Page 1

ПЕРАЛНИ И СУШИЛНИ МАШИНИ 2016


2

SensoCare

SensoCare

3

Перфектна грижа

Винаги идеално изпрано, отлично запазено и чисто пране Спомняте ли си кога открихте, че желанията Ви се сбъдват? Знаете ли как да минимизирате риска от развиване на алергии при семейството Ви? Как да се уверите, че не хабите излишно количество вода? Как да премахнете петна или в частност как да отстраните банан от дрехата си? Или как да се погрижите прането да не мирише на мухъл? С множество специални програми и режими, които третират тъканите и различните петна по възможно най-добрия начин, вече можете да забравите за проблемите си.

SensoCare технология Перфектно пране

SensoCare технологията гарантира, че всеки тип тъкан ще бъде изпран по най-добрия възможен начин. Тя винаги доставя оптимална комбинация от температура и количество вода, време и обороти. Ако все пак дрехите се нуждаят от специално третиране, програмите Памук и Синтетика могат да бъдат подобрени с различни режими и функции на пране. NormalCare избира оптималната комбинация от всички четири параметъра, при всяко зареждане; TimeCare намалява времето за пране; AllergyCare използва повече вода и допълнителни цикли на изплакване, а EcoCare е най-енергоефективният режим на пране.

ПЕРАЛНА МАШИНА С НЕЖНО СЪРЦЕ

40% по-бързо пране

EcoCare

60% пестене на енергия

AllergyCare

Ефикасно изплакване

Перални машини Gorenje SensoCare

Пералната машина Gorenje е надежден партньор в ежедневната грижа за прането. Тя разбира, че времето и търпението ни към детайлите са ограничени. Затова предлага програми, които пасват перфектно на различни потребителски навици и предлага функциите, които потребителят желае. Може да пере бързо; може да пере екосъобразно. Може да бъде тиха; може да бъде особено старателна в прането. Без значение от режима, който избирате, прането ще бъде винаги измито деликатно и с грижа. Тъканите остават свежи и гъвкави, а цветовете се запазват.

TimeCare

Перфектна грижа

Винаги идеално изпрано, отлично запазено и чисто пране

Интелигентни решения Решения, които приветстват технологичните предизвикателства

Лесна употреба

Направени, за да са удобни на потребителя

StainExpert

Експерт при трерирането на петната Ефективното премахване на петна вече не изисква висока температура или допълнително третиране преди прането. Перфектната комбинация от температура, време и вода ще премахнат автоматично четири типа упорити петна: плодове (портокал, доматен сок); органични (мазнини, яйца, трева); вино (тъмни сокове, мастило); и кафе (чай, кисело мляко, паста, грим). Функцията StainExpert е достъпна при пералните от клас Superior.

UltraWhite

Бяло, което никога няма да стане сиво Синтетичните тъкани, коприната и найлоновите тъкани лесно се повреждат при пране в машина. Затова е разработена специална програма за изпиране при ниска температура и запазване на деликатното пране. Деликатно въртене с по-голямо количество вода гарантира перфектна белота при не повече от 30°C. Употребата на специализирани препарати е препоръчителна за допълнителна свежест.


4

SensoCare

SensoCare

AntiAllergy Памук

Защита за деликатната кожа

AntiMites

За по-добър сън през нощта

Baby

Защита за деликатната бебешка кожа

PerfectBlack

Има само едно черно

5

Интелигентни решения

Решения, които приветстват технологичните предизвикателства Как да се уверите, че любимата Ви тениска няма да пострада при пране? Как да перете спално бельо, без то да се усуче? Как да накарате пералната си машина да разбере колко пране сте сложили вътре и да настроите работата и според това? Как да намалите сметката за ток? Изпипаните до съвършенство технологични решения като барабана и всички останали части на пералната машина, правят всичко това възможно

SpaDrum

Тотална грижа за прането

BioWash

SportWash

NightWash

QuickWash 17

Пране с екологични препарати

Тиха работа през нощта

Любими програми

Удобен достъп до най-често използваните програми

Барабанът на пералните машини SensoCare е направен от първокачествена стомана с изключително гладка повърхност. Благодарение на това, прането е старателно измито, изплакнато и извъртяно, без никакви поражения.

Винаги свежи дрехи за спорт

Бързо освежаване

HandWash + Wool

Деликатно пране за деликатни дрехи

Перфорация

Деликатно впръскване на вода в барабана

Малките дупки с диаметър не повече от 3 мм третират прането по особено деликатен начин. Освен ефикасното пране, центрофугиране и изплакване, те също така предотвратяват повреждане на прането. Освен това, размерът, формата и шарката на перфорацията на барабана намаляват консумацията на енергия и вода.

3D ребра

Плавно разпределение на прането

Първо, извитите ребра избутват прането към задната част на барабана, след това повдигат към горната част. Това подобрява разпределението на прането в барабана. През отворите на ребрата се впръсква допълнително количество вода за по-добро накисване.

4D врата

Винаги на прав път Подобрената патентована стъклена врата на пералната машина е направена за активно 4D движение на прането в посока центъра на барабана, където получава най-доброто третиране и максимална защита. Дрехите се изпират по-добре и са по-малко намачкани, уредът е по-тих и с удължен живот.


6

SensoCare

SensoCare

7

Лесна употреба

Направени, за да са удобни на потребителя Изнервя ли Ви шумът от центрофугата при всяко пране? Обичат ли децата Ви да си играят с настройките? Искате ли нулево ниво на опасност от наводняване на дома? Ако сте отговорили с „да“, значи пералната машина Gorenje SensoCare е перфектното решение.

Удобен дизайн

Отличен дизайн, лесно управление

TotalWeightControl

Превъзходно изпиране без значение от теглото на прането Сензорът настройва параметрите на цикъла според количеството пране в барабана. Това води до оптимална употреба на вода и енергия, по-кратко пране и значително по-тиха работа. Пълната кошница с пране, без значение колко е голяма, ще бъде чиста и приятно ухаеща.

Инверторен PowerDrive мотор

Забележителна мощност, висока ефективност

Този мощен мотор е безчетков, което елиминира механичното напрежение, триене и износване. Резултатите са по-добри, спестяването е по-високо, а процеса на пране е значително по-тих. Освен това се удължава животът на уреда.

DuraHeat

Колко вода е необходима за добро пране?

Безопасен и издръжлив нагревател

Достатъчно добре ли е изплакнато прането?

Подобреният нагревател включва система за защита от прегряване. Тя удължава живота му и прави работата на пералната машина по-безопасна.

A+++-20%

Превъзходна енергийна ефективност Всички перални машини са с високо ниво на енергийна ефективност. Тези с клас А+++-20% използват 50% по-малко енергия от уредите с клас А.

SensorIQ технология Интелигентно пране

Системата от сензори контролира процеса на пране, за да гарантира, че е перфектен. Интелигентната технология настройва количеството вода и времето за пране според избраните програма, тип и тегло на прането. Резултатите са отлично изпрано пране и по-ниска консумация на енергия, вода и време.

Колко тежи прането?

Подходяща ли е температурата на водата?

Добре разпределено ли е прането?

Има ли опасност от преливане?

ChildLock

Винаги защитени

Тиха като шепот Качествената механика и изолация позволяват на пералните машини SensoCare да работят тихо. Дори по време на центрофуга, шумът няма да надвиши стандартен разговор. Топ моделите работят при изключително ниски нива на шум.

Поцинкован корпус За допълнителна защита

Безопасност за Вашите любопитни деца. Вратата на перална- Пералните машини Gorenje притежават покритие, благоприта машина не може да бъде отворена по време на прането. За ятно за околната среда, което гарантира здравината на уреда допълнителна безопасност машината може да бъде заключе- и ефективната защита от корозия. на посредством натискане на бутон или комбинация от бутони.

AquaStop

Без опасност от протичане

Заключена ли е вратата?

Настроена ли е работата на мотора според теглото на прането?

Пералните машини Gorenje са направени, да бъдат функционални и ергономични, което ги прави вдъхновяващо лесни за употреба. Панелът за управление е под наклон от 20°, а отворът на вратата има голям 34 см диаметър за лесно пълнене и разтоварване на пералната машина. Филтрите и диспенсърът за препарат също са лесни за почистване.

SuperSilent

Системата за безопасност автоматично изключва подаването на вода към маркуча и уреда в случай на изтичане, за да се предотврати наводнение. Помпата автоматично изпомпва оставащата вода от барабана в маркуча за отходна вода. Така пералната машина може да бъде оставена да работи без надзор, без страх от наводнение. Моделите от висок клас разполагат със специален сензор, инсталиран в дъното на уреда. В случай на протичане, сензорът незабавно ще спре притока на вода.

SterilTub

Винаги чист интериор Тази програма гарантира, че вътрешната част на уреда ще остане напълно чиста и стерилна, позволявайки прането да ухае приятно. Прането с прах при ниска температура може да създаде идеални условия за развитие на бактерии, които да доведат до неприятна миризма на прането. SterilTub работи при празен барабан и елиминира всички бактерии от вътрешността на уреда.


8

SensoCare

SensoCare

W98F65/I

W8624H

W8503

W8544N/I

WA72SY2B

W7543LR

W7543LO

W7443LA

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Енергиен клас

Клас центрофугиране

24 h

24 h

Клас центрофугиране

8

Енергиен клас

Клас центрофугиране

8

Енергиен клас

Клас центрофугиране

• Капацитет: 8 кг

24 h

• Капацитет: 8 кг

Енергиен клас

7

Carbo tech

Carbo tech

• Капацитет: 9 кг

Енергиен клас

8

Клас центрофугиране

Carbo tech

24 h

Енергиен клас

7

Клас центрофугиране

Енергиен клас

7

Carbo tech

Клас центрофугиране

9

7

Carbo tech

24 h

• Капацитет: 8 кг

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 7 кг

• Максимални обороти: 1400 об/м

• Максимални обороти: 1400 об/м

• Максимални обороти: 1400 об/м • LED дисплей

• Максимални обороти: 1600 об/м

• Максимални обороти: 1200 об/м

• Максимални обороти: 1000 об/м

• Максимални обороти: 1400 об/м

• Максимални обороти: 1200 об/м

• LCD дисплей

• LCD дисплей

• LЕD дисплей

• LЕD дисплей

• Вход за топла и студена вода

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• Simplicity програматор

• 23 програми

• 23 програми

• Регулация на температура и центрофуга

• 23 програми

• 23 програми

• 23 програми

• 23 програми

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• 23 програми

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SterilTub самопочистване

• TotalWeight разпознаване на теглото

• TotalWeight разпознаване на теглото

• SensoCARE стилове на пране

• SpaDrum барабан

• SpaDrum барабан

• TotalWeight разпознаване на теглото

• Стандартен колекторен мотор

• Стандартен колекторен мотор

• SpaDrum барабан

• Нагревател DuraHeat

• Нагревател DuraHeat

• Стандартен колекторен мотор

• Цвят Червено

• Цвят Оранжево

• Нагревател DuraHeat

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Цвят Алуминий

• Регулация на температура и центрофуга • SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• StainExpert

• TotalWeight разпознаване на теглото

• TotalWeight разпознаване на теглото

• TotalWeight разпознаване на теглото

• OptiDrum барабан

• SpaDrum барабан с LED осветление

• SpaDrum барабан

• SpaDrum барабан

• Нагревател DuraHeat

• SpaDrum барабан с LED осветление • Инверторен PowerDrive мотор • Нагревател DuraHeat • Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Нагревател DuraHeat • Стандартен колекторен мотор • Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Стандартен колекторен мотор

• Инверторен PowerDrive мотор

• Нагревател DuraHeat

• Нагревател DuraHeat

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

• Стандартен колекторен мотор • Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см


10 SensoCare

SensoCare 11

W7523

W7203

WS62SY2B

W6823L/S

W6543/S

W6503/S

W6202/S

W62Y2/S

Перална машина

Перална машина

Перална машина

Перална машина слим

Перална машина слим

Перална машина слим

Перална машина слим

Перална машина слим

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Енергиен клас

7

Carbo tech

Клас центрофугиране

Енергиен клас

7

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Carbo tech

Carbo tech

24 h

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Carbo tech

24 h

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Carbo tech

Енергиен клас

Клас центрофугиране

Carbo tech

Клас центрофугиране

Carbo tech

24 h

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 6 кг

• Капацитет: 6 кг

• Капацитет: 6 кг

• Капацитет: 6 кг

• Капацитет: 6 кг

• Капацитет: 6 кг

• Максимални обороти: 1200 об/м

• Максимални обороти: 1000 об/м

• Максимални обороти: 1200 об/м

• Максимални обороти: 1200 об/м

• Максимални обороти: 1400 об/м

• Максимални обороти: 1000 об/м

• Максимални обороти: 1000 об/м

• Максимални обороти: 800 об/м

• LED дисплей

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• LCD дисплей

• LЕD дисплей

• LЕD дисплей • Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• Simplicity програматор

• Регулация на температура и центрофуга

• Регулация на температура и центрофуга

• 18 програми

• Регулация на температура и центрофуга

• 18 програми

• 18 програми

• Регулация на температура и центрофугаю • 23 програми

• SterilTub самопочистване

• 23 програми

• 31 програми

• 23 програми

• 23 програми

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SensoCARE стилове на пране

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SterilTub самопочистване

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SensoCARE стилове на пране

• SpaDrum барабан

• SpaDrum барабан

• Стандартен колекторен мотор

• OptiDrum барабан

• Stain Expert

• SpaDrum барабан

• Нагревател DuraHeat

• Нагревател DuraHeat

• SpaDrum барабан

• Нагревател DuraHeat

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• TotalWeight разпознаване на теглото

• TotalWeight разпознаване на теглото

• Стандартен колекторен мотор

• Стандартен колекторен мотор

• TotalWeight разпознаване на теглото

• Стандартен колекторен мотор

• Нагревател DuraHeat

• SpaDrum барабан

• Стандартен колекторен мотор

• Стандартен колекторен мотор

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 44 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 44 см

• Стандартен колекторен мотор

• Нагревател DuraHeat

• Нагревател DuraHeat

• Нагревател DuraHeat

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 44 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 44 см

• SensoCARE стилове на пране • TotalWeight разпознаване на теглото • SpaDrum барабан • Стандартен колекторен мотор • Нагревател DuraHeat

• SpaDrum барабан

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 44 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 44 см

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg


12 SensoCare

SensoCare 13

Перфектна грижа

Идеално сухо и запазено пране Знаете ли какво е необходимо, за да не заменяте деня за шопинг с ден за гладене? Пее ли сърцето Ви, когато видите купчината с дрехи за гладене? Знаете ли как да започне да ухае прането Ви на пролет? А знаете ли как да сушите дрехи на семейство, което страда от алергия към полени? Ако сте отговорили на въпросите горе с „не“, значи сушилната машина SensoCare ще бъде Ваш най-добър приятел, когато дойде време за борба с гънки, алергени, полени и статично електричество.

ВИНАГИ ДОБРЕ ИЗСУШЕНИ

Сушилни машини Gorenje SensoCare Сушилната машина Gorenje може лесно да се превърне в най-добрия Ви приятел, особено в моментите, когато бързате. Барабанът доставя предимствата на отрицателните йони, които правят прането особено меко, приятно ухаещо и освободено от алергени. Освен това сушилната третира прането по начин, който прави гладенето лесно, а много често – дори ненужно. В сушилната машина Gorenje тъканите запазват формата, гъвкавостта и всички останали свойства. Вътрешността е достатъчно голяма, за да побере голямо количество пране. Моделите с термопомпа са особено икономични по отношение на консумацията на енергия.

Перфектна грижа

Идеално сухо и запазено пране

Интелигентни решения Решения, които приветстват технологичните предизвикателства

Лесна употреба

Направени, за да са удобни на потребителя

SensoCare технология Изключително меко пране

SensoCare технологията гарантира, че всеки тип тъкан бива изсушен по най-добрия начин. Комбинацията от температура, пара, време на сушене и ротация на барабана, позволява условия на сушене, пригодени към Вашето пране. Докато NormalCare доставя подобрени програми на сушене за всички типове пране, GentleCare гарантира по-добро третиране за Вашите деликатни дрехи.

GentleCare

Третиране на деликатни тъкани Специализирана грижа за най-деликатните тъкани, работи при ниска температура от 40°C. По-дългият цикъл на сушене е напълно безопасен и надежден, тъй като защитава дрехите от деформация и нараняване.


14 SensoCare

SensoCare 15

Интелигентни решения

Решения, които приветстват технологичните предизвикателства Намирате ли невъзможността да изсушите голямо количество пране досадна? Искате ли прането Ви да бъде сушено при различни нива на влага? Висока ли е сметката Ви за електричество? Ако отговорите са положителни, не се тревожете повече. Намерихте верен партньор в лицето на сушилните машини SensoCare от Gorenje.

Термопомпа

с TwinAir впръскване

Революционна технология на сушене Всички сушилни с термопомпа имат високо ниво на ефективност. Топмоделите имат енергиен клас А+++ и спестяват 63% в сравнение с тези с клас А. Сушилната Gorenje с клас A+++ и капацитет 9 кг е уникална на пазара. Оптимизираната термопомпа в един от най-големите барабани в света, с капацитет 120 л, може лесно да се справи с големи количества пране. Това е възможно и благодарение на по-широките въздушни канали. Освен това суши по-деликатно от конвенционалните сушилни машини. Температурата в сушилната е идеалните 50°C, за да се предотврати прекалено изсушаване.

IonTech

Премахване на алергиите чрез йони При сушилните SensoCare, въздух с отрицателно заредени йони суши прането по начин, който значително намалява намачкването на дрехите. Йонизаторът създава среда без алергени, остатъци от дим и полени, както и електростатичен заряд от процеса на сушене. В резултат, дрехите ухаят по-добре и са по-лесни за гладене.

1

SteamTech

По-малко гънки, по-лесно гладене

2

4

Допълнително третиране с пара в края на избраната програма ще направи дрехите много по-гладки. Барабанът се изпълва с пара, която прониква във всяка нишка за по-гладко пране, което почти няма нужда от гладене.

RefreshSteam

Дрехи без неприятна миризма Идеален избор за дрехи, които имат нужда единствено от освежаване. Петнайсет-минутното третиране с пара елиминира всички миризми и освежава одеялата, зимните якета и всякакви други дрехи.

5

3

TwinAir

Равномерно сушене за лесно гладене Меки, равномерно изсушени и по-малко намачкани дрехи, които са лесни за гладене, директно от сушилната. Това е възможно заради системата за двупосочно впръскване на въздух, която настройва посоката според тази на въртене на барабана, използвайки специална клапа.

1

По-широки канали за въздух

2

По-големи топлообменници оптимизирани за голям капацитет

3

По-силен компресор за по-висока ефективност на сушене

4

Безчетков мотор за по-висока ефективност и по-голям обем

5

По-голям вентилатор за по-бърз поток от въздух


16 SensoCare

SensoCare 17

Лесна употреба

Направени, за да са удобни на потребителя

SensorIQ

Сензорна технология за безопасна работа

Изнервя ли Ви шума на сушилната? Преоткриват ли децата Ви тайните на панела за управление отново и отново? Ако сте отговорили утвърдително на въпросите горе, перфектното решение за Вас е сушилна машина SensoCare от Gorenje.

Интелигентната технология SensorIQ автоматично настройва процеса на сушене според избраната програма, вида пране и желаната степен на сушене. Сензорът за влажност непрестанно настройва времето според нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че необходимата степен на влажност е постигната, автоматично задава изключване на сушилната. Сензорите също наблюдават всички други параметри, за да намалят консумацията на енергия. Ще прегрее ли моторът?

Сензор за температура на въздуха

Изсушено ли е прането?

Винаги подходяща температура Сензорът за температура на въздуха е особено важен, тъй като непрестанно наблюдава и настройва температурата на сушене, за да предотврати прегряване. Така няма опасност от свиване или разваляне на тъканите на дрехите. Винаги подходяща температура за всеки тип пране и всяко ниво на влажност.

Сензор за нивото на влага Винаги подходящо ниво на влажност Сензорът постоянно измерва нивото на влажност в прането и автоматично настройва продължителността на сушенето. Когато сензорът усети, че избраното ниво на влажност е достигнато, автоматично спира работата на уреда. Ако прането не е достатъчно сухо, сигнализира, че времето за сушене трябва да бъде удължено.

Сензор за нивото на конденз Винаги знаете, когато резервоарът е пълен Сензорът контролира нивото на вода вътре в резервоара. Той има голям капацитет, около 5 л. Сензорът на контролния панел сигнализира, когато резервоарът е пълен и има нужда да бъде изпразнен. Дори ще спре работата на сушилната при пълен резервоар.

Пълен ли е резервоарът?

Подходяща ли е температурата?

Добре ли работи термопомпата?

Инверторен PowerDrive мотор Забележителна мощност, висока ефективност

Сушилната с инверторен мотор може да настрои скоростта на въртене на барабана за по-висока ефективност и по-добри резултати на сушене, както и по-меко пране. Безчетковият мотор е значително по-тих, използва по-малко енергия и издържа повече.

Кондензация клас А Без влага в стаята

Благодарение на ефективната кондензация, сушилните SensoCare са с клас А. По време на процеса на сушене над 90% от влагата от прането се кондензира и задържа в резервоара, а само минимално количество напуска уреда. Това ще поддържа температурата и влажността в помещението в нормални нива, тъй като влагата остава в резервоара.

FiltrationSupreme

Най-големият и най-ефективен филтър на пазара

Сушилните с марка Gorenje доставят 40% по-висока ефективност на филтрирането, благодарение на оптималната позиция и размер на филтрите. Включен е 3D филтър, разположен пред кондензатора, още един на вратата и още един в барабана. Тези филтри се справят успешно с улавянето дори и на най-малките прахови частици от дрехите. След цикъла на сушене, просто се избърсват.

Удобен резервоар за конденз Лесна употреба

Сушилните кондензират всичката влага и тя се оттича в специален резервоар. Така избягвате притесненията относно проветряването. Светлинният сигнал се включва, когато резервоарът е пълен. Той може лесно да се извади и изпразни, а водата може да се използва другаде в домакинството.

Удобен дизайн

Лесна и приятна употреба Сушилните машини Gorenje имат удобен за употреба панел за управление, който е под лек наклон и позволява по-добра видимост. Те са направени за лесна и удобна употреба, разполагат с един от най-големите отвори на вратата, система за лесно отваряне и лесно достъпни филтри и резервоар за конденз.

AutoDrain извеждане на водата Забравете за досадното ръчно изпразване на резервоара с конденз

Кондензационната сушилна с AutoDrain маркуч за извеждане може да бъде свързана с водоснабдителната мрежа, за да отпадне необходимостта да изпразвате резервоара с конденз.


18 SensoCare

SensoCare 19

D9866E

D85F65T

D8665N

D7564

D8565NR

D8565NO

D74SY2B

D724BL

Кондензационна сушилна с термопомпа

Кондензационна сушилна с термопомпа

Кондензационна сушилна с термопомпа

Кондензационна сушилна с термопомпа

Сушилна

Сушилна

Кондензационна сушилна

Кондензационна сушилна

Енергиен клас

Енергиен клас

Енергиен клас

8

Енергиен клас

8

Енергиен клас

8

Енергиен клас

Енергиен клас

8

7

Енергиен клас

7

7

• Капацитет: 9 кг

• Капацитет: 8 кг

• Капацитет: 8 кг

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 8 кг

• Капацитет: 8 кг

• Капацитет: 7 кг

• Капацитет: 7 кг

• LCD дисплей

• LCD дисплей

• LCD дисплей

• LED дисплей

• LED дисплей

• LED дисплей

• LED дисплей

• 15 програми

• Сушене на принципа на конденза

• Сушене на принципа на конденза

• TwinAir двупосочно впръскване на въздух

• TwinAir двупосочно впръскване на въздух

• 15 програми

• 15 програми

• 7 програми

• SensoCARE

• TwinAir двупосочно впръскване на въздух

• TwinAir двупосочно впръскване на въздух

• Термопомпа

• 15 програми

• SensoCARE

• SensoCARE

• SensoCARE

• 27 програми

• SensoCARE

• Цвят: червен

• Цвят: оранжев

• Simplicity про­граматор

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• SensoCARE

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• 27 програми

• 15 програми

• SensoCARE

• SensoCARE

• IonTech йонизация на въздуха

• IonTech йонизация на въздуха

• SteamTech сушене с пара • Инверторен PowerDrive мотор • LED осветление в барабана • Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• Директно отвеждане на водата AutoDrain • Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

• IonTech йонизация на въздуха • LED осветление в барабана • Размери (ШхВхД): 60 × 85 × 60 см

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg


ГОРЕНЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД София, 1346, ул. Бел Камък 6 Т: +359 2 892 41 64 Е: info.bulgaria@gorenje.com www.gorenje.bg

2016

Profile for Gorenje d.d.

Gorenje WD SensoCare 2016  

Gorenje WD SensoCare 2016  

Profile for gorenje