Page 1

Flautista

Antรณn Serra


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Flautista

Antón Serra “..La Musica és l’art més directe, entra per l’ oïda i va al cor...” Magdalena Martínez (Flautista)

Qui és Anton Serra? Es tracta d’un flautista d’una pronunciada trajectòria musical, en la que ha estat capaç de combinar la seva exitosa carrera com a solista i com a músic en diverses formacions de cambra, a més d’exercir com a professor de conservatori i acadèmies de màxim prestigi.

Què destaquem del seu repertori? Sempre gira i regira partitures, per tal de descobrir o redescobrir petits caramels musicals amb els que obsequiar als assistents al seus concerts.

Passió per la flauta travessera? No només indaga en el repertori propi de la flauta travessera, sinó de qualsevol instrument o formació instrumental. Parlem d’un músic que viu per a la música en si.

Qui li acompanya? Quan no actua sól, sempre li agrada rodejar-se de músics fantàstics , amb els que compartir bones estones musicals, sense deixar de banda les seves relacions socials, amb les que el públic s’adona ràpidament de les particularitats simbiòtiques que es generen a dalt de l’escenari, des del primer compàs.

Per què Guest Music li promociona? Músics n’hi han molts, però personatges com el nostre flautista, per desgràcia cada cop costen més de trobar, així que a nosaltres ens omple d’il·lusió poder cercar públic amb el que puguem compartir càlids moments musicals, carregats d’un pes humà sense més.


Anton Serra: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Anton Serra: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Advertisement