Page 1

Concert Gastronòmic

Eudaimonia Ensemble


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Concert Gastronòmic

Eudaimonia Ensemble “...Una recepta por sí mateixa no té ànima, és la teva feina donar-se-la”. Thomas Keller

Què vol dir Eudaimonia? El terme eudaimonia d’origen grec, significa literalment dimoni bo (eu-daimon), però tot sovint s’ha emprat per descriure l’estat de plenitud de l’ésser. Amb aquesta plenitud ens portaran les obres plàstiques d’Enric Servera i del trio cambrístic format per Meritxell Carbonell i Mayte Santos amb les flautes travesseres i Esteve Colomés al contrabaix.

Encara n’hi ha més? I molt més... ja que amb l’acompanyament de la lectura de diferents textos explicatius i la visualització de les imatges i fotografies de l’artista Enric Servera faran que els plats entrin per la vista abans que per l’oïda.

Què destaquem del seu Concert Gastronòmic?

Per què Guest Music li promociona?

Es tracta d’un concert en forma de menú on interpretem obres relacionades amb la gastronomia com la Kleine Serenade de Paul Breuer, on es ressenyen els quatre humors d’Hipòcrates (flegmàtic, melancòlic, colèric i sanguini) que tant grecs com romans i les civilitzacions europees posteriors van adoptar i adaptar a la seva cuina.

Espectacles n’hi han molts, però propostes com la que presentem, pensem que tenen un caràcter especial i original, on no deixaran al públic amb la panxa buida. Aquest Concert Gastronòmic ens omple en tots els sentits, és per això que ho volem compartir amb el major públic possible.


Eudaimonia Ensemble: Guest Music  

En aquesta ocasió, Eudaimonia Ensemble us ofereix el nostre programa més saborós: El Concert Gastronòmic! Es tracta d’un concert en forma de...

Eudaimonia Ensemble: Guest Music  

En aquesta ocasió, Eudaimonia Ensemble us ofereix el nostre programa més saborós: El Concert Gastronòmic! Es tracta d’un concert en forma de...

Advertisement