Page 1

Associació Musical del Prat

Banda Simfònica


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Associació Musical del Prat

Banda Simfònica “...El que escolta Música sent que la seva solitud, de sobte, es pobla...” Robert Browning (Poeta anglès)

Què és la Banda sinfònica? Es tracta de la formació més nombrosa de l’Associació Musical del Prat. Una agrupació instrumental integrada per diverses famílies instrumentals.

Què és l’Associació Musical del Prat?

Per què treballen amb Guest Music?

És una entitat sociocultural pionera en la ciutat del Prat de Llobregat, que busca en tot moment, la propagació de la cultura musical, fomentant així, el gust i el gaudiment d’una de les arts més efímeres.

El propi ideari de l’Associació Musical del Prat, on pertany la Banda Simfònica del Prat, és totalment equiparable a l’esperit inicial de Guest Music, ja que conflueixen les ganes de portar la música de qualitat arreu de tot el territori, allà on es vulgui apostar per una programació personal i viva, on els màxims beneficiaris siguin els assistents als nostres concerts, però sense oblidar-nos dels mateixos artistes, aquells que des de l’escenari gaudeixen de la seva pròpia activitat i fan gaudir als demés.

Quin és el seu repertori? És una formació polifacètica, ja que interpreten repertori en passa-carrer, com asseguts en un escenari. El seu repertori serà tan variat com les seves pròpies actuacions, ja que sempre es monta un programa pensant en el lloc de l’actuació.


Associació Musical del Prat (Banda simfònica):Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Associació Musical del Prat (Banda simfònica):Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Advertisement