Page 1

EFTERÅRET 2013


EFTERÅRET 2013

Vi byder velkommen til efteråret 2013 hos IdHAIR. Vi glæder os til at motivere dig og dine kollegaer til et ud­ bytterigt efterår. Motivationen og kreativiteten er uden tvivl det vigtigste element i hverdagen, og det resulterer i, at vi kommer styr­ket ud på den anden side. IdHAIRs kursusefterår er derfor specielt designet til at understøtte dine specifikke mål, så du kan få opfyldt din salons sande potentiale. Igen i år har Tim Hartley været med i processen om kollek­ tionen. Dette samarbejde har resulteret i Super Nova. Venlig hilsen Alle os hos IdHAIR

................................. Tim Hartley - SUPER NOVa Disse billeder fra Tim Hartley gør virkelig en deltalje i tekstur og farve i håret. Super Nova fejrer den naturlige personlighed, som findes hos enhver og det perfekte håndværk, som den perfekte platform, i forbindelse med form, tekstur, farve og stil.


Vind præmier for over 13.000 kr. Vi gør klar til at udsende spændende nyheder, tips og tricks og andre frisørrela­terede ting til dig. Derfor kan du indsende din emailadresse og dermed ikke gå glip af noget. Som en lille sidegevinst, ved at tilmelde dig nu, udlover vi præmier til et samlet beløb på over 13.000 kr i udsalgsværdi. 3 stk. Ego Boost Varmecurler (Værdi pr. stk. 1.995,-) 3 stk. Alter Ego Føn (Værdi pr. stk. 1.198,-) 3 stk. Big Ego (Værdi pr. stk. 1.198,-) Afleverer nedenstående talon til din IdHAIR konsulent eller send den til IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Lodtrækningen foretages 1. oktober 2013.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet Salonnavn: _________________________________ Tlf: _________________________________________ Navn: ______________________________________ Email: _____________________________________

Underskrift: ________________________________

X


KURSER

1. Elements Show 2. Take Away 3. Students Weekend 4. Produktekspert 5. IdHAIR on Tour 6. Steven Smart 7. Trevor Sorbie Kursusrejse 8. Kreta 2014


tips & tricks kig efter dette logo i bogen, for vi har samlet lidt til din hverdag


1

Et fantastisk show med skandinavisk design og kvalitet

Elements show - next level. dato. ÅrHUS 23. SEp 2013 kØbeNHaVN 25. SEp 2013

danske frisører er kendt som nogle af de mest kreative frisører i verden, og det støtter idHAir op om i dette show. linda Quebec og Heidi Max, som er den faste del af idHAirs tekniske og kreative team i danmark, går igen på scenen med deres fantastiske engagement og giver den gas med tips og tricks til at bevare din kreativitet helt i top. idHAir Art team er et berejst team, og ser derfor hvad der rører sig i metropoler som london og los Angeles. dette vil de gerne give videre til dig, så du kommer tilbage til salonen med fornyet energi. idHAir Elements Show er showet for dig, som gerne vil opdateres og inspireres på et højt, men stadig uformelt niveau.

tid.

18:15 let anretning 19:00 Kursus 20.00 pause 20:30 Kursus 21:30 Slut

For AdrESSEr - SE BAgErSt i KAtAlogEt.

pris kr. kun 498,-


B L . A .

D I S S E

N Æ R E N D E

O L I E R

GRANATÆBLEOLIE - JOJOBAOLIE ØKO ARGANOLIE - MANDELOLIE

I N D E H O L D E R


SLUT MED SILIKONER I HÅRET! S I L I K O N E F R I

­

P A R A B E N E F R I

­

P A R F U M E F R I

PRØV DEN ALLEREDE I DAG! FÅS OGSÅ I EN UDGAVE MED MILD GRANATÆBLEDUFT

IdHAIR Elements and is tested and recommended by former Vidal Sas­ soon Creative Director Tim Hartley, who is one of the most wellknown hairdresser in the world.


02/06


2 Du bestemmer hvad du vil lære!

Take Away - du er bossen. dato.

lej en tekniker for en dag og få de sidste trends leveret direkte i din egen salon.

deT beSTemmer dU! riNG FOr aT aFTale eN daG OG Tid SOm PaSSer liGe Til diG.

Vi garanterer for en intensiv og inspirerende dag sammen med en af vores kreative teknikere fra idHAir Art team. du er selv medbestemmende til hvordan dagen forløber, og vi skræddersyr en helt igennem fantastisk dag i kreativitetens tegn.

pris kr.

Elements

kun 3.998,- for 4 timer.

En super lækker og blød tøsevoks 1. 2. 3.

Fordel en passende mængde Elements gold paste i håndfladerne Mix 2-5 dråber golden oil i pasten. Fordel i tørt hår.

tips & tricks


3

Lad os sammen gøre en forskel og styrke din elevs karriere!

Students Weekend. dato. ÅrHUS 26-27. OkT 2013

pga. af udsolgte kurser og opfordringer fra jer frisørmestrer præsenterer vi stolt vores Students only, hvor din elev er i fokus.

Vores ypperste mission på dette kursus er, at løfte, inspirere og booste din elev, så du får en gladere elev med selvtillid og gåpå-mod. Endvidere er det ikke en succes for os, hvis vi ikke har flyttet grænser, når din elev kommer tilbage i salonen.

Vi lærer eleverne at tage produktvejledning ind i deres behandlinger, og det skaber en ekstra omsætning. Kurset er et weekendkursus, som tilpasses den enkelte elevs niveau, og der vil blive taget hånd om eleven, fra de ankommer til de forlader idHAir igen.

tid.

lørdag: 15.00 - 18.00 Søndag: 9.00 – ca. 15.00

pris kr. For AdrESSE - SE BAgErSt i KAtAlogEt.

Kun 2598,-

inkl. øvehoved, middag med drikkevarer lørdag aften, frokost søndag, samt drikkevarer, frugt og snacks under kurset. Skulle der være behov for overnatning, er vi naturligvis behjælpelige med dette, da vi har en god aftale med et hotel i midtbyen.


4 Mere tryg ved rådgivning i hverdagen!

Produktekspert. dato.

Udvid din horisont indenfor vores fantastiske produktverden og få et nyt frisk syn på at skabe bedre rådgivning og dermed større omsætning i din salon.

kUrSer i bÅde kØbeNHaVN OG ÅrHUS. Se VeNliGST baG i bOGeN FOr STeder OG Tider.

disse kurser vil blive afholdt med høj intensitet og vil derfor ikke blot være et traditionelt produktkursus. det er en effektiv måde at modtage produktviden og blive ekspert indenfor din salons produktserie. Kurserne er bygget på et firetrinssystem (SBiS): 1. Storytelling (Historien bag produktet) 2. Basic (den rene brug af produkterne) 3. innovation (Kreativ brug af produkterne) 4. Service (rådgiv efter din kundes behov, og det kaldes service) Kurset giver dig en stærk viden og ruster dig bedre til hverdagen i din salon.

tid.

19:00 Kursus 20.00 pause 20:30 Kursus 21:30 Slut

pris kr. Kun 198,-


Elements #1

#2

Uimodståelig krølcreme 1. 2.

repair treatment og golden oil mixes i hånden. Fordeles i det fugtige hår.

Fønlotion til volume og blankhed 1. 2.

Mix 2 pump lock it in place gel og 1 pump golden oil. Fordel i vådt hår og føn.

#1 idHAir Elements Vores egen serie, som er blevet taget godt imod hos de europæiske

frisører. Styrken i denne serie er treenigheden mellem unikke ingredienser, design og kvalitet.

#2 Sexy Hair

Vort amerikanske brand som er verdenskendt for at være det mest frygtløse brand, der giver dig alle muligheder for at udfordre din kreativitet. Sexy Hair har ry for konsekvent at skabe en bred vifte af innovative produkter, som gør hvad der loves.

#3 trevor Sorbie

Udviklet af den ikoniske, verdenskendte og multiprisbelønnede london frisør trevor Sorbie. Brandet består af let anvendelige produkter i høj kvalitet for at opnå excellence.

#3

#4

#4 philip Martin’s

Filosofien omkring vort italienske brand er at fastholde tilstandene af renhed gennem brug af organiske og ikke-toksiske hud- og hårplejeprodukter.

tips & tricks


colour BOMB


NyHed

11 intense farver

NĂŚrende farveconditioner som intensiverer hĂĽrfarven og efterlader det blankt og mere levende.


LEAF

NATURE WORLD BIOLOGICAL

PHILIPMARTIN’SBE PURE PROTECT

NATURAL LIFESTYLE

ECO

PASSION

TREE

GREEN

ORGANIC

PLANET

ORGANIC

BEAUTY WELLNESS

GREEN

ALTERNATIVE

Skønhedseksperterne elsker den!

ECO

RECYCLE

PROTECT

GLOBAL

LIFEPLANET

GREEN

TREE

PLANET

GLOBAL

RECYCLE

PLANT TREE

NO COMPROMISES

PASSION

TREE

ECOLOGY VEGETATION GREEN

ECO NATURAL

En af de mest omtalte serier i damebladene. En naturlig hud- og hårplejeserie med tanke på menneske og miljø gennem hele processen fra produktion til færdigt produkt. På positivlisten og godkendt til Grøn Salon.


Få tændt op under din frisørild!

5

IdHAIR on Tour. dato. HOlSTebrO 13. noV 2013 HillerØd 6. noV 2013

idHAir Art team giver dig en aften i særklasse, hvor der leveres ukomplicerede teknikker, som løfter dig og din kreativitet til næste niveau. Vi sætter fokus på nye tendenser i form af klippe, farve og styling og tager dig med på en rejse i den kreative verden. drøm og slip din kreativitet løs.. Kom og vær med!

tid.

18:15 let anretning inkl. et glas vin eller øl/vand 19:00 Show 20.00 pause 20:30 Show 21:30 Slut

pris kr. kun 498,-

For AdrESSEr - SE BAgErSt i KAtAlogEt.


din salon. Det skal virker hver gang, og skal kunne løse alle opgaver uden besvær.

UDEN AMMONIAK

Skandinavisk blond

Vi brugte IdHAIR COL­ OURID til vores RARE BEAUTY kollektion i Hårfarvning er hjørne2013 stenen i 2013. foråret Med COLOURID får du En god hårfarve giver bådeamoniakfrie, 65 skønne, glade kollegaer og ikke mindst milde farver, som er glade ogog tilfredse kunder, som kommer bygget igen. op om essentielle Derfor erolier. IdHAIR ColourID det oplagte valg for dig. Det er 65 nøje udvalgte farver, som er bygget op omkring en base af essentielle olier og som bonus er uden ammoniak. Det betyder ikke blot, at du ikke står i en stærk ammoniaklugt, men den er også mere behagelig for din kunde. 5 af farverne er helt fantastiske lysningsfarver, som giver dig nye blonde muligheder og selvfølgelig stadig uden ammoniak. Alle tuber 100 ml og det betyder en god økonomi for dig.

65 farver 4 beizestyrker Ubegrænsede muligheder


picture by Steven Smart


Englands dygtigste frisør!

6

Steven Smart - nu i Danmark. dato. ÅrHUS 21. OkT 2013 kØbeNHaVN 23. OkT 2013

Steven Smart har, i en alder af 40 år, opnået et utal af priser. det er blevet til titler som europamester og verdensmester, og han har ligeledes været nomineret til British Hairdressing Awards, som er den mest prestigefyldte hårkonkurrence i verden. til dagligt har Steven Smart sin gang i sin salon SMArt:ESt 73. prestigefyldte messer som f.eks. Salon international har brugt Steven Smart som trækplaster.

denne aften vil Steven Smart fortælle og ikke mindst vise sit fantastiske håndværk.

tid.

18:15 let anretning inkl. et glas vin eller øl/vand 19:00 Show 20.00 pause 20:30 Show 21:30 Slut

pris kr. kun 798,-


NÆSTE GENERATION AF VARMECURLER, HVOR DU IKKE BRÆNDER FINGRENE


7 internationale

kursus rejser. Undervisning i fantastiske London?

Trevor Sorbie kursusrejse. dato.

lONdON 08-11.03/2014 06-09.09/2014 15-18.11/2014

Vi bor midt i London, så vi udover det fantatiske kursus hos Trevor Sorbie, får oplevelsen og atmosfæren af det indre London. Vi rejser lørdag fra Billund eller Kastrup og resten af lørdagen foregår på egen hånd i London. Søndagen står på look and learn i salonen i Covent Garden, og mandagen er der, hvor du skal have din egen saks i gang, og selv arbejde med de nye og spændende teknikker. Tirsdag rejser vi hjem hen på eftermiddagen, så der er lidt tid til den sidste shopping. Ring til Anna på tlf. 20 20 66 38 for nærmere information.

pris kr.

6.000,- (+ moms)


Hair Paint ColourID

8

Mirakelbehandlingen til soltræt hår 1. 2. 3. 4. 5.

Vask håret og håndklæde tør det. Spray Elements leave-in Conditioner på hele håret. Vælg den ønskede idHAir hårfarve. Mix den 1:2 med 1,5 %. påfør farven i 10-20 min.

Ønsker du at være på forkant med Danmarks mest populære kursusrejse?

Kreta 2014. Udsolgt, men... dato.

Vi har åbnet op for en venteliste og der vil altid være et lille naturligt frafald, så muligheden er der stadig.

kreTa 24-31.05/2014

Vi bor, som altid, på ”vores” hotel Golden Sand, der ligger ca. 4 km fra Chania. Der er kursus 5 dage og disse foregår på hotellet. Undervisere er IdHAIR Art Team samt 2 – 3 gæstedemonstratører. Prisen inkluderer: fly fra henholdsvis København og Billund. Bustransport til og fra hotellet. Overnatning i lejlighed, min. 2 pers. i hver, 5 dages kursus, frokost på kursusdage samt middag fredag aften.

Ved tilmelding betales kr. 2500,­ i depositum. Restbeløb betales 2 måneder før afrejse. Tilmelding er bindende. Endeligt program m.v. fremsendes ca. 2 måneder før afrejse. Ring til Anna på tlf. 20 20 66 38 for nærmere information.

pris kr.

ca 8.200,- (+ moms)

tips & tricks


..... .. ..... .....

......... ... .....

... ............... En pose mM Kollagen SKAL opløses i en kop væske, såsom vand, kaffe eller te.

............ .....


Danskernes foretrukne hovedbundsløsning

Begyndelsen på et sundt hår starter i hovedbunden og Cutrin BIO+ har, med sine snart 30 år og tusindevis af glade forbrugere, vist sit værd. Derfor er Cutrin BIO+ det helt rigtige produkt til din salon.


jylland.

Elements show

23.09/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Students Weekend

bestilling. Bestil kurserne ved din sælger eller ring på telefon 86742822

...........

AFBESTILLINGSREGLER: Ved afmelding mellem 14-30 dage før kurset gives 50% refusion. Herefter ingen refusion. På gratis kurser opkræves kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for trykfejl.

26.10/2013 til 27.10/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Produktekspert Sexy hair

09.10/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Produktekspert idhair elements

16.09/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Produktekspert philip martins

18.09/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Produktekspert Trevor sorbie

07.10/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup Idhair on tour

13.11/2013: Hall of Fame, Musikteatret, Den røde plads 16, 7500 Holstebro Steven smart

21.10/2013: IdHAIR Academy of Knowledge, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup

sjælland.

Elements show

25.09/2013: Tivoli, Lumbyesalen, København. Indgang fra Tietgensgade Produktekspert Sexy hair

16.10/2013: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Produktekspert idhair elements

30.09/2013: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Produktekspert philip martins

02.10/2013: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Produktekspert Trevor sorbie

14.10/2013: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Idhair on tour

06.11/2013: Pharmakon, Milnersvej 42, 4300 Hillerød Steven smart

23.10/2013: Tivoli, HCA Slottet, København. Indgang via HCA Boulevard


mm kollagen er 100% rent aktivt marine kollagen hydrolysat, der indeholder hudens naturlige næringsstoffer. Hvad gør Kollagen attraktivt? Ved indtagelse af mM Kollagen stimuleres kroppens produktion og omsætning af nyt kollagen, hvilket sørger for at hud, hår og negle får optimale forhold. det er bevist, at hårtab mindskes (stopper) og tyndt hår bliver væsentlig kraftigere. negle vokser hurtigere. problemhud bliver synligt forbedret.

Før

efter 6. måneder

Før

efter 6. måneder


Find os på facebook IdHAIR facebook.com/idhair IdHAIR Elements facebook.com/idhairelements Trevor Sorbie facebook.com/trevorsorbiedanmark Philip Martin’s facebook.com/philipmartinsdk Sexy Hair facebook.com/sexyhairdanmark mM Kollagen facebook.com/mmkollagen IdHAIR Oprydning facebook.com/groups/idhair/

Her finder du gode tilbud på rester, demovarer men også nye tilbud og nyheder


credits. Graphics and layout: IdHAIR COMPANY A/S Hair: Tim Hartley Photography: Sidsel Clement Make-up: Susan Voss-Redfern


Kursuskatalog idhairefterår 2013 f katalog  

Kursuskatalog idhair efterår 2013

Kursuskatalog idhairefterår 2013 f katalog  

Kursuskatalog idhair efterår 2013

Advertisement