Page 1

KÖKSAPPARATER Collection 2013/2014

Tillgängliga endast hos specialiserade partners, i utvalda köksstudior.


3

PLUS. PULS. Köket är ett koncept som är grundat på klara förbättringsprinciper. Köksapparater är dess plus. Gorenje+. PLUS är en symbol för exklusiva nyheter för att uppfylla dina mest krävande kriterier. Kosta på dig konceptet med plus som ger ditt liv en bra puls. Förvänta dig mer. Kräv PLUS.


PLUS QUALITY SERVICE Du har 12 månaders garanti samt 24 månaders reklamationsrätt från den dag som du köper en Gorenje+ produkt. Vid samtidigt köp av 4 eller fler Gorenje+ produkter får du dessutom G5 Quality. Detta är din garanti för att produkterna uppfyller en god kvalitet och är en service vi vill ge till dig som kund. G5 Quality innebär att du får en ytterligare 36 månaders reklamationsrätt på reservdelar. Dvs. den dag du köper minst 4 Gorenje+ produkter har du totalt 60 månaders reklamationsrätt på reservdelar.


6

KONCEPT MED PLUS

8

UGNAR

30

KOMPAKTA APPARATER

44

HÄLLAR

70

SPISKÅPOR

86

KYLSKÅP/FRYSSKÅP

102 118

DISKMASKINER OM GORENJE


ETT KONCEPT MED PLUS FÖR ATT GE DITT LIV EN BRA PULS PLUS URVAL

Rikligt urval och perfekt harmoni av apparater De exklusiva produkterna från Gorenje+ baseras på ett omfattande koncept av användarerfarenhet och design och kombinerar ett brett utbud av överlägsna tillagnings- och kylningsprodukter och diskmaskiner. Ditt val är alltid individuellt, men i köket får du alltid en harmonisk helhet.

PLUS TEKNIK

Bättre tillagningsresultat tack vare spjutspetsinnovationer Produkterna från Gorenje+ har många avancerade tekniska egenskaper, även globala innovationer. Gorenje+ är först med att erbjuda ugnar med unik elektronisk programmeringsmodul iChef+ med en stor TFT-färgdisplay där du kan välja funktionerna enkelt genom att föra fingret över skärmen. Induktionshällar från Gorenje+ har Multizone+ - kokzoner som kan kopplas ihop till större värmeområden och

de kan anpassas till kärl av särskilda former och storlekar. Energieffektiv LED+-belysning i kyl-/frysskåp går bortom respekt för miljön då den belyser flera praktiska egenskaper. XL-diskmaskin modell Gorenje+ med förvånansvärt rymlig Settings+-interiör är den första i världen som erbjuder diskning av så många som 17 uppsättningar på samma gång! Du kan lita på toppmodern teknik i apparater från Gorenje+ för att få bättre resultat med tillagnings- och kylningsprodukter och diskmaskiner.

PLUS DESIGN

Design för i dag och i morgon, för olika köksinredningsstilar Matchande produkter kan man hitta för alla kök. Men den perfekt harmoniska designen på produkterna från Gorenje+ smälter sömlöst in med praktiskt taget vilken inredning som helst. Vare sig du älskar samtida minimalism eller söker efter tidigare former kommer du att bli lika hänförd över samma produkter. Så kraftfull är den smarta och avsiktli-

ga, samtida designen som inte strävar efter att ”ta över” köket, utan framhäva det med utvalda gedigna material och eleganta linjer.

PLUS ENKELHET

Enkel användning, rimligt pris och strömlinjeformad installation Varje köp är kanske lika svårt eller lika enkelt. Hur enkelt det verkligen är blir dock uppenbart när produkten väl levereras, installeras och används. Produkter från Gorenje+ är konstruerade för att vara användarvänliga: från inköp till installation och daglig användning. De är enkla att montera in – utan komplicerade arbetsmoment. Leveransen är pålitlig. Enkel användning och lång livslängd garanteras!


KONCEPT MED PLUS

PLUS ANSVAR

PLUS LIV

Du kommer att märka att produkter från Gorenje+ uppfyller och överskrider de allra strängaste miljöförväntningarna och standarderna med mycket låg el- och vattenförbrukning. På smaken märker du att de håller maten färsk längre. Omsorg för miljön ligger överst på listan över prioriteter i Gorenjegruppens utvecklingsstrategi. Miljöskyddsarbetet inkluderar hela livscykeln för en produkt: från planering, via tillverkning och användning, till bortskaffande och hantering när produkten är uttjänt.

Köksprodukter från Gorenje+ är konstruerade med djupgående medvetenhet om och förståelse för kraven i den moderna livsstilen. De tillverkas för ambitiösa människor som lever livet till fullo både på jobbet och i hemmet och som begär allt de förtjänar. I det snabba stadstempot upprättar Gorenje+ en skyddande atmosfär av förtrolighet och pålitlighet genom att utnyttja det bästa som är känt i dag och välja vad som ska behålla charmen i framtiden!

Hänsyn till miljön

PLUS EXKLUSIVITET

Exklusivt erbjudande för riktiga konnässörer Nya Gorenje+-köksprodukter, som riktar sig till sanna experter, är tillgängliga enbart hos utvalda köksspecialister som vet hur man hittar den rätta kombinationen som överensstämmer med din livsstil och ger rummet en utsökt prägel.

Ta kontroll över den dynamiska vardagen

PLUS GARANTI

Bevis på tillförlitligt överlägsen kvalitet Alla bra apparater har garanti. Exklusiva apparater från Gorenje+ har en superstandardgaranti! Eftersom vi vet hur apparaterna är konstruerade och tillverkade garanterar vi många års funktionssäkerhet.

PLUS SERVICE

Vi lever upp till förtroendet Ett stort nätverk kundtjänstavdelningar med behöriga och högst deltagande servicetekniker finns där för dig för att säkerställa att alla garantilöften hålls.

PLUS URSPRUNG “Made in Gorenje”

Inbyggnadsprodukterna från Gorenje+ är ett resultat av teamwork från ett nätverk av erfarna Gorenjeexperter som är bekanta med de teknologiska trenderna och använder dem för att utveckla användarvänliga lösningar. De främjar designidén med en tydlig målsättning. De är medvetna om samtida livsstilstrender. De är hjärtat i utvecklingen hos Gorenje-gruppen. Den smarta kombinationen av teknik, överlägsen design, omsorg för miljön och stort värde för användare som Gorenje-produkter inbegriper har i över sex decennier gång på gång höjt ribban för kvalitetsstandarder och användarförväntningar för europeiska tillverkare.

7


UGNAR

UGNAR iChef+

Global revolution genom unik touch-kontroll, belönad med Red Dot Design Award 2011 i kategorin produktdesign och två Plus X Awards. Plus för större välbehag med professionella effekter – genom logisk touch-kontroll via färgikoner! Gorenje+ erbjuder de första ugnarna med unik elektronisk programmeringsmodul med en stor färgdisplay där du kan välja funktionerna enkelt genom att föra fingret över skärmen. Den komplicerade innovationen omsätts till enkel användning och mycket tilltalande form. Det blir ett rent nöje att använda ugnen, med de bästa erfarenheterna som konsumtionselektronikprodukter erbjuder. Det här är en revolution som använder den kraftfullaste datorstyrningen av i dag för att uppnå utmärkta resultat för både nybörjare och experter. Enkel, logisk, innovativ. Plus för tillagnings- och gourménöjen!

9


Huvudmeny

Touch by touch– vidröra kontroll med fingret. Slide by slide – föra fingret över fingertouchkontroll Plus för snabb åtkomst till önskat innehåll! Till en början visas tid och datum på displayen. När du vidrör displayen som skyddas av glasskärmen visas huvudmenyn där du kan ställa in tid och datum samt språk – du kan välja mellan 30 alternativ. I huvudmenyn kan du även komma åt tillagningsprogrammenyn: SIMPLEbake, AUTObake, PRObake, STEPbake, MYbake och EXTRA.


UGNAR

11

SIMPLEbake

AUTObake

När alternativet SIMPLEbake väljs visas 9 foton på den interaktiva färgdisplayen. Dessa foton representerar 9 kategorier av rätter som oftast tillagas i ugnen. Välj kategorin av rätt som du vill tillaga. Det förinställda programmet innehåller redan inställningarna för valet av ungsfunktion, nivån som bakplåten eller ugnsgaller ska sättas in på och tidslängden för programmet (förutsätter en standardmängd). Programmet justerar automatiskt till din inmatning av uppskattad vikt, val av färdigtillagningsnivå och eventuellt tidsinställningen för slutförande av rätten. iChef+ kommunicerar varje enkelt steg som ska utföras, och när maten är klar önskas du bara smaklig måltid.

iChef+ innehåller redan förinställda, optimala inställningar för 65 rätter i 10 kategorier. Inställningarna är anpassade till mängden, önskad färdigtillagningsnivå och eventuellt tidsinställningen för slutförande. Välj kategorin av rätter (t.ex. kött, grönsaker, bakverk etc.), välj rätten från kategorin och tryck på START. Programmet frågar efter ungefärlig mängd, önskad färdigtillagningsnivå och tiden du vill ha maten klar. Alla andra inställningar görs automatiskt och programmet levererar pålitliga och välsmakande resultat vid den tid som du har angett.

Plus för den enklaste vägen till din favoriträtt på den tid du vill!

Plus för ett rikligt urval av 65 förinställda rätter!


PRObake

STEPbake

Med PRObake får kockarna all den kreativa frihet som de önskar, och samtidigt förs pålitligheten och noggrannheten i tillagningsprocedurerna till en ny nivå. Vill du använda endast några värmare, ställa in temperaturen exakt, etc.? Inga problem! Du kan använda ugnen på det vanliga sättet som du är van vid. Med den innovativa displayen får du fler valmöjligheter. Tillaga i flera steg: Med det revolutionerande nya delprogrammet STEPbake, en unik och patenterad funktion, kan du ställa in upp till 3 olika steg med olika, helt anpassade inställningar! Detta är riktigt nyskapande inom enkel förinställning.

Inställningarna som används i kombination med dina egna PRObake-val behöver inte ändras under tillagningsproceduren; du kan snarare definiera dem i förväg! Du kan t.ex. börja med låg temperatur, sedan gå upp till hög och avsluta med medium; du kanske vill ha igång alla värmare i början, men endast den övre därefter; du kanske vill att inställningarna ska ändras i särskilda tidsintervall – det är upp till dig. Med det innovativa, patentskyddade systemet kan du ställa in upp till 3 efterföljande kombinationer av uppvärmningssystem, temperatur och tidslängd – på ett enkelt sätt. Inställningarna som för närvarande är verksamma i ugnen visas alltid.

Plus för experter som vill ha total kontroll!

Plus för tillagning i noggrant definierade steg!


UGNAR

13

MYbake

EXTRA

Med programmet MYbake kan du välja förinställda recept och spara dina egna kombinationer för att ha ett tillagningsbibliotek med inställningar för upp till 120 rätter. Minnesprogrammet erbjuder 10 matkategorier (t.ex. kött, fisk och skaldjur, grönsaker, bröd etc.), och 12 rätter och kombinationer för deras tillagning i varje kategori. Du kan spara dina favoriträtter från programmet AUTObake, eller så kan du spara önskade rätter för vilka du har skapat din egen favoritprocedur genom användning av funktionerna PRObake och STEPbake. Pålitlig, automatisk upprepning av proceduren är därför alltid tillgänglig, bara genom en enkel beröring!

EXTRA-urval möjliggör automatisk justering av temperaturen för din valda uppgift, t.ex. snabb förvärmning med funktionen Preheat+, varmhållning av maten med Warming+, uppvärmning av tallrikarna före servering med Serving+, etc. Det finns även praktiska temperaturförinställningar för upptining av frysta livsmedel med funktionen Defrost+. EXTRA-urvalen innehåller också inställningar för köttermometern (Probe+) och enkel rengöring med enbart vatten (Cleaning+).

Plus för att återskapa dina mest lyckade kombinationer!

Plus för rätt hjälp när som helst – vid rätt temperatur!


Shape+

Utformade för jämn tillagning Plus för anmärkningsvärt jämn tillagning! Ugnar från Gorenje+ har innovativ form i ugnsutrymmet: taket är bågformigt och sidoväggarna är rundade eller konvexa. Sådan form, i kombination med korrekt placerade värmare, tillåter fördelning av varm luft genom hela ugnen på effektivast möjliga sätt. Luftcirkulation i ugnar från Gorenje+ imiterar principerna hos de gamla vedeldade ugnarna och gör rätterna saftiga och knapriga på samma gång. Brödet får en knaprig skorpa medan mitten förblir mjuk. Många rätter smakar helt enkelt bättre än i andra ugnar!


UGNAR

15

Space+

Size+

Grill+

Plus för även de största festrätterna! Ugnsutrymmets design gör att ugnar från Gorenje+ tillhör de rymligaste på marknaden, och du kan enkelt ugnsteka en kalkon på 7 kg eller andra mycket stora matstycken. Trots storleken är ugnarna från Gorenje+ bland de mest energieffektiva på marknaden. Formen kombineras nämligen alltid med anmärkningsvärd teknik!

Plus för fler bakplåtar och fler läckerheter på samma gång! Med ugnar från Gorenje+ kan du tillaga mer åt gången, inte bara på grund av jämn luftcirkulation på alla nivåer, utan också på grund av bredden på 46 cm som erbjuder 15 % större tillagningsyta än i standardversionerna. Innovativa lösningar i ugnsutrymmet och överlägsen teknik ger bättre användning av ugnsbredden. Du kan således tillaga mer på en enda bakplåt och tillaga på flera plåtar åt gången på olika höjdnivåer.

Plus för den fullkomligt rätta bryningen – och absolut säkerhet! Stora och små infravärmare sitter i det infällda ugnstaket, säkert placerade där de är svåra att nå och vidröra, för att förbättra säkerheten. Det är mindre risk att du bränner dig när du ska sätta in och ta ut maten. Värmare är placerade på flera nivåer för att fördela värmen jämnt i ugnen efter behov, och resultaten blir därför utmärkta. På vissa ugnsmodeller går det även att sänka den övre värmaren för att lättare komma åt den för rengöring, när så behövs.

Verkligen rymligt ugnsutrymme

Avsevärt större tillagningsyta

Effektiv placering av värmare på olika höjdnivåer


UGNAR: ANDRA PLUS Defrost+ Plus för upptining utan droppar av vatten eller fett! Lägg den frusna maten på ugnsgallret mitt i ugnen. Bakplåt, placerad en nivå längre ner, fångar upp droppande vätska.

placerade värmare. Med minst 30 % snabbare förvärmning tillagar du pizzor, sockerkaka och andra rätter mycket effektivare i en förvärmd ugn. Ett ljud och en ljussignal indikerar att den önskade temperaturen har nåtts.

Probe Cleaning

+

Plus för enkel rengöring med endast vatten! Alla Gorenje+-ugnsmodeller erbjuder den enkla Cleaning+ -funktionen. Häll en halvliter vatten i bakplåten och värm på 70 °C i en halvtimme. Fuktigheten som uppstår mjukar upp smutsen på ugnsutrymmets väggar. Efter denna process torkar du helt enkelt bort resterna med en mjuk trasa. Rengöringseffekten är utmärkt! Eftersom inga rengöringsmedel behövs är denna metod dessutom miljövänlig.

Elektroniska tidur med touchkontroll Plus för tydlig information om tillagningsprocessen! När tillagningstid och temperatur ställs in med touch-kontrolldisplayen kan tillagningen övervakas hela vägen på moderna elektroniska tidur med sensorer. När tillagningen är klar avger klockan en ljudsignal. Ytan på det innovativa elektroniska tiduret är helt slät, vilket gör den lätt att rengöra.

Preheat+ Plus för snabb förvärmning! 200 °C på endast 6 minuter! När du beslutar dig för att tillaga maten i ugnen behöver du inte vänta längre på rätt temperatur. Gorenje+ugnen når den på några minuter. Detta möjliggörs av ugnsutrymmets särskilda bågform och samtidig användning av smart

+

Plus för att genomsteka köttet precis som du vill ha det! Utvalda ugnsmodeller från Gorenje+ har en matlagningstermometer – en särskild sensor för att kontrollera köttets tillagningsnivå. Tryck in termometern i köttet och ställ in önskad temperatur. En indikator på ugnens kontrollpanel informerar dig när köttet har nått den önskade temperaturen. Nu blir steken alltid precis så som du vill ha den!

Level

+

Plus för fler bakverk i en enda omgång! I ugnar från Gorenje+ kan tre höjdnivåer användas samtidigt, utan att man behöver oroa sig för olika resultat. Fläkten på ugnsutrymmets bakre vägg fördelar värmen jämnt och snabbt i ugnen. Mycket effektiv cirkulation av varmluft leder till överlägsna resultat och sparar tid och el.

medan de kan installeras som tillval senare på vissa modeller.

Tray+ Plus för rikliga festmåltider! Djup bakplåt med sidor på 5 cm är ett utmärkt redskap för att baka bröd eller tillaga lasagne, moussaka och liknande rätter. Högre sidoväggar förhindrar att fettet stänker på ugnsutrymmets väggar och bränner fast på dem. Plåten har emaljbeläggning av hög kvalitet för enkel rengöring.

Warming+ Plus för att hålla rätt temperatur på tillagad mat! Temperaturen kan ställas in mellan 30 och 95 °C för att säkerställa att maten håller rätt temperatur under upp till två timmar. Maten behåller sin smak och arom och håller sig varm för att serveras senare. Funktionen är mycket praktisk när du bereder en festmåltid med flera rätter, eftersom behovet av att perfekt tajma in slutförandet av varje rätt försvinner.

Cooling+ Plus för svala ytterväggar på ugnen! Ett mycket effektivt kylsystem säkerställer att temperaturen på ugnens ytterväggar är mycket svalare, både under tillagning och efter. En särskild fläkt i kåpan driver fram luften för att blanda den med sval luft från omgivningen. Luften som är kyld cirkulerar då precis under apparatens ytterväggar. När tillagningen är klar fortsätter kylsystemet att vara igång tills ytterväggarnas temperatur sjunker till 60 °C, vilket registreras av en särskild värmesensor. Cooling+ kyler ner ugnens sidoväggar och lucka så att du kan vara säker!

Thermodoor+ Plus för säkerhet och energieffektivitet! Ugnar från Gorenje+ har utmärkt isolering av ugnsluckan. Utvalda modeller har värmereflekterande tredubbla glas medan ugnarna med pyrolysfunktionen till och med är försedda med fyralagersluckor. Utvalda isoleringsmaterial i kombination med en särskild reflekterande film på glaset förbättrar ugnens prestanda och minskar elförbrukningen. Luckan är alltid sval och säker att vidröra på utsidan.

Serving+ Teleskopskenor, helt eller 3/4utdragbara Plus för säkerhet och klarhet! Ugnar från Gorenje+ är utrustade med teleskopskenor som kan dras ut helt eller till 3/4 längd. Dessa skenor gör det mycket lättare att sätta in bakplåtarna i ugnen. Möjligheten att dra ut bakplåten förbättrar säkerheten och ger perfekt kontroll under tillagningsprocessen och efter den. Risken att man bränner sig minskar dessutom avsevärt. Dessa skenor är standardutrustning för de flesta modeller,

Plus för servering av maten på professionellt uppvärmda tallrikar! Med funktionen Serving+ kan du värma upp tallrikarna i ugnen på en temperatur mellan 30 och 80 °C. Hemmalagad mat kan därmed serveras som på de bästa restaurangerna. Uppvärmda tallrikar håller soppan varm och säkrar smaken i grönsaker och kött.

View+ Plus för tydlig insyn i det rymliga ugnsutrymmet! Det större och bättre utformade ugnsutrymmet på ugnar från Gorenje+ kräver motsvarande belysning. Utvalda modeller har dubbelbelysning med smart lamplayout för att belysa även de mest avlägsna hörnen. Kontroll över tillagningsprocessen garanteras.


UGNAR

Jämn och slät ugnslucka Plus för enkel rengöring! Ugnsluckan kan lätt tas av och har inga spår eller kanter där orenheter kan ansamlas. Tack vare denna utformning kan du hålla luckan ren genom att helt enkelt torka av den.

Emalj av hög kvalitet i ugnar och på bakplåtarna Plus för miljön och utmärkta tillagningsresultat! Ugnsytrymmet i ugnar från Gorenje+ har en särskild högkvalitativ emajlbeläggning som minskar elförbrukningen, förbättrar värmefördelningen i ugnen och gör rengöringen mycket lättare. Yta som är belagd med sådan emalj reflekterar värmen tillbaka i ugnsutrymmet, och därmed minskar elförbrukningen och dina tillagningsresultat blir bättre. Emaljytan är dessutom mycket jämn, vilket förhindrar att fettet fastnar eller bränner fast på ugnsväggarna.

Uttagbara skyddsplåtar Plus för enkel och riktigt effektiv rengöring! På ugnsutrymmets vänstra och högra sida sitter skyddsplåtar belagda med emalj av hög kvalitet. I kombination med den katalytiska bakre väggen gör plåtarna det enkelt att hålla rent i ugnen. Plåtarna kan lätt tas ut och är diskmaskinssäkra. Den jämna emaljytan gör det svårare för fett att bränna fast på dem.

pyrolytiska emaljen som används som beläggning i ugnsutrymmet, på bakplåtarna och trådskenorna. Ugnsluckan har temperaturbeständigt fyralagersglas som, i kombination med överlägsen isolering, förhindrar överhettning av ytterväggen. Under den pyrolytiska rengöringen värms ugnen upp till ca 500 °C. När temperaturen når 250 °C låses luckan för säkerhet. Hög temperatur i kombination med innovativ användning av värmare och smart system med fläktframdriven luftcirkulation förbränner praktiskt taget alla orenheter. En särskild katalysator i ugnens övre del eliminerar automatiskt all rök och lukt som uppstår under rengöring. Efter processen har smutsrester reducerats till aska. När luckan låses upp automatiskt 30 minuter efter rengöringsprogrammets slut, torkar du helt enkelt bort resterna med en fuktig trasa – det är allt! Ugnen är helt ren.

Energieffektivitet Plus för besparingar! Ugnar från Gorenje tillhör de högsta energiklasserna. Den nya generationen ugnar använder så mycket som 25 % mindre el jämfört med tidigare standardmodeller. Ugnarna, samt andra apparater från Gorenje+, är tillverkade av återvinningsbara material; 90 % av ugnsdelarna är tillverkade av miljövänliga material!

+

Gentle close system De flesta ugnar från Gorenje har ett innovativt Gentle close system. Även om du stänger ugnsluckan snabbt eller tappar taget om den, kommer den att stängas tyst och mjukt. +

Pyrolyse

+

Plus för fulländningen med automatisk rengöring! Den pyrolytiska rengöringsfunktionen i toppugnsmodeller från Gorenje+ är anmärkningsvärt effektiv, säker och praktisk. Ugnsredskapen kan vara kvar i ugnen under den pyrolytiska rengöringen, tack vare den högtemperaturbeständiga,

Switch+ Plus för säkerhet när ugnsluckan öppnas – även när fläktvärmare är påslagna! Med konventionella ugnar är det risk för att man utsätts för varmluft som störtar ut när ugnsluckan öppnas. Ugnar från Gorenje+ har ett säkerhetssystem som omedelbart stänger av fläkten och värmare när luckan öppnas medan ugnen är igång. När luckan stängs igen återställs alla inställningar – fläkten och värmarna arbetar på samma sätt som innan luckan öppnades. Detta möjliggörs av en smart brytare som är installerad på ugnsluckan. Ännu större säkerhet för dig!

Värmeelement Ugnsbelysning

Nedre och övre värmare

Nedre värmare

Cirkulerande värmare

Upptining Nedre värmare med cirkulerande värmare och fläkt

Touch+ Plus för elektronisk reglering via touch-display på endast tre steg! När du har slagit på ugnen genom att helt enkelt vidröra symbolen, väljer du önskad rätt och bekräftar valet genom att trycka på symbolen »Start«. Förinställda program väljer automatiskt kombinationen av värmare, temperatur och tillagningstid. Eleganta symboler ger tydlighet och enkel användning. Ugnen kan givetvis fortfarande användas på konventionellt sätt: med dina egna inställningar för temperatur, tidslängd, användning av köttermometer Probe+ och val av värmare som ska användas. Du kan spara dina personliga inställningar för att hämta dem nästa gång med en enkel beröring. Patenterad elektronisk modul har dessutom barnlås som förhindrar okontrollerad användning av ugnen och skyddar mot material- och personskada.

Övre och nedre värmare och fläkt

Nedre värmare och fläkt

Liten infraröd värmare

Infraröd värmare

Infraröd värmare och fläkt

Övre värmare

Funktion för professionell service Serving+

Funktion för varmhållning av rätter Warming+

Funktion för snabb förvärmning Preheat+

17


Produktsortiment: ugnar

GP 896 B

GP 872 B

GP 852 B

Inbyggnadsugn - Pyrolys

Inbyggnadsugn - Pyrolys

Inbyggnadsugn - Pyrolys

GP 896 X

GP 872 X

GP 852 X

Inbyggnadsugn - Pyrolys

Inbyggnadsugn - Pyrolys

Inbyggnadsugn - Pyrolys


UGNAR

GO 896 B

GO 876 B

GO 854 B

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

GO 896 X

GO 876 X

GO 854 X

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

19


Produktsortiment: ugnar

GO 834 B

GO 532 B

GO 312 B

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

GO 834 X

GO 532 X

GO 312 X

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn


UGNAR

GP 896 B

Kr. 16.995,-

Inbyggnadsugn - Pyrolys

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfritt stål + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

349526

+ Glas Thermodoor+ + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + iChef+ - Touch display

GP 896 X Indbygningsovn – Pyrolyse

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

+ Utdragbara skenor i 3 nivåer, + Funktion för snabb uppvärmning Preheat+ + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level+ + Lätt löstagbart ugnsluckan

+ Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Kr. 16.995,349525

+ Glas Thermodoor+ + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+

+ Barnsäkerhet Lock+

Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + iChef+ - Touch display

+ Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara

+ Funktion för snabb uppvärmning Preheat+ + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

+ Bakning på flera nivåer Level+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GP 896 B/X

21


GP 872 B

Kr. 14.495,-

Inbyggnadsugn - Pyrolys

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

316266

+ Glas Thermodoor+ + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + DirecTOUCH display

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Funktion för snabb uppvärmning

Preheat+ + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

+ Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GP 872 X

Kr. 14.495,-

Inbyggnadsugn - Pyrolys

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

+ Funktion för snabb uppvärmning Preheat+

+ Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+

+ Funktion för professionell servering

316263

+ Glas Thermodoor+ + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+

+ Barnsäkerhet Lock+

Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + DirecTOUCH display

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GP 872 B/X


UGNAR

GP 852 B

Kr. 11.495,-

Inbyggnadsugn - Pyrolys

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

+ Funktion för snabb uppvärmning Preheat+

316258

+ Glas Thermodoor+ + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + Display med finger touch och stektermometer

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GP 852 X

Kr. 11.495,-

Inbyggnadsugn - Pyrolys

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

+ Funktion för snabb uppvärmning Preheat+

316237

+ Glas Thermodoor+ + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+

+ Barnsäkerhet Lock+

Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + Display med finger touch och stektermometer

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GP 852 B/X

23


GO 896 B

Kr. 14.995,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall

+ Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

321204

+ Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + iChef+ - Touch display

GO 896 X Inbyggnadsugn

+ Funktion för snabb uppvärmning

Preheat+ + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas

+ Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

316236

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+

+ Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

+ Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk

+ Barnsäkerhet Lock+

temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

värmefläkten när du öppnar Switch+

Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + iChef+ - Touch display

+ Utdragbara skenor i 3 nivåer,

+ Utdragbara skenor i 3 nivåer,

fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan

Kr. 14.995,-

fullständig utdragbara

+ Funktion för snabb uppvärmning Preheat+

+ Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas

+ Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GO 896 B/X


UGNAR

GO 876 B

Kr. 11.995,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfritt stål + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

316235

+ Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + DirecTOUCH display

GO 876 X Inbyggnadsugn

+ Funktion för snabb uppvärmning

Preheat+ + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas

+ Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

316233

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+

+ Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

+ Färg på kontrollpanelen: Rostfritt stål + Ugns funktions typ: Mekanisk

+ Barnsäkerhet Lock+

temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

+ Utdragbara skenor i 3 nivåer,

fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan

Kr. 11.995,-

värmefläkten när du öppnar Switch+

Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + DirecTOUCH display

+ Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara

+ Funktion för snabb uppvärmning Preheat+

+ Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming+ + Funktion för professionell servering

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas

+ Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GO 876 B/X

25


GO 854 B

Kr. 9.995,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

315596

+ Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + Display med finger touch och stektermometer

+ 3/4 utdragbara skenor + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan

+ Funktion för snabb uppvärmning

+ Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas

Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Preheat+

GO 854 X

Kr. 9.995,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

315595

+ Dörrkontakt för att avbryta

värmefläkten när du öppnar Switch+

+ Barnsäkerhet Lock+

Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe+ + Display med finger touch och stektermometer

+ 3/4 utdragbara skenor + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan

+ Funktion för snabb uppvärmning

+ Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme

Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Preheat+

GO 854 B/X


UGNAR

GO 834 B

Kr. 8.795,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk

+ Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

315594

Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch

+ Utdragbara skenor i 2 nivåer + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt

GO 834 X Inbyggnadsugn

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock+

Kr. 8.795,315593

Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch

+ Utdragbara skenor i 2 nivåer + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

+ Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock+

GO 834 B/X

27


GO 532 B

Kr. 7.495,-

GO 532 X

Kr. 7.495,-

Inbyggnadsugn

428468

Inbyggnadsugn

315592

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk

+ Ugn typ: Ugn med fläkt + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

+ Cool Door, triple glass (CD, T <60K) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock+

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Ugn med fläkt + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kWh (Varmluft), 0,87 kWh (traditionell)

+ Cool Door, triple glass (CD, T <60K) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock+

Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GO 532 B/X


UGNAR

GO 312 B

Kr. 5.995,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk

+ Ugn typ: Traditionell ugn + Effektiv ugnsvolym: 70 l + Energiförbrukning: 0,87 kWh (traditionell)

315591

Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

+ Ultrasval lucka (UCD) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock+

GO 312 X

Kr. 5.995,-

Inbyggnadsugn

+ Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo+ + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Traditionell ugn + Effektiv ugnsvolym: 70 l + Energiförbrukning: 0,87 kWh (traditionell)

+ Ultrasval lucka (UCD) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock+

315580

Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller

+ Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level+ + AquaClean Cleaning+ + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kW + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

GO 312 B/X

29


KOMPAKTA APPARATER

KOMPAKTA APPARATER Compact+

Mer harmoni, större bekvämlighet Plus för enkla nöjen och stor tjusning! Ångugnar, utvalda mikrovågsugnar och kaffemaskiner från Gorenje+ lyfter din köksupplevelse; du lyxen att snabbt tillaga din favoriträtt eller njuta av den perfekt bryggda koppen kaffe. Produkterna ger dessutom en prägel av status. Kompakta inbyggnadsprodukterna från Gorenje+ lyser med sina moderna kvalitetsmaterial och både form och funktion som gör många uppgifter mycket lättare. De ser dessutom fantastiska ut utan att ta över stilen i ditt kök!

31


Ångugn

För en nyttig måltid Plus för vitaminer och näringsämnen som bevaras i maten! Ångugnen från Gorenje+ är ännu ett praktiskt tillskott för att liva upp köket. Den är lätt att använda och du kan välja och kombinera de tillagningsprocesser som verkligen bidrar till en hälsosam diet. Ångkokning går långt för att tillhandahålla kvalitet och balanserade måltider varje dag. Maten bevarar hela smaken och färgen samt mineraler.


KOMPAKTA APPARATER

33

Inbyggd kaffemaskin

Kombinerade mikrovågsugnar

Plus för skräddarsytt kaffe – närhelst du önskar! På utsidan har apparaten de smidiga konturer som är kännetecknade för hela Gorenje+-utbudet. Insidan erbjuder intelligenta lösningar som enkelt uppnår professionella resultat. Kaffemaskinen regleras via en LCD-display. Välj mellan fem olika kaffesmaker: från mycket mild till extra stark. Använd malet kaffe eller rostade bönor, och ställ in grovheten på kaffekvarnen från nio nivåer. Spara dina favoritinställningar, och nästa gång är de tillgängliga med en enkel knappberöring. Konnässörer kommer att uppskatta valmöjligheten att ställa in bryggningstemperaturen samt munstycket för skumning av mjölken för en ordentlig cappuccino. Specialprogram för automatisk rengöring och andra avancerade funktioner gör rengöring och underhåll till en barnlek.

Plus för fler tillagningsmetoder i en enda kompakt apparat! Kombinerade mikrovågsugnar med utseende som harmoniskt matchar alla andra apparater från Gorenje+ tillåter både konventionell tillagning och användning av mikrovågor. Kombination av konvektion och mikrovågor ger ännu snabbare tillagning av valda delikatesser. Plus för tempo i den moderna livsstilen!

Helautomatisk

Oumbärliga för personer i farten


KOMPAKTA APPARATER: ANDRA PLUS ÅNGUGN Energiklass A Plus för ekonomisk användning av energi! Ångugnen från Gorenje+ tillhör energiklassen ”A”. I denna klass ingår endast apparater som helt uppfyller de stränga europeiska direktiven för ekonomisk användning av energi och minimal påverkan på miljön.

Elektroniskt tidur Plus för enkel funktion! Använd knapparna för att ställa in tillagningstiden och temperaturen för maten. Välj mellan många förinställningar eller ställ in temperaturen och tillagningstiden själv. Ett pipande ljud avges när maten är klar.

Tillagning Steam

+

Plus för en hälsosam diet! Tillagning med ånga bevarar näringsämnena, vitaminerna och proteinerna i maten. Maten blir aldrig överkokt och den bevarar färgen, safterna och smaken. Ånga som kommer in i ugnen från en särskild vattenvärmare fördelas jämnt i ugnsutrymmet genom ett innovativt försörjningssystem. Ångflödet regleras automatiskt i enlighet med det förinställda tillagningsprogrammet. Om du så önskar kan du själv reglera mängden ånga för varje rätt.

Funktioner och egenskaper 8 plus för många fler val! Med åtta värmeelement kan du tillaga en mängd rätter utöver de som anges i programmet. Följande funktioner ger det perfekta resultatet: • Tillagning Steam+ - konventionell ångkokning bevarar näringsämnena och vitaminerna. • Fish+ - värmeelement för tillförlitlig tillagning av fisk. • Fragile+ - tillagningsprocess anpassad för känslig mat; extra alternativ för tillagning av frukt- och grönsaksrätter.

•M  elt+ - reglerad smältning eller återuppvärmning av känslig mat för vidare användning (choklad, smör) eller direkt njutning (frukt).

KAFFEMASKIN

•D  efrost+ - tinar långsamt upp frysta livsmedel utan tillagning; två värmeelement tillhandahålls för känslig mat (fisk, frukt, grönsaker) och normal mat.

Det är mycket enkelt att välja rätt smakintensitet och mängden kaffe! Först väljer du om du vill använda malet kaffe eller kaffebönor – och du kan också ställa in malgraden – och sedan kan kaffemaskinen brygga ett mycket milt, milt, normalt, starkt eller mycket starkt kaffe. Fem olika smaker bygger på automatiskt definierad mängd kaffe som apparaten fastställer när du trycker på en knapp. Du kan även välja mellan kort, medium och lungo (lång). Dessutom kan två koppar bryggas samtidigt. För plus nöje – delat med en speciell person!

Belysning Plus för klarhet! Med finurligt utformad belysning har du kontroll över tillagningsprocessen från början till slut.

Bakplåtar och galler Plus för riklig utrustning! Ångugnen levereras med standardtillbehör: två bakplåtar, ett trådgaller och extra vattenbehållare. En djup bakplåt har en perforerad botten och extra bakplåt och trådgaller är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet. Med dessa tillbehör kan du tillaga mat på flera nivåer samtidigt och utan att tillsätta vatten. Alla tillbehör är diskmaskinssäkra.

Interiör av rostfritt stål Plus för längre livslängd! Precis som bakplåtarna och trådhyllan är hela ugnsutrymmet i ångugnen från Gorenje+ tillverkat av kraftigt, rostfritt stål av hög kvalitet.

Lock+ Plus för säkerhet och kontrollerad användning! Inställningarna för ångugnen från Gorenje+ kan enkelt låsas för att förhindra okontrollerad användning eller att de oavsiktligt ändras. Ugnen blir då säker för nyfikna barn.

Choice

+

Färskmalet Plus för rätt mängd kaffe med malgrad i 7 nivåer! Färskmalet kaffe bevarar hela aromen. Utifrån den valda smakintensiteten och mängden kaffe maler apparaten automatiskt rätt mängd kaffebönor för att erbjuda den ultimata smaken. Om du så önskar kan du även använda förmalet kaffe efter smak. Kaffet förvaras i en lättåtkomlig behållare med teleskopskenor som gör att den enkelt kan dras ut från kåpan. Använt kaffe pressas till små skivor som förvaras i en annan behållare. När den är full visas ett meddelande på displayen. Displayen varnar också när kaffet börjar ta slut och överskottsvattenbehållaren visar att den är nära att vara full via en röd flytande indikator.

Rätt mängd Plus för rätt smak! Mängderna vatten och kaffe för din dryck är förinställda; de kan dock lätt ändras för att passa din smak. Välj hur du vill att kaffemaskinen ska brygga: kort, normal kopp eller lungo. Hitta rätt smakintensitet och spara mängden kaffe som används i apparatens minne, för att hämta inställningen nästa gång genom att bara trycka på en knapp. Ändringar och justeringar kan göras när som helst.

Professionell Plus för konnässörer! Om du är bekant med detaljerna för kaffebryggning kan du instruera exakt vad kaffemaskinen ska göra. Apparaten häller varmt vatten över kaffet och utvinner aromen och bevarar den genuina smaken. Varmvattentemperaturen kan justeras i menyn. Välj mellan hög, medium eller låg för att uppnå önskat resultat!

Cream+ Plus för skummad mjölk – för en latte eller cappuccino! Apparaten är försedd med en ångpip som är avsedd att skumma mjölk. Som tillval kan en andra pip installeras för att fördela varmvatten. Skummad mjölk och varmvatten på precis rätt temperatur för din kopp te ger utmärkt service direkt i hemmet.

Anticalc+ Plus för en alltid ren och perfekt fungerande kaffemaskin! En automatisk rengöringscykel aktiveras varje gång som apparaten slås på eller stängs av för att tvätta bort kafferester från matningsmunstyckena. Ingen extra rengöring behövs och munstyckena blir aldrig tilltäppta. Beroende på vattenhårdheten kan kalkfläckar samlas i maskinen; oroa dig inte, avkalkning sker automatiskt också. Emellanåt informeras du på displayen om att det kan vara dags att köra avkalkningsprocessen. Tryck helt enkelt på en knapp och maskinen gör resten. Sådana funktioner gör verkligen denna apparat enkel att underhålla. Alla avtagbara delar är också diskmaskinssäkra.

KOMPAKTA OCH KOMBINERADE MIKROVÅGSUGNAR Elektronisk reglering Plus för tillförlitlighet och automatiska program! Enkel elektronisk reglering på alla


KOMPAKTA APPARATER

kompakta ugnar från Gorenje+ ger mycket exakta inställningar av tid och tillagningslägen. Automatiska program för pizza, kyckling, uppvärmning av drycker etc. har utformats för att fastställa de bästa inställningarna automatiskt, baserat på informationen om ungefärlig vikt. Toppmodellerna har ännu en specialfunktion: automatiska program med sensorteknik. Du gör alla val enkelt genom att använda en tydlig digital kontrollpanel.

Lock+ Plus för låsta inställningar! Kompakta kombinerade mikrovågsugnar erbjuder en särskild Lock+-funktion för att man ska kunna spärra alla inställningar och förhindra oavsiktlig eller okontrollerad användning av ugnen. Apparaterna är därmed säkra, så att barn inte kan manipulera dem.

Auto

+

Plus för enkel tillagning av dina favoriträtter! Många modeller erbjuder automatiska förinställda program för pålitlig och effektiv tillagning av utvalda delikatesser. Välj typen av mat och ange vikten, och ugnen justerar automatiskt effekten och tiden för tillagningsprocessen.

Display+ Plus för fullständig kontroll över tillagningsprocessen! Displayen imponerar med både en tjusig look och anmärkningsvärd effektivitet genom att informera dig om allt du behöver veta om ugnen. Du kan övervaka vad som händer i ugnen och nedräkningstiduret håller dig informerad om hur mycket tid som återstår tills maten är klar.

Defrost+ Plus för jämn och snabb upptining! Slumpmässiga sekvenser av mikrovågs-energipulsering säkerställer att maten tinas upp snabbare och att upptiningen

är helt jämn även vid kärnan av ett stort stycke mat. Sådan mikrovågsanvändning tillåter dessutom jämnare tillagning.

Steel+ Plus för bättre tillagningsresultat och längre livslängd! Interiören i de kompakta mikrovågsugnarna från Gorenje+ är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet som tillåter ännu bättre cirkulation av mikrovågor i ugnen. Utformningen av ugnsutrymmet ger hållbarhet som gör att du kan njuta av överlägsna tillagningsresultat i många år.

KOMBINERAT FLERSYSTEM MIKROVÅGSUGN Mikrovågor i kombination med konvektionsuppvärmning och grillning Inbyggda, kombinerade mikrovågsugnar har alla fördelar med mikrovågor, konvektionsuppvärmning och grillning. Detta innovativa upplägg ger bästa resultat när alla plus används i kombination! Mikrovågor som kan justeras i fem nivåer påskyndar tillagningen; konvektionsuppvärmning med varmluft ger en flott yta. Kombination av grillning och konvektion är det perfekta valet för större stycken av vitt kött; med kombination av grillning och mikrovågor kan du snabbt tillaga mindre köttstycken, pizzor och många andra rätter. Konvektion kan även användas utan mikrovågor – för konventionell tillagning med endast varmluft.

Grill+ Plus för knaprig och gyllenbrun skorpa! Med den kompakta flersystemmikrovågsugnen uppnår du lätt effekterna som man tidigare trodde var omöjliga: Funktionen Grill+ tillåter den rätta kombinationen av konvektionsuppvärmning

med varmluft och samtidig grillning som är perfekt för bryning.

Konvektion Plus för konventionell tillagning med varmluft! Ugnen kan värmas upp på samma sätt som konventionella elugnar. Sensorer tillåter uppvärmning till önskad nivå i området från 50 till 200 °C; fläkten bakom värmaren driver fram varmluften i ugnsutrymmet. Tillaga med konvektion eller kombinera med Grill+ för snabba och enkla resultat även när du tillagar ett komplicerat mästerverk.

Automatiska funktioner och program Plus för optimalt anpassade tillagningsprocedurer! I enlighet med egenskaperna hos maten du ska göra en delikat rätt av väljer du rätt förinställt program, anger typen av mat och vikten på maten och låter ugnen sköta resten. Resultaten är utmärkta och tillförlitliga. Välj mellan följande alternativ: •D  efrost+ - Funktion för automatisk upptining av fryst mat används i enlighet med typen av mat och vikten på den. Ange om du ska tina upp grönsaker, fisk, fågel, kött, bröd eller en färdigrätt, skriv in den ungefärliga vikten och programmet väljer automatiskt den optimala upptiningstiden. • Heating+ - Automatisk återuppvärmningsfunktion som använder mikrovågor för att värma upp färdigrätter. Mycket praktisk för uppvärmning av lasagne, potatisgratäng, pajer och andra rätter från kylen. •P  izza+ - Två förinställda program för automatisk tillagning av din favoriträtt. Kombination av mikrovågor och grillning ger utmärkta resultat oavsett om du tillagar fryst pizza eller lagar en färsk pizza.

• Preheat+ - Använd förvärmningsfunktionen för att snabbt värma upp ugnen till önskad temperatur. Denna funktion värmer upp ugnen i max. 10 minuter med en fast temperatur på 200 °C; förvärmningstiden kan även förkortas. • Circulating+ - Tillagning med cirkulerande varmluft ger perfekt jämn tillagning, vare sig du tillagar på en, två eller t.o.m. tre nivåer! • Bottom+ - Ugnsbakning med nedre värmare är särskilt praktisk för saftiga pajer, sockerkakor och jäsande deg av alla slag. •P  ulse+ - Pulserande mikrovågsfunktion möjliggör konventionell tillagning på önskad temperatur i området mellan 50 °C och 250 °C; temperaturen kan ställas in i steg om 10 °C. •H  old+ - Praktisk funktion för att behålla matens temperatur när tillagningsprocessen är klar. Funktionen aktiveras automatiskt 2 minuter efter att tillagningen är klar och den förblir aktiv i 15 minuter. Två långa pipande ljud indikerar att funktionen har aktiverats; tre pipande ljud indikerar att funktionen har avaktiverats.

VÄRMELÅDA Plus för varma tallrikar och professionell servering! Gorenje+ kompakta apparater kan kompletteras med en inbyggd värmelåda. Den kan monteras under en ångugn, en kaffemaskin eller en kombinerad mikrovågsugn, i ett utrymme som är avsett för en ugn med standardmått. Lådan kan användas för att värma upp tallrikar och serveringsfat för att hålla maten varm längre.

35


Produktsortiment: kompakta apparater

GCS 131 B

GCM 832 B

GCM 334 B

GCM 131 B

Ångugn

Kombiugn - inbyggnad

Kombiugn - inbyggnad

Mikrovågsugn - inbyggnad

GCS 131 X

GCM 832 X

GCM 334 X

GCM 131 X

Ångugn

Kombiugn - inbyggnad

Kombiugn - inbyggnad

Mikrovågsugn - inbyggnad


KOMPAKTA APPARATER

GCC 134 B

GWD 118 B

Kaffe- och espressocenter

V채rmel책da

GCC 134 X

GWD 118 X

Kaffe- och espressocenter

V채rmel책da

37


GCS 131 B

Kr. 11.995,-

Ångugn

320812

+ Materialet i kontrollpanelen: Mattsvart

Tillbehör + Djub emaljerad bakplåt + Ugnsgaller + 1 perforerad bricka + Vattenbehållarens: 1,2 l

+ Elektronisk timer + LED display

+ Märkeffekt: 1770 W

metall + Material på ugnsutrymmet: Steel+ + Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiska handtag och knappar

+ Konventionell ånga kokning Steam+ + Kokning av fisk Fish+ + Kontrollerad smältning eller återupphettning Melt+ + Kokning anpassad för en delikat upplevelse Fragile+ + Defrost+

+ Barnsäkerhet Lock+

GCS 131 X

Kr. 11.995,-

Ångugn

+ Materialet i kontrollpanelen: Rostfri + Material på ugnsutrymmet: Steel+ + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiska handtag och knappar + Elektronisk timer + LED display

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

320826

Tillbehör + Djub emaljerad bakplåt + Ugnsgaller + 1 perforerad bricka + Vattenbehållarens: 1,2 l

+ Märkeffekt: 1770 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

+ Konventionell ånga kokning Steam+ + Kokning av fisk Fish+ + Kontrollerad smältning eller återupphettning Melt+

+ Kokning anpassad för en delikat upplevelse Fragile+

+ Defrost+

+ Barnsäkerhet Lock+

GCS 131 B/X


KOMPAKTA APPARATER

GCM 832 B

Kr. 12.995,-

Kombiugn - inbyggnad

+ Materialet/färg av panelen: Mattsvart metall + Ergonomiska handtag och knappar + Material på ugnsutrymmet: Emalj

+ Effektlägen: 10 + Power

Mikroeffekt: 1000 W Grill: 1750 W Varmluft: 1750 W

+ Elektronisk + LED display + Förinställda program: 10

320804

+ Hålla temperaturen hos maten Hold+ + Förvärma Preheat+ + Funktion pizza+ + Förinställda program Auto+ + Automatisk upphettning Heating+ + Barnsäkerhet Lock

+

Standard tillbehör + Ugnsgaller + Glaslångpanna + Emaljerad bakplåt

+ Märkeffekt: 3400 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

GCM 832 X

Kr. 12.995,-

Kombiugn - inbyggnad

+ Materialet/färg av panelen: Rostfri + Ergonomiska handtag och knappar + Material på ugnsutrymmet: Emalj + Effektlägen: 10 + Power

Mikroeffekt: 1000 W Grill: 1750 W Varmluft: 1750 W

+ Elektronisk + LED display + Förinställda program: 10

320806

+ Hålla temperaturen hos maten Hold+ + Förvärma Preheat+ + Funktion pizza+ + Förinställda program Auto+ + Automatisk upphettning Heating+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Ugnsgaller + Glaslångpanna + Emaljerad bakplåt

+ Märkeffekt: 3400 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

GCM 832 B/X

39


GCM 334 B

Kr. 11.295,-

Kombiugn - inbyggnad

320798

+ Materialet/färg av panelen: Mattsvart

+ Hålla temperaturen hos maten Hold+ + Funktion pizza+ + Förinställda program Auto+ + Automatisk upphettning Heating+

+ Effektlägen: 10 + Power

+ Barnsäkerhet Lock+

metall + Ergonomiska handtag och knappar + Material på ugnsutrymmet: Emalj

Mikroeffekt: 1000 W Grill: 1750 W Varmluft: 1750 W

+ Elektronisk + LED display + Förinställda program: 10

Standard tillbehör + Automatisk roterande tallrik för jämn uppvärmning + Tallrikdiameter: 36 cm + Ugnsgaller + Glaslångpanna

GCM 334 X

Kr. 11.295,-

Kombiugn - inbyggnad

+ Materialet/färg av panelen: Rostfri + Ergonomiska handtag och knappar + Material på ugnsutrymmet: Emalj + Effektlägen: 10 + Power

Mikroeffekt: 1000 W Grill: 1750 W Varmluft: 1750 W

+ Elektronisk + LED display + Förinställda program: 10

320802

+ Hålla temperaturen hos maten Hold+ + Funktion pizza+ + Förinställda program Auto+ + Automatisk upphettning Heating+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Automatisk roterande tallrik för jämn uppvärmning + Tallrikdiameter: 36 cm + Ugnsgaller + Glaslångpanna

+ Märkeffekt: 3400 W

+ Märkeffekt: 3400 W

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

GCM 334 B/X


KOMPAKTA APPARATER

GCM 131 B

Kr. 8.495,-

Mikrovågsugn - inbyggnad

412258

+ Materialet/färg av panelen: Rostfri + Ergonomiska handtag och knappar + Material på ugnsutrymmet: Steel+

+ Förinställda program Auto+

+ Effektlägen: 10 + Power

Standard tillbehör + Automatisk roterande tallrik för jämn uppvärmning + Tallrikdiameter: 36 cm

Mikroeffekt: 1000 W

+ Elektronisk + LED display + Förinställda program: 4

+ Barnsäkerhet Lock+

+ Märkeffekt: 1650 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

GCM 131 X

Kr. 8.495,-

Mikrovågsugn - inbyggnad

+ Materialet/färg av panelen: Rostfri + Ergonomiska handtag och knappar + Material på ugnsutrymmet: Steel+ + Effektlägen: 10 + Power

Mikroeffekt: 1000 W

+ Elektronisk + LED display + Förinställda program: 4

320808

+ Förinställda program Auto+ + Barnsäkerhet Lock+ Standard tillbehör + Automatisk roterande tallrik för jämn uppvärmning + Tallrikdiameter: 36 cm

+ Märkeffekt: 1650 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

GCM 131 B/X

41


GCC 134 B

Kr. 17.995,-

Kaffe- och espressocenter

+ Material på kontrollpanelen: Mattsvart metall + Ergonomiska handtag och knappar

+ Knappar + Typ display: LCD display + Timer funktion + Tids display + Standby + Olika typer av kaffe (antal): 3 + Antal smak styrka Choice+: 5 + Ställbar kaffekvarn + 3 koppstorlekar + Behållare för kaffeböner: Behållare för kaffeböner + Insidan dispenser för målet kaffe

320433

+ Möjlighet för mjölkskummaren Cream+ + Individuell programmering + Vatten sprinkler + Reglering av kaffe, ånga och vattentemperatur

+ Avkalkningsprogram Anticalc

+

+ Märkeffekt: 1350 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

GCC 134 X

Kr. 17.995,-

Kaffe- och espressocenter

+ Material på kontrollpanelen:Rostfri + Ergonomiska handtag och knappar + Knappar + Typ display: LCD display + Timer funktion + Tids display + Standby + Olika typer av kaffe (antal): 3 + Antal smak styrka Choice+: 5 + Ställbar kaffekvarn + 3 koppstorlekar + Behållare för kaffeböner: Behållare

320434

+ Möjlighet för mjölkskummaren Cream+

+ Individuell programmering + Vatten sprinkler + Reglering av kaffe, ånga och vattentemperatur

+ Avkalkningsprogram Anticalc+ + Märkeffekt: 1350 W Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

för kaffeböner

+ Insidan dispenser för målet kaffe

GCC 134 B/X


KOMPAKTA APPARATER

GWD 118 B Värmelåda

Kr. 6.495,401810

GWD 118 X Värmelåda

+ Colour: Svart

+ Colour: Rostfri

+ Belysta knappar

+ Belysta knappar

+ Kapacitet: 6 Kuvert + Temperatur mellan: 30-85 °C + Utdragsskenor + Kall ytterpanel

+ Kapacitet: 6 Kuvert + Temperatur mellan: 30-85 °C + Utdragsskenor + Kall ytterpanel

+ Märkeffekt: 417 W

+ Märkeffekt: 417 W

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 14,1 × 55 cm

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 14,1 × 55 cm

Kr. 6.495,401811

GWD 118 B/X

43


HÄLLAR

HÄLLAR IQcook

INNOVATIV INDUKTIONSHÄLL MED IQ-SENSORTEKNIK OCH UNIKT ÅNGTILLAGNINGSPROGRAM Plus för innovation och revolutionerande teknik i den första häll som har helautomatisk ångkokning! IQcook är den första spishäll i världen som använder den banbrytande smarta sensortekniken för automatisk 100% effektivitet. Det är den första häll som kan laga mat själv, utan kontroll: med ånga, alltid med rätt temperatur, med rätt effekt och utan att några värdefulla näringsämnen går förlorade. Du kan lita fullt ut på att den uppfattar alla förändringar i rättan tid och justerar driften för att undvika överkokning, vidbränning eller sönderkokning. Beprövad. Patenterad! Den revolutionerande IQcook-hällen låter dig välja mellan fem förinställda lägen för kokning, stekning och grillning. Det finns tre förinställda lägen som är utformade för att användas med locket på kokkärlet och två som används vid tillagning utan lock.

45


Sensorteknik IQ-sensorteknik möjliggör automatisk kontroll av effekt och temperatur för induktionshällen. När du väljer ett av de fem befintliga tillagningsprogrammen, aktiveras de sensorer som är installerade i tillagningsområdet automatiskt. Därefter aktiverar du sensorn i kokkärlets lock med en enkel tryckning. Sensorerna vakar noggrant över tillagningsprocessen i kokkärlet och kommunicerar ständigt med spishällens elektroniska krets. Sensorerna uppfattar genast alla förändringar som t.ex. kokning, och förmedlar denna information till hällen som justerar kokzonens temperatur efter behov. IQ-sensortekniken är inbyggd i den nya generationens Power+-induktionshäll, som har den högsta prestandan bland induktionshällar. Det är ett av hällens tillgängliga driftslägen. Du kan alltid använda din IQcook-häll på vanligt sätt, vilket även gäller alla andra avancerade induktionshällar med det förstklassiga varumärket Gorenje+.


HÄLLAR

47

IQsteam

IQboil

Det innovativa och unika IQsteam-tillagningsläget tillagar din mat med enbart ånga! Det är en revolutionerande nyhet inom ångtillagning som säkerställer att dina grönsaker behåller sina värdefulla näringsämnen, vitaminer och mineraler samtidigt som de håller ihop och förblir saftiga. Det krävs bara 0,5 dl vatten för att tillaga 1 kg grönsaker.

Soppor, pasta och grytor som blir godare än någonsin! IQboil är det perfekta valet för alla rätter som kräver en stor mängd vatten. Det förinställda tillagningsläget kokar upp innehållet i kokkärlet, och därefter tar IQ-sensorerna över kontrollen och bibehåller noggrant rätt kokningstemperatur. Kokningens intensitet beror på ditt val – lätt, medelkraftig eller kraftig.

Tillagning med ånga för hälsosamma och nyttiga måltider!

Ångtillagningen bevarar även matens naturliga färger och smak. Tillagningskontrollen är perfekt eftersom det förinställda programmet automatiskt kontrollerar förångningen för jämn ångtillagning.

Tillagning med en stor mängd vatten


IQpro

Långsam tillagning av mat som kräver lång tillagningstid IQpro är rätt val för stärkelserik mat som t.ex. köttstuvning, rissufflé, pudding, polenta osv. – all mat som vinner på en lång tillagningstid och som kräver långsam uppvärmning följt av sjudning. IQpro är också ett ypperligt val vid återuppvärmning av tillagad mat eller helfabrikat.


HÄLLAR

49

IQfry

IQgrill

IQfry till att maten får just den där sprödheten och krispigheten man vill ha. Med detta förinställda läge anrättar din IQcook-häll delikata pommes frites, knapriga friterade grönsaker eller kött och härliga munkar till efterrätt.

IQgrill är ett program som erbjuder jämnt grillade och saftiga godbitar. Detta praktiska förinställda grillningsläge låter dig välja mellan tre nivåer för hur genomstekt maten ska vara (rare, medium, well-done). IQgrill lämpar sig för tillagning av biffar, fisk, potatis, grönsaker såväl som fryst mat, omeletter och pannkakor.

För utsökta friterade resultat

Suverän grillning, precis som du vill ha det


Multizone+ Gorenje+ induktionshällar har en smidig funktion med hopkopplingsbara kokzoner. Genom att kombinera kokzonerna till större uppvärmningsytor, kan du även använda kastruller med ovanliga former eller storlekar. En kombinerad, utökad uppvärmningsyta låter dig optimera användningen av hällen och utnyttja induktionseffekten fullt ut även när du lagar mat i ovala kokkärl. Funktionen Powerboost+ är till för att bistå med extra effekt när så behövs. Välj en häll med fyra eller två Multizone+-värmeelement. Fyra specialvärmeelement kan sammanfogas till två stora kokzoner, medan två värmeelement med denna fantastiska funktion, kan kombineras till en utökad zon.

Gasvärmare A+

Effektiv användning av gas Plus för effektivitet! Innovativt utformade gashällbrännare från Gorenje+ optimerar lågan för att möjliggöra snabbare tillagning och ultimat effektivitet gällande användningen av gas. Tack vare brännarens konstruktion kombineras gas med luft innan den når brännaren. Luft- och gasblandningen är närmare optimal än i konventionella brännare som används till dags dato, och användningen av gas och kontrollen av lågan har förbättrats avsevärt. Brännarna är inte sammansatta av flera delar; de är i stället utformade som en enda del, vilket även gör rengöringen riktigt enkel.


HÄLLAR

Wok+

51

Slider+

Ny dimension av uppvärmning

Flexibel kontroll över varje kokzon

Plus för snabb och sund tillagning! Utvalda gashällar har särskilda Wok -brännare med hög prestanda som är mycket lämpliga för snabb och effektiv uppvärmning av kärl såsom asiatisk wok. Snabbare och effektivare uppvärmning ger överlägsna resultat med några tillagningstekniker. Wok+-brännare är tillgängliga på både glaskeramiska hällar och hällar av rostfritt stål med en, fyra eller fem gasbrännare. +

Plus för utmärkt kontroll över effekt och tillagningstid! Särskild, innovativ fingertouch-zon ger perfekt kontroll över effektnivån för varje kokzon. Dessutom kan tidur ställas in för varje kokzon. Slider+ är även avsedd för enkel kontroll över specialfunktioner. t.ex. förhindra att det kokar över, Heating+ och Lock+.


HÄLLAR: ANDRA PLUS Induktion med ögonblicklig uppvärmning Plus för professionella resultat! Induktionshällen är dubbelt så snabb som en gasspis; den är dessutom mer ekonomisk och säker. Den värmer endast upp kärlets botten medan den övriga hällytan är sval och säker att vidröra. Det går på ett kick att slå på, stänga av hällen och reglera temperaturen, och hällen svalnar mycket snabbt. Det är mindre risk för överkokning, eftersom du justerar temperaturen omedelbart genom en enkel beröring. Det är dessutom mycket enklare att utföra vissa uppgifter, t.ex. smälta choklad, tillaga sofistikerade såser och andra temperaturkänsliga stordåd.

Kokkärl för en induktionshäll PPlus för de flesta kokkärl du redan har! Om du väljer att köpa en induktionshäll behöver du inte byta ut alla grytor och kastruller. Alla kokkärl med en ferromagnetisk botten kan användas. Använd helt enkelt en magnet för att kontrollera om ett kärl är lämpligt för att användas på en induktionshäll: om magneten fastnar på botten fungerar induktion.

Yta som enkelt hålls ren Plus för en häll som enkelt hålls ren! Eftersom induktionshällen värms upp endast under kärlet och temperaturjusteringar görs omedelbart är risken för överkokning eller spill minimal. Inget bränner och fastnar därmed på hällen! I händelse av olyckshändelser torkar du helt enkelt av ytan. Det räcker med dricksvatten.

Powerboost+ Plus för turboladdad tillagning! Aktivera helt enkelt funktionen Powerboost+ för att ytterligare öka värmen som levereras av en redan mycket effektiv häll.

Tidur Plus för perfekt tidsanpassad tillagning! Nedräkningstiduret kan ställas in på upp till 99 minuter. Om du av erfarenhet känner till den optimala tillagningstiden för en särskild rätt, ställ in tiduret och hällen stängs av automatiskt efter den inställda perioden. Ett pipande ljud avges när maten är klar.

Restvärmedisplay (H) Plus för säkerhet! Så länge som en kokzon fortfarande är varm indikeras detta av en ljussignal. Rör inte zonerna när ljussignalen är tänd. Restvärme kan användas för att hålla mat varm eller för långsam smältning – utan att använda extra energi.

Säkerhetsavstängning för Hi-Light-zoner Plus för tillförlitlighet! Högeffektiva HiLightvärmare är monterade med en särskild mekanism för att skydda mot oönskad längre drift. Den maximala tidslängden för kontinuerlig drift och mängden strålning för dessa värmare är begränsad, till skillnad från andra kokzoner. De stängs därför av automatiskt efter en viss tidsperiod. Det förbättrar säkerheten och förlänger värmarnas livslängd.

Överhettningsskydd Plus för skydd med inbyggd elektronik! Ett särskilt flernivåsäkerhetssystem förhindrar överhettning och skyddar därmed

induktionshällens elektroniska teknik mot skada. I händelse av extrem ökning av temperaturen i en kokzon aktiveras automatiskt en tvånivåfläkt. Om detta inte räcker avaktiveras Powerboost+, om funktionen är aktiverad. Om temperaturen fortfarande är för hög sänks effektnivån för vissa kokzoner. I det slutgiltiga fallet stängs kokzonerna av. När hällen har svalnat kan den användas igen på valfri effektnivå, även maximal effektnivå.

Igenkänning av kokkärl Plus för justering av effekten till kokkärlet! Induktionshällen känner automatiskt igen kokkärlet som placeras på kokzonen. När zonen slås på visas en symbol »U«. Kokzonen startar enligt inställning – men endast när du placerar kärlet på den! Detta kan göras inom tio minuter efter att zonen har slagits på. Om du använder ett kokkärl som är mindre än den aktiverade kokzonen justerar hällen automatiskt uteffekten till kärlets storlek, och den använder endast den effektmängd som behövs för det aktuella kokkärlet.

Välplacerade kontroller i mitten Plus för bättre tillagningskontroll! Perfekt utformade ikoner på glaskeramiska hällar är placerade exakt där du vill ha dem: i mitten och till höger på hällen. Noggrant uttänkt placering av kontrollikoner förbättrar tydligheten och kontrollen över funktionerna ytterligare och gör justeringar mycket lättare.

Koncentriska och ovala zoner Plus för olika kärlstorlekar! Värmare med dubbelt eller tredubbelt koncentriskt område och särskilda ovalformade värmare möjliggör justering till kokkärl av olika storlekar. Nu kan du steka fisk och kött i stora pannor på hällarna! Aktivera helt enkelt det extra området för att utöka kokzonen efter behov!

Lock+ Plus för barnsäkerhet! Lås hela hällen eller lås dina aktuella inställningar. Hällen är då säker, så att barn inte kan manipulera den.

Fler innovativa former Plus för större urval och ny attraktion i köket! Utbudet från Gorenje+ innefattar olika hällar med smart utformade fyra eller fem kokzoner. Gorenje+ erbjuder ett sortiment av induktionshällar, HiLight-värmarhällar, gashällar och den särskilda Teppanyakihällen. Hällarna är tillgängliga i olika bredder, försedda med olika typer av kontroller, t.ex. ergonomiskt utformade vred, touch-kontroll eller den mest innovativa lösningen Slider+. Gör ditt val!

Restzone+ Plus för den största tillfälliga förvaringsytan på hällen! Med innovativt utformade kokzoner finns det tillräckligt med plats mellan dem för att du ska kunna flytta och tillfälligt placera extra kokkärl – på själva hällen. En sådan lösning är i synnerhet praktisk i små kök där det alltid är ont om arbetsbänksutrymme; dessutom kan kockar fokusera helt på uppgiften!

Extra stor 26-centimeters zon Plus för extra stora kokkärl! Induktionshällen har en specialvärmare med en diameter på 26 cm för att ta din matlagning till nya dimensioner. Den tillåter mycket effektiv användning av specialkärl, t.ex. paellapannor, stora ång- eller tryckkokare eller helt enkelt XL-kärl för tillagning av stora mängder mat – för att lagra eller när du är värd för ett stort sällskap.


HÄLLAR

Svarta aluminiumkanter

Dominokombinationer

Control+

Plus för eleganta detaljer! Alla hällar från Gorenje+ har aluminiumkanter – i svart! Kanterna skyddar den glaskeramiska hällen och det högkvalitativa svarta aluminiumet matchar utseendet på den innovativt utformade hällen.

Plus för individuella kombinationer! Mindre induktionshällar och glaskeramiska gashällar med två zoner vardera kan kombineras till en valfri serie. Bland de tillgängliga modulerna finns också en glaskeramisk häll med en särskild wokgasbrännare!

Enkel kontroll

Installation utan besvärliga kanter

Teppanyaki+

Plus för helt jämn arbetsbänk! Glöm kanterna mellan hällen och bänken. Utvalda induktionshällar, HiLight-hällar och gas-påglas-hällar har utformats för att möjliggöra mycket exakt installation jäms med den omgivande ytan. Specialbehandling av kanterna för glaskeramiska plattor som utgör grunden för dessa hällar gör övergången skarvlös. Installationen är enkel och den slutliga effekten är ett sofistikerat utseende på hela tillagningsplatsen.

Integrerad platta av rostfritt stål är inspirerad av det japanska köket. Namnet på denna platta som kan användas för grillning i köket härleds från de japanska orden teppan (stålplatta) och yaki (grillad). Den är avsedd för grillning med minimalt fett och är därför det perfekta valet för den som vill tillaga en nyttig måltid – särskilt kött och grönsaker. Den jämna ytan gör rengöringen enkel. Det räcker normalt att rengöra plattan, när den svalnat, med en trasa efter användning. Tack vare de homogena svarta aluminiumkanterna kan plattan Teppanyaki+ kombineras perfekt med alla andra hällar från Gorenje+.

Mer brännareffekt Plus för gas! Nya gasbrännare som är extra kraftfulla värmer upp pannan mycket snabbare och minskar därmed tiden som behövs för tillagning. Kortare tillagningstid i kombination med hög värme är en tillgång för många rätter, särskilt när man wokar, där grönsakerna är precis klara och fortfarande knapriga!

Värmeskydd för automatisk avstängning Plus för säkrare användning av gashällar! Om lågan slocknar när brännare är igång ser en särskild skyddsanordning till att gastillförseln stoppas omedelbart. Eftersom inloppet är stängt är det ingen risk för gasläckage.

Plus för användning av mindre fett!

Power+ Extra effekt när så behövs Plus för maximal effekt på alla kokzoner samtidigt! Power+ är den nya generationens induktionshällar vars Powerboost+-funktion, nya induktionsspolar med hög prestanda samt dubbel effekt på kylfläktar levererar ännu mer av de utmärkta egenskaperna hos induktion. Smarta elektroniska omkopplare används för att fördela effekten mellan de inbyggda induktorerna, och du kan därmed använda alla kokzoner samtidigt på den högsta inställningen. Mycket säkert. Mycket effektivt!

Plus för varje kokzon! Då varje kokzon är försedd med en egen modul, inklusive ett speciellt programtidur och en touchkontrollanordning, kan tillagningstiden ställas in separat för varje zon. När den inställda tiden har förflutit stängs kokzonen av automatiskt och ett pipande ljud hörs. Tillagningsprocessen kan ställas in exakt med nio effektnivåer. Alla funktioner visas med begripliga symboler. Du får perfekt kontroll över tillagningen – utan problem!

Silent+

Heating+ Melting+ Tillagningen blir enkel Plus för kontrollerade låga temperaturer och för energieffektiv tillagning! När funktionen Melting+ är aktiverad behåller kokzonen en konstant temperatur på 42 °C. Jämn uppvärmning är en utmärkt funktion som du kan använda för att enkelt och säkert smälta honung, smör eller choklad – utan risk för att de bränns. Denna funktion är även idealisk för att tina upp fryst mat. Med funktionen Heating+ kan du lätt hålla maten på den idealiska temperaturen för servering, dvs. 70 °C. Vid denna temperatur hålls maten varm medan smaken och aromen behålls.

Supertyst drift Plus för påfallande mindre ljud även på de högsta effektinställningarna! Intelligent växling mellan induktionsspolar och systemkomponenter av högsta kvalitet ger en viktig fördel hos den nya generationens induktionshällar, i förhållande till denna typ av hällar till dags dato. Även när alla kokzoner används samtidigt på den högsta effektnivån hörs knappt det karakteristiska induktionsljudet.

Förhindra överkokning Plus för omedelbar effektökning och automatisk effektminskning till önskad temperatur! När hällen slås på alstrar den automatiskt effekten som behövs för att snabbt nå den önskade nivån. När nivån har nåtts reduceras effekten till en nivå som är precis tillräcklig för att behålla den nödvändiga temperaturen. Intelligent funktion som kan slås på eller stängas av när som helst, förhindrar att vätskor kokar över eller förhindrar längre kokning när så inte önskas.

Space+ Smart utformade kokzoner Plus för enklare hantering av kokkärl och förbättrad kontroll! Vid tillagning på Power+induktionshällar är det aldrig ont om utrymme bredvid kärlen. Även när alla kokzoner används finns det rikligt med utrymme runt dem. Detta är ett resultat av noggrant uttänkt layout av kokzoner på hällar av alla bredder – 66, 77 och 90 cm!

Pause+ Pausa vid behov Plus för säker tillagning – även när du lämnar köket! En enkel beröring är allt som behövs för att omedelbart stoppa driften på alla kokzoner. Om du behöver ta en plötslig paus i tillagningen är allt under kontroll även när du inte är där. När du kommer tillbaka vidrör du samma knapp igen för att återuppta driften, med alla inställningar intakta!

53


Produktsortiment: hällar

GIT 78 B

GIT 68 B

GIT 67 B

GIT 66 B

Induktionshäll

Induktionshäll

Induktionshäll

Induktionshäll

GIT 95 B

GIT 73 B

GIT 63 B

GIT 62 B

Induktionshäll

Induktionshäll

Induktionshäll

Induktionshäll


HÄLLAR

GHT 74 B

GHT 64 B

Glaskeramikhäll

Glaskeramikhäll

GHT 63 B

GHD 64 B

Glaskeramikhäll

Glaskeramikhäll

55


Produktsortiment: hällar

GGS 75 WDB

GGS 75 WDX

GGS 64 WDX

Gashäll

Gashäll

Gashäll

GGS 64 DB

GGS 64 DX

GGC 64 DB

Gashäll

Gashäll

Gas glaskeramikhäll


HÄLLAR

GGC 31 WDB

GGC 32 DB

Gas glaskeramikhäll

Gas glaskeramikhäll

GIK 32 B

GTN 31 X

Induktionshäll

Stekhäll

57


GIT 78 B

Kr. 15.495,-

GIT 68 B

Kr. 13.995,-

Induktionshäll

380689

Induktionshäll

380688

+ Hob frame edge: Alu-svart kant + Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + IQboil, IQpro, IQfry, IQgrill + Antal inkluderade sensorer: 2 + IQsteam + IQboil + IQgrill + IQfry + IQpro + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+ + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating+ + Funktion för smältning och upptining Melting+

+ SmartSense-säkerhetsfunktion + Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+ + Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW Höger fram: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW Höger bak: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

+ Märkeffekt: 7,4 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 75 × 4,8 × 49 cm

+ Hob frame edge: Alu-svart kant + Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + IQboil, IQpro, IQfry, IQgrill + Antal inkluderade sensorer: 2 + IQsteam + IQboil + IQgrill + IQfry + IQpro + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+ + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating+ + Funktion för smältning och upptining Melting+

GIT 78 B

+ SmartSense-säkerhetsfunktion + Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+ + Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW Höger fram: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW Höger bak: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

+ Märkeffekt: 7,4 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GIT 68 B


HÄLLAR

GIT 67 B

Kr. 13.995,-

GIT 66 B

Kr. 11.995,-

Induktionshäll

317353

Induktionshäll

317352

+ Hob frame edge: Alu-svart kant + Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+ + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating+ + Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

+ Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 19×22 cm, 2,3/3,7 kW Höger fram: Ø 19×22 cm, 2,3/3,7 kW Vänster bak: Ø 19×22 cm, 2,3/3,7 kW Höger bak: Ø 19×22 cm, 2,3/3,7 kW

+ Märkeffekt: 7,4 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

+ Hob frame edge: Alu-svart kant + Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+ + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating+ + Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

+ Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 19×22 cm, 2,3/3,7 kW Höger fram: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Vänster bak: Ø 19×22 cm, 2,3/3,7 kW Höger bak: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

+ Märkeffekt: 7,4 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GIT 67 B / GIT 66 B

59


GIT 95 B

Kr. 17.995,-

GIT 73 B

Kr. 13.495,-

Induktionshäll

317351

Induktionshäll

317348

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+

+ Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het

Heating+ + Funktion för smältning och upptining Melting+

+ Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

+ Kokzoner: 5 kokzoner

Vänster fram: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Främre i mitten: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Vänster bak: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Bakre i mitten: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Höger bak: Ø 26 cm, 2,6/3,7 kW

+ Märkeffekt: 11,1 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 86 × 4,8 × 49 cm

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+

+ Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het

Heating+ + Funktion för smältning och upptining Melting+

GIT 95 B

+ Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW Höger fram: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW Höger bak: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

+ Märkeffekt: 7,4 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 75 × 4,8 × 49 cm

+ Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

GIT 73 B


HÄLLAR

GIT 63 B

Kr. 10.495,-

GIT 62 B

Kr. 8.595,-

Induktionshäll

317347

Induktionshäll

407159

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Enkel kontroll Control+ + Timer + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+

+ Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het

Heating+ + Funktion för smältning och upptining Melting+

+ Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW Höger fram: Ø 18 cm, 1,85/3 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW Höger bak: Ø 18 cm, 1,85/3 kW

+ Märkeffekt: 7,4 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Sensor touch control + Timer + Funktion för förbättrade insatser Powerboost+

+ Restvärmeindikator

GIT 63 B

+ Kokzoner: 4 kokzoner

Vänster fram: Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW Höger fram: Ø 1,2/1,4 kW Vänster bak: Ø 1,2/1,4 kW Höger bak: Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

+ Märkeffekt: 7,1 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 5,2 × 49 cm

+ Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

GIT 62 B

61


GHT 74 B

Kr. 8.495,-

GHT 64 B

Kr. 7.495,-

Glaskeramikhäll

317343

Glaskeramikhäll

317342

+ Kontrolltyp: Sensor touch control + Timer + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating+

+ Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

+ Kokzoner: 4 HiLight kokzoner

Vänster fram: Triple kokzoner 23/18/12 cm, 2,5 kW Höger fram: Ø 16 cm, 1,5 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Höger bak: Utökade kokzoner 26,5×17 cm, 2,4 kW

+ Märkeffekt: 7,6 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 75 × 4,8 × 49 cm

+ Hob frame edge: Alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Sensor touch control + Timer + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating+

+ Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

GHT 74 B

+ Kokzoner: 4 HiLight kokzoner

Vänster fram: Triple kokzoner 21/17,5/12 cm, 2,3 kW Höger fram: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Höger bak: Utökade kokzoner 26,5×17 cm, 2,4 kW

+ Märkeffekt: 7,1 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GHT 64 B


HÄLLAR

GHT 63 B

Kr. 6.995,-

Glaskeramikhäll

317336

+ Hob frame edge: Alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Sensor touch control + Timer + Förhindrar mat kokar över + Funktion för att hålla maten het Heating

+

+ Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator + Barnsäkerhet Lock+

+ Kokzoner: 2 HiLight kokzoner +

2 double HiLight kokzoner Vänster fram: Ø 21/14 cm, 2,2 kW Höger fram: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Vänster bak: Ø 18 cm, 1,8 kW Höger bak: Ø 18/12 cm, 2 kW

+ Märkeffekt: 7,2 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GHD 64 B

Kr. 4.995,-

Glaskeramikhäll

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Anvåndes tilsammans med GU 854 X + Restvärmeindikator

GHT 63 B

317334

+ Kokzoner: 4 HiLight matlagning

zoner Vänster fram: Ø uppvärmningszonen 21/12 cm, 2,2 kW Höger fram: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Vänster bak: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Höger bak: Ø uppvärmningszonen 26,5×17 cm, 2,4 kW

+ Märkeffekt: 7,1 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GHD 64 B

63


GGS 75 WDB

Kr. 8.495,-

Gashäll

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller + Typ av brännare: Wok+

322833

+ Kokzoner: 1 wokbrännare,

2 sparebrännare, 1 standardbrännare, 1 hjälpabrännare Vänster fram: Ø 5,5 cm, 2 kW Främre i mitten: Ø 11,5 cm, 4,5 kW Höger fram: Ø 7 cm, 3 kW Vänster bak: Ø 5,5 cm, 2 kW Höger bak: Ø 4,5 cm, 1 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GGS 75 WDX

Kr. 8.495,-

Gashäll

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller + Typ av brännare: Wok+

322829

+ Kokzoner: 1 wokbrännare,

2 sparebrännare, 1 standardbrännare, 1 hjälpabrännare Vänster fram: Ø 5,5 cm, 2 kW Främre i mitten: Ø 11,5 cm, 4,5 kW Höger fram: Ø 7 cm, 3 kW Vänster bak: Ø 5,5 cm, 2 kW Höger bak: Ø 4,5 cm, 1 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GGS 75 WDB/WDX


HÄLLAR

GGS 64 WDX

Kr. 6.195,-

Gashäll

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller + Typ av brännare: Wok+

322825

+ Kokzoner: 1 hjälpabrännare,

2 sparbrännare, 1 standardbrännare Vänster fram: Ø 11,5 cm, 4,5 kW Höger fram: Ø 5,5 cm, 2 kW Vänster bak: Ø 5,5 cm, 2 kW Höger bak: Ø 4,5 cm, 1 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GGS 64 DB

Kr. 5.995,-

Gashäll

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller

GGS 64 WDX

322819

+ Kokzoner: 1 hjälpabrännare,

2 sparbrännare, 1 standardbrännare Vänster fram: Ø 7/7 cm, 3 kW Höger fram: Ø 5,5/5,5 cm, 2 kW Vänster bak: Ø 5,5/5,5 cm, 2 kW Höger bak: Ø 4,5/4,5 cm, 1 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GGS 64 DB

65


GGS 64 DX

Kr. 5.995,-

Gashäll

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller

322814

+ Kokzoner: 1 hjälpabrännare,

2 sparbrännare, 1 standardbrännare Vänster fram: Ø 7/7 cm, 3 kW Höger fram: Ø 5,5/5,5 cm, 2 kW Vänster bak: Ø 5,5/5,5 cm, 2 kW Höger bak: Ø 4,5/4,5 cm, 1 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GGC 64 DB

Kr. 8.495,-

Gas glaskeramikhäll

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller

GGS 64 DX

317364

+ Kokzoner: 1 stor brännare,

1 hjälpabrännare, 2 sparbrännare Vänster fram: Ø 5,5 cm, 2 kW Höger fram: Ø 7 cm, 3 kW Vänster bak: Ø 5,5 cm, 2 kW Höger bak: Ø 4,5 cm, 1 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 56 × 4,8 × 49 cm

GGC 64 DB


HÄLLAR

GGC 31 WDB

Kr. 5.995,-

Gas glaskeramikhäll

317368

GGC 32 DB Gas glaskeramikhäll

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter

+ Kokzoner: Tribbel brännare - Wok

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller

Inbyggnadsmått (BxHxD): 29 × 4,8 × 49 cm

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Gasbrännare med eltändning + Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller

på hällen

Främre: Ø 11,5 cm, 4,5 kW

Kr. 5.995,-

på hällen

GGC 31 WDB

317377

+ Kokzoner: 1 sparbrännare, 1 stor brännare Främre: Ø 7 cm, 3 kW Bakre: Ø 5,5 cm, 2 kW

Inbyggnadsmått (BxHxD): 29 × 4,8 × 49 cm

GGC 32 DB

67


GIK 32 B

Kr. 7.995,-

Induktionshäll

317345

+ Hob frame edge: alu-svarta kanter på hällen

+ Kontrolltyp: Styrning via knappen + Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Förhindrar mat kokar över + Säkerhet mot överhettning + Restvärmeindikator

+ Kokzoner: 4 kokzoner

Främre: Ø 20 cm, 2,3 kW Bakre: Ø 16 cm, 1,4 kW

+ Märkeffekt: 3,7 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 29 × 5,1 × 49 cm

GTN 31 X Stekhäll

Kr. 14.995,-

GIK 32 B

322834

+ Typ av knapp: Ergonomiska knappar + Kokzoner: 1 elektrisk kokzone + Främre: 2,5 kW + Märkeffekt: 2,5 kW Inbyggnadsmått (BxHxD): 29 × 8 × 49 cm

GTN 31 X


HÄLLAR

69


SPISKÅPOR

SPISKÅPOR Respire+ Spiskåpor från Gorenje+ använder modern ventilationsteknik, levererar hög prestanda och tyst drift samt erbjuder många smarta funktioner – de är som ett nytt fönster i köket. De ger köket en trivsam, fräsch atmosfär som du kan njuta av varje gång, utan oönskade lukter. De kan vara igång 24 timmar om dagen eller på tidigare programmerade tider. De fungerar! Med pluseffekter!

71


Boost+

Extra kraftfull luftutsugning Plus för omedelbar utsugning av överflödig ånga från kärlen! Välj funktionen Boost+ och kåpan arbetar med extra effekt i flera minuter. Den intensiva luftutsugningen stängs av efter några minuter och kåpan återgår till den senaste inställningen. Det finns ingen avstängningsbrytare för funktionen Boost+. När kåpan är klar med utsugningen av odörer återgår den automatiskt till föregående inställningar.


SPISKÅPOR

73

Led+

P.A.S.+

Refresh+

Plus för effektiv användning av energi och utmärkt överblick över hällen! Utvalda kåpor från Gorenje+ har mycket effektiva lysdioder (LED). Jämfört med andra belysningskällor ger de bättre belysning med minimal effektanvändning; deras livslängd är dessutom upp till tre gånger längre. Smart utformade lysdioder ger optimal belysning av hällen – antingen som en extra eller oberoende belysningskälla.

Plus för den smart riktade utsugningen med mindre ljud! Spiskåporna från Gorenje+ använder ett revolutionerande nytt P.A.S.+-system som inte suger ut luften endast genom mittdelen, utan som också riktar utsugningseffekten till kanterna. Denna metod minskar elförbrukningen och ljudet samt förbättrar effektiviteten på luftutsugningen.

Plus för att säkerställa att luften är frisk även när du inte är hemma! Spiskåpan kan slås på automatiskt varje timme och vara igång i fem minuter. Aktivera helt enkelt funktionen Refresh+. Den ser till att luften är frisk 24/7 eller så länge som du väljer att låta den vara aktiverad.

Belysning av hällen

Modern utsugningsteknik

Konstant ventilation


SPISKÅPOR: ANDRA PLUS Design med ändamål Plus för form med rätt funktion! Tilltalande design på utsugningskåpan ger bättre estetik i utrymmet; det som kännetecknar en bra spiskåpa är emellertid hög prestanda, tekniska lösningar som tillåter tillräcklig ventilation av ett rum av särskild storlek, belysning för hällen under, tyst drift och andra egenskaper som stämmer överens med din livsstil. Med det breda utbudet av utsugningskåpor från Gorenje+ kan du välja den form som passar dig bäst. Homogena detaljer säkerställer att kåpan kompletterar andra apparater från Gorenje+.

Frisk luft i rummet Plus för inströmning av frisk luft – på rätt tid och med rätt intervall! Spiskåpan förhindrar effektivt lukter och ånga från att spridas runt. Filtret som är installerat i kåpan fångar upp fettpartiklar och kall luft drivs ut ur rummet. Alla kåpor från Gorenje+ har en klaffbackventil som stängs automatiskt när kåpan stängs av, och då förhindras inströmning av luft utifrån – särskilt under vintern vill man inte ha in luft utifrån. Kåpan arbetar optimalt när mängden luft som tillförs rummet är lika stor som mängden som sugs ut av kåpan. För att utjämna trycket rekommenderar vi att du tillåter tillförsel av frisk luft medan kåpan är igång.

Utsugnings- och cirkulationskåpor Plus för valet för rum med möjlighet att driva ut luften och rum som inte har sådan möjlighet! Luftutsugningskåpor suger ut lukterna och driver dem utomhus genom en ventilationskanal; recirkulationskåpor rengör luften i filtren och återför den till rummet. Använd om möjligt en luftutsugningskåpa vars lufttillförselsystem och luftutsugningssystem tillåter intensiv användning av total sugkraft. Recirkulationskåpor använder luftutsugningssystemet för att tvinga luften genom ett kolfilter som absorberar lukterna från luften och återför den sedan till rummet. Fördelen med recirkulationskåpor är enkel installation – var som helst! Alla typer av kåpor, luftutsugning och recirkulation, är försedda med ett fettfilter som skyddar kåpans motor mot fettpartiklar och resulterande skada.

Rätt prestanda Plus för tillräcklig luftväxling som överensstämmer med rummets storlek! Kåpan ska kunna växla luften i rummet tio gånger per timme. I ett kök på 16 kvadratmeter och med takhöjd på 2,5 meter är då mängden luft som ska filtreras på en timme ca 400 kubikmeter. Rekommenderad kapacitet på kåpan beräknar man genom att multiplicera köksvolymen (multiplicera rummets bredd, längd och höjd) med en faktor på 10. För optimala effekter ska kåpan ha samma bredd som hällen, placerad 65 till 75 cm ovanför hällen (beroende på typen av häll – för vissa räcker 45 cm). För att

förhindra oönskad tryckförlust, observera rekommendationerna för diametern på utblåsningskanalen som ska vara så jämn som möjligt, så kort som möjligt och ha så få böjar som möjligt, i synnerhet ska den inte ha skarpa böjar. Ställ under tillagning in kåpan så att den arbetar i enlighet med den förväntade mängden ånga och lukt. När tillagningen är klar, låt kåpan vara igång i minst 10 minuter.

Mindre ljud Plus för behaglig atmosfär även när du har sällskap och umgås nära hällen! Köket är ofta det centrala utrymmet för att umgås och är inte bara en plats för matlagning. Låt inte oljud förstöra de trevliga stunderna! Välj en kåpa från Gorenje+ med kvalitativa ljudisoleringsmaterial. Man kan reducera ljud ytterligare genom att använda jämna och plana i stället för räfflade kanaler, använda tillräcklig kanaldiameter och använda ljudisolering för kanalerna vid behov.

Mer renhet Plus för längre livslängd på filter! De bästa spiskåporna från Gorenje+ har en inbyggd sensor som identifierar när filtret är fyllt med fettpartiklar till en grad som försämrar kåpans optimala prestanda. En ljussymbol på kontrollpanelen indikerar när det är dags att rengöra eller byta filtret (för kåpor med kolfilter). Vid normal användning rekommenderas rengöring varannan månad. Det är enkelt – använd vatten och handdiskmedel

eller tvätta i diskmaskinen på 65 °C. Sådan rengöring kan påverka filtrens färg, men deras effektivitet reduceras inte på något sätt! Tvärtom: rena filter förbättrar driftseffektiviteten och bidrar till längre livslängd på kåpan. Yttre delar på kåporna är tillverkade av rostfritt stål eller glas av hög kvalitet. Specialrengöringsmedel för rostfritt stål bildar en skyddande hinna på ytan som förhindrar feta fingeravtryck; och glasrengöringsmedel är också enkla att använda.

Timer+-funktion Plus för tidkontroll över kåpans drift! Före eller under tillagning kan du använda de nio tidursnivåerna för att ställa in kåpans drift från 10 minuter (nivå 1) till 90 minuter (nivå 9). När den inställda tiden har förflutit stängs kåpan av. Tidursfunktionen kan vara praktisk även när tillagningen är klar. Ställ in tiden i enlighet med mängden ånga och lukter i rummet, och du kan lämna rummet utan att vara det minsta bekymrad. Kåpan utför det önskade arbetet och stängs sedan av.

Gentle close system Vissa utdragbara spiskåpor kan nu stängas på ett nytt och bekvämt sätt - precis som kökslådor. Den nya Gentle close funktionen möjliggör enkel, tyst och elegant stängning. Det räcker med en lätt tryckning för att spiskåpan mjukt skall dras in i sitt hus.


SPISKÅPOR

75


Produktsortiment: köksfläktar

GHV 91 X

GHV 90 X

GHV 93 B

Väggmontering

Väggmontering

Väggmontering

GHV 8 B

GHV 6 B

Väggmontering

Väggmontering


SPISKÅPOR

GHI 9 B

GHT 9 B

GHT 6 B

GHL 6 X

Fritt hängande

Väggmontering

Väggmontering

Utdragbar

GHI 9 X

GHT 9 X

GHT 6 X

GHF 62 X

Fritt hängande

Väggmontering

Väggmontering

Utdragbar

77


GHV 91 X

Kr. 14.495,-

Väggmontering

412933

+ Inredningsmaterial: Rostfri + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 1 × 16 W + Dimmer + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 3 + Antal motorer: 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Höjden av produkten utan stapeln:

698 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 488 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Märkeffekt: 256 W 42,5 cm

+ Höjden av stapeln: 64 / 94 cm Tilbehör

+ Metallfilter + Kolfilter

GHV 91 X


SPISKÅPOR

GHV 90 X

Kr. 12.295,-

Väggmontering

312247

+ Inredningsmaterial: Rostfri + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 2 × 3 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 2 + Antal motorer: 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Höjden av produkten utan stapeln:

678 m3/t

+ Max luftcirkulations mängd: 580 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Märkeffekt: 243 W 64,2 cm

+ Höjden av stapeln: 54 / 75 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 184735 + Kolfilter: 182183

GHV 90 X

79


GHV 93 B

Kr. 11.595,-

Väggmontering

+ Inredningsmaterial: Rostfri stål och glas + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Touch kontroll + Timerfunktion + Dritsindikering

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 960 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation: 840 m3/t

+ Antal hastighetslägen: 4

312561

+ LED belysning: 4 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 1 + Indikering för filterrengöring + Antal motorer: 1 + Märkeffekt: 350 W + Höjden av produkten utan stapeln: 52,3 cm

+ Höjden av stapeln: 46,5 / 91,6 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 320391 + Kolfilter: 322147

GHV 93 B


SPISKÅPOR

GHV 8 B

Kr. 10.995,-

Väggmontering

+ Inredningsmaterial: Rostfri stål och glas + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Touch kontroll + Timerfunktion + Dritsindikering

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximal kapacitet vid ventilation:

579 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 493 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

312540

+ LED belysning: 4 × 1 W + Dimmer + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 1 + Kolfilter + Indikering för filterrengöring + Antal motorer: 1 + Kolfilter: 2 + Märkeffekt: 210 W + Höjden av produkten utan stapeln: 52,3 cm + Höjden av stapeln: 46,5 / 91,6 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 320391 + Kolfilter: 322147

GHV 6 B

Kr. 10.495,-

Väggmontering

+ Inredningsmaterial: Rostfri stål och

+ LED belysning: 4 × 1 W + Dimmer + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 1 + Kolfilter + Indikering för filterrengöring + Antal motorer: 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 210 W

glas + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Touch kontroll + Timerfunktion + Dritsindikering

579 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 493 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

GHV 8 B

312539

+ Höjden av produkten utan stapeln: 52,3 cm

+ Höjden av stapeln: 46,5 / 91,6 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 320391 + Kolfilter: 322147

GHV 6 B

81


GHI 9 B

Kr. 11.995,-

Fritt hängande

319075

GHI 9 X

Kr. 11.995,-

Fritt hängande

312245

+ Inredningsmaterial: Mattsvart metall + Matrialet av stapeln: Mattsvart metall + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 4 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 2 + Kolfilter + Antal motorer: 1

+ Inredningsmaterial: Rostfri + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 4 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 2 + Kolfilter + Antal motorer: 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 214 W

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 214 W

680 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 544 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Höjden av produkten utan stapeln: 8 cm + Höjden av stapeln: 47,5 / 97 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 331263 + Kolfilter: 180177

680 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 544 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Höjden av produkten utan stapeln: 8 cm

+ Höjden av stapeln: 47,5 / 97 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 331263 + Kolfilter: 180177

GHI 9 B/X


SPISKÅPOR

GHT 9 B

Kr. 8.495,-

Väggmontering

319074

GHT 9 X

Kr. 8.495,-

Väggmontering

312244

+ Inredningsmaterial: Mattsvart metall + Matrialet av stapeln: Mattsvart metall + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 2 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 2 + Kolfilter + Antal motorer: 1

+ Inredningsmaterial: Rostfri + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 2 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 2 + Kolfilter + Antal motorer: 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 212 W

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 212 W

680 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 544 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Höjden av produkten utan stapeln: 8 cm + Höjden av stapeln: 65 / 96 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 331263 + Kolfilter: 180177

680 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 544 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Höjden av produkten utan stapeln: 8 cm

+ Höjden av stapeln: 65 / 96 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 331263 + Kolfilter: 180177

GHT 9 B/X

83


GHT 6 B

Kr. 6.995,-

Väggmontering

319073

GHT 6 X

Kr. 6.995,-

Väggmontering

312243

+ Inredningsmaterial: Mattsvart metall + Matrialet av stapeln: Mattsvart metall + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 2 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 1 + Kolfilter + Antal motorer: 1

+ Inredningsmaterial: Rostfri + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + Timerfunktion + Dritsindikering

+ LED belysning: 2 × 1 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 1 + Kolfilter + Antal motorer: 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 212 W

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 1000 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 212 W

680 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 544 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Höjden av produkten utan stapeln: 8 cm + Höjden av stapeln: 65 / 96 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 331263 + Kolfilter: 180177

680 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 544 m3/t + Antal hastighetslägen: 4

+ Höjden av produkten utan stapeln: 8 cm

+ Höjden av stapeln: 65 / 96 cm + Kant utsugning P.A.S.+ Tilbehör + Metallfilter: 331263 + Kolfilter: 180177

GHT 6 B/X


SPISKÅPOR

GHL 6 X

Kr. 3.995,-

Utdragbar

+ Inredningsmaterial: Rostfri + Mekanisk betjäning + Styrinställningar: Växla knappen + Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximal kapacitet vid ventilation:

422 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 295 m3/t + Antal hastighetslägen: 3

312242

+ Halogen: 2 × 20 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter: 1 + Kolfilter + Antal motorer: 1 + Märkeffekt: 270 W + Höjden av produkten utan stapeln: 34,7 cm

Tilbehör + Metallfilter: 334705 + Kolfilter: 182192

GHF 62 X

Kr. 4.495,-

Utdragbar

+ Inredningsmaterial: Mattsvart metall + Matrialet av stapeln: Rostfri + Elektronisk + Styrinställningar: Kontroll via knappar + GentleClose

+ Halogen: 2 × 20 W + On/Off avbrytare + Fettfilter: Aluminium + Antal filter. 2 + Antal motorer. 1

+ Utvinning eller återcirkulation + Diameter, ventilationsrör: 15 cm + Maximum fan capacity: 750 m3/t + Maximal kapacitet vid ventilation:

+ Märkeffekt: 290 W

587 m3/t + Max luftcirkulations mängd: 375 m3/t + Antal hastighetslägen: 3

GHL 6 X

408135

+ Höjden av produkten utan stapeln: 30,1 cm

Tilbehör

+ Metallfilter: 415600 + Kolfilter: 415601

GHF 62 X

85


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

KYLSKÅP/ FRYSSKÅP Total+ Kyl-/frysskåp från Gorenje+ har försetts med förbättringar som driver fram dem mot perfektion. Deras utseende matchar andra exklusiva produkter från Gorenje+ som ger köket den slutliga prägeln av förfining. Imponerande detaljer inuti dem. Kanter med rostfritt stål av hög kvalitet reflekterar den rikliga belysningen, vilket ger tydlig insyn. Särskilda lådor, hyllor och fack har utformats och försetts med funktionella lösningar för optimal förvaring av valfria livsmedel. Färska produkter håller sig längre; mindre produkter nås med lätthet; stora produkter förvaras säkrare. Toppmodern luftcirkulationsteknik, exakt kontroll över temperaturzoner och fuktighet samt förebyggande åtgärder mot kondensbildning, frost och is är självklara egenskaper hos apparater av sådan klass. Allt är smart uttänkt. Smart plus!

87


Led+

Helt belyst insida Plus för åtkomst till förvarade livsmedel – även de som befinner sig längst bak i kylskåpet! De flesta kyl-/frysskåpen från Gorenje+ har ett noggrant utformat LED+-belysningssystem som använder mycket effektiva lysdioder (LED). Smart placering på precis de rätta ställena ger optimal belysning i apparaten. Lysdioder är dessutom uppskattade för den långa livslängden och höga energieffektiviteten. I vissa modeller finns en särskild vit halogenlampa med dagsljuseffekt som gör insynen i kylskåpet ännu tydligare!


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

89

Zero+

Airflow+

A++

Plus för vitaminerna och aromerna som bevaras i frukterna, grönsakerna och andra färska produkter! Förvara dem i den särskilda Zero+-lådan där sensorkontroll håller temperaturen runt 0 °C, vilket skapar idealiska förhållanden för frysta livsmedel som håller sig tre gånger längre och bevarar sina naturliga egenskaper. Lådan är lämplig för förvaring av många typer av frukt och grönsaker, färskt kött, fisk, skaldjur, färsk deg etc. Tack vare in- och utdragbara skenor har du praktisk översikt över lådans innehåll.

Plus för konstant idealisk temperatur! Gorenjes egna luftcirkulationssystem Airflow+ behåller den önskade konstanta temperaturen. Dessutom är Kalluftsystem samtidigt igång och tillför kall luft till specialutrymmen och håller temperaturerna där mellan 0 och 3 °C. Principen med kalluft är ansluten till de smart utformade springorna som är placerade ovanför lådan Zero+ och som riktar luften direkt på maten som förvaras i denna temperaturzon. Samtidig drift av båda systemen är snabbare och effektivare än det konventionella kylsystemet.

Plus för miljön och din familjebudget. Utvalda modeller av kyl-/ frysskåp från Gorenje+ tillhör eliten av de mest energieffektiva apparaterna i dag. De har klassificeringen A++ vilket innebär att deras energieffektivitet är 40 % över den hos apparater i A-klass. Sådana egenskaper möjliggörs genom förbättrad isolering, dörrtätning och hypermoderna kylsystemkomponenter.

Färskhet som håller sig tre gånger längre

Kontinuerlig cirkulation av kall luft

40 % större energibesparingar


KYLSKÅP/FRYSSKÅP: ANDRA PLUS Volume+

Fresh+

Grunda dörrhyllor

115° mjuk öppning

Plus för mer förvaringsutrymme med samma yttermått! I Gorenje+sortimentet erbjuds ett integrerat kyl-/ frysskåp med nettovolym på 268 liter och optimal användning av utrymmet inuti. Hyllor, lådor och andra förvaringsfack är utformade med tanke på den moderna livsstilen med högt tempo. Individuella lådor inkluderar två 0 °C-fack. Med sådan funktionalitet kan du förvara en stor mängd färska livsmedel längre.

Plus för perfekt kylda, färska livsmedel! Innovativ design gör att den kalla luften kan matas direkt in i en speciallåda. Lådan med den lägsta temperaturzonen i kylskåpet håller frukt, grönsaker och kött färska mycket längre.

Plus för små produkter! Hyllor i dörren i det integrerade frysskåpet tillåter stabil förvaring av små flaskor och tuber som du vill ha lätt åtkomliga. Du kommer då lätt och bekvämt åt dessa produkter och utnyttjandet av utrymmet optimeras ytterligare.

Crisp+

Djup dörrhylla

Plus för fasta och knapriga grönsaker! Vissa typer av grönsaker kan bara bevara fastheten och knaprigheten i en passande fuktig miljö. Fuktigheten i grönsakslådan kan man enkelt reglera genom att ställa in öppningen av ventilationsspringor med ett praktiskt glidreglage. Som alla speciallådor kan även lådan Crisp+ också dras in och ut, så att du får perfekt insyn av lådans innehåll.

Plus för de största glasflaskorna och 2,5-liters plastflaskor! Formen på hållarna ger alltid ett säkert grepp för att förhindra att flaskorna rör sig; de hålls alltid på plats och är lätt åtkomliga.

Plus för praktisk öppning och automatisk stängning av dörren! Dörrarna på de integrerade kyl-/frysskåpen från Gorenje+ är utrustade med ett särskilt platt gångjärn som gör att dörren kan öppnas till en vinkel på 115°, trots att apparaten är inbyggd i ett köksskåp. Det förbättrar insynen och åtkomsten till innehåll. Gångjärnet tål dessutom betydande tryck, det ser till att dörren öppnas jämnt och mjukt och stänger också dörren automatiskt när öppningsvinkeln är mindre än 45°. Automatisk mjuk stängning ger större bekvämlighet och förhindrar oönskad inströmning av varmluft i apparaten, vilket förbättrar energieffektiviteten.

Kontroll via LED-display Plus för perfekt kontroll över temperaturzonerna i apparaten! Detta möjliggörs av kontroll via LED-display. Toppklassmodeller från Gorenje+ har två displayer för separat temperaturreglering i kyl- och frysskåpet. Du kan också förlita dig på extra funktioner, t.ex. Freeze+ för att förstärka infrysningsprocessen med en enkel knappberöring och More+ för att kyla större mängder livsmedel samtidigt. Om temperaturen i apparaten stiger varnar kylskåpet om detta med en signal-LED och ett pipande ljud.

No frost+ Plus för frysta livsmedel som inte fastnar i varandra! No frost+-teknik förhindrar inte bara ansamling av frost på livsmedlen och is på frysskåpets väggar, utan den bevarar också livsmedlen i samma form som när du placerade dem i skåpet. På så sätt är det lättare att hitta produkten du söker, och livsmedlen bevarar sin kvalitet, färg och arom – samtidigt som du helt utnyttjar det tillgängliga utrymmet. Kombinationen av intensiv luftcirkulation och extraktion av fuktighet gör dessutom att du slipper avfrosta och rensa ansamlingarna av is.

Snack+ Plus för servering av ditt favorittilltugg! Denna låda med en särskild stängningsmekanism är perfekt för att förvara mat såsom ost, salami, pålägg, paté, smörgåsar, smör och andra tilltugg. Maten torkar inte ut i denna behållare. Dessutom kan lådan tas ut ur kylskåpet och användas för att servera maten som förvaras där. Den är monterad under en glashylla på en glidanordning, så att den kan flyttas åt vänster eller höger för att på bästa sätt utnyttja det resterande utrymmet under.

Förfinat skydd

Fan+

Plus för en prägel av prestige och extra skydd av apparatens viktiga delar! Alla kyl-/frysskåp från Gorenje+ har hyllor, dörrfack och lådor som är skyddade med en beklädnad av högkvalitativt rostfritt stål. Apparatens insida ser helt enkelt bättre ut och de exponerade delarna är extra förstärkta och skyddade.

Plus för jämnt fördelad temperatur i kylskåpet! Fläkten på kylskåpets bakvägg driver konstant fram luften så att den cirkulerar. Som ett resultat av detta är kylskåpet alltid jämnt kylt och kondens ansamlas inte på bakväggen eller under hyllan.

Energieffektivitet A++

Flaskhållare

Plus för besparingar! Utmärkta lösningar för termisk isolering och dörrtätning, toppmoderna kylkomponenter och elektronisk temperaturkontroll minskar elförbrukningen. Även de rymligaste apparaterna har energieffektivitets-klassificeringen A+ eller A. Använd upp till 25 % mindre energi! Om din nya apparat från Gorenje+ ersätter ett kylskåp som är äldre än 15 år, kan du räkna med att använda upp till tre gånger mindre energi!

Plus för praktisk förvaring av vin och andra drycker! Hållaren kan placeras säkert på valfri hylla i kylskåpet eller användas någon annanstans – som en praktisk hållare för flaskdrycker du avnjuter vid rumstemperatur. När hållaren installeras i kylskåpet framhäver den detaljharmonin och apparatens helhetsintryck. Precis som de utvalda detaljerna hos Gorenje+-apparater är denna hållare också tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet.


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

91


Produktsortiment: kylskåp och frysar

GDR 66178

GSR 27178 B

GDR 66122 Z

GDR 67122 F

Integrerbart kylskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kylskåp

Integrerbart kylskåp

GSR 27122 F

GDR 66122 BZ

GDR 67122 FB

GDR 67102 F

Integrerbart kylskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kylskåp


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

GDR 67102 FB

GDR 67088

GDR 67088 B

GDC 67178 FN

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kylskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

GDC 66178 FN

GDC 67178 F

GSC 27178 F

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

Integrerbart kyl/frysskåp

93


GDR 66178 Integrerbart kylskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,426 kWh

+ Energiförbrukning/år: 155 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur + Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + 4 Justerbara fötter

Kr. 10.995,409134

GSR 27178 B

Kr. 11.995,-

Integrerbart kyl/frysskåp

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 325 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + 2 grönsakslådor + 6 djuba hyllor i dörren

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: sliding + Energiförbrukning kWh/24h:

Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

+ SensoTech - Elektronisk inställning av

0,612 kWh

+ Energiförbrukning/år: 223 kWh + Klimatklass: ST, N, T temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

GDR 66178

312799

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 253 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 7 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys

+ Nettokapacitet för frys: 39 l + Fryskapacitet: 2 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 16 timmar

+ Snabb frysfunktion Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

GSR 27178 B


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

GDR 66122 Z Integrerbart kylskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,44 kWh

+ Energiförbrukning/år: 161 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

Kr. 10.995,312741

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 196 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + Speciella lagringutrymme Zero+ + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 4 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

GDR 67122 F Integrerbart kylskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,286 kWh

+ Energiförbrukning/år: 104 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

Kr. 9.995,-

GDR 66122 Z

323146

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 217 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + 1 grönsakslåda + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 5 djuba hylla i dörren + Djub flaskhållare i dörren Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 122,5-123 × 5,6 cm

GDR 67122 F

95


GSR 27122 F

Kr. 9.395,-

Integrerbart kylskåp

312737

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: sliding + Energiförbrukning kWh/24h: 0,286 kWh

+ Energiförbrukning/år: 104 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 217 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + 1 grönsakslåda + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 5 djuba hylla i dörren + Djub flaskhållare i dörren Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

GDR 66122 BZ

Kr. 10.995,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,691 kWh

+ Energiförbrukning/år: 252 kWh + Klimatklass: SN, ST, N + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

GSR 27122 F

312753

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 164 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + Speciella lagringutrymme Zero+ + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 4 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys

+ Nettokapacitet för frys: 17 l + Fryskapacitet: 2 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 12 timmar

+ Snabb frysfunktion Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

GDR 66122 BZ


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

GDR 67122 FB

Kr. 10.495,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,476 kWh

+ Energiförbrukning/år: 174 kWh + Klimatklass: SN, ST, N + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

323147

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 183 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + 1 grönsakslåda + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 5 djuba hylla i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys + Nettokapacitet för frys: 17 l + Fryskapacitet: 2 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 12 timmar

GDR 67102 F Integrerbart kylskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,276 kWh

+ Energiförbrukning/år: 101 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

Kr. 8.995,-

GDR 67122 FB

312682

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 180 l + Automatisk avfrostning + LED lampor på sidan + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 5 djuba hylla i dörren + Djub flaskhållare i dörren Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 102,5-103 × 56 cm

Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

GDR 67102 F

97


GDR 67102 FB

Kr. 8.995,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,442 kWh

+ Energiförbrukning/år: 161 kWh + Klimatklass: ST, N + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

312690

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 146 l + Automatisk avfrostning + LED lampor på sidan + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 5 djuba hylla i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys + Nettokapacitet för frys: 17 l + Fryskapacitet: 2 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 12 timmar + Snabb frysfunktion

GDR 67088 Integrerbart kylskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,262 kWh

+ Energiförbrukning/år: 96 kWh + Klimatklass: SN, ST, N + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

Kr. 7.995,-

GDR 67102 FB

312652

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 150 l + Automatisk avfrostning + LED lampor på sidan + Snabbkylningsfunktion + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 4 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 87,5-88 × 56 cm

Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 102,5-103 × 56 cm

GDR 67088


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

GDR 67088 B

Kr. 8.295,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,414 kWh

+ Energiförbrukning/år: 151 kWh + Klimatklass: ST, N + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

312653

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 115 l + Automatisk avfrostning + LED lampor på sidan + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 4 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys + Nettokapacitet för frys: 17 l + Fryskapacitet: 2 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 12 timmar Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 87,5-88 × 56 cm

GDC 67178 FN

Kr. 14.995,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,63 kWh

+ Energiförbrukning/år: 230 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + 1 kompressor med ventilen + Möjlighet att avbryta kylare + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

GDR 67088 B

312787

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 200 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 5 djuba hylla i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys

+ Nettokapacitet för frys: 60 l + Fryskapacitet: 7,5 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 13 timmar

+ Snabb frysfunktion + Utrymme för fryst mat Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

GDC 67178 FN

99


GDC 66178 FN

Kr. 13.495,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h: 0,841 kWh

+ Energiförbrukning/år: 307 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur + Kontroll via LED display + 1 kompressor + 1 kompressor med ventilen + Möjlighet att avbryta kylare + 4 Justerbara fötter

402237

GDC 67178 F Integrerbart kyl/frysskåp

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 200 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + 2 grönsakslådor + 4 djuba hyllor i dörren

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: Dörr till dörr + Energiförbrukning kWh/24h:

Frys

+ SensoTech - Elektronisk inställning av

+ Nettokapacitet för frys: 60 l + Fryskapacitet: 7,5 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 13 timmar

+ Utrymme för fryst mat Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Kr. 12.995,-

0,63 kWh

+ Energiförbrukning/år: 230 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

GDC 66178 FN

312758

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 221 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 6 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys

+ Nettokapacitet för frys: 61 l + Fryskapacitet: 9 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 15 timmar

+ Snabb frysfunktion + trymme för fryst mat Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

GDC 67178 F


KYLSKÅP/FRYSSKÅP

GSC 27178 F

Kr. 12.495,-

Integrerbart kyl/frysskåp

+ Dörröppning: Omhängningsbar dörr + Dörrgångjärn: sliding + Energiförbrukning kWh/24h: 0,63 kWh

+ Energiförbrukning/år: 230 kWh + Klimatklass: SN, ST, N, T + SensoTech - Elektronisk inställning av temperatur

+ Kontroll via LED display + Eco sparprogram + 1 kompressor + Foder med hög kvalitet rostfritt stål + 4 Justerbara fötter

312762

Kyl + Nettokapacitet för kylskåp: 221 l + Automatisk avfrostning + Invändig belysning LED+ + Snabbkylningsfunktion + 2 grönsakslådor + Utrymme för förvaring av mejeriprodukter + 6 djuba hyllor i dörren + Djub flaskhållare i dörren Frys

+ Nettokapacitet för frys: 61 l + Fryskapacitet: 9 kg + Säkerhetstid vid strömavbrott: 15 timmar

+ Snabb frysfunktion + Utrymme för fryst mat Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

GSC 27178 F

101


DISKMASKINER

DISKMASKINER Settings+

Den första i världen med kapacitet för 17kuvert

Plus för så många som 17 kuvert! Gorenje+ erbjuder en XL-diskmaskins-modell med förvånansvärt rymlig interiör. Tre korgar tillåter diskning av upp till 17 kuvert samtidigt! Maskinen med ny invändig layout och smart placering av spolarmarna är 86 cm hög. Även maskinen med standardmått kan diska otroliga 16 kuvert i en enda cykel! Diskmaskinerna från Gorenje+ levererar utmärkta resultat och grundlig sköljning.

103


Steel+

Viktiga delar tillverkade av stål Plus för livslängd! Åtta viktiga delar i diskmaskiner från Gorenje+ är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet. Noggrant utvalt material används inte bara för kåpan och korgarna, utan även för värmaren, spolarmarna, baljan, filtren, vattenspritsröret för den övre korgen och även diskmaskinens fötter. Stålets kvalitet förlänger apparatens livslängd som garanteras ytterligare av garantiperioden för apparater från Gorenje+.


DISKMASKINER

105

Power+

Led+

Plus för vattnets förmåga att nå varje vrå och ta itu med de allra mest envetna resterna! Diskmaskiner från Gorenje+ har spolarmar på så många som 9 nivåer! De dirigerar och sprider vattnet och ser därmed till att diskeffekten är optimal på alla nivåer, i alla korgar. Baknings- och stekningsentusiaster kommer att bli förtjusta över att diska sina bakplåtar och -skålar i en särskild zon som har utformats att ge bättre effekter vid borttagning av de envisa resterna. Spolarmarnas layout gör att vattnet kommer åt varje vrå i maskinen, vilket ger överlägsna disknings- och sköljningsresultat.

Plus för total kontroll över diskmaskinens drift! En särskild LED-lampa (lysdiod) på den nedre delen av diskmaskinens lucka indikerar konstant det aktuella skedet i diskmaskinens program. Blått ljus indikerar programmets början och informerar användaren om att det fortfarande är möjligt att sätta in mer disk i maskinen utan att äventyra det slutliga resultatet. Rött ljus lyser när diskmedlet har släppts ut. I detta skede är det inte längre önskvärt att sätta in mer disk eller avbryta diskprogrammet på annat sätt. När grönt ljus lyser är diskcykeln över. Även ett kort pipande ljud indikerar att programmet har slutförts, medan det gröna ljuset lyser i två timmar. LED-lampor är extremt energieffektiva och har lång livslängd. Utöver praktisk kontroll över diskprogrammet har lamporna även som syfte att varna för eventuella fel. Ett blinkande rött ljus signalerar ett fel på vatteninlopp eller -utlopp eller en vattenläcka.

Otrolig förmåga med två munstycken

Klar sikt i blått, rött och grönt


DISKMASKINER: ANDRA PLUS

Shine+

Speed+

Sensor+

Helt torr disk

Plus för kortare cykel med mindre smutsig disk! När besticken, tallrikarna etc. som placeras i maskinen inte är särskilt smutsiga kan du snabba upp diskningsprocessen och instruera maskinen att automatiskt justera temperaturen och mängden vatten genom att helt enkelt trycka på en knapp. Disken blir perfekt ren och torr på kortast möjliga tid.

Vattenkvalitetssensor

Diskmaskinsmodellerna Gorenje+ har en imponerande, patenterad lösning för att torka disken helt och ge den en perfekt glans. Efter diskcykeln öppnas diskmaskinens lucka automatiskt, gradvis, i två steg. Först står den på glänt, tillräckligt för att avlägsna överskottsånga. Efter 20 minuter öppnas luckan några centimeter till. Denna innovativa funktion är en mycket användarvänlig lösning, eftersom diskmaskinen redan är öppen när du är redo att tömma den och disken är tillräckligt sval för att hanteras.

Auto+ Plus för pålitliga diskresultat! Tack vare den innovativa sensortekniken UseLogic+ kan maskinen automatiskt identifiera hur smutsig disken är; det är därför inte nödvändigt att välja diskprogram. Utvalda modeller från Gorenje+ har dessutom ett automatiskt program som väljer den lämpligaste temperaturzonen utefter typen av disk. Glas och porslin diskas därmed utmärkt vid låga temperaturer medan kraftiga grytor och kastruller bearbetas med högre temperaturer. Sensorteknik som konstant kontrollerar vattnets renhet optimerar dessutom användningen av vatten, energi och tid.

Short+ Plus för tidsbesparingar! Det korta, intensiva programmet gör jobbet snabbare. Det blir utmärkta resultat genom att alla skeden av diskmaskinens cykel optimeras. Du kan även använda programmet när maskinen är fullastad!

Hygiene

Plus för ekonomisk och optimal användning av vatten! En särskild sensor identifierar automatiskt klarheten på vattnet i maskinen, och maskinen kan då automatiskt justera vattenförbrukningen beroende på hur smutsig disken är. Vattenförbrukningen är mer ekonomisk med mindre smutsig disk och optimal när disken är smutsigare. Sensorn ser också till att sköljvattnet är helt rent!

+

Plus för eliminering av bakterier! Ett specialprogram förlänger tiden som disken utsätts för varmvatten. Efter en extra cykel med kall sköljning diskas disken på 70 °C, vilket har en steriliseringseffekt och dödar 99,9 % av alla bakterier för total hygien. Programmet är särskilt lämpligt för barnmatsflaskor och andra barnmatsbehållare.

Dry+

Flex+ Plus för stora, större, de största kärlen! Med ett mycket enkelt korgjusteringssystem i tre nivåer kan du använda diskmaskinen från Gorenje+ för att effektivt diska kokkärl med ovanliga mått: Stora kastruller, mycket stora tallrikar, glas med stor stam etc. Systemet med enkel justering är åtkomligt från korgens båda ändar, vilket gör det ännu lättare. Du kan snabbt justera diskmaskinens insida efter behov!

Helt nytt torksystem Plus för utmärkta resultat även med plastkärl och färre föremål i maskinen! Glöm irriterande droppar och kondens. Aktiv torkning som använder ett särskilt ventilations- och fuktevakueringssystem ger överlägsna resultat.

Utrymme för längre köksredskap Plus för förbättrad användning av utrymme i maskinen! Länge köksredskap som har en tendens att blockera placering av annan disk eller även falla till botten av baljan under diskning har nu fått ett eget utrymme. Ett utrymme i den övre korgen har utformats särskilt för dem. Mycket praktiskt!

Justerbara korgar Plus för alla typer av disk! Utöver att justera korgpositionen kan du också ändra layouten i varje korg. Den nedre är försedd med tallrikshållare. Dessa är emellertid hopfällbara,

vilket gör att du kan få extra utrymme för andra typer av disk. Specialjustering i den övre korgen är avsedd för att diska känsliga glas med stjälk. Den större nedre korgen är försedd med en specialkorg för matbestick. Övre korgen: Är avsedd för glas (inklusive glas på fot) och alla typer av koppar. Nätet ger stöd för mindre föremål. Korgens höjd kan justeras (4 cm) vilket kan ge lite extra plats. Mittkorgen: Är indelad i två korgar som kan tas bort separat från diskmaskinen. En av dem är avsedd för längre föremål (knivar, stekspadar etc.) som inte kan placeras i den övre eller nedre korgen, den andra passar för glas, kaffe- och tekoppar och mindre skålar. Nedersta korgen: En universalkorg som enkelt dras ut genom det förhöjda handtaget framtill. Den är avsedd för tallrikar (upp till en diameter på 39 centimeter) och kastruller. Justerbart och vikbart stöd kan justeras efter behov. Bestickkorg: Denna särskilda korg är indelad i flera sektioner för sortering och effektiv diskning och torkning av bestick. Det ergonomiska handtaget gör korgen lätt att hantera, och den innovativa bottnen gör att den kan användas även då tallriksstöden inte är uppvikta i den nedersta korgen.

Höjd på 86 cm Plus för kök med ergonomisk arbetsbänkshöjd! Integrerad diskmaskin som är tillgänglig i höjden 86 cm är det rätta valet för den nya generationens kök med ergonomiskt anpassad arbetsbänkshöjd. Denna modell erbjuder extra utrymme i den justerbara interiören, då den är 4 cm högre än standardmodellerna.


DISKMASKINER

Spolarm Twist+

Silence+

Energiklass A+++AA

Självrengörande filter

Plus för bättre diskningsresultat i 45 cm breda diskmaskiner! Till skillnad från konventionella diskmaskiner med denna bredd har diskmaskinen från Gorenje+ jämn drift av spolarmen i den främre och bakre delen av maskinen. Tack vare innovativ design på spolarmen kan den förflyttas inte bara runt sin axel utan också längsgående från frontpanelen till den bakre delen och tillbaka. Vatten sprids därmed jämnt genom hela diskmaskinens balja! En sådan lösning förbättrar både diskningsresultaten och reducerar vatten- och elförbrukningen.

Plus för en mysig atmosfär i köket! De tystaste diskmaskinsmodellerna från Gorenje+ drivs på en deklarerad ljudnivå på 42 dB, vilket motsvarar ett viskande samtal mellan två personer. Tyst drift är resultatet av en särskild ljudisolering, effektiva motorer, högkvalitativa material och innovativa lösningar med diskningssystemet.

Energiklass A AA är en garanti för förstklassig energieffektivitet och optimal A-klassad disk- och torkeffekt. Denna klassificering tilldelas endast de produkter som fullt ut efterlever EU:s strikta riktlinjer om energieffektivitet och miljövänlighet. Energiklass A+ garanterar upp till 11% lägre energiförbrukning än produkter i klass A-, medan produkter i energiklass A+++ förbrukar upp till 30% mindre energi.

Plus för effektiv filtrering av matrester! Ett särskilt automatiskt system förhindrar att filtret täpps till och ett särskilt sköljningssystem förhindrar fel i filtrets funktion.

Extra spolarm Orbital för sköljning

+

Plus för utmärkta diskningsresultat i 60 cm breda diskmaskiner! Extra spolarm med den innovativa omloppsverkan ger snabbare och bättre sköljning. Den extra roterande armen som sprutar vatten över disken gör diskningen effektivare och sköljningen kortare och grundligare.

24h+ Plus för planering av dina uppgifter och effektiv energianvändning! Diskmaskiner från Gorenje+ erbjuder alternativet att programmera diskcykelns start upp till 24 timmar i förväg. Tack vare denna funktion kan du planera diskcykeln under timmar med lägre effekttaxa.

3i1 Plus för automatisk, smart användning av diskmedel! Vid användning av en flerfunktionstablett »3 i 1” anpassas diskningsprocessen och onödig användning av sköljhjälpmedel förhindras. Om emellertid användning av pulver- eller geldiskmedel identifieras frigörs sköljhjälpmedel för optimal diskningseffekt och perfekt skinande disk.

AquaStop Plus för säkerhet i händelse av vattenspill! Även om du låter diskmaskinen arbeta under natten eller när du är borta, behöver du inte oroa dig. I händelse av vattenspill förhindrar säkerhetssystemet AquaStop vidare tillförsel av vatten och pumpen eliminerar samtidigt det kvarvarande vattnet från diskmaskinens balja. AquaStop aktiveras under apparatens hela livslängd.

+++

Låg vattenförbrukning Plus för effektiv och ekonomisk användning av världens mest värdefulla resurs: vatten! Gorenjes diskmaskiner använder moderna tekniska lösningar för att reducera vattenförbrukningen med upp till 41 %. Användningen av vatten kan vara upp till fyra gånger lägre jämfört med handdiskning! De bästa modellerna använder endast 9,9 liter vatten när de kör ekonomiprogrammet.

Open+ Plus för enklare installation av diskmaskinen – på önskad höjd! Gorenje+-diskmaskinsluckan är försedd med ett specialgångjärn som först flyttar luckan något utåt innan den öppnas helt. På så sätt är det mycket enklare att installera diskmaskinen eftersom du inte behöver byta köksskåpets sparkplåt. Tack vare variabel öppning kan du installera diskmaskinen på önskad höjd och sparkplåtsstödet som levereras med maskinen gör det möjligt att justera installationsdjupet. Enkelt och fördelaktigt för kökets totala estetik!

SCS+ Super Cleaning System Plus för effektiv diskning, placering i diskmaskinen utan sköljning för hand först! Det patenterade systemet SCS+, som tar 84 sekunder, rengör filtret och diskmaskinens insida innan varje diskcyklus. Tre sekunder efter varje fördiskning sprutar systemet in vatten i diskmaskinens balja i två sekunder, och stoppar i fem sekunder. Denna procedur upprepas åtta gånger, vilket ger en vattenförbrukning på ca. 1,7 liter. Diskcyklusen startar alltså med sköljt gods, ren diskmaskin, rent filter och rent vatten. Systemet SCS+ sparar ström, vatten och tid.

Installera diskmaskinen på en ergonomisk höjd Plus för ergonomi och enkel hantering av disken! Diskmaskinerna är anpassade för installation på en ergonomisk höjd. Dräneringsslangen installeras lägre än diskmaskinens botten, som om den hade installerats direkt till avloppet i golvet. Antisifon-säkerhetsventilen förhindrar att vattnet läcker ut från diskmaskinen under diskningen.

107


DISKMASKINER: ANDRA PLUS

Aqua safe

Steam safe

Läckagefri diskmaskin

Plus för extra säkerhet och kontroll med Steam Safe-systemet! Den högeffektiva kanalen för kondensering och kylning leder ångan genom ett dolt munstycke och förhindrar att het ånga släpps ut i köket genom kontrollpanelen. Det förhindrar brännskador eller skador på arbetsbänken. Dessutom finns ett särskilt skydd som förhindrar att ånga väller ut om diskmaskinen öppnas medan den är igång.

Plus för maximal säkerhet mot vattenläckor! För att förhindra vattenläckor i köket har vi utvecklat ett avancerat säkerhetssystem, Aqua Safe, med elva sensorer som identifierar den minsta vattenläcka. 1) Gorenje+ diskmaskiner har ett vattenflöde som är sensorstyrt och tidsbegränsat. 2) En särskild varningston och varningsljus indikerar ett eventuellt för stort vatteninflöde. 3) Det centralt installerade dräneringssystemet kommer att reducera risken för vattenläckage om diskmaskinen inte har installerats optimalt. 4) Synkroniserad motor som kan rotera både medsols och motsols ger en jämn pumpfunktion. 5) Externt säkerhetsskal, fixeringspunkter utanför diskmaskinen, vattentät botten, insprutningsrör i rostfritt stål, sensorer för vattenläckage, täta inlopp och en sensor som registrerar eventuell vattenansamling på botten automatiskt, vilket förhindrar läckage. Systemet garanterar vattentäthet och år av underhållsfri användning.

PEX-slang Plus för hållbarhet och säkerhet! En unik slang ansluter diskmaskinens inloppsvalv till kökets vattenledning. Den är tillverkad i en speciell tvärbunden polyeten som ger bra hållbarhet, lång livslängd och beständighet mot kemikalier och varmt vatten.

Kontroll och ändringar i diskproceduren Plus för effektiv kontroll och övervakning av diskproceduren! Alla apparater är utrustade med en tydlig LCD-skärm på kontrollpanelen, vilket ger dig full kontroll över diskproceduren. Valt diskprogram visas, eventuella ytterligare funktioner kan väljas, och återstående tid visas. Med barnlås kan du låsa kontrollpanelen för att förhindra att barn sätter på diskmaskinen eller ändrar inställningar.

Diskmaskinsprogram Extra smutsig disk Program för extra smutsig disk som grytor, stekpannor och bakplåtar Normal disk Program för normalsmutsig disk, som tallrikar, serveringsfat, koppar och glas med torkade matrester Vardagsdisk Dagligt diskmaskinsprogram. Detta program tar också bort torkade matrester, men kanske inte mat som bränt fast på bakplåtar.

Snabbdisk Detta program är avsett för glas och porslin som kaffekoppar etc.

Autodisk Diskmaskinen registrerar hur smutsig disken är och justerar vattenmängd och temperatur.

Eco-disk Använd detta program för att spara energi. Det är avsett för normalsmutsig disk.

Tidsprogram Detta program innebär att användaren kan bestämma tiden för när diskmaskinen ska starta eller sluta. Tiden ska väljas efter hur smutsig disken är. 0:30–1:15 – lätt smutsig disk 01:30–2:00 – normalsmutsig disk 2:15–3:00 – mycket smutsig disk

Övre delen Program som är avsett för att diska koppar och glas i den övre korgen. Lätt smutsigt gods kan placeras i den nedersta korgen under detta program. Nedre delen Program som är avsett för att diska tallrikar och redskap i den nedre korgen. Lätt smutsigt gods kan placeras i den övre korgen under detta program. Blandad disk Program som är avsett för att diska mycket smutsig disk i den nedre korgen och lätt smutsigt gods i den övre korgen. Detta program inkluderar en extra för-disk och längre disktid än programmet för nedre delen. Supersnabb Ett kort program på 15 minuter för lätt smutsigt gods. Känslig disk Om ditt porslin bara är lätt smutsigt är detta rätt program. Det är avsett för glas och porslin som precis använts och som inte behöver ett omfattande diskprogram. Detta program kan även användas för ömtåligt och känsligt gods. För extra känslighet, välj funktionen Short Dry. Avsköljning och tork Detta program inkluderar avsköljning med uppvärmning och torkning. Det är perfekt för att skölja av och värma upp burkarna när du kokar sylt eller gelé.

Skölj och vänta Detta program sköljer disken medan användaren väntar på att maskinen ska bli full.

Justerbara fjädrar Plus för flexibilitet och enkel användning! Spänningen hos fjädrarna i luckan kan anpassas till vikten på panelen på utsidan, vilket ger bättre öppning och stängning av diskmaskinen. För modeller på 82 cm kan fjädrarna anpassas för en panelvikt på 3 till 11 kg. För modeller på 86 cm kan fjädrarna bära 1 till 9 kg.


DISKMASKINER

109


Produktsortiment: diskmaskiner

GDV 652 XL

GDV 642 XL

GDV 670 X

Integrerbar diskmaskin

Integrerbar diskmaskin

Integrerbar diskmaskin

GDV 652 X

GDV 642 X

GDV 630 X

Integrerbar diskmaskin

Integrerbar diskmaskin

Integrerbar diskmaskin


DISKMASKINER

GDV 600 X

GDV 530 X

Integrerbar diskmaskin

Integrerbar diskmaskin

GDI 640 X Inbyggnads diskmaskin

111


GDV 652 XL

Kr. 15.995,-

Integrerbar diskmaskin

365251

GDV 652 X

Kr. 15.495,-

Integrerbar diskmaskin

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 3 + Korg med handtag

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Toppen eller botten + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 3 + Korg med handtag

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Toppen eller botten + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter

+ Kuvert: 17, Settings+ + Antal program: 14 + Snabb program + Intensiv program + Program för omtålig disk + Disktemperaturer:

+ Hållare för långa köksredskap + Variabel övre korg + Kurvan systemet: Justerbar 3-korg

+ Kuvert: 16, Settings+ + Antal program: 14 + Snabb program + Intensiv program + Program för omtålig disk + Disktemperaturer:

+ Hållare för långa köksredskap + Fällbara Diskställ i botten

70, 65, 60, 55, 50, 40, 30 °C

+ Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av

vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + LED statusindikator + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

systemet Flex+

+ Fällbara Diskställ i botten + Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 9 + Energiförbrukning: 1,05 kWh + Vattenförbrukning: 10 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 86,3 × 56 cm

70, 65, 60, 55, 50, 40, 30 °C

+ Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av

vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + LED statusindikator + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

GDV 652 XL

365227

+ Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 9 + Energiförbrukning: 1,05 kWh + Vattenförbrukning: 10 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 82,3 × 56 cm

GDV 652 X


DISKMASKINER

GDV 642 XL

Kr. 14.995,-

Integrerbar diskmaskin

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 2 + Korg med handtag + Kuvert: 14, Space+ + Antal program: 10 + Snabb program + Intensiv program + Program för omtålig disk + Disktemperaturer:

70, 65, 60, 55, 50, 40, 30 °C + Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + LED statusindikator + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

365226

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter + Hållare för långa köksredskap + Fällbara Diskställ i botten + Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 7 + Energiförbrukning: 1,05 kWh + attenförbrukning: 11 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 86,3 × 56 cm

GDV 642 X

Kr. 13.995,-

Integrerbar diskmaskin

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 2 + Korg med handtag

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter

+ Kuvert: 14, Space+ + Antal program: 10 + Snabb program + Intensiv program + Program för omtålig disk + Disktemperaturer:

+ Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 7

70, 65, 60, 55, 50, 40, 30 °C + Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + LED statusindikator + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

GDV 642 XL

365225

+ Hållare för långa köksredskap + Fällbara Diskställ i botten

+ Energiförbrukning: 1,05 kWh + Vattenförbrukning: 11 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 82,3 × 56 cm

GDV 642 X

113


GDV 670 X

Kr. 13.995,-

Integrerbar diskmaskin

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 2 + Korg med handtag + Antal kuvert: 13 + Antal program: 10 + Snabb program + Program för omtålig disk + Disktemperaturer: 38, 45, 55, 65, 70 °C

+ Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av

vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + LED statusindikator + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

378596

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter + Variabel övre korg + Hållare för långa köksredskap + Variabel övre korg + Kurvan systemet: Flexibel 3-korg systemet Flex+

+ Fällbara Diskställ i botten + Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 5 + Energiförbrukning: 0,81 kWh + Vattenförbrukning: 8 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 82 × 57,5 cm

GDV 630 X

Kr. 10.495,-

Integrerbar diskmaskin

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 2 + Korg med handtag

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter

+ Antal kuvert: 13 + Antal program: 5 + Disktemperaturer:

+ Variabel övre korg + Hållare för långa köksredskap + Variabel övre korg + Kurvan systemet: Flexibel 3-korg

+ Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av

+ Fällbara Diskställ i botten

38, 45, 55, 65, 70 °C

vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + LED statusindikator + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

GDV 670 X

316945

systemet Flex+

+ Spolarmar: 2 + Antal spolanivåer: 4 + Energiförbrukning: 1,11 kWh + Vattenförbrukning: 12 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 82 × 57,5 cm

GDV 630 X


DISKMASKINER

GDV 600 X

Kr. 8.995,-

Integrerbar diskmaskin

408724

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Rostfri + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 2 + Korg med handtag

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Själv rensande filter

+ Antal program: 5 + Program för omtålig disk + Disktemperaturer:

+ Spolarmar: 2 + Antal spolanivåer: 4

45, 55, 65, 70 °C + Automatisk dosering av vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program

+ Variabel övre korg

GDI 640 X

Kr. 12.495,-

Inbyggnads diskmaskin

+ Front material: Rostfritt stål + Inredningsmaterial: Galvaniserade och målade + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 3 + Korg med handtag

+ Energiförbrukning: 1,01 kWh + Vattenförbrukning: 12 l

+ Kuvert: 14, Space + Antal program: 10 + Program för omtålig disk + Disktemperaturer:

Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 82 × 57,5 cm

+ Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av

+

70, 65, 55, 45, 38 °C

vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

GDV 600 X

316950

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter + Variabel övre korg + Variabel övre korg + Kurvan systemet: Flexibel 3-korg systemet Flex+

+ Fällbara Diskställ i botten + Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 5 + Energiförbrukning: 1,04 kWh + Vattenförbrukning: 9 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 60 × 82 × 57,5 cm

GDI 640 X

115


GDV 530 X

Kr. 10.995,-

Integrerbar diskmaskin

+ Front material: Plast + Inredningsmaterial: Galvaniserade och målade + Färg av kurvan: Grå + Antal kurva: 2

+ Kuvert: 10, Settings+ + Antal program: 10 + Intensiv program + Disktemperaturer:

45, 55, 65, 70 °C + Funktion 3 i 1 + Automatisk dosering av vattenavhärdare för förbättrat diskresultat + Fördröjd start upp till 24 timmar + Indikator vid avslutad tvätt + Feldiagnostik + Ljusindikator: Utvalda program; påfyllning av salt; vattenavhärdare

316944

+ Materialet i kärlet: Rostfritt stål + Dolt värmeelement + Sensorer för vattenkvaliteten Sensor+ + Själv rensande filter + Variabel övre korg + Fällbara Diskställ i botten + Spolarmar: 3 + Antal spolanivåer: 5 + Energiförbrukning: 0,93 kWh + Vattenförbrukning: 11 l Inbyggnadsmått (BxHxD): 45 × 82 × 57 cm

GDV 530 X


117

Modellnummer index GCC 134 B.................................................42 GCC 134 X.................................................42 GCM 131 B...................................................41 GCM 131 X...................................................41 GCM 334 B.............................................. 40 GCM 334 X.............................................. 40 GCM 832 B...............................................39 GCM 832 X...............................................39 GCS 131 B..................................................38 GCS 131 X..................................................38 GDC 66178 FN..................................... 100 GDC 67178 F......................................... 100 GDC 67178 FN........................................ 99 GDI 640 X................................................ 115 GDR 66122 BZ........................................ 96 GDR 66178............................................... 94 GDR 66122 Z............................................95 GDR 67088............................................. 98 GDR 67088 B......................................... 99 GDR 67102 F............................................97 GDR 67102 FB........................................ 98 GDR 67122 F............................................95 GDR 67122 FB.........................................97

GDV 530 X.............................................. 116 GDV 600 X.............................................. 115 GDV 630 X..............................................114 GDV 670 X...............................................114 GDV 642 X............................................... 113 GDV 642 XL............................................ 113 GDV 652 X............................................... 112 GDV 652 XL............................................ 112 GGC 31 WDB............................................67 GGC 32 DB...............................................67 GGC 64 DB.............................................. 66 GGS 64 DB...............................................65 GGS 64 DX.............................................. 66 GGS 64 WDX...........................................65 GGS 75 WDB.......................................... 64 GGS 75 WDX.......................................... 64 GHD 64 B..................................................63 GHF 62 X...................................................85 GHI 9 B.......................................................82 GHI 9 X.......................................................82 GHL 6 X.....................................................85 GHT 6 B.................................................... 84 GHT 6 X.................................................... 84

GHT 9 B.....................................................83 GHT 9 X.....................................................83 GHT 63 B...................................................63 GHT 64 B..................................................62 GHT 74 B...................................................62 GHV 6 B......................................................81 GHV 8 B......................................................81 GHV 90 X..................................................79 GHV 91 X...................................................78 GHV 93 B................................................. 80 GIK 32 B.................................................... 68 GIT 62 B......................................................61 GIT 63 B......................................................61 GIT 66 B.....................................................59 GIT 67 B.....................................................59 GIT 68 B.....................................................58 GIT 73 B.................................................... 60 GIT 78 B.....................................................58 GIT 95 B.................................................... 60 GO 312 B....................................................29 GO 312 X....................................................29 GO 532 B...................................................28 GO 532 X...................................................28

GO 834 B..................................................27 GO 834 X..................................................27 GO 854 B..................................................26 GO 854 X..................................................26 GO 876 B...................................................25 GO 876 X...................................................25 GO 896 B..................................................24 GO 896 X..................................................24 GP 852 B...................................................23 GP 852 X...................................................23 GP 872 B....................................................22 GP 872 X....................................................22 GP 896 B....................................................21 GP 896 X....................................................21 GSC 27178 F............................................101 GSR 27122 F............................................ 96 GSR 27178 B............................................ 94 GTN 31 X................................................... 68 GWD 118 B............................................... 43 GWD 118 X............................................... 43


EXKLUSIVT PLUS Av Gorenje! Inbyggnadsprodukterna från Gorenje+ är ett resultat av teamwork från ett nätverk av erfarna Gorenje-experter som är bekanta med de teknologiska trenderna och har tillämpat dem på ett användarvänligt sätt. De främjar designidén med en tydlig målsättning. De är medvetna om samtida livsstilstrender. De är hjärtat i utvecklingen hos Gorenje-gruppen. Genom att kombinera smart teknik, utmärkt design, omsorg för miljön och stort värde i alla Gorenje-apparater i över 60 år höjer Gorenje konstant ribban för kvalitetsstandarder och konsumentförväntningar för Europas ledande tillverkare av hushållsprodukter. Många prestigefyllda internationella utmärkelser vittnar om Gorenjes kvalitet och rykte, t.ex. Red Dot Design Award, Plus X AwardTM,

Grüner Stecker prize, Get Connected Product of the Year Award, Product Innovation Award, Trusted Brand, Superbrands, Icograda Excellence Design Award, ICSID Excellence Design Award, Innovation of the year, bara för att nämna några. Partnerskap med utvalda köksspecialister över Europa grundar sig på Gorenje-gruppens solida distributionsnätverk som finns i 70 länder på alla kontinenter världen över. Elektriska apparater för hemmet är gruppens huvudavdelning. Erfarenhet som byggts upp så här långt, vitt erkända innovationer och framstående teknisk perfektion utgör tillsammans grunderna i Gorenje+-konceptet. www.gorenje.com


Apparater fr책n Gorenje+ finns 채ven i svart


PLUS. PULS.

www.gorenjeplus.com

Gorenje+ Box 4137 SE-203 12 Malmö PLUS info: info@gorenjeplus.com

Varken tillverkaren eller återförsäljaren ansvarar för eventuella misstag i katalogen.

Av omsorg för miljön har vi valt att trycka denna broschyr på FSC godkänt papper.

Katalog av: Gorenje, d. d.; marknadsföring, maj 2013

KÖKSAPPARATER Gorenje+ (SE)  

PLUS. PULS. Köket är ett koncept som är grundat på klara förbättringsprinciper. Köksapparater är dess plus. Gorenje+. PLUS är en symbol för...

KÖKSAPPARATER Gorenje+ (SE)  

PLUS. PULS. Köket är ett koncept som är grundat på klara förbättringsprinciper. Köksapparater är dess plus. Gorenje+. PLUS är en symbol för...

Advertisement