vores fælles kulturarv (i form af bygning og inventar)

Find selv på flere ☺

Men hey; hvad med det der med at tro?

Troen er lidt som en sommerdag ved havet eller ved en udendørs pool. Nogle går ”all in”, andre går kun i til knæene eller måske navlen. Der er også dem, der sidder på kanten med fødderne i vandet, og så er der dem, der står og kigger på vandet på afstand.

Uanset hvor du befinder dig; om du er nede i vandet, eller om du står og kigger på det, så er der plads til dig i menighedsrådet – og i den danske folkekirke.

Tro er heldigvis noget, vi har for os selv. Og der er ikke en rigtig eller forkert tro.

Det altafgørende er, at du synes, at det er vigtigt, at vi har en lokal kirke her i Hammelev Sogn, og at du vil give dit bidrag til en velfungerende kirke for sognet og for de ansatte.

Metaforen er i øvrigt tyvstjålet fra podcasten: ”Hvad ville Jesus have sagt”.

Det formelle – hvem, hvad, hvor og hvornår:

Valget finder sted tirsdag den 17. september 2024 kl. 19 i Sognehuset (Kirkeforte 6).

Alle er velkomne, men man skal være over 18 år og medlem af folkekirken både for at stemme og for at stille op.

Sandholt

20

Gudstjenesteliste juli-september 2024

3. s. e. tri., 16. juni

4. s. e. tri., 23. juni

5. s. e. tri., 30. juni

6. s. e. tri., 7. juli

7. s. e. tri., 14. juli

8. s. e. tri., 21. juli

9. s. e. tri., 28. juli

10. s. e. tri., 4. august

11. s. e. tri., 11. august

12. s. e. tri., 18. august

13. s. e. tri., 25. august

Spaghettigudstjeneste,

29. august

Højmesse kl. 10.30 i v. MBE.

Højmesse kl. 10.30 v. JAG.

Højmesse kl. 10.30 v. JAG.

Gudstjeneste i HK kl. 10.30 v. JAG

Gudstjeneste i HK kl. 14.00 v. JAG.

Ingen gudstjeneste i HK, der henvises til Sommersted

Gudstjeneste i HK kl. 10.30 v. Samuel Skadkær-Munch

Gudstjeneste i HK kl. 14.00 v. Martin Bonde Eriksen.

Ingen gudstjeneste i Hammelev, der henvises til Vedsted.

Gudstjeneste i HK kl. 14.00 v. MBE.

Søgudstjeneste kl. 10.30 v. Vedsted sø i gryden m. SSM, MBE og JAG.

Spaghettigudstjeneste i bålhytten kl. 17.15 i sogneparken. Med efterfølgende fællesspisning i bålhytten. Spaghetti og kødsovs. Spisning 30 kr. for voksne, børn gratis. Spejderne medvirker. Gudstjenesten er for børn og børnefamilier.

14. s. e. tri., 1. sept. Gudstjeneste i HK kl. 10.30 v. JAG.

15. s. e. tri., 8. sept. Gudstjeneste i HK kl. 10.30 v. JAG.

16. s. e. tri., 15. sept. Gudstjeneste i HK kl. 10.30 v. JAG.

17. s. e. tri., 22. sept. Fælles korgudstjeneste kl. 10.30

i Oksenvad Kirke for kor fra Hammelev, Sommersted-Oksenvad og Vedsted sogne. Gudstjenesten vil være fyldt med musik.

18. s. e. tri., 29. sept. Familiehøstgudstjeneste kl. 14.00 m. efterfølgende spisning og auktion i sognehuset af medbragte høstgaver. Børnekoret medvirker v. gudstjenesten.

19. s. e. tri., 6. oktober Gudstjeneste i HK kl. 10.30 v. JAG.

21

Indskrivningsmøde for kommende konfirmander

Torsdag den 20. juni kl. 16.00 i Hammelev Sognehus: Der afholdes indskrivningsmøde for kommende konfirmander og deres forældre med konfirmation 4. maj 2025 og konfirmationsforberedelsesopstart 3. september 2024.

Ved mødet er det muligt at lade sit barn indskrive til konfirmationsforberedelsen i Hammelev Sogn. Her orienteres desuden om konfirmandforberedelsens indhold og særlige datoer, det forventes den enkelte konfirmand deltager i som del af sin samlede konfirmationsforberedelse.

Tilmelding til konfirmationsforberedelsen kan ske ved at udfylde en indmeldelsesblanket og aflevere den hos sognepræst Julie Aulkær Glöe, Hammelev Bygade 7, 6500. Den kan også udfyldes på mødet. Tilmeldingen kan også ske digitalt via folkekirken.dk under fanen ”konfirmation”. Man kan også få blanketten inden mødet ved at henvende sig til Julie, tlf. 2026 6513.

KONCERT:

Sacred Music i Hammelev Kirke lørdag d. 31. august kl. 19.30. Pris 125 kr. Billetter kan købes via www.triolive.dk eller i døren.

Vi får besøg af:

Da Jakob Bro udgav pladen ’Strands’ med Palle Mikkelbor g og Marilyn Mazur stod anmelderne i kø med rosene ord. Bla. gav Politiken 6 hjerter med ordene: ”Alt på albummet er vigtigt – og mesterligt”.

Tre af dansk jazz største kapaciteter fra hver sin generation mødes i et spontant og udforskende territorium og maler et sfærisk og dybtfølt melodisk øjebliksbillede. Der er luft i musikken, stor frihed og et fælles ønske om at skabe noget, der ikke nødvendigvis kan forklares, men mærkes.

”Det er en søgen efter mening. Hvis jeg må blive så højtflyvende. Er der en mening, og hvis der er, kan jeg forstå den og være med?”, som Palle Mikkelborg forklarer sin musiske livsrejse i Jørgen Leths og Andreas Koefoeds film Music For Black Pigeons, der er blevet vist på filmfestivaler i hele verden.

22

Palle Mikkelborg (f. 1941) og Marilyn Mazur (f. 1955) deler en lang musikalsk historie. Mazurs bidrag til Palle Mikkelborgs ambitiøse storværk Aura, dedikeret til og indspillet med Miles Davis, førte til, at den danske percussionist i midten af 80’erne kom med i Davis’ band og senere turnerede med Gil Evans, Wayne Shorter og Jan Garbarek.

Jakob Bro (f. 1978) har udgivet 16 albums som bandleder og blev et anerkendt navn på den internationale jazzscene efter at have spillet med Paul Motian, Tomasz Stanko, Lee Konitz m.fl.

Efter at have krydset veje i en årrække dannede Jakob Bro og Palle Mikkelborg en ny konstellation i forbindelse med to koncerter på Copenhagen Jazz Festival for ti år siden. Gradvist fødtes idéerne til deres første, fælles studiealbum Returnings. Albummet udkom på ECM Records i 2018 til store anmelderroser, ikke mindst i Politiken, hvor musikredaktør Thomas Michelsen gav seks ud af seks hjerter under overskriften: Returnings er som faldende blade og langsomme skridt. Det er simpelthen ren skønhed. Efter en kort pause fra scenen vendte Mik- kelborg tilbage i samspil med Jakob Bro og Marilyn Mazur på en magisk aften i DR Koncerthusets koncertsal, som nu er blevet dokumenteret af ECM Records på albummet Strands, og som kan opleves eksklusivt i 2024, bla. ifm. Sacred Music.

Lineup:

Jakob Bro - guitar

Palle Mikkelborg - trumpet, flugelhorn;

Marilyn Mazur - percussion

Projekt:

Sacred Music er en koncertrække over 5 dage med 4 orkestre i 15 kirker, hvor fordybelse, hengivenhed og refleksion er gennemgående temaer i musikken, der præsenteres.

Kirkerummet kan nemlig noget helt specielt og har typisk en aura af andægtighed samt en meget stor og lang resonans, hvorfor de enkelte orkestre er udvalgt på baggrund af dette:

Jakob Bro / Palle Mikkelborg / Marilyn Mazur

Svaneborg/Kardyb

Nils Økland /Sigbjørn Apeland Duo (NO) Lis Wessberg / Maj-Berit Guassora / Jesper Thorn : Isens Ekko Orkestrene kan opleves rundt i hele Trekantområdet i perioden og koncertrækken afsluttes med en signaturkoncert med Bro/ Mikkelborg/Mazur+Økland i Skt. Nikolaj kirken i Kolding d. 1. september, hvor lokale sangere fra kirken og MGK vil optræde sammen med orkestret. Samlet program for trekantområdet kan ses på www.triolive.dk.

23

Børnekor for drenge og piger i 1.-2.-3. klasse:

Efter sommerferien tilbydes der børnekor for 1.-2.-3. klasse hver onsdag efter skole kl. 13.15-14.45 i sognehuset, Kirkeforte 6. Første gang er den 14. august.

Det er korleder Lene Jørgensen, der vil lede koret, som vil synge et børnevenligt og blandet repertoire. Hele kroppen bruges, da vi både vil danse og lave fagter. Derfor læres alle sange også udenad. Du bliver glad af at synge i kor, og det giver et helt særligt fællesskab med andre. Du får nye venner på tværs af klassetrin og får fede oplevelser. Koret synger også af og til sammen med Vedsted Sogns Børnekor.

Børnekoret vil optræde ca. 5 gange om året: høstgudstjeneste, adventsgudstjeneste, julekoncert, fastelavnsgudstjeneste, forårskoncert samt af og til på skolen. Nærmere oplysninger og tilmelding til korleder Lene Jørgensen

Hammelev Rytmiske Sognekor og Børnekoret ved friluftsgudstjenesten på Tørning Mølle 2. pinsedag. Korleder Lene Jørgensen.

24

Hammelev Rytmiske Sognekor:

Allerede fra slutningen af august mødes sognekoret igen for at synge sammen i et dejligt og åbent fællesskab, hvor der altid er plads til nye sangere. Du behøver ikke at have sunget i kor før, da glæden ved at synge har første prioritet. Sognekoret er et lejlighedskor, der mødes forår, efterår og til jul, og det koster ikke noget at være med. Der øves 4 gange og afsluttes med optræden i en kirkelige sammenhæng.

Dette efterår er der traditionen tro fælles korgudstjeneste, hvor voksenkorene fra Hammelev, Vedsted og Sommersted/Oksenvad synger sammen. I år foregår det lidt tidligere, end vi plejer – nemlig søndag den 22. september kl. 10.30 i Oksenvad kirke, hvor korene vil synge hver for sig og sammen.

Vi starter derfor øvningen allerede fredag den 30. august kl. 16.0018.00. De øvrige øvegange er: torsdag den 5. september og torsdag den 12. september kl. 19.00-21.00 samt fredag den 20. september kl. 16.00-18.00 i sognehuset. Der må desuden påregnes en øveaften med de andre kor torsdag den 19. september kl. 19.00 i Oksenvad kirke. Nærmere oplysninger og tilmelding til korleder Lene Jørgensen LENJO@km.dk eller mobil 61407699.

KORLIV - Folkekirkens Kororganisation arrangerer et voksenkorstævne lørdag den 14. september kl. 10.00-16.00 i Gram Fritidscenter.

Overskriften er "Det intelligente kor", hvor vi vil prøve korsang af en mere improviserende karakter. Der er ingen forberedelse inden stævnet, og alle kan være med. Da Hammelev kirke er medlem af KORLIV, koster det kun 150,- kr. inkl. frokost og kaffe. Tilmelding og betaling sker til Lene Jørgensen senest den 25. august, så sendes en samlet tilmelding. Nærmere omtale kan også rekvireres ved Lene.

Mobil: 61407699 Mail: LENJO@km.dk

25

Hvad er der sket siden sidst?

For dig, som endnu ikke følger med på vores Facebook side, vil vi stolt vise dig lidt billeder af de sidste arrangementer vi har deltaget i.

Egentlig synes vi billederne taler for sig selv, men kort vil vi sige, at Hammelev Spejderne deltog igen i år, i Lysfesten på Haderslev Kaserne. Det er en kæmpe oplevelse for store og små, at gå gennem byens gader i sådan et stort optog, for derefter at afslutte på kasernen.

26

Der blev igen afholdt Pinsegudtjeneste på Tørning Mølle, hvor vi deltog. Rune Gruppen ( Spejderne i Vojens) lavede Portalen.

Der blev også bagt Snobrød på bål. Både børn og voksne nød den dejlige solskinsdag.

Læs mere om os, på Facebook samt vores hjemmeside.

27

Hjælp

28 Effektiv lektiehjælp FEGU Hammelev Læseskole
til læse– og staveproblemer, matematik, engelsk og tysk.
23, Hammelev
Vojens
61 24 54 96 Ingridllh@hotmail.com
Ingrid Hansen Christiansdalvej
6500
Tlf.

Hjælp til gåture - gå-værter

Haderslev Kommune mangler hjælp til gåture. Kaldes gå-værter

Er det noget for dig? Så læs videre:

Gå grupperne er en del af seniorer i bevægelse.

Målet er at styrke seniorernes mulighed for fysisk aktivitet – på tværs af foreningers øvrige idrætstilbud.

Indsatsen koordineres i tæt samarbejde imellem Kultur og Fritid

Gå grupper, gå-værter og gå-venner tilpasses borgerne, så alle kan være med.

Gå-værterne arrangerer turene på faste tidspunkter eller en gang i mellem.

Deltagerne kan være alle borgere, der lige mangler det sidste ”pift”. Værterne er dem, der kan lide godt fællesskab og at sætte ting i gang.

Dorte Lange fra Haderslev Kommune kommer gerne herud og fortæller om gå-arrangementet.

Du kan kontakte Dorte Lange fra Haderslev Kommune eller Henning Thomsen, som er lokal Hammelev beboer.

Vi håber, at vi høre fra dig

Med venlig hilsen

Dorte Lange Henning Thomsen

Tlf. 74340306 40416543

doev@haderslev.dk

bh.thomsen@msoutlook.dk

Al henvendelse vedrørende vandværket, også ved driftsforstyrrelser mm, bedes meldt til tlf. 7450 7003. www. hammelev-vandvaerk.dk

29

For hver handel I gør hos os, giver vi 5% rabat lige til afregning til HSUF.

Vær opmærksom på denne støtte til HSUF (red.). Husk at sige, du er fra HSUF.

Hammelev

Damefrisør Kirsten

Blicher-Nielsen

Bøgevej 11, Hammelev, tlf 7450 7479

åbent:

tirsdag kl. 8 til 12, onsdag kl. 8 til 12, torsdag kl. 8 til 19, fredag kl. 8 til 19 og lørdag kl. 7 til 12

30

Støtteklubbens vinderliste april 2024

31
Medlem Navn Adresse Sted Gevinst 226 Ditte F. Petersen Knagsledvej 3 Tørning 200,00 724 Paul Juul Nørremark 5 Vojens 200,00 145 Vagner Petersen Egevej 3 Hammelev 200,00 105 Helle Mandrup Tørning Banke 16 Hammelev 100,00 452 Marcia Svensson Pilevej 4 Hammelev 100,00 379 Nis C. Nissen Hamisgårdvej 15 Hammelev 100,00 686 Ann Plath Hamisgårdvej 5K Hammelev 50,00 121 Ejvind Petersen Hasselvej 14 Hammelev 50,00 75 Erik Hansen Tranevej 7 Hammelev 50,00 101 H.J. Gram-Hansen Hamisgårdparken 3D Hammelev 50,00 524 Hanne Mikkelsen Hammelev Bygade 9 Hammelev 50,00 1066 Heidi Bramsen Tørning Banke 13 Hammelev 50,00 495 Helle Holm Tørning Banke 20 hammelev 50,00 373 Jan Guldbrand Nyvej 11 Styding 50,00 271 Jesper Petersen Christiansdalvej 10 Hammelev 50,00 462 Jette Tiedemann Jyllandsgade 10 Vojens 50,00 223 Joan Rotman Hammelev Bygade 58 Hammelev 50,00 666 Karen Margrethe Mikkelsen Årøsundvej st. 76 Haderslev 50,00 19 Karin Michaelsen Gadekæret 70 Hammelev 50,00 327 Karsten Nybjørn Ladegårdsvej 6 Ladegård 50,00 1165 Maja Sønnichsen Gadekæret 13 Hammelev 50,00 32 Mette Bennetzen Madsen Ahornvej 12 Hammelev 50,00 179 Monica Asmussen Pilevej 11 Hammelev 50,00 398 Morten Jensen Tørning Banke 10 Hammelev 50,00 671 Sabine Lund Hamisgårdvej 17 Hammelev 50,00 180 Thora Nansen Sønderskovvej 12 Hamelev 50,00 7 Ulla Aagaard Dybdalvej 4B Styding 50,00
32

Søndag den 23. juni Sct. Hans. Borgmester Mads Skau holder båltalen. Kl. 18:00 helstegt pattegris kr. 240, børn under 13 år kr. 120 (bestilles på forkant på 7450 7450 eller via hjemmesiden). Der er også grillpølser, øl, kaffe og kage. Kl. 18:00 spiller Harmonika Banditterne og der er gratis adgang. Snobrød for børn. 20:30 tændes bålet, bålsang og båltale.

Torsdag den 19. september 2024 kl. 19:30

The Boss – Tribute to Springsteen. Bandet har stor kærlighed til Rock n´Roll, og leverer et energisk show ud over det sædvanlige. De tager publi- kum med på en fantastisk rejse med numre som ” Born in the USA” og ” Dancing in the dark”. Billetter kr. 250 købes/bestilles på tlf. 7450 7450.

Torsdag den 24. oktober 2024 kl. 19:30

Almost Irish

Det bliver igen muligt at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternav- net Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Ring og bestil dine billetter kr. 260 på 7450 7450 eller på hjemmesiden

Mark & Christoffer Julekoncert

den 19. & 20 november 2024 kl. 19:30. Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer giver julekoncert på Tørning Mølle i november med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits. Billetter kr. 280 på 74507450 eller på hjemmesiden.

Besøg julemessen på Tørning Mølle 30. nov. og 1. dec. fra kl. 10 til 16. Lørdag uddeler julemanden godteposer til børnene, Bliv fotograferet sammen med julemanden. Besøg de mange stande med masser af julegaver. Besøg Stald- cafeen og Fars Bar. Vind masser af gaver på indgangsbilletten. Vælg flotteste stand og vind vin. Oplev en god gammeldags julestemning

ÅBNINGSTIDER. Se hjemmesiden www.toerning-moelle.dk. **** Bliv medlem af Tørning Mølles Støttekreds og få rabat i forbindelse med nogle arrangementer, og når du benytter Tørning Mølle. Tørning Mølle tlf. 7450 7450 –Se mere www.toerning-moelle.dk

33

Foreningens Festtelte

Overvejer du fest i haven, gadefest m.m., så benyt dig af de flotte festtelte fra HSUFs teltlaug.

Eneste betingelse er, at du er bosat i Hammelev Sogn, dvs. i Hamme- lev, Styding eller Ladegård.

Teltene er moderne Partytelte med vinduer i siderne.

Følgende regler er gældende ved udlån af telt:

Teltet opsættes af teltlauget, men der skal, afhængigt af teltets størrelse, være 2-4 hjælpere tilstede, når teltet sættes op.

Depositum ved bestilling af telt 500,** ej tilgængeligt.

FagLængde Telt 9 meter bred Lån af gulv Telt 6 meter bred Lån af gulv

1.fag - 3 m 1.500.- 675.- 1.000.- 450.-

2.fag - 6 m 2.100.- 1.350.- 1.400.- 900.-

3.fag - 9 m 2.700.- 2.025.- 1.800.- 1.350.-

4.fag - 12 m 3.300.- 2.700.- 2.200.- 1.800.-

5.fag - 15 m 3.900.- ** 2.600.- 2.250.-

6.fag - 18 m 4.500.- ** 3.000.- 2.700.-

7.fag - 21 m 5.100.- ** 3.400.- **

Grilltelt 3x3 meter 480,-

Lyskæde 150,-

Borde og bænke kan lejes sammen med telt eller alene.

Smalle borde 50x220cm 24,- pr. stk. dobbelt pris ved levering

Brede borde 80x220cm 36,- pr. stk. dobbelt pris ved levering

Bænke 12,- pr. stk. dobbelt pris ved levering

Stole 12,- pr. stk. dobbelt pris ved levering

Betalingen for brug af telt, borde, bænke, tilfalder HSUF, og bruges til vedligehold, samt nyanskaffelser.

Betaling bedes indbetalt på.: Spar Nord reg.nr. 9892 Konto nr. 3061186084

Udlån sker efter princippet først til mølle… Har du spørgsmål eller ønsker at leje telt, så ring/mail til nedenstående:

Telte: Karsten Skøtt 4034 7071 /telthsuf@gmail.com

Borde/Bænke/Stole: Hans Henning Axelsen 7450 7312 / 2331 9304

34

Støtteklubbens vinderliste maj 2024

35
Med- Navn Adresse Gevinst 552 Birthe & Axel Hansen Hamisgårdvej 3G Hammelev 200,00 471 Margrethe Mikkelsen Sønderskovvej 3 Hammelev 200,00 810 Sanne Markussen Ahornvej 10 Hammelev 200,00 126 Birgit Thomsen Egevej 8 Hammelev 100,00 191 Rikke og Steffen Petersen Hammelev Bygade 59 Hammelev 100,00 319 Signe Beck Elmevej 3 Hammelev 100,00 686 Ann Plath Hamisgårdvej 5K Hammelev 50,00 29 Bjarne Bech Elmevej 3 Hammelev 50,00 221 Birthe Kristiansen Gadekæret 2 Hammelev 50,00 226 Ditte F. Petersen Knagsledvej 3 Tørning 50,00 317 Gitte Aagaard Nyvang 2 Styding 50,00 344 Henny Aarup Ringvej 7 Styding 50,00 612 Henrik Nybro Platanvej 23 Hammelev 50,00 830 Jesper Sjælland Hamisgårdvej 1 Hammelev 50,00 278 Johnny Aebeloe Christiansdalvej 8 Hammelev 50,00 741 Lars Lauritsen Elmevej 1 Hammelev 50,00 750 Lene Grøn Bygaden 12A Hammelev 50,00 759 Line Harders Elmevej 8 Hammelev 50,00 48 Lisbeth Drewa Ved Landevejen 12 Styding 50,00 761 Martin Schneider Platanvej 33 Hammelev 50,00 1002 Mogens Mandrup Tørning Banke 16 Hammelev 50,00 820 Niels Christian Glöe Hammelev Bygade 7 Hammelev 50,00 132 Peter Mikkelsen Elmestien 4 Hammelev 50,00 349 Poul E.Weitling Hamisgårdvej 3B Hammelev 50,00 390 Rolf Qvortrup Nyvang 7 Styding 50,00 311 Sanne Olesen Hamisgårdvej 5H Hammelev 50,00 180 Thora Nansen Sønderskovvej 12 Hammelev 50,00

Når din forening er med i Flügger andelen, sparer du 20 % på Flügger maling, tapeter og malerværktøj i høj kvalitet, samtidig med at din forening får 5% af købsbeløbet i støtte.

Hør mere om Flügger andelen i butikken.

Denne ordning gælder i alle Flüggers egne butikker.

Haderslev – Jomfrustien 40, 6100, Aabenraa – Industrivej 19, 6200, Kolding – Vejlevej 150, 6000 Vejle.

Nyttige numre!:

Hammelev Sogns Borgerforening, Benny Nielsen, 2024 0898, formand.

Hammelev Brugerråd: Hanne Assenholm, formand, 2321 4017.

Hammelev Forsamlingshus: Bestyrer: Jesper Bach Sjælland, 5181 8656, forsamlingshushammelev@gmail.com Formand: Yannick Aarup, 2295 9534.

Idegruppen: Solveig Carøe, 6169 7521, formand.

Hammelev Sogns Ungdoms Forening: Formand Torben Føns, 6120 2757, formandhsuf@hammelev.dk

Hammelev Hallen: Preben Hjortlund, halbestyrer, 5152 0923. Per Riber Rasmussen, formand, 3030 0014.

HSUF Støtteklub, Rasmus Thygesen, 3040 9050, formand.

Hammelev Spejdergruppe: formand Michael Kulawig, 2625 0368.

Hammelev Kirke: Menighedsrådsformand: Hans Henrik Knudsen, 2330 9543 Sognepræst Julie Aulkær Glöe, 2026 6513. Graver Yannick Aarup, 2345 2683. Organist og kulturmedarbejder: Lene Jørgensen, 6140 7699.

Hammelev Skole: Anne Kirsten Frøkjær, afdelingsleder 7434 3950. SFO: 7434 3980.

Børnenes Hus Hammelev: 7450 7588. Leder: Louise Bredvig Mimoun, 2345 3044.

HSUF Nyt udkommer 6 gange årligt. Det trykkes i 910 eksemplarer og husstandsomdeles i Hammelev Sogn og Fredstedområdet. Ligger på aktivitetsstederne og udsendes i et vist omfang på mail til udenbys medlemmer og annoncører.

36

Formand

Næstformand

Kasserer

Sekretær

Byfestudvalg

HSUFs bestyrelse og udvalg 2024/2025

Torben Føns

Lars Lundgren Lauritzen

Morten Tüchsen

Ditte Hvolbøl Schrøder

Thomas Hynding Larsen

Anette Føns

Jens Hørlyck

Stine Aarup Sørensen

Fodbold

Kasserer

Gymnastik

Søren Peter Høyer

Fælles

Tim Alex Hünkemeier

Thomas Hynding Larsen

Mark Simonsen

Anette Føns

Henrik Iskov

Grethe Ø. Christesen

Anette Fredsted

Charlotte Kyhl

Anne Mette Wiborg Bram

Håndbold Anette Horn

Dennis Mathisen

Kegleudvalg

Kasserer

Seniorkegler

Teknik

Motion

Kasserer

Sekretær Cykling

Ketcher Kasserer

Suppleant

Baneformand

Ungdomsklub Kasserer

Eigild Tüchsen

Gorm Gad

Elly Gammelgård

Robert Sørensen

Ejler Jespersen

Peter Holm

Erik Waldemar

Steffan Petersen

Hanne Mikkelsen

Susan Gydesen

Morten Hvolbøl Schrøder

Lasse Ejby

Lars Weitling

Inga Aagaard

René Marcussen

René Iversen

Peter Jochimsen

John Schmidt

Ronnie Nielsen

Kenn Johannsen

Chris Trangbæk

René Cordes

Gunnar Christiansen

Majken Sandholdt

Jens Lykke Møller

Hamisgårdvej 5 D

Elmevej 1

Fredstedvænget 7

Ribevej 2

Hammelev Bygade 50

Hamisgårdvej 5 D

Erik Eriksensvej 1

Kirkestræde 4, st.

Christiansdalvej 16

Tørning Banke 13

6120 2757

2712 9326

6065 8396

3031 5933

2126 9060

2757 8047

5194 3916

2030 3525

Hammelev Bygade 50 5121 6091 9955 4328

Svinget 9

Hamisgårdvej 5 D

Hamisgårdvej 5 E

Ladegårdvej 13

Svinget 7

Birkevej 20

Platanvej 4, Hammelev

Platanvej 10

Hamisgårdvej 18

Pilevej 15

Præstegårdsvej 17, Vojens

Fasanvej 12, Vojens

Tovskovvej 4, Sommersted

Tørninghøj 14

Sodegade 19

Sundparken 58, Årøsund

Hammelev Bygade 59

Hammelev Bygade 9

Platanvej 15

Ribevej 2

Hammelev Bygade 19

Elmestien 3

Pilevej 3

Pilevej 11

Knagsledvej 12, Ustrup

Elmestien 6

Ahornvej 8

Elmevej 16

Knagsledvej 2

Nyvang 6, Styding

Erik Eriksens Vej 3

Birkevej 11

Styding Skovvej 2

Christiansdalvej 15

2126 9060

2211 4776

2757 8047

2210 4250

6017 6347

2899 0173

2232 8716

2695 3906

2895 0351

2873 3218

6166 7581

2822 4201

3054 4691

2762 7484

2049 4705

4048 1445

2459 3170

4078 3080

2138 0239

2970 4769

2829 0738

4275 5172

6047 0337

2961 2531

6091 9688

2486 0639

6127 7422

4260 3866

4057 6674

2966 4639

2876 2761

2349 1477

4129 4885

2083 8699

2663 0625

37

Støtteklub Kasserer

Skat

Aktiv Fritid

Skat

Rasmus Carøe Thygesen

Jens Hørlyck

Morten Skøtt

Nanna Roy Nygaard

Rikke Horn

Søren Gravgaard

Signe Schultz

Kai Hansen

Henning Schultz

Søren Lund

Tvedvej 4, Styding

Erik Eriksens Vej 1

Bøgevej 4

Ringvej 5, Styding Bøgevej 5

3040 9050

5194 3916

5190 8871

6127 2836

2296 2323

Sdr. Ringvej 3, Vojens 5129 7053

Pilevej 8

Fyrremejsevej 8, Vojens

Pilevej 8, Hamisgårsvej 3L

2943 9839

6066 3695

4048 1439

2125 7874

Krolf Leif Andersen Christiansdalvej 18 6181 4371

Blad

Hammelev

Hallen

Formand

Bestyrer

Juni:

Elna Petersen (red.)

Ejvind Petersen (tryk mm.)

Kenn Johannsen (tryk mm.)

Tyge Lind (forside, foto mm)

Per Riber Rasmussen Preben Hjortlund

Hasselvej 14

Hasselvej 14

Knagsledvej 2, Tørning

Tørningvej 4a

Hammelev Bygade 28a

Tørning Banke 3a

Ringvej 31, Styding

7. 9.: Byfest (s. 3) og udsendte program.

6138 7377

4021 7377

2966 4639 2097 0705

5152 0923

3030 0014 5152 0923

Tors. d. 20. kl. 16: Indskrivningsmøde for konfirmander (s. 2o)

Søn. d. 23. fra kl. 18: Skt. Hans aften på Tørning (s.31)

August:

Man. d. 5.: Deadline til HSUF Nyt

Lør. d. 10.: Klubmesterskaber i Krolf. (s.13)

Ons. d. 15.: HSUF Nyt udkommer

Tors. d. 29. kl. 19: Borgerbudgetteringsmøde i Hallen. (s. 12)

Lør. d. 31. kl. 19.30: Koncert i kirken (s.20)

September:

Man. d. 16. kl. 14: Brugerrådet i Sognehuset. Mads Skau. (se aril nr.)

Tirs.d.17. kl. 19: Menighedsrådsvalg i Sognehuset ( s. 18)

Tors. d. 19. kl. 19.30: The Boss, Tribute to Springsteen på Tørning (s.31)

Man. d. 30. kl. 14: Brugerrådet i Sognehuset. Jutlandia. (se april.nr.)

Flere datoer inde i bladet. Gudstjenestelisten og kirkens datoer s. 18 23.

Se også HSUF.dk og www. Hammelev.dk ,samt HSUF Facebook sider.

Stof til HSUF-NYT afleveres til Elna Petersen, Hasselvej 14, Hammelev elej@webspeed.dk tlf. 6138 7377. Husk at gemme bladet indtil et nyt udkommer.

38
41

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.