Page 1

Вградни машини за садови GV63160

GV64161

GV66261

GV67260

Заштита од прелевање (Total AquaStop) Интензивно миење

ПРОИЗВОДИТЕ ПОБАРАЈТЕ ГИ ВО:

Програма SpeedWash (15 минути) Одложен старт

Продажен салон Горење – Карпош Бул. Партизански одреди бр. 99 Скопје, Македонија Т: +389 2 3062 199 E gorenjesalon@gorenje.com.mk

Автоматскa програмa Брза интензивна програма (QuickIntensive) Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Сензор за чистота на водата Мултиклак Инвертер PowerDrive мотор Контрола на допир Лед дисплеј Дополнителна хигиена Врата на лизгање Статус лед светло Јонизатор (IonTech) Број на корпи

2

3

2

Нивоа на прскање

4

5

4

5

11 l

9,5 l

9,5 l

6,9 l

47 dB(A)

47 dB(A)

44 dB(A)

44 dB(A)

25.990 ден.

28.990 ден.

33.990 ден.

Потрошувачка на вода Бучност

Цена 22.490 ден.

Самостојни машини за садови GS63160W

GS63160S

GS65160X

Заштита од прелевање Интензивно миење Програма SpeedWash (15 минути) Одложен старт

3

Горење Студио – Аеродром Бул. Видое Смилевски Бато бр. 2б Скопје, Македонија Т: +389 2 2448 880 E: gorenjestudio@gorenje.com.mk или во сите лиценцирани продавници за продажба на производите од Gorenje

Горење Сервис Бул. Партизански одреди бр. 72а Скопје, Македонија Т: +389 2 3299 111 E: gorenjeservis@gorenje.com.mk

Функција за половично полнење Дополнително сушење Автоматскa програмa Брза интензивна програма (QuickIntensive)

www.gorenje.com.mk

Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Сензор за чистота на водата

SmartFlex МАШИНИ ЗА САДОВИ ОД GORENJE.

Мултиклак Број на корпи

Нивоа на прскање Потрошувачка на вода Бучност

КВАЛИФИКУВАНИ ДА ЈА ЗАВРШАТ ВАШАТА РАБОТА

2

2

3

4

4

5

11 l

11 l

9,5 l

47 dB(A)

47 dB(A)

45 dB(A)

25.790 ден.

29.590 ден.

Цена 24.290 ден.

Сликите во летокот може да се разликуваат од апаратите во продажба. Го задржуваме правото на можни грешки и однапред се извинуваме.

gorenje.com.mk


GV63160

Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A+ / SmartFlex / 2 корпи / 13 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,6 х 81,7 х 55,6 cm

22.490 ден.

GS63160W

SmartFlex машини за садови - нов член во семејството!

Енергетска класа: A+ / SmartFlex / 2 корпи / 13 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 60 х 84,8 х 59,6 cm

Новите машини за садови SmartFlex се дизајнирани со една главна цел: да придонесат за поудобен и полесен живот на корисниците. Благодарение на едноставната и логична употреба, овие сосема нови апарати овозможуваат совршено корисничко искуство и стануваат ценет член на било кое семејство. Дури и ако никогаш претходно не сте користеле машина за садови ќе осознаете дека користењето на SmartFlex машините е лесно и исполето со уживање. Внатрешното и надворешното осветлување уште повеќе го подобрува квалитетот на користење, додека тивкото работење придонесува за мирната атмосфера во домот.

Самостојна машина за садови

24.290 ден.

GV64161

GS63160S

Енергетска класа: A+++ / SmartFlex / 3 корпи / 16 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / TotalDry (автоматско отворање на вратата) / Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,6 х 81,7 х 55,6 cm

Енергетска класа: A+ / SmartFlex / 2 корпи / 13 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 60 х 84,8 х 59,6 cm

Целосно вградна машина за садови

Самостојна машина за садови

IonTech

Без непријатни мириси, без грижи 25.990 ден.

GV66261

Целосно вградна машина за садови

СОЗДАДЕНИ ДА ВИ ГО ПОЕДНОСТАВАТ СЕКОЈДНЕВИЕТО. Сите наши апарати се манифестација на „Life simplified“ филозофијата, вклучувајќи ја и новата генерација машини за садови SmartFlex. Тие претставуваат парче опрема која комплетно се вклопува на вашиот стил на живеење. Флексибилност. Адаптибилност. Функционалност. Ова се насоките на кои се темели дизајнот на машините за садови кои се доволно флексибилни да одговорат на секоја задача, како и комплетно да се прилагодат на сите ваши потреби. Импресионираат со изобилство функции кои ќе овозможат вашето време да го посветите на поважни работи во животот.

Енергетска класа: A+++ / SmartFlex / 2 корпи / 13 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / TotalDry (автоматско отворање на вратата) / Целосен AquaStop / Инвертер PowerDrive мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 х 81,7 х 55,6 cm

25.790 ден.

GS65160X

Самостојна машина за садови Енергетска класа: A+++ / SmartFlex / 3 корпи / 16 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / TotalDry (автоматско отворање на вратата) / Целосен AquaStop / Димензии (ШxВxД): 59,6 х 81,7 х 55,6 cm

Позната ни е непријатната миризба од машината за садови кога е делумно наполнета неколку денови. Напредната IonTech технологија имплементирана во машините за садови од Gorenje работи на принцип на природен процес на јонизација, отстранувајки ги по природен пат непријатните мириси, одржувајќи ја вашата машина свежа, дури и кога е полна со валкани садови.

TotalDry

Се грижи наместо вас По завршување на миењето, вратата од машината автоматски се подотвара како би излегол вишокот на пареа настанат при миењето. Со ова се овозможува свеж воздух да допре до садовите со што ќе овозможи комлетно сушење дури и на пластичните садови. Одлично решение за брзо сушење со ниска потрошувачка на енергија.

SpeedWash

15 минути

Замислете чиниите од главниот оброк да бидат измиени пред послужувањето на десертот. Брзата 20 минутна програма во комбинација со SpeedWash функцијата ќе ги измие вашите садови за само 15 минути. Совршено за справување со валканите садови кога имате многу гости.

ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Inverter PowerDrive Motor

28.990 ден.

29.590 ден.

GV67260

Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A+++ / SmartFlex / 3 корпи / 16 стандардни сетови / 15 минути SpeedWash / Автоматско отворање на вратата / Јонизатор / Целосен AquaStop / Инвертер PowerDrive мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 х 81,7 х 55,6 cm

Совршен резултат

6,9 L Потрошувачка на вода Штеди време и вода

А+++ ниска потрошувачка на енергија Врвна енергетска ефикасност

Паметни решенија

ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Inverter PowerDrive Motor

33.990 ден.

16 комплети

Флексибилни како и вашето време

Совршено корисничко искуство

Машините за садови SmartFlex овозможуваат доволно простор за да ги задоволат сите ваши потреби. Целосно флексибилниот ентериер овозможува различни начини на редење и едноставна употреба, а ефектите од миењето се перфектни.

Со рачно миење на садови потрошувачката може да биде и до 100 литри вода за третман на 12 стандардни комплети. Миењето во машина за садови може десеткратно да ја намали оваа потрошувачка. Напредните модели се опремени со специјален резервоар за вода кој ја намалува потрошувачката до само 6,9 литри по циклус.

Благодарение на новиот Inverter PowerDrive мотор, оптимизираните програми и паметните решенија како TotalDry, машините за садови од Gorenje комбинираат перфектни резултати на миење и сушење со многу ниска потрошувачка на енергија.

Gorenje mashini za sadovi smartflex MK  
Gorenje mashini za sadovi smartflex MK