Page 1

Formaciรณ musical


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Guest Music desenvolupa una vessant formativa i ofereix la possibilitat de desenvolupar les inquietuds artístiques a tots aquells que vulguin iniciar-se o continuar els seus estudis musicals. Contem amb un equip de professors que combinen els seus projectes com a músics amb la faceta de docents i d’un material didàctic propi que faciliti l’aprenentatge musical. El nostre objectiu és aconseguir que qualsevol alumne pugui disposar del professor de música amb el que més empatizi, en l’horari òptim per l’alumne i a més, al seu propi domicili.

Paral·lelament, com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Classes de Música:

Música a casa “..La música pot donar nom a l’innombrable i comunicar el que es desconeix...” Leonard Bernstein (1918-1990)

Descarrega els Preus

Per què a casa? De vegades, l’organització horària familiar no permet poder portar als nens i nenes a una escola de la música. Guest Music et porta el professor a la teva llar el dia i l’hora que tu decideixis.

A qui va adreçat? A totes aquelles persones, nens o adults que tinguin ganes d’aprendre a tocar un instrument, sempre llegint partitures.

És important saber llegir una partitura? Sí, importantíssim. És per aquesta raó que els professors que col·laboren amb Guest Music han de treballar el llenguatge musical de forma paral·lela a la pràctica instrumental.

És econòmic? Tot i ser classes particulars, on el professor s’ha de desplaçar fins a l’alumne, assegurem que és un preu més econòmic que a moltes altres escoles de música tradicionals.

Per què estudiar música amb Guest Music? No només per la qualitat dels seus professors, sinó que tenim al darrera tota una infraestructura d’escola de música amb més de 30 anys d’experiència. Els alumnes podran participar de les diverses formacions que disposem (Orquestra de guitarres, BigBand o una Banda simfònica) i espais destinats a les audicions de Nadal i Final de curs. Tot això, només per ser soci d’una entitat social musical.

Formació Musical: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Formació Musical: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Advertisement