Page 1


2

Gorenje by Starck

GORENJE BY Gorenjevo novo kolekcijo kuhinjskih aparatov je oblikoval Philippe Starck – eden najbolj edinstvenih ustvarjalcev, priznan po vsem svetu. Aparati se ponašajo z najnovejšimi tehnologijami in prvovrstno energijsko učinkovitostjo. Kolekcijo sestavlja celovita linija povsem skladno oblikovanih pečic, kuhališč, kuhinjskih nap, hladilnikov in drugih aparatov. Ključ do njihove elegance je v “diskretnosti visoke kakovosti in čistih linijah”. Minimalistični dizajn z vrhunskim odsevnim steklom in nerjavečim jeklom se bo stopil z okolico in dobesedno postal odsev vašega življenjskega sloga in osebnosti. Pozorno izbrani detajli, kot so kovinski učinki nerjavečega jekla ter oranžni ročaji s svojim odsevom, bodo v vašo kuhinjo vnesli novo iskro življenja ter jo elegantno zaokrožili. Philippe Starck Odkrijte kolekcijo in ustvarite svojo lastno vrhunsko in edinstveno kuhinjo.

gorenje.si/gorenjebystarck


4

Gorenje by Starck

SPOZNAJTE Philippe Starck je mednarodno priznani francoski ustvarjalec. Njegovo poglobljeno razumevanje sodobnih mutacij, njegova ljubezen do idej, njegovo strastno zagovarjanje inteligence uporabnosti – in hkrati uporabnosti inteligence – spremljata eno kultno kreacijo za drugo: od vsakodnevnih proizvodov, kot so pohištvo in ožemalnik limon, do revolucionarnih ogromnih jaht, posamičnih mlinov na veter, električnih koles ali hotelov in restavracij, ki postanejo čudoviti, vznemirljivi prostori intenzivnih doživetij. Kljub 10.000 kreacijam, globalni slavi ter neutrudljivi mnogostranski domišljiji nikoli ni pozabil na temelje, na svojo misijo in vizijo: ustvarjanje, ne glede na to, kakšno obliko zavzame, mora s predmeti, ki so najprej “dobri” in šele nato “lepi”, izboljšati življenje čim večjega števila ljudi. “Vsak predmet, vsaka oblika, vsak slog mora imeti pomen in ta pomen vpliva na nas vsak dan.” Philippe Starck Z oblikovanjem svoje prve kolekcije za Gorenje Philippe Starck izpolnjuje svojo dolžnost služiti skupnosti z zagotavljanjem kakovosti po pravi ceni, s proizvodi, izdelanimi inteligentno, kakovostno in iskreno. Uporabnike vedno postavi v osrčje svojega ustvarjalnega procesa in tako je tudi linija kuhinjskih aparatov Gorenje by S+ARCK oblikovana tako, da se sklada z vsakim življenjskim slogom in osebnostjo ter ju odseva.

gorenje.si/gorenjebystarck


“ Uporabnik ima skozi moje oblikovanje neomejeno možnost ustvariti svojo lastno izkušnjo.” Philippe Starck

James BORT

©


6

Gorenje by Starck

PEČICE Izrazite svojo ustvarjalnost s pečico, ki ponuja eno največjih kapacitet na tržišču ter uživajte v popolnih rezultatih sistema kroženja zraka MultiFlow 360°.

KOMPAKTNA KOMBINIRANA MIKROVALOVNA PEČICA Poskrbite za vsako podrobnost in postrezite s profesionalno pripravljenimi jedmi v zavetju svojega doma.

PREDALI Poskrbite, da bodo vaše jedi ohranile popoln okus, tudi če jih ne postrežete takoj.

gorenje.si/gorenjebystarck


8

Gorenje by Starck

Oblika HomeMade Vse prednosti peke v krušni peči

Oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najkoristnejših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava. V kombinaciji s posebnim ventilacijskim sistemom MultiFlow 360° pa pečica ponudi še nekaj resnično posebnega: možnost peke na vseh petih nivojih hkrati.

MultiFlow 360˚

Zahtevajte le popolne rezultate Sistem MultiFlow 360˚ skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Zaradi premišljeno nameščenih odprtin na hrbtni stranici pečice ter edinstvene oblike HomeMade se zrak in para enakomerno porazdelita. Ventilator pošlje vroč zrak v prav vsak kotiček v notranjosti pečice, zaradi česar vroč zrak enakomerno zaobjame hrano. Hrana je zato z vseh strani pečena do popolnosti.

gorenje.si/gorenjebystarck


BigSpace

Navdušite s svojo kreativnostjo Nova pečica Gorenje by Starck ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

GentleClose Izjemno lahko in tiho

Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.

PyroClean

Prihranite čas za pomembnejše stvari Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500°C poskrbi, da je pečica povsem čista in brez enega samega maščobnega madeža ali drugih ostankov. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Po koncu čiščenja je potrebno le še obrisati morebitne ostanke. Še posebej pomembno je, da je pečica čista brez uporabe kakršnihkoli detergentov.

DirecTOUCH

Popolni rezultati vaših dotikov Enostavno upravljanje pečice z dotikom. Številni prednastavljeni programi samodejno poskrbijo za ustrezno kombinacijo grel, temperaturo ter čas pečenja. Veliki in jasni simboli nadgrajujejo izjemno tehnologijo s preglednostjo in enostavnostjo uporabe, še vedno pa lahko nastavite vse parametre pečenja (grelo, temperatura, trajanje peke, uporaba mesne sonde) po svoji izbiri in izkušnjah.


10 Gorenje by Starck

KOMPAKTNA KOMBINIRANA MIKROVALOVNA PEČICA

Inverter Tehnologija

Okusen in hranljiv obrok v vsakem trenutku Inverterska tehnologija skrbi za to, da energija v mikrovalovno pečico doteka enakomerno in ne v sunkih. Tako jedi ohranijo svojo prvotno strukturo, vključno z vitamini, minerali in vlakninami. Prednosti enakomerne razporeditve energije so še posebej dobrodošle pri pogrevanju ali odtajanju ter pri segrevanju tekočin. Skupen čas delovanja mikrovalov je krajši, zaradi česar je tudi poraba energije manjša.

Stirrer Tehnologija

Poslovite se od neenakomernega pogrevanja Običajni vrtljivi pladnji ter neenakomerno segrete jedi so stvar preteklosti. Sedaj je na voljo celotna širina pečice, kar omogoča uporabo pekačev standardnih dimenzij. Ob tem napredni sistem enakomernega razporejanja mikrovalov preprečuje, da bi bili nekateri deli hrane preveč pečeni, drugi pa premalo.

gorenje.si/gorenjebystarck

MultiUse

Uživajte v prednostih kombinacije Multifunkcijska kombinirana mikrovalovna pečica omogoča poljubno kombiniranje treh načinov pečenja. S pravimi kombinacijami lahko hitreje pripravite tudi najzahtevnejše pečene jedi. Z vročim zrakom lahko pečete enako kot v klasični pečici z ventilatorjem, uporaba konvekcije z mikrovalovi in žara pa občutno razširi možnosti. Z žarom, ki skupaj z mikrovalovi omogoča posebej hitro pečenje, lahko pri nekaterih jedeh zelo enostavno dosežemo tako zaželeno hrustljavo skorjico.


Grelni predal

Enostavno poskrbite za vsako podrobnost Možnost nadgradnje uporabnosti parne pečice predstavlja grelni predal, ki ga je možno dokupiti. Vgrajen je tik pod parno pečico in se odlično vklaplja v pohištveni element, sicer namenjen vgradnji klasične pečice. Prednost predala je v funkciji pogrevanja posode, primeren pa je tudi za pogrevanje hrane.

WarmPlate

Vrhunska postrežba v udobju vašega doma Primerno pogreti krožniki ohranjajo okus in aromo mnogih jedi: od juh do testenin in kuhane zelenjave. Z izbiro funkcije WarmPlate pečico segrevate na temperaturi med 30 in 80°C in tako ohranjate ravno prav pogrete krožnike. Uživajte ob profesionalni postrežbi hrane doma.

StayWarm

Topel obrok tudi za zamudnike Funkcija StayWarm ohranja stalno temperaturo 70°C. Tako jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo, vse dokler se jih ne postreže.

Yoghurt

Ko želite zdravo izbiro Posebna funkcija omogoča pripravo jogurta tudi doma. Domač jogurt je pripravljen pri temperaturi 40°C v približno treh urah.


12 Gorenje by Starck

BOP 658 ST

BOP 747 ST

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

Učinkovitost + Večsistemska pečica BigSpace - 65 l + SuperSize, največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + PerfectGrill

Učinkovitost + Večsistemska pečica BigSpac - 73 l + MultiFlow 360° + SuperSize največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + PerfectGrill

Vgradna pečica - Piroliza

Upravljanje + Elektronsko upravljanje + DirecTouch zaslon

Vgradna pečica - Piroliza

Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Oblika gumba: Ergonomski gumbi + IconLed zaslon

Načini ogrevanja Načini ogrevanja

Značilnosti + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati Oprema + 1 globok emajliran pirolitični pekač + 1 plitek emajliran pirolitični pekač + Mrežna rešetka + Vodila pekača: Žična pirolitična vodila Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+ + Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro) Enostavno čiščenje + Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata Tehnični podatki + Poraba energije: 0,87 kWh (večsistemska), 0,92 kWh večsistemska/konvencionalna + Priključna moč (max): 3300 W + Mere aparata (VxŠxG): 59,5 × 59,7 × 54,7 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 58,3-60 × 56,4-56,8 × 55 cm + Šifra: 507400 + EAN koda: 3838942065026

gorenje.com/gorenjebystarck gorenje.si/gorenjebystarck

Značilnosti + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati Oprema + 1 globok pirolitični pekač + 1 plitek pirolitični pekač + Mrežna rešetka + Vodila pekača: 1x žična vodila, Tronivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+ + Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro+) Enostavno čiščenje + Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata Tehnični podatki + Poraba energije : 0,91 kWh (večsistemska), 0,94 kWh (konvencionalna) + Priključna moč (max): 3400 W + Mere aparata (VxŠxG): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 59 × 56,4 × 55 cm + Šifra: 507401 + EAN koda: 3838942065002


BO 747 ST

BO 658 ST

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

Učinkovitost + Večsistemska pečica BigSpace - 75 l + MultiFlow 360° + SuperSize, največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + PerfectGrill

Učinkovitost + Večsistemska pečica BigSpace - 67 l + SuperSize, največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + PerfectGrill

Vgradna pečica

Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Oblika gumba: Ergonomski gumbi + IconLed zaslon

Vgradna pečica

Upravljanje + Elektronsko upravljanje + DirecTouch zaslon Načini ogrevanja

Načini ogrevanja

Značilnosti + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati

Značilnosti + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati

Oprema + 1 globok emajliran pekač + 1 plitek emajliran pekač + Mrežna rešetka + Vodila pekača: Tronivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom

Oprema + 1 globok emajliran pekač + 1 plitek emajliran pekač + Mrežna rešetka + Sonda za meso + Vodila pekača: Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+ + Trojna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoor)

Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+ + Trojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (CoolDoor)

Enostavno čiščenje + Čiščenje z AquaClean funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata

Enostavno čiščenje + Katalitična zadnja stena in stranski odstranljivi lahko čistilni vložki + Čiščenje z AquaClean funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata

Tehnični podatki + Poraba energije : 0,85 kWh (večsistemska), 0,94 kWh (konvencionalna) + Priključna moč (max): 3400 W + Mere aparata (VxŠxG): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 59 × 56 × 55 cm + Šifra: 504570 + EAN koda: 3838942059308

Tehnični podatki + Poraba energije: 0,85 kWh (večsistemska), 0,92 kWh (konvencionalna) + Priključna moč: 3300 W + Mere aparata (VxŠxG): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm + Šifra: 504569 + EAN koda: 3838942059643


14 Gorenje by Starck

BO 637 ST

BO 617 ST

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

Učinkovitost + Večsistemska pečica BigSpace - 67 l + SuperSize, največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + PerfectGrill

Učinkovitost + Večsistemska pečica BigSpace - 67 l + SuperSize, največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + PerfectGrill

Upravljanje + Mehansko upravljanje + Oblika gumba: Ergonomski gumbi + IconLed zaslon

Upravljanje + Mehansko upravljanje + Oblika gumba: Ergonomski gumbi

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja

Značilnosti + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati

Značilnosti + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati

Oprema + 1 globok emajliran pekač + 1 plitek emajliran pekač + Mrežna rešetka + Vodila pekača: Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

Oprema + 1 globok emajliran pekač + 1 plitek emajliran pekač + Mrežna rešetka + Vodila pekača: 1x žična vodila

Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+ + Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (CompactDoor)

Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice - DC + Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (CompactDoor)

Enostavno čiščenje + Čiščenje z AquaClean funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata

Enostavno čiščenje + Čiščenje z AquaClean funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata

Tehnični podatki + Poraba energije : 0,85 kWh (večsistemska), 0,92 kWh (konvencionalna) + Priključna moč (max): 3300 W + Mere aparata (VxŠxG): 59,5 × 59,7 × 54,7 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 cm + Šifra: 507396 + EAN koda: 3838942065040

Tehnični podatki + Poraba energije : 0,85 kWh (večsistemska), 0,92 kWh (konvencionalna) + Priključna moč (max): 3300 W + Mere aparata (VxŠxG): 59,5 × 59,7 × 54,7 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 cm + Šifra: 507395 + EAN koda: 3838942065057

Vgradna pečica

gorenje.com/gorenjebystarck gorenje.si/gorenjebystarck

Vgradna pečica


BCM 547 ST

WD 14 ST

+ Barva aparata: Odsevna siva + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla + Material čelne plošče: Steklo + GentleClose tečaj vrat

+ Barva aparata: Odsevna siva + GentleClose tečaj vrat + Upravljanje: Na dotik

Vgradna kompaktna kombinirana mikrovalovna pečica

Učinkovitost + Kombinirana mikrovalovna pečica - 50 l + SuperSize, največja uporabna površina pečenja + HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči + MultiFlow 360° Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Osvetljeni gumbi + Oblika gumba: Ergonomski gumbi + Pogrezljivi gumbi + IconTouch zaslon Načini ogrevanja

Značilnosti + Inverter tehnologija + Stirer tehnologija + Osvetlitev + Pečenje na več nivojih hkrati

Grelni predal

Avtomatski programi + Ogrevanje krožnikov + Ogrevanje skodelic + Ogrevanje/Keep warm + Yoghurt + Odtaljevanje Značilnosti + Ventilatorsko kroženje zraka + Nastavitev časa: Stop + Temperatura med 30-85°C Tehnični podatki + Priključna moč (max): 410 W + Mere aparata (VxŠxG): 14 × 56 × 55,5 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 14 × 56-56,8 × 55 cm + Šifra: 466181 + EAN koda: 3838942062445

Oprema + 1 plitek emajliran pekač + 1 stekleni pekač + Mrežna rešetka + Vodila pekača: 1x žična vodila Varnost + Termično varovalo za samodejni izklop + Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+ + Trojna zasteklitev z zaščitno mrežico

SD 14 ST

Shranjevalni predal

EasyCleaning + Čiščenje z AquaClean funkcijo + SilverMatte, visoko odporna prevleka notranjosti + Gladka pečniška vrata Tehnični podatki + Priključna moč (max): 3400 W + Mere aparata (VxŠxG): 45,5 × 59,5 × 54,6 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 45 × 56 × 55 cm + Šifra: 504571 + EAN koda: 3838942059315

+ Barva aparata: Odsevna siva + GentleClose tečaj vrat Tehnični podatki + Mere aparata (VxŠxG): 14 × 56 × 55,5 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 14 × 56-56,8 × 55 cm + Šifra: 466180 + EAN koda: 3838942062438


16 Gorenje by Starck

MIKROVALOVNE PEÄŒICE Poskrbite za vsako podrobnost in postrezite s profesionalno pripravljenimi jedmi v zavetju svojega doma.

gorenje.si/gorenjebystarck


18 Gorenje by Starck

Touch opening

Preprosto odpiranje z dotikom Moderna senzorska tehnologija omogoča preprosto odpiranje mikrovalovne pečice z dotikom simbola na upravljalni plošči. Celotna površina ostane popolnoma gladka s preprostimi in čistimi oblikami.

AutoMenu

Kuhanje še nikoli ni bilo tako enostavno Število prednastavljenih programov omogoča preprostejšo pripravo jedi. Izberite le vrsto jedi in vnesite njeno težo, mikrovalovna pečica pa bo sama prilagodila moč in čas kuhanja.

gorenje.com/gorenjebystarck gorenje.si/gorenjebystarck

SMART Display

SmartDisplay

Pregleden prikazovalnik

Prikazovalnik, nameščen po celotni višini mikrovalovne pečice, ni le lep in pregleden, temveč izredno učinkovit pri spremljanju dogajanja v pečici na osnovi izbrane funkcije. Poleg tega boste s pomočjo odštevalnika časa vsak trenutek vedeli, koliko časa bo še trajal izbrani postopek.


BM 251 ST

Vgradna mikrovalovna pečica

MO 23 ST

Samostojna mikrovalovna pečica

SMART Display

+ Barva aparata: Zrcalna + Material upravljalne plošče: Steklo + Material vrat: Steklo + Notranjost iz nerjavnega jekla + Odpiranje vrat: Levo odpiranje vrat + Način odpiranja vrat: Na dotik + Vrata: Dvojna zasteklitev vrat

+ Barva aparata: Zrcalna + Material upravljalne plošče: Steklo + Material vrat: Steklo + Notranjost iz nerjavnega jekla + Odpiranje vrat: Levo odpiranje vrat + Način odpiranja vrat: Ročaj + Vrata: Dvojna zasteklitev vrat

Učinkovitost + Volumen pečice: 25 l + Mikrovalovna moč: 900 W + Moč žara: 1000 W + Infra grelo: 1 + Tehnika proizvajanja mikrovalov: Standardna tehnologija (HVT) + Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Učinkovitost + Volumen pečice: 23 l + Mikrovalovna moč: 900 W + Moč žara: 1200 W + Infra grelo: 1 + Tehnika proizvajanja mikrovalov: Standardna tehnologija (HVT) + Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Način upravljanja: Upravljanje na dotik + Vrsta prikazovalnika: LCD prikazovalnik

Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Način upravljanja: Upravljanje na dotik + Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik + SmartControl

Načini ogrevanja Načini ogrevanja + Načini ogrevanja: Mikrovalovi / Žar + Načini ogrevanja: Mikrovalovi / Žar Features + AUTO menu + Odtaljevanje po teži + Prednastavitev programa kuhanja + Prikaz ure Varnost + Otroška zaščita + Varnostno stikalo Oprema + Vrtljiv steklen krožnik, Ø 27,5 cm + Rešetka za žar Tehnični podatki + Priključna moč (max) 1450 W + Dimenzije okvirja: 595 × 390 × 20 mm + Mere aparata (VxŠxG): 38,8 × 59,5 × 47 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 38 × 56,7 × 43 cm + Šifra: 504547 + EAN koda: 3838942055805

Značilnosti + AUTO menu + Število prednastavljenih programov: 8 + Odtaljevanje po teži + Funkcija Smart display - spremljanje postopka pečenja + Prednastavitev programa kuhanja + Prikaz ure Varnost + Otroška zaščita + Varnostno stikalo Oprema + Vrtljiv steklen krožnik, Ø 27 cm + Rešetka za žar Tehnični podatki + Priključna moč (max): 1400 W + Mere aparata (VxŠxG): 30,3 × 51 × 42,5 cm + Šifra: 498275 + EAN koda: 3838942048821


20 Gorenje by Starck

KUHALIŠČA Ohranite popoln nadzor nad kuhanjem z izboljšanimi visoko učinkovitimi plinskimi gorilniki. Pripravite svoje najljubše jedi v rekordnem času na izjemno učinkovitem indukcijskem kuhališču s sistemom PowerBoost Supreme.

gorenje.si/gorenjebystarck


22 Gorenje by Starck

XpandZone

Ko pričakujete veliko gostov XpandZone omogoča kuhanje na celotni površini leve ali desne polovice indukcijskega kuhališča. Ko je način razširitve kuhalne površine XpandZone aktiviran, se kuhalni polji na levi ali desni strani kuhališča spremenita v eno veliko kuhalno polje. Povezana kuhalna polja zagotavljajo več prostora in svobode za kuhanje, prostor za večjo posodo ali pa za dve in več manjših posod, ki jih lahko postavimo kamorkoli na povezani kuhalni površini.

gorenje.si/gorenjebystarck


PowerBoost Supreme

Velika pomoč ob velikem pomanjkanju časa Inovativno funkcijo PowerBoost Supreme imajo modeli indukcijskih kuhališč Gorenje Superior. Funkcija pospešenega segrevanja, ki še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča.

Visoko učinkoviti gorilniki Zahtevajte najvišjo učinkovitost

Gorenje by Starck plinska kuhališča so opremljena z občutno izboljšanimi visoko učinkovitimi plinskimi gorilniki.

Timer

Programska ura Če iz izkušenj vemo, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko časovno omejitev priprave enostavno nastavimo. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril tudi zvočni signal.

WokBurner

Navdušite goste s pristnimi azijskimi okusi Vok gorilniki zelo hitro dosežejo zelo veliko moč in tako omogočijo enostavno pripravo azijskih jedi.


24 Gorenje by Starck

IS 756 ST

Indukcijsko kuhališče

IS 655 ST

Indukcijsko kuhališče

IS 634 ST

Indukcijsko kuhališče 64,4

+ Barva aparata: Črna / Kromano + Okvir iz brušenega aluminija

+ Barva aparata: Črna / Kromano + Okvir iz brušenega aluminija

+ Barva aparata: Črna / Kromano + Okvir iz brušenega aluminija

Upravljanje + SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom + Timer kuhališča

Upravljanje + SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom + Timer kuhališča

Upravljanje + SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom + Timer kuhališča

Značilnosti + StayWarm, funkcija ohranjanja toplote hrane + PowerBoost Supreme + XpandZone, FLEX indukcija + Tiho delovanje SuperSilent

Značilnosti + StayWarm, funkcija ohranjanja toplote hrane + PowerBoost Supreme + XpandZone, FLEX indukcija + Tiho delovanje SuperSilent

Značilnosti + StopGo, funkcija varnega kuhanja + Povečana moč delovanja PowerBoost + AllBoost, povečana moč delovanja na vseh kuhalnih poljih + Tiho delovanje SuperSilent

Ogrevalne površine + 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW, desno spredaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW, levo zadaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW, desno zadaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW

Ogrevalne površine + 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW, desno spredaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW, levo zadaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW, desno zadaj: Ø 20×20 cm, 1,8/3 kW

Ogrevalne površine + 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW desno spredaj: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW levo zadaj: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW desno zadaj: Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

Varnost in trajnost + Pokazatelj preostale toplote + Otroška zaščita

Varnost in trajnost + Pokazatelj preostale toplote + Otroška zaščita

Varnost in trajnost + Pokazatelj preostale toplote + Otroška zaščita

Tehnični podatki + Priključna moč (max): 7200 W + Mere aparata (VxŠxG): 6 × 75 × 51 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 5 × 56 × 49 cm + Šifra: 465902 + EAN koda: 3838942054433

Tehnični podatki + Priključna moč (max): 7200 W + Mere aparata (VxŠxG): 6 × 59,5 × 51 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 5 × 56 × 49 cm + Šifra: 465901 + EAN koda: 3838942054426

Tehnični podatki + Priključna moč (max): 7100 W + Mere aparata (VxŠxG): 5,6 × 64,4 × 52,2 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 5,2 × 56 × 49 cm + Šifra: 504572 + EAN code: 3838942059285

gorenje.com/gorenjebystarck gorenje.si/gorenjebystarck


GCW 751 ST

GCW 641 ST

+ Barva aparata: Črna / Kromano

+ Barva aparata: Črna / Kromano

Upravljanje + Oblika gumba: Ergonomski gumbi

Upravljanje + Oblika gumba: Ergonomski gumbi

Značilnosti + WokBurner trojni gorilnik + Visoko učinkoviti gorilniki

Značilnosti + WokBurner trojni gorilnik + Visoko učinkoviti gorilniki

Ogrevalne površine + Enoročni električni vžig plinskih gorilnikov + 1 pomožni gorilnik + 1 velik gorilnik + 2 standardna gorilnika + 1 trojni gorilnik levo spredaj: Ø 6,7 cm, 1,75 kW, desno spredaj: Ø 4,3 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 6,7 cm, 1,75 kW, desno zadaj: Ø 9,7 cm, 3 kW, na sredini: Ø 13,44 cm, 3,8 kW, Wok gorilnik + Material nosilnih plinskih rešetk: Litoželezni

Ogrevalne površine + Enoročni električni vžig plinskih gorilnikov + 2 standardna gorilnika + 1 pomožni gorilnik + 1 trojni gorilnik levo spredaj: Ø 10,3 cm, 3,3 kW, Wok gorilnik desno spredaj: Ø 4,3 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 6,7 cm, 1,75 kW, desno zadaj: Ø 6,7 cm, 1,75 kW + Material nosilnih plinskih rešetk: Litoželezni

Steklokeramično plinsko kuhališče

Varnost in trajnost + Varnostni izklop kuhališča Tehnični podatki + Mere aparata (VxŠxG): 9,6 × 75 × 52 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 4,5 × 72 × 48 cm + Šifra: 499606 + EAN koda: 3838942052934

Steklokeramično plinsko kuhališče

Varnost in trajnost + Varnostni izklop kuhališča Tehnični podatki + Mere aparata (VxŠxG): 4 × 58 × 52 cm + Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 5 × 56 × 48 cm + Šifra: 499602 + EAN koda: 3838942052514


26 Gorenje by Starck

NAPE S programsko uro in senzorjem AdaptTech bo zrak v vaši kuhinji vedno svež.

gorenje.si/gorenjebystarck


28 Gorenje by Starck

AdaptTech ventilacija Osredotočite se le na kuhanje

V samodejnem načinu delovanja poseben senzor zazna raven nečistoče, pare, vlage ali plinov v zraku in se ustrezno odzove. Samodejno prilagodi hitrost delovanja ventilatorja, ko delovanje ni več potrebno pa ventilator tudi izklopi.

gorenje.si/gorenjebystarck


Touch on inox

Vse je pod vašim nadzorom Tehnologija senzorskih tipal omogoča, da upravljate napo dobesedno z dotikom na nerjavno jeklo. Ker je upravljalni modul skrit za nerjavnim jeklom, je zunanja upravljalna površina popolnoma čista, preprosta in gladka.

Timer and refresh

Vedno sveže v pravem trenutku Med posebnimi prednostmi novih nap Gorenje sta tudi nastavitev časa samodejnega izklopa (po 30 minutah) ter funkcija osveževanja, ki vsako uro za deset minut vklopi napo in tako v prostoru ohranja svež zrak.

TouchFree prevleka Vedno jasen odsev vas samih

Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene s posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

P.A.S. Sistem

Poslušajte le, kar želite slišati Ta inovativni perimetrični sistem vsesavanja ne vsesa zraka le skozi osrednji del, temveč tudi na robovih. S takšnim načinom odsesavanja napa hkrati zmanjša porabo energije ter raven hrupa, odsesavanje zraka pa je opazno učinkovitejše.


30 Gorenje by Starck

WHI 941 ST

WHT 941 ST

+ Obtočna ali odzračevalna + Material ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo in steklo / nerjavno jeklo + Barva ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo

+ Obtočna ali odzračevalna + Material ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo in steklo / nerjavno jeklo + Barva ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo

Učinkovitost + Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja : 508 m³/h + Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 485 m³/h + Premer odvodne cevi: 15 cm + Zmogljivost ventilatorja pri odzračevalnem načinu delovanja + 1. stopnja: 250 m³/h + 2. stopnja: 364 m³/h + 3. stopnja: 508 m³/h + Povečan pretok zraka (PowerBoost 1): 663 m³/h + Povečan pretok zraka (PowerBoost 2): 732 m³/h

Učinkovitost + Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja: 475 m³/h + Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 503 m³/h + Premer odvodne cevi: 15 cm + Zmogljivost ventilatorja pri odzračevalnem načinu delovanja + 1. stopnja: 250 m³/h + 2. stopnja: 339 m³/h + 3. stopnja: 475 m³/h + Povečan pretok zraka (PowerBoost 1): 657 m³/h + Povečan pretok zraka (PowerBoost 2): 755 m³/h

Upravljanje + AdaptTech prezračevanje: Inteligentni sistem pomnjenja + Elektronsko upravljanje + Nastavitev upravljanja: Na dotik + Funkcija timer, časovna prednastavitev delovanja nape + Število stopenj hitrosti: 3

Upravljanje + AdaptTech prezračevanje: Inteligentni sistem pomnjenja + Elektronsko upravljanje + Nastavitev upravljanja: Na dotik + Funkcija timer, časovna prednastavitev delovanja nape + Število stopenj hitrosti: 3

Značilnosti + TouchFree prevleka odporna na prstne odtise + Konstantno prezračevanje ReFresh + Osvetlitev: Led trak + Število svetil: 1 + Funkcija prezračevanja + Moč LED svetil: 6 W + Število PowerBoost funkcij: 2 + Perimetrično vsesavanje

Značilnosti + TouchFree prevleka odporna na prstne odtise + Konstantno prezračevanje ReFresh + Osvetlitev: Led trak + Število svetil: 1 + Funkcija prezračevanja + Moč LED svetil: 10 W + Število PowerBoost funkcij: 2 + Perimetrično vsesavanje

Oprema + Material filtra: Aluminij + Pokazatelj čistosti filtra + Pralni maščobni filter s poliuretansko peno + Število motorjev: 1 + Vrsta motorja: Kondenzatorski motor + Loputa za nepovratni pretok zraka: 150 mm

Oprema + Material filtra: Aluminij + Pokazatelj čistosti filtra + Pralni maščobni filter s poliuretansko peno + Število motorjev: 1 + Vrsta motorja: Kondenzatorski motor + Loputa za nepovratni pretok zraka: 150 mm

Tehnični podatki + Nivo hrupa (max.): 59 dB(A)re 1 pW + Mere aparata (ŠxG): 90 × 47 cm + Višina: 450 mm + Min. višina dekorativnega dimnika: 1060 mm + Max. višina dekorativnega dimnika: 1320 mm + Letna poraba energije: 50,8 kWh + Šifra: 498347 + EAN koda: 3838942049248

Tehnični podatki + Nivo hrupa (max.): 61 dB(A)re 1 pW + Mere aparata (ŠxG): 90 × 50 cm + Višina: 50 mm + Min. višina dekorativnega dimnika: 650 mm + Max. višina dekorativnega dimnika: 960 mm + Letna poraba energije: 60 kWh + Šifra: 498349 + EAN koda: 3838942049262

Samostojna stenska dekorativna napa

gorenje.com/gorenjebystarck gorenje.si/gorenjebystarck

Samostojna stenska dekorativna napa


WHI 641 ST

Samostojna stenska dekorativna napa

+ Obtočna ali odzračevalna + Material ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo in steklo / nerjavno jeklo + Barva ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo Učinkovitost + Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja : 508 m³/h + Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 485 m³/h + Premer odvodne cevi: 15 cm + Zmogljivost ventilatorja pri odzračevalnem načinu delovanja + 1. stopnja: 250 m³/h + 2. stopnja: 364 m³/h + 3. stopnja: 508 m³/h + Povečan pretok zraka (PowerBoost 1): 663 m³/h + Povečan pretok zraka (PowerBoost 2): 732 m³/h Upravljanje + AdaptTech prezračevanje: Inteligentni sistem pomnjenja + Elektronsko upravljanje + Nastavitev upravljanja: Na dotik + Funkcija timer, časovna prednastavitev delovanja nape + Število stopenj hitrosti: 3 Značilnosti + TouchFree prevleka odporna na prstne odtise + Konstantno prezračevanje ReFresh + Osvetlitev: Led trak + Število svetil: 1 + Funkcija prezračevanja + Moč LED svetil: 6 W + Število PowerBoost funkcij: 2 + Perimetrično vsesavanje Oprema + Material filtra: Aluminij + Pokazatelj čistosti filtra + Pralni maščobni filter s poliuretansko peno + Število motorjev: 1 + Vrsta motorja: Kondenzatorski motor + Loputa za nepovratni pretok zraka: 150 mm Tehnični podatki + Nivo hrupa (max.): 59 dB(A)re 1 pW + Mere aparata (ŠxG): 60 × 47 cm + Višina: 450 mm + Min. višina dekorativnega dimnika: 1060 mm + Max. višina dekorativnega dimnika: 1320 mm + Letna poraba energije: 50,8 kWh + Šifra: 498345 + EAN code: 3838942049224


32 Gorenje by Starck

HLADILNOZAMRZOVALNI APARATI Z nadzorom vla탑nosti in pametnim sistemom AdaptTech vam bo vedno na voljo hrana, sve탑a, kot bi bila ravnokar nabrana na vrtu.

gorenje.si/gorenjebystarck


34 Gorenje by Starck

IonAir s funkcijo MultiFlow 360°

AdaptTech tehnologija Hladilnik, ki odseva vaše navade

Idealno na vsaki polici

Hladilniki Gorenje zagotavljajo pogoje, v katerih se pojavi naravni proces ionizacije. Negativno nabiti ioni, ki nastajajo v notranjosti aparata, osvežijo ozračje in pomagajo ustvariti idealno okolje za shranjevanje živil. Kroženje ioniziranega zraka zagotavlja sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje svež zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ohranja svežino, prečisti zrak v hladilniku in ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej.

gorenje.si/gorenjebystarck

Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki Gorenje by Starck to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.


Tehnologija NoFrost Plus

Predal CrispZone

Zamrzne le, kar želite zamrzniti

NoFrost je dokazano najboljši hladilni sistem, kar jih obstaja, saj učinkovito onemogoči nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnega dela aparata. V hladilnem delu aparatov ION generation smo ta sistem nadgradili s sistemom IonAir MultiFlow 360˚. Ker ponuja precej več kot običajni modeli NoFrost, smo ga poimenovali NoFrostPlus. Vgrajen je v najboljše modele hladilnikov ION generation.

Svežina, ki jo pričakujete od najboljših Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti.

MultiShelf

Hladilnik, ki se prilagaja vašim navadam Visoko prilagodljiva polica iz nerjavnega jekla s posebnimi držali za steklenice je namenjena različnim potrebam. Lahko je po vsej površini odlagalna polica za shranjevanje živil ali pa služi kot poseben oblikovalski nosilec za steklenice.


36 Gorenje by Starck

NRK 612 ST

NRKI 512 ST

+ Barva aparata: Metalizirano siva + Odpiranje vrat: Desno odpiranje vrat + Material vrat: Pločevina, sivo odsevno steklo + Klimatski razredi: SN, ST, N, T

+ Barva aparata: Bela + Odpiranje vrat: Levo/desno menljivo odpiranje vrat + Material vrat: Jeklena pločevina + Tečaj vrat: Škarjasti tečaj + Klimatski razredi: SN, ST, N, T

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - samostojni

Učinkovitost + 1 kompresor + Skupna bruto/neto prostornina: 329 / 306 l + Prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 231 / 221 l + Prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 98 / 85 l + Zamrzovalna zmogljivost v 24 urah: 5 kg / 24h + Shranjevalni čas ob motnjah: 18 h Upravljanje + Elektronsko upravljanje + Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik + Zvočni alarm za predolgo odprta vrata + Opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu Značilnosti + IonAir: Ionizator zraka v hladilniku + AdaptTech hlajenje: Inteligentni sistem pomnjenja + Multiflow 360 °: Večtočkovno 3D vpihovanje zraka + Slot-in: Možnost postavitve aparata v kuhinjsko nišo širine 60,5 cm + NoFrost Plus + FastFreeze: Hitro zamrzovanje Oprema hladilnega dela + Posodica za jajca/led: 1 x 7 + SimpleSlide po višini premične posode vrat: 2 + Vrsta osvetlitve: LED trak + 4 steklene police + Polica z omejilci za steklenice + Polica za steklenice s fiksnim varovalom + MultiBox posodica za maslo in sir + FreshZone predal + Predal CrispZone z regulacijo vlage Oprema zamrzovalnega dela + 1 XXL SpaceBox predal + 2 predala za zamrzovanje Tehnični podatki + Energijski razred: A++ + Poraba električne energije v 24 urah: 0,643 kWh + Nivo hrupa (max.): 42 dB(A)re 1 pW + Mere aparata (VxŠxG): 185 × 60 × 64 cm + Šifra: 529960 + EAN koda: 3838942055126

gorenje.com/gorenjebystarck gorenje.si/gorenjebystarck

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

Učinkovitost + PowerPlus kompresor z ventilom + Skupna bruto/neto prostornina: 278 / 260 l + Prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 203 / 200 l + Prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 75 / 60 l + Zamrzovalna zmogljivost v 24 urah: 7,5 kg / 24h + Shranjevalni čas ob motnjah: 13 h Upravljanje + Elektronsko upravljanje SensoTech + Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik + Zvočni alarm za predolgo odprta vrata + Opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu: rdeč signal + Opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v zamrzovalnem delu: rdeč signal Značilnosti + NoFrost + AirPower, hladilni ventilator + SuperCool: hitro ohlajevanje + FastFreeze: Hitro zamrzovanje Oprema hladilnega dela + Posodica za jajca/led: 1 x 7 + Vrsta osvetlitve: LED točkovna osvetlitev + 5 steklenih polic + 3 steklene izvlečne police + 1 polovična steklena polica + Polica za steklenice s fiksnim varovalom + 2 posodi za zelenjavo + FreshZone predal Oprema zamrzovalnega dela + 3 predali za zamrzovanje živil Tehnični podatki + Energijski razred: A++ + Poraba električne energije v 24 urah: 0,63 kWh + Nivo hrupa (max.): 41 dB(A)re 1 pW + Mere aparata (VxŠxG): 177,5 × 54 × 54,5 cm + Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 177,5-178 × 56-57 × 56 cm + Šifra: 498750 + EAN koda: 3838942055362


DPR-ST

Dekorativna plošča za hladilno zamrzovalni aparat

+ Material vrat: Sivo odsevno steklo + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla Tehnični podatki + Mere vrat (VxŠxG): 179 × 59,5 × 5,7 cm + Šifra: 498802 + EAN koda: 3838942054662


38 Gorenje by Starck

DEKORATIVNE PLOŠČE ZA POMIVALNE STROJE Zaokrožite videz svoje kuhinje z vrhunsko odsevno okrasno ploščo za vrata pomivalnega stroja.

gorenje.si/gorenjebystarck


DFD 72 ST / DFD 70 ST

Dekorativna plošča za pomivalni stroj

DFD 72 ST

DFD 70 SST

Dekorativna plošča za pomivalni stroj

DFD 70 ST

+ Material vrat: Sivo odsevno steklo + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla

+ Material vrat: Sivo odsevno steklo + Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla

Tehnični podatki DFD 72 ST + Mere vrat (VxŠxG): 71,7 × 59,6 × 6 cm + Šifra: 499153 + EAN koda: 3838942061738

Tehnični podatki + Mere vrat (VxŠxG): 70 × 44,3 × 1,7 cm + Šifra: 499145 + EAN koda: 3838942061714

Tehnični podatk DFD 70 ST + Mere vrat (VxŠxG): 70 × 59,6 × 1,7 cm + Šifra: 499152 + EAN koda: 3838942061721


5 LET GARANCIJE

gorenje.si/gorenjebystarck November 2015; Vse slike so intelektualna lastnina Gorenje d.d., uporaba brez soglasja lastnika ni dovoljena. Vse slike so simbolne. Vse cene so v EUR - nezavezujoče priporočene. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v tisku.

gorenje.si/gorenjebystarck

Gorenje Starck katalog SLO  
Gorenje Starck katalog SLO