__MAIN_TEXT__

Page 1


2

Gorenje by Starck

GORENJE BY Novu kolekciju Gorenje kuhinjskih aparata dizajnirao je Philippe Starck, jedan od najznačajnijih svjetski priznatih kreatora. Izrađena je uz primjenu najnaprednijih tehnologija i vrhunski je energetski učinkovita. Kolekcija se sastoji iz niza pećnica, ploča za kuhanje, napa, hladnjaka i drugih aparata, sve u 100 % usklađenom dizajnu čija elegancija leži u “promišljenosti njene visoke kakvoće i njenih čistih linija”. Minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom meko će se uklopiti u svoju okolinu i doslovno postati odraz vašeg životnog stila i osobnosti. Pažljivo izabrane pojedinosti kao što su metalni efekti nehrđajućeg čelika i narančaste ručke svojim će odrazom priskrbiti vašoj kuhinji dodatnu iskru života i elegantan finalni dodir. “S ovom smo kolekcijom riješili paradoks: stvoriti aparate koji su tehnološki besprijekorni i za koje istovremeno imamo ugodan, topao i ljudski osjećaj” Philippe Starck Otkrijte kolekciju i stvorite svoju vlastitu, vrhunsku i jedinstvenu kuhinju.

gorenje.hr/gorenjebystarck


4

Gorenje by Starck

MEET Philippe Starck je međunarodno priznati francuski dizajner. Njegovo dubokoumno razumijevanje suvremenih promjena, njegova zaljubljenost u ideje, njegova želja za obranom inteligencije upotrebljivosti – i jednako tako upotrebljivosti inteligencije – pratilo je jednu kultnu kreaciju za drugom. Od svakodnevnih proizvoda kao što je namještaj i cjedilice za limune do revolucionarnih mega jahti, individualnih vjetrenjača, električnih bicikala ili hotela i restorana koji žele biti izvanredna, stimulativna i intenzivno uzbudljiva mjesta. Njegovih 10.000 kreacija, njegova svjetska slava i njegova neumorna raznovrsna inventivnost, nikada mu nisu dozvolile da zaboravi bitno, svoju misiju i viziju: kreacija, bez obzira na oblik koji poprimi, mora - kroz ciljeve kako treba biti “dobar” prije nego li biti “krasan” - u najširem smislu učiniti život boljim najvećem mogućem broju ljudi.

“Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora imati smisao i taj smisao utječe svakodnevno na nas.” Philippe Starck Dizajnirajući svoju prvu kolekciju za Gorenje, Philippe Starck potvrđuje svoju obvezu služenja društvu pribavljajući mu najbolju kakvoću po razumnoj cijeni, proizvode stvorene s Inteligencijom, Kakvoćom i Poštenjem. Stavljajući korisnike uvijek u samu srž svojeg stvaralačkog postupka, linija kuhinjskih aparata Gorenje by S+ARCK dizajnirana je tako da uskladi i odražava svačiji životni stil i osobnost.

gorenje.hr/gorenjebystarck


“ Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora imati smisao i taj smisao utječe svakodnevno na nas.”

Philippe Starck

James BORT

©


6

Gorenje by Starck

PEĆNICE Iskažite svoju kreativnost s jednim od najvećih volumena pećnice na tržištu i uživajte u savršenim rezultatima sustava kruženja vrućeg zraka MultiFlow 360°.

gorenje.hr/gorenjebystarck


8

Gorenje by Starck

HomeMade oblik

Rezultati jela iz krušne peći u modernom okruženju vašeg doma Karakterističan zaobljen oblik Gorenje pećnica jedno je od najkorisnijih svojstava pećnica Gorenje. Nadahnut tradicionalnim pećnicama na drva, ovaj oblik omogućava slobodno gibanje vrućega zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. U kombinaciji s našim posebnim ventilacijskim sustavom MultiFlow 360˚, omogućava nešto uistinu posebno – mogućnost pečenja na čak 5 razina.

MultiFlow 360˚

Zahtijevajte samo savršene rezultate MultiFlow 360° jamči optimalno kruženje topline unutar pećnice. Zahvaljujući pažljivo smještenim MultiFlow 360° otvorima na stražnjem zidu i jedinstvenom HomeMade obliku, vrući zrak se ravnomjerno raspoređuje po cijeloj pećnici. Ventilator omogućava da vrući zrak dopre do svakog kuta pećnice kako bi hrana bila savršeno pečena sa svih strana. Dinamičko kretanje zraka omogućava i istovremeno pečenje na više nivoa bez miješanja mirisa i okusa.

gorenje.hr/gorenjebystarck


BigSpace

Oduševite svojom kreativnošću Gorenje by Starck pećnice prikrivaju svoj oblik u gornjem dijelu. Sada optimalizirano zračno strujanje kruži unutar većeg volumena, gibajući se potpuno slobodno. Povećani kapacitet pećnica omogućava pripremanje hrane na većim posudama za pečenje kao i većih količina dok njihove vanjske dimenzije ostaju iste, te je omogućeno pečenje na čak 5 razina istovremeno. Raspon volumena do 75 l jedan je od najvećih koji se nude na tržištu.

GentleClose

Vaša kuhinja, meka i tiha Potreban je samo blagi dodir kako bi se vrata meko zatvorila, bez bilo kakve buke.

PyroClean

Uštedite vrijeme za važnije stvari Pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji i najnapredniji način čišćenja pećnice. Visoka temperatura čišćenja (do 500 ˚C) ostavlja pećnicu potpuno čistom, bez bilo kakve mrlje masnoće. Nježno čišćenje gotovo je za 90 minuta, srednje intenzivno čišćenje završi za 120 minuta dok vrlo intenzivno čišćenje traje samo 150 minuta pri čemu je učinak u skladu s trajanjem. Na kraju ostanu samo ostaci koji se obrišu krpom, a pećnica se čisti bez uporabe bilo kakvih deterdženata.

IconTouch

Uvijek pravi način nadohvat ruke Uz IconTouch jednostavno upravljajte svojom pećnicom preko elektronskog programskog sata s upravljanjem na dodir i ergonomski dizajniranih gumbiju.


10 Gorenje by Starck

KOMPAKTNA KOMBINIRANA MIKROVALNA PEĆNICA Pobrinite se za svaki detalj i uživajte u profesionalno pripremljenim jelima u okrilju svog doma.

LADICA ZA ZAGRIJAVANJE Pobrinite se da vaša jela zadrže savršen okus, čak ako ih ne poslužite odmah.

gorenje.hr/gorenjebystarck


12 Gorenje by Starck

KOMPAKTNA KOMBINIRANA MIKROVALNA PEĆNICA

Inverterska tehnologija

Ukusan i hranjiv obrok u svakom trenutku Inverterska tehnologija raspoređuje energiju ravnomjerno, umjesto pulsirajući. Rezultat takvoga djelovanja je da hrana zadrži svoju početnu strukturu, uključujući svoje vitamine, minerale i vlakna. Prednosti ravnomjerne raspodjele energije posebno dobro dođu prilikom ponovnog zagrijavanja, odmrzavanja ili kod kuhanja tekućina. Ukupno izlaganje mikrovalovima je kraće što također smanjuje potrošnju energije.

Stirrer tehnologija

Recite zbogom neujednačenom zagrijavanju Stirrer tehnologija omogućava postavljanje pladnja za pečenje standardne veličine u mikrovalnu pećnicu. Koristi se cijela širina mikrovalne pećnice i napuštaju se uobičajeni okretni pladnjevi i neujednačeno zagrijavanje. Zbog toga što se mikrovalovi ravnomjerno raspoređuju po cijeloj unutrašnjosti pećnice, hrana se zagrijava ravnomjerno po cijeloj površini.

gorenje.hr/gorenjebystarck

MultiUse

Uživajte u svim prednostima kombiniranog djelovanja Multifunkcionalna kombinirana mikrovalna pećnica donosi sve prednosti mikrovalova, vrućeg zraka i grilla. S pravim kombinacijama moći ćete pripremiti i najzahtjevnija pečena jela. Snaga mikrovalova ubrzava proces kuhanja, a vrući zrak pobrinut će se da je hrana dobro pečena. Istovremeno djelovanje grilla i vrućeg zraka donosi odlične rezultate kad pripremate veće komade bijelog mesa, dok je kombinacija grilla i mikrovalova odlična za pripremanje manjih komada mesa, pizze i slično. Kombiniranu mikrovalnu pećnicu možete koristiti i za konvencionalni način pečenja.


Ladica za zagrijavanje Vodite računa o svakom detalju

Funkcionalnost kompaktne pećnice podignite na viši nivo uporabom ladice za zagrijavanje. Ladica za zagrijavanje ugrađuje se tik ispod pećnice i zajedno s njom se odlično uklapa u kuhinjski element namijenjen ugradnji klasične pećnice. Ladica se koristi za zagrijavanje tanjura i šalica, ali je prikladna i za održavanje topline hrane.

WarmPlate

Profesionalno poslužena jela u vlastitom domu Odgovarajuće zagrijani tanjuri čuvaju okus i aromu mnogih jela: od juha do tjestenina i povrća kuhanog na pari. WarmPlate će zagrijati i održati temperaturu tanjura na pravoj temperaturi za posluživanje: između 30 i 80°C. Uživajte u profesionalnoj usluzi u vlastitom domu!

StayWarm

Održava vaša jela savršenima StayWarm funkcija održava hranu toplom na stalnoj temperaturi od 70°C. Hrana zbog toga zadržava svoj izvorni okus i temperaturu sve dok se ne posluži.

Jogurt

Kada želite zdravi izbor Posebna funkcija omogućava da zdrav jogurt pripremite u vlastitom domu. Prednamještena temperatura i zadano vrijeme osiguravaju optimalne uvjete za pripremu domaćeg jogurta za oko 4 sata.


14 Gorenje by Starck

MIKROVALNA PEĆNICA Rješenje sa stilom za užurbane dane. Začas prigrijte, odmrznite ili skuhajte ukusan i hranjiv obrok. Uz prednamještene programe kuhanje nikad nije bilo tako jednostavno. Samo unesite vrstu hrane i težinu, a pećnica će automatski prilagoditi snagu i vrijeme kuhanja.

gorenje.hr/gorenjebystarck


16 Gorenje by Starck

PLOČE ZA KUHANJE Odaberite profesionalnim kuharima najdraže plinske ploče za kuhanje s visokoučinkovitim plinskim plamenicima ili pripremite svoja omiljena jela na izuzetno brzim i učinkovitim indukcijskim pločama za kuhanje s vrhunskim sustavom PowerBoost Supreme.

gorenje.hr/gorenjebystarck


18 Gorenje by Starck

XpandZone

Kada očekujete puno gostiju XpandZone omogućava kuhanje na gotovo cijelog površini indukcijske ploče za kuhanje. Kada se aktivira XpandZone, zone za kuhanje s lijeve ili desne strane ploče kombiniraju se u jednu veliku zonu za kuhanje. Spojene zone nude više prostora i slobode za kuhanje, mjesta za veće posude ili čak nekoliko manjih koje možete staviti bilo gdje na spojenoj zoni.

gorenje.hr/gorenjebystarck


PowerBoost Supreme Kada je vrijeme najvažnije

PowerBoost Supreme je brzo i izvanredno intenzivno djelovanje ploče za kuhanje s kojim se vrijeme čekanja znatno smanjuje. Potrebne su samo 4.2 minute da zakuha 2 l vode, što je vremenski vrlo učinkovito.

Visoko učinkoviti plamenici Zahtijevajte najučinkovitije

Značajno unaprijeđeni plinski plamenici omogućavaju do 10% učinkovitiju potrošnju plina.

Timer

Ne trebate gledati na sat Ako iz iskustva znate optimalno vrijeme kuhanja nekog određenog jela, namjestite timer pa će se ploča za kuhanje automatski isključiti nakon namještenog vremena, na što će vas upozoriti i zvučni signal.

Wok plamenik

Zadivite svoje goste daškom Orijenta Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.


20 Gorenje by Starck

NAPE Neka vam zrak u kuhinji bude uvijek svjež zahvaljujući Timeru i senzoru AdaptTech.

gorenje.hr/gorenjebystarck


22 Gorenje by Starck

AdaptTech

Fokusirajte se samo na kuhanje U automatskom načinu rada poseban senzor raspoznaje razinu nečistoće, para, vlage ili plinova u zraku. Napa automatski prilagođava brzinu rada ventilatora odnosno zaustavlja rad kada više nije potrebno odsisavanje.

gorenje.hr/gorenjebystarck


LedLight

Pravo osvjetljenje kod kuhanja LED osvjetljenje, osim što je visoko učinkovito, predstavlja važan estetski i funkcionalni element kuhinje. Njegov životni vijek je 30 puta dulji od standardnog osvjetljenja žaruljama i troši do deset puta manje energije.

TouchControl Sve je u vašim rukama

Upravljanje na dodir omogućava jednostavne i trenutačne promjene između razina snage i intenziteta osvjetljenja nape.

P.A.S. Sustav

Slušajte samo ono što želite čuti Ovaj inovativni parametarski sustav odsisavanja preusmjerava odsisavanje zraka iz središnjeg dijela prema vanjskim rubovima nape. Ovakav pristup istovremeno smanjuje potrošnju energije i razinu buke, a odsisavanje zraka je znatno učinkovitije.

Timer and refresh Uvijek svježa kuhinja

Gorenje nape mogu se namjestiti za automatsko isključivanje nakon 10, 20 ili 30 minuta rada. Refresh funkcija aktivira se svakog sata, obnavljajući strujanje zraka kroz pet minuta.


24 Gorenje by Starck

KOMBINIRANI HLADNJAK Neka vam je uvijek pri ruci svježa hrana, kao da je netom ubrana u vrtu, zahvaljujući naprednoj IonAir tehnologiji i pametnom sustavu AdaptTech.

gorenje.hr/gorenjebystarck


26 Gorenje by Starck

IonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošću

AdaptTech

Hladnjak koji odražava vaše navike

Svaka polica je najbolja polica

Napredna tehnologija u hladnjacima oponaša prirodni proces ionizacije kako bi hrana ostala što duže svježa. Negativno nabijeni ioni generirani u unutrašnjosti hladnjaka kontinuirano osvježavaju zrak i stvaraju idealan okoliš za pohranjivanje svježe hrane. Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distribuira ionizirani zrak kroz 14 otvora te tako zadržava stalnu temperaturu na svakoj polici.

gorenje.hr/gorenjebystarck

Ovaj pametni sustav osmišljen je s ciljem održavanja optimalne temperature u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate njegova vrata. Kod otvaranja vrata temperatura naglo raste i hrana je izložena termalnom šoku koji u konačnici uzrokuje brže kvarenje hrane. Stoga hladnjak kontinuirano nadzire i analizira način njegovog korištenja, predviđa učestalost otvaranja i prije predviđenog vremena smanjuje temperaturu za 1 do 2°C kako bi temperaturu održao stalnom, a hranu što dulje svježom.


NoFrost Plus

Zamrzava samo ono što želite zamrznuti Jedan od najboljih rashladnih sustava na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom dijelu, sprječava nakupljanje leda i inja s ciljem smanjenja potrošnje energije i eliminiranja potrebe za ručnim odmrzavanjem, dok u rashladnom dijelu održava idealnu mikroklimu za svježu hranu. Kruženje ioniziranog zraka sprječava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.

CrispZone ladica

Svježina koju očekujete od najboljih CrispZone je s volumenom od 36 litara jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu, osmišljena da zadrži hranjive tvari i niskom temperaturom produlji svježinu vaše hrane.

MultiShelf

Hladnjak koji se prilagođava vašim potrebama Prilagodljiva polica izrađena od nehrđajućeg čelika s posebnim držačima za boce namijenjena je različitim potrebama. Možete ju koristiti kao policu za odlaganje namirnica po cijeloj njezinoj širini ili kao poseban dizajnerski nosač za čak devet boca.


28 Gorenje by Starck

DEKORATIVNA VRATA Dajte svojoj kuhinji završni dodir s vrhunski reflektirajućim dekorativnim vratima perilice posuđa ili ugradbenog hladnjaka.

gorenje.hr/gorenjebystarck


30 Gorenje by Starck

BOP747ST

Ugradbena pećnica - Piroliza

Energetski Razred

BO747ST

Ugradbena pećnica

Energetski Razred

+ Dizajn/Boja: Reflektirajuća siva + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika + Materijal upravljačke ploče: Staklo + GentleClose meko zatvaranje vrata

+ Dizajn/Boja: Reflektirajuća siva + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika + Materijal upravljačke ploče: Staklo + GentleClose meko zatvaranje vrata

Učinkovitost + Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 73 l + MultiFlow 360° + SuperSize, najveća upotrebljiva površina pečenja + HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći + PerfectGrill

Učinkovitost + Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 75 l + MultiFlow 360° + SuperSize, najveća upotrebljiva površina pečenja + HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći + PerfectGrill

Upravljanje + IconTouch + Elektronsko upravljanje + Ergonomski gumbi

Upravljanje + IconTouch + Elektronsko upravljanje + Ergonomski gumbi

Načini zagrijavanja

Načini zagrijavanja

Karakteristike + Osvjetljenje + Istovremeno pečenje na više razina

Karakteristike + Osvjetljenje + Istovremeno pečenje na više razina

Oprema + 1 duboka i 1 plitka emajlirana posuda za pečenje + Rešetka + 1x žičane vodilice + 3-razinske potpuno izvlačne teleskopske vodilice + Sonda za meso

Oprema + 1 duboka i 1 plitka emajlirana posuda za pečenje + Rešetka + 3-razinske potpuno izvlačne teleskopske vodilice + Sonda za meso

Sigurnosni sustavi + Termoelektrični osigurač za automatsko isključivanje + Dinamičko hlađenje pećnice plus DC+ + 4-struka staklena vrata s 2-strukom temperaturnom refleksijom (UltraCoolDoorQuadro+)

Sigurnosni sustavi + Termoelektrični osigurač za automatsko isključivanje + Dinamičko hlađenje pećnice plus DC+ + 3-struka staklena vrata s 2-strukom temperaturnom refleksijom (UltraCoolDoor)

Jednostavno čišćenje + Piroliza + SilverMatte, otporna i glatka unutrašnjost pećnice + Glatka vrata pećnice

Jednostavno čišćenje + AquaClean funkcija čišćenja vodom + SilverMatte, otporna i glatka unutrašnjost pećnice + Glatka vrata pećnice

Tehnički podaci + Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,91 kWh (ventilatorsko), 0,94 kWh (konvencionalno) + Priključna snaga (maks): 3400 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 59 × 56,4 × 55 cm + EAN kod: 3838942065002 + Šifra proizvoda: 507401

Tehnički podaci + Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,85 kWh (ventilatorsko), 0,94 kWh (konvencionalno) + Priključna snaga (maks): 3400 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 59 × 56 × 55 cm + EAN kod: 3838942059308 + Šifra proizvoda: 504570

gorenje.hr/gorenjebystarck


BO637ST

Ugradbena pećnica

Energetski Razred

+ Dizajn/Boja: Reflektirajuća siva + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika + Materijal upravljačke ploče: Staklo + GentleClose meko zatvaranje vrata Učinkovitost + Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 67 l + SuperSize, najveća upotrebljiva površina pečenja + HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći + PerfectGrill

Upravljanje + IconLed + Elektronsko upravljanje + Ergonomski gumbi Načini zagrijavanja

Karakteristike + Osvjetljenje + Istovremeno pečenje na više razina Oprema + 1 duboka i 1 plitka emajlirana posuda za pečenje + Rešetka + 1-razinske djelomično izvlačne teleskopske vodilice

Sigurnosni sustavi + Termoelektrični osigurač za automatsko isključivanje + Dinamičko hlađenje pećnice plus DC+ + 2-struka vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom (CompactDoor) Jednostavno čišćenje + AquaClean funkcija čišćenja vodom + SilverMatte, otporna i glatka unutrašnjost pećnice + Glatka vrata pećnice Tehnički podaci + Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,85 kWh (ventilatorsko), 0,92 kWh (konvencionalno) + Priključna snaga (maks): 3300 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 59,5 × 59,7 × 54,7 cm + Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 cm + EAN kod: 3838942065040 + Šifra proizvoda: 507396


32 Gorenje by Starck

BCM547ST

WD14ST

+ Dizajn/Boja: Reflektirajuća siva + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika + Materijal upravljačke ploče: Staklo

+ Dizajn/Boja: Reflektirajuća siva

Učinkovitost + Kombinirana mikrovalna pećnica - 50 l + MultiFlow 360° + SuperSize, najveća upotrebljiva površina pečenja + HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći + Snaga mikrovalova: 1000 W

Učinkovitost + Kapacitet: Servis za 6 osoba ili 20 tanjura promjera 28 cm ili 80 šalica za kavu ili 40 šalica za čaj

Ugradbena kompaktna kombinirana mikrovalna pećnica

Ladica za zagrijavanje

Načini zagrijavanja

Automatski programi + Zagrijavanje tanjura + Zagrijavanje šalica + Održavanje topline + Odmrzavanje hrane + Jogurt + Ručno podešavanje temperature i timera

Karakteristike + MultiUse + Inverterska tehnologija + Stirrer tehnologija + Osvjetljenje + Istovremeno pečenje na više razina

Karakteristike + Ventilatorsko kruženje zraka + Vremensko podešavanje: Stop + Upravljanje na dodir + Temperatura između 30-85°C + Raspon timera: 60 – 240 min + Teleskopsko izvlačenje ladice + Hladna prednja strana ladice

Upravljanje + IconTouch + Elektronsko upravljanje + Ergonomski gumbi

Oprema + 1 plitka emajlirana posuda za pečenje + 1 staklena posuda za pečenje + Rešetka + 1x žičane vodilice Sigurnosni sustavi + Termoelektrični osigurač za automatsko isključivanje + Dinamičko hlađenje pećnice plus DC+ + Trostruko ostakljenje sa zaštitnom mrežicom Jednostavno čišćenje + AquaClean funkcija čišćenja vodom + SilverMatte, otporna i glatka unutrašnjost pećnice + Glatka vrata pećnice Tehnički podaci + Priključna snaga (maks): 3400 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 45,5 × 59,5 × 54,6 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 45 × 56 × 55 cm + EAN kod: 3838942059315 + Šifra proizvoda: 504571 gorenje.hr/gorenjebystarck

Tehnički podaci + Iskoristivi obujam: 19,8 l + Priključna snaga: 410 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 14 × 56 × 55,5 cm + Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 14 × 56-56,8 × 55 cm + EAN kod: 3838942062445 + Šifra proizvoda: 466181


MO23ST

Samostojeća mikrovalna pećnica

SMART

Display

+ Dizajn/Boja: Reflektirajuća siva + Materijal upravljačke ploče: Staklo + Materijal vrata: Staklo + Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika + Otvaranje vrata: Lijevo + Način otvaranja vrata: Ručka + Vrata: 2-struka staklena vrata pećnice s jednostrukom temp. refleksijom Učinkovitost + Volumen pećnice: 23 l + Snaga mikrovalova: 900 W + Snaga grila (gornji infra grijač): 1200 W + Broj infra grijača: 1 + Tehnologija proizvodnje mikrovalova: Standardna tehnologija (HVT) + Način emitiranja mikrovalova: Rotirajući tanjur Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Upravljanje na dodir + LED zaslon + SmartControl pametno upravljanje Načini zagrijavanja

+ Način(i) zagrijavanja: Mikrovalovi + gril Karakteristike + AUTO meni + Broj prednamještenih programa: 8 + Odmrzavanje po težini + Funkcija Smart Display – praćenje procesa kuhanja + Prednamješteni programi kuhanja + Prikaz vremena Sigurnosni sustavi + Dječja zaštita + Sigurnosni prekidač Oprema + Rotirajući stakleni tanjur, promjer 27 cm + Rešetka za gril Tehnički podaci + Priključna snaga: 1400 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 30,3 × 51 × 42,5 cm + EAN kod: 3838942048821 + Šifra proizvoda: 498275


34 Gorenje by Starck

IS756ST

IS655ST

+ Dizajn/Boja: Crna / Kromirano + Okvir ploče: Aluminij

+ Dizajn/Boja: Crna / Kromirano + Okvir ploče: Aluminij

Upravljanje + SliderTouch, klizno upravljanje dodirom + Timer funkcija

Upravljanje + SliderTouch, klizno upravljanje dodirom + Timer funkcija

Karakteristike + Funkcija StayWarm + PowerBoost Supreme + XpandZone, FLEX indukcija

Karakteristike + Funkcija StayWarm + PowerBoost Supreme + XpandZone, FLEX indukcija

Zone za kuhanje + 4 indukcijske zone za kuhanje lijevo sprijeda: 20×20 cm, 1,8/3 kW desno sprijeda: 20×20 cm, 1,8/3 kW lijevo straga: 20×20 cm, 1,8/3 kW desno straga: 20×20 cm, 1,8/3 kW

Zone za kuhanje + 4 indukcijske zone za kuhanje lijevo sprijeda: 20×20 cm, 1,8/3 kW, desno sprijeda: 20×20 cm, 1,8/3 kW, lijevo straga: 20×20 cm, 1,8/3 kW, desno straga: 20×20 cm, 1,8/3 kW

Sigurnost i trajnost + Signalizacija preostale topline + ChildLock

Sigurnost i trajnost + Signalizacija preostale topline + ChildLock

Tehnički podaci + Priključna snaga: 7200 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 6 × 75 × 51 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 5 × 56 × 49 cm + EAN kod: 3838942113475 + Šifra proizvoda: 545571

Tehnički podaci + Priključna snaga: 7200 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 6 × 59,5 × 51 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 5 × 56 × 49 cm + EAN kod: 3838942113482 + Šifra proizvoda: 545563

Indukcijska ploča za kuhanje

gorenje.hr/gorenjebystarck

Indukcijska ploča za kuhanje


IS634ST

Indukcijska ploča za kuhanje 64,4

+ Dizajn/Boja: Crna / Kromirano + Okvir ploče: Aluminij Upravljanje + SliderTouch, klizno upravljanje dodirom + Timer funkcija Karakteristike + StopGo, funkcija sigurnog kuhanja + Funkcija PowerBoost + AllBoost, pojačana snaga djelovanja na svim zonama istovremeno Zone za kuhanje + 4 indukcijske zone za kuhanje lijevo sprijeda: Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, desno sprijeda: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, lijevo straga: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, desno straga: Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW Sigurnost i trajnost + Signalizacija preostale topline + ChildLock Tehnički podaci + Priključna snaga: 7100 W + Dimenzije aparata (VxŠxD): 6,2 × 59,5 × 52 cm + Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 7 × 55,8-56 × 49 cm + EAN kod: 3838942059285 + Šifra proizvoda: 504572


36 Gorenje by Starck

GCW751ST

GCW641ST

+ Dizajn/Boja: Crna / Kromirano

+ Dizajn/Boja: Crna / Kromirano

Upravljanje + Ergonomski gumbi

Upravljanje + Ergonomski gumbi

Karakteristike + Wok 3-struki plinski plamenik + Visoko učinkoviti plinski plamenici

Karakteristike + Wok 3-struki plinski plamenik + Visoko učinkoviti plinski plamenici

Zone za kuhanje + Električno jednoručno paljenje plinskih plamenika + 1 mali plamenik + 1 veliki plamenik + 2 standardna plamenika + 1 wok plamenik lijevo sprijeda: Ø 6,7 cm, 1,75 kW, desno sprijeda: Ø 4,3 cm, 1 kW, lijevo straga: Ø 6,7 cm, 1,75 kW, desno straga: Ø 9,7 cm, 3 kW, u sredini: Ø 13,44 cm, 3,8 kW, wok 3-struki plamenik + Izvedba nosivih rešetki: Od lijevanog željeza

Zone za kuhanje + Električno jednoručno paljenje plinskih plamenika + 4 plamenika: 2 standardna, 1 mali, 1 wok lijevo sprijeda: Ø 10,3 cm, 3,3 kW, wok 3-struki plamenik desno sprijeda: Ø 4,3 cm, 1 kW, lijevo straga: Ø 6,7 cm, 1,75 kW, desno straga: Ø 6,7 cm, 1,75 kW + Izvedba nosivih rešetki: Od lijevanog željeza

Sigurnost i trajnost + Sigurnosni plinski plamenici

Sigurnost i trajnost + Sigurnosni plinski plamenici

Tehnički podaci + Dimenzije aparata (VxŠxD): 11,1 × 75 × 52 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 4,5 × 72 × 48 cm + EAN kod: 3838942052934 + Šifra proizvoda: 499606

Tehnički podaci + Dimenzije aparata (VxŠxD): 11,1 × 58 × 52 cm + Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 5 × 56 × 48 cm + EAN kod: 3838942052514 + Šifra proizvoda: 499602

Staklokeramička plinska ploča

gorenje.hr/gorenjebystarck

Staklokeramička plinska ploča


WHI941ST

Zidna kuhinjska napa

Energetski Razred

WHI641ST

Zidna kuhinjska napa

Energetski Razred

+ Odvodnja ili recirkulacija zraka + Materijal kućišta/dekorativnog dimnjaka: Inox i staklo / Inox + Boja kućišta/dekorativnog dimnjaka: Inox

+ Odvodnja ili recirkulacija zraka + Materijal kućišta/dekorativnog dimnjaka: Inox i staklo / Inox + Boja kućišta/dekorativnog dimnjaka: Inox

Učinkovitost + Maksimalni protok zraka kod odvodnje zraka: 508 m³/h + Maksimalni protok zraka kod recirkulacije: 485 m³/h + Promjer odvodne cijevi : 15 cm + Kapacitet kuhinjske nape kod odvodnje: razina 1: 250 m³/h razina 2: 364 m³/h razina 3: 508 m³/h + Broj PowerBoost funkcija: 2 + Pojačani protok zraka (PowerBoost 1): 663 m³/h + Pojačan protok zraka (PowerBoost 2): 732 m³/h

Učinkovitost + Maksimalni protok zraka kod odvodnje zraka: 508 m³/h + Maksimalni protok zraka kod recirkulacije: 485 m³/h + Promjer odvodne cijevi: 15 cm + Kapacitet kuhinjske nape kod odvodnje: razina 1: 250 m³/h razina 2: 364 m³/h razina 3: 508 m³/h + Broj PowerBoost funkcija: 2 + Pojačani protok zraka (PowerBoost 1): 663 m³/h + Pojačan protok zraka (PowerBoost 2): 732 m³/h

Upravljanje + AdaptTech: automatsko djelovanje kuhinjske nape + Elektronsko upravljanje + Upravljanje na dodir + Timer funkcija: Prednamještanje vremena rada nape + Brzina ventilator: 3

Upravljanje + AdaptTech: automatsko djelovanje kuhinjske nape + Elektronsko upravljanje + Upravljanje na dodir + Timer funkcija: Prednamještanje vremena rada nape + Brzina ventilator: 3

Karakteristike + TouchFree prevlaka otporna na otiske prstiju + Konstantno prozračivanje Refresh + Vrsta osvjetljenja: Osvjetljenje LED trakom + Osvjetljenje: 1 + Snaga LED osvjetljenja: 6 W + P.A.S. odsisavanje po obodu

Karakteristike + TouchFree prevlaka otporna na otiske prstiju + Konstantno prozračivanje Refresh + Vrsta osvjetljenja: Osvjetljenje LED trakom + Osvjetljenje: 1 + Snaga LED osvjetljenja: 6 W + P.A.S. odsisavanje po obodu

Oprema + Aluminijski filter za masnoću + Indikator zamaštenja filtera + Perivi filter masnoće + Broj motora: 1 + Vrsta motora: Kondenzatorski motor + Poklopac za jednosmjerni protok zraka: 150 mm

Oprema + Aluminijski filter za masnoću + Indikator zamaštenja filtera + Perivi filter masnoće + Broj motora: 1 + Vrsta motora: Kondenzatorski motor + Poklopac za jednosmjerni protok zraka: 150 mm

Tehnički podaci + Razina buke: 59 dB(A)re 1 pW + Dimenzije proizvoda (širina x dubina): 90 × 47 cm + Visina: 450 mm + Min. visina dekorativnog dimnjaka: 1060 mm + Maks. visina dekorativnog dimnjaka: 1320 mm + Godišnja potrošnja energije: 50,8 kWh + EAN kod: 3838942049248 + Šifra proizvoda: 498347

Tehnički podaci + Razina buke: 59 dB(A)re 1 pW + Dimenzije proizvoda (širina x dubina): 60 × 47 cm + Visina: 450 mm + Min. visina dekorativnog dimnjaka: 1060 mm + Maks. visina dekorativnog dimnjaka: 1320 mm + Godišnja potrošnja energije: 50,8 kWh + EAN kod: 3838942049224 + Šifra proizvoda: 498345


38 Gorenje by Starck

NRK612ST

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

Energetski Razred

+ Dizajn/Boja: reflektirajuća siva + Otvaranje vrata: Desno + Materijal vrata: Metal, sivo reflektirajuće staklo + Klimatski razredi: SN, ST, N, T Učinkovitost + 1 kompresor + Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l + Obujam rashladnog dijela: bruto/neto 231 / 222 l + Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto 98 / 85 l + Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h + Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h Upravljanje + Elektronsko upravljanje iza vrata + LED zaslon + Zvučni signal za predugo otvorena vrata + Digitalni pokazivač temperature + Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu: bijeli signal Karakteristike + IonAir ionizator zraka s MultiFlow 360° ventilacijskim sustavom + AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja + Slot-in: mogućnost postavljanja hladnjaka u kuhinjsku nišu širine 61 cm + NoFrost Plus + FastFreeze brzo zamrzavanje Oprema rashladnog dijela + LED osvjetljenje na stropu + 2 staklene police + MultiShelf polica + FreshZone ladica sa staklenom policom + CrispZone ladica za povrće + SimpleSlide posude u vratima podesive po visini: 2 + Polica za boce s fiksnim osiguračem u vratima + MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led Oprema zamrzivačkog dijela + XXL SpaceBox ladica i 2 standardne ladice za zamrzavanje Tehnički podaci + Energetski razred: A++ + Potrošnja energije kWh/24 h: 0,643 kWh + Razina buke (max.): 42 dB(A)re 1 pW + Dimenzije aparata (VxŠxD): 185 × 60 × 64 cm + EAN kod: 3838942094897 + Šifra proizvoda: 529960 gorenje.hr/gorenjebystarck

DPR-ST

Dekorativna vrata za ugradbeni kombinirani hladnjak

+ Materijal vrata: Sivo reflektirajuće staklo + Metalna ručka s plastičnim umetcima + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika Tehnički podaci + Dimenzije aparata (VxŠxD): 179 × 59,5 × 5,7 cm + EAN kod: 3838942054662 + Šifra proizvoda: 498802


DFD70ST

Dekorativna vrata za perilicu posuđa

69,9

DFD72ST

Dekorativna vrata za perilicu posuđa

71,6

+ Materijal vrata: Sivo reflektirajuće staklo + Metalna ručka s plastičnim umetcima + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika

+ Materijal vrata: Sivo reflektirajuće staklo + Metalna ručka s plastičnim umetcima + Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika

Tehnički podaci + Dimenzije aparata (VxŠxD): 69,9 × 59,5 × 1,8 cm + EAN kod: 3838942061721 + Šifra proizvoda: 499152

Tehnički podaci + Dimenzije aparata (VxŠxD): 71,6 × 59,5 × 1,8 cm + EAN kod: 3838942061738 + Šifra proizvoda: 499153


gorenje.hr/gorenjebystarck Veljača 2016; Sve fotografije su intelektualno vlasništvo tvrtke Gorenje d.d., te nije dozvoljeno njihovo korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika. Sve fotografije su simbolične. Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave i ne odgovaramo za tiskarske greške.

gorenje.hr/gorenjebystarck

Profile for Gorenje d.o.o.

Katalog gorenje by starck  

Katalog gorenje by starck  

Profile for gorenje