Page 1

Gorenje Oy PL 2600 00002 Helsinki Puh: 010 80 22 33 Fax: 010 80 22 34 E-mail: kodinkoneet@gorenje.fi www.gorenje.fi


Pesukoneet ja kuivausrummut

Uuden sukupolven suuria ajatteijoita


Pyykki

2

Huolehtii pyykist채, jotta sin채 voit huolehtia

perheest채si


Mitä sinä vaadit uudelta pesukoneeltasi? Että se on varustettu kehittyneellä teknologialla vai että se on helppo käyttää? Että siihen mahtuu paljon pyykkiä tai että sen mitat ovat oikeat kotiisi? Että sen voi ohjelmoida tarkalleen tarpeidesi mukaan tai että se säästää ympäristöä? Että se on turvallinen käyttää tai kauniisti muotoiltu? Vai vaaditko, että siinä on kaikki - ja että se samalla hoitaa pyykkisi täydellisesti? Jos näin on, olet valinnut oikean esitteen.

<< Älykäs pesukone Gorenje-pesukone ajattelee jatkuvasti, miten se voi pestä pyykin mahdollisimman hyvin. Se kerää tietoa pesuprosessin aikana älykkäillä sensoreilla ja UseLogic® -ohjelmalla - ja säätää pesuohjelmaa, pesujaksoa sekä veden ja energian kulutusta optimaaliseksi. Siten saat aina varmasti täydellisen pesutuloksen.

>> Helppo käyttää Gorenje-pesukoneissa ei ole mitään vaikeaa – paitsi valinta monien kauniiden mallien välillä. Sen jälkeen on helppoa. Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli opastaa sinua valintamahdollisuuksissa omalla kielelläsi. Voit laatia omia ohjelmia – tai hyödyntää älykästä Wash Wizard -pesuvelhoa, jolla ainoastaan kerrot koneelle, minkä tyyppistä pyykkiä peset ja kuinka likaista se on. Suuri täyttöaukko (33 cm) ja valaistu rumpu helpottavat jopa 6 pyykkikilon täyttöä ja poistoa.

>> Turvallinen - perheelle ja ympäristölle Gorenje kuuluu Euroopan ympäristöystävällisimpiin yrityksiin. Kaikilla pesukoneillamme on A-luokitus – ja siten ne auttavat sinua suojelemaan ympäristöä ja säästämään rahaa vedessä, sähkössä ja pesuaineissa. Varustettuina yksityiskohdilla, jotka suojaavat sekä pyykkiäsi että kotiasi, ne ovat myös hyvin turvallisia käyttää.

3


Muotoilu

Muotoiltu sopimaan

kotiisi Kauniit

yksityiskohdat

ja

tyylikäs, ajaton muotoilu ovat Gorenjen uusien pesukoneiden ja kuivausrumpujen piirteitä. Laaja valikoima vapaasti seisovia malleja, pöyta-levyn malleja

alle

(korkeus

Slim-malleja

upotettavia 82

(syvyys

cm) 44

ja cm)

mahdollistaa täydellisen ratkaisun löytämisen kotiisi.

<< Pieniä ulkoa - suuria sisältä Gorenjen Slim-mallit ovat aivan oikea valinta, jos asut yksin, perhe on pieni tai kylpyhuoneen tila on rajallinen. Ne vievät tilaa syvyyssuunnassa vain 44 cm - mutta voivat silti pestä 4 kg pyykkiä ja lingota 1200 kierrosta minuutissa.

>> Yksi kosketusnäyttö Premium Touch antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttää sekä pesukonetta että kuivausrumpua pesukoneen kosketus näytölta. Nokkela ja tilaa säästävä ratkaisu, joka helpottaa käyttöä entisestään.

4


>> Matala – mutta tehokas Jos haluat sijoittaa pesukoneesi keittiöön tai aputiloihin, valitse jokin Gorenjen upotettavista malleista. Ne ovat 3 cm matalampia kuin tavalliset pesukoneemme, mutta tarjoavat saman tehokkaan suorituskyvyn ja tilaa 6 kilolle pyykkiä.

<< Täydellinen pari Riippumatta siitä, valitsetko pesukoneen ja kuivausrummun Classic, Exclusive tai Premium sarjoistamme, muodostavat niiden kauniit yksityiskohdat ja komea vuorovaikutus täydellisen parin. Ne saavat vaatteesi - ja kotisi - näyttämään kauniilta.

5


IÄlykäs

Älykäs valinta

kotiisi

Gorenje-pesukone ajattelee , miten se voi pestä pyykkisi mahdollisimman hyvin. UseLogic® ohjelmalla ja älykkäillä sensoreilla se kerää jatkuvasti tietoa pesuprosessista - ja säätää sitä - varmistaen täydellisen pesutuloksen pienimmällä mahdollisella veden, energian ja pesuaineen kulutuksella. Vaikka se on teknisesti korkeatasoinen on sitä helppo käyttää.

Vaahdonvalvonta Liiallinen vaahto aiheuttaa huonon pesutuloksen. Siksi Gorenjen pesukoneet valvovat pesuprosessin aikana syntyvän vaahdon määrää. Jos vaahtoa on liikaa, suoritetaan automaattisesti 3 lisähuuhtelua. Siten saat täydellisen pesutuloksen, vaikka olisit annostellut liikaa.

6

Painosensori Älykäs painosensori punnitsee, paljonko pyykkiä täytät pesukoneeseen. Sen jälkeen se ilmoittaa, paljonko sinun tulee käyttää pesuainetta suhteessa valittuun pesuohjelmaan ja valittuun lämpötilaan. Samalla se säätää vesimäärän suhteessa pyykin määrään. Painosensori avulla säästät rahaa pesuaineissa ja saat parhaan mahdollisen pesutuloksen. Lisäksi hyödynnät varmasti konetta mahdollisimman hyvin, koska pesukone ilmoittaa, paljonko pyykkiä voit täyttää siihen.

<<

ClearWater-sensori Gorenjen ClearWater-sensori pitää huolen siitä, että pyykistäsi tulee puhdasta ilman liikoja huuhteluja. Toisen huuhtelun aikana sensori tutkii, kuinka puhdasta vesi on. Jos tulos ei ole tyydyttävä, pesukone suorittaa enintään 3 lisähuuhtelua. Kun vesi on puhdasta, on sitä myös pyykkisi - ja huuhtelu pysähtyy. Näin pyykkisi saa mahdollisimman hyvän huuhtelun ja aikaa sekä vettä säästyy.

Ainutlaatuinen kosketusnäyttö Gorenjen Premium Touch -malli on ainoa pesukone, jossa on kosketusnäyttö. Sinun tarvitsee vain hipaista näyttöä sormellasi valitessasi ohjelmia ja muita toimintoja. Näyttö opastaa sinua nopeasti ja helposti valinnoissa omalla kielelläsi.


>> Pese jopa 6 kg oikeassa määrässä vettä Gorenjen pesukoneet pesevät jopa 6 kg pyykkiä (Slim-mallit enintään 4 kg). Markkinoiden suurimpiin kuuluva rumpu varmistaa sinulle lisäksi, että pyykki pestään oikeassa vesimäärässä. Koska eri tekstiilityypit imevät hyvin eri tavoin vettä – eivätkä kastu samassa ajassa – huolehtii Gorenjen Flexis-teknologia vesimäärän säädöstä oikealle tasolle joka ainoassa pesussa.

<< Milloin pyykkisi pitää olla valmiina? Viivekäynnistystoiminnolla voit pestä silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Voit esimerkiksi valita pesun silloin, kun olet itse töissä. Pyykki on sitten valmiiksi pesty kotiin tullessasi. Tai ehkä haluat hyödyntää halvempaa yösähköä. Tällä näppärällä toiminnolla voit asettaa käynnistyksen viiveeksi enintään 24 tuntia. Lopeta pesu -toiminto Jos valitset jonkin Gorenjen huippumalleista, saat myös Lopeta pesu -toiminnon. Näppäilet vain, milloin pyykin tulee olla valmista (enintään 22 tunnin päästä). Pesukone laskee sitten itse, milloin sen täytyy käynnistyä, jotta pesu valmistuu haluttuun aikaan.

>> Valmiina tulevaisuuteen Gorenjen pesukoneiden ja kuivausrumpujen kehittynyt teknologia mahdollistaa niiden päivittämisen sitä mukaa, kun uusia ohjelmia ja toimintoja kehitetään. Voit halutessasi itse ladata uusia ohjelmia ja toimintoja – tai ottaa yhteyden paikalliseen Gorenjen huoltopisteeseen, joka tulee tekemään sen puolestasi.

<< Entsyymit töissä Entsyymeillä on pääosa tahrojen poistossa pyykistä. Ne aktivoituvat parhaiten 40° C lämmössä. Siksi jokainen yli 50° C pesujakso käynnistyy aina ensimmäisten 15 minuutin ajaksi 40° C lämmöllä. Kun tämä vaihe on ohi - ja tahrat poistettu - pesu jatkuu valitussa lämpötilassa.

>> Tässä rummussa pyykkisi viihtyy Gorenje-pesukoneen rumpu on sekä tehokas että hellävarainen pyykille. Mahdollisimman hyvän pesurytmin saavuttamiseksi olemme kehittäneet erityiset 3D-puolat, jotka ohjaavat pyykin putoamaan suoraan rummun keskelle - mikä on tärkeää hyvän tuloksen saamiseksi. Toinen tärkeä tekijä ovat erilaiset pesurytmit, joita tarvitaan eri tekstiilityypeille. Pesukoneemme on varustettu monin pesurytmein, jotka varmistavat joka ainoalle tyypille parhaan mahdollisen voimakkuuden. Yli 1000 erityismuotoiltua reikää huolehtii osaltaan täydellisestä pesutuloksesta.

7


Helppo käyttö

tahansa

Nyt kuka voi pestä pyykia

Jos nyt uusiin Gorenje-pesukoneisiin liitty jokin vaikeus liittyy, se on valinta monien kauniiden mallien välillä. Sen jälkeen kaikki on helpompaa kuin koskaan: koneen täyttö, oikeiden ohjelmien ja toimintojen valinta sekä tyhjennys.

<<

Suuri täyttöaukko ja valaistu rumpu Gorenjen pesukoneiden täyttöaukko on 33 cm ja luukku avautuu 183° kulmaan. Suurienkin pestävien, kuten esimerkiksi sänkyvaatteiden ja verhojen, saaminen koneeseen ja siitä pois on helppoa. Lisäksi huippumalleissamme on luukun elektroninen avaus. Sinun tarvitsee ainoastaan painaa kevyesti yhtä painiketta. Luukun ollessa auki syttyy rumpuun valo ja näet paremmin sisään.

Maailman nopein pesukone Kun kierroksia on 2000 ja rumpu erikoismuotoiltu, ei mikään muu pesukone ole Premium Touchin veroinen linkoamaan vettä pyykistä. Tämä näyttelee pääosaa hyvän kuivaustuloksen saamisessa. Vaikka se on nopea, se käsittelee silti pyykkiä hyvin. Gorenjen pesukoneet säätävät automaattisesti linkouksen kullekin pesuohjelmalle erikseen. Tällä tavalla käsitellään arintakin pyykkiäsi hellävaraisesti. Voit myös itse valita alemman kierrosluvun tai poistaa linkouksen kokonaan.

>> Lisävalinnat Valitsemastasi mallista riippuen saat monia eri lisävalihtoja. Kaksi suosituinta ovat suurempi vesimäärä erittäin likaiselle pyykille tai verhoille ja hellävarainen linkous hyvin aralle pyykille. <<

8

Pesuainekotelo avautuu elektronisesti Kun haluat avata Premium Touchin pesuainekotelon, painat vain painiketta. Sitten kotelo liukuu automaattisesti ulos samalla tavalla kuin cd-soittimen levykelkka avautuu.


<< Erikoisohjelmia Tavallisten pesuohjelmien lisäksi Gorenjen pesukoneet on varustettu käytännöllisillä erikoisohjelmilla ja toiminnoilla: . Sekapyykki: Pese enintään 6 kg erityyppisiä samanvärisiä tekstiilejä 30° C lämmössä sen sijaan, että lajittelet ja peset ne erikseen. . Hölkkä: Ohjelma, joka pesee nopeasti pienet määrät vähemmän likaista pyykkiä - esimerkiksi urheiluasut, jotka tyypillisesti ovat vain hikisiä. . Lyhytohjelma: Ohjelma vähemmän likaiselle pyykille: lyhyemmät pesujaksot ja vähemmän huuhteluja. Lyhin pikapesuohjelma kestää vain 25 minuuttia. . Tehopesu: Tehopesu enintään 6 kg erityisen likaista pyykkiä (joka ei ole arkaa) enintään 60° C. . Silitysapu: Käyttämällä suurempia vesimääriä ja pienempiä kierroksia keskimmäisessä ja viimeisessä linkouksessa toiminto huolehtii siitä, ettei pyykki rypisty, jolloin se on paljon helpompi silittää. . Puolitäyttö: Jos sinulla on pyykkiä vain puoli koneellista, voit valita tämän toiminnon ja säästät siten sekä vettä että energiaa.

<< Tee omia henkilökohtaisia ohjelmia Premium Touch mahdollistaa omien pesuohjelmien tekemisen - todella hyödyllinen toiminto, jos toistat usein samaa pesumenetelmää. Kun olet valinnut ohjelman tehtävät, nimennyt sen ja tallentanut, sinun tarvitsee vain valita uusi ohjelmasi Erikoisohjelmien joukosta ja käynnistää.

<<

Puhuu sinun kieltäsi Voit valita haluamasi kielen kaikissa näytöllä varustetuissa malleissa. Siten ohjelmien ja toimintojen valinta on vieläkin helpompaa.

Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli Ohjelmavalitsin ja toimintopainikkeet ovat ergonomisesti muotoiltuja, joten voit nopeasti ja helposti valita haluamasi pesun. Näytöillä varustetuissa malleissa näet, minkä ohjelman ja mitkä valinnaistoiminnot olet valinnut. Premium Touchin tyylikäs ja käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö opastaa sinut helposti parhaaseen valintaan.

Anna Wash Wizardin hoitaa pyykkisi Premium-malleissa on ainutlaatuinen ohjelma, jolle annoimme nimeksi Wash Wizard Pesuvelho. Valitset vain pestäväksi haluamasi tekstiilityypin ja ilmaiset, kuinka likaista se on. Sitten painat vain käynnistyspainiketta. Kone laskee itse parhaat mahdolliset asetukset - ja käynnistää sopivimman pesuprosessin.

<<

Seuraa pesuprosessia Exclusive ja Premium malleissa voit seurata pesuprosessia koko ajan. Valitun ohjelman ja lisavalintojen lisäksi näyttö esittää veden kulutuksen, linkouksen kierrosluvun ja jäljellä olevan pesuajan. Pesun päätyttyä äänimerkki ilmoittaa siitä sinulle.

9


Ympäristöystävällinen ja

Suojaa sekä ympäristöä että

perhettäsi

Gorenje kuuluu Euroopan ympäristöystävällisim piin yrityksiin. Kaikilla pesukoneillamme on Aluokitus.

Varustettuina

yksityiskohdilla,

jotka

suojaavat sekä pyykkiäsi että kotiasi, ne ovat myös paljon käyttövarmempia.

>> Tehokas ja ympäristöystävällinen Älykkään UseLogic® -teknologian ansiosta kaikki Gorenjen pesukoneet on varustettu A-luokituksella sekä energian kulutuksen että pesutehon osalta. Siten huolehdit ympäristöstä ja säästät vettä, sähköä sekä pesuainetta. Käytä vähemmän pesuainetta ECO-järjestelmällä Gorenjen ECO-järjestelmä estää pesuainetta huuhtoutumasta pois vedenoton yhteydessä. Pesuaine pysyy rummussa koko pesuprosessin ajan ja hyödynnetään näin sataprosenttisesti. ECOjärjestelmällä säästät luontoa - ja säästät jopa 20 % pesuaineissa.

Erityinen 4D-suihkujärjestelmä Gorenjen erityinen 4D-suihkujärjestelmä tuo veden ja pesuaineen nopeasti kosketukseen pyykin kanssa. Rummun pohjasta, sivuilta ja yläosasta – pelkän pohjasta suihkutuksen sijasta. Pyykki kastuu nopeammin ja paremmin, mikä parantaa pesutulosta. Koska se myös lyhentää varsinaista pesua, alenee energian kulutus.

<< Lisää vettä allergikoille Olemme ottaneet huomioon myös henkilöt, jotka ovat allergisia pesuaineille. Säädät vain koneen suorittamaan lisähuuhteluja tai lisäämään vesimäärää pesuprosessin aikana.

10


>> Yhtä hiljainen kuin vaimea keskustelu Pesun ja linkouksen aikana Gorenje-pesukone on yhtä hiljainen kuin tavallinen vaimea keskustelu. Useimmista malleista käytämme nimitystä Super Silent - superhiljainen. Jotkut ovat jopa Super Silent+. Elektroninen vakautusjärjestelmä (SCS) pitää lisäksi huolen siitä, että kone seisoo paikallaan koko prosessin ajan. >> Suojaus pieniltä, uteliaita sormilta Luukkua ei voi avata pesuprosessin aikana. Premium-mallit on lisäksi varustettu ultraviileällä luukulla (UCD) - muovinen lisäkansi on sisemmän, kuuman lasikerroksen edessä suojana. Lisäksi ohjauspaneelin voi lukita yhdellä painalluksella.

<< Täydellinen suojaus vesivahingoilta Gorenjen pesukoneet on varustettu turvatoiminnoin, jotka estävät vesivahingot ja samalla suojaavat elektronisia komponentteja. . Ylivuotosuoja: Jos veden annosteluventtiileihin tulee vika tai vesimäärä on liian suuri, vettä pumputaan pois rummusta, kunnes oikea taso on saavutettu tai rumpu on tyhjä. . Osittainen Aqua Stop (Exclusive-malleissa): Mekaaninen vedensulkujärjestelmä pysäyttää koneen vedenoton, jos vesiletkuun tulee vuotoja. . Täydellinen Aqua Stop (Premium-malleissa): Vesivuodon sensori on sijoitettu pesukoneen pohjaan. Se havaitsee kaiken veden, jota siellä ei pitäisi olla, ja pysäyttää vedenoton automaattisesti (Osittaisen Aqua Stopin parannettu versio). Rakennettu kestämään Valitessasi Gorenjen saat pesukoneen, joka on rakennettu kestämään vuosikausia. Vain parhaita materiaaleja on käytetty. Esimerkiksi rumpu on ruostumatonta terästä tai Carbotechia, erittäin vahvaa ainetta, joka kestää kaikkia lämpötiloja ja kemikaaleja. Kotelo on rakennettu erittäin vankasta metallista ja luukun sarana on suunniteltu yhtenä kappaleena - ilman liitoksia - erittäin kestäväksi.

>> Pyykki ei enää rypisty Ohjauspaneeli opastaa sinua varmasti oikeisiin valintoihin niin, ettet vahingossa pilaa pyykkiäsi. Väärän ohjelmavalinnan suoja (PMP) pitää huolen siitä, ettet voi valita väärää lämpötilaa tai linkousnopeutta valitsemallesi ohjelmalle.

11


Mallikatsaus

Gorenjen pesukoneet Premium Premium-mallit hyödyntävät kaiken mahdollisen modernin teknologian. Räätälöidyillä ohjelmilla saadaan ainutlaatuinen pesuteho. Premium tarjoaa monia valintamahdollisuuksia ja kauniisti muotoiltuja yksityiskohtia. Ehdoton huippumallimme.

Kosketusnäyttö opastaa valintamahdollisuuksissa, näyttää tehdyt valinnat ja pesuprosessin kulun.

Premium Touch on varustettu tyylikkäällä, käyttäjäystävällisellä kosketusnäyttöpaneelilla ja 2000 kierroksen linkouksella.

LCD-näyttö esittää tehdyt valinnat ja pesuprosessin kulun

A

B C

E

Exclusive Erikoisohjelmat ja monet valinnaistoiminnot tekevät Exclusive-malleista sopivan jokaiseen tarpeeseen. Alhainen energian ja veden kulutus, ympäristöystävällisyys ja viehättävä muotoilu korostavat niiden tasoa. Exclusive Green on varustettu vihreällä LCD-näytöllä ja monilla hyödyllisillä lisätoiminnoilla. Enintään 1400 kierrosta minuutissa. Exclusive on varustettu pesujakson ilmaisimella ja monilla hyödyllisillä lisätoiminnoilla. Enintään 1400 kierrosta minuutissa.

Classic Classic tarjoaa hyödylliset ohjelmat ja helpon käytön. Se antaa hyvän pesu- ja kuivaustuloksen ja yhdistää perinteisen muotoilun luotettavaan teknologiaan.

A

C

D

E

F

G

H

A pesuainekotelo B ohjelmvalitsin C valikko D vahvista E lyhytohjelma F silitysapu G käynnistys H luukku

LCD-näyttö esittää tehdyt valinnat ja pesuprosessin kulun

A B

C

D

E

F

G

A pesuainekotelo B ohjelmvalitsin C valikko D vahvista E lyhytohjelma F silitysapu G käynnistys

pesujaksoilmaisin esittää pesuprosessin

A B

C

D

E

F

G

A pesuainekotelo B ohjelmvalitsin C miniohjelma D hellävarainen linkous E suurempi vesimäärä F huuhtelu ja seis G käynnistys

A B C

A pesuainekotelo B ohjelmvalitsin C huuhtelu ja seis D käynnistys

12

F

A pesuainekotelo B kosketusnäyttö C käynnistys D info E luukku

B

Premium Blue on varustettu LCD-näytöllä, ja tarjoaa useimmat Premium Touchin toiminnoista. Enintään 1800 kierrosta minuutissa.

D

D


Mallikohtaiset ominaisuudet

Ominaisuudet

Premium Bleu

Exclusive Green

osittainen/total

osittainen

Premium Touch

Exclusive

Classic

Kosketusnäyttö Painosensori ClearWater-sensori Viivekäynnistystoiminto Lopeta pesu -toiminto Sekapyykki Lyhytohjelma Hölkkä Silitysapu Tehopesu Valaistu rumpu 4D-suihkujärjestelmä Ohjelmapäivitys

plug and play

Lapsilukko (CDP) Ultraviileä luukku (UCD) Aqua Stop

total

Suihkujärjestelmä Super Silent

Väh. 1000 kvs

Super Silent+

Yhteiset ominaisuudet 6 kg enimmäistäyttömäärä

Vakautusjärjestelmä (SCS)

Entsyymivaihe

Slim: 4 kg enimmäistäyttömäärä ja 44 cm syvyys

UseLogic

Ylivuotosuoja

Vaahdonvalvonta

Itsepuhdistava suodatin

Väärän ohjelmavalinnan suoja (PMP)

Mahdollisuus vetolaatikkosokkeliin (säilytysratkaisu)

33 cm kokoinen täyttöaukko Luukku avautuu 183° 3D-rivat ja erityismuotoiltu rummun rei’itys

®

ECO-järjestelmä (pesuaineen optimi hyödyntäminen)

13


Kuivausrumpu

14

Ă&#x201E;lykäs, helppo ja

turvallinen


Pyykki ei ole valmis, ennen kuin se on kuivaa. Gorenjen kuivausrumpu varmistaa sinulle, että pyykki

kuivataan

nopeasti

ja

hellävaraisesti

tarkalleen sillä tavalla, kuin sinä haluat. Laajassa valikoimassa on kahta tyyppiä – vedenpoistava kuivausrumpu

ja

kondensoiva

kuivausrumpu.

Kondensoiva kuivausrumpu ei tarvitse poistoletkua, joka vie veden pois. Vesi kootaan säiliöön, joka on helppo tyhjentää.

<< Älykkäät sensorit Gorenjen kuivausrummut on varustettu älykkäillä sensoreilla ja UseLogic® -ohjelmalla, joten voit valita tarkalleen haluamasi kuivuustason. Pyörintä molempiin suuntiin ja jäähdytysvaihe varmistavat, ettei pyykki rypisty. Huippumallit on varustettu älykkäillä yksityiskohdilla, kuten esimerkiksi Viivekäynnistys-toiminnolla, ja mahdollisuudella laatia omia mukautettuja ohjelmia. Premium Touch on varustettu ainutlaatuisella kosketusnäyttöpaneelilla.

>> Käyttö helppoa Kaikki näytöllä varustetut mallit opastavat sinut nopeasti valitsemaan sopivimmaa kuivausohjelman. Määritä, kuinka kuivaa pyykkisi pitää olla, ja rumpu pysähtyy automaattisesti valittuun kuivuustasoon. Suuri täyttöaukko (34 cm) ja valaistu rumpu helpottavat jopa 6 pyykkikilon täyttöä ja poistoa.

<< Turvallinen ja ympäristöystävällinen Kuivausrumpumme on varustettu turvatoiminnoin, jotka suojaavat sekä pyykkiä että perhettäsi. Samalla ne kuuluvat markkinoiden ympäristöystävällisimpiin ja säästävät siten sinulle rahaa energiankulutuksessa.

15


<<

Kuivaa silloin, kun haluat Näytöillä varustetuissa malleissa voit asettaa käynnistyksen jopa 24 tunnin viiveellä. Pyykki on kuivaa tarkalleen silloin, kun haluat.

Älykäs

Ainutlaatuinen kosketusnäyttö Premium Touch on ainoa kuivausrumpu, jossa on tyylikäs kosketusnäyttö. Hipaiset vain näyttöä sormellasi ja se opastaa sinua - omalla kielelläsi - valitsemaan parhaimman kuivausohjelman. Tee omia erikoisohjelmia Premium Touch antaa sinulle mahdollisuuden syöttää ja tallentaa omia mukautettuja ohjelmia. Kun olet valinnut ohjelman tehtävät, nimennyt sen ja tallentanut, sinun tarvitsee vain valita uusi ohjelmasi Erikoisohjelmien joukosta ja käynnistää.

>> Pysähtyy automaattisesti, kun pyykki on kuivaa Sensoreilla ohjattujen kuivausrumpujemme kosteussensori havaitsee, kuinka märkää pyykki on – ja säätää kuivausajan sen mukaan. Valitset vain, haluatko pyykistä kosteaa, silityskuivaa, puolikuivaa, kaappikuivaa vaiko erittäin kuivaa. Kuivausrumpu pysähtyy automaattisesti halutussa kuivuustasossa. Näytöltä voit koko ajan seurata pyykin kuivuustasoa kuivausprosessin aikana.

<< Pyykki ei enää rypisty Gorenjen rypistymisenestojärjestelmä pitää huolen, ettei pyykki rypisty. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tyhjentää kuivausrumpua välittömästi kuivauksen päätyttyä, kuivaaja pöyhii pyykkiä säännöllisesti kierrättämällä sitä enintään tunnin ajan, jotta se ei rypisty. Kuivausprosessin aikana rumpu vaihtaa lisäksi kiertosuuntaa yhteen kietoutumisen välttämiseksi. Pyykin rypistymistä estää lisäksi se, että kuivausrumpu jäähdyttää pyykkiä ohjelman viimeisten kymmenen minuutin ajan.

16


Helppo käyttö

>> Yksi kosketusnäyttö - kaksi konetta Premium Touchmalleissa voit yhdistää pesukoneen ja kuivausrummun niin, että niitä ohjataan yhdestä kosketusnäyttöstä. Tämä helpottaa käyttöä entisestään. Tässä ratkaisussa kuivausrummussa ei ole omaa kosketusnäyttöä, vaan sitä ohjataan pesukoneen näytöltä.

>> Mukautettuja ohjelmia Pyykin kuivauksessa on tärkeää voida valita oikea kuivausprosessi erilaisille tekstiilityypeillesi. Gorenjen kuivausrummut on varustettu ohjelmilla, jotka on suunniteltu tarkalleen kullekin eri tyypille. Niissä on myös erikoisohjelmia, kuten Sekapyykki (erilaisten tekstiilityyppien kuivaus yhdessä), Lyhytohjelma (lyhyempi kuivausaika) ja Hellä ohjelma (aroille tekstiilityypeille). Pyykin tuuletus Erityinen Raikastusohjelma puhaltaa raikasta, kylmää ilmaa pyykkiin. Kätevä ohjelma poistamaan epämiellyttäviä hajuja, kuten esimerkiksi tupakansavua, ilman pyykin pesua.

<< Helppo täyttää - vaikea rikkoa Gorenje-kuivausrummun täyttö ja tyhjennys jopa 6 kilolla pyykkiä on helppoa. Siitä pitää huolen 34 cm kokoinen täyttöaukko, 189° avautuva luukku ja valaistu rumpu. Jos sen täyttö on helppoa, niin rikkominen on sitten vaikeaa. Se on rakennettu galvanoidusta teräksestä ja varustettu vankalla luukun saranalla, joka on valmistettu yhtenä kappaleena ilman liitoksia.

>> Suojaa arat vaatteesi Erikoiskori suojaa arat vaatteet, kuten esimerkiksi villapuserot. Sijoita arat vaatteet korissa kuivausrumpuun. Rumpu pyörii korin ympäri ja sisältö pysyy paikallaan kuivauksen ajan. Kori on myös hyvin kätevä, kun kuivaat raskaita esineitä, kuten esimerkiksi kenkiä. Siten vältät niiden pomppimisen ympäriinsä rummussa.

17


Ympäristöystävällinen ja

>> Tekee kovaa työtä – vähällä energialla Gorenjen kuivausrummuilla on C-merkki energiankulutuksesta, mikä sijoittaa ne markkinoiden ympäristöystävällisimpien joukkoon. Siten voit sekä suojella ympäristöä että säästää rahaa energian kulutuksessa. Super Silent Sinun täytyy kuunnella tarkasti, jos haluat kuulla Gorenjen kuivausrummun työssään. Siitä ei lähde enempää ääntä kuin tavallisesta, vaimeasta keskustelusta – vain 64 dB.

<<

>> Lapsilukko Exclusive ja Premium malleissa on painike, joka lukitsee ohjauspaneelin niin, ettei mitään muutoksia voi tehdä. Kuivausrumpu myös käynnistyy vasta, kun painat käynnistyspainiketta - ei pelkästään luukun sulkemalla.

Väärän ohjelmavalinnan suoja Väärän ohjelmavalinnan suoja (PMP) huolehtii turvallisesta kuivausprosessista ja estää väärät valinnat. Kone ehdottaa oikeaa ohjelmaa ja toimintovalintaa tekstiilityypin mukaan ja estää siten esimerkiksi sen, että pyykki kuivattaisiin liian korkeassa lämpötilassa.

<< Suodatin, joka on helppo puhdistaa Puhdas suodatin on tärkeä hyvän kuivaustuloksen saamiseksi. Siksi olemme kehittäneet erikoissuodattimen, joka on sijoitettu luukkuun helposti puhdistusta varten irrotettavaksi. Ei kuumene liikaa Gorenjen kuivausrummut on varustettu sensorilla, joka suojaa ylikuumenemiselta. Jos sensori havaitsee lämpötilan olevan liian korkean, se pysäyttää koneen. Kuivausprosessi jatkuu heti, kun moottori on taas jäähtynyt normaalitasolle.

18

Ylivuotosuoja Kondensoivissa kuivausrummuissa on erikoissensori, joka valvoo jatkuvasti alemman kondenssivesisäiliön sisältöä. Jos vesimäärä nousee liian suureksi, vettä pumputaan pois ylempään kondenssivesisäiliöön Jos ylempi säiliö on täynnä, kuivausprosessi pysähtyy, kunnes tyhjennät säiliön.


Esitteet Pesukoneet ja kuivausrummut  

Esitteet Pesukoneet ja kuivausrummut

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you