Page 1

VSE O NOVI GENERACIJI

WaveActive NOVA GENERACIJA PRALNI IN SUÅ ILNI STROJI GORENJE


2

WaveActive generacija pralnih strojev


WaveActive generacija pralnih strojev

3

PRIHRANITE ČAS IN ENERGIJO Z NOVO GENERACIJO PRALNIH IN SUŠILNIH STROJEV WAVEACTIVE GORENJE Pranje perila je v vsaki družini skoraj vsakodnevno opravilo in vzame kar nekaj časa. Da ne omenjamo likanja, ki zahteva še več časa, ali dejstva, da imajo lahko v stroju oprana oblačila še vedno madeže ali celo neprijeten vonj. Že brez takšnih stvari je življenje lahko zapleteno. Zakaj ne bi torej poenostavili pranja? Gorenje je za to poskrbelo z novo generacijo pralnih in sušilnih strojev WaveActive Gorenje, ki izstopajo z najsodobnejšo tehnologijo čiščenja, zasnovano za zagotavljanje optimalne nege za najobčutljivejše tkanine.

www.gorenje.si


4

WaveActive generacija pralnih strojev

VEDNO SVEŽE, VEDNO SKRBNO OPRANO WaveActive generacija PRALNIH STROJEV Novi pralni stroji WaveActive Gorenje izstopajo z najsodobnejšo tehnologijo čiščenja. Odlikuje jih izjemen in inovativno zasnovan boben WaveActive, za katerega sta značilna edinstven vzorec v obliki vala v njegovi notranjosti in posebna 3D rebra v obliki vala, ki zmehčajo vlakna in zagotavljajo najnežnejšo nego oblačil, zato da je perilo brezhibno čisto, povsem posušeno in skoraj brez gub. Nova generacija WaveActive je opremljena z vsem potrebnim, da z najnežnejšimi postopki čiščenja odpravijo najtrdovratnejše madeže. To omogoča tudi tehnologija IonTech, ki zagotavlja optimalne rezultate

pranja, saj že na mikro ravni uporablja moč ionov in ioniziranega zraka, dodanega vodi, da se detergent bolje raztopi, čistilna raztopina pa učinkovito in enakomerno prodre v umazano perilo. Naraven postopek ionizacije odstrani nečistoče učinkoviteje in prijazneje okolju: brez visokih temperatur, brez dodanih kemijskih snovi, mehčalcev ali drugih dražil. In to še ni vse: tehnologija SteamTech s paro učinkovito navlaži in nato razgradi umazanijo, povsem odpravi bakterije, mikrobe in neprijetne vonjave, hkrati pa zravna oblačila. Rezultat so brezhibno čista ter veliko mehkejša oblačila brez gub in vonja.


WaveActive generacija pralnih strojev

5

Boben WaveActive

Nežen do vaših oblačil

Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

IonTech

Odstrani 30 % več madežev

IonTech uporablja moč naravnega postopka ionizacije za učinkovitejše odstranjevanje nečistoč brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij. Detergent se bolje raztopi v vodi, tako da čistilna raztopina enakomerno prodre v vaše perilo. Rezultat je odstranjenih 30 % več madežev, tudi pri nizkih temperaturah. IonTech prav tako preprečuje odlaganje vodnega kamna na grelnik, kar podaljša življenjsko dobo pralnega stroja.

SteamTech

Globoko očiščena in gladka oblačila, brez mehčalcev Pozabite na mehčalec! Dodatna obdelava s paro na koncu izbranega programa bistveno zmanjša gube, vonje in bakterije. Vaša oblačila so popolnoma čista, manj zmečkana in mehkejša.

www.gorenje.si


6

WaveActive generacija pralnih strojev WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE

WaveActive FUNKCIJE, KI POENOSTAVIJO PRANJE PERILA Napredne funkcije pralnih strojev Gorenje WaveActive skrbijo za odlično uporabniško izkušnjo, saj pripomorejo k še boljšim rezultatom pranja ter zagotavljajo varno in učinkovito pranje.


WaveActive generacija pralnih strojev

7

StainExpert

Najbolj učinkovito odstranjevanje madežev Učinkovito odstranjevanje madežev ne zahteva več visoke temperature ali dodatne obdelave oblačil pred pranjem. Popolna kombinacija temperature, časa in vode samodejno odstrani do 36 vrst trdovratnih madežev iz 3 glavnih skupin: sadje (pomaranče, paradižnikova omaka); organski madeži (maščoba, maslo, jajca, trava) in kava (vključno s čajem, čokoladnim jogurtom, testeninami, ličili).

DoseAid

Optimalno doziranje detergenta za vsako pranje DoseAid vam vedno pomaga poiskati optimalno količino detergenta, ne glede na to, koliko perila naložite v pralni stroj, zato si lahko oddahnete, ker uporabljate detergent na najbolj ekonomičen in zdrav način. Na Superior liniji lahko dodatno nastavimo še umazanost oblačil. www.gorenje.si


8

WaveActive generacija pralnih strojev

EcoEye

Poraba energije vedno pod nadzorom Pokazatelj EcoEye je preprost in vam v realnem času daje povratne informacije o tem, kako učinkovit je vaš izbran program, in vam s tem pomaga varčevati z vodo in energijo.

Jogger dial

Preprosta izbira z obračanjem gumba JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov pranja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.

SterilTub

Samočistilni program Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže. Od Essential linije dalje vas pralni stroj z izpisom Cln na displeju, opozori, da lahko vključite samočistilni program.


WaveActive generacija pralnih strojev

9

ChildLock

Varno za radovedne otroke Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.

Water+

Možnost nastavitve nivoja vode 1 stopnja, Advanced in Superior 2 stopnji

TimeCare

Prihranite pri času, krajši časi pranja, več vode

EcoCare

Varčujete z energijo, daljši časi pranja, manj vode

Osebne nastavitve

Vsak program lahko spremenite in shranite

Zamik vklopa

Oprano ob pravem času

SoftSound

Nič več nadležnih piskov Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

www.gorenje.si


WaveActive NAPREDNE TEHNOLOGIJE

10 WaveActive generacija pralnih strojev

WaveActive TEHNIČNE LASTNOSTI Pralne stroje Gorenje WaveActive odlikujejo odlične tehnične lastnosti, ki zagotavljajo visoko zmogljivost, preprosto rokovanje in tiho delovanje strojev.


WaveActive generacija pralnih strojev 11

Inverter PowerDrive motor Močan, a tih motor

Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo.

Popolni AquaStop Brez možnosti za poplavo

Z varnostno funkcijo popolni AquaStop lahko pralni stroj varno deluje ponoči ali celo med vašo odsotnostjo. V primeru puščanja popolni AquaStop samodejno izklopi dovod vode, medtem ko črpalka izprazni preostalo vodo iz kadi.

A+++ (-20%)

Izjemna energijska učinkovitost Zaradi novega Inverter PowerDrive motorja, optimiranih programov in pametnih rešitev pralni stroji Gorenje združujejo odlične rezultate pranja z izredno nizko porabo energije.

www.gorenje.si


12 WaveActive generacija pralnih strojev

Štiri globine

Postavite ga lahko kamor koli Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: ULTRA SLIM 43 cm, SLIM 46,5 cm, ki imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij NORMAL 54,5 cm in BIG 61 cm možnost polnitve do 10 kg perila.

Osvetlitev bobna Nič več iskanja nogavic

Skrbno izbran položaj LED lučke za elegantno osvetlitev bobna, da perilo enostavneje naložite in vzamete iz stroja.


WaveActive generacija pralnih strojev 13

StableTech

Brez tresenja med delovanjem Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

Elegantna vrata Gladka vrata

Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

SuperSilent

Pripravljen za nočno pranje Najbolj tihi pralni stroji WaveActive delujejo na ravni hrupa, enaki šepetu dveh oseb. Tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pranja.

www.gorenje.si


WaveActive NAPREDNI PROGRAMI

14 WaveActive generacija pralnih strojev

WaveActive PROGRAMI ZA PRANJE PERILA Z inovativnimi pralnimi programi bo skrb za perilo resnično enostavna, saj omogočajo optimalno nego za vse vrste perila. Tudi za najbolj občutljivo.


WaveActive generacija pralnih strojev 15

SteamRefresh Vedno sveža oblačila

Ta edinstven program uporablja generator pare, ki proizvaja velike količine pare za osvežitev oblačil in enostavnejše likanje.

IonWash 59‘

Najhitreje oprano perilo IonWash 59’ hitro in nežno odstrani 30 % več madežev, kar zagotavlja rezultate pranja A, in to tudi pri ¾ polnitvi.

AllergySteam Poslovite se od alergij

Zaščitite svojo družino pred alergijami z močno toploto pare, ki učinkovito odstranjuje alergene, kot so pršice in živalski prhljaj, in to brez vsake škode za vaša oblačila.

www.gorenje.si


16 WaveActive generacija pralnih strojev

AutoWash

Vedno pravi program Se ne morete odločiti, kateri program izbrati? Preprosto izberite AutoWash in vaš pralni stroj izbere najboljši program pranja za vaše perilo. Lahko se sprostite, oblačila so brezhibno čista, ne glede na njihov material.

AllergyCare

Posebna zaščita za občutljivo kožo Program AntiAllergy uporablja višjo temperaturo in dodatno izpiranje, da zagotovo odpravi vse sledove detergenta s tkanin. Alergeni, ki bi lahko povzročili neprijetne občutke, so odstranjeni in občutljiva koža je zaščitena.


WaveActive generacija pralnih strojev 17

PowerWash 59‘

Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni, da jih oblečete Potrebujete manj kot eno uro, da operete oblačila, zahvaljujoč temu hitrem in intenzivnemu programu pranja, ki je primeren za polovico polnitve.

DownWear Čisto in puhasto

S tem programom lahko preprosto doma operete vrhnja oblačila, odeje in vzglavnike in privarčujete denar in čas.

Sport

Nižji obrati/kratko ožemanje 30 - 40 ˚C

CottonBlack

Temno perilo 30 - 40 ˚C

CottonColour

Rahlo/zmerno umazano 60 ˚C

CottonWhite

Običajno/močno umazano 40 - 90°C

Speed 20‘

Najhitreje oprano perilo Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.

www.gorenje.si


18 WaveActive generacija pralnih strojev

PRIMARY LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE DoseAid

-

EcoCare

StainExpert

-

ChildLock

EcoEye

-

Zamik vklopa

-

SoftSound

-

SterilTub Water+ TimeCare

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive Globina

StableTech ULTRASLIM 43 NORMAL 54,5

Osebne nastavitve

Jogger dial

-

Osvetlitev bobna

-

Inverter PowerDrive motor

-

SuperSilent

Popolni AquaStop

-

Elegantna vrata + PullToOpen

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonWash 59’

-

30° Speed 20’

SteamRefresh

-

Sport

AllergySteam

-

Down wear

AutoWash

-

CottonBlack

-

PowerWash 59‘

-

CottonColour

-

CottonWhite

-

AllergyCare

-


WaveActive generacija pralnih strojev 19

ESSENTIAL LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE DoseAid

-

EcoCare

StainExpert

-

ChildLock

EcoEye

-

Zamik vklopa

SterilTub

(prikaz Cln)

SoftSound

Water+ TimeCare

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive

StableTech ULTRASLIM 43 SLIM 46,5 NORMAL 54,5

Globina Osebne nastavitve Inverter PowerDrive motor

I

Popolni AquaStop

-

Jogger dial

-

Osvetlitev bobna

-

SuperSilent

-

Elegantna vrata + PullToOpen

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonWash 59’

-

30° Speed 20’

SteamRefresh

-

Sport

AllergySteam

-

Down wear

AutoWash PowerWash 59‘ AllergyCare

-

CottonBlack

-

CottonColour

-

CottonWhite

-

I na začetku modelne oznake = Inverter PowerDrive www.gorenje.si


20 WaveActive generacija pralnih strojev

ADVANCED LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE DoseAid StainExpert

EcoCare ChildLock

-

EcoEye SterilTub Water+

Zamik vklopa (prikaz Cln)

SoftSound

(2 stopnji)

TimeCare

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive Globina

StableTech SLIM 46,5 NORMAL 54,5 BIG 61

Jogger dial

Osebne nastavitve

Osvetlitev bobna

-

Inverter PowerDrive motor

SuperSilent

-

Popolni AquaStop

T

Elegantna vrata + PullToOpen

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonWash 59’

-

30° Speed 20’

SteamRefresh

-

Sport

AllergySteam

-

Down wear

AutoWash

CottonBlack

PowerWash 59‘

CottonColour

AllergyCare

CottonWhite T na koncu modelne oznake = Popolni AquaStop


WaveActive generacija pralnih strojev 21

SUPERIOR LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE DoseAid (dodatno nastavimo umazanost oblačil)

EcoCare

StainExpert

ChildLock

EcoEye

Zamik vklopa

SterilTub Water+

(prikaz Cln)

SoftSound

(2 stopnji)

TimeCare

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive Globina

StableTech BIG 61

Jogger dial

Osebne nastavitve

Osvetlitev bobna

Inverter PowerDrive motor

SuperSilent

Popolni AquaStop

Elegantna vrata + PullToOpen

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonWash 59’

30° Speed 20’

SteamRefresh

-

Sport

AllergySteam

-

Down wear

AutoWash PowerWash 59‘ AllergyCare

CottonBlack -

CottonColour CottonWhite

www.gorenje.si


22 WaveActive generacija pralnih strojev

SUPERIOR & STEAM LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE DoseAid (dodatno nastavimo umazanost oblačil)

EcoCare

StainExpert

ChildLock

EcoEye

Zamik vklopa

SterilTub Water+

(prikaz Cln)

SoftSound

(2 stopnji)

TimeCare

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive Globina

StableTech BIG 61

Jogger dial

Osebne nastavitve

Osvetlitev bobna

Inverter PowerDrive motor

SuperSilent

Popolni AquaStop

T

Elegantna vrata + PullToOpen

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonWash 59’

30° Speed 20’

SteamRefresh

Sport

AllergySteam

Down wear

AutoWash

CottonBlack

PowerWash 59‘

-

CottonColour

AllergyCare

-

CottonWhite T na koncu modelne oznake = Popolni AquaStop

-


WaveActive generacija pralnih strojev 23

PREGLED LASTNOSTI Boben WaveActive

IonTech

SteamTech

DoseAid

StainExpert

Jogger dial

EcoEye

ChildLock

SterilTub

Water+

SoftSound

EcoCare

TimeCare

Zamik vklopa

Osebne nastavitve

Popolni AquaStop

Inverter PowerDrive motor

Štiri globine

A+++ (-20%)

Elegantna vrata

Osvetlitev bobna

SuperSilent

StableTech

IonWash 59‘

SteamRefresh

AutoWash

AllergySteam

DownWear

PowerWash 59‘

Speed 20‘

AllergyCare

CottonBlack

Sport

CottonWhite

Nežen do vaših oblačil

Globoko očiščena in gladka oblačila, brez mehčalcev

Najbolj učinkovito odstranjevanje madežev

Poraba energije in vode vedno pod nadzorom

Samočistilni program

Nič več nadležnih piskov

Prihranite pri času, krajši časi pranja, več vode

Vsak program lahko spremenite in shranite

Močan, a tih motor

Izjemna energijska učinkovitost

Nič več iskanja nogavic

Brez tresenja med delovanjem

Vedno sveža oblačila

Poslovite se od alergij

Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni, da jih oblečete

Posebna zaščita za občutljivo kožo

Nižji obrati/kratko ožemanje 30 - 40 ˚C

Odstrani 30 % več madežev

Optimalno doziranje detergenta za vsako pranje

Preprosta izbira z obračanjem gumba

Varno za radovedne otroke

Možnost nastavitve nivoja vode 1 stopnja, Advanced in Superior 2 stopnji Varčujete z energijo, daljši časi pranja, manj vode

Kadarkoli vam ustreza

Brez možnosti za poplavo

Postavite ga lahko kamor koli

Gladka vrata

Pripravljen za nočno pranje

Popolnoma čisto perilo v manj kot eni uri

Vedno pravi program

Čisto in puhasto

Najhitreje oprano perilo

Temno perilo 30 - 40 ˚C

Običajno/močno umazano 40 - 90°C

CottonColour

Rahlo/zmerno umazano 60 ˚C www.gorenje.si


24 WaveActive generacija pralnih strojev

*NORMAL 54,5 cm

WP723 Pralni stroj

*NORMAL 54,5 cm

WEI723 Pralni stroj

Primary Line

Essential Line

Učinkovitost

-

WaveActive drum Število obratov centrifuge: 1200 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-7 kg Prostornina bobna: 54 l

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1200 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-7 kg Prostornina bobna: 54 l

Upravljanje

- Personalizirane nastavitve za vse programe - Simple interface – enostavno upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje

Programi

-

16 programov Osnovni programi: Bombaž, Volna, Mix sintetika, Ročno pranje Posebni programi: AllergyCare, Speed 20`, DownWear Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

- 16 programov - Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Značilnosti

-

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata Samočistilni program SterilTub Water+

-

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita

- Otroška zaščita

Tehnični podatki

-

-

Ocenjena letna poraba vode: 9680 l Ocenjena letna poraba energije: 174 kWh Nivo hrupa: 57/74 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm EAN koda: 3838782068133 Šifra: 729373

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Potreben nakup: Set Nosilec SP SP-15 713141

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+

Ocenjena letna poraba vode: 9554 l Ocenjena letna poraba energije: 167 kWh Nivo hrupa: 52/71 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm EAN koda: 3838782068232 Šifra: 729386

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Potreben nakup: Set Nosilec SP SP-15 713141


WaveActive generacija pralnih strojev 25

ULTRA SLIM 43 cm

*NORMAL 54,5 cm

WEI843 Pralni stroj

WE62S3 Pralni stroj

Essential Line

Essential Line

Učinkovitost

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1400 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-8 kg Prostornina bobna: 54 l

-

WaveActive drum Število obratov centrifuge: 1200 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-6 kg Prostornina bobna: 42 l

Upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje

Programi

- 16 programov - Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

- 16 programov - Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Značilnosti

-

-

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita

- Otroška zaščita

Tehnični podatki

-

-

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+

Ocenjena letna poraba vode: 10309 l Ocenjena letna poraba energije: 186 kWh Nivo hrupa: 53/74 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm EAN koda: 3838782075988 Šifra: 729391

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+

Ocenjena letna poraba vode: 9020 l Ocenjena letna poraba energije: 153 kWh Nivo hrupa: 57/75 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 43 cm EAN koda: 3838782068140 Šifra: 729374

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Potreben nakup: Set Nosilec SP SP-15 713141 www.gorenje.si


26 WaveActive generacija pralnih strojev

SLIM 46,5 cm

WEI72S3 Pralni stroj

*NORMAL 54,5 cm

WA744 Pralni stroj

Essential Line

Advanced Line

Učinkovitost

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1200 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-7 kg Prostornina bobna: 49 l

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1400 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-7 kg Prostornina bobna: 54 l

Upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

Programi

- 16 programov - Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Power 59’, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Značilnosti

-

-

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita

- Otroška zaščita

Tehnični podatki

-

-

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+

Ocenjena letna poraba vode: 9586 l Ocenjena letna poraba energije: 160 kWh Nivo hrupa: 55/70 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 46,5 cm EAN koda: 3838782068218 Šifra: 729381

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata DoseAid JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji)

Ocenjena letna poraba vode: 9334 l Ocenjena letna poraba energije: 154 kWh Nivo hrupa: 52/73 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm EAN koda: 3838782076442 Šifra: 729402

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Potreben nakup: Set Nosilec SP SP-15 713141


WaveActive generacija pralnih strojev 27

*NORMAL 54,5 cm

WA844T Pralni stroj

*NORMAL 54,5 cm

WA866 Pralni stroj

Advanced Line

Advanced Line

Učinkovitost

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1400 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-8 kg Prostornina bobna: 64 l

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1600 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-8 kg Prostornina bobna: 64 l

Upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

Programi

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Power 59’, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Power 59’, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Značilnosti

-

-

Varnost in trajnost

- Popolni Aquastop - Otroška zaščita

- Otroška zaščita

Tehnični podatki

-

-

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata DoseAid JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji)

Ocenjena letna poraba vode: 10309 l Ocenjena letna poraba energije: 170 kWh Nivo hrupa: 53/74 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm EAN koda: 3838782085383 Šifra: 729927

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Potreben nakup: Set Nosilec SP SP-15 713141

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata DoseAid JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji)

Ocenjena letna poraba vode: 10246 l Ocenjena letna poraba energije: 155 kWh Nivo hrupa: 53/77 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 54,5 cm EAN koda: 3838782127083 Šifra: 731001

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Potreben nakup: Set Nosilec SP SP-15 713141 www.gorenje.si


28 WaveActive generacija pralnih strojev

*BIG 61 cm

*BIG 61 cm

Klub

WA946 Pralni stroj

WS846LN Pralni stroj

Advanced Line

Superior Line

Učinkovitost

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1400 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-9 kg Prostornina bobna: 64 l

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1400 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-8 kg Prostornina bobna: 64 l Osvetlitev bobna

Upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

Programi

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: AllergyCare, AutoWash, Sports, Power 59’, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: IonWash 59’, AllergyCare, AutoWash, Sports, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Značilnosti

-

-

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita

- Otroška zaščita

Tehnični podatki

-

-

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata DoseAid JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji)

Ocenjena letna poraba vode: 10654 l Ocenjena letna poraba energije: 173 kWh Nivo hrupa: 54/75 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 61 cm EAN koda: 3838782076480 Šifra: 729408

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Nosilci niso potrebni.

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata IonTech DoseAid – dodatna nastavitev umazanosti oblačil JoggerDial – osvetljen izbrani program Učinkovito odstranjevanje madežev StainExpert Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji) SuperSilent

Ocenjena letna poraba vode: 10214 l Ocenjena letna poraba energije: 155 kWh Nivo hrupa: 54/75 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 61 cm EAN koda: 3838782077142 Šifra: 729411

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Nosilci niso potrebni.


WaveActive generacija pralnih strojev 29

*BIG 61 cm

*BIG 61 cm

Klub

WS947LN Pralni stroj

Klub

WS168LNST Pralni stroj

Superior Line

Superior Line

Učinkovitost

-

WaveActive drum Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1400 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-9 kg Prostornina bobna: 64 l Osvetlitev bobna

-

WaveActive drum SteamTech Inverter PowerDrive motor Število obratov centrifuge: 1600 obr/min Polnitev pralni stroj: 1-10 kg Prostornina bobna: 69 l Osvetlitev bobna

Upravljanje

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

-

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik Prednastavitev začetka pranja StartDelay Nastavitev temperature Hladno pranje: 20 °C Personalizirane nastavitve za vse programe Simple interface – enostavno upravljanje EcoEye

Programi

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: IonWash 59’, AllergyCare, AutoWash, Sports, Speed 20`, DownWear - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

- 14 programov - Osnovni programi: CottonBlack, CottonColour, CottonWhite, Mix sintetika, Volna/ročno pranje - Posebni programi: IonWash 59’, AllergySteam, SteamRefresh, AutoWash, Sports, Speed 20` - Načini pranja: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Značilnosti

-

-

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita

- Popolni Aquastop - Otroška zaščita

Tehnični podatki

-

-

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata IonTech DoseAid - dodatna nastavitev umazanosti oblačil JoggerDial – osvetljen izbrani program Učinkovito odstranjevanje madežev StainExpert Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji) SuperSilent

Ocenjena letna poraba vode: 10654 l Ocenjena letna poraba energije: 174 kWh Nivo hrupa: 54/75 dB Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 61 cm EAN koda: 3838782077135 Šifra: 729412

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Nosilci niso potrebni.

Stranske stranice StableTech Sleek door – elegantna vrata IonTech DoseAid - dodatna nastavitev umazanosti oblačil JoggerDial – osvetljen izbrani program Učinkovito odstranjevanje madežev StainExpert Prijazen zvočni signal SoftSound Samočistilni program SterilTub – prikaz CLN Water+ (2 stopnji) SuperSilent

Ocenjena letna poraba vode: 11314 l Ocenjena letna poraba energije: 190 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 61 cm EAN koda: 3838782079399 Šifra: 729414

* Možnost postavitve sušilnega stroja v stolp. Nosilci niso potrebni. www.gorenje.si


30 WaveActive generacija sušilnih strojev

VEČ PARE ZA MANJ LIKANJA WaveActive generacija SUŠILNIH STROJEV Enako kot pri pralnih strojih se edinstvena prednost novih sušilnih strojev Gorenje skriva v bobnu WaveActive: so namreč edini na svetu z inovativno in unikatno valovito obliko bobna, ki omogoča nežno in učinkovito sušenje še tako občutljivega perila. Senzorska tehnologija in toplotna črpalka skrbita za hitro in ekološko učinkovito sušenje perila, dodelano in še stabilnejše ohišje pa zagotavlja tišje in mirnejše delovanje stroja v gospodinjstvu.

Novi sušilni stroji Gorenje WaveActive s tehnologijo IonTech učinkovito odstranjujejo alergene in neprijetne vonjave ter gladijo tkanine. Novost je tudi tehnologija SteamTech, ki ob koncu sušenja doda paro, zato je perilo osušeno na naraven način, bolj sveže in predvsem znatno manj zmečkano. Likanje tako postane skoraj nepotrebno, perilo pa čisto, mehko in dišeče.


WaveActive generacija sušilnih strojev 31

Boben WaveActive Nežen do vaših oblačil

Edinstven vzorec bobna v obliki valov zmehča vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma suho z zelo malo gubami. Na voljo pri Advanced in Superior liniji.

IonTech

Manj mečkanja. Več svežine

Zrak, poln negativno nabitih ionov, posuši perilo na način, ki znatno zmanjša zmečkanost vaših oblačil. Ionizator ustvarja okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega je oblačila lažje likati in dišijo po svežem.

SteamTech

Za bolj gladka oblačila brez gub

Dodatna obdelava s paro na koncu izbranega programa zagotovil, da so vaša oblačila veliko bolj gladka ter brez alergenov in bakterij. Boben je napolnjen s paro, ki prodre v vsako vlakno za mehkejše perilo, ki skoraj ne zahteva likanja.

www.gorenje.si


WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE

32 WaveActive generacija pralnih strojev

WaveActive FUNKCIJE, KI POENOSTAVIJO SUŠENJE PERILA Napredne funkcije sušilnih strojev Gorenje WaveActive skrbijo za odlično uporabniško izkušnjo, saj pripomorejo k še boljšim rezultatom sušenja ter zagotavljajo varno in učinkovito sušenje.


WaveActive generacija sušilnih strojev 33

EcoEye

Poraba energije vedno pod kontrolo Pokazatelj EcoEye je preprost in vam v realnem času daje povratne informacije o tem, kako učinkovit je vaš izbran program, in vam s tem pomaga varčevati z energijo.

Jogger dial

AntiCrease Skoraj brez likanja

Preprosta izbira z obračanjem gumba JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov pranja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.

Nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.

www.gorenje.si


34 WaveActive generacija sušilnih strojev

Senzorsko sušenje

Senzorska tehnologija za učinkovito delovanje Pametni senzor samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Senzorji zaustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo to raven, torej niso preveč posušena.

SoftSound

Nič več nadležnih piskov Sušilniki WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

ChildLock

Varno za radovedne otroke Čelno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, kar preprečuje, da bi otroci uporabljali aparat, ko niste v bližini in s tem onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.

SteamDry Moč pare

Dodatna obdelava s paro SteamDry na koncu izbranega programa omogoča, da vaša oblačila niso samo veliko mehkejša, ampak so tudi brez alergenov in bakterij. Srajce so suhe v manj kot 30 minutah (s programom Shirts (srajce), rjuhe in drugo posteljno perilo (s programom Bedding (posteljnina) in vaša oblačila so pripravljena za v omaro (s programom Cotton (bombaž).


WaveActive generacija sušilnih strojev 35

Preprost vmesnik Trije koraki in ste pripravljeni

Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

Načini sušenja

Odlična skladnost z vašimi potrebami Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

HalfLoad

Krajši čas sušenja

GentleCare

Varno za vaše perilo

ExtraDry

Za bolj suho perilo

Osebne nastavitve

Vsak program lahko spremenite in shranite

Zamik vklopa

Posušeno ob pravem času Nastavite postopek sušenja vnaprej in pustite, da sušilnik deluje, kadar je to najprimernejše, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila so posušena na predhodno nastavljeno raven in pripravljena za likanje ali shranjevanje v omari.

www.gorenje.si


WaveActive NAPREDNE TEHNOLOGIJE

36 WaveActive generacija pralnih strojev

WaveActive TEHNIČNE LASTNOSTI Sušilne stroje Gorenje WaveActive odlikujejo odlične tehnične lastnosti, ki zagotavljajo visoko zmogljivost, preprosto rokovanje in tiho delovanje strojev.


WaveActive generacija sušilnih strojev 37

HeatPump

Varčnost in nežnost Sušilniki s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.

Inverter PowerDrive motor Močan, a tih motor

Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo.

Poraba energije A+++ (-10%) Izjemna energijska učinkovitost

Zaradi novega Inverter kompresorja, Inverter PowerDrive motorja, optimiranih programov in pametnih rešitev sušilni stroji Gorenje združujejo odlične rezultate sušenja z izredno nizko porabo energije.

Inverter compressor Zelo učinkovito sušenje

Ta tihi kompresor sproti prilagaja svoje delovanje, da so vaša oblačila posušena v najkrajšem možnem času z najnižjo porabo energije.

www.gorenje.si


38 WaveActive generacija sušilnih strojev

Razred kondenzacije A

Odpravljene težave čezmerne vlage zaradi sušenja oblačil Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.

AutoDrain

Nič več praznjenja posode s kondenzatom Kondenzacijski sušilnik s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat so odpravljene.

TwinAir

Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč temu patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka.

Osvetlitev bobna Nič več iskanja nogavic

Skrbno izbran položaj LED lučke za elegantno osvetlitev bobna, da perilo enostavneje naložite in vzamete iz stroja.


WaveActive generacija sušilnih strojev 39

Steklena vrata in FiltrationSupreme Optimalno filtriranje in odlična preglednost

Steklena vrata omogočajo, da spremljate postopek sušenja, medtem ko sistem FiltrationSupreme zagotavlja izredno filtriranje brez omejevanja pretoka zraka. Ta patentirana rešitev omogoča preprosto čiščenje in zaradi izbirne notranje osvetlitve je sušenje še preprostejše.

Vakuumske nogice Stabilno na vrhu

Vakuumske nogice omogočajo varno namestitev sušilnega stroja na pralni stroj.

Elegantna vrata Gladka vrata

Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

StableTech

Manj tresenja. Manj hrupa. Te posebne stranice zmanjšujejo vibracije sušilnika, da je manj glasen med postopkom sušenja in bolj stabilen.

www.gorenje.si


WaveActive NAPREDNI PROGRAMI

40 WaveActive generacija pralnih strojev

WaveActive PROGRAMI ZA SUŠENJE PERILA Z inovativnimi sušilnimi programi bo skrb za perilo resnično enostavna, saj omogočajo optimalno nego za vse vrste perila. Tudi za najbolj občutljivo.


WaveActive generacija sušilnih strojev 41

IonRefresh

Hitra osvežitev vaših oblačil Morate hitro odstraniti neprijetne vonjave iz oblačil? S tem posebnim programom osveževanja z ioni IonRefresh so vaša oblačila v 30 minutah pripravljena, da jih oblečete in so skoraj tako sveža, kot bi bila oprana.

SteamRefresh

Oblačila brez neprijetnih vonjav in gub Ta 25-min obdelava s paro odstrani večino gub, odpravi vonje in osveži vaše odeje, zimske jakne ali katera koli druga oblačila, kar je idealna izbira, če želite samo hitro osvežiti obleko ali se izogniti likanju.

www.gorenje.si


42 WaveActive generacija sušilnih strojev

Bedding

Odlično posušeno brez zvijanja Pri sušenju rjuh in drugih večjih kosov posteljnine lahko v sušilniku nastane velik zvit vozel. Program za posteljnino z natančno preučenimi algoritmi in obračanjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja izjemne rezultate sušenja.

Speed 40‘

Najhitreje posušeno perilo Vaše perilo se lahko posuši v samo 40 minutah z optimiranjem vseh stopenj sušenja in uporabo inverterskega kompresorja.

ShirtsSteam

Likanje za vas ni več težava Še vedno izgubljate čas z likanjem srajc? Potem je ta izjemen program sušenja s paro odlična rešitev za vas. Preprosto položite do pet čistih srajc v sušilnik in 30 minut kasneje so suhe in nezmečkane.

AirRefresh

Hitra osvežitev vaših oblačil Poseben program za osvežitev vaših oblačil po športnih dejavnostih ali po večerji. Svež zrak pomaga odstranjevati različne vonje, neprijeten duh po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in so skoraj tako sveža, kot da bi bila ravnokar oprana.


WaveActive generacija sušilnih strojev 43

Baby

Posebna skrb za otroška oblačila Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.

Športni program

Športna oblačila pripravljena, da jih oblečete Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno nego. Zato je bil ta program razvit posebej za sušenje kosov, ki jih običajno ne smete sušiti v sušilniku.

SteamDry Moč pare

Dodatna obdelava s paro SteamDry na koncu izbranega programa omogoča, da vaša oblačila niso samo veliko mehkejša, ampak so tudi brez alergenov in bakterij. Srajce so suhe v manj kot 30 minutah (s programom Shirts (srajce), rjuhe in drugo posteljno perilo (s programom Bedding (posteljnina) in vaša oblačila so pripravljena za v omaro (s programom Cotton (bombaž).

DownWear Čisto in puhasto

Time (30, 60, 90‘) Izberite najprimernejši čas

S tem programom lahko preprosto doma posušite vrhnja oblačila, odeje in vzglavnike in privarčujete denar in čas.

www.gorenje.si


44 WaveActive generacija sušilnih strojev

PRIMARY LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE EcoEye

-

GentleCare

Jogger dial

-

ExtraDry

AntiCrease

(1, 2 h)

Senzorsko sušenje HalfLoad

ChildLock Zamik vklopa

-

SoftSound

-

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive

-

TwinAir

-

Razred kondenzacije A

-

AutoDrain

-

Osvetlitev bobna

-

Osebne nastavitve HeatPump

-

Steklena vrata + patentiran sistem filtra

Inverter compressor

-

Elegantna vrata + PullToOpen

Inverter PowerDrive motor

-

Vakuumske nogice

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonRefresh

-

AirRefresh

SteamRefresh

-

Baby

Shirts (Steam)

-

Sport

Bedding (Steam)

-

Down wear

Cotton Storage (Steam)

-

Time (30, 60, 90‘)

Speed 40’

-

-


WaveActive generacija sušilnih strojev 45

ESSENTIAL LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE EcoEye

-

GentleCare

(brez T.Č.)

Jogger dial

-

ExtraDry

(3 stopnje)

AntiCrease

(1, 2, 3 h)

Senzorsko sušenje HalfLoad

ChildLock Zamik vklopa

(T.Č.)

SoftSound

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive Razred kondenzacije A

(odvisno od modela)

Osebne nastavitve

TwinAir

(T.Č.)

AutoDrain Osvetlitev bobna

(G)

HeatPump

(1-4)

Steklena vrata + patentiran sistem filtra

Inverter compressor

-

Elegantna vrata + PullToOpen

Inverter PowerDrive motor

(I)

Vakuumske nogice

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonRefresh

-

AirRefresh

SteamRefresh

-

Baby

Shirts (Steam)

-

Sport

Bedding (Steam)

-

Down wear

Cotton Storage (Steam)

-

Time (30, 60, 90‘)

Speed 40’

-

(I) na zadnjem mestu modelne oznake = Inverter PowerDrive motor

(1-4) na koncu modelne oznake = toplotna črpalka

(T.Č.) modeli s toplotno črpalko; (G) na koncu modelne oznake = steklena vrata www.gorenje.si


46 WaveActive generacija sušilnih strojev

ADVANCED LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE EcoEye

-

Jogger dial AntiCrease

GentleCare ExtraDry

(1, 2, 3 h)

(3 stopnje)

ChildLock

Senzorsko sušenje

Zamik vklopa

HalfLoad

SoftSound

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive

TwinAir

Razred kondenzacije A

AutoDrain

Osebne nastavitve

Osvetlitev bobna

HeatPump

Steklena vrata + patentiran sistem filtra

Inverter compressor Inverter PowerDrive motor

(I)

Elegantna vrata + PullToOpen Vakuumske nogice

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonRefresh

AirRefresh

-

Baby

-

Shirts

Sport

-

Bedding

Down wear

Cotton Storage

Time (30, 60, 90‘)

SteamRefresh

Speed 40’ (I) na zadnjem mestu modelne oznake = Inverter PowerDrive motor

-

-


WaveActive generacija sušilnih strojev 47

SUPERIOR LINE WaveActive NAPREDNE FUNKCIJE EcoEye

GentleCare

Jogger dial

ExtraDry

AntiCrease

(1, 2, 3 h)

(3 stopnje)

ChildLock

Senzorsko sušenje

Zamik vklopa

HalfLoad

SoftSound

WaveActive NAPREDNE LASTNOSTI Boben WaveActive

TwinAir

Razred kondenzacije A

AutoDrain

Osebne nastavitve

Osvetlitev bobna

HeatPump

Steklena vrata + patentiran sistem filtra

Inverter compressor

(4)

Elegantna vrata + PullToOpen

Inverter PowerDrive motor

(I)

Vakuumske nogice

WaveActive NAPREDNI PROGRAMI IonRefresh

AirRefresh

-

SteamRefresh

Baby

-

Shirts (Steam)

Sport

Bedding (Steam)

Down wear

Cotton Storage (Steam)

Time (30, 60, 90‘)

Speed 40’ (I) na zadnjem mestu modelne oznake = Inverter PowerDrive motor

(odvisno od modela)

(I) (4) na koncu modelne oznake = Inverter kompresor www.gorenje.si


48 WaveActive generacija pralnih strojev

PREGLED LASTNOSTI Boben WaveActive

GentleCare

AntiCrease

ExtraDry

Senzorsko sušenje

TwinAir

Senzorska tehnologija za učinkovito delovanje

Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila

HalfLoad

Jogger dial

Krajši čas sušenja

Preprosta izbira z obračanjem gumba

Razred kondenzacije A

ChildLock

Odpravljene težave čezmerne vlage zaradi sušenja oblačil

Varno za radovedne otroke

SoftSound

AutoDrain

Nič več nadležnih piskov

Nič več praznjenja posode s kondenzatom

HeatPump

Steklena vrata + patentiran sistem filtra

Varčnost in nežnost

Optimalno filtriranje in odlična preglednost

Osebne nastavitve

Zamik vklopa

Vsak program lahko spremenite in shranite

Posušeno ob pravem času

Inverter PowerDrive motor

Vakuumske nogice

Močan, a tih motor

Stabilno na vrhu

Inverter compressor

AirRefresh

Zelo učinkovito sušenje

Hitra osvežitev vaših oblačil

A+++(-10%)

Elegantna vrata

Osvetlitev bobna

Baby

IonRefresh

Time (30, 60, 90‘)

SteamRefresh

DownWear

Shirts (Steam)

Speed 40’

Nežen do vaših oblačil

Skoraj brez likanja

Izjemna energijska učinkovitost

Nič več iskanja nogavic

Hitra osvežitev vaših oblačil

Oblačila brez neprijetnih vonjav in gub

Likanje za vas ni več težava

Bedding (Steam)

Odlično posušeno brez zvijanja

Cotton Storage (Steam) Oblačila pripravljena za v omaro

Sport

Nižji obrati/kratko ožemanje 30 - 40 ˚C

Varno za vaše perilo

Za bolj suho perilo

Gladka vrata

Posebna skrb za otroška oblačila

Izberite najprimernejši čas

Čisto in puhasto

Najhitreje oprano perilo


WaveActive generacija pralnih strojev 49

DP7C Sušilnik perila - odzračevalni

DE7B Kondenzacijski sušilnik perila

Primary Line

Essential Line

Učinkovitost

-

-

Upravljanje

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Programi

- 14 programov: Bedding, Volna, Shirts, Sports, AirRefresh, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby, Time (30, 60, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive - Izbira časov sušenja stopenjsko

- 14 programov: Bedding, Volna, Shirts, Sports, AirRefresh, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby, Time (30, 60, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive - Izbira časov sušenja: stopenjsko

Funkcije

-

ExtraDry - dodatno sušenje (1 stopnja) GentleCare - nižja temperatura sušenja Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay (2, 4, 6, 8 h)

-

ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) GentleCare - nižja temperatura sušenja Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

Značilnosti

-

Sleek door – elegantna vrata Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Senzor vlažnosti

-

Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakuumske noge Senzor vlažnosti

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita - Boben iz pocinkane pločevine

Tehnični podatki

-

StableTech Polnitev sušilni stroj: 1-7 kg Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna

Nivo hrupa sušenja: 64 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 475 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: : 3838782066887 Šifra: 729315

A razred kondenzacije StableTech Polnitev sušilni stroj: 1-7 kg Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

- Otroška zaščita - Boben iz pocinkane pločevine -

Nivo hrupa sušenja: 65 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 504 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782066900 Šifra: 729317

www.gorenje.si


50 WaveActive generacija pralnih strojev

DE72/G Kondenzacijski sušilnik perila s toplotno črpalko

DE83/I Kondenzacijski sušilnik perila

- Essential Line

- Essential Line

Učinkovitost

-

-

Upravljanje

- Simple interface - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Programi

- 14 programov: Bedding, Volna, Shirts, Sports, AirRefresh, Mix suho, - Mix suho za likanje, Baby, Time (30, 60, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive - Izbira časov sušenja: stopenjsko

- 14 programov: Bedding, Volna, Shirts, Sports, AirRefresh, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby, Time (30, 60, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive - Izbira časov sušenja stopenjsko

Funkcije

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

Značilnosti

-

Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Steklena vrata patentiran sistem filtra Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakumske noge Senzor vlažnosti

-

Sleek door – elegantna vrata Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakuumske noge Senzor vlažnosti

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita - Boben iz pocinkane pločevine

- Otroška zaščita - Boben iz pocinkane pločevine

Tehnični podatki

-

-

Toplotna črpalka StableTech Polnitev sušilni stroj: 1-7 kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

Nivo hrupa sušenja: 65 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 205 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782079191 Šifra: 730016

Toplotna črpalka Inverter PowerDrive motor A razred kondenzacije StableTech Polnitev sušilni stroj: 1-8 kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

Nivo hrupa sušenja: 65 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 176 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782067655 Šifra: 729359


WaveActive generacija pralnih strojev 51

DA82IL

DA83IL/I

Kondenzacijski sušilnik perila s toplotno črpalko

Kondenzacijski sušilnik perila s toplotno črpalko

- Advanced Line

- Advanced Line

Učinkovitost

-

-

Upravljanje

- Simple interface - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Programi

- 12 programov: Osveževanje z ionizatorjem IonRefresh, Bedding, Volna, Shirts, Mix suho, Mix suho za likanje, Time (30’, 60’, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive - Izbira časov sušenja: stopenjsko

- 12 programov: Osveževanje z ionizatorjem IonRefresh, Bedding, Volna, Shirts, Mix suho, Mix suho za likanje, Time (30, 60, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive - Izbira časov sušenja stopenjsko

Funkcije

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2, 3 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2, 3 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

Značilnosti

-

Sleek door – elegantna vrata JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Steklena vrata patentiran sistem filtra Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakumske noge Senzor vlažnosti

-

Sleek door – elegantna vrata JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Steklena vrata patentiran sistem filtra Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakuumske noge Senzor vlažnosti

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita - Boben iz nerjaveče pločevine

Tehnični podatki

-

Toplotna črpalka WaveActive boben IonTech A razred kondenzacije StableTech Polnitev sušilni stroj: 1-8 kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Osvetlitev bobna Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

Nivo hrupa sušenja: 65 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 235 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782067662 Šifra: 729362

Toplotna črpalka WaveActive boben IonTech Inverter PowerDrive motor A razred kondenzacije StableTech Polnitev sušilni stroj: 1-8 kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Osvetlitev bobna Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

- Otroška zaščita - Boben iz nerjaveče pločevine -

Nivo hrupa sušenja: 65 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 177 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782067679 Šifra: 729363

www.gorenje.si


52 WaveActive generacija pralnih strojev

Klub

DA92IL

DS92ILS

Kondenzacijski sušilnik perila s toplotno črpalko

Kondenzacijski sušilnik perila s toplotno črpalko

- Advanced Line

- Advanced Line

Učinkovitost

-

-

Upravljanje

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Programi

- 12 programov: Osveževanje z ionizatorjem IonRefresh, Bedding, Volna, Shirts, Mix suho, Mix suho za likanje, Time (30, 60, 90’), DownWear, Bombaž suho, Bombaž standard, Bombaž suho za likanje, Sensitive // Izbira časov sušenja stopenjsko

- 14 programov: Osveževanje z ionizatorjem IonRefresh, Parni program osveževanje SteamRefresh, CottonStorage (steam), Bedding (steam), Shirts (steam), Volna, Sports, Mix suho, Mix suho za likanje, Time, DownWear, Sensitive, Bombaž suho, Bombaž suho za likanje - Izbira časov sušenja: stopenjsko

Funkcije

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2, 3 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2, 3 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

Značilnosti

-

Sleek door – elegantna vrata JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Steklena vrata patentiran sistem filtra Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakuumske noge Senzor vlažnosti

-

Sleek door – elegantna vrata JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Steklena vrata patentiran sistem filtra Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakumske noge Senzor vlažnosti

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita - Boben iz nerjaveče pločevine

Tehnični podatki

-

Toplotna črpalka WaveActive boben IonTech A razred kondenzacije StableTech Polnitev sušilni stroj: velik boben - 9kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Osvetlitev bobna Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

Nivo hrupa sušenja: 65 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 259 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782067686 Šifra: 729364

Toplotna črpalka WaveActive drum A razred kondenzacije SteamTech IonTech EcoEye StableTech Polnitev sušilni stroj: velik boben - 9kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Osvetlitev bobna Premer vrat:: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

- Otroška zaščita - Boben iz nerjaveče pločevine -

Nivo hrupa sušenja: 66 dB Ocenjena letna poraba električne energije: 259 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782145049 // Šifra: 731583


WaveActive generacija pralnih strojev 53

Klub

DS94ILS/I Kondenzacijski sušilnik perila

- Superior Line Učinkovitost

-

Upravljanje

- Simple interface – enostavno upravljanje - Personalizirane nastavitve za vse programe - Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Programi

- 14 programov: Osveževanje z ionizatorjem IonRefresh, Parni program osveževanje SteamRefresh, CottonStorage (steam), Bedding (steam), Shirts (steam), Speed 40, Volna, Sports, Mix suho, Mix suho za likanje, Time, Sensitive, Bombaž suho, Bombaž suho za likanje // Izbira časov sušenja: stopenjsko

Funkcije

-

Polovično polnjenje ExtraDry - dodatno sušenje (3 stopnje) Sistem proti mečkanju AntiCrease (1, 2, 3 h) Prednastavitev začetka sušenja StartDelay

Značilnosti

-

Sleek door – elegantna vrata JoggerDial – osvetljen izbrani program Prijazen zvočni signal SoftSound Enostavno čiščenje filtra Signal za polno posodo kondenzata Steklena vrata patentiran sistem filtra Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja Vakuumske noge Senzor vlažnosti

Varnost in trajnost

- Otroška zaščita - Boben iz nerjaveče pločevine

Tehnični podatki

-

Toplotna črpalka WaveActive boben Inverter kompresor, Inverter PowerDrive motor A razred kondenzacije SteamTech, IonTech Speed 40’ EcoEye StableTech Polnitev sušilni stroj: velik boben - 9kg Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir Osvetlitev bobna Premer vrat: 35 cm Kot odpiranja vrat: 180 ° Reverzibilno gibanje bobna Možnost direktnega odtoka AutoDrain

Nivo hrupa sušenja: 66 dB Ocenjena letna poraba elektricne energije: 189 kWh Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 62,5 cm EAN koda: 3838782079184 // Šifra: 729367 www.gorenje.si


54

Modelna oznaka pralni stroji

Modelna oznaka pralni stroji W – Pralni stroj

Model

P – Primary E – Essential EI – Essential (INVERTER MOTOR) A – Advanced S – Superior SY2 – Simplicity2

Linija

6 – 6kg 7 – 7kg 8 – 8kg 9 – 9kg 1 – 10kg

Polnitev

0 – 1000rpm 2 – 1200rpm 4 – 1400rpm 6 – 1600rpm

Obrati

S – Slim (<= 48cm)

Globina

3 – En class A+++ 4 – En class A+++(-10%) 5, 6, 7, 8 – En class A+++(-20%)

Energijski razred

L

N

S

T

Oprema

A – Alluxe R – Red B – Black O – Orange

Različne barve

Oprema

L

Osvetlitev bobna

X

N

Izolacija

S

T

X

Parni generator

X

Total AquaStop

X

PRIMARY Polnitev (kg)

6

7

43

Globina (cm)

ESSENTIAL 6

7

8

ADVANCED 6

7

8

SUPERIOR 9

7

8

9

10

61

61

61

43 46,5 54,5

54,5

46,5 54,5

54,5

54,5 61


Modelna oznaka sušilni stroji

Modelna oznaka sušilni stroji D – Sušilni stroj

Model

P – Primary E – Essential A – Advanced S – Superior SY2 – Simplicity2

Linija

6 – 6kg 7 – 7kg 8 – 8kg 9 – 9kg

Polnitev

C – En class C B – En class B 1 – En class A+ 2 – En class A++ 3 – En class A+++ 4 – En class A+++(-10%)

Energijski razred

I

L

S

Oprema

A – Alluxe R – Red B – Black O – Orange

Različne barve

/G – Glass door (pomembno pri Essential liniji) /I - Inverter

Posebnosti

Oprema

I

Ionizator

X

L

Osvetlitev

S

X

Parni generator

X

PRIMARY Load (kg)

7

ESSENTIAL 7

8

ADVANCED 8

9

SUPERIOR 8

9

55


Ob nakupu pralnega stroja Gorenje WaveActive z Inverter PowerDrive motorjem pridobite podaljšano 10-letno jamstvo na inverterski motor.

INVERTER POWERDRIVE MOTOR

Po nakupu izbranega modela pralnega stroja Gorenje je potrebno izvesti registracijo kupljenega aparata na spletni strani gorenje.si ali preko klicnega centra Gorenje na telefonski številki 03 899 7000 (registracija aparata mora biti opravljena v 8 tednih od dne izdaje računa).

DESET LET JAMSTVA NA INVERTER POWERDRIVE MOTOR.

PODALJŠANO 10-LETNO JAMSTVO NA INVERTERSKI MOTOR

Inverter PowerDrive motor je energetsko učinkovit in izjemno vzdržljiv, zato vam zagotavljamo 10 let jamstva na njegovo brezhibno delovanje. Pravila in pogoji uporabe na gorenje.si

PET LET GARANCIJE ZA VELIKE GOSPODINJSKE APARATE GORENJE. Zaupamo našim razvojnim strokovnjakom ter verjamemo v kakovost in trajno vrednost naših aparatov za kupca.

VAŠE GORENJE EXTRA UGODNOSTI. Registrirajte svoj Extra aparat in izkoristite ekskluzivne ugodnosti, kot so brezplačen strokovni priklop aparata in odziv servisa v 24 urah. Obiščite extra.gorenje.si ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 09.

GORENJE MED NAJBOLJ ZAUPANJA VREDNIMI DOMAČIMI BLAGOVNIMI ZNAMKAMI. Gorenje je že enajsto leto zapored prejemnik nagrade Trusted Brand v Sloveniji v kategoriji gospodinjski aparati.

ZA NASVETE, VZDRŽEVANJE IN POPRAVILA APARATOV SKRBI GORENJE SERVIS. Enotna telefonska številka za celotno Slovenijo: 03 899 7000

Gorenje GSI, d.o.o. // Brnčičeva 39 // 1000 Ljubljana // Slovenija

Tel.: 01 366 85 10 // Faks: 01 366 85 80 // www.gorenje.si November 2018; Vse slike so intelektualna lastnina Gorenje d.d., uporaba brez soglasja lastnika ni dovoljena. Vse slike so simbolne. Vse cene so v EUR - nezavezujoče priporočene. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v tisku.

Nova generacija pralnih in sušilnih strojev Gorenje 2018  
Nova generacija pralnih in sušilnih strojev Gorenje 2018