Page 1


1 2 3 4 5

5

1 2

3 4

s TwinAir


SOFT DRY vježe i nježno sušenje onTech s

ntialergijska funkcija jona

a

I Odlične performanse sušenja omogućava postavljanje jonizatora zraka na unutrašnji zid bubnja. Tokom procesa sušenja, jonizator emituje negativno naelektrisane jone u rublje, eliminišući većinu alergena i bakterija iz rublja i čisteći ga od dima, polena i neprijatnih mirisa, dok se vlakna dodatno mekšaju i zadržavaju svoj oblik. Nabori i elektricitet nakupljen tokom procesa sušenja se odstranjuje, kao i bakterije, grinje, alergeni, prašina i neprijatni mirisi. U modelima sa IonTech funkcijom, jonizacija se odvija tokom svih programa sušenja.

SteamTech unkcija manjeg gužvanja za lakše peglanje G f Gorenje mašine za sušenje rublja donose funkciju koja čini peglanje i najzahtjevnijih tkanina dosta lakšim. SteamTech je ustvari parni generator koji koristi kondenzovanu vodu iscijeđenu iz rublja tokom procesa sušenja. Na kraju programa, para se ubacuje u bubanj i u svaku nit tkanine, omogućavajući najbolju kvalitetu sušenja, mekoću rublje i više slobodnog vremena korisniku. SteamTech može se koristiti za programe pamuk, mix, sintetika, košulje i XL program. Neovisni, izuzetni program za sušenje sa parom će posebno udovoljiti onima koji su umorni od silnog peglanja. RefreshSteam program je odličan za rublje kojem je potrebno osvježavanje parom, kao što su zimske jakne i deke. a delikatne tkanine

entleCare

Gorenje mašine za sušenje rublja karakterišu dva načina sušenja – NormalCare i GentleCare. NormalCare je najbolja opcija za svakodnevnu upotrebu, sa regularnim načinom sušenja, dok GentleCare je spcijalizovani način sušenja za osjetljive tkanine. Svi smo uplašeni staviti našu omiljenu bluzu ili vuneni džemper u mašinu za sušenje rublja. Zbog toga, odaberite GentleCare način sušenja i opustite se, jer niska temperature sušenja štiti tkaninu od svih oštećenja i poremećaja Gorenje mašine za sušenje rublja vode računa o osjetljivom rublju, na temperaturi od samo 40°C. Sušenje traje duže, ali je zato potpuno sigurno i pouzdano.

z

Gorenje Commerce d.o.o. SARAJEVO, ul. Kamenolom br. 11 l Komercijalna služba: Tel: +387 33 755 621, + 387 33 755 622, +387 33 755 623, +387 33 755 624, Fax: +387 33 755 639 l U slučaju kvara ili nabavke rezervnog dijela UVIJEKpozovite Gorenje Pozivni centar. Samo na taj način vam možemo garantovati postprodajnu uslugu.


Gorenje katalog mašine za sušenje rublja BiH 2014  
Gorenje katalog mašine za sušenje rublja BiH 2014  
Advertisement