Page 1

2011 VGRADNI

A PA R AT I


UVOD

UDOBJE LEPOTE. LEPOTA TEHNOLOGIJE. DESIGN JE OBOJE. Verjamemo, da si kvaliteta in funkcionalnost lahko privoščita opazno obliko. Prisegamo na oblikovanje, ki pritegne. Ki izstopa iz povprečja in navdihuje. Pri tem sodelujemo s priznanimi imeni svetovnega oblikovanja. In združujemo nekoč nezdružljivo: prijetno na pogled, enostavno za uporabo in cenovno dostopno. Z ali brez podpisa.


UVOD

Prednost lepote je, da deluje. Prednost odličnosti je, da je dostopna. Prednost Gorenja je, da to razume. Z odprtostjo za izvirne ideje spreminja vsakdanje neopaznosti v predmete poželenja. S tehnološko dovršenostjo spreminja privlačne oblike v vire novega udobja. S prisego enostavni uporabnosti poglablja razumevanje potreb sodobnih ljudi. S strateško zavezo vrhunskemu, a dostopnemu designu zarisuje nove perspektive bivanja. Gorenje je ime, ki ga poznajo praktični esteti. V iskanju lepega ne pozabljajo na udobje praktičnega. V spremenljivosti svojih urnikov si vzamejo čas za majhna, a pomembna doživetja. V zavetju lastnega doma so svobodomiselni. Prihodnost oblikujejo po svoje. Svoj dom tudi. S privlačnostjo designa, ki deluje. Z odličnostjo tehnologije, ki je prijazna in uporabna. Z znamko, ki ne omejuje, temveč navdihuje novo svobodomislenost življenja doma.

03


UVOD

DOKAZI ODLIČNOSTI Pet let garancije za velike gospodinjske aparate Gorenje Vsi veliki gospodinjski aparati Gorenje, kupljeni v Sloveniji, imajo petletno garancijo. Odločitev za petletno garancijo smo v Gorenju sprejeli z mislijo na še večje zadovoljstvo in brezskrbnost naših kupcev ob nakupu in uporabi izdelkov blagovne znamke Gorenje. Zaupamo našim razvojnim strokovnjakom ter verjamemo v

ija

zni

m i a p a ra t

id o pš rihodnos ep ti.

Z ok o

pr

le

lju

kakovost in trajno vrednost naših aparatov za kupca.

Prispevajte k čistejšemu okolju in znižajte znesek na računu za elektriko. Začnite doma! Zamenjajte vaš star aparat in se odločite za nakup novega, ki porabi manj energije. Poiščite Gorenje Eco aparate — sledite oznaki ECO CARE. V evropskih gospodinjstvih je trenutno v rabi še 188 milijonov aparatov, starejših od 10 let. Če bi jih zamenjali z novimi, varčnimi aparati, bi letno prihranili toliko električne energije, kot je letno proizvede 12 termoelektrarn.

Uporabnost je lepa. Plemenitimo jo. Ob besedi dizajn večina pomisli na lepo obliko, vendar ga v Gorenju razumemo celoviteje. »Oblika naj sledi funkciji«, je naše vodilno načelo pri razvoju novih rešitev. Skupek ergonomsko oblikovanih uporabnih prednosti, pristni materiali ter estetsko ugodje so zagotovilo dobrega dizajna. Prepoznanega v mednarodnem okolju ter nagrajenega s prestižnimi oblikovalskimi nagradami.

Okolje je temelj prihodnosti. Ohranjamo ga. Kvaliteta bivanja je danes tesno povezana s skrbjo za okolje. Ob upoštevanju najstrožjih standardov na področju varovanja okolja (ISO 14001 ter EMAS) z vso odgovornostjo razvijamo okolju prijazne tehnologije in postopke. Z izdelki iz prijaznih materialov in vključevanjem funkcij, ki skozi življenjsko dobo aparata znatno varčujejo z električno energijo in vodo, si skupaj z vami prizadevamo ohranjati okolje za naslednje generacije.

Gorenje Extra Kdor izbira vrhunske gospodinjske aparate in zabavno elektroniko, pričakuje vrhunsko podporo. V katalogu poiščite aparate z oznako in si zagotovite: 24-urno telefonsko asistenco, osebnega svetovalca, odziv servisa v 24 urah, nadomestni aparat za čas popravila, brezplačni priklop in druge storitve. Poiščite svoje extra ugodnosti na www.gorenje.si/extra


UVOD

Kuhanje

06

Kompaktna parna pečica ...... 06 Vgradne pečice ................................. 10 Seti pečica+kuhališče .................. 21 Kavni avtomat..................................... 25 Pokrivne plošče za vgradne mikovalovne pečice....................... 26 Vgradna kuhališča........................... 28 Nape...............................................................44

Hladilniki in zamrzovalniki

58

Hladilniki .................................................. 58

Pomivalni stroji

68

Pomivalni stroji ................................. 68

Tehnični podatki

80

Vgradne skice .................................... 80

05


KOMPAKTNA PARNA PEČICA

S POLNO PARO DO ZDRAVE PREHRANE


KOMPAKTNA PARNA PEČICA

Prednosti in lastnosti Za vse, ki prisegate na zdrav način prehranjevanja, smo v Gorenju pripravili novost – vgradno kompaktno kombinirano parno pečico. Zdrav način prehranjevanja že dolgo ni več modna muha. Kakovostna in uravnotežena prehrana je postala pomemben in nepogrešljiv del našega vsakdana. Dietetiki so si edini: največ za zdravo prehranjevanje lahko storimo sami s kuho doma, saj tako nadzorujemo ves proces priprave hrane, ki jo zaužijemo. Kuhanje v pari postaja vse bolj priljubljeno, saj hrana tako ohrani poln okus, barvo, vitamine in mineralne snovi. Jedi so lahke, sočne in tudi začimb ni treba dodajati. Kuhanje v pari je zato odlična izbira tudi za diabetike. Okusno ali zdravo zdaj ni več dilema. V Gorenjevi kompaktni kombinirani parni pečici sta okusno in zdravo združena na istem krožniku!

Kombinirana parna pečica

Novost na trgu: kombinirana parna pečica, ki omogoča pripravo jedi s paro ali pečenjem z vročim zrakom ali celo s kombinacijo obojega! Številni prednastavljeni programi kuhanja ter različne funkcije priprave hrane nadgrajujejo enostavno in udobno upravljanje preko ekrana na dotik. Izpis funkcij na zaslonu si po želji nastavite v enem od petih prednastavljenih jezikov. Tudi vzdrževanje aparata je zaradi naprednih vgrajenih funkcij izjemno enostavno.

Kuhanje s paro SteamPower

Kuhanje v pari ohranja hranljive snovi, vitamine in beljakovine, zato predstavlja zdrav način priprave živil. Hrana ni nikoli razkuhana, ohranja barvo, sokove in okus. Med parnim kuhanjem se para dovaja v pečico iz posebnega grelnika vode in se, zahvaljujoč inovativni postavitvi dovoda, enakomerno razprši po vsej pečici. Tok pare je kontroliran samodejno glede na izbrani prednastavljeni program priprave hrane, seveda pa lahko po želji količino pare za posamezno jed dovajate tudi sami.

Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik

Elektronske programske ure so inovacija prijaznega upravljanja! S preprostim dotikom določite čas in temperaturo priprave hrane. Izbirate lahko tudi med številnimi prednastavljenimi programi ali pa sami določite vse parametre pečenja (temperaturo kuhanja, temperaturo mesne sonde, trajanje pečenja). Na konec peke vas ura opozori z zvočnim signalom. Ob popolnoma stekleni upravljalni plošči je tudi čiščenje povsem enostavno.

Številni načini kuhanja

S kombinirano parno pečico Gorenje lahko jedi pripravljate na dva različna, a zelo preprosta načina hkrati. 50 prednastavljenih programov Ob pestrem naboru petdesetih prednastavljenih programov lahko pripravite katerokoli jed po lastni izbiri. Sodobna elektronika vam omogoča še dodatno oblikovanje 10 receptov po vašem okusu, ki jih shranite in pri naslednji uporabi pečice enostavno prikličete.

07


KOMPAKTNA PARNA PEČICA

Prednosti in lastnosti Kuhanje na več nivojih 6 funkcij kuhanja

Na izbiro imate 6 funkcij kuhanja, ki so priročne za odtaljevanje in segrevanje, za kuhanje s paro ali preprosto pečenje z vročim zrakom ter za pripravo jedi, ki potrebujejo kombinacijo pare in pečenja na vročem zraku.

Kombinirana 27-litrska parna pečica vam omogoča sočasno parno kuhanje na dveh nivojih, pri konvencionalni peki drobnega peciva z vročim zrakom pa uporabo kar treh nivojev hkrati! Za enakomerno in hitro razporeditev toplote poskrbi ventilator na zadnji steni pečice. Učinkovitejše kroženje toplega zraka zagotavlja odlične rezultate peke ter prihranke časa in energije.

Temperaturna sonda za meso

Gorenjeva kombinirana parna pečica ima priloženo posebno tipalo za preverjanje stopnje zapečenosti mesa. Sondo potisnete v meso in nastavite želeno temperaturo. Pokazatelj na upravljalniku pečice vas bo opozoril, kdaj je meso ravno prav pečeno. S pomočjo temperaturne sonde bo vaša pečenka tako vselej odlična.

Standardna oprema

Kombinirana parna pečica je opremljena s številnimi dodatki. S kar dvema priloženima plitkima pekačema, globokim pekačem s perforiranim dnom ter mrežno rešetko boste lahko hkrati pripravljali jedi na več nivojih. Priložena je tudi temperaturna sonda za meso, ob pomoči katere bo vaša pečenka vselej odlično zapečena. V standardni opremi pečice najdete še testni listič, s katerim lahko v hipu preverite trdoto vode v svojem gospodinjstvu, vrednost pa nato vnesete v aparat. Ta vas bo po določenem številu kuhalnih ciklov, odvisnem od trdote vode, samodejno opozoril na vklop programa za odstranjevanje vodnega kamna. S priloženo namensko čistilno tekočino bo vaša parna pečica spet čista. • • • • • •

2 plitka pekača 1 globok pekač 1 mrežna rešetka temperaturna sonda za meso lakmus papir čistilna tekočina za odstranjevanje vodnega kamna

Grelni predal

Možnost nadgradnje uporabnosti parne pečice predstavlja grelni predal, ki ga je možno dokupiti. Vgrajen je tik pod parno pečico in se odlično vklaplja v pohištveni element, sicer namenjen vgradnji klasične pečice. Prednost predala je v funkciji pogrevanja posode, primeren pa je tudi za pogrevanje hrane.

UltraCoolDoor – hladna vrata pečice

Parna pečica se ponaša z varnimi in energetsko učinkovitimi vrati UltraCoolDoor (UCD), ki jih odlikuje trislojna, toplotno-odbojna zasteklitev. Odlična izolacija vrat skupaj s posebnimi odbojnimi sloji na steklu povečuje zmogljivost pečice ob precej manjši porabi energije, nizka temperatura zunanje strani vrat pa preprečuje opekline v primeru dotika. Pečico odlikuje tudi senzor, ki ob odprtju pečniških vrat med procesom kuhanja nemudoma izklopi oba grelnika in hkrati tudi delovanje ventilatorja, s čimer se nevarnost morebitnih opeklin pri uporabniku še zmanjša.

Osvetlitev NightMode

Osvetlitev inox pečice omogoča odlično preglednost, tako da lahko nemoteno nadzorujete dogajanje med peko. Parna pečica vključuje še funkcijo “Night mode”, ki med 22. uro zvečer ter 7. uro zjutraj prikazuje številke na zaslonu z zmanjšano svetlobno intenzivnostjo ter na ta način varčuje z energijo in ne osvetljuje prostora po nepotrebnem. Podnevi se intenzivnost izpisa poveča in tako zagotavlja ustrezno osvetljenost vsebine na zaslonu.

AutoClean

Parna pečica Gorenje ponuja odlično rešitev za težave z vodnim kamnom, ki se zaradi trde vode nalaga v gospodinjskih aparatih. Po določenem številu kuhalnih ciklov vas pečica z izpisom na zaslonu sama opozori, da je treba vodni kamen očistiti. S preprostim dotikom na upravljalni plošči izberete funkcijo in aktivirate program za odstranjevanje vodnega kamna. Tudi enostavno snemljiva pečniška vrata prispevajo k čistoči parne pečice, saj so izdelana brez zarez ali robov, kjer se običajno nalagajo nečistoče, zato jih lahko očistite hitro in enostavno.


KOMPAKTNA PARNA PEČICA

BOC 6322 AX

Vgradna kompaktna parna pečica

A

Energijski razred

BOC 5322 AX

Vgradna kompaktna parna pečica

A

BWD 1102 AX Grelni predal

Energijski razred

• Snemljiva vrata • Notranjost pečice iz nerjavnega jekla • Barva: Nerjavno jeklo

• Ohišje iz nerjavnega jekla • Notranjost pečice iz nerjavnega jekla • Steklena vrata

• Nerjaveče jeklo

Večsistemska pečica - 27 l • Največja uporabna površina pečenja SuperSize

 pečice: 32 l • Volumen • Moč: 1000 W max mikrovalovi 1500 W max žar 1500 W max konvekcija • 6 stopenj moči mikrovalov

• Ventilatorsko kroženje zraka • Osvetljen gumb za vklop • Regulator za nastavitev temperature od 30 do 70 °C • Teleskopski izvlek predala • Hladna prednja stran predala

• Elektronska programska z upravljanjem na dotik - s

• • •

door) Posoda za vodo: 1,2 l Elektronska zapora vrat Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Standardna oprema • Mrežna rešetka • 2 plitka pekača • 1 globok, perforiran pekač • Sonda za meso • Žična vodila pekača

kavo ali 40 čajnih skodelic

Priključna moč: 400 W

temperaturnim displayem

• Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool

• Kapaciteta: 6 standardnih pogrinjkov ali 80 skodelic za

 na dotik • Upravljanje • Mikrovalovi + vroč zrak

• Odtaljevanje po času ali teži • Funkcija odtaljevanja • Varnost: Otroška zaščita • Kovinski pladenj za pečenje • Vrtljiv steklen krožnik • Premer vrtljivega krožnika: 32 cm

Priključna moč: 2,2 kW Poraba: 0,74 kWh (ventilatorska), 0,78 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 46 × 56,8 cm

Mere (š×v×g): 59,5 × 45,5 × 54,2 cm Neto masa aparata: 35 kg

Mere (š×v×g): 59,5 × 14 × 54,5 cm Notranje dimenzije: 44 × 10 × 50 cm

09


PEČICE

ENOSTAVNA PRIPRAVA OKUSNIH JEDI


PEČICE

Prednosti in lastnosti HomeMADE

The inside story zgodba se zgodi v notranjosti HomeMADE pečica. Edinstvena novost po zgledu krušnih peči!

Izjemna oblika notranjosti pečice z obokanim stropom in zaobljenimi stranicami omogoča presenetljive učinke krušne peči! Inovativna konstrukcijska rešitev novih vgradih pečic Gorenje s premišljeno namestitvijo grel preverjeno zagotavlja vrhunske rezultate pečenja. Zaobljene linije robov na zadnji steni ter obokan strop omogočajo najučinkovitejše usmerjanje vročega zraka po celotni pečici in s tem poskrbijo za enakomerno zapečenost. Zato so jedi sočne in hrustljave hkrati, kruh mehak, a z ravno prav zapečeno skorjico, mnoge najljubše jedi takšne, kot ste doslej o njih le sanjali. Nov pristop h gurmanskim užitkom je plod večletnih izkušenj ter raziskovanj razvojnih inženirjev Gorenja in sodelovanja z uglednimi inštituti. Edinstvena novost z nadihom starodavne modrosti!

BigSpace - velika prostornina pečice

Kar 65-litrska uporabna prostornina uvršča pečice Gorenje med največje na trgu! V pečici s takšno prostornostjo lahko brez težav pripravite tudi 7-kilogramskega purana. Kljub izjemni velikosti se pečica, zaradi učinkovite konstrukcijske rešitve, uvršča v energijski razred A-20% in tako sodi med najvarčnejše na trgu. Za še več dobrot in za še večja duržinska in družabna srečanja pri vas doma!

65 l BigSpace

A-20% Energijski razred

SuperSize - Največja uporabna površina pečenja SuperSize

Pečica širine 46 cm ponuja kar 15 % večjo površino za peko, kar omogoča na novo zasnovana konstrukcija notranjosti pečice. Boljši izkoristek širine pomeni možnost peke večjih količin naenkrat, tako na posameznem pekaču kot tudi pri pečenju na več nivojih hkrati. Z učinkovito zasnovanim zgornjim grelom je poskrbljeno za enakomerno zapečenost jedi po celotni površini pekača.

46 cm

Super size

DirecTOUCH

DirecTOUCH, z dotikom do popolnega rezultata.

Inovativen patentiran elektronski modul predstavlja revolucionarno novost nove generacije štedilnikov in vgradnih pečic Gorenje na področju upravljanja preko ekrana na dotik. Številni prednastavljeni programi samodejno poskrbijo za ustrezno kombinacijo grel, temperaturo ter čas pečenja. Veliki in jasni simboli nadgrajujejo izjemno tehnologijo s preglednostjo in enostavnostjo uporabe, še vedno pa lahko nastavite vse parametre pečenja (grelo, temperatura, trajanje peke, uporaba mesne sonde) po svoji izbiri in izkušnjah. Lastno nastavitev lahko shranite ter jo pri naslednjem pečenju zelo preprosto prikličete iz spomina. Vgrajena otroška zaščita preprečuje nenadzirano uporabo pečice in varuje pred poškodbami.

11


PEČICE

Prednosti in lastnosti WarmPlate

StayWarm

PerfectGrill

Pyrolyse Supreme

WarmPlate za profesionalno postrežbo.

Primerno pogreti krožniki ohranjajo okus in aromo mnogih jedi. Z izbiro funkcije WarmPlate pečico segrevate na temperaturi med 30 in 65°C in tako ohranja ravno prav pogrete krožnike.

StayWarm, ohranjanje toplih jedi v pečici.

Možnost nastavitve temperature med 65 do 90°C omogoča tudi do dvourno ohranjanje prave temperature hrane. Že skuhane jedi ohranijo svoj okus in ostanejo tople za kasnejšo postrežbo.

PerfectGrill za enakomerno zapečenost

Domiselna namestitev velikega zgornjega in manjšega infra grela v poglobljen strop pečice varno skrije oba grelna elementa, njuna različna višinska postavitev pa poskrbi za enakomerno zapečenost jedi. Rezultati peke so odlični! Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela na nekaterih modelih je enostavnejše tudi čiščenje!

Visoka učinkovitost čiščenja - PyrolyseSupreme

Pirolitične pečice iz Gorenja odlikuje popoln pirolitični koncept samodejnega čiščenja. Notranjost pečice, pekači in žična vodila so prevlečeni s posebnim, visoko temperaturno odpornim pirolitičnim emajlom, zato jih med pirolizo ni potrebno odstranjevati. Pečice so opremljene z učinkovito halogeno osvetlitvijo. Med procesom pirolitičnega čiščenja se pečica segreje na okoli 500°C. Ko temperatura doseže 250°C, se vrata zaradi uporabnikove varnosti samodejno zaklenejo. Zahvaljujoč visoki temperaturi ter inovativni kombinaciji grel in kroženja zraka s pomočjo ventilatorja, je zagotovljena optimalna čistost, tudi v najbolj skritih kotičkih. V zgornjem delu pečice se nahaja poseben katalizator, ki med procesom čiščenja sproti odstranjuje neprijetne vonjave ter dim. Glede na umazanost notranjosti pečice je možno izbirati med 3 stopnjami intenzivnosti čiščenja. 30 minut po zaključku programa se vrata pečice ponovno odklenejo, takrat ostanke umazanije v obliki prahu preprosto obrišete z vlažno krpo in čiščenje je končano. Zaradi vsega naštetega sodijo Gorenjeve pirolitične pečice med najučinkovitejše na trgu.

3 stopnje intenzivnosti čiščenja STOPNJA

Intenzivnost čiščenja

Čas trajanja

Nežna

90 min

2. stopnja PyroNormal

Srednja

120 min

3. stopnja PyroIntensive

Močna

150 min

1. stopnja PyroGentle

UltraSafe Door

UltraSafe Door - 4-slojna steklena vrata

Vrata so oblikovana na način, da kljub izjemno visoki temperaturi v notranjosti pečice ob straneh in na sprednji strani ostajajo še vedno varna za dotik in vas tako ščitijo pred poškodbami. To smo zagotovili s 4-kratno zasteklitvijo vrat.


PEČICE

Oprema pečic Elektronske programske ure z upravljanjem na dotik

Novost na trgu! Pečice Gorenje odlikujejo inovativne elektronske ure s senzorji. Upravljanje na dotik omogoča določitev trajanja časa pečenja in izbiro prave temperature, kar lahko spremljate na preglednem zaslonu skozi celoten proces pečenja. Ko je peka končana, se ura oglasi z zvočnim signalom. Površina inovativne elektronske ure je popolnoma gladka in zato enostavna za čiščenje. Nove elektronske programske ure so inovacija prijaznega upravljanja! EPT+TD plus • Elektronska ura • Trajanje • Konec kuhanja/pečenja • Minutnik • Zvočni signal • Otroška zaščita • Temperaturni prikazovalnik • Izbira temperature • Prikaz grelnega sistema v uporabi • Temperaturna sonda EPT+TD • Elektronska ura • Trajanje • Konec kuhanja/pečenja • Minutnik • Zvočni signal • Otroška zaščita • Temperaturni prikazovalnik • Izbira temperature

EPT • Elektronska ura • Trajanje • Konec kuhanja/pečenja • Minutnik • Zvočni signal • Otroška zaščita

Dynamic Cooling

MeatProbe

Hladne stranice pečice z DynamiCooling

Sistem učinkovitega hlajenja stranic med samim procesom pečenja (DC) in tudi po zaključenem pečenju (DC+) poskrbi za občutno nižje temperature na zunanjih stenah pečice. Poseben ventilator v ohišju poskrbi, da se hladen zrak iz okolja premeša z vročim zrakom iz pečice in tako ohlajen kroži tik pod zunanjimi stenami aparata. S pomočjo toplotnega senzorja, po končani peki, samodejno ohlaja zunanjost pečice dokler se temperatura ne zniža na 60 °C (DC +). DynamiCooling sistem tako zagotavlja popolnoma varno pečenje zaradi učinkovitega ohlajevanja stranic in vrat pečice.

Temperaturna sonda za meso

Izbrani modeli Gorenjevih pečic imajo temperaturno sondo - posebno tipalo za preverjanje stopnje pečenosti mesa. Sondo potisnete v meso in nastavite želeno temperaturo. Pokazatelj na upravljalniku pečice vas bo opozoril, kdaj je meso ravno prav pečeno. Vaša pečenka bo s pomočjo temperaturne sonde vselej odlična.

Večnivojsko pečenje

Z izborom Gorenjeve pečice boste lahko pri peki drobnega peciva istočasno uporabljali kar tri nivoje. Za enakomerno in hitro razporeditev toplote poskrbi ventilator na zadnji steni pečice. Učinkovitejše kroženje toplega zraka zagotavlja odlične rezultate peke, hkrati pa varčuje s časom in energijo. Teleskopska vodila

Ultra Cool Door

Teleskopska vodila s popolnim izvlekom. Za varnost in preglednost!

Popolnoma izvlečna teleskopska vodila zagotavljajo enostavno vlaganje pekačev v pečico in izvlek le-teh ter boljšo preglednost med pečenjem. Verjetnost, da bi se opekli, je tako bistveno manjša. So del standardne opreme bolje opremljenih modelov. Posebnost vodil je v tem, da jih je mogoče tudi naknadno vgraditi v prav vse sodobnejše modele Gorenjevih pečic, na voljo pa so tudi 3/4 izvlečna teleskopska vodila.

Hladna vrata pečice

Gorenjeve pečice se ponašajo z varnimi in energijsko učinkovitimi vrati CoolDoor (CD). Boljše modele dodatno odlikuje trislojna, temperaturno odbojna zasteklitev pečniških vrat UltraCoolDoor (UCD). Odlična izolacija vrat skupaj s posebnimi odbojnimi sloji na steklu povečuje zmogljivost pečice ob precej manjši porabi energije. Nizka temperatura na zunanji strani vrat v primeru dotika varuje pred opeklinami.

13


PEČICE

Čiščenje pečic EcoClean emajl

AquaClean

EasyClean

Visokokakovostni EcoClean emajl v pečicah in na pekačih

Notranjost pečic je prevlečena z visokokakovostnim EcoClean emajlom, ki zaradi svoje gladkosti in neprepustnosti toploto odbija v središče pečice. Izvirna rešitev zagotavlja odlične učinke pečenja ob nižji porabi energije. Gladka prevleka iz EcoClean emajla preprečuje oprijemanje in zapekanje maščobe na stene pečice ali pekača, zato je čiščenje izjemno enostavno. Vsi modeli Gorenjevih pečic ponujajo funkcijo enostavnega čiščenja AquaClean. V pekač vlijete pol litra vode in jo segrevate na 50°C pol ure. Vlaga, nastala pri samodejnem segrevanju, zmehča umazanijo na stenah pečice, tako da jo lahko po zaključenem postopku enostavno obrišete z mehko krpo. Brez uporabe čistil je učinek čiščenja več kot odličen in okolju prijazen.

AquaClean, funkcija enostavnega čiščenja.

V pekač vlijete pol litra vode in jo segrevate na 50ºC pol ure. Vlaga, nastala pri samodejnem segrevanju, zmehča umazanijo na stenah pečice, tako da jo lahko po zaključenem postopku enostavno obrišete z mehko krpo. Brez uporabe čistil je učinek čiščenja več kot odličen in okolju prijazen.

Enostavno čiščenje z EasyClean vložki.

Enostavno snemljivi “Easy clean” vložki, ki so vgrajeni na levi in desni stranici pečice, skupaj z zadnjo katalitično steno pripomorejo k lažjemu čiščenju pečice. Vložki so prekriti z EcoClean emajlom.

Katalitična zadnja stena

Modeli pečic Gorenje imajo vgrajeno samočistilno katalitično zadnjo steno. Katalitična površina ne zahteva dodatnega čiščenja, ker pri visoki temperaturi vpije maščobne delce.

Gladka pečniška vrata

Enostavno snemljiva pečniška vrata so izdelana brez zarez ali robov, kjer se običajno nabirajo nečistoče, zato jih lahko očistite hitro in preprosto.

Preklopni zgornji grelci

Poleg enostavno snemljivih EasyClean vložkov in zadnjo katalitično steno, smo za lažje čiščenje nekatere modele opremili s preklopnimi zgornjimi grelci.

NAČINI OGREVANJA pečice:

Osvetlitev pečice

Spodnje grelo in ventilator

Zgornje in Malo infra grelo spodnje grelo

AquaClean čiščenje

WarmPlate - pogrevanje krožnikov

Infra grelo

FastPreheat - hitro predgrevanje pečice

Infra grelo in Spodnje grelo Okroglo grelo ventilator in okroglo grelo

StayWarm - ohranjanje toplote

Zgornje in Pirolitično spodnje grelo čiščenje pečice in ventilator

Odtaljevanje


PEČICE

TOP APARAT BOP 8858 AX Pyrolyse Supreme

HomeMADE

PerfectGrill

UltraSafe Door

Pirolitične pečice iz Gorenja odlikuje popoln pirolitični koncept samodejnega čiščenja. Zahvaljujoč visoki temperaturi okrog 500°C ter inovativni kombinaciji grel in kroženja zraka s pomočjo ventilatorja, je zagotovljena optimalna čistost, tudi v najbolj skritih kotičkih. 30 minut po zaključku programa ostanke umazanije v obliki prahu preprosto obrišete z vlažno krpo in čiščenje je končano. HomeMADE kaminska oblika pečice; zaobljene linije robov na zadnji steni ter obokan strop omogočajo najučinkovitejše usmerjanje vročega zraka po celotni pečici in s tem poskrbijo za enakomerno zapečenost z učinki krušne peči. Največja žarna površina med doslej izdelanimi pečicami. Dosežena z inovativno namestitvijo grelnih elementov v poglobljen, obokan strop pečice. Za popolnoma enakomerno zapečenost! Vrata so oblikovana na način, da kljub izjemno visoki temperaturi v notranjosti pečice ob straneh in na sprednji strani ostajajo še vedno varna za dotik in vas tako ščitijo pred poškodbami. To smo zagotovili s 4-kratno zasteklitvijo vrat.

BOP 8858 AX

Vgradna pečica - Piroliza

A

Energijski razred

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Nerjavno jeklo Večsistemska pečica • Največja uporabna površina pečenja SuperSize • BigSpace 60 l

Samodejno čiščenje pekačev in vodil

Pirolitične pečice iz Gorenja odlikuje popoln pirolitični koncept samodejnega čiščenja. Notranjost pečice, pekači in žična vodila so prevlečeni s posebnim, visoko temperaturno odpornim pirolitičnim emajlom, zato jih med pirolizo ni potrebno odstranjevati. •E lektronski upravljalni modul „direct touch“ s prednastavljenimi meniji in hitrim predgrevanjem • PerfectGrill • US - UltraSafe • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Čiščenje pečice: Piroliza

Raženj set za enostavno peko

Raženj set vam omogoča enostavno peko velikih kosov perutnine in drugih vrst mesa na ražnju. Namestitev v pečico je povsem enostavna, s svojo kromirano površino, pa vam omogoča tudi enostavno čiščenje.

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Žična vodila pekača • Globok emajliran pekač • 2 plitka pekača • Raženj set • Možnost čiščenja pekačev in vodil s pirolitično funkcijo

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

15


PEČICE

BO 87 KR razred A-20% Energijski

Vgradna pečica - Piroliza

Vgradna pečica Teleskopska vodila Standardna oprema •M aščobni filter •M režna rešetka •T ronivojska izvlečna vodila •G lobok in plitek emajliran pekač

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči •B rušen aluminij •Č elna plošča iz brušenega aluminija •S vetlobna LED linija (možnost nastavitve 7 barv)

A

Energijski razred

Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 58,9 cm

•D irecTOUCH - elektronski upravljalni modul •P erfectGrill •T rojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) •H ladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

BOP 88 ORA-X

Vgradna pečica - Piroliza

•S teklena upravljalna plošča • Snemljiva vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Brušen aluminij

Večsistemska pečica - 53 l •E lektronska programska ura z upravljanjem na dotik in temperaturno sondo • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači)

Standardna oprema • Globok in plitek emajliran pekač • Stekleni pekač • Ročka za prenašanje pekačev • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Tronivojska izvlečna vodila Priključna moč: 3,4 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,8 cm

•H omeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči •E nostavno snemljiva pečniška vrata •B arva: Črn

Standardna oprema •M režna rešetka •S onda za meso •Ž ična vodila pekača •G lobok in plitek emajliran pekač

•E lektronsko upravljanje Večsistemska pečica BigSpace - 60 l

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

•S uperSize, največja uporabna površina pečenja

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

•D irecTOUCH - elektronski upravljalni modul •U S - UltraSafe •H ladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice •M ožnost čiščenja s pirolitično funkcijo Dobavljivo v prvem četrtletju 2011!

Energijski razred

• • • •

Steklena upravljalna plošča Ergonomski ročaj Snemljiva vrata Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Nerjavno jeklo

Standardna oprema • Globok emajliran pekač • Plitek emajliran pekač • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača • Raženj set

• Elektronsko upravljanje

Priključna moč: 3,4 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,95 kWh (konvencionalna)

Večsistemska pečica BigSpace - 61 l • Elektronska programska ura • Elektronska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo • Keramični filter za občutno zmanjšanje vonjav

BO 87 ORA-X

BO 71 ORA-X

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Nerjavno jeklo Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo • DirecTOUCH - elektronski upravljalni modul • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Mere (š×v×g): 59,8 × 60,3 × 56,5 cm

Vgradna pečica

Vgradna pečica

Energijski razred

A

Teleskopska vodila

• Elektronsko upravljanje Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

A

BOP ORA-E

B 2000 P2

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

Standardna oprema • Ročka za prenašanje pekačev • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Tronivojska izvlečna vodila • Globok in plitek emajliran pekač

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Pogrezljivi gumbi • Nerjavno jeklo

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Večsistemska pečica BigSpace - 65 l

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

• Največja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

• Mehansko upravljanje temperature

• PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač


PEČICE

BO 87 ORA-W

BO 755 SYB

BO 755 SYB

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Bela Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo • DirecTOUCH - elektronski upravljalni modul • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Standardna oprema •R očka za prenašanje pekačev •M aščobni filter •M režna rešetka •S onda za meso •T ronivojska izvlečna vodila •G lobok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Črn Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •E lektronska programska ura z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem in prikazom izbrane funkcije • PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Katalitična zadnja stena

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

BO 75 SYW

BO 75 SYB Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Črn Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •T emperaturni displej • PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Katalitična zadnja stena

Standardna oprema •M aščobni filter •M režna rešetka •T eleskopska vodila pekača •G lobok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

razred A-20% Energijski

Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •T emperaturni displej • PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Katalitična zadnja stena

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Bela Večsistemska pečica BigSpace - 65 l • Največja uporabna površina pečenja SuperSize • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem in prikazom izbrane funkcije • PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Katalitična zadnja stena

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Vgradna pečica - Piroliza

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Bela

Teleskopska vodila

BOP 7558 AX

Vgradna pečica

Vgradna pečica razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

A

Energijski razred

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Osvetljeni pogrezljivi gumbi • Barva: Nerjavno jeklo Večsistemska pečica BigSpace - 60 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P erfectGrill • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem in prikazom izbrane funkcije • US - UltraSafe • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Čiščenje pečice: Piroliza

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Žična vodila pekača • Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo • Globok emajliran pekač • 2 plitka pekača • Raženj set Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

17


PEČICE

BO 8786 BX

BO 8750 AA

BO 8750 AX

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči •B arva: Nerjavno jeklo Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •D irecTOUCH - elektronski upravljalni modul •P erfectGrill •U CD - Ultra Cool Door •H ladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Standardna oprema •M aščobni filter •M režna rešetka •S onda za meso •T ronivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom •G lobok in plitek emajliran pekač •S tekleni pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Aluminij Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo • DirecTOUCH - elektronski upravljalni modul • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • EasyClean vložki • Katalitična zadnja stena

BO 8640 AX

BO 8645 AX

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo •D irecTOUCH - elektronski upravljalni modul •P erfectGrill •U CD - Ultra Cool Door •M ehanska zapora vrat •H ladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice •E asyClean vložki •K atalitična zadnja stena

Standardna oprema • Ročka za prenašanje pekačev • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Tronivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom • Globok in plitek emajliran pekač • Stekleni pekač

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči •B arva: Nerjavno jeklo

Vgradna pečica

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

Standardna oprema • Ročka za prenašanje pekačev • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Tronivojska izvlečna vodila • Globok in plitek emajliran pekač

•H omeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Nerjavno jeklo

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

•N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Večsistemska pečica BigSpace - 65 l

•P reklopno gornje in infra grelo • DirecTOUCH - elektronski upravljalni modul • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači)

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Stekleni pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Nerjavno jeklo Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo • DirecTOUCH - elektronski upravljalni modul • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • EasyClean vložki • Katalitična zadnja stena

Standardna oprema • Ročka za prenašanje pekačev • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Tronivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom • Globok in plitek emajliran pekač • Stekleni pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm


PEČICE

ZRCALNI VIDEZ

BO 7540 AX

BO 7522 AX

BO 7445 MG

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Osvetljeni pogrezljivi gumbi • Barva: Nerjavno jeklo Večsistemska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem in prikazom izbrane funkcije • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • EasyClean vložki • Katalitična zadnja stena

Teleskopska vodila

Standardna oprema •R očka za prenašanje pekačev •M aščobni filter •M režna rešetka •S onda za meso •T ronivojska izvlečna vodila •G lobok in plitek emajliran pekač

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Osvetljeni pogrezljivi gumbi • Barva: Nerjavno jeklo

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

•N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Vgradna pečica

Večsistemska pečica BigSpace - 65 l

•E lektronska programska ura z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem in prikazom izbrane funkcije • PerfectGrill • UCD - Ultra Cool Door • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • EasyClean vložki • Katalitična zadnja stena

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Osvetljeni pogrezljivi gumbi • Barva: Krom Večsistemska pečica BigSpace - 65 l • Največja uporabna površina pečenja SuperSize • Preklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik - s temperaturnim displayem • PerfectGrill • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

BO 5443 AX

BO 5443 AW

BO 5443 ABR

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Pogrezljivi gumbi • Barva: Nerjavno jeklo •M ehansko upravljanje temperature

Standardna oprema •M aščobni filter •M režna rešetka •T eleskopska vodila pekača •G lobok in plitek emajliran pekač

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

•N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

•P reklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik - s temperaturnim displayem • PerfectGrill • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Cool door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC samodejno ohlajevanje pečice

•M ehansko upravljanje temperature

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize •P reklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik - s temperaturnim displayem • PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Hladilni ventilator: DC samodejno ohlajevanje pečice

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Pogrezljivi gumbi • Barva: Bela

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Stekleni pekač

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Pogrezljivi gumbi • Barva: Temno rjav • Mehansko upravljanje temperature

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

• Največja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

• Preklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik - s temperaturnim displayem • PerfectGrill • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) • Hladilni ventilator: DC samodejno ohlajevanje pečice

19


PEČICE

BO 5443 AB

BO 5421 AX

BO 5230 AX

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

razred A-20% Energijski

Vgradna pečica

Vgradna pečica

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči •P ogrezljivi gumbi •B arva: Črn •M ehansko upravljanje temperature

Standardna oprema •M aščobni filter •M režna rešetka •T eleskopska vodila pekača •G lobok in plitek emajliran pekač

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

•N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

•P reklopno gornje in infra grelo •E lektronska programska ura z upravljanjem na dotik - s temperaturnim displayem •T rojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (Cool door) •H ladilni ventilator: DC samodejno ohlajevanje pečice

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Pogrezljivi gumbi • Barva: Nerjavno jeklo •M ehansko upravljanje temperature Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l •N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

BO 5333 RB

A

A

•N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize • Preklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Barva: Nerjavno jeklo

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač

• Mehansko upravljanje temperature

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l • Največja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

• Mehanski izklopni minutnik • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door) • Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Vgradna pečica

-20% Energijski razred

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač

•E lektronska programska ura z upravljanjem na dotik - s temperaturnim displayem • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door) • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Vgradna pečica

•M ehansko upravljanje temperature

• Katalitična zadnja stena

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

BO 5333 RW

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Beige

Vgradna pečica

DELNA ALI POPOLNOMA IZVLEČNA VODILA ZA PEKAČE

-20% Energijski razred

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door)

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Barva: Črn

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

•N ajvečja uporabna površina pečenja SuperSize

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

•M ehansko upravljanje temperature Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

• Preklopno gornje in infra grelo • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door) Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Namestitev vodil z delnim ali popolnim izvlekom je mogoča v večino Gorenjevih pečic.


PEČICE

PIRIN MIX

BOP 7558 AX

IT 606 AX

Vgradna pečica - Piroliza

A

Indukcijsko kuhališče

Energijski razred

PowerBoost

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Steklena upravljalna plošča z nalimki iz nerjavnega jekla • Ergonomski gumbi in ročaj • Osvetljeni pogrezljivi gumbi • Enostavno snemljiva pečniška vrata • Barva: Nerjavno jeklo • Elektronsko upravljanje Večsistemska pečica BigSpace - 60 l • SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Elektronska programska z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem in prikazom izbrane funkcije

• Ekstra hladna vrata quadro • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo Standardna oprema • Globok emajliran pekač • Plitek emajliran pekač • Mrežna rešetka • Sonda za meso • Žična vodila pekača • Raženj set Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

• • • • • • • • •

 Okvir iz nerjavnega jekla Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Timer Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20 cm, 2,3/3 kW desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW levo zadaj: Ø 16 cm, 1,4 kW desno zadaj: Ø 20 cm, 2,3/3 kW

Priključna moč: 7,4 kW Mere (š×v×g): 59,4 × 6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm

POLNOZRNATI MIX

BO 5322 MX

IT 614 ASC

Vgradna pečica razred A-20% Energijski

Indukcijsko kuhališče

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Ergonomski gumbi in ročaj • Snemljiva vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Nerjavno jeklo • Mehansko upravljanje temperature Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l • SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

• Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo • Katalitična zadnja stena Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door)

• • • • • • •

 Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik Timer Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 2,3 kW levo zadaj: Ø 16 cm, 2 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 2,3 kW

Priključna moč: 7,2 kW Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Mere (š×v×g): 60 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm

21


PEČICE

POLBELI MIX

BO 5322 MX

ICT 620 ASC

Vgradna pečica razred A-20% Energijski

Kombinirana indukcijska kuhalna plošča

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Ergonomski gumbi in ročaj • Snemljiva vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Nerjavno jeklo • Mehansko upravljanje temperature Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

• Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo • Katalitična zadnja stena Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door)

• • • • • • • • •

 Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Timer Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 2 HiLight + 2 indukcijski ogrevalni površini levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 15,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø 19 cm, 1,8 kW

• SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Priključna moč: 6,7 kW Mere (š×v×g): 60 × 6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,5 × 49 cm

RŽENI MIX

BO 5385 MX

ECT 640 ASC

Vgradna pečica razred A-20% Energijski

Steklokeramično kuhališče

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Pogrezljivi gumbi • Enostavno snemljiva pečniška vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Nerjavno jeklo • Mehansko upravljanje temperature

• Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door)

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l

• • • • • • • • •

 Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Timer Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø dvokrožno grelo 21/12 cm, 2,2 kW desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno zadaj: Ø dvokrožno grelo 18/12 cm 1,7 kW

• SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Priključna moč: 6,3 kW Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm


PEČICE

OVSENI MIX

BO 5385 MX

ECT 610 ASC

Vgradna pečica razred A-20% Energijski

Steklokeramično kuhališče

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Pogrezljivi gumbi • Enostavno snemljiva pečniška vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Nerjavno jeklo • Mehansko upravljanje temperature Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l • SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

• Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door)

• • • • • • •

 Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3 kW desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 1,8 kW

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Priključna moč: 6,5 kW

Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

KORUZNI MIX

BO 5385 MX

K 6N3 BX

Vgradna pečica razred A-20% Energijski

Kombinirana kuhalna plošča

Teleskopska vodila

• HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Upravljalna plošča iz nerjavnega jekla • Pogrezljivi gumbi • Enostavno snemljiva pečniška vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Nerjavno jeklo • Mehansko upravljanje temperature

• Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo Standardna oprema • Maščobni filter • Mrežna rešetka • Teleskopska vodila pekača • Globok in plitek emajliran pekač • Dvojna pečniška vrata z enojno temperaturno refleksijo (Compact door)

• Ergonomski gumbi • Enoročni vžig plina • 1 pomožni gorilnik + 1 velik gorilnik + 1 standardni gorilnik + 1 električna hitrokuhalna plošča levo spredaj: Ø 6,9 cm, 1,9 kW, desno spredaj: Ø 4,6 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, desno zadaj: Ø 9,4 cm, 3 kW

Ventilatorska pečica BigSpace - 65 l • SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice

Priključna moč: 2,7 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

Priključna moč: 1,5 kW Mere (š×v×g): 60 × 10,7 × 53 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,9 × 49 cm

23


PEČICE

LIGHT DUO

BO 71 SYW

ECT 6 SYW

Vgradna pečica

Steklokeramično kuhališče

razred A-20% Energijski • HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Steklena upravljalna plošča • Ergonomski gumbi in ročaj • Enostavno snemljiva pečniška vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Bela • Mehansko upravljanje temperature Večsistemska pečica BigSpace - 65 l

• Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo Standardna oprema • Globok in plitek emajliran pekač • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača

• • • • • • • • •

• SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (CoolDoor)

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

 Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Timer Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø dvokrožno grelo 21/12 cm, 2,2 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø dvokrožno grelo 18/12 cm, 1,7 kW

Priključna moč: 6,3 kW Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

NIGHT DUO

BO 71 SYB

ECT 6 SYB

Vgradna pečica

Steklokeramično kuhališče

razred A-20% Energijski • HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči • Steklena upravljalna plošča • Ergonomski gumbi in ročaj • Enostavno snemljiva pečniška vrata • Notranjost pečice prevlečena z EcoClean emajlom • Barva: Črna • Mehansko upravljanje temperature Večsistemska pečica BigSpace - 65 l

• Mehanska zapora vrat • Hladilni ventilator: DC+ samodejno ohlajevanje pečice • Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači) • Čiščenje z AquaClean funkcijo Standardna oprema • Globok in plitek emajliran pekač • Mrežna rešetka • Žična vodila pekača

• SuperSize, največja uporabna površina pečenja • Trojna steklena pečniška vrata z eno refleksijo (CoolDoor)

Priključna moč: 3,3 kW Poraba: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) Mere (š×v×g): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm

• • • • • • • • •

 Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Timer Varnostni izklop kuhališča Otroška zaščita vklopa kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø dvokrožno grelo 21/12 cm, 2,2 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø dvokrožno grelo 18/12 cm, 1,7 kW

Priključna moč: 6,3 kW Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm


PEČICE

TOP APARAT CFA 9100 E

Popolnoma avtomatski

vgradni kavni avtomat Gorenje odlikuje visoka zmogljivost. Sodobna oblika aparata sledi čistim linijam, njegovo estetsko podobo nadgrajuje inox izgled, skladen s sodobnimi kuhinjskimi trendi. Moderna tehnologija z inteligentnimi rešitvami poskrbi za enostavno in udobno upravljanje s pomočjo gumbov ter LCD prikazovalnika. Izpis funkcij na prikazovalniku si lahko nastavite v enem izmed osmih izbirnih jezikov. Pestra ponudba okusov vam omogoča odličen izbor kavnega napitka po vaši meri, hkrati pa vam aparat postreže z vročo vodo, s katero si lahko pripravite čaj po vašem okusu. Vzdrževanje aparata je zaradi vgrajenih naprednih funkcij izjemno enostavno. Udobje uporabe povečuje tudi možnost časovne nastavitve samodejnega vklopa, z izbiro katere vas kavni avtomat zjutraj pričaka že v pripravljenosti. Možnost nadgradnje funkcionalnosti kavnega avtomata predstavlja pogrevalni predal, ki ga je mogoče dokupiti. Vgrajen je tik pod kavnim avtomatom, pri čemer se kompozicija odlično vklaplja v pohištveni element, sicer namenjen vgradnji pečice. Prednost predala je v funkciji pogrevanja posode, a tudi hrane. Z grelnim predalom boste odslej svežo kavo postregli v primerno toplih skodelicah.

Shranjevalnik mleka za cappuccino

je izjemno velik. Omogoča sočasno pripravo več skodelic cappuccina – brez vsakokratnega dodajanja mleka. Še več! Posodo za mleko lahko preprosto izvlečete in jo do naslednje uporabe shranite v hladilniku.

Autocappuccino

je edinstvena funkcija, ki omogoča pripravo odličnega italijanskega kavnega napitka z enim samim pritiskom! Na pregledni upravljalni plošči je poleg drugih izbir nameščen poseben gumb, ki zagotovi pripravo cappuccina tako, da so ohranjene vse njegove odlike. Aparat popari kavo tako, da iz nje posrka vso aromo in tako ohrani resnično pristen okus. Preko vgrajenega drsnika lahko poljubno nastavljate tudi stopnjo spenjenosti mleka in si tako pripravite kremast cappuccino ali kavo z mlekom. Užitek zagotovljen. Le gumb pritisnite!

CFA 9100 E

Avtomatski vgradni kavni avtomat

•P riključna moč: 1350 W max • Segrevanje kave: 1200 W max • Segrevanje pare: 999 W max •U pravljanje preko gumbov • Funkcija timer • • • • • • • •

 unkcija Autocappuccino F Število različnih dolžin kave: 3 Program za odstranjevanje vodnega kamna Nastavljiva stopnja finosti mletja Možnost doziranja dveh skodelic kave istočasno Notranja posoda za kavo v zrnu Nastavljiva višina tulca za izliv kave Predgretje vode

• • • • • • • • • • •

 dstranljiva posoda za mleko O Možnost izdelave mlečne pene Funkcija vročega mleka Možnost priprave čaja Razpršilec vode Dotok vode: kontejnerski Odstranljiv rezervoar za vodo Prostornina posode za vodo: 1,8 l Max temperatura vroče vode: 58 °C Čas priprave / segrevanja pare: 2 min Nastavitev temperature kave, pare in vode

•O svetlitev dozirnega prostora • Prikaz časa • • • • •

 dstranljiva kuhalna enota O Širina vgradne odprtine: 570 mm Globina vgradne odprtine: 500 mm Globina vgradne odprtine: 500 mm Priključni kabel: 1,5 m

Mere (š×v×g): 59,2 × 45,5 × 40,5 cm Neto masa aparata: 23 kg

25


POKRIVNE PLOŠČE ZA VGRADNE MIKROVALOVNE PEČICE

I Z Z I V A L E N O B R A Z S O D O B N E T E H N O L O G I J E


POKRIVNE PLOŠČE ZA VGRADNE MIKROVALOVNE PEČICE

DFP 2000 P2

DPM ORA-E

Design • Česan aluminij s črnim steklom

Design • Črno steklo in ročaj iz brušenega aluminija

Mere (š×v×g): 59,6 × 46,3 × 5,8 cm Masa: 8 kg

Mere (š×v×g): 59,6 × 46,3 × 5,8 cm Masa: 8 kg

DFM 46 PAX

DPM ORA-W

Design • Steklo in brušen aluminij • Kovinsko - plastični ročaj • Inox barva ročaja

Design • Belo steklo in ročaj iz brušenega aluminija

Mere (š×v×g): 59,5 × 45,8 × 6 cm Masa aparata: 8 kg

Mere (š×v×g): 59,6 × 46,3 × 5,8 cm Masa: 8 kg

Pokrivna plošča za mikrovalovne pečice

Pokrivna plošča za mikrovalovne pečice

Pokrivna plošča za mikrovalovne pečice

Pokrivna plošča za mikrovalovne pečice

27


KUHALIŠČA

I Z B E R I T E P R AVO K U H A L I Š Č E


KUHALIŠČA

Prednosti in lastnosti XtremePower, povečana moč delovanja

Nova generacija Premium indukcijskih kuhališč Gorenje ponuja izjemno moč delovanja! PowerBoost funkcija pospešenega segrevanja deluje s povečano močjo, kar omogočajo zmogljivi vgrajeni induktorji iz najkvalitetnejših materialov ter hladilna ventilatorja z dvojno močjo delovanja. Premišljeno elektronsko preklapljanje med kuhalnimi conami porazdeljuje moč med vgrajenimi induktorji tako, da je omogočeno hkratno kuhanje na najvišji moči na vseh kuhalnih površinah!

PowerBoost

Poraba energije in potreben čas za segrevanje 2 litrov vode s 15 na 90 °C: v kWh

7 0,4

5,7 min

0,3 0,235 kWh

4,2 min

v minutah

6 5

0,239 kWh

0,2

0,1

4 3 2 1

0

0

SuperSilent, izjemno tiho delovanje

Premium indukcijska kuhališča Gorenje odlikuje izjemno tiho delovanje. Tudi ob hkratni uporabi vseh štirih kuhalnih površin ter pri polni moči delovanja! Inteligentno rešeno preklapljanje med induktorji ter vgrajene najkvalitetnejše komponente zmanjšujejo slišnost značilno za delovanje indukcijskih kuhališč.

SuperSilent

ExtraSpace

Indukcijska kuhališča Premium zagotavljajo več prostora, lažje rokovanje s posodo ter boljši nadzor med procesom kuhanja! Pri kuhanju na vseh conah hkrati ni problema zaradi pomanjkanja prostora, saj se zaradi premišljene razporeditve kuhalnih con ter večje površine kuhališča lonci ne bodo več dotikali med sabo. Nova kuhališča so na voIjo tudi v širinah 77 cm, 90 cm, ter 110 cm, in zaradi obilice prostora ponujajo posebno udobje med kuhanjem.

ExtraSpace

Funkciji StayWarm in SoftMelt

Inovativni funkciji poenostavita način kuhanja, preprečujeta pregrevanje in varčujeta z energijo. S funkcijo StayWarm boste ohranili toploto že kuhanih jedi na optimalni temperaturi 70 °C. Pripravljene jedi bodo tako ohranile svoj okus in ostale tople za kasnejšo postrežbo. Odlična dopolnitev vaši kuhi!

StayWarm

Funkcija SoftMelt deluje s konstantno temperaturo 42 °C in je zaradi enakomernega delovanja primerna za topljenje medu, masla in čokolade brez dodatnih postopkov. Tovrstna nastavitev je primerna tudi za odtajevanje predkuhane hrane in manjše količine zamrznjene zelenjave.

SoftMelt

BoilControl, zaščita pred prevretjem

Kuhalna avtomatika BoilControl samodejno poskrbi za začasno povečanje moči gretja na najvišji stopnji delovanja in s tem zagotovi kar najhitrejše gretje hrane. Po začetnem delovanju na največji moči kuhališče avtomatsko zmanjša moč na predhodno izbrano moč, kuhalno polje pa tako ohranja temperaturo na želeni stopnji in na ta način preprečuje prevretje ali dolgotrajnejše nepotrebno vretje hrane. Priročno funkcijo lahko kadarkoli vključite ali izključite.

BoilControl

StopGo, funkcija varnega kuhanja

Funkcija StopGo v trenutku ustavi delovanje vseh kuhalnih površin pri čemer se vse nastavitve shranijo, s ponovnim dotikom pa jih znova aktivirate. Tako lahko v primeru prevretja kuhališče pobrišete in zatem nadaljujete s kuhanjem. S funkcijo StopGo bo odslej vaše kuhanje pod nadzorom, tudi v primeru, ko ga morate iz kakršnegakoli razloga nenadoma prekiniti.

StopGo

29


KUHALIŠČA

Prednosti in lastnosti Ovalno grelo FishZone

Indukcijska kuhališča Premium s senzibilno zaznavo posode zagotavljajo optimalen izkoristek kuhališča. V bogati ponudbi indukcijskih kuhališč lahko izberete tudi model s posebnim ovalnim grelom, ki je primerno za pečenje rib ali večjih kosov mesa.

SmartControl, horizontalno upravljanje na dotik

Poleg enostavne uporabe tudi odlična preglednost nad upravljalnim delom in povsem samostojno (ločeno) upravljanje posameznega grela.

Prepoznavanje posode

Prednost indukcijskega kuhališča je tudi v prepoznavanju posode. Ko kuhalno polje vklopite, se prižge oznaka »U«. Če v desetih minutah na polje postavite posodo, polje zazna posodo ter prične delovati glede na nastavitve. Če na označeno kuhalno polje postavite posodo, manjšo od velikosti polja, kuhalno polje to prav tako zazna in porabi le toliko moči, kolikor je segrevanje posode zahteva.

Programska ura / Timer

Pri jedeh, za katere iz izkušenj veste, kako dolgo se kuhajo, lahko na kuhališču enostavno nastavite čas priprave (odštevalnik do 99 minut). Po preteku le-tega se kuhališče samodejno izključi, na kar vas opozori tudi zvočni signal.

Prikazovalniki preostale toplote (H)

Poskrbijo za še večjo varnost, saj z lučkami opozarjajo, da so določena kuhalna polja še vedno topla. Dokler svetijo lučke, se teh polj ne smete dotikati. Lahko pa jih uporabite za taljenje ali ohranjanje temperature jedi.

Hipno delovanje

Indukcijska tehnologija omogoča segrevanje dna posode, zato je celotna površina kuhališča, ki ni v stiku s posodo, hladna in varna na dotik. Po izklopu ali odmiku posode se kuhališče izjemno hitro ohladi. Zaradi hipne odzivnosti kuhalne cone ni nevarnosti prevretja ter posledično neprijetnega čiščenja kuhališča in posode. S preprostim dotikom prilagajate temperaturo tudi pri pripravi različnih omak, topljenju čokolade in ostalih temperaturno občutljivih kuharskih postopkih.

ChildLock za varnost otrok

Funkcija ChildLock omogoča zaklepanje kuhališča. Zaklenjene nastavitve oz. zaklepanje pred kakršnimikoli nastavljanji varujejo otroke pred nenadnim delovanjem kuhališča, kuhališče pa pred neželenimi posegi.

Dvo- in trikrožna ter ovalna grela za prilagajanje posodi

Grela z dvojno ali trojno krožno površino ter grela posebne ovalne oblike omogočajo popolno prilagajanje različnim velikostim posode. Ovalno grelo je posebej primerno za pečenje večjih kosov mesa ali rib. S preprostim vklopom dodatne površine poljubno povečujete kuhalno polje in prihranite dragoceno energijo.

SliderTouch za drsno upravljanje z dotikom

Steklokeramično kuhališče upravljate z dotikom, pri čemer lahko na upravljalni površini uravnavate stopnjo temperature s preprostim drsenjem po večstopenjski lestvici. Večja senzibilnost in odzivnost kuhališča zagotavljata popoln nadzor pri kuhanju. SliderTouch


KUHALIŠČA

Kombinacije kuhališč Pametna kombinacija indukcije in HiLight grel

Če se ne želite odpovedati kuhališču s HiLight greli in želite še naprej uporabljati posodo, ki ni primerna za indukcijsko kuhališče, se nikar ne odpovejte tudi prednostim indukcije! Izberite kuhališče, na katerem so tako indukcijske površine kot HiLight grela, in si na ta način zagotovite prednosti obojega. Tako lahko za hitro kuhanje uporabljamo hitra indukcijska polja, za jedi, ki zahtevajo počasnejše kuhanje pa hi-light kuhalna polja.

Popoln par za gurmanske užitke

Izjemna kombinacija, ki navdušuje profesionalce, ki stavijo hkrati na gurmanske rezultate in hitrost. Kuhališče združuje dve plinski in dve indukcijski kuhališči s Powerboost funkcijo!

Plin v družbi indukcijskih grel 2x plin 2x indukcija

Zelo velika plinska gorilnika omogočata izredno natančno regulacijo plina z enoročnim vžigom. S funkcijo pospešenega segrevanja PowerBoost še dodatno povečate zmogljivost indukcijskega kuhališča in hkrati prihranite čas in denar.

Preglednost centralnega upravljanja

Premišljena pozicija in velikost upravljalnih ikon na steklokeramičnih kuhališčih zagotavljata odlično preglednost. Za še enostavnejše upravljanje in popoln nadzor pri kuhi – tako za desničarje kot tudi za levičarje.

Povsem nova oblika kuhališča: »4 v vrsto«

Atraktivno kuhališče »4 v vrsto«, dimenzij 111 x 41 cm, z ergonomsko postavitvijo štirih kuhalnih con, ki si sledijo druga ob drugi, omogoča izredno pregledno kuhanje in možnost odlaganja različnih pripomočkov pred ali za kuhališčem. Odlikuje ga tudi edinstveno elektronsko upravljanje. Delovanje kuhališča lahko nadziramo na elektronskem prikazovalniku s popolnim pregledom funkcij.

31


KUHALIŠČA

Kombinacije kuhališč Kuhališča Domino po meri posameznika

Kuhališča z dvema ogrevalnima površinama dopuščajo kombiniranje glede na lastne potrebe. V Gorenjevi ponudbi lahko izbirate med steklokeramičnim kuhališčem s HiLight ali indukcijskimi greli ter kuhališčem z dvema plinskima oziroma z vok gorilnikom.

Plinski gorilniki z večjo močjo

Izjemno močni plinski gorilniki na naših kuhališčih segrevajo posodo z večjo močjo, kar omogoča pripravo jedi v nekaj minutah. Zelenjava bo ostala hrustljava in ravno prav kuhana, ohranila bo tudi več vitaminov, mineralov in ostalih hranljivih snovi kot sicer.

Design vsakega roba za lepoto in varnost

Pri odličnih kuhališčih je pomembna vsaka podrobnost – tako zaradi varnosti, kot zaradi skladnosti kuhališča s celovito podobo kuhinjskega prostora. Steklokeramična kuhališča Gorenje so zato na voljo s tremi različnimi oblikami robov. Izberete lahko klasičen, zaobljeno brušen rob, fasetiran rob s poševnim brušenjem ali rob iz nerjavnega jekla z brušeno letvico. Pri posameznih kuhališčih so te vrste in obdelave robov tudi kombinirane. Steklokeramična kuhališča z nerjavnim okvirjem nudijo uporabniku številne prednosti: - zadržijo polito tekočino na plošči, - kovinski robovi so odpornejši na udarce od modelov s fasetiranimi ali zaobljenimi robovi, - robovi predstavljajo privlačen designski element, s katerim lahko še dodatno prilagajamo videz kuhališča kuhinjskemu ambientu

brušen rob

levo/desno inox letvica zadaj brušen rob spredaj poševno brušen rob

spredaj poševno brušen rob levo/desno/zadaj brušen rob

Prenosno indukcijsko kuhališče Prednosti hitrega, varnega in ekonomičnega kuhanja lahko zdaj izkoristite kjerkoli! Izberite prenosno indukcijsko kuhališče z eno ali dvema ogrevalnima površinama. Vse, kar potrebujete za sodobno kuhinjo v malem, je električni priključek in vaše najljubše recepte.

XXL kuhališče

V širokem naboru možnosti, ponuja Gorenje indukcijsko kuhališče s posebno velikim kuhalnim poljem premera Ø 26 cm, ki je idealno za pripravo večjih količin hrane, oz. uporabe posode z veliko površino dna.

poševno brušen rob

inox okvir


KUHALIŠČA

Varnost in zaščita Varnostni izklop kuhališča

Maksimalno neprekinjeno delovanje vsakega kuhališča je omejeno, zato se po določenem času kuhališče zaradi večje varnosti samodejno izključi.

Varnost

Manj možnosti, da se opečete - zahvaljujoč principu delovanja, kjer se segreva samo dno posode, samo kuhalno polje pa ostaja hladno, oz. se segreje le od toplote, ki jo oddaja dno posode. Prikaz spodaj zgovorno ilustrira razliko v temperaturi med hi-light in indukcijskimi kuhališči na samih kuhalnih poljih in v neposredni ter nekoliko oddaljeni okolici kuhalnih polj.

Temperatura po zavretju vode z 20 na 95°C na vseh 4 kuhalnih poljih: Maksimalna temperatura 550°C

Varovalo pred pregrevanjem

Indukcijska kuhalna plošča je opremljena tudi z vgrajenim varovalom pred pregrevanjem, ki ščiti elektroniko pred poškodbami. Varovalo deluje na več stopnjah. Ko se temperatura kuhalnega polja močno poviša, se najprej vklopi dvostopenjski ventilator. Če to ne zadostuje, se dezaktwivira nastavitev dodatne moči segrevanja, nazadnje pa se zniža moč delovanja nekaterih kuhalnih polj ali pa jih varnostni mehanizem povsem izklopi. Ko se kuhalna plošča ohladi, je znova na razpolago v celotni moči.

Temperatura po zavretju vode z 20 na 95°C na vseh 4 kuhalnih poljih: Maksimalna temperatura 120°C

Termično varovalo za samodejni izklop plina

Če se zgodi, da med samim delovanjem gorilnika plamen ugasne, se hkrati izklopi tudi dovod plina. Za večjo varnost v vaši kuhinji!

Izjemno enostavno čiščenje

Ker se kuhališče segreva le pod posodo, lahko pozabite na skrbi zaradi prevretja ali razlitja, saj se na kuhališču nič ne prismodi ali prilepi. Če gre kaj čez, preprosto pobrišete. Za čiščenje uporabite le navadno vodo. EasyClean

33


KUHALIŠČA

TOP APARAT ITP 640 AC No LIMITS

NoLimits indukcijsko kuhališče Če pri kuhanju ne želite biti omejeni z velikostjo posode ter zarisanim območjem segrevanja, izberite novo indukcijsko kuhališče! Inovativna tehnologija omogoča senzibilno zaznavo posode in na ta način optimalen izkoristek kuhališča. Ima štiri kuhalne površine, ki so označene s krogcem, v kateri je črka P. Izjemna prednost je tudi ta, da ima vsaka kuhalna površina svoj lasten modul z upravljanem na dotik! Brez kompromisov pri izbiri oblike in velikosti posode Indukcijsko kuhališče NoLimits je primerno tudi za uporabo posod izjemnih velikosti ter posebnih ovalnih oblik. Posodo lahko postavite praktično kamorkoli in tudi čez dve kuhalni površini; dovolj je le, da posoda prekriva zarisan krog na kuhališču z oznako P.

Smart COOK

Timer PROGRAMSKA URA

Prednastavljeni programi Smart Cook Kuhališče vas razbremeni razmišljanja na katero temperaturno stopnjo nastaviti določeno jed. Kuhališče NoLimits odlikujejo štirje prednastavljeni programi. Program ena je namenjen vzdrževanju konstantne temperature jedi, program dva zagotavlja zmerno vretje, z izbiro programa tri bo vretje intenzivnejše, s program P pa dosežete segrevanje na maksimalno stopnjo v najkrajšem možnem času. Programska ura / Timer Pri jedeh, za katere iz izkušenj veste, kako dolgo se kuhajo, lahko na kuhališču enostavno nastavite čas priprave (odštevalnik do 99 minut). Po preteku le-tega se kuhališče samodejno izključi, na kar vas opozori tudi zvočni signal.

ITP 640 AC

Indukcijsko kuhališče BoilControl

• • • • • • • • • • •

PowerBoost

 asetiran rob kuhališča F Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Smart Cook program Kuhalna površina Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 18 cm, 1,8/2,8 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,8/2,8 kW levo zadaj: Ø 18 cm, 1,8/2,8 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 1,8/2,8 kW

Priključna moč: 7,2 kW Mere (š×v×g): 58 × 5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,5 × 49 cm

Premium


KUHALIŠČA

IT 641 KR

EIT 2600 P2

Indukcijsko kuhališče BoilControl

 luminijasti rob kuhališča A BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča • Signalizacija preostale toplote • 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

EasyClean

Priključna moč: 7,4 kW

StopGo

SuperSilent

• • • • • • •

Mere (š×v×g): 60 × 4,7 × 51,4 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,3 × 49 cm

ExtraSpace

PowerBoost

BoilControl

BoilControl

PowerBoost

EasyClean

Priključna moč: 7,4 kW

Priključna moč: 7,4 kW

StopGo

Mere (š×v×g): 60 × 4,9 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,5 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 4,7 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,3 × 49 cm

SuperSilent

IT 6 SYB

IT 6 SYW

StayWarm

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

Fasetirani rob BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča • Signalizacija preostale toplote • 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

• • • • • • • • •

SoftMelt

IT 641 ORA-W

 asetiran rob kuhališča F Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 14,5 cm, 1,4/1,8 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/2,5 kW levo zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3,2 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 1,85/2,5 kW

Indukcijsko kuhališče BoilControl

• • • • • • •

IT 641 ORA

Indukcijsko kuhališče

• • • • • • •

Indukcijsko kuhališče

BoilControl • • • • • • • •

 rušen rob kuhališča B Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, levo zadaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, desno zadaj: Ø 20 cm, 2,3 kW

BoilControl • • • • • • • •

Brušen rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, levo zadaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, desno zadaj: Ø 20 cm, 2,3 kW

 asetirani rob F BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča • Signalizacija preostale toplote • 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW, desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW, desno zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

EasyClean

Priključna moč: 7,4 kW

StopGo

Priključna moč: 7,4 kW

Priključna moč: 7,4 kW

SuperSilent

Mere (š×v×g): 60 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 4,7 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,3 × 49 cm

ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

35


KUHALIŠČA

IT 1141 AC

IT 951 AC

Indukcijsko kuhališče BoilControl •F asetiran rob kuhališča •B oilControl, zaščita pred prevretjem •F unkcija PowerBoost •S topGo, funkcija varnega kuhanja •P rogramska ura •V arnostni izklop kuhališča •V arnostno zaklepanje nastavitev kuhališča •S ignalizacija preostale toplote •2 indukcijski kuhališči levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW, desno spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW

EasyClean ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

StopGo Priključna moč: 7,4 kW Mere (š×v×g): 111 × 4,3 × 41 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 107 × 5,3 × 38 cm

SuperSilent

BoilControl • Fasetiran rob kuhališča • • • • • •

 oilControl, zaščita pred prevretjem B Funkcija PowerBoost StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča • Signalizacija preostale toplote • 5 indukcijskih kuhalnih površin levo spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW, sredina spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW, levo zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW, sredina zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW, desno zadaj: Ø 26 cm, 2,6/3,7 kW

EasyClean ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

StopGo

Mere (š×v×g): 90 × 4,8 × 52 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 86 × 5,8 × 49 cm

SuperSilent

EasyClean ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

• • • • • • •

 asetiran rob kuhališča F BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča • Signalizacija preostale toplote • 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW desno zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

EasyClean ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

StopGo

SuperSilent

Mere (š×v×g): 76,8 × 4,6 × 52 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 75 × 5,6 × 49 cm

Indukcijsko kuhališče

EasyClean ExtraSpace

PowerBoost

SoftMelt

StayWarm

BoilControl • • • • • • • • •

PowerBoost

Fasetiran rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20 cm, 2,3/3 kW desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW levo zadaj: Ø 16 cm, 1,4 kW desno zadaj: Ø 20 cm, 2,3/3 kW

StopGo Priključna moč: 7,4 kW

Priključna moč: 7,4 kW

SuperSilent

Robovi iz nerjavnega jekla FishZone BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča • Signalizacija preostale toplote • 3 indukcijske kuhalne površine + 1 ovalna indukcijska ovalna površina levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW, desno zadaj: Ø 28/18 cm, 2,3/3,7 kW

BoilControl

StopGo

Priključna moč: 7,4 kW

• • • • • • • •

IT 606 AC

Indukcijsko kuhališče BoilControl

BoilControl

Priključna moč: 7,4 kW

IT 641 AC

Indukcijsko kuhališče

Mere (š×v×g): 60 × 4,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,6 × 49 cm

Indukcijsko kuhališče

Priključna moč: 11,1 kW

IT 642 AC

•F asetiran rob kuhališča • FishZone •B oilControl, zaščita pred prevretjem •F unkcija PowerBoost •S topGo, funkcija varnega kuhanja •P rogramska ura •V arnostni izklop kuhališča •V arnostno zaklepanje nastavitev kuhališča •S ignalizacija preostale toplote •3 indukcijske kuhalne površine + 1 ovalna indukcijska ovalna površina levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW desno zadaj:Ø 28/18 cm, 2,3/3,7 kW

IT 742 AXC

Indukcijsko kuhališče

Mere (š×v×g): 60 × 4,7 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,3 × 49 cm

SuperSilent

Mere (š×v×g): 60 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm


KUHALIŠČA

IT 606 AX

IT 603 ASC

Indukcijsko kuhališče BoilControl • • • • • • • • •

Indukcijsko kuhališče PowerBoost

 kvir iz nerjavnega jekla O Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20 cm, 2,3/3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, levo zadaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, desno zadaj: Ø 20 cm, 2,3/3 kW

BoilControl • • • • • • • • •

PowerBoost

 rušen rob kuhališča B Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 3 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 20 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW, sredina zadaj: Ø 28 cm, 2,3/3 kW

Priključna moč: 7,4 kW

Priključna moč: 6,7 kW

Mere (š×v×g): 59,4 × 6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,2 × 49 cm

ITG 623 ASC

ICT 620 AC

Kombinirano indukcijsko kuhališče

Kombinirana indukcijska kuhalna plošča

PowerBoost • • • •

 noročni vžig plina E Funkcija PowerBoost Varnostni izklop kuhališča 1 pol hitri gorilnik + 1 velik gorilnik + 2 indukcijski greli levo spredaj: Ø 16 cm, 1,4 kW desno spredaj: 1 kW levo zadaj: 3 kW desno zadaj: Ø 20 cm, 3 kW

BoilControl • • • • • • • • •

PowerBoost

 asetiran rob kuhališča F Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Funkcija PowerBoost Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 2 HiLight + 2 indukcijski ogrevalni površini levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 15,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø 19 cm, 1,8 kW

Priključna moč: 4,6 kW

Priključna moč: 6,7 kW

Mere (š×v×g): 58 × 5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 55 × 6,6 × 47 cm

Mere (š×v×g): 60 × 6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,5 × 49 cm

37


KUHALIŠČA

ECT 680 ORA

ECT 880 AC

Steklokeramično kuhališče BoilControl

ECS 780 AX

Steklokeramično kuhališče StopGo

BoilControl

Steklokeramično kuhališče StopGo

• • • • • • • •

Priključna moč: 7,1 kW

Priključna moč: 7,2 kW

Priključna moč: 7,1 kW

Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

Mere (š×v×g): 85 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 81 × 5 × 49 cm

Mere (š×v×g): 75,4 × 5,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 71 × 5 × 49 cm

ECS 680 AC

ECT 680 AX

ECT 680 AC

BoilControl

Steklokeramično kuhališče BoilControl

SliderTouch

• • • • • • • •

SliderTouch

•F asetiran rob kuhališča •S enzorsko upravljanje na dotik •B oilControl, zaščita pred prevretjem •S topGo, funkcija varnega kuhanja •P rogramska ura •V arnostni izklop kuhališča •V arnostno zaklepanje nastavitev kuhališča •S ignalizacija preostale toplote •4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 26,5×17 cm, 2,4 kW

Steklokeramično kuhališče

 asetiran rob kuhališča F Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča 4 HiLight ogrevalne površine + 1 pogrevalna površina levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, sredina zadaj: Pogrevalna površina 29×16 cm, 0,1 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 26,5×17 cm, 2,4 kW

BoilControl

Okvir iz nerjavnega jekla SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom BoilControl, zaščita pred prevretjem Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 26,5×17 cm, 2,4 kW

Steklokeramično kuhališče StopGo

 kvir iz nerjavnega jekla O Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 26,5×17 cm, 2,4 kW

BoilControl • • • • • • • • •

StopGo

Fasetiran rob kuhališča Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 26,5×17 cm, 2,4 kW

•F asetiran rob kuhališča •S liderTouch, drsno upravljanje z dotikom •B oilControl, zaščita pred prevretjem •P rogramska ura •V arnostni izklop kuhališča •V arnostno zaklepanje nastavitev kuhališča •S ignalizacija preostale toplote •4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 26,5×17 cm, 2,4 kW

• • • • • • • • •

Priključna moč: 7,1 kW

Priključna moč: 7,1 kW

Priključna moč: 7,1 kW

Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

Mere (š×v×g): 59,4 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm


KUHALIŠČA

ECT 650 AC

ECT 610 AX

Steklokeramično kuhališče BoilControl • • • • • • • • •

Steklokeramično kuhališče StopGo

 asetiran rob kuhališča F Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem StopGo, funkcija varnega kuhanja Programska ura Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø trokrožno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø dvokrožno grelo 18/12 cm, 1,7 kW

BoilControl • • • • • • •

 kvir iz nerjavnega jekla O Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča Signalizacija preostale toplote 4 HiLight ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, desno zadaj: Ø 18 cm, 1,8 kW

Priključna moč: 6,4 kW

Priključna moč: 6,5 kW

Mere (š×v×g): 60 × 5,4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

Mere (š×v×g): 59,4 × 5,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5 × 49 cm

GMS 2700 P2

GT 76 AB1

GT 640 AB

•E noročni vžig plina • Varnostni izklop kuhališča • 1 pomožni gorilnik, 2 pol hitra gorilnika, 1 velik gorilnik, 1 trojni gorilnik levo spredaj: Ø 6,32 cm, 1,75 kW, desno spredaj: Ø 3,9 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 8,9 cm, 3 kW, desno zadaj: Ø 6,32 cm, 1,75 kW, na sredini: Ø 12,46 cm, 3,5 kW

• • • •

• • • •

Mere (š×v×g): 68,6 × 4 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 7 × 48 cm

Mere (š×v×g): 68 × 4 × 50 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 55,3 × 4 × 47,3 cm

Plinsko kuhališče

Plinska plošča na kaljenem steklu

 rgonomski gumbi E Enoročni vžig plina Varnostni izklop kuhališča 1 pomožni gorilnik, 2 pol hitra gorilnika, 1 velik gorilnik, 1 trojni gorilnik levo spredaj: Ø 4,5 cm, 1 kW, desno spredaj: Ø 6,5 cm, 1,4 kW, levo zadaj: Ø 6,5 cm, 1,75 kW, desno zadaj: Ø 9 cm, 2,8 kW, na sredini: Ø 13,1 cm, 3,1 kW

Plinska plošča na kaljenem steklu

Ergonomski gumbi Brušen rob kuhališča Enoročni vžig plina 1 pomožni gorilnik, 1 velik gorilnik, 2 normalna gorilnika levo spredaj: Ø 9 cm, 3 kW, desno spredaj: Ø 5 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 6 cm, 1,75 kW, desno zadaj: Ø 6 cm, 1,75 kW

Mere (š×v×g): 60 × 10,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 6,4 × 49 cm

39


KUHALIŠČA

GC 630 AC

GC 620 AC

•E rgonomski gumbi •F asetiran rob kuhališča •E noročni vžig plina •S ignalizacija preostale toplote • 1 pomožni gorilnik, 1 velik gorilnik, 1 normalni gorilnik, 1 HiLight ogrevalna površina levo spredaj: Ø 9 cm, 3 kW, desno spredaj: Ø 5 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 6 cm, 1,75 kW, desno zadaj: Ø 18 cm, 1,8 kW

• • • • •

Priključna moč: 1,8 kW

Priključna moč: 3 kW

Mere (š×v×g): 60 × 10,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 6,4 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 10,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 6,4 × 49 cm

G 6N5 AX

K 6N3 AX

K 6N3 AB

•E rgonomski gumbi •E noročni vžig plina •4 gorilniki: 2 standardna gorilnika, 1 pomožni gorilnik, 1 trojni gorilnik levo spredaj: Ø 6,9 cm, 1,9 kW, desno spredaj: Ø 4,6 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 6,9 cm, 1,9 kW, desno zadaj: Ø 13,2 cm, 3,5 kW

•E rgonomski gumbi • Enoročni vžig plina • 1 pomožni gorilnik + 1 velik gorilnik + 1 standardni gorilnik + 1 električna hitrokuhalna plošča levo spredaj: Ø 6,9 cm, 1,9 kW, desno spredaj: Ø 4,6 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, desno zadaj: Ø 9,4 cm, 3 kW

•E rgonomski gumbi • Enoročni vžig plina • 1 pomožni gorilnik + 1 velik gorilnik + 1 standardni gorilnik + 1 električna hitrokuhalna plošča levo spredaj: Ø 6,9 cm, 1,9 kW, desno spredaj: Ø 4,6 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, desno zadaj: Ø 9,4 cm, 3 kW

Priključna moč: 1,5 kW

Priključna moč: 1,5 kW

Mere (š×v×g): 60 × 10,7 × 53 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,9 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 10,7 × 53 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,9 × 49 cm

Kombinirano steklokeramično kuhališče s plinom

Plinsko kuhališče

Mere (š×v×g): 58 × 10,7 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,7 × 49 cm

Kombinirano steklokeramično kuhališče s plinom

 rgonomski gumbi E Fasetiran rob kuhališča Enoročni vžig plina Signalizacija preostale toplote 1 pomožni gorilnik, 1 velik gorilnik, 2 HiLight ogrevalni površini levo spredaj: Ø 9 cm, 3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 5 cm, 1 kW, desno zadaj: Ø 18 cm, 1,8 kW

Kombinirana kuhalna plošča

Kombinirana kuhalna plošča


KUHALIŠČA

K 6N3 AW

K 6N2 AX

• • • • •

•E rgonomski gumbi • Enoročni vžig plina • 1 pomožni gorilnik + 1 velik gorilnik + 2 električni hitrokuhalni plošči levo spredaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, desno spredaj: Ø 4,6 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 18 cm, 2 kW, desno zadaj: Ø 9,4 cm, 3 kW

Kombinirana kuhalna plošča

 rgonomski gumbi E Fasetiran rob kuhališča Enoročni vžig plina Signalizacija preostale toplote 1 pomožni gorilnik, 1 velik gorilnik, 2 HiLight ogrevalni površini levo spredaj: Ø 9 cm, 3 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, levo zadaj: Ø 5 cm, 1 kW, desno zadaj: Ø 18 cm, 1,8 kW

Kombinirana kuhalna plošča

Priključna moč: 3 kW

Priključna moč: 3,5 kW

Mere (š×v×g): 60 × 10,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 6,4 × 49 cm

Mere (š×v×g): 60 × 10,7 × 53 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,9 × 49 cm

K 6N2 AW

E 6N1 AX

•E rgonomski gumbi • Enoročni vžig plina • 1 pomožni gorilnik + 1 velik gorilnik + 2 električni hitrokuhalni plošči levo spredaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, desno spredaj: Ø 4,6 cm, 1 kW, levo zadaj: Ø 18 cm, 2 kW, desno zadaj: Ø 9,4 cm, 3 kW

•4 hitro kuhalne električne ogrevalne površine levo spredaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,5 kW, levo zadaj: Ø 18 cm, 2 kW, desno zadaj: Ø 18 cm, 2 kW

Priključna moč: 3,5 kW

Priključna moč: 7 kW

Mere (š×v×g): 60 × 10,7 × 53 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 5,9 × 49 cm

Mere (š×v×g): 58 × 8,3 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56 × 4,9 × 49 cm

Kombinirana kuhalna plošča

Električno kuhališče

41


KUHALIŠČA

IT 320 AC

ECT 330 AC

Indukcijsko kuhališče BoilControl

Steklokeramično kuhališče PowerBoost

EC 300 E

Steklokeramično kuhališče

BoilControl • • • • • •

Priključna moč: 3,65 kW

Priključna moč: 2,9 kW

Mere (š×v×g): 30 × 7,2 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 27,5 × 6,8 × 49 cm

Mere (š×v×g): 30 × 6,6 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 27,5 × 6,2 × 49 cm

Mere (š×v×g): 28,8 × 4,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 26,8 × 7 × 49 cm

EC 310 AC

GC 340 AC

GCW 340 AC

•E rgonomski gumbi •F asetirani rob •S ignalizacija preostale toplote •2 HiLight kuhalni površini spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, zadaj: Ø 18 cm, 1,7 kW

• • • •

• • • •

Priključna moč: 2,9 kW

Priključna moč: 0,002 kW

Priključna moč: 0,002 kW

Mere (š×v×g): 30 × 8,2 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 27 × 5,7 × 49 cm

Mere (š×v×g): 30 × 10,7 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 27,5 × 6,4 × 49 cm

Mere (š×v×g): 30 × 11,8 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 27,5 × 6,4 × 49 cm

Steklokeramično kuhališče

 asetirani rob F Senzorsko upravljanje na dotik BoilControl, zaščita pred prevretjem Varnostni izklop kuhališča Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča _product/cooking/hob/cooking_areas/count/1hilight+1hilight-2dim spredaj: _product/cooking/hob/plates/type/hilight-2dim/ inline/2dim-round 18/12 cm, 1,7 kW, zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW

•S ignalizacija preostale toplote • 2 HiLight kuhalni površini spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2 kW, zadaj: Ø 18 cm, 1,7 kW

•F asetirani rob •S enzorsko upravljanje na dotik •B oilControl, zaščita pred prevretjem •F unkcija PowerBoost •P rogramska ura •V arnostni izklop kuhališča •V arnostno zaklepanje nastavitev kuhališča •S ignalizacija preostale toplote •2 indukcijski kuhališči spredaj: Ø 16 cm, 1,4/3 kW, zadaj: Ø 20 cm, 2,3 kW

Steklokeramično plinsko kuhališčee

 rgonomski gumbi E Fasetirani rob Enoročni vžig plina 1 pomožni gorilnik, 1 velik gorilnik spredaj: Ø 5,5 cm, 1 kW, zadaj: Ø 10 cm, 3 kW

Steklokeramično plinsko kuhališčee

 rgonomski gumbi E Fasetirani rob Enoročni vžig plina Trojni gorilnik - WOK kuhališče sredina spredaj: Ø 14 cm, 4,5 kW


KUHALIŠČA

G 34 AX

EM 300 E

• • • •

•2 električni kuhalni površini: 1 standarna, 1 hitra kuhalna površina spredaj: Ø 14,5 cm, 1 kW, zadaj: Ø 18 cm, 2 kW

Plinsko kuhališče

 rgonomski gumbi E Enoročni vžig plina Varnostni izklop kuhališča 1 pomožni gorilnik, 1 velik gorilnik spredaj: Ø 4,5 cm, 1 kW, zadaj: Ø 9 cm, 2,8 kW

Električno kuhališče

Mere (š×v×g): 30 × 8 × 50 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 28 × 5 × 48 cm

Mere (š×v×g): 28,8 × 4,5 × 51 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 26,8 × 7 × 49 cm

PRENOSNO INDUKCIJSKO KUHALIŠČE

PRENOSNO INDUKCIJSKO KUHALIŠČE

IC 2000 SP

IC 3400 DP

• • • • •

 2000 W Prikazovalnik z upravljanjem na dotik 10 nastavitev moči Natančna nastavitev toplote Enostavno čiščenje

• • • • •

 400 W 3 Prikazovalnik z upravljanjem na dotik 10 nastavitev moči Natančna nastavitev toplote Enostavno čiščenje

• • • • • •

 Senzorsko upravljanje na dotik Varnostni izklop kuhališča 10 stopenj moči (500 – 2000 W) Timer 180 min (5 minutni intervali) Natančna nastavitev temperature (60 - 240°) Kuhalna površina: 1 indukcijska ogrevalna površina: Ø 21 cm, 2,0 kW

• • • • • •

s enzorsko upravljanje na dotik Varnostni izklop kuhališča 10 stopenj moči Timer 180 min (5 minutni intervali) Natančna nastavitev temperature (60 - 240°) Kuhalna površina: 2 indukcijski ogrevalni površini levo: Ø 21 cm, 2,0 kW desno: Ø 21 cm, 1,4 kW

Prenosno indukcijsko kuhališče

Prenosno indukcijsko kuhališče

Priključna moč: 2 kW

Priključna moč: 3,4 kW

Mere (š×v×g): 30 × 6,3 × 35 cm

Mere (š×v×g): 57,5 × 6,5 × 35 cm

43


NAPE

Z M O G L J I V E

S

S T I L O M


NAPE

Prednosti in lastnosti Odlična zmogljivost in enostavno upravljanje

Zmogljivost kuhinjske nape je vezana na velikost prostora, ki ga je potrebno prezračevati. Sodobni trendi bivanja, ki vedno bolj združujejo kuhinjo z jedilnico ter dnevnim prostorom, narekujejo tudi zmogljivejše nape. Prostor velik približno 50 m2 učinkovito prezrači napa z zmogljivostjo zračnega pretoka najmanj 300 m3/h. V celoviti paleti nap lahko najdete tudi modele z izjemno zmogljivostjo pretoka 1000 m3/h. Izbirate lahko med mehanskimi in elektronskimi napami. Elektronski modeli nudijo enostavno upravljanje z dotikom. Intezivnost prezračevanja lahko poljubno prilagodite načinu kuhanja, kar vam omogoča tudi do 4 stopenjska nastavitev zmogljivosti. Boljši modeli omogočajo upravljanje s pomočjo daljinskega upravljalca.

Atraktiven dizajn

Moderne oblike kuhinjskih ambientov ponujajo neizčrpne možnosti oblikovne inovativnosti tudi na področju kuhinjskih nap. Atraktiven dizajn Gorenjevih nap nadgrajuje odlično funkcionalnost. Inovativne oblike v kombinaciji s pristnimi, kovinskimi materiali ter halogeno osvetlitvijo znatno polepšajo vašo kuhinjo. Posebnost predstavlja tudi senzorska kontrola intenzivnosti prezračevanj, ki jo lahko spreminjate s preprostim dotikom na senzor v obliki palčke.

Halogenska osvetlitev

Nape poleg svoje osnovne funkcije prezračevanja predstavljajo tudi dodaten vir svetlobe in tako skrbijo tudi za optimalno razsvetljavo kuhališča. Nekateri modeli so opremljeni s klasičnimi žarnicami, boljši pa omogočajo halogeno osvetlitev, ki je tudi močnejša in bolj varčna.

Enostavno čiščenje filtrov

Kovinski maščobni filtri v napah Gorenje so enostavno snemljivi in jih je lahko očistiti. Operete jih ročno ali v pomivalnem stroju s programom za nežno pomivanje. Akrilne ali papirnate maščobne filtre pa enostavno nadomestite z novimi.

Odzračevalna ali obtočna napa

Pri nakupu nove kuhinjske nape lahko izbirate med dvema vrstama nap: obtočnimi in odzračevalnimi. Odzračevalna napa paro prestreže, vonjave pa odvede na prosto skozi zračnik.

Obtočna napa prestreže zrak, nasičen s paro in vonjavami, ter ga prečiščenega vrne v prostor.

1

1 O gleni filter, ki zrak prečisti vonjav

1 Sistem za odvajanje zraka iz nape 2 Sistem za odsesavanje zraka iz kuhinje 3 Ohišje nape 4 Maščobni filter - varuje motor pred maščobami

2

3 4

Če lahko v kuhinjo namestite cev za odvajanje zraka na prosto, je najboljša izbira odzračevalna napa, saj lahko na ta način izkoristite vso sesalno moč nape.

2 S istem za odsesavanje zraka iz kuhinje 3 Ohišje nape

1 2 3

4 M aščobni filter - varuje motor pred maščobami

4

Če možnosti nameščanja odvodne cevi nimate, je dobra alternativa izbira obtočne nape. Taka napa vsesava zrak skozi ogleni filter, kjer iz njega odstrani vse vonjave in paro, potem pa ga prečiščenega vrača nazaj v prostor. Obtočne kuhinjske nape so enostavne za montažo in se ponavadi uporabljajo v stanovanjskih blokih, kjer je nameščanje cevi za neposredno odvajanje zraka na prosto oteženo.

Ogleni filter je treba zamenjati enkrat do dvakrat letno, odvisno od tega, kako pogosto je kuhinjska napa v uporabi.

45


NAPE

Prednosti in lastnosti Izjemno odzivna senzorska napa - Sensibila Dvojno delovanje nape:

•D elovanje v načinu Air Quality Control (sistem spremljanja zraka,

ki zagotavlja visoko stopnjo kakovosti zraka): v primeru daljše odsotnosti lahko napa vzdržuje kakovost zraka v prostoru (kvaliteto umerite sami oz. definirate potrebne parametre). Senzorji zaznajo vsakršno poslabšanje kakovosti zraka ter aktivirajo napo, ki poskrbi, da je zrak v kuhinji vedno svež. Visoko kakovostni senzorji zaznajo tudi najmanjše nečistoče, kot je cigaretni dim.

•D elovanje v načinu Cooking: za popoln nadzor kakovosti zraka

lahko pri napi določite tudi vrsto kuhališča (plinsko, indukcijsko ali električno). Napa med kuhanjem hkrati zaznava raven toplote in vlage, temu primerno prilagaja moč sesanja zraka ter se samodejno vklaplja in izklaplja.

Hrupnost

Odkar v modernih stanovanjih kuhinja predstavlja nov osrednji prostor, več pozornosti posvečamo ravni hrupa, ki jo povzroča delovanje kuhinjske nape. Ker so v zadnjih letih kuhinjske nape postale precej zmogljivejše, tudi v Gorenju pri tovrstnih aparatih vse pogosteje uporabljamo materiale za zvočno izolacijo. K zmanjšanju hrupnosti kuhinjske nape pa lahko pripomorete tudi sami: • Namesto prožnih, rebrastih cevi raje uporabite okrogle, gladke cevi. Pretok zraka skozi neravno notranjost prožne cevi namreč povzroča večji hrup. • Priporočenega premera cevi se držite skozi celoten odzračevalni sistem. • Cevi lahko izolirate, s čimer zmanjšate tudi možnost nabiranja kondenzata na njih.

Sistem EDS EDS je patentiran sistem vstopa zraka v napo. Gre za posebno oblikovano krivino oz. tulec nape, v katerem ni nobenega ostrega roba. Ker zrak zato nima tako velikega upora, je napa tišja (za 4dB) – pri isti moči deluje za 35 odstotkov tiše v primerjavi s podobnimi napami. Nivo hrupa se izraža v decibelih (dB). Za lažjo predstavo navajamo nekaj primerov iz vsakdanjega življenja z vrednostmi. Povprečen hrup nape je 55 dB.


NAPE

TOP APARATA IDKG 9715 E

DTS 9515 E

IDKG 9715 E

DTS 9515 E

Napa

Napa

• Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik •F unkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape •P okazatelj delovanja nape •S enzor za samodejno delovanje nape

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • Pokazatelj čistosti filtra • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 44,3 cm • Ogleni filter: 197465 • Priključna moč: 290 W max

• • • • •

 arva nerjavnega jekla B Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla Elektronsko upravljanje Upravljanje: Na dotik Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape • Senzor za samodejno delovanje nape

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max •M aščobni filter iz aluminija •P okazatelj čistosti filtra • 1 motor •R azdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 44,3 cm •O gleni filter: 197465 •P riključna moč: 290 W max

•O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 631 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 450 m3/h • 6 stopenj odzračevanja

Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 89,8 × 65 cm Višina nape brez dimnika: 7,7 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 61,9 / 83,5 cm

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 631 m3/h •M aximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 450 m3/h • 6 stopenj odzračevanja

Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 89,8 × 65 cm Višina nape brez dimnika: 7,7 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 61,9 / 83,5 cm

Izjemno odzivna senzorska napa - Sensibila Dvojno delovanje nape: •d elovanje v načinu Air Quality Control (sistem spremljanja zraka, ki zagotavlja visoko stopnjo kakovosti zraka): v primeru daljše odsotnosti lahko napa vzdržuje kakovost zraka v prostoru (kvaliteto umerite sami oz. definirate potrebne parametre). Senzorji zaznajo vsakršno poslabšanje kakovosti zraka ter aktivirajo napo, ki poskrbi, da je zrak v kuhinji vedno svež. Visoko kakovostni senzorji zaznajo tudi najmanjše nečistoče, kot je cigaretni dim. •d elovanje v načinu Cooking: za popoln nadzor kakovosti zraka lahko pri napi določite tudi vrsto kuhališča (plinsko, indukcijsko ali električno). Napa med kuhanjem hkrati zaznava raven toplote in vlage, temu primerno prilagaja moč sesanja zraka ter se samodejno vklaplja in izklaplja.

Sistem EDS EDS je patentiran sistem vstopa zraka v napo. Gre za posebno oblikovano krivino oz. tulec nape, v katerem ni nobenega ostrega roba. Ker zrak zato nima tako velikega upora, je napa tišja (za 4dB) – pri isti moči deluje za 35 odstotkov tiše v primerjavi s podobnimi napami.

47


NAPE

Minimalna višina 90 cm Maximalna višina 120 cm

ID 2000 P2

IDR 4545

Otočna napa

Design •B arva aluminija •O hišje iz stekla in aluminija •E lektronsko upravljanje •U pravljanje na dotik •F unkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape •P okazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 750 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 690 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 64,6 cm Višina nape brez dimnika: 8 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 104 / 134 cm

IDR 501 E

• Obtočna • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 280 m3/h •4 stopnje odzračevanja •F ilter proti neprijetnim vonjavam

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 629 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 408 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

Otočna napa

•H alogenska osvetlitev: 4 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 180178 • Priključna moč: 230 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 39 × 39 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 90 / 120 cm

IDR 401 E

Otočna napa

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Stikala • Daljinsko upravljanje • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape • Senzor za samodejno delovanje nape

IDR 4545 X

Otočna napa

• Halogenska osvetlitev: 4 × 20 W max • Maščobni filter iz nerjavnega jekla • Pokazatelj čistosti filtra • Raven hrupa (max.): 65 dB(A) • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 55 cm • Ogleni filter: 507451 • Priključna moč: 290 W max

Otočna napa

•H alogenska osvetlitev: 4 × 40 W max •M aščobni filter iz aluminija •P okazatelj čistosti filtra •R aven hrupa (max.): 65 dB(A) • 1 motor •O gleni filter: 177916 •P riključna moč: 290 W max Mere izdelka (širina x globina): 50 × 50 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Stikala • Daljinsko upravljanje • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape • Senzor za samodejno delovanje nape •O btočna • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 280 m3/h • 4 stopnje odzračevanja • Filter proti neprijetnim vonjavam

Minimalna višina 70 cm Maximalna višina 89 cm

•H alogenska osvetlitev: 4 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • Pokazatelj čistosti filtra • Raven hrupa (max.): 65 dB(A) • 1 motor • Ogleni filter: 177916 • Priključna moč: 290 W max Mere izdelka (širina x globina): 42,5 × 42,5 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 629 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 408 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

•H alogenska osvetlitev: 4 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor •R azdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 70 cm • Ogleni filter: 180178 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 230 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 39 × 39 cm Višina nape brez dimnika: 90 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 70 / 89 cm


NAPE

IDT 9545 E

IDKG 9545 E

Otočna napa

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 729 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 518 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

Otočna napa

•H alogenska osvetlitev: 4 × 19 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 182183 • Priključna moč: 280 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 60 cm Višina nape brez dimnika: 6 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 75,5 / 95,5 cm

DQGA 65 KR

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 582 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 319 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 750 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 690 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

•H alogenska osvetlitev: 4 × 20 W max • Maščobni filter iz nerjavnega jekla • Pokazatelj čistosti filtra • Raven hrupa (max.): 65 dB(A) • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 55 cm • Ogleni filter: 507451 • Priključna moč: 290 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 64,6 cm Višina nape brez dimnika: 8 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 104 / 134 cm

DK 2000 P2

Napa

Design • Barva aluminija • Ohišje iz aluminija • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Pokazatelj delovanja nape

Design • Barva aluminija • Ohišje iz stekla in aluminija • Elektronsko upravljanje • Upravljanje na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max •M aščobni filter iz aluminija •P okazatelj čistosti filtra • 1 motor •O gleni filter: 163687 •F ilter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) •P riključna moč: 220 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 59,5 × 38,2 cm Višina nape brez dimnika: 45,8 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 56,4 / 107,4 cm

Design • Barva aluminija • Ohišje iz stekla in aluminija • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 633 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 494 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

• Halogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • Pokazatelj čistosti filtra • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 49 cm • Ogleni filter: 149164 • Priključna moč: 290 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 80,7 × 35,4 cm Višina nape brez dimnika: 48,6 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 60 / 112 cm

49


NAPE

DKG 552-ORA-S

DKG 552 ORA-W

Napa

Design •Č rna •S tekleno ohišje •E lektronsko upravljanje •U pravljanje: Stikala •P okazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 14,9 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 600 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 332 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 55 cm • Ogleni filter: 241850 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 290 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 55 × 38,8 cm Višina nape brez dimnika: 51 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 46,5 / 89 cm

DVG 8545 AX

•O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 762 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 658 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

• Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 14,9 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 600 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 332 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

• Halogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 55 cm • Ogleni filter: 176326 • Priključna moč: 290 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 55 × 38,8 cm Višina nape brez dimnika: 51 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 46,5 / 89 cm

DVG 6545 AX

Napa

Design •B arva nerjavnega jekla •O hišje iz stekla in nerjavnega jekla •E lektronsko upravljanje •U pravljanje: Na dotik •F unkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape •P okazatelj delovanja nape

Design • Bela • Stekleno ohišje • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Stikala • Pokazatelj delovanja nape

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 18 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 44,4 cm • Ogleni filter: 180177 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 187 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 80 × 46,5 cm Višina nape brez dimnika: 46 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 56 / 98 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 726 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 571 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 44,4 cm • Ogleni filter: 180177 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 250 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 60 × 46,5 cm Višina nape brez dimnika: 46 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 46,5 / 89 cm


NAPE

DT 9 SYB

DT 9 SYW

Napa

Design • Barva aluminija • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: simplicity •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 400 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 220 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 273828 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 210 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 89,8 × 45,4 cm Višina nape brez dimnika: 10 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 65,8 / 118,8 cm

DT 6 SYB

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 400 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 220 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 400 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 220 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 273828 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 210 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 89,8 × 45,4 cm Višina nape brez dimnika: 10 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 65,8 / 118,8 cm

DT 6 SYW

Napa

Design • Barva aluminija • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: simplicity

Design • Barva aluminija • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: simplicity

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 273828 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 210 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 45,4 cm Višina nape brez dimnika: 10 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 65,8 / 118,8 cm

Design • Barva aluminija • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: simplicity •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 400 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 220 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 273828 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 210 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 45,4 cm Višina nape brez dimnika: 10 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 65,8 / 118,8 cm

51


NAPE

DT 9545 E

DT 6545 E

Napa

Design •B arva nerjavnega jekla •O hišje iz nerjavnega jekla •E lektronsko upravljanje •U pravljanje: Na dotik •F unkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape •P okazatelj delovanja nape •S amodejno intervalno izsesavanje •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 697 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 506 m3/h •4 stopnje odzračevanja

Napa

• Halogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 27 cm • Ogleni filter: 182183 • Priključna moč: 190 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 6 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 78 / 94 cm

DKG 9715 E Napa

Design •B arva nerjavnega jekla •O hišje iz stekla in nerjavnega jekla •E lektronsko upravljanje •U pravljanje: Na dotik •F unkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape •P okazatelj delovanja nape •S enzor za samodejno delovanje nape •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 650 m3/h •M aximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 450 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

• Halogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • Pokazatelj čistosti filtra • Raven hrupa (max.): 58 dB(A) • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 43,4 cm • Ogleni filter: 197465 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 290 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 89,8 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 7,1 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 70,2 / 112,7 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape • Samodejno intervalno izsesavanje •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 697 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 506 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

• Halogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 27 cm • Ogleni filter: 182183 • Priključna moč: 190 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 60 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 6 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 78 / 94 cm


NAPE

DKG 9545 E

DKG 6545 E

Napa

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 669 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 553 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

Napa

• Halogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 27 cm • Ogleni filter: 180178 • Priključna moč: 190 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 5,3 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 63 / 94,5 cm

DKG 9335 E

• Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 422 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 295 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 617 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 438 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 27 cm • Ogleni filter: 182183 • Priključna moč: 190 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 60 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 4,3 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 63 / 98 cm

DKG 6335 E

Napa

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb • Pokazatelj delovanja nape

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Elektronsko upravljanje • Upravljanje: Na dotik • Funkcija timer-časovna prednastavitev delovanja nape • Pokazatelj delovanja nape

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 49,5 cm • Ogleni filter: 182192 • Priključna moč: 270 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 49 cm Višina nape brez dimnika: 6 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 59 / 105,5 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb • Pokazatelj delovanja nape • Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 422 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 295 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 49,5 cm • Ogleni filter: 182192 • Priključna moč: 270 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 60 × 49 cm Višina nape brez dimnika: 6 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 59 / 105,5 cm

53


NAPE

DTG 9335 E

DTG 6335 E

Napa

Design •B arva nerjavnega jekla •O hišje iz stekla in nerjavnega jekla •M ehansko upravljanje •U pravljanje: gumb •P okazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 422 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 295 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 49,5 cm • Ogleni filter: 182192 • Priključna moč: 270 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 4,8 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 61,5 / 108 cm

DT 9345 E

•O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 421 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 352 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 422 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 295 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 49,5 cm • Ogleni filter: 182192 • Priključna moč: 270 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 60 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 4,8 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max) 61,5 / 108 cm

DT 6345 E

Napa

Design •B arva nerjavnega jekla •O hišje iz nerjavnega jekla •M ehansko upravljanje •U pravljanje: gumb •P okazatelj delovanja nape

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz stekla in nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb • Pokazatelj delovanja nape

Napa

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 27 cm • Ogleni filter: 182183 • Priključna moč: 160 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 90 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 38 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 64 / 95 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb • Pokazatelj delovanja nape •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 383 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 303 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•H alogenska osvetlitev: 2 × 20 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 27 cm • Ogleni filter: 182183 • Priključna moč: 160 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 60 × 50 cm Višina nape brez dimnika: 35,5 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 64 / 95 cm


NAPE

DK 9315 X

DK 6315 X

Kuhinjska napa

Design •B arva nerjavnega jekla •O hišje iz nerjavnega jekla •M ehansko upravljanje •U pravljanje: gumb •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 15 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 375 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 130 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Kuhinjska napa

•O bičajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 273829 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 200 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 89,8 × 45 cm Višina nape brez dimnika: 19,7 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 73,9 / 106,1 cm

DFG 602 ORA-S

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 11,9 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 470 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 279 m3/h • 4 stopnje odzračevanja

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 375 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 130 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O bičajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 273829 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 200 W max Dimenzije: Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 45 cm Višina nape brez dimnika: 19,7 cm Višina dekorativnega dimnika (min/max): 73,9 / 106,1 cm

DL 610 SR

Vgradna izvlečna napa

Design • Črna • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb

DF 6135 X

Vgradna izvlečna napa

•O bičajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 2 motorja • Ogleni filter: 646783 • Priključna moč: 320 W max Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 26,5 cm

Design • Kovinska barva • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala • Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 390 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 290 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Vgradna izvlečna napa

• Običajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 2 motorja • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 13,9 cm • Ogleni filter: 646780 • Priključna moč: 320 W max Mere izdelka (širina x globina): 52,4 × 28,9 cm

Design • Kovinska barva • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 15 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 656 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 459 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O bičajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 258691 • Filter proti neprijetnim vonjavam: Filter proti neprijetnim vonjavam (dodatna oprema) • Priključna moč: 330 W max Mere izdelka (širina x globina): 60 × 29 cm

55


NAPE

DF 6116 E

DF 6115 E

Izvlečna napa

Design •S iva •O hišje iz nerjavnega jekla •M ehansko upravljanje •U pravljanje: Stikala •O btočna ali odzračevalna •P remer odvodne cevi: 12 cm •M aximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 450 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 370 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Izvlečna napa

•O bičajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 2 motorja • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 17,3 cm • Ogleni filter: 646780 • Priključna moč: 330 W max Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 29,5 cm

DU 6345 W

Design • Siva • Ohišje iz nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 260 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 180 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O bičajna osvetlitev: 2 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Razdalja od spodnjega roba do vrha turbine: 17,3 cm • Ogleni filter: 646780 • Priključna moč: 200 W max Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 29,5 cm

DU 6345 E

Kuhinjska napa

Kuhinjska napa

Design • Bela • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb • Pokazatelj delovanja nape

•O bičajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 198058 • Priključna moč: 150 W max

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb • Pokazatelj delovanja nape

•O bičajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Maščobni filter iz aluminija • 1 motor • Ogleni filter: 198058 • Priključna moč: 150 W max

• Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 179 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 162 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Mere izdelka (širina x globina): 60 × 48,5 cm

• Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 179 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 162 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Mere izdelka (širina x globina): 60 × 48,5 cm


NAPE

DU 6115 EC

DU 6115 W

Kuhinjska napa

Design • Kovinska barva • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12,5 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 185 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 70 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O bičajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Sintetični maščobni filter • Raven hrupa (max.): 62 dB(A) • 1 motor • Ogleni filter: 194497 • Priključna moč: 120 W max Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 47 cm

DU 6115 B

•O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12,5 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 185 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 70 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Design • Bela • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12,5 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 185 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 70 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

Kuhinjska napa

• Običajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Sintetični maščobni filter • Raven hrupa (max.): 62 dB(A) • 1 motor • Ogleni filter: 194497 • Priključna moč: 120 W max Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 47 cm

DU 511 E

Kuhinjska napa

Design • Rjava • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala

DU 6115 SR

Kuhinjska napa

Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 47 cm

Design • Barva nerjavnega jekla • Ohišje iz nerjavnega jekla • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12,5 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 215 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 74 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

• Obtočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12,5 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 185 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 70 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

• Običajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Sintetični maščobni filter • Raven hrupa (max.): 62 dB(A) • 1 motor • Ogleni filter: 194497 • Priključna moč: 120 W max Mere izdelka (širina x globina): 59,8 × 47 cm

DU 511 W

Kuhinjska napa

•O bičajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Sintetični maščobni filter • Raven hrupa (max.): 62 dB(A) • 1 motor • Ogleni filter: 194497 • Priključna moč: 120 W max

Design • Kovinska barva • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: Stikala

Kuhinjska napa

•O bičajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Sintetični maščobni filter • 1 motor • Ogleni filter: 264308 • Priključna moč: 140 W max Mere izdelka (širina x globina): 49,9 × 51 cm

Design • Bela • Ohišje iz lakirane pločevine • Mehansko upravljanje • Upravljanje: gumb •O btočna ali odzračevalna • Premer odvodne cevi: 12,5 cm • Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem delovanju: 215 m3/h • Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 174 m3/h • 3 stopnje hitrosti delovanja

•O bičajna osvetlitev: 1 × 40 W max • Sintetični maščobni filter • 1 motor • Ogleni filter: 264308 • Priključna moč: 140 W max Mere izdelka (širina x globina): 49,9 × 51 cm

57


VGRADNI HLADILNIKI

ODLIト君A IZRABA PROSTORA


VGRADNI HLADILNIKI

Prednosti in lastnosti Upravljanje preko LED zaslona

Elektronsko upravljanje s pomočjo LED zaslona zagotavlja natančno kontrolo nad temperaturo. Boljši modeli imajo dva zaslona za ločeno reguliranje temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu. Poleg osnovne funkcionalnosti ponujajo ti modeli še tipko FastFreeze za intenzivno zamrzovanje in tipko SuperCool za ohlajevanje svežih živil ob večjih nakupih. Posebna signalna lučka vas, hkrati z zvočnim signalom, opozori na zvišanje temperature v aparatu.

A+ energijska učinkovitost

Večja prostornina ne pomeni nujno večje porabe električne energije. Aparati imajo poleg odlične toplotne izolacije izboljšano tesnjenje vrat, vgrajene najsodobnejše komponente hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo znižuje na minimum. Izbirajte med najbolj varčnimi aparati energijske učinkovitosti A+ ali A in prihranite tudi do 25 % električne energije.

Prihranite in prispevajte k čistejšemu okolju A++

Nekatere modele Gorenjevih hladilno-zamrzovalnih aparatov odlikuje najboljša energijska varčnost doslej. A++ energijski razred uporabniku zagotavlja kar 40% prihranek električne energije v primerjavi z energijskim razredom A.

2 kompresorja za večjo energijsko učinkovitost

Kombinirani hladilniki z dvema kompresorjema zagotavljajo ločeno upravljanje hladilnega in zamrzovalnega dela, hkrati pa omogočajo izjemno precizno uravnavanje ravno prave temperature hlajenja in zamrzovanja, povsem neodvisno od toplote v okolju. Na ta način je za shranjena živila optimalno poskrbljeno, ob znatnem prihranku električne energije. Dodatna prednost je v možnosti ločenega izklopa posameznega dela aparata, kar na primer olajša čiščenje zamrzovalnika in hkrati ne vpliva na delovanje hladilnika in obratno. Eno kompresorski modeli z ventilom imajo v primerjavi s klasičnimi eno kompresorskimi kombiniranimi hladilniki to prednost, da lahko hladilni del izključite, medtem ko zamrzovalni del nemoteno deluje. Ob daljši odsotnosti ali počitnicah lahko na ta način še dodatno varčujete.

No Frost Absolute tehnologija – brez zamudnega odtaljevanja

Sodobna No Frost Absolute tehnologija, s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka, vlago iz zamrzovalnika odstranjuje in s tem preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti aparata. Zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, zaradi česar je preglednost nad njimi odlična, hkrati pa ohranjajo kakovost, barvo in aromo. Ker ne pride do nastanka sreža in ledu, je izkoriščenost shranjevalnega prostora optimalna, odpade pa tudi zamudno opravilo odtaljevanja in čiščenja. Poleg zamrzovalnih omar ponuja Gorenje omenjeno tehnologijo tudi v kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom. Poglavitno prednost na trgu predstavlja sistem, ki odlično odstranjuje vlago le iz zamrzovalnega dela aparata, medtem ko je v hladilnem delu poskrbljeno za optimalno stopnjo vlažnosti. Le ta preprečuje prehitro izsuševanje in s tem zagotavlja najodličnejše pogoje za dolgotrajno ohranjanje kakovosti svežih živil. Vaša solata bo tako zdržala bistveno dlje kot pri modelih na trgu, ki ponujajo enovit No Frost Absolute sistem hlajenja v celotnem kombiniranem aparatu.

59


VGRADNI HLADILNIKI

Prednosti in lastnosti Multiflow sistem

Za vzdrževanje konstantne temperature v hladilniku skrbi poseben Multiflow sistem kroženja zraka, medtem ko Cold Shower sistem (CSS™) po principu hladnega tuša ohranja stalno temperaturo med 0 in +3 °C. Ob nastavitvi funkcije hitrega ohlajevanja pijač, s pomočjo Multiflow sistema, piha skozi reže na zadnji steni hladilnika bolj hladen zrak, ki znatno pospeši hlajenje. Steklenice so nameščene na posebnem nosilcu, ki je izdelan iz plemenitih materialov. Nosilec je prenosen, zato ga lahko uporabite tudi kot podstavek za steklenice vina, za katere je priporočljiva hramba na sobni temperaturi.

0 °C predal za shranjevanje svežih živil Zero’n’Fresh

Senzorsko uravnavana temperatura okrog 0 °C v izvlečnem predalu Zero’n’Fresh zagotavlja idealno okolje za shranjevanje svežih živil* in bistveno podaljšuje njihovo obstojnost. Za vzdrževanje konstantne temperature v hladilniku skrbi poseben sistem kroženja zraka, medtem ko CSS™ po načelu hladnega tuša ohranja konstantno temperaturo okrog 0 °C. V pregradi nad predalom Zero’n’Fresh so razporejene odprtine, ki dovajajo hladen zrak direktno na živila. Ohlajanje je bistveno hitrejše in učinkovitejše od klasičnega sistema hlajenja. Zelenjava, sadje in mesni izdelki ohranjajo vitamine, aromo ter ostajajo sveži trikrat dlje! Predal je dodatno opremljen z dvema notranjima posodama za ločevanje živil in prilagajanje prostora lastnim potrebam. S pomočjo posebnih vodil lahko izvlečete predal do take stopnje, da vam zagotavlja vselej popoln pregled nad vsebino. * sveže meso, ribe in morski sadeži, sveže testo (npr. testo za pizze) ter nekatere vrste sadja in zelenjave (jagodičevje, češnje, borovnice, šparglji, listnata zelenjava, solata, gobe,..)

Cool’n’Fresh. Predal za sveža živila.

Cool’n’Fresh predal ohranja svežino živil tako, da vanj nenehno doteka svež zrak. Notranjost hladilnika je oblikovana tako, da se hladen zrak vpihuje neposredno v predal, kjer tako vzdržujemo temperaturo okoli 0°C, odvisno od nastavljene temperature hladilnika. Sadje, zelenjava in meso tako ohranijo svežino bistveno dlje.

Ustvarite hladilne pogoje po svoji meri!

+8°C

+8°C

+5°C

+5°C

+5°C

+5°C +0°C

Različna živila zahtevajo različne pogoje shranjevanja. Novi hladilniki iz Gorenja vam ponujajo kar 5 temperaturnih področij, ki zagotavljajo, da bodo vaša živila ostala sveža dlje, brez izgube dragocenih hranilnih snovi. Ne glede na različno temperaturo okolice bo elektronika poskrbela, da bodo temperature v aparatu ostale takšne, kot ste jih nastavili. 8 °C: ohlajevalni del z najvišjo temperaturo, ki zajema polico v notranjosti hladilnika in polico v vratih; optimalno mesto za shranjevanje kruha, peciva, masla, marmelade in trajnih mesnin. 5 °C: poličke v vratih hladilnika ter police v notranjosti hladilnega dela - idealno mesto za shranjevanje mlečnih izdelkov, sokov, že pripravljenih kuhanih živil, desertov, sirov, delikatesnih izdelkov, sladic, jajc, jogurtov ter določenih vrst sadja (npr. dinje, lubenice). 0 °C (Zero’n’Fresh): poseben predal za shranjevanje svežega mesa, rib in morskih sadežev, svežega testa (npr. testa za pizze) ter nekaterih vrst sadja in zelenjave (jagodičevje, češnje, borovnice, šparglji, listnata zelenjava, solata, gobe …). Zahvaljujoč nizki temperaturi bodo omenjena živila svojo svežino ohranila dalj časa! -12 °C: poličke v vratih zamrzovalnega dela kombiniranih hladilnikov idealno mesto za shranjevanje že odprte manjše embalaže in kornetov. -18 °C: optimalna temperatura za shranjevanje zamrznjenih živil v predalih zamrzovalnika.

Kvalitetno ohlajevanje ali zamrzovanje večjih količin hrane -18°C -12°C

Z aktiviranjem funkcije hitrega ohlajevanja hladilnik deluje intenzivneje na temperaturi nad lediščem. Nizka temperatura v kombinaciji z velikim volumnom je idealna za hitro ohlajevanje hrane ob večjih nakupih. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi, temperatura hladilnega dela pa povrne na prvotno nastavljeno. Če pa želite hitro zamrzniti večjo količino sveže hrane, izberete funkcijo hitrega zamrzovanja, ki deluje pri izjemno nizki temperaturi -32 °C. S takšno intenzivnostjo zamrzovanja ohranjate kakovost živil na dolgi rok. V primeru, da funkcije ne izklopite ročno, se proces hitrega zamrzovanja po zamrznitvi živil samodejno povrne na prvotno nastavljeno temperaturo.


VGRADNI HLADILNIKI

Oprema v hladilno zamrzovalnih aparatih Uporabne rešitve, ki povečujejo udobje

Ready’n’Serve posodica nudi idealen prostor za shranjevanje različnih živil, kot so siri, salame, namazi, paštete, sendviči ali maslo. V posodici shranjena živila so dobro zaprta in varna pred neželenim izsuševanjem. Nameščena je na spodnji strani steklene police v hladilniku, zato jo lahko zelo enostavno snamete in postavite na mizo kot servirno posodo. Po potrebi jo lahko drsno premikate od leve proti desni, s tem dosežete še večjo prilagodljivost notranjega prostora vašim potrebam.

Deljena zgornja polica

Deljena zgornja polica v hladilnikih omogoča še optimalnejšo izrabo prostora. Polico lahko namreč uporabljate kot običajno polico, lahko pa jo razdelite in uporabite kot dve manjši polički, ki ju namestite eno pod drugo. S prilagajanjem police pridobite dodaten prostor za shranjevanje višjih posod ali steklenic.

Velika posoda za zelenjavo

Gorenjevi hladilniki ponujajo optimalne pogoje za shranjevanje sadja in zelenjave. Poleg pravšnje temperature in vlage ponujajo določeni modeli tudi izjemno veliko posodo, ki znatno podaljšuje svežino in ohranja vitamine ter ostale hranilne snovi. Več kot odlična rešitev za vaše tedenske nakupe.

Poličke v vratih zamrzovalnega dela

Poličke v vratih zamrzovalnika so naravnost idealne za shranjevanje manjših zamrznjenih živili, po katerih posegamo pogosteje. Že načete embalaže drobne zamrznjene zelenjave, pizze, sladoledne lučke, korneti bodo vedno na očeh in takoj dostopni!

Funkcije hladilno zamrzovalnih aparatov Mehko odpiranje in zapiranje vrat

Poseben škarjasti tečaj predstavlja moderno tehniko perfektne vgraditve integriranih hladilnikov ali zamrzovalnikov v pohištveni del. Zaradi svoje zdržljivosti dovoljuje visoko stopnjo obremenitve vrat aparata in omogoča udobno odpiranje do kota 115 stopinj. Na ta način je zagotavljena večja preglednost nad živili, lažje pa je tudi poseganje v notranjost, ker vrata vselej obstanejo na mestu. V primeru, da jih ne zaprete do konca oziroma ostanejo odprta do kota 45 stopinj, omenjeni tečaj poskrbi, da se samodejno zaprejo. S tem ohranjate primerno temperaturo in učinkoviteje varčujete z električno energijo.

Funkciji hitrega ohlajevanja in hitrega zamrzovanja

Z aktiviranjem funkcije hitrega ohlajevanja se temperatura hladilnega dela avtomatsko nastavi na 2 °C. Nizka temperatura v kombinaciji z velikim volumnom je idealna za hitro ohlajevanje hrane ob večjih nakupih. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi, temperatura hladilnega dela pa se vrne na prvotno nastavljeno. Če pa želite hitro zamrzniti večjo količino hrane, z enostavnim pritiskom na tipko izberete funkcijo hitrega zamrzovanja. V primeru, da funkcije ne izklopite ročno, se proces hitrega zamrzovanja po določenem času samodejno prekine.

Varčevalni program Eco

Z aktiviranjem varčevalnega programa Eco poskrbite za prihranek denarja in energije, ko hladilno-zamrzovalnega aparata ne uporabljate tako pogosto. Funkcija zagotavlja optimalne temperaturne pogoje za shranjevanja živil: temperatura hladilnega dela se avtomatsko nastavi na 5 °C, temperatura zamrzovalnega dela na -18 °C.

61


VGRADNI HLADILNIKI

TOP APARAT nrkI 55288 No Frost ABSOLUTE

Predal Cool'n'Fresh

Led UPRAVLJANJE

No Frost Absolute tehnologija – Poglavitno prednost na trgu predstavlja sistem, ki odlično odstranjuje vlago le iz zamrzovalnega dela aparata, medtem ko je v hladilnem delu poskrbljeno za optimalno stopnjo vlažnosti. Le ta preprečuje prehitro izsuševanje in s tem zagotavlja najodličnejše pogoje za dolgotrajno ohranjanje kakovosti svežih živil. Novo generacijo hladilnikov odlikuje Cool’n’Fresh predal, ki ohranja svežino shranjene hrane. Notranjost hladilnika je oblikovana tako, da ventilator usmerja hladen zrak neposredno v omenjeni predal in omogoča nastavitev temperature okoli 0 °C, odvisno od nastavljene temperature hladilnika. Sadje, zelenjava in meso tako ohranijo svežino bistveno daljši čas. Upravljanje preko LED zaslona Elektronsko upravljanje s pomočjo LED zaslona zagotavlja natančno kontrolo nad temperaturo. Boljši modeli imajo dva zaslona za ločeno reguliranje temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu. Poleg osnovne funkcionalnosti ponujajo ti modeli še tipko FastFreeze za intenzivno zamrzovanje in tipko SuperCool za ohlajevanje svežih živil ob večjih nakupih. Posebna signalna lučka vas, hkrati z zvočnim signalom, opozori na zvišanje temperature v aparatu.

NRKI 55288

Exclusive Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A+

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 278 / 262 l • Poraba energije na dan: 0,77 kWh • Elektronsko upravljanje • No Frost Absolute Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 200 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • Funkcija hitrega ohlajevanja živil • Cool‘n‘Fresh predal • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • Ready‘n‘Serve polica • Posodica za jajca (12×)

Zamrzovalnik •N eto prostornina zamrzovalnika: 62 l •B rez nabranega ledu: v zamrzovalnem delu •F unkcija hitrega zamrzovanja •2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm


VGRADNI HLADILNIKI

NRKI ORA-E

NRKI 52288 Classic Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

NRKI 51288 Classic Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A+

A+

A+

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni Energijski razred

•B arva: črn • Odpiranje vrat: Desno • Skupna bruto/neto prostornina: 278 / 262 l • Poraba energije na dan: 0,77 kWh • Elektronsko upravljanje • No Frost Absolute Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 200 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • Funkcija hitrega ohlajevanja živil • Cool‘n‘Fresh predal • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • Velika posoda za zelenjavo • Ready‘n‘Serve polica

•P osodica za jajca (12×) •N osilec za steklenice Zamrzovalnik •N eto prostornina zamrzovalnika: 62 l •B rez nabranega ledu: v zamrzovalnem delu •F unkcija hitrega zamrzovanja •2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

Opomba: NRKI ORA-E / L - levo odpiranje vrat po naročilu

RKI 55298 Exclusive Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A+

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 221 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • Cool‘n‘Fresh predal • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • Ready‘n‘Serve polica • Posodica za jajca (12×)

• Barva: Bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 278 / 262 l • Poraba energije na dan: 0,77 kWh • Letna poraba energije: 281 kWh • Elektronsko upravljanje • Elektronski nadzor temperature • 1 kompresor • No Frost Absolute Hladilnik • Osvetlitev hladilnega prostora • Neto prostornina hladilnika: 200 l • Samodejno odtaljevanje hladilnega dela • Funkcija hitrega ohlajevanja živil • Cool‘n‘Fresh predal • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • Velika posoda za zelenjavo • 3 poličke na vratih

• Polica za maslo in sir na vratih • Posodica za jajca (12×) • Zvočni alarm za predolgo odprta vrata Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 62 l • Zamrzovalna zmogljivost (24h): 7,5 kg • Shranjevalni čas ob motnjah: 13 h • NoFrost: V celotnem zamrzovalnem delu • Funkcija hitrega zamrzovanja • 1 predal za hitro zamrzovanje živil • 2 predala za shranjevanje • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

RKI 52299 Exclusive Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni razred A++ Energijski

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 293 / 282 l • Poraba energije na dan: 0,76 kWh • Elektronsko upravljanje • Varčevalni programi: Eco

Energijski razred

Zamrzovalnik •N eto prostornina zamrzovalnika: 61 l •F unkcija hitrega zamrzovanja •2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 293 / 284 l • Poraba energije na dan: 0,572 kWh • Mehanska upravljalna enota Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 223 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • Cool‘n‘Fresh predal • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • Ready‘n‘Serve polica • Posodica za jajca (12×)

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 278 / 264 l • Poraba energije na dan: 0,77 kWh • Elektronsko upravljanje • Varčevalni programi: Eco • No Frost Absolute Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 202 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • 3 poličke na vratih • Polica za maslo in sir • Posodica za jajca (12×)

Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 62 l • Brez nabranega ledu v zamrzovalnem delu • Funkcija hitrega zamrzovanja • 2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 prostor z vratci za zamrznjeno hrano • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

RKI 52298 Classic Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A+ Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 61 l • 2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led

Energijski razred

Energijski razred

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 293 / 284 l • Poraba energije na dan: 0,76 kWh • Mehanska upravljalna enota Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 223 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • Cool‘n‘Fresh predal • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • 4 poličke na vratih • Polica za maslo in sir • Posodica za jajca (12×)

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 61 l • 2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

63


VGRADNI HLADILNIKI

RKI 51298 Classic Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A+

Hladilnik •N eto prostornina hladilnika: 223 l •S amodejno odtaljevanje hladilnika • 1 steklena polica •2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica •2 posodi za zelenjavo •4 poličke na vratih •P olica za maslo in sir •P osodica za jajca (12×)

Zamrzovalnik •N eto prostornina zamrzovalnika: 61 l •2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

RKI 5234 W

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 162 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 4 steklene police • 2 posodi za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×)

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 141 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 4 steklene police • 2 posodi za zelenjavo • Posodica za jajca (6×)

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 50 l • Funkcija hitrega zamrzovanja • 1 predal za shranjevanje zamrznjene hrane • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 55,5 × 144,6 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 144,6-145 × 55 cm

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 98 l • Funkcija hitrega zamrzovanja • 3 predali za shranjevanje zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane Mere (š×v×g): 54 × 176,6 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

RFI 4275 W

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 214 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 5 steklenih polic • 2 posodi za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×)

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 45 l • Funkcija hitrega zamrzovanja • 1 mrežni predal • 1 prostor z vratci za zamrznjeno hrano • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 157,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 157,5-158 × 55 cm

Energijski razred

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 284 / 270 l • Poraba energije na dan: 0,86 kWh • Mehanska upravljalna enota Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 201 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 5 steklenih polic • 2 posodi za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×)

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 69 l • Funkcija hitrega zamrzovanja • 2 predala za shranjevanje globoko zamrznjenih živil • 1 predal za hitro zamrzovanje hrane • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 55,5 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

RFI 4208 W

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A+

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 264 / 259 l • Poraba energije na dan: 0,82 kWh • Mehanska upravljalna enota

RKI 5294 W

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 254 / 239 l • Poraba energije na dan: 0,86 kWh • Mehanska upravljalna enota

A

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 222 / 212 l • Poraba energije na dan: 0,77 kWh • Mehanska upravljalna enota

Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik - vgradni

A

Energijski razred

•B arva: bel •O dpiranje vrat: Levo/desno •S kupna bruto/neto prostornina: 293 / 284 l •P oraba energije na dan: 0,76 kWh •M ehanska upravljalna enota

RKI 4255 W

Energijski razred

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 191 / 190 l • Poraba energije na dan: 0,63 kWh • Mehanska upravljalna enota Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 145 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 4 steklene police • 2 posodi za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×) ,

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 45 l • Funkcija hitrega zamrzovanja • 1 mrežni predal • 1 prostor z vratci za zamrznjeno hrano • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 122,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 122,5-123 × 55 cm


VGRADNI HLADILNIKI

RBI 41315 Classic Hladilnik z zamrzovalnim predalom - vgradni

A

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 255 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • 5 polic v vratih • Polica za maslo in sir • Posodica za jajca (12×)

RI 41228

Vgradni hladilnik

A+

A

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 301 / 294 l • Poraba energije na dan: 0,85 kWh • Mehanska upravljalna enota

Zamrzovalnik •N eto prostornina zamrzovalnika: 39 l • 1 mrežni predal • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

Classic

A+

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 327 / 326 l • Poraba energije na dan: 0,48 kWh • Mehanska upravljalna enota

RI 56208

Vgradni hladilnik

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 326 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 1 steklena polica • 4 izvlečne steklene police • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • 5 polic v vratih • Polica za maslo in sir • Posodica za jajca (12×)

Classic

RBI 41208 Classic Hladilnik z zamrzovalnim predalom - vgradni

A+

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 199 / 196 l • Poraba energije na dan: 0,42 kWh • Elektronsko upravljanje • Varčevalni programi: Eco

Hladilnik •N eto prostornina hladilnika: 217 l •S amodejno odtaljevanje hladilnika •F unkcija hitrega ohlajevanja živil • 1 steklena polica •3 steklene izvlečne police • 1 steklena deljiva polica •V elika posoda za zelenjavo •3 poličke na vratih •P olica za maslo in sir •P osodica za jajca (12×) Mere (š×v×g): 54 × 122,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 122,5-123 × 55 cm

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 203 / 200 l • Poraba energije na dan: 0,6 kWh • Elektronsko upravljanje Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 183 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 1 steklena polica • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • Velika posoda za zelenjavo • 3 poličke na vratih • Polica za maslo in sir • Posodica za jajca (12×)

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 17 l • Funkcija hitrega zamrzovanja • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 122,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 122,5-123 × 55 cm

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 196 l • Multiflow hlajenje • Samodejno odtaljevanje hladilnika • Funkcija hitrega ohlajevanja živil • 0°C predal Zero‘n‘Fresh (62 l) • 2 izvlečni stekleni polici • 1 steklena deljiva polica • 2 posodi za zelenjavo • Ready‘n‘Serve polica • Posodica za jajca (12×) Mere (š×v×g): 54 × 122,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 122,5-123 × 55 cm

RI 4185 W

Vgradni hladilnik

A

Energijski razred

Exclusive

Energijski razred

Mere (š×v×g): 54 × 177,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 177,5-178 × 55 cm

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 219 / 217 l • Poraba energije na dan: 0,36 kWh • Elektronsko upravljanje • Varčevalni programi: Eco

RI 41325

Vgradni hladilnik

Energijski razred

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 177 / 176 l • Poraba energije na dan: 0,41 kWh • Mehanska upravljalna enota

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 176 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 4 steklene police • Velika posoda za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×) Mere (š×v×g): 54 × 102,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 102,5-103 × 55 cm

65


VGRADNI HLADILNIKI

RBI 4175 W

Hladilnik z zamrzovalnim predalom - vgradni

A

Zamrzovalnik •N eto prostornina zamrzovalnika: 17 l •F unkcija hitrega zamrzovanja • 1 prostor z vratci za zamrznjeno hrano • 1 posodica za led

Hladilnik •N eto prostornina hladilnika: 145 l •S amodejno odtaljevanje hladilnika •4 steklene police •V elika posoda za zelenjavo •2 vložka za jajca (6×)

Mere (š×v×g): 54 × 102,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 102,5-103 × 55 cm

RBI 4145 W

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 145 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 4 steklene police • Velika posoda za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×) Mere (š×v×g): 54 × 87,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 87,5-88 × 55 cm

Vgradni hladilnik

A

Energijski razred

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 114 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 3 steklene police • 2 posodi za zelenjavo • Posodica za jajca (6×)

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 146 / 145 l • Poraba energije na dan: 0,33 kWh • Mehanska upravljalna enota

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 17 l • Prostori z vratci za zamrzovanje globoko zamrznjenih živil: 1 Mere (š×v×g): 54 × 87,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 87,5-88 × 55 cm

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 90 / 88 l • Poraba energije na dan: 0,4 kWh • Mehanska upravljalna enota

RBI 4149 W

Hladilnik z zamrzovalnim predalom - vgradni razred A++ Energijski

Energijski razred

RBI 4095 W

Vgradni hladilnik

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 134 / 131 l • Poraba energije na dan: 0,59 kWh • Mehanska upravljalna enota

Hladilnik z zamrzovalnim predalom - vgradni

A+

Energijski razred

•B arva: bel •O dpiranje vrat: Levo/desno •S kupna bruto/neto prostornina: 163 / 162 l •P oraba energije na dan: 0,62 kWh •M ehanska upravljalna enota

A

RI 4158 W

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 88 l • Ročno odtaljevanje • 1 steklena polica • Posodica za jajca (6×) Mere (š×v×g): 54 × 57,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 57,5-58 × 55 cm

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 134 / 131 l • Poraba energije na dan: 0,372 kWh • Mehanska upravljalna enota Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 114 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 3 steklene police • Velika posoda za zelenjavo • 2 vložka za jajca (6×)

Zamrzovalnik • Neto prostornina zamrzovalnika: 17 l • 1 prostor z vratci za zamrznjeno hrano • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 54 × 87,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 87,5-88 × 55 cm


VGRADNI HLADILNIKI

RBU 6154 W

Vgradni podpultni hladilnik

A

RU 6164 W

Vgradni podpultni hladilnik

A

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 90 / 88 l • Poraba energije na dan: 0,4 kWh • Mehanska upravljalna enota

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 88 l • Ročno odtaljevanje • 1 steklena polica • Posodica za jajca (6×)

RBIU 6134 W

Vgradni podpultni hladilnik

A

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 157 / 156 l • Poraba energije na dan: 0,39 kWh • Mehanska upravljalna enota

Mere (š×v×g): 54 × 57,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 57,5-58 × 55 cm

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 156 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 4 steklene police • Velika posoda za zelenjavo • Posodica za jajca (6×)

Energijski razred

• Barva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 130 / 126 l • Poraba energije na dan: 0,57 kWh • Mehanska upravljalna enota

Mere (š×v×g): 60 × 82 × 60 cm

Hladilnik • Neto prostornina hladilnika: 105 l • Samodejno odtaljevanje hladilnika • 1 steklena polica • 1 polovična steklena polica • Velika posoda za zelenjavo • Posodica za jajca (6×) • Neto prostornina zamrzovalnika: 21 l • 1 prostor z vratci za zamrznjeno hrano • 1 posodica za led Mere (š×v×g): 59,6 × 82 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82-90 × 55 cm

RIU 6154 W

Vgradni podpultni hladilnik

A

FI 4118 W

Vgradna podpultna zamrzovalna omara

A+

Energijski razred

•B arva: bel • Odpiranje vrat: Levo/desno • Skupna bruto/neto prostornina: 144 / 143 l • Poraba energije na dan: 0,38 kWh • Mehanska upravljalna enota

Hladilnik •N eto prostornina hladilnika: 143 l •S amodejno odtaljevanje hladilnika •2 stekleni polici • 1 polovična steklena polica •V elika posoda za zelenjavo •P osodica za jajca (6×) Mere (š×v×g): 59,6 × 82 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82-90 × 55 cm

• • • • • • • • • • • • •

FI 4075 W

Vgradna podpultna zamrzovalna omara

A

Energijski razred

 arva: bel B Zamrzovalna zmogljivost (24h): 11 kg Shranjevalni čas ob motnjah: 15 h Poraba energije na dan: 0,51 kWh Skupna bruto/neto prostornina: 103 / 86 l Mehanska upravljalna enota Nastavitev temperature Ročno odtaljevanje 3 predali za shranjevanje zamrznjenih živil 1 predal za hitro zamrzovanje hrane Hitro zamrzovanje Svetlobni signal za previsoko temperaturo 4 fiksne nogice

Mere (š×v×g): 54 × 87,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 87,5-88 × 55 cm

• • • • • • • • • • • •

Energijski razred

 arva: bel B Zamrzovalna zmogljivost (24h): 4 kg Shranjevalni čas ob motnjah: 16 h Poraba energije na dan: 0,58 kWh Skupna bruto/neto prostornina: 64 / 53 l Mehanska upravljalna enota Nastavitev temperature Ročno odtaljevanje 1 predal za shranjevanje zamrznjenih živil Hitro zamrzovanje Svetlobni signal za previsoko temperaturo 4 fiksne nogice

Mere (š×v×g): 54 × 57,5 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 56-57 × 57,5-58 × 55 cm

67


POMIVALNI STROJI

UČINKOVITO DO BLEŠČEČE Č I S T E P O S O D E


POMIVALNI STROJI

Prednosti in lastnosti Trojna AAA učinkovitost

Razred AAA zagotavlja optimalno energijsko učinkovitost ter učinkovitost pomivanja in sušenja v najvišjem razredu A. V ta razred sodijo le aparati, ki popolnoma izpolnjujejo stroge evropske smernice na področju varčevanja z energijo in posledično ohranjanja našega okolja.

Varčni tudi pri porabi vode

Z novo generacijo pomivalnih strojev predstavljamo izjemno nizko porabo vode! Z občutnim zmanjšanjem porabe vode do kar 41% boste aktivno prispevali k odgovorni rabi naravnih virov. S pomivanjem v varčnem pomivalnem stroju boste zmanjšali porabo vode za kar štirikrat v primerjavi s pomivanjem na roke. *velja pri uporabi programa Eco.

Perfektno sušenje

Gorenjevi modeli zagotavljajo odlično sušenje posode s pomočjo toplote, ki se sprosti po zadnjem izpiranju. Zaradi hitrejšega ohlajevanja notranjosti ohišja v primerjavi s posodo, preostala vlaga kondenzira na notranje stene aparata, odteče na dno in izpari. Rezultat je perfektno posušena posoda. V skladu z evropskimi smernicami sodi po učinku sušenja večina Gorenjevih modelov v razred A.

Izredno tiho delovanje

Nova generacija pomivalnih strojev zajema tudi novo rešitev, ki pomaga dosegati izjemno tiho delovanje. Oblika spodnjega dela kadi s kombinacijo inovativne namestitve komponent usmeri vodo direktno v zbirnik vode in tako ne povzroča dodatnega šuma.

XXL za nove generacije

Posebnost Gorenjeve ponudbe predstavlja integrirani pomivalni stroj, ki se odlično ujema s kuhinjami, kjer je delovna površina ergonomsko prilagojena višjim uporabnikom. S 86 cm višine, ki za 4 cm presega višino običajnih modelov, ponuja dodaten prostor za večji izkoristek prilagodljive notranjosti.

Nova oblika brizgalne ročice

Ergonomsko oblikovana spodnja brizgalna ročica z linearno linijo vodnega curka zagotavlja močnejši in enakovreden vodni curek po celotni ročici.

Zaznava kakovosti vode

Senzor kakovosti vode nadzoruje bistrost vode toliko časa, dokler ni popolnoma čista. S takšnim zaznavanjem bistveno zmanjšuje porabo vode pri manj umazani posodi in hkrati zagotavlja popolnoma čisto posodo.

SmartLook variabilno odpiranje vrat

Zaradi lažje namestitve in boljšega izgleda spodnjega dela aparata, se vrata s pomočjo posebnega tečaja pri odpiranju najprej odmaknejo rahlo navzven in potem do konca odprejo. Večnamenska rešitev olajša vgradnjo pomivalnega stroja, saj cokla pohištva odslej ne bo več potrebno rezati. Pomivalni stroj lahko zahvaljujoč variabilnemu odpiranju vrat preprosto vgradite na višino, ki jo želite. Na ta način je poskrbljeno za estetski videz vaše kuhinje. Nosilec cokla, ki je priložen pomivalnemu stroju omogoča namestitev cokla kuhinje na poljubno globino.

69


POMIVALNI STROJI

Oprema v pomivalnih strojih Notranjost iz nerjaveče pločevine

Celotna notranjost pomivalnih strojev Gorenje je izdelana iz nerjaveče pločevine, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in omogoča enostavno čiščenje stroja.

Skriti grelec

Grelec je v Gorenjevih modelih nameščen na skrito mesto. S tem se zmanjša možnost poškodbe posode, še zlasti plastične. Takšna namestitev grelca varuje uporabnika pred morebitnimi opeklinami in omogoča lažje čiščenje spodnjega dela stroja. Skrita lega grelca pa varuje tudi sam grelec pred poškodbami.

Samočistilni filter

Samodejni sistem čiščenja filtra ima vgrajeno posebno šobo, ki iz filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja Gorenjevih pomivalcev.

Košare po meri

Zgornja in spodnja košara sta prilagodljivi velikostim in oblikam vaše posode. V spodnji košari lahko zložite nosilce za krožnike in tako ustvarite več prostora za pomivanje večjih posod. Zgornjo košaro lahko dvignete in s tem zagotovite prostor za krožnike večjih dimenzij. Posebna prilagoditev v zgornji košari je namenjena pomivanju občutljivih, pecljatih kozarcev. V večji, spodnji košari pa je poskrbljeno tudi za jedilni pribor, ki ga lahko optimalno zložite v zato prilagojeno košarico.

MultiClack sistem

Priročna rešitev za pomivanje večjih loncev, krožnikov ter kozarcev! Gorenjevi pomivalni stroji navdušujejo s tri nivojskim sistemom prilagajanja košar. Dvig košar bo odslej še enostavnejši, saj je sistem nameščen na obeh straneh košare in omogoča lažje rokovanje. Z MultiClack sistemom boste pridobili več prostora za pomivanje posode različnih velikosti.

Nastavek za daljši pribor

Modeli Premium in Exclusive ponujajo priročen nastavek v zgornji košari, ki omogoča ločeno zlaganje daljšega pribora. Na ta način zagotavljajo optimalno izrabo pomivalne površine in preprečujejo zdrs pribora na dno pomivalca med samim procesom pomivanja.

Twist sistem za odličen pomivalni učinek

Zaradi pravokotne oblike pomivalnih strojev širine 45 cm normalna brizgalna ročica ne zajame enakovredno prednjega in zadnjega dela pomivalnega stroja. Inovativna rešitev vključuje posebno izvedbo pomivalne ročice, ki se poleg vrtenja okoli svoje osi giblje tudi vzdolžno od sprednje proti zadnji steni in nazaj. S tem omogoča optimalno razpršenost vode po celotnem pomivalnem stroju. Skupaj z odličnimi pomivalnimi rezultati je tako zagotovljena tudi nizka poraba vode in energije.


POMIVALNI STROJI

SpaceDelux, izjemna prostornost

Priročna tretja košara razširja zmožnost pomivanja na kar 14 pogrinjkov! Vanjo udobno namestite pribor, omogočeno je tudi ločeno zlaganje daljšega pribora ali kavnih skodelic. Takšna razporeditev zagotavlja boljše pomivalne učinke, izjemno enostavno uporabo in optimalno izrabo pomivalne površine.

SpaceComfort

Pomivalni stroji Gorenje zaradi posebne izvedbe spodnje košare omogočajo izjemno prilagodljivost notranjosti. Nosilce za krožnike v spodnji košari zložite in tako pridobite več prostora za pomivanje loncev in kozic različnih velikosti. Posebni utori na košari za pribor omogočajo njeno premikanje in optimalno prilagajanje prostora v spodnji košari. Inovativna rešitev navdušuje z odličnim pomivalnim učinkom za kar 13 pogrinjkov!

Programi pomivanja PROGRAMI POMIVANJA

Opis programa

Nežno pomivanje

Program je namenjen pomivanju takoj po uporabi, še zlasti občutljive posode.

Intenzivno pomivanje

Program za močno umazano posodo in odstranjevanje zasušene umazanije.

Super program

S toplim predpomivanjem je namenjen odstranjevanju zasušenih ostankov hrane in pomivanju zelo umazane posode.

Bio program

Program za pomivanje običajno umazane posode pri temperaturi 55 °C.

Eco program

Program za pomivanje zmerno umazane posode takoj po uporabi pri temperaturi 50 °C.

Hitri intenzivni program

Intenzivno pomije posodo do 30% hitreje, kot običajni intenzivni programi.

Hitri program

Pomivanje konča brez sušenja, kar omogoča hitro uporabo posode.

Namakanje

Program preprečuje zasuševanje umazane posode v primeru, ko uporabnik posode ne pomije takoj po uporabi.

Izplakovanje in sušenje

Program namenjen osvežitvi posode po daljšem obdobju neuporabe.

AVTO PROGRAM

Program za samodejno zaznavanje količine naložene posode in njeno stopnjo umazanosti.

71


POMIVALNI STROJI

Funkcije pomivanja Speedwash

Pri malo umazani posodi lahko preprosto razpolovite čas pomivanja s pritiskom na gumb za pospešeno pomivanje - SpeedWash. Program za pospešeno pomivanje SpeedWash samodejno prilagodi temperaturo in nivo vode ter zagotovi optimalno čiščenje in sušenje v najkrajšem možnem času. Na razpolago je pri programih Intensive, Auto, Bio in A-10%.

Prednastavitev pričetka pomivanja

Nekateri pomivalni stroji Gorenje ponujajo možnost prednastavitve pričetka pomivanja tudi do 24 ur. S pomivanjem v času cenejše tarife električne energije vam ta funkcija omogoča dodatne prihranke.

3v1

S pritiskom na tipko 3v1 pomivalni stroj zazna, da boste uporabili detergent v obliki večkomponentnih tabletk. Tako bo stroj prilagodil proces pomivanja ter zagotovil najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.

Polovično pomivanje

Za pomivanje manjše količine posode, lahko uporabite možnost ''razporejeno polovično polnjenje''. Posodo razporedite v obe košari in dozirno posodico napolnite z manj detergenta kot pri polnem stroju, s to možnostjo prihranite vodo in električno energijo.

Funkcija HIGIENA

Funkcija Higiena zagotavlja dodatno izplakovanje s hladno vodo, ki mu sledi podaljšano pomivanje z vročo vodo na 70°C, kar povzroči efekt sterilizacije. Funkcija Higiena uniči 99,9% bakterij. Zasnovan je posebej za družine z majhnimi otroci, katerim je potrebno zagotoviti visoko raven higiene na otroških krožnikih in stekleničkah.

Sistemi zaščite

AquaStop - varnostni sistem v primeru izlitja vode

Pomivalni stroj lahko brez strahu pred poplavo pustite delovati tudi ponoči ali v času vaše odsotnosti. V primeru izlitja vode varnostni sitem AquaStop avtomatsko prepreči nadaljnji dovod vode, istočasno pa črpalka izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. AquaStop deluje skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Popolni AquaStop

Funkcija Popolni Aquastop pomeni popolno zaščito pred razlitjem vode. Sistem preprečuje, da bi v primeru poka dovodne cevi ali odpovedi katere od komponent na dnu stroja prišlo do izliva vode. Prav tako ta sistem ščiti tudi pred prelivom vode in poplavo. V Gorenju popolnoma zaupamo v brezhibno delovanje sistema AquaSTOP, zato vam skozi celotno življenjsko dobo pomivalnega stroja v primeru izlitja vode zagotavljamo povrnitev vseh stroškov, nastalih zaradi izlitja.


POMIVALNI STROJI

TOP APARAT GV 65324 XV Space DELUX

Smart LOOK

Multi CLACK

Super SILENT+

2x Avto PROGRAM

Funkcija HIGIENA

Priročna tretja košara razširja možnost pomivanja na kar 14 pogrinjkov! Vanjo udobno namestite pribor, omogočeno je tudi ločeno zlaganje daljšega pribora ali kavnih skodelic.

Vrata se s pomočjo posebnega tečaja pri odpiranju najprej odmaknejo rahlo navzven in potem do konca odprejo. Večnamenska rešitev olajša vgradnjo pomivalnega stroja, saj cokla pohištva odslej ne bo več potrebno rezati. Nosilec cokla, ki je priložen pomivalnemu stroju omogoča namestitev cokla kuhinje na poljubno globino. Priročna rešitev za pomivanje večjih loncev, krožnikov ter kozarcev! Gorenjevi pomivalni stroji navdušujejo s tri nivojskim sistemom prilagajanja košar. Dvig košar bo odslej še enostavnejši, saj je sistem nameščen na obeh straneh košare in omogoča lažje rokovanje. Oblika spodnjega dela kadi s kombinacijo inovativne namestitve komponent usmeri vodo direktno v zbirnik vode in tako ne povzroča dodatnega šuma.

Pri pomivalnih strojih z vgrajeno inovativno UseLogic® senzorsko tehnologijo ni več potrebno nastavljanje programov pomivanja, saj stroj samodejno zazna količino naložene posode in njeno stopnjo umazanosti. Najsodobnejši modeli ponujajo dvojni avtomatski program, ki glede na vrsto posode ponuja pomivanje v dveh različnih temperaturnih območjih (krhko steklo ali fini porcelan na nižji in ostala, neobčutljiva posoda, na višji temperaturi). Funkcija Higiena zagotavlja dodatno izplakovanje s hladno vodo, ki mu sledi podaljšano pomivanje z vročo vodo na 70°C, kar povzroči efekt sterilizacije. Funkcija Higiena uniči 99,9% bakterij.

GV 65324 XV Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

A

•D esign: Ohišje iz nerjavne pločevine • Informacijski prikazovalnik • 14 pogrinjkov • 9 programov: Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program ECO; Hitri intenzivni program; Hitri program; Program Higiena; Program namakanja; Funkcija Speedwash (dodatni 4 programi pomivanja); Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 38, 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 24h • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • SmartLook variabilno odpiranje vrat • Inox kad • Polovično pomivanje • MultiClack sistem za optimalno polnjenje • Nastavek za daljši pribor

Premium

Učinek sušenja

•N astavljiva zgornja košara •S paceDelux - tretja košara •S paceComfort - zložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 44 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm

73


86 cm

POMIVALNI STROJI

GV 64324 XV Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine • Informacijski prikazovalnik • 12 pogrinjkov • 10 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program ECO; Hitri intenzivni program; Hitri program; Program Higiena; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 38, 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 24h • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

A

Energijski razred

A

Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 44 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm

Učinek pomivanja

•D esign: Ohišje iz nerjavne pločevine • 1 3 pogrinjkov • 1 0 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program ECO; Hitri intenzivni program; Hitri program; Program Higiena; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje •P omivalne temperature: 38, 45, 55, 65, 70 °C •U poraba tablete 3 v 1 •Z akasnitev začetka pomivanja do 9 ur •Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • SmartLook variabilno odpiranje vrat

Učinek sušenja

• SmartLook variabilno odpiranje vrat • Inox kad • Polovično pomivanje • MultiClack sistem za optimalno polnjenje • Nastavljiva zgornja košara • Zložljiva držala za krožnike v spodnji košari • Popolna Aquastop zaščita

GV 63324 XV Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Premium

A

Exclusive Učinek sušenja

• Inox kad •P olovično pomivanje •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavljiva zgornja košara •S paceComfort - zložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 44 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm

GV 63424 Exclusive Popolnoma vgradni pomivalni stroj XXL

A

Energijski razred

A

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine • 12 pogrinjkov • 5 programov: Avtomatski program; Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 9 ur • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

Učinek pomivanja

A

• Inox kad •P olovično pomivanje •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 47 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 85,8 × 57 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 86 × 57,5 cm

GV 63324 X

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine • 12 pogrinjkov • 10 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program ECO ; Hitri intenzivni program; Hitri program; Program Higiena; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 38, 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 9 ur • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

Učinek sušenja

Učinek pomivanja

A

Exclusive Učinek sušenja

• Inox kad •P olovično pomivanje •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 46 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm


POMIVALNI STROJI

GV 62324 X

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine

A

Exclusive Učinek sušenja

• Inox kad • MultiClack sistem za optimalno polnjenje • Nastavljiva zgornja košara • Popolna Aquastop zaščita

• 12 pogrinjkov • 5 programov: Avtomatski program; Program Super; Pogram BIO; Hitri intenzivni program; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 38, 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 9 ur • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 48 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm

GI 64324 W Vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

•D esign: Ohišje iz nerjavne pločevine •B arva čelne plošče: bela • Informacijski prikazovalnik • 1 2 pogrinjkov • 1 0 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program ECO ; Hitri intenzivni program; Program Higiena; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje •P omivalne temperature: 70, 65, 55, 45, 38 °C •U poraba tablete 3 v 1 •Z akasnitev začetka pomivanja do 12 ur

GI 64324 X Vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine • Barva čelne plošče: inox

A

Učinek sušenja

•Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Inox kad •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita

• Informacijski prikazovalnik • 12 pogrinjkov • 10 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Program Super; Pogram BIO; Program ECO ; Hitri intenzivni program; Program Higiena; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 70, 65, 55, 45, 38 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 12 ur

Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 47 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 57 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm

GI 64224 AA

Vgradni pomivalni stroj

Učinek pomivanja

A

Učinek sušenja

•Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Inox kad •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 47 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 57 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 57,5 cm

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Design: Čelna plošča v barvi aluminija • 12 pogrinjkov • 5 programov: Program steklo; Program Super; Pogram BIO; Hitri program; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 70, 65, 55, 45 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 3/6/9 ur • Svetlobni indikator zaključka pomivanja • Signalna lučka: Izbrani program

A

Učinek sušenja

• Inox kad •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 49 dB(A) Mere (š×v×g): 59,8 × 81,8 × 57 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 60 × 82 × 58 cm

75


POMIVALNI STROJI

45 cm

45 cm

GV 53321

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine • 10 pogrinjkov • 5 programov: Avtomatski program; Intenzivno pomivanje; Program ECO; Hitri intenzivni program; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 9 ur • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

A

Premium Učinek sušenja

• Inox kad • Nastavljiva zgornja košara • Zložljiva držala za krožnike v spodnji košari • Popolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,01 kWh Poraba vode: 13 l Raven hrupa (max.): 46 dB(A) Mere (š×v×g): 44,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 45 × 82 × 57 cm

45 cm

GV 53221

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

•D esign: Ohišje iz nerjavne pločevine • 1 0 pogrinjkov •5 programov: Intenzivno pomivanje; Program ECO; Hitri intenzivni program; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje •P omivalne temperature: 45, 50, 65, 70 °C •U poraba tablete 3 v 1 •Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

Učinek pomivanja

A

Premium Učinek sušenja

• Inox kad • Nastavljiva zgornja košara • Zložljiva držala za krožnike v spodnji košari • Popolna Aquastop zaščita oraba energije za normalni P program: 1,01 kWh Poraba vode: 13 l Raven hrupa (max.): 48 dB(A) Mere (š×v×g): 44,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 45 × 82 × 57 cm

GV 53223 Popolnoma vgradni pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

• Design: Ohišje iz nerjavne pločevine • 10 pogrinjkov • 5 programov: Intenzivno pomivanje; Program ECO; Hitri intenzivni program; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 45, 55, 65, 70 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 3/6/9 ur • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja

Učinek pomivanja

A

Premium Učinek sušenja

• Inox kad •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,01 kWh Poraba vode: 13 l Raven hrupa (max.): 48 dB(A) Mere (š×v×g): 44,8 × 81,8 × 54,5 cm Mere vgradne odprtine (š×v×g): 45 × 82 × 57 cm


POMIVALNI STROJI

GS 65324 W Prostostoječi pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Barva: Bela • Število košar: 3 • Informacijski prikazovalnik • 14 pogrinjkov • 10 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Program BIO; Program ECO; Hitri intenzivni program; Hitri program; Program Higiena; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 70, 65, 55, 45 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 12h • Svetlobni indikator zaključka pomivanja

GS 63324 W Prostostoječi pomivalni stroj

A

Učinek sušenja

•P okazatelj soli za mehčanje vode; Pokazatelj sredstva za sijaj • Inox kad • Sistem zgornje košare: MultiClack •N astavek za daljši pribor •N astavljiva zgornja košara SpaceDelux - tretja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 48 dB(A) Mere (š×v×g): 60 × 85 × 60 cm

A

Energijski razred

A

• Barva: Bela • Informacijski prikazovalnik • 12 pogrinjkov • 10 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Pogram BIO; Program ECO ; Hitri intenzivni program; Hitri program; Program Higiena; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 70, 65, 55, 45 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 12h • Svetlobni indikator zaključka pomivanja

Učinek pomivanja

A

Učinek sušenja

• Inox kad •P olovično pomivanje •M ultiClack sistem za optimalno polnjenje •N astavek za daljši pribor •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita oraba energije za normalni P program: 1,05 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 48 dB(A) Mere (š×v×g): 60 × 85 × 60 cm

Dobavljivo v prvem četrtletju 2011!

GS 63211 BW

GS 63211 BXC Prostostoječi pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

•D esig: Inox vrata – varna pred prstnimi odtisi, Ohišje iz nerjavne pločevine • Informacijski prikazovalnik • 12 pogrinjkov •6 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Intenzivno pomivanje; Program ECO; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje •P omivalne temperature: 60, 50, 45, 40 °C •U poraba tablete 3 v 1 •Z akasnitev začetka pomivanja do 24h

Učinek pomivanja

Prostostoječi pomivalni stroj

A

Učinek sušenja

•Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Inox kad •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita oraba energije za normalni P program: 1,05 kWh Poraba vode: 16 l Raven hrupa (max.): 49 dB(A) Mere (š×v×g): 60 × 85 × 58 cm

A

Energijski razred

A

• Barva: Bela • Informacijski prikazovalnik • 12 pogrinjkov • 6 programov pomivanja: Nežno pomivanje; Intenzivno pomivanje; Program ECO; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 60, 50, 45, 40 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 24h

Učinek pomivanja

A

Učinek sušenja

•Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Inox kad •N astavljiva zgornja košara •Z ložljiva držala za krožnike v spodnji košari •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,05 kWh Poraba vode: 16 l Raven hrupa (max.): 49 dB(A) Mere (š×v×g): 60 × 85 × 58 cm

77


POMIVALNI STROJI

45 cm

45 cm

GS 53211 BXC Prostostoječi pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Design: Inox vrata – varna pred prstnimi odtisi, Ohišje iz nerjavne pločevine • Informacijski prikazovalnik • 8 pogrinjkov • 5 programov: Nežno pomivanje; Intenzivno pomivanje; Program ECO; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 40, 45, 50, 60 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 24h

Premium

A

Učinek sušenja

• Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Inox kad • Nastavljiva zgornja košara • Popolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 0,74 kWh Poraba vode: 13 l Raven hrupa (max.): 49 dB(A) Mere (š×v×g): 45 × 85 × 58 cm

45 cm

GS 53324 W Prostostoječi pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

• Barva: Bel • Informacijski prikazovalnik • 10 pogrinjkov • 8 programov: Avtomatski program; Nežno pomivanje; Intenzivno pomivanje; Program ECO; Hitri program; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 45, 55, 65, 70 °C • Zakasnitev začetka pomivanja do 12h • Zvočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Servisna diagnostika

Učinek pomivanja

A

Učinek sušenja

• Pokazatelj soli za mehčanje vode; Pokazatelj sredstva za sijaj • Inox kad • Polovično pomivanje • Nastavljiva zgornja košara • Zložljiva držala za krožnike v spodnji košari • Popolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 1,01 kWh Poraba vode: 12 l Raven hrupa (max.): 48 dB(A) Mere (š×v×g): 44,8 × 84,8 × 60 cm Dobavljivo v prvem četrtletju 2011!

GS 53211 BW Prostostoječi pomivalni stroj

A

Energijski razred

A

Učinek pomivanja

• Barva: Bela • Informacijski prikazovalnik • 8 pogrinjkov • 5 programov: Nežno pomivanje; Program steklo; Intenzivno pomivanje; Program ECO ; Program namakanja; Izplakovanje in sušenje • Pomivalne temperature: 40, 45, 50, 60 °C • Uporaba tablete 3 v 1 • Zakasnitev začetka pomivanja do 24h

Premium

A

Učinek sušenja

•Z vočni in svetlobni indikator zaključka pomivanja • Inox kad •N astavljiva zgornja košara •P opolna Aquastop zaščita Poraba energije za normalni program: 0,74 kWh Poraba vode: 13 l Raven hrupa (max.): 49 dB(A) Mere (š×v×g): 45 × 85 × 58 cm


POMIVALNI STROJI

DFG 2072 P2

Dekorativna plošča za pomivalni stroj

DPP-ORA-E Dekorativna plošča za pomivalni stroj

DPP-ORA-W Dekorativna plošča za pomivalni stroj

• Steklo in brušen aluminij • Kovinski ročaj • Brušen aluminij

• Steklena čelna plošča • Kovinski ročaj • Česan aluminij

• Steklena čelna plošča • Kovinski ročaj esan aluminij •Č

Mere (š×v×g): 59,6 × 71,7 × 5 cm Neto masa aparata: 6,9 kg

Mere (š×v×g): 59,6 × 71,7 × 5,5 cm Neto masa aparata: 8,1 kg

Mere (š×v×g): 59,6 × 71,7 × 5,5 cm Neto masa aparata: 8,1 kg

DFD 72 SYB Dekorativna plošča za pomivalni stroj

DFD 72 SYW Dekorativna plošča za pomivalni stroj

DFD 72 PAX Dekorativna plošča za pomivalni stroj

• Steklena čelna plošča • Kovinsko - plastični ročaj • Inox barva ročaja

• Steklena čelna plošča • Kovinsko - plastični ročaj • Inox barva ročaja

• Steklo in brušen aluminij • Kovinsko - plastični ročaj • Inox barva ročaja

Mere (š×v×g): 59,6 × 71,7 × 6 cm Neto masa aparata: 8 kg

Mere (š×v×g): 59,6 × 71,7 × 6 cm Neto masa aparata: 8 kg

Mere (š×v×g): 59,6 × 71,7 × 6 cm Neto masa aparata: 8 kg

79


VGRADNE MERE

BOC 6322 AX

BOC 5322 AX

BOP...

BO...

BOP-ORA-E

B 2000 P2


VGRADNE MERE

BWD 1102 AX

CFA 9100 E

ITP 640 AC

IT 641 KR

EIT 2600 P2

IT 641 ORA/ IT 641 ORA-W

IT 6 SYB / IT 6 SYW

IT 1141 AC

81


VGRADNE MERE

IT 951 AC

IT 742 AXC

IT 642 AC

IT 641 AC / IT 641 ASC

IT 606 AC

IT 606 AX

IT 603 ASC

ITG 623 ASC

ICT 620 AC


VGRADNE MERE

ICT 620 ASC

ECT 680 ORA

ECT 880 AC

ECT 780 AC

ECS 680 AC / ECT 680 AX / ECT 680 AC

ECT 650 AC

ECT 610 AX

ECT 6 SYW / ECT 6 SYW / ECT 640 ASC

ECT 610 ASC

83


VGRADNE MERE

GMS 2700 P2

GT 76 AB1

GT 640 AB

GC 630 AC

GC 620 AC

G 6N5 AX

K 6N3 BX

K 6N3 AX / K 6N3 AB / K 6N3 AW

K 6N2 AX / K 6N2 AW


VGRADNE MERE

E 6N1 AX

IT 320 AC

ECT 330 AC

EC 300 E

EC 310 AC

GC 340 AC

GCW 340 AC

G 34 AX

EM 300 E

85


VGRADNE MERE

DTS 9515 E

IDKG 9715 E

IDR 4545 E

IDR 4545 X

IDR 501 E

IDR 401 E

ID 2000 P2


VGRADNE MERE

IDT 9545 E

IDKG 9545 E

DQGA 65 KR

DK 2000 P2

DKG 552-ORA-S / DKG 552 ORA-W

DVG 8545 AX

DT 9 SYB / DT 9 SYW

DT 6 SYB / DT 6 SYW

87


VGRADNE MERE

DT 9545 E

DT 6545 E

DKG 9715 E

DKG 9545 E

DKG 6545 E

DKG 9335 E

DKG 6335 E

DTG 9335 E

DTG 6335 E


VGRADNE MERE

DT 9345 E

DT 6345 E

DK 9315 X

DK 6315 X

DFG 602 ORA-S

DL 610 SR

DF 6135 X

DF 6116 E

DF 6115 E

89


VGRADNE MERE

DU 6345 W / DU 6345 E

DU 6115 EC / DU 6115 W

DU 6115 SR / DU 6115 B

DU 511 E / DU 511 W


VGRADNE MERE

ŠKARJASTI TEČAJ Hladilno-zamrzovalni aparati s škarjastim tečajem – vrata kuhinjskega elementa ne potrebujejo svojega tečaja. Lesena vrata so pritrjena na vrata aparata s pomočjo kovinskega veznega elementa. Za zagotovitev nosilnosti obojih vrat, je tečaj na vratih aparata robusten in prenese precejšnjo težo /45 kg/.

NRKI 55288 / NRKI ORA-E / NRKI 52288 / NRKI 51288

RKI 55298 / RKI 52299 / RKI 52298 / RKI 51298

min 550 min 50

A

540 560-570

1220+A+B

1225-1230

B

545

RI 56208

min 200 cm2

RBIU 6134 W / RIU 6154 W

RKI 5294 W

91


VGRADNE MERE

DRSNI TEČAJ Hladilno-zamrzovalni aparati z drsnim tečajem – kuhinjski element ima svoj lasten tečaj in vrata kuhinjskega elementa imajo svojega. Obojna vrata so pritrjena skupaj s pomočjo drsnika.

RKI 4255 W

RFI 4275 W

RFI 4208 W

RBI 41315 / RI 41325

RI 41228

RBI 41208


VGRADNE MERE

RI 4184 W

RBI 4175 W

RI 4158 W

RBI 4149 W

RBI 4145 W

RBI 4095 W

FI 4118 W

FI 4075 W

93


VGRADNE MERE

GV 65324 XV / GV 64324 XV / GV 63324 XV / GV 63324 X / GV 62324 X

GV 63424

GV 53321 / GV 53223 / GV 53221

GI 64324 X / GI 64324 W / GI 64224 AA


VGRADNE MERE

DFP 2000 P2

DFG 2072 P2

DPM ORA-E / DPM ORA-W

DPP ORA-E / DPP ORA-W

DFM 46 PAX

DFD 72 PAX / DFD 72 SYB / DFD 72 SYW

95


SERVISNA MREŽA GORENJE

Enotna tel. št. servisa 03 899 7000 SE Koper Tomažičev trg 2 6000 Koper servis.kp@gorenje.si

SE Maribor Kardeljeva 63 2000 Maribor servis.mb@gorenje.si

SE Novo mesto Jerebova 19 8000 Novo mesto servis.nm@gorenje.si

SE Kranj Trg Prešernove brigade 10 4000 Kranj servis.kr@gorenje.si

SE Murska Sobota Ulica Staneta Rozmana 9 9000 Murska Sobota servis.ms@gorenje.si

SE Trbovlje Trg svobode 20 1420 Trbovlje servis.tr@gorenje.si

SE Ljubljana Brnčičeva 39 1231 Ljubljana - Črnuče servis.lj@gorenje.si

SE Nova Gorica IX. Korpusa 96 5205 Solkan servis.ng@gorenje.si

SE Velenje Partizanska 12 3503 Velenje servis.ve@gorenje.si

Gorenje Slovenija Gorenje GTI d.o.o. Brnčičeva 39, 1000 Ljubljana Slovenija Tel.: 01 366 85 00 Faks: 01 366 85 80 www.gorenje.si

Realizirano: Gorenje marketing; januar 2011

Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v katalogu.

Gorenje vgradni aparati 2011  

Gorenje vgradni aparati 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you