Meza by Hammel DK

Page 1


2

MEZA BY HAMMEL

Smukke detaljer

Serien af Meza by Hammel spiseborde har smukke detaljer. Bordpladerne er i et let og elegant design, men samtidig meget slidstærke samt praktiske og nemme at vedligeholde. Der findes forskellige ben til serien, som alle er med til at give et moderne og eksklusivt udtryk.

Udvid dit Meza by Hammel spisebord med ilægsplader, som placeres i midten af bordet. Når pladerne ikke er i brug kan de med fordel opbevares under bordet på de to bærestænger. Vi er stolte af at kunne sige, at vores Meza spiseborde er produceret i Danmark på vores egne fabrikker.


MEZA BY HAMMEL

3


4

MEZA BY HAMMEL

Meza by Hammel rundt bord Findahl by Hammel Mette stol


MEZA BY HAMMEL

Meza by Hammel bådformet bordplade Findahl by Hammel Frida stol

5


6

MEZA BY HAMMEL

Meza by Hammel med keramik

Serien af Meza by Hammel spiseborde har fået et nyt medlem. Det fine runde ege bord og square* ege bord kan nu fås med en flot lys grå keramik topplade. Bordene er med udtræk, ilægspladerne er i eg hvidpigmenteret finér. Mål: Ø135 (231) cm og 210 (306 ) x 100 cm.

Den keramiske bordplade er i et let og elegant design, og giver dig en stærk og ridsefast bordplade, der er modstandsdygtig overfor skrammer, ligesom den er varme- og frost fast. Et unikt spisebord, der kombinerer den praktiske keramik bordplade med et smukt dansk design.


MEZA BY HAMMEL

7

*Kommer til efteråret 2022.


8

MEZA BY HAMMEL

Sammensæt dit eget Meza bord Forskellige ben - forskellige topplader i flere størrelser, og farver


MEZA BY HAMMEL

9


MEZA BY HAMMEL

Sådan sammensætter du dit eget Meza by Hammel bord

10

Topplader Der findes 5 forskellige topplader. Hvid laminat, grafit Fenix 0724 laminat og sort Fenix 0720 laminat, de har alle en sort kant. Derudover findes der Eg, hvidpigm. finér mat lak og keramik*, de har en naturlig MDF kant.

Former Meza serien indeholder 4 forskellige former. Square, boat, rounded og rund. De har alle mulighed for udtræk. Derudover har de alle opbevaringsplads til ilægsplader med undtagelse af rund.

Størrelser Square, boat og rounded findes i 2 forskellige størrelser, hvor der yderligere kan forlænges med ilægsplader. Rund findes i en størrelse, men der kan også komme ilægsplader i.

Ben Rund bordplade er ikke tilgængelig med Cross og Trapez ben, som er lavet i sort pulverlakeret metal. Keramik toppladen fås kun med ege ben.

Square - Boat - Rounded:

165x90 cm Ilægsplader: 2x40x90 cm

Cross

Trapez

Massiv eg, hvid pigmenteret mat lak. Ramme: eg finér

Massiv eg, Sort bejdset Ramme: sortbejdset finér

210x100 cm Square

Rounded

Ilægsplader: 2x48x100 cm

Rund:

Ø135 cm Rund

*Kun rund og square

Boat

Ilægsplader: 2x48x135 cm


MEZA BY HAMMEL

11


www.hammel-furniture.com facebook.com/byhammel instagram@byhammel sales@hammel-furniture.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.