Page 1

Skladiščna logistika:

Najsodobnejše v Singapurju Nabava | Skladiščenje | Distribucija | Zadovoljstvo


Odličnost storitev: V Lauterachu. V Singapurju. Po vsem svetu. Podjetje Gebrüder Weiss stoji ob strani strankam po vsem svetu in tudi na drugem koncu sveta dosega izjemne uspehe na področju logistike. Tako kot v primeru podjetja Tridonic. Gebrüder Weiss ureja logistiko skladiščenja svojim dolgoletnim strankam, ne samo v Lauterachu, temveč tudi v Singapurju. Standardi kakovosti, ki so bili pri tem doseženi, predstavljajo za Gebrüder Weiss najsodobnejše delovanje v vzhodnoazijski metropoli.


S podjetjem Gebrüder Weiss imamo enakovrednega partnerja. Naše strateško partnerstvo traja že dalj časa in je zelo uspešno. Zanesljivost pri transportu blaga in kakovost skladiščenja, ustrezata našim potrebam. Dobra komunikacija in kompetentna obravnava sta zagotovili uspešno uresničitev skladiščne logistike v Singapurju – tako, kot smo si želeli. Zahvaljujoč izjemni prepletenosti naših sistemov imamo na voljo hiter in učinkovit pretok informacij in blaga. www.tridonic.com

» Cenimo osebni stik, ki nam ga podjetje Gebrüder Weiss zagotavlja po vsem svetu. Kjer smo mi, GW nas spremlja.« Bernd Fink, globalni vodja za logistiko


The Challenge.


The Challenge Tridonic GmbH & Co KG Podjetje Tridonic, hčerinsko podjetje skupine Zumtobel, razvija, proizvaja in predeluje trgu primerne izdelke LED, komponente in krmilne sisteme za inovativne svetlobne rešitve. Podjetje s sedežem v Dornbirnu, spada med najboljše štiri proizvajalce svetlobnih komponent po vsem svetu. V 30. podružnicah ter prodajnih agencijah podjetje Tridonic po vsem svetu, zaposluje okrog 2000 delavcev. 570 iznajdb in več kot 2000 patentov odlikuje izredno inovativnost podjetja. Skladiščna logistika podjetje Tridonic GmbH & Co KG Podjetji Gebrüder Weiss in Tridonic sta ponosni na dolgoletne poslovne odnose, ki temeljijo na kontinuiteti, zaupanju in uspehu. Že vrsto let podjetje Gebrüder Weiss skrbi za centralno skladišče v Lauterachu, od koder oskrbujejo tržišča po vsem svetu. Tukaj se uredi celotna skladiščna logistika, od komisioniranja, pakiranja blaga, do priprave za transport. Sodelovanje je rutinirano in deluje brez težav. V skladu z izjemno rastjo na azijskem tržišču, je podjetje Tridonic jeseni leta 2010 iskalo logistično rešitev v Singapurju z naslednjimi cilji: hitro upravljanje tržišč Azije in povečanje kakovosti storitev. Svetovno podjetje je bilo v tem času že zastopano s strani prodajne agencije iz Singapurja, vendar dosedanje logistične rešitve niso bile kos povečanim zahtevam na azijskem tržišču. Podjetje Tridonic je tako iskalo ponudnika storitev, ki bi uresničil logistično rešitev v Singapurju v skladu z evropskimi standardi. Podjetje Gebrüder Weiss je sestavilo ponudbo, ki se je osredotočila na preizkušene postopke, dolgoletne mednarodne izkušnje in izjemno strokovno znanje s področja IT.


The Solution.


The Solution Moderen pristop Podjetje Gebrüder Weiss je preneslo logistično rešitev podjetja Tridonic iz Lauteracha v Singapur. Prilagojeno lokalnim razmeram in zahtevam, jo je tudi uspešno izpeljalo. Postopek je v celoti izveden z optičnimi čitalci, enako kot v Lauterachu. Prilagodljivost Podjetje Gebrüder Weiss je uresničilo skladiščno logistiko z logističnim partnerjem, saj je najelo površino za skladiščenje v njegovi bližini tik ob pristanišču. Kapacitete skladiščenja se lahko po potrebi kadar koli še razširijo.# Visoka stopnja razvitosti Vodenje skladišča se tudi v Aziji ureja s sistemom GW. Zmogljivi informacijski sistemi delujejo z najnovejšo tehnologijo in zagotavljajo učinkovit pretok blaga.


The BeneďŹ ts.


The Benefits Evropski standardi Podjetje Tridonic ima ogromno koristi od pogodbeno določenih značilnostih kakovosti in uveljavljenih tehnologij na najvišji stopnji razvitosti. Več storitev na enem mestu Stranka si je želela bližino azijskega tržišča. Skladišče, ki ga je zagotovilo podjetje Gebrüder Weiss, nudi najboljše možnosti. V bližini singapurskega pristanišča se skladišče nahaja na najboljši možni lokaciji za organizacijo transporta. Močan partner Podjetje Tridonic stavi na zanesljivega partnerja z dolgoletnimi izkušnjami na področju logistike. Tako se lahko svetovno podjetje še naprej osredotoči na lastno temeljno dejavnost. Podjetje Gebrüder Weiss v Singapurju skrbi za celotno infrastrukturo in upravlja vse postopke, kar predstavlja ogromno razbremenitev podjetju Tridonic. Možnost dodatnih lokacij Včeraj v Lauterachu, danes v Aziji, jutri v Ameriki? Logistična rešitev, narejena posebej za podjetje Tridonic, je prilagodljiva, uporabna, z možnostjo nadgradnje.


The Process.


Sistem GW se odlikuje po vsem svetu Podjetje Gebrüder Weiss je odgovorno za celoten postopek logistike podjetja Tridonic v Lauterachu in tudi Singapurju. Iz centralnega skladišča v Lauterachu in drugih mednarodnih lokacij, prispejo visokokakovostne svetlobne komponente, prek zračnega in pomorskega prometa v Asia Hub Singapur, s čimer se prihranijo čas in stroški transporta. Od tam podjetje Tridonic upravlja tržišča v Aziji, Avstraliji in Novi Zelandiji. Najsodobnejši informacijski sistemi skrbijo, da je logistični center GW vedno zadostno oskrbovan z blagom. Integrirani sistemi IT podjetja GW zagotavljajo potreben pretok podatkov po vsem svetu.


www.gw-world.com

Tridonic-CaseStudy-SI  
Tridonic-CaseStudy-SI