Page 1

VERDER Jouw onderneming verder brengen met ICT, dat is ons gezamenlijke doel!


02 INHOUD

04 06

INHOUD

08

10

03 Voorwoord 04 Slim en zorgeloos werken 06 Elaborate Business Academy 08 Zakelijk mobiel 09 Producten en diensten 10 Refurbished apparatuur


VOOR WOORD 03

“Al 15 jaar je vertrouwde partner” Dit jaar bestaat Elaborate vijftien jaar én zijn we verhuisd. Dit vieren we met een feestelijke inwijding van ons kantoor en het eerste magazine. Met veel van onze klanten werken we al meer dan tien jaar samen, iets waar we dankbaar voor zijn! Er is in die tijd veel veranderd bij Elaborate. In het begin leverden we vooral hosting, nu bieden we een breed scala aan ict-diensten vanuit de cloud. We zorgen ervoor dat je kan werken waar en wanneer je dat wilt. We leveren oplossingen die passen bij jouw organisatie en budget. Ook al is online onze specialiteit, persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. Dat is noodzakelijk om goed te adviseren en helpt bij het snel oplossen van problemen. Doet zich een storing voor dan verliezen we geen tijd, omdat we weten wie je bent en waarmee je werkt. Potentiele problemen zijn we voor door jouw systemen op afstand te beheren. Zo heb jij alle tijd om te doen waar jij goed in bent. Het valt ons op dat veel organisaties hun programma’s, telefoon of mail niet optimaal benutten. We willen je graag verder brengen en starten daarom met de Elaborate Business Academy.

De sessies gaan over nieuwe mogelijkheden, hoe deze bij kunnen dragen aan het realiseren van je doelstellingen en hoe je alles haalt uit de middelen die je gebruikt. In kleine groepen, door dingen uit te leggen en voor te doen. We verwelkomen je graag op een van de sessies en nodigen je uit om iemand mee te nemen. Onze wereld digitaliseert en innovatieve technieken brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dat is spannend want dat brengt ook nieuwe eisen, wet- en regelgeving en bedreigingen met zich mee. Wat moet je kiezen en waarom? Ook in de toekomst helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes en is Elaborate je vertrouwde partner in ICT! Het is zeker de moeite om VERDER te lezen.

Frans Nieuwland


04 KLANTEN REFERENTIES

SLIM EN ZORGELOOS

werken


S L I M E N ZO R G E LO O S W E R K E N 0 5

“Kies de serviceovereenkomst die bij je past!” ICT-problemen komen vaak onverwacht en de kosten ervan kunnen flink oplopen. Zeker als niet direct duidelijk is wat de oorzaak is. Meer dan eens ligt de oorzaak in gebrekkig beheer en is onduidelijk welke partij het probleem moet oplossen. Met een serviceovereenkomst ondervang je dergelijke problemen en houd je bovendien de ICT-kosten overzichtelijk. Voorkom problemen Door alle aanwezige apparaten preventief te beheren, voorkomt Elaborate veel problemen. Daarbij documenteren we al je ICT-middelen en hun onderlinge samenhang. Als je ons belt, hoef je dan ook nooit uit te leggen hoe je netwerk in elkaar zit of welke applicaties je gebruikt. Serviceovereenkomst op maat Behoefte aan deskundig advies, beveiliging en beheer voor een vast bedrag per maand?

Dan biedt Elaborate twee opties: Wil je een gedeelte nog zelf doen, dan kies je voor ‘Beheer op afstand’. Word je liever compleet ontzorgd, dan kies je voor ‘Beheer Totaal’. In de praktijk zien we dat bedrijven tot 5 medewerkers meestal kiezen voor ‘Beheer op afstand’ en grotere organisaties voor ‘Beheer Totaal’. Benieuwd naar de prijzen en de verschillen tussen de twee opties? Kijk dan op elaborate.nl of maak een afspraak.

Daarom een Elaborate serviceovereenkomst Vast maandbedrag Vast aanspreekpunt Preventief beheer voorkomt hoge kosten Altijd up-to-date


06 B U S I N E S S A C A D E M Y

NIEUW

Elaborate Business Academy Laat ICT voor je werken Stel je voor; alle projectinformatie en -communicatie op één centrale plek. Een plek waar je in contact staat met de mensen die aan hetzelfde project werken. Een plek die bovendien altijd toegankelijk is via een app of desktop, zodat je documenten op elk moment kunt bewerken. Dit en nog veel meer kun je realiseren met TEAMS, de handige service van het Office 365 Premium pakket. De Elaborate Business Academy leert je de mogelijkheden van deze service optimaal te benutten. Up-to-date met Elaborate ‘Iedereen moet optimaal kunnen profiteren van de beschikbare ICT-middelen en -diensten’. Vanuit deze missie - met als belangrijkste pijlers ‘Benutten’, ‘Besparen’ en ‘Bereiken’ - helpt Elaborate ondernemingen verder. Veel bedrijven benutten de vele mogelijkheden van de aanwezige


B U S I N E S S A C A D E M Y 07

ICT-middelen onvoldoende of op een inefficiënte manier. Elaborate helpt klanten efficiënter te werken met oplossingen die direct of indirect een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Doordat we ons continu verdiepen in de belangrijkste en nieuwste ICT-producten, zijn we in staat snel aan te geven welke verbeteringen er binnen handbereik zijn. Zo laten we ICT optimaal werken voor onze klanten. Elaborate Business Academy Dit jaar starten we met de Elaborate Business Academy. Hierin worden diverse sessies ondergebracht waarmee je slimmer leert werken met de ICT binnen jouw bedrijf.

De volgende sessies komen beschikbaar: • Efficiënt werken met Office 365 • Efficiënt werken met Windows 10 • Inbox Zero • TEAMS • Meer verdienen met ICT Meld je aan! Binnenkort starten we met de sessie ‘Werken met de service TEAMS’. Deze service van het Office 365 pakket is dé nieuwe manier van veilig, efficiënt en overzichtelijk samenwerken voor teams. Interesse om deel te nemen aan één of meerdere sessies? Neem dan contact met ons op.


08 ZAKELIJK MOBIEL BELLEN

ZAKELIJK MOBIEL

korte lijnen en advies op maat Mobiel bellen en internetten is niet meer weg te denken. Als ondernemer heb je hierin nogal wat keuze. Het aantal belminuten en sms’jes, de hoeveelheid GB aan data, een dubbele simkaart of niet? Elaborate biedt abonnementen aan voor zakelijk mobiel bellen en data. We maken het inzichtelijk en bieden je een onafhankelijk advies. Elaborate levert voor zakelijk mobiel bellen en data SIM-only abonnementen van T-Mobile en KPN. Onze tarieven zijn gelijk aan de tarieven die je betaalt als je rechtstreeks bij deze leveranciers koopt. De netwerken van T-Mobile en KPN zijn al jaren de best geteste mobiele netwerken van Nederland. Wij bieden je al hun opties zoals onbeperkt bellen, hoge download- en upload snelheden en landelijke 4G dekking. Voordelen van zakelijk mobiel via Elaborate Het maandbedrag van de mobiele telefonie staat op je factuur van Elaborate.

Je hoeft dus maar één factuur te controleren. Als er iets is, hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice van de telefonie-aanbieder maar bel je direct met ons. Korte lijnen en service op maat, dat scheelt je onderneming een hoop tijd! Wil je mobiele telefonie samen laten werken met je telefooncentrale van Elaborate, een SIM-kaart voor je tablet of een refurbished telefoon of tablet erbij? Het is allemaal mogelijk. Met de abonnementen van KPN en T-Mobile heeft Elaborate alles in huis: keuze, kwaliteit en flexibiliteit zodat jij het abonnement krijgt wat je bedrijf verder brengt.

Vergelijking zakelijke abonnementen

KPN

T-Mobile

Onbeperkt bellen/sms/data in NL en EU

Ja

Ja

Onbeperkt bellen/sms/data in VS

Optie

Ja

MB’s van dezelfde abonnement delen

Ja

Nee

Vast-Mobiel Integratie

Native

App

eSIM*

Nee

Ja

Vast IP-adres

Ja

Nee

* eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger van de bekende plastic SIM-kaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele SIM-kaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of tablet. Je kan alleen gebruik kunt maken van eSIM als jouw telefoon beschikt over de eSIM-functionaliteit. Dat zijn momenteel de iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr en de iPad Pro en iPad Air.


PRODUC TEN & DIENSTEN 09

PRODUCTEN

en diensten ZORGELOOS WERKEN

WEBSITE

Serviceovereenkomsten Service op diensten Serviceovereenkomst “op afstand” Serviceovereenkomst “totaal”

Domeinnaam Domein registreren Domein verhuizen Domein beveiligen Domein extensies

ONLINE WERKEN (CLOUD)

Webhosting Hosting op een gedeelde server Hosting op eigen webserver Website zelf verhuizen Website laten verhuizen

Toegang tot de cloud Zakelijk internet Werken in de cloud Applicatie Online Werkplek Online Server Online Veiligheid voorop 247 alarm Mail filter Back-up Routermanagement CLOUD APPS Online werken Microsoft Office 365 Microsoft 365 Microsoft Teams E-mail verhuisservice Online opslaan Livedrive OneDrive voor bedrijven Dropbox voor bedrijven Veilig online Sophos Endpoint Security Bitdefender Endpoint Security

Webbouw Website laten bouwen Website laten beheren TELEFONIE Vaste telefonie Hosted IP Telefonie HIP Express HIP EXPRESS Office KPN EEN Mobiele Telefonie Zakelijk Mobiel Vast-mobiel integratie Efficiënter werken Bellen vanuit applicaties met HIPIN Samenwerken met I AM De HIPPER app Zelf je telefooncentrale beheren


10 REFURBISHED

REFUR BISHED apparaten Refurbished: dezelfde kwaliteit, lagere prijs Gloednieuw hoeft niet altijd het beste te zijn. Refurbished apparatuur, ook wel ‘pre-owned’ of ‘re-used’ genoemd is bezig met een opmars. Misschien is het ook wel de oplossing voor jouw bedrijf. Elaborate helpt je bij het maken van de juiste keuze. Refurbished, is dat niet gewoon tweedehands? Ja en nee. Refurbished apparatuur kan al gebruikt zijn maar werkt nog exact zoals het hoort en soms zelfs beter. Dat zit zo: overtollige apparatuur zoals laptops, pc’s, servers, opslagsystemen en netwerkapparaten wordt opgekocht bij bedrijven, overheden, instellingen en scholen. Vervolgens wordt alles uitgebreid schoongemaakt, opgeknapt en getest. Waar nodig, worden de apparaten aangepast aan de wensen en specificaties van de tweede gebruiker. Als klant zie je echt niet dat jouw telefoon of computer aan zijn tweede leven begint maar je hebt wel een zo-goed-als-nieuw product voor een lagere prijs.


REFURBISHED 11

Ongebruikt in doos Bij refurbished kan het ook gaan om nog nieuwe, ongebruikte producten. Tegenwoordig brengen fabrikanten zó snel nieuwe versies op de markt, dat de voorgaande laptops of telefoons vaak nog onverkocht en ongebruikt in de doos in het magazijn staan. Zonde natuurlijk! Als mkb’er en eindgebruiker heb je doorgaans niet de allernieuwste versie nodig. Refurbished is dan een volwaardig en goed betaalbaar alternatief voor het nieuwste van het nieuwste. A-merken Je kunt bij ons terecht voor refurbished apparatuur van A-merken zoals Apple, HP, HPE, Dell, Cisco, Lenovo en Microsoft. Hiervoor werken we nauw samen met onze partner Flex IT Distribution, een van de grootste refurbished distribiteurs van Europa. Duurzaam Met refurbished heb je apparatuur van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Bovendien kies je hiermee voor duurzaamheid. En duurzame ICT kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan de MVO-doelstellingen van jouw organisatie. Al tachtig procent van onze klanten kiest voor refurbished apparatuur. Ben je benieuwd of refurbished iets is voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee!


Hanzeweg 15 2803 MC Gouda 0182 - 582145 klantenservice@elaborate.nl www.elaborate.nl

Profile for Goos Reclamemakers

VERDER  

1ste editie van het magazine VERDER voor Elaborate

VERDER  

1ste editie van het magazine VERDER voor Elaborate

Profile for goosrm
Advertisement