__MAIN_TEXT__

Page 1


DESIGNED BY Novu kolekciju Gorenje kuhinjskih aparata dizajnirao je Philippe Starck, jedan od najznačajnijih svjetski priznatih kreatora. Izrađena je uz primjenu najnaprednijih tehnologija i vrhunski je energetski učinkovita. Kolekcija se sastoji iz niza pećnica, ploča za kuhanje, napa, hladnjaka i drugih aparata, sve u 100 % usklađenom dizajnu čija elegancija leži u “promišljenosti njene visoke kakvoće i njenih čistih linija”.


DESIGNED BY Minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom meko će se uklopiti u svoju okolinu i doslovno postati odraz vašeg životnog stila i osobnosti. Pažljivo izabrane pojedinosti kao što su metalni efekti nehrđajućeg čelika i narančaste ručke svojim će odrazom priskrbiti vašoj kuhinji dodatnu iskru života i elegantan finalni dodir. “S ovom smo kolekcijom riješili paradoks: stvoriti aparate koji su tehnološki besprijekorni i za koje istovremeno imamo ugodan, topao i ljudski osjećaj”. Philippe Starck Otkrijte kolekciju i stvorite svoju vlastitu, vrhunsku i jedinstvenu kuhinju.


MEET Philippe Starck je međunarodno priznati francuski dizajner. Njegovo dubokoumno razumijevanje suvremenih promjena, njegova zaljubljenost u ideje, njegova želja za obranom inteligencije upotrebljivosti – i jednako tako upotrebljivosti inteligencije – pratilo je jednu kultnu kreaciju za drugom. Od svakodnevnih proizvoda kao što je namještaj i cjedilice za limune do revolucionarnih mega jahti, individualnih vjetrenjača, električnih bicikala ili hotela i restorana koji žele biti izvanredna, stimulativna i intenzivno uzbudljiva mjesta. Njegovih 10.000 kreacija, njegova svjetska slava i njegova neumorna raznovrsna inventivnost, nikada mu nisu dozvolile da zaboravi bitno, svoju misiju i viziju: kreacija, bez obzira na oblik koji poprimi, mora - kroz ciljeve kako treba biti “dobar” prije nego li biti “krasan” - u najširem smislu učiniti život boljim najvećem mogućem broju ljudi. Dizajnirajući svoju prvu kolekciju za Gorenje, Philippe Starck potvrđuje svoju obvezu služenja društvu pribavljajući mu najbolju kakvoću po razumnoj cijeni, proizvode stvorene s Inteligencijom, Kakvoćom i Poštenjem. Stavljajući korisnike uvijek u samu srž svojeg stvaralačkog postupka, linija kuhinjskih aparata Gorenje by S+ARCK dizajnirana je tako da uskladi i odražava svačiji životni stil i osobnost. “Kroz moj dizajn, korisnik ima punu mogućnost stvoriti svoje vlastito iskustvo”. Philippe Starck


“ Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora imati smisao i taj smisao utječe svakodnevno na nas” Philippe Starck


PEĆNICE Dajte svojoj kuhinji elegantan dodir s pažljivo dizajniranim vrhunskim pećnicama. Bilo da ćete peći za puno gostiju ili samo za sebe, uvijek možete očekivati savršene rezultate.

KOMPAKTNI APARATI Unaprijedite svoju kompaktnu kombiniranu mikrovalnu pećnicu s glatkim i pametnim ladicama za zagrijavanje koje će vam hranu i tanjure održavati toplima, odmrznite hranu ili pripremite jogurt u njima. Njihov bezvremeni dizajn savršeno će se uskladiti s vašom pećnicom, te dodatno oplemeniti vaša kulinarska iskustva.


HLADNJACI Rashladni uređaji koji nisu hladni samo zbog svog imena. Intuitivni kombinirani hladnjaci prilagođavaju se vašim navikama i poštuju vaše potrebe kako bi jamčili da će vaša hrana ostati dulje svježa, kao da je netom ubrana. Svojim minimalističkim dizajnom oni će svakoj kuhinji dodati bezvremenu svježinu.


PLINSKE PLOČE ZA KUHANJE Kuharima najdraže. Neprolazno upotrebljive plinske ploče za kuhanje s visokoučinkovitim plinskim plamenicima savršen su alat za vaša kulinarska istraživanja. Jedinstvene rešetke istaknut će vašu kuhinju dok ćete brzim ritmom pripremati svoja najbolja jela prijateljima ili sebi.


INDUKCIJSKE PLOČE ZA KUHANJE Opremljene mnoštvom korisnih svojstava koja će kuhanje učiniti omiljenom zadaćom, ove će se ploče za kuhanje prilagoditi svakoj vašoj potrebi. Bilo da si pripremate samo šalicu kave ili pripremate cijelu gozbu, to ćete učiniti učinkovito i sa stilom.


NAPE Kuhanje bez tragova. Najnovija adaptivna tehnologija i inovativni sustav odsisavanja zraka održavat će vašu pažnju usmjerenom na kuhanje, dok će kuhinja uvijek biti svježa i tiha.


MIKROVALNE PEĆNICE Rješenje sa stilom za užurbane dane. Začas prigrijte, odmrznite ili skuhajte ukusan i hranjiv obrok. Uz prednamještene programe, kuhanje nikad nije bilo tako jednostavno.


DEKORATIVNA VRATA Pojedinosti su ono što čini razliku. Dajte svojoj kuhinji završni dodir s elegantnim reflektirajućim dekorativnim vratima perilice posuđa ili ugradbenog hladnjaka koja nikada neće izaći iz mode.


gorenje.hr/gorenjebystarck

Profile for Gorenje d.o.o.

Image brošura gorenje by starck  

Image brošura gorenje by starck  

Profile for gorenje