Page 1

De Vellut


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


De Vellut “...Estic aquí fora, a mil milles de casa, caminant un camí on altres homes han sucumbit..” Bob Dylan

La música De Vellut Aquest duo no fan música, sinó que als seus concerts es comparteixen moments sonors, on els dos músics mostren un recull de peces amb les que senten una gran estima, des de deliciosos tangos, passant per una gran varietat de obres d’arreu del món, on es mesclen estils múltiples.

Per què aquest nom Aquest duo té moltes particularitats, on cal destacar el so inconfusible d’un acordió ple de timbres ben amagats darrere de les seves tecles i botons, i un violí amb 5 cordes fet pel lutier Barry Doudley, que conjuntament conformen una textura suau i regular, uniforme i densa, igual que el vellut.

Moments Aquest grup tan especial es caracterítza per crear moments únics i irrepetibles, on amb el seu treball constant i esforç incansable es poden permetre unes improvisacions màgiques que faran gaudir al seu públic, des del primer segon del concert.

Amb Guest Music Entenem que de Vellut enganxa. La seva música captiva per ella mateixa, si amés és enriquida amb honestedat, senzillesa i varietat tímbrica, és un espectacle que ens encanta i que no volem que el públic s’ho perdi. Creiem estar davant d’un projecte estimulant i amb personalitat pròpia que ens deixarà un bon llegat a la nostra memòria.


De Vellut: Guest Music  

De Vellut, amb una gran professionalitat i esforç incansable, assagen regularment per descobrir nou repertori, treballar estil, so, precisió...

De Vellut: Guest Music  

De Vellut, amb una gran professionalitat i esforç incansable, assagen regularment per descobrir nou repertori, treballar estil, so, precisió...

Advertisement