Page 1

PROFESSIONEL UDDANNELSE PROGRAM 2014


“ Educating the MIND without educating the HEART is no education at all” Aristotle Greek philosopher


INVESTER I DEN PROFESSIONELLE UDVIKLING Hos L’Oréal Professionnel har vi inspireret dig til at drømme og undervist dig i at udføre dine drømme. Fra i morgen tager vi vores mission et skridt videre. Vi vil forme vores uddannelse og transformere det exceptionelle talent og træning til professionel succes. Vi hjælper dig, så du kan blive den bedste professionelle, som du kan være og få den succes, du fortjener. Professionel udvikling er en af vores vigtigste missoner og fundamentet for L’Oréal Professionnel; vi mener, at uddannelse er kernen i enhver succesfuld frisør og salon. Det er de absolut bedste frisører, som kan forstå og vigtigst af alt - opfylde - kundens ønsker, begær og drømme. Sammen med dig er vores første mål at få markedet til at forstå, at din salon er stedet for fashion hair. Al vores kommunikation og alle vores kampagner vil styrke dig - vores frisør - i denne retning. I morgen, når din kunde kommer og beder om de mest trendy ”It Looks”, vil hun kunne stole på, at du kan give hende, hvad hun beder om. Det er kundens tro på dig og din fashion know-how og tekniske viden, som gør, at din salon er succesfuld. At være ”the hot spot” for trendy hår er ikke nok. Det er tid til at fokusere på et andet vigtigt område: business. Vores målsætning er at give dig, som frisør, den rette viden og de rigtige værktøjer til at gøre din kunst til en succesfuld business. Hvordan? Vi vil undervise dig i, hvordan du genskaber og promoverer de hotteste ”It Looks”, de sidste nye farver, klip og stylingtrends som dine kunder efterspørger! Du vil lære, hvordan du udnytter de hotteste forbrugertrends og bruger de sociale medier til at vise styles og produkter og udvikle din kundebase! Disse færdigheder, kombineret med din stærke tekniske viden, vil give dig den komplette værktøjskasse, som vil sikre, at du trives og opnår professionel succes. I 2014 lad L’Oréal Professionnel være din …..

PROFESSIONELLE

Partner til succes

Jeanett Finne Strøier Education Manager


Anthony Turner


L’ORÉAL PROFESSIONNEL

STJERNE BRANDET

for hårartister over hele verden Vores trendsættende drive og banebrydende forskning giver dig styrken til at frigøre ”stjernen i dig”


Med på

TRENDEN L’Oréal Professionnel har altid været involveret i mode og trends overalt i verden i tæt samarbejde med de bedste frisører, de bedste produkter og de bedste kunstnere. Med deres talent og know-how kaster L’Oréal Professionnels artister glans over designernes kollektioner over hele verden. L’Oréal Professionnel er backstage på de fleste internationale modeuger, fra Paris til New York, Milano til London, Berlin til Tokyo. Berettigelsen til dette er opnået igennem årene, da designerne anser vores teams af professionelle hårstylister som nøglepersoner til at perfektionere deres shows.


Vores banebrydende

FORSKNING STYRKER FRISØRER I HELE VERDEN

3 676 19 613

Medarbejdere indenfor forskning og udvikling

Forskningscentre

Patenter registreret i 2011

Hos L’Oréal lever og ånder vi for innovation. Innovation er det, der giver os mulighed for at garantere vores saloners præstationer og opretholde vores professionelle forspring. Når en kvinde forlader salonen, skal hun føle sig som sit smukkeste jeg; hun skal udstråle et ”wow” resultat, et resultat hun aldrig kunne have opnået derhjemme. Når hun kommer hjem, skal hun føle sig forkælet med en skræddersyet rutine og professionelle produkter til at opnå det resultat, hver dag.


Christophe Gallet


Altid

PROFESSIONEL SLIP STJERNEN FRI I ALLE KVINDER. L’Oréal Professionnel er brandet for de professionelle, brandet som leverer sofistikerede kvalitetsprodukter og service tæt forbundet med de seneste trends. Hos L’Oréal Professionnel mener vi, at ligesom ingen frisør er ens, er ingen kunde ens, derfor er alle vores produkter og alle vores serviceydelser skræddersyet til at opfylde enhver kvindes ønske, uanset hvem hun er, hvor hun kommer fra, eller hvor hun bor. Vær professionel hver dag.


+14%

L’ORÉAL PROFESSIONNEL FRISØRER, SOM HAR DELTAGET I ET TRÆNINGSFORLØB I 2012, HAR HAFT EN STIGNING I DERES BUSINESS MED 14% I FORHOLD TIL RESTEN AF MARKEDET

4000

2500

FRISØRER PR. DAG ER BLEVET UNDERVIST OG INSPIRERET AF L’ORÉAL PROFESSIONNEL

L’ORÉAL PROFESSIONNEL UDDANNELSESKONSULENTER I VERDEN

355

AKADEMIER FORDELT I HELE VERDEN

Over 1 million frisører undervist årligt


SAMARBEJDE fører til succes

Gør fremskridt, overgå dine mål, udvikl dig selv, lad din passion vokse dag for dag. L’Oréal Professionnel giver dig redskaberne til at udvikle og udtrykke dig selv og til at nyde dit arbejde fuldt ud, samtidig med at dine drømme bliver til virkelighed. En af drivkræfterne i ethvert erhverv er uddannelse. Igennem uddannelse får du mulighed for at dele din viden og dine oplevelser med andre fagfolk. Hos L’Oréal Professionnel fokuserer vi på at uddanne dig til at yde dit bedste, så du kan opnå den succes, du fortjener. L’Oréal Professionnels uddannelse er en garanti for din vækst.

Jeg har valgt L’Oréal Professionnel som forretningspartner, for udover et bredt luksuriøst produktsortiment, er vores samarbejde baseret på inspiration, innovation, uddannelse samt udvikling af salonerne. Jeg værdsætter vores fællesskab og vision for en succesfuld business. Christina Træholt Ejer Frisør Træholt, Århus


ALTID

ved din side

Jeanett Strøier Education Manager

Anne Barlebo Uddannelseskonsulent

Thomas Hansen Uddannelseskonsulent

Charlotte Løvstrøm Uddannelseskoordinator

Vores fornemmeste opgave er at være din samarbejdspartner. Sammen udvikler vi dit talent, udvider din know-how og får din business til at vækste. Med et stærkt salgs-, uddannelses- og freelanceteam fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig.

L’Oréal Danmark A/S Stationsparken 37 2600 Glostrup

HOTLINE Telefon 43 24 61 61 Mandag - torsdag kl. 9.00 - 17.00 Fredag kl. 9.00 - 16.00


Gæsteartister I L’Oréal Professionnel arbejder vi sammen med nogle af Danmarks dygtigste frisører og stylister. En bred vifte af artister og ambassadører som er med til at fortolke vores brand samt sætte fokus på moden og tidens trends. Både til store som små arrangementer, shows og præsentationer vil de inspirere vores branche og vise deres kreativitet gennem spændende farver, klip og styling.

Artister/ambassadører CREADEMIC STUHR INTERSCHOOL JAN LARSEN LINE BOMHOLT CLAUS THY DORTE HOLK BERIT KLOSTER DENNIS KNUDSEN Vil du gøre noget ekstra for din salon og dit personale, kan du booke en artist til en eksklusiv workshop i din salon. Denne dag kan skræddersyes efter jeres behov, den tilpasses efter artist og pris. Kunne dette have din interesse så kontakt din salgskonsulent eller Jeanett Strøier på mail: jeanett.stroeier@loreal.com.


Education is our passport to the future, for the future belongs to those who prepare for it today Malcolm X Human rights activist


PROFESSIONEL SUCCES Vi stopper aldrig med at udvikle os

I 2014 tilbyder vi dig en moderne og relevant platform af undervisning. Vi er alle unikke og har brug for at udvikle os på forskellige områder, derfor har vi seminarer i alle dimensioner og på forskellige niveauer, lige fra ”nøglen til farver” til de mere artistiske seminarer. I år vælger vi nye setup og seminarer, som dækker teoretisk viden, tidens trend og kreativ inspiration og leg. Vi lytter til dig og udvikler os efter markedets behov. Vi skal sammen løfte det faglige niveau i vores branche. Vi glæder os til at se dig på L’Oréal Professionnels seminarer 2014.


creative workshop for creative people


LES ATELIERS DU 14 Kreativ workshop for kreative mennesker

En eksklusiv oplevelse. L’Oréals acadamy på 14 rue Royale åbner dørene for frisører fra hele verden. 3 hele dage i Paris med talentfulde personligheder fra vores Fashion netværk. I partnerskab med det prestigefyldte institut, Francais de la Mode (IFM), får du her muligheden for at deltage i et helt specielt program og få et indblik i nogle af Paris mest kreative skabere. Bliv inspireret på denne eksklusive og helt nye workshop i hjertet af Paris.

Dag 1

Kultur og viden fra brandet L’Oréal Professionnel

Dag 2

Kultur i modebranchen med IFM

Dag 3

Kultur og skabelse af hårvisioner med top stylist i studio

• Mulige datoer/engelsktalende: 9.-10.-11. april 10.-11.-12. september • Pris: 15.000 kr. (ikke inkluderet i prisen: fly, hotel, transport og middag)


Nyhed COLOR SOLUTIONS Simple løsninger til hverdagens udfordringer. Både de store og de små forandringer kan være spændende og udfordrende at arbejde med. Kom med på dette seminar og lær de teoretiske, kreative og trendy løsninger som passer til dine kunders ønsker. ”Hvilke muligheder har jeg med mit farvesystem i dag?”. Vi viser dig og dit team, hvor og hvornår farverne bruges bedst og mest kreativt. Informationen vil blive delt på en sjov og interaktiv måde. Eftermiddagen er hands-on på modeller, hvor I vil opleve L’Oréal Professionnels kollektion ”It Looks” - Tidens trend. PROGRAM Kl. 9.30 - 12.30 Teori Kl. 12.30 - 13.00 Frokost Kl. 13.00 - 16.30 Arbejde på modeller (gerne på egen medbragt model) Kl. 16.30 - 17.00 Afslutning HVAD DETTE SEMINAR VIL LÆRE DIG • Farvetips og tricks • Opskrifter på farveskift, lys til mørk - mørk til lys • Forståelse for farvernes kunnen og hvor de hører hjemme • Hvilke farver passer til hvilke kunder • Opdateret på tidens trends ”It Looks”

795 KR.

EKSKL. MOMS INKL. FROKOST

ER DETTE SEMINAR DET RETTE FOR DIG? Ja, hvis du leder efter tips til, hvordan du bedst udfører tidens trend og opfylder dine kunders ønsker. DATO OG STED Glostrup, L’Oréal Studio, d. 23. januar Randers, Teknisk Skole, d. 5. marts Odense, Teknisk Skole, d. 24. marts Glostrup, L’Oréal Studio, d. 29. september Ålborg, Teknisk Skole, d. 1. oktober Odense, Teknisk Skole, d. 22. oktober


Nyhed MASTER THE NEW LOOKS workshop Kom og oplev sæsonens hotteste looks! Dine kunder efterspørger det, kan du give dem det? Lær at mestre de kendtes LOOKS, inklusiv klipningerne der er fundamentet for tidens trends. Lær at genskabe stjernernes ”LOOKS”, så du kan opfylde dine kunders ønsker, både når det gælder deres hverdagslook og looks til særlige lejligheder. PROGRAM Kl. 17.00 - 21.30 Produktinformation Tecni.ART og Infinium Demo på 2 langhårs stylinger + 1 klipning Workshop 1 klip med styling (4 looks)

Certifikat for at have deltaget 1 dollyhead En gave/nyhed 2014

795 KR. EKSKL. MOMS INKL. LET ANRETNING

HVAD DETTE SEMINAR VIL LÆRE DIG • Tidens LOOKS • 3 spændende klipninger til at opnå disse LOOKS • Tips og tricks til hvordan man skaber disse stylinger • De bedste Tecni.ART produkter til at skabe disse LOOKS • Lær din kunde hvordan hun selv skaber disse looks derhjemme ER DETTE SEMINAR DET RETTE FOR DIG? Ja, hvis du vil give dine kunder de nyeste tips i totallook og blive kendt for at være trendsætteren i din salon. DATO OG STED Århus, Teknisk Skole, d. 25. februar Odense, Teknisk Skole, 26. februar Glostrup, L’Oréal Studio, d. 5. marts Glostrup, L’Oréal Studio, d. 9. september Randers, Teknisk Skole, d. 10. september Ålborg, Teknisk Skole, d. 16. september

Nyhed MASTER THE NEW LOOKS workshop DELUXE Alt på en gang! Som ovenstående seminar men en hel dag, hvor vi vil gennemgå 9 looks. PROGRAM Kl. 9.30 - 10.30 Kl. 10.30 - 12.30 Kl. 12.30 - 13.00 Kl. 13.00 - 15.00 Kl. 15.00 - 17.30 (9 looks)

Discover Tecni.ART Workshop 3 langhårs opsætninger/stylinger Frokost Workshop 3 stylinger Workshop 3 klipninger

1.195 KR. EKSKL. MOMS INKL. FROKOST

DATO OG STED Glostrup, L’Oréal Studio, d. 5. maj

Certifikat for at have deltaget 1 dollyhead En gave/nyhed 2014


COLOR KEYS Dette er nøglen til farvernes verden. Et teoretisk seminar hvor du fra start til slut vil blive klædt godt på omkring farvernes opbygning, reflekser, vind og vejrs påvirkning på håret, dækning af hvide hår og blive ekspert i at stille den rette diagnose. PROGRAM Hele dagen

1.195 KR. EKSKL. MOMS INKL. FROKOST

KONTAKT DIN SALGSKONSULENT FOR MERE INFORMATION

COLOR CHANGE Dette er et to-dags seminar, for dig som frisør, som ikke ønsker at gå på kompromis med farveresultatet. Dette seminar vil klæde dig på til de helt STORE farveskift. Teoretisk undervisning om formiddagen og praktisk arbejde på modeller om eftermiddagen. PROGRAM 2 hele dage KONTAKT DIN SALGSKONSULENT FOR MERE INFORMATION

1.695 KR. EKSKL. MOMS INKL. FROKOST


ONE CHANCE - ONE SHOT ”It Looks” show og fest. L’ORÉAL PROFESSIONNEL præsenterer årets fedeste fest. Color Collection bygges op og vises i nye dimensioner. Vi vil gerne invitere til let middag, fantastisk show, hemmelig underholdning og fed fest. Vi byder på en masse kreative fortolkninger af L’Oréals efterårs/vinter ”It Looks”. 3 shows i 1 inkl. artist fra udlandet. Kom og vær med, gå ikke glip af denne chance! Tag teamet under armen, hook op med en kollega og join os til en uforglemmelig aften. Kom til årets fest i København lørdag d. 27. september. Tilmeld jer allerede i dag….. Flere detaljer vil blive afsløret i løbet af foråret.

1.395 KR. EKSKL. MOMS INKL. LET MIDDAG


Nyhed MASTER LOOK AND LEARN MED STUHR STUHR INTERSCHOOL laver noget af det mest trendy, salonvenlige og kreative hår. Har du lyst til at blive top inspireret og lære en masse om både tidens klipninger og tidens hotteste farver? – så er dette dagen for dig. Du kan denne dag læne dig tilbage og suge alt den viden og inspiration til dig, som du ønsker. Vi vil transformere modellerne foran dig, så du ser alt fra ”kundens/modellens” udgangspunkt, hvordan looket bliver skabt og naturligvis det endelige resultat. Du skal ikke arbejde, du skal inspireres! PROGRAM Kl. 9.30 - 16.30 Ca. 3 modeller om formiddagen Frokost kl. 12.30 - 13.00 Ca. 3 modeller om eftermiddagen (5-6 looks)

2.250 KR. EKSKL. MOMS INKL. FROKOST

HVAD DETTE SEMINAR VIL LÆRE DIG • STUHR´s nye kollektion + L’Oréal Professionnels bedste opskrifter • 5 - 6 spændende klipninger og hvordan du opnår disse LOOKS • Tips og tricks på farve + styling ER DETTE SEMINAR DET RETTE FOR DIG? Ja, hvis du vil tilbyde dine kunder de nyeste styles, klip og farve. DATO OG STED København, L’Oréal Studio, d. 3. februar Århus, Hotel Scandic, d. 10. marts Århus, Hotel Scandic, d. 22. september København, L’Oréal Studio, d. 27. oktober

ADVANCED WEEKEND CLASS Om lørdagen kan du opleve Stuhrs Kreative team demonstrere de nyeste trends på modeller. Du kommer tæt på og kan følge hele seancen, fra de avancerede klippeteknikker til det færdige resultat. Om søndagen vil du selv få lov til at udfolde dine kreative evner. Et kursus hvor de kreative bølger går højt, og hvor man selv får lov til at være med på første parket. Et inspirerende kursus med et kreativt input til den travle frisør. PROGRAM Lørdag kl. 15.00 - 19.00 Søndag kl. 10.30 - 17.00 Pris for lørdagen: 2.200 kr. ekskl. moms Pris for hele weekenden: 5.500 kr. ekskl. moms

5.500 KR. EKSKL. MOMS INKL. FROKOST

HVAD DETTE SEMINAR VIL LÆRE DIG • At skabe looks fra STUHRs kollektion • At udføre de nyeste farveopskrifter • Blive inspireret til nye former og inddelinger ER DETTE SEMINAR DET RETTE FOR DIG? Ja, hvis du ønsker at få inspiration til at give kunderne de nyeste looks, dygtiggøre dig som frisør og holde dit kreative niveau. DATO OG STED Århus, Frisør Claus Thy, d. 11. januar + 12. januar København, Stuhr Interschool, d. 13. september + 14. september


Nyhed LINE BOMHOLT One day seminar

Line Bomholt

Line er en del af Intercoiffure og tror på, at det er super vigtigt for vores kreativitet, at vi holder øje med, hvad der sker i vores branche, hvad vores kunder tænder på og ønsker sig. I den forbindelse er det også vigtigt, at se ud over Danmarks grænser og se hvad der rører sig ude i den store verden. Hvert år rejser Line bl.a. til London og henter inspiration. Line Bomholt arbejder meget kreativt og er en fantastisk frisør med god bredde på hendes faglighed. Hendes styrke ligger både i langt og kort hår. Du vil på denne dag få masser af inspiration i både salonvenligt og kreativt hår. Klipningerne er hentet fra udlandet og farveopskrifterne kan inspirere enhver med lyst til at kende tidens trends. Du kan denne dag læne dig tilbage og suge al den viden og inspiration til dig, som du ønsker. Bomholt og L’Oréal vil transformere modellerne foran dig, så du ser alt fra ”kundens/modellens” udgangspunkt, hvordan looket bliver skabt og naturligvis det endelige resultat. PROGRAM Kl. 9.30 - 16.30 KR. Ca. 3 modeller om formiddagen EKSKL. MOMS Frokost kl. 12.30 - 13.00 INKL. FROKOST Ca. 3 modeller om eftermiddagen (5-6 looks)

2.250

HVAD DETTE SEMINAR VIL LÆRE DIG • De nyeste klip og farveteknikker • 5 - 6 spændende klipninger og hvordan du opnår disse looks • Tips og tricks på farve + styling ER DETTE SEMINAR DET RETTE FOR DIG? Ja, hvis du vil tilbyde dine kunder de nyeste styles, klip og farve. DATO OG STED Glostrup, L’Oréal Studio, d. 17. marts Odense, Teknisk Skole, d. 1. september

Nyhed INSPIRATIONSAFTEN langt hår Opsætninger, langt hår, brudehår, festhår eller…. Det kan være her, vi alle har brug for inspiration. Kom med til en hyggelig og inspirerende aften i selskab med Bomholt og team. Vi fylder scenen med langt hår, flet, snoninger og smukke løsninger. PROGRAM Kl. 18.30 - 21.00

499 KR. EKSKL. MOMS INKL. LET ANRETNING

HVAD DETTE SEMINAR VIL LÆRE DIG • Nye spændende løsninger til de langhårede piger, som ønsker en opsætning • Kreative og nemme løsninger ER DETTE SEMINAR DET RETTE FOR DIG? Ja, hvis du godt kunne tænke dig inspiration til langt hårs opsætninger. DATO OG STED Århus, Musikhuset, d. 29. oktober Glostrup, L’Oréal Studio, d. 10. november


THE LINK® Creademic præsenterer en verdensnyhed. For første gang kan du tage kurset med hjem. The LINK® giver dig mulighed for at arbejde videre med de teknikker, du har lært på kurset. Med The Link® får du personlig feedback fra den instruktør, der har undervist dig på kurset med dialog, billeder og tekst. Pt. er The Link® kun til brugere af iPhone & iPad

CD / CREATIVE DAY Er en kreativ legeplads for frisører, der er stærke i deres kreative tanker og arbejde. På dette kursus vil vi udfordre og provokere din kreative tankegang. Der findes ingen grænser, så længe det er smukt og har personlighed. Her er det en kreativ proces mellem eleven og instruktøren, hvor fokus ligger på klip og farveteknikker. Her skaber vi sammen - ingen diktering! På Creative Day bliver du præsenteret for Creademics kollektioner skabt af deres kreative team. Passer til: Frisører og elever med teknisk erfaring. PROGRAM 10.00 - 12.30 Look and Learn 13.30 - 17.30 Workshop Maximum deltagere: 10 PRIS Dag: 3.900 kr. ekskl. moms Dag + The LINK®: 4.399 kr. ekskl. moms Look and Learn: 2.000 kr. ekskl. moms  Look and Learn + The LINK® : 2.499 kr. ekskl. moms DATO OG STED Kontakt din salgskonsulent for mere information

CW / CREATIVE WEEKEND Et af de mest succesfulde kurser i den danske frisørbranche På dette weekendkursus vil vi præsentere Creademics sæsonkollektion, med demo om lørdagen, hvor fokus er klippe- og farveteknikkerne fra kollektionen, efterfulgt af en workshop om søndagen. Vi vil udfordre og provokere din kreative tankegang i kombination med klassiske og advanced klippeteknikker og i kombination med farve. Der findes ingen grænser, så længe det er smukt og har personlighed. Her er det en kreativ proces mellem eleven og instruktøren. Her går vi virkelig i dybden. I fælleskab vil vi med udgangspunkt i Creademics kollektioner transformere de markante, kontrastfulde og smukke looks til ”ready to wear“ lige til at anvende i salonen. Passer til: Frisører med eksisterende teknisk erfaring. PROGRAM Lørdag: Look and Learn 15.00 - 18.00 Søndag: Workshop 10.00 - 17.00 Maximum deltagere: 10 Pris Weekend: 4.900 kr. ekskl. moms Weekend + The LINK®: 5.399 kr. ekskl. moms Lørdag Look and Learn: 2.200 kr. ekskl. moms Lørdag Look and Learn + The LINK®: 2.699 kr. ekskl. moms DATO OG STED København, d. 18. januar + 19. januar Århus, d. 8. marts + 9. marts Århus, d. 6. september + 7. september København d. 4. oktober + 5. oktober


BUSINESS DEVELOPMENT Forretningsudvikling er vigtigere end nogensinde før. Det kræver en stærk leverandør at skabe en sund forretning - og fastholde den! L’Oréals mission er at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning. Vi SKAL som leverandør hjælpe med at løfte denne opgave. Baseret på kundernes individuelle behov kan vi tilbyde de rigtige værktøjer (brands, uddannelse, produkter, business løsninger) der sikrer merværdi, øget kompetence, øget aktivitet, mere trafik - og dermed et bedre resultat.

PERSONLIG UDVIKLING

SALGSKULTUR

LEDELSE

FORRETNINGENS

SALON INDRETNING

ØKONOMI

FLERE KUNDER I FORRETNINGEN


SALON E.MOTION Kundernes oplevelser betyder alt for en sund og udviklende business. Derfor har L’Oréal udviklet et program, som hjælper salonen med at løfte det professionelle niveau og give kunderne den bedste behandling og oplevelse. I en global markedsundersøgelse har kvinder/”mystery shopper” fortalt os om deres oplevelser, og undersøgelsen har vist, at frisørernes opfattelse af salonens miljø og rytme ikke stemmer overens med kundernes oplevelser. Programmet er bygget op på kundens rejse gennem salonen, fra de står på gaden og ser ind i salonen, til de er færdige med deres behandling og vi skal sige på gensyn. Seminaret består af 7 steps, nye idéer og mulige tiltag for fornyelse og udvikling. Der er fokus på alle elementer som merchandising - salg - dialogen med kunden. Vær professionel. Mester/butikschef tilmeld dig en af nedenstående datoer, hvor vi gennemgår programmet og oplever de 7 steps. Derefter kan du beslutte, om vi skal sende en Educator til din salon og undervise dit team. PROGRAM Kl. 10.00 - 17.00

349 KR. EKSKL. MOMS

INKL. FROKOST

DATO OG STED Glostrup, L’Oréal Studio, 24. marts Glostrup, L’Oréal Studio, 8. september


MARKETING HJÆLPER L’Oréal Professionnel gør en indsats for at sikre, at din salon er en dynamisk, blomstrende forretning på forkant med innovationen. For at nå dette mål modtager du forskellige tilbud i løbet af året. Hver måned får du specifikke kampagner, udviklet af marketingeksperter, stillet til din rådighed. Disse initiativer hjælper dig med at leve op til dine kunders forventninger hele året…

flot synlighed i vinduerne og i salonen Kommunikation i vinduet og inde i salonen er effektivt til at præsentere produktlanceringer, nye behandlinger og aktuelle kampagner. Det tiltrækker forbrugeren og inviterer til at prøve noget nyt.

Oplev de nye, sofistikerede mokka-nuancer

Få et naturligt look, der følger sæsonens trend

Få det nyeste look fra

Oplev sæsonens sofistikerede farver her i salonen

Ombrés Nature

NYHED

Ombrés Nature

Kollektion forår/sommer 2013

Book din næste farvebehandling i dag og få en lækker mascara i gave!

Kollektion forår/sommer 2013

Værdi: 139,95 Kr. E X C L U S I V E LY

trends & inspiration cph fashion week L’Oréal Professionnel er traditionen tro backstage ved den Københavnske modeuge. Oplev ny stylinginspiration og se kommende trends og tendenser.

I N

L ’ O R É A L

P R O F E S S I O N N E L

S A L O N S


o

DIN SALON 360

L’Oréal Professionnel går også forrest i kampen med at rekruttere nye kunder til din salon. Det sker blandt andet gennem rekrutteringskampagner på nettet - designet til at få kunderne ind i netop din salon. En stærk repræsentation i medierne og diverse modeblade er også med til at skabe entusiasme omkring produkterne hos forbrugerne og netop skabe mersalg i din salon.

digitale medier kampagner & nyheder Den digitale bølge har for alvor sat sit aftryk for at nå slutkunden. Meget kommunikation omkring produktlanceringer, nyheder og kampagner sker nu via Facebook og Instagram. Der tiltrækkes og rekrutteres nye kunder.

pr magasiner & bloggere

Se nyeste produktlanceringer blive anmeldt og ikke mindst anvendt af skønhedsredaktører, bloggere og hårartister. Der skabes interesse og ny indsigt.


24/7, 365

ØJEBLIKKELIG UDDANNELSE GRATIS DOWNLOAD iColorist er vores app for professionelle colorister. NY opdateret version til iPhone og iPad er nu tilgængelig i AppStore. Lær alt om INOA ODS2, INOA Supreme og Majirel.

FACEBOOK UDDANNELSE LP DANMARK Denne side er et eksklusivt forum for frisørmestre, frisører og frisørelever. Her vil du finde nyheder, lanceringer, information omkring uddannelse, kurser, seminarer og shows. Vi ønsker stadig at holde så meget personlig kontakt som muligt, så har I spørgsmål til farver eller andet så ring til os. Vi glæder os til, at vi ses på vores side.


SÅDAN TILMELDER DU DIG Tilmelding Tilmelding til Charlotte Løvstrøm på telefon 43 24 67 08 eller via mail på LPuddannelse@loreal.com.

Betingelser For at deltagerne kan få det maksimale udbytte af L’Oréal Professionnels seminarer, er deltagerantallet begrænset. Tilmeldingen er bindende men upersonlig og kan således benyttes af enhver, som arbejder i den salon, der bestiller. Alle seminarpriser er ekskl. moms. Faktura fremsendes 14 dage før seminarets start.

Annullering Annullering af et seminar kan kun ske ved direkte henvendelse til L’Oréal Professionnel på telefon 43 24 67 08 eller via mail på LPuddannelse@loreal.com. Annullering som sker senere end to uger før seminarets start, faktureres med hele seminarprisen. Skift af person ved samme seminar: ingen afgift. L’Oréal Professionnel forbeholder sig ret til, uden kompensation, at annullere et seminar senest 8 dage før seminarets start.

Hotline

Har du spørgsmål vedr. vores produkter? Behøver du mere information vedr. en blanding? Er du i tvivl om produkternes egenskaber? Skal du løse et teknisk problem? Ring til vores hotline på telefon 43 24 61 61. Mandag - torsdag kl. 9.00 - 17.00. Fredag kl. 9.00 - 16.00.

Kundeservice Har du spørgsmål vedr. en faktura eller en pris? Ønsker du detaljer omkring leveringstider? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt kundeservice på: 43 24 64 20.

Komfort og sikkerhed Har du spørgsmål, når det drejer sig om komfort og sikkerhed, eller har du spørgsmål omkring produktindhold, forholdsregler samt hudtest så kontakt vores Consumer Care Center på telefon 80 20 06 07.


HAIRDRESSERS AGAINST AIDS ER ET PROGRAM SPONSORERET AF L’ORÉAL FONDATION D’ENTREPRISE OG UNESCO, SOM GØR DET MULIGT FOR PROFESSIONELLE SALONER I HELE VERDEN, VIA DERES UNIKKE FORHOLD TIL DERES KUNDER, AT UNDERVISE OG UDBREDE BUDSKABET OMKRING AIDS OG DERVED FORHINDRE SPREDNINGEN. SAMMEN ER VI EN KRAFTFULD STEMME - FOR EN SMUKKERE VERDEN UDEN AIDS.

FOR MERE INFORMATION BESØG: WWW.HAIRDRESSERSAGAINSTAIDS.COM


www.lorealprofessionnel.com

L'oréal professionnel kursuskatalog 2014