Magazine VHC Actifood

Page 1

Onderscheid door gastvrijheid, service en betrokkenheid


PROEF NU! OERFRIET MET SCHIL VOLLE HEERLIJKE AARDAPPELSMAAK

KROKANTE BITE EN LEKKER ZACHT VAN BINNEN

GRATIS PROEFPAKKET! Benieuwd naar Aviko Oerfriet met Schil? Vraag een gratis proefpakket aan op Avikofoodservice.nl/actie of neem contact op met je vertegenwoordiger via 0575 458 238.

EEN MOOIE GOUDBRUINE KLEUR

AUTHENTIEK MET SCHIL

GEMAAKT VAN DE BESTE AARDAPPELEN UIT NEDERLAND

SMAAKT ALS ZELFGEMAAKT!

Aviko Oerfriet met Schil is speciaal gemaakt voor de echte liefhebber. Je proeft de volle aardappelsmaak, de friet wordt mooi knapperig goudbruin en smaakt als zelfgemaakt.

SPEELT IN OP DE TREND

Deze friet smaakt niet alleen als zelfgemaakt, door de bijzondere snijtechniek en de speciale snijmaat oogt de friet ook nog eens heel authentiek. Zo speel je in op de trend naar zelfgemaakte friet, zonder het arbeidsintensieve karakter hiervan.

MEEST GEVRAAGDE BIJGERECHT IN DE HORECA

Friet is het meest gevraagde bijgerecht. Een goed frietje met een volle aardappelsmaak kan het verschil maken. Zorg dat je gasten het beste krijgen en kies voor de kwaliteit van Aviko Oerfriet of het nu met of zonder schil is.

Avikofoodservice.nl Klantenservice tel.: 0575 458238 CSCNederland@aviko.nl


4 6 9 11 13 14 17 19 20

WI J S TA AN NA A S T U

CONCEP TEN

V ERSCENTRUM

MENUK A ART HONDERD PROCENT BIOLOGISCH S TREEKPRODUC TEN

INHOUD

2

DUUR Z A AMHEID

WORK SHOPS EN PROE V ERI JEN

FORMULES

LOGIS TIEK

HOREC A VAKCOLLEGE

HOREC AWERF NOORD NEDERL AND

1


2


Wij staan naast u VHC ActiFood in Oosterwolde heeft 250 betrokken medewerkers. Dankzij onze platte, flexibele organisatie hebben wij korte lijnen, kunnen wij snel schakelen en u perfect bedienen. Service en betrokkenheid zijn onze leidraad. Elke klant heeft zijn eigen contactpersoon en vaste chauffeur, die precies weet wat er bij u speelt. Wij staan naast u, als partner die aanvoelt wat er nodig is en u ondersteunt met advies en praktische workshops. Een groot pluspunt is dat wij het hele aanlevertraject in eigen beheer hebben: van versproduct tot distributienetwerk. Dit maakt VHC ActiFood tot ideale partner voor restaurants, brasseries, (eet)cafés, (school)kantines, cafetaria’s, instellingen en bedrijfscateraars. Productkwaliteit en voldoen aan uw wensen zijn de pijlers van ons succes.

ASSORTIMENT

VHC ActiFood is totaalleverancier voor horeca en grootverbruik. Met meer dan 40.000 producten vindt u bij ons precies wat u zoekt: food, dranken, non-food, private labelproducten, speciale concepten en versproducten, zoals vis, vlees, wild & gevogelte, aardappelen, groente en fruit. Ook bieden wij alle soorten frisdrank, wijnen, gedistilleerd en bieren. Wij volgen ontwikkelingen op de voet. Hebben we een gewenst artikel niet in het assortiment, dan zoeken we het voor u. Zo kunt u bij één leverancier terecht voor alles wat u nodig heeft. Makkelijk, efficiënt en voordelig. Daarom zijn wij voor veel klanten de vaste logistieke partner voor al hun leveringen.

VEREENIGDE HOLLANDSCHE COMPAGNIE

WAAR STAAT ACTIFOOD VOOR?

ActiFood is een samentrekking van de woorden Actief en Food. Hiermee geven wij aan dat wij alles weten van FOOD voor de horeca én dagelijks ACTIEF zijn om u als horecaondernemer optimaal te bedienen.

Onder de landelijke VHC-vlag ( ‘Vereenigde Hollandsche Compagnie’) werken wij samen met meerdere zelfstandige groothandels om lokale, regionale en nationale klanten optimaal te bedienen. Deze samenwerking zorgt voor inkoopkracht en het continu uitwisselen van kennis en ervaringen. VHC is opgericht in 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht.

3


Concepten MESCOO

Mescoo is een eigentijds en modern vormgegeven koffieconcept voor de horeca. Het biedt u als horecaondernemer niet alleen hoogwaardige koffie, maar ook een professionele uitstraling. Of het nu gaat om een mooie cappuccino, krachtige espresso of een romige cafĂŠ au lait, met Mescoo presenteert u uw klanten altijd een kop geurige, verse koffie. Daarnaast omvat het concept een uitgebreide range compacte en bedrijfszekere koffiemachines en accessoires. Alles gericht op een optimaal rendement en precies dat beetje extra waarvoor uw klanten graag blijven terugkomen.

4

CHAUPAIN

Chaupain is het grootste private label brood en patisseriemerk van Nederland en is steeds vaker een vaste gast in de professionele horeca. Het gevarieerde, eigentijdse assortiment - van ciabatta’s met zontomaten, knapperige croissants tot voorgesneden bolletjes - wordt voortdurend up-todate gehouden. De 100% natuurlijke en pure producten van Chaupain zitten boordevol karakter, te herkennen aan de onregelmatige structuur en de robuuste, wild en grof gescheurde korst. Naast brood bieden wij ook een uitgebreid assortiment patisserieproducten onder de Chaupain-vlag. Een combinatie van traditionele, ouderwetse kwaliteit en de uitstraling en het gemak van vandaag.


Met onze slimme en aantrekkelijke concepten kunt u letterlijk uw voordeel doen. Verse broodproducten, culinaire hoogstandjes of het allerlekkerste kopje koffie bieden uw gasten iets extra’s. Promotiemateriaal zorgt voor extra beleving.

COOLBREAK

CoolBreak biedt een compleet ijsconcept met een breed assortiment aan grondstoffen, disposables, accessoires en (op maat gemaakte) promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning. CoolBreak helpt u niet alleen verkopen, maar ook inkopen. Daarom komen wij met enige regelmaat met interessante acties. CoolBreak staat garant voor ijs met feestelijke sauzen, siropen en dips en inspireert de horecaondernemer met verrassende combinaties en variaties, óók in de winter.

LAVAZZA

Lavazza biedt u een brede lijn van professionele koffiemachines, smakelijke melanges, de beste koffiebonen en een professionele ondersteuning. Daarnaast kunt u met de cups van het Lavazza BLUE-concept inspelen op de groeiende vraag naar gebruiksgemak. Met dit systeem, speciaal voor de horeca ontwikkeld, maakt uw medewerker de perfecte kop koffie. Om uw medewerkers hiervoor te trainen, kunt u terecht in ons Lavazza Training Center, één van de drie centra in Nederland.

5


Verscentrum

6


Ons Verscentrum (3.000 m2) omvat een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Het versassortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de hedendaagse gast, die steeds meer kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten. Ook zuivel is bij ons in alle variaties verkrijgbaar. Uw versproducten leveren wij een dag na bestelling, met het juiste gewicht en grootte en in de gewenste verpakking. Bestelt u uw verse producten vóór 22.00 uur, dan heeft u ze de volgende dag in huis.

DIJKSTRA GROENTEN EN F RUIT Dijkstra Groenten en Fruit haalt de producten rechtstreeks van de teler, de lokale agrariër of de veiling. Dat betekent ’s morgens bestellen, ’s middags aanleveren, zodat de producten de volgende dag bij u kunnen zijn. Met behulp van de snij- en inpakafdeling worden de producten kant-en-klaar bij u aangeleverd.

ELZINGA’S VISGROOTHANDEL Elzinga’s Visgroothandel levert tientallen visvarianten, van zalm, kabeljauw en zeebaars tot tongetjes, mosselen, wijting en makreel. Voor een optimale versheid wordt de tijd tussen vangst en aankomst in de haven kort gehouden. De vis wordt volgens HACCP-normen verwerkt en vanaf de afslag rechtstreeks en geconditioneerd aangeleverd. De meeste vis heeft een MSC- of ASC-keurmerk. MSC is een keurmerk voor wilde vis, ASC staat voor een verantwoord beheer van kweekvis.

HORECASLAGERIJ DE VRIES De vleesproducten van Horecaslagerij De Vries worden vanuit de hele wereld aangevoerd. Rundvlees komt vooral uit landen als Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Uruguay en Brazilië, het meeste varkensvlees komt uit Nederland. Het vlees wordt door gespecialiseerde horecaslagers verwerkt en geportioneerd.

7


72 STUKS 30 GRAM

GELIJKE BAKTIJD

Grootse merken, Grootse mini’s MINI KALFSCROQUET

MINI BAMI ORIËNTAL

MINI FRIKANDEL

MINI CRISPY CHICK’N

MINI RUNDKROKET

MINI KAASSOUFFLÉ

VANREUSEL STEUNT

Bestel een FRIKANDEL XXL* ...en help nog meer kinderwensen uitkomen!

Beltaste1 Goo.indd 1 REU19050-01 Advertentie Multimedia magazine_MAW_NL_184x124mm.indd 1

Make-A-Wish® vervult de allerliefste wens van kinderen die vechten tegen een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte om hoop, kracht en vreugde te brengen. *Hoe meer frikandellen XXL er worden geconsumeerd hoe hoger de donatie van Vanreusel aan Make-A-Wish®.

#FRIKANDELXXLAMBASSADOR

27-05-19 10:39 24-05-19 14:54


Menukaart Het samenstellen van een smaakvolle en prettig leesbare menu- of wijnkaart is een grote uitdaging voor restauranthouders en chef-koks. Onze eigen culinaire adviseur helpt u graag bij het perfectioneren van uw kaart en prijsstelling. Onze specialisten op het gebied van wijn, bier, vis, vlees en AGF denken met u mee om het beste rendement te halen. Want 80% van het omzetvolume wordt gehaald uit 20% van de kaart. Daar is winst te behalen!

Honderd procent biologisch VHC ActiFood levert een breed scala aan biologische producten. Wij zijn SKALgecertificeerd en garanderen deze producten voor de volle honderd procent biologisch zijn. Op het gebied van biologische groenten werken wij samen met het biologische groenteteeltbedrijf Botma Pleats, op het Engwierumer-eiland. Op ons eigen demoveld telen wij 16 soorten biologische groentes, zoals prei, pastinaak, knolselderij, bloemkool, rode biet, wortelen, rode kool, witte kool, broccoli en komkommer. Op het gebied van biologisch rundvlees werken wij samen met de biologische leverancier Oer Fleis. De runderen, waaronder Hereford koeien en Groninger Blaarkoppen, grazen in diverse natuurgebieden in Friesland. Dit zorgt voor een duurzaam en verantwoord regionaal vleesproduct.

Streekproducten Steeds meer consumenten vragen bewust om streekproducten. Voor de horecaondernemer betekent dat goede kansen. Streekproducten onderscheiden zich door hun smaak en het verhaal erachter. Die combinatie maakt uw kaart nรณg aantrekkelijker. Wij kopen onze streekproducten rechtstreeks in bij lokale ondernemers of direct van de veiling. Zo willen wij bijdragen aan duurzame regionale ontwikkeling en bovendien het milieu sparen. Door voedsel te produceren en te consumeren binnen onze eigen regio hoeven producten niet te worden ingevlogen of onnodig over grote afstanden te worden vervoerd. Dit beperkt uitlaatgassen en uitstoot van CO2.

9


Heerlijke koekjes voor bij de koffie en thee…

ONS DUURZAAM ASSORTIMENT

✦ ✦ ✦ ✦

100% plantaardig Slechts 2,1% vet Vegan Glutenvrij

Falafelrondjes

OVERIG ASSORTIMENT Bonte mix

Allegaartje

Koffie ko koekje

Falafelburger Luxe potpourri

Mengelmoes

V&S Foodspecialist - www.foodspecialist.nl

Hoppe Professional | Tilburg | Tel 013 - 530 86 50 | www.hoppe.nl | info@hoppe.nl

Hoppe Goo.indd 1

27-05-19 V&S10:37 Goo.indd 1

14-06-19 10:11

Meer dan Italiaans Lavazza is opgericht door Luigi Lavazza, die eind 19e eeuw als detailhandelaar begon met het blenden, branden en verkopen van koffie. Nu, 125 jaar later, wordt het familiebedrijf - inmiddels 4e generatie - wereldwijd geroemd om zijn uitmuntende koffiekwaliteit en de innovatieve brandtechnieken die hieraan voorafgaan. Alle zeilen worden bijgezet om deze beroemde constante kwaliteit te waarborgen. Lavazza Training Center Oosterwolde Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Vanuit deze gedachte én als onderdeel van de service, is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center ontstaan. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Eén van deze Training Centers bevindt zich in Oosterwolde. De baristi in spé beschikken hier over de espressomachines, meest geavanceerde koffiemolens en state of the art baristatools. Alle benodigdheden om de perfecte espresso, lungo en melkkoffie te leren maken. Om ook na de training kwaliteit te garanderen, worden onze klanten steekproefsgewijs bezocht door onze Quality Managers.

VHC ActiFood is partner van Bluespresso. B.V. Kijk voor meer informatie op lavazza-nederland.nl of bel 075 655 57 97 en maak direct een afspraak.


Duurzaamheid Duurzaamheid komt bij ons overal terug. Ons volledige elektriciteitsverbruik komt uit Nederlandse windenergie met Milieukeur van SMK. Dankzij 10.000 m² zonnepanelen kunnen wij in ons eigen energieverbruik voorzien. Alle opslag- en distributieloodsen zijn voorzien van ledverlichting. Ons Verscentrum wordt volledig gekoeld door een klimaatneutrale koelinstallatie. De warmte die vrijkomt, wordt gebruikt voor het verwarmen van opslagloodsen en kantoren.

PAPIERVERBRUIK

Op kantoor en voor ons promotionele drukwerk maken wij uitsluitend gebruik van gerecycled papier. Door de papieren paklijsten te vervangen door een voicepick-systeem gebruiken wij veel minder papier dan voorheen. De facturering verloopt digitaal en retouren worden ingescand met de mobiele telefoon, dus geen papieren retourbon meer.

WAGENPARK

Ons wagenpark voldoet aan de strengste emissienormen. Het geluidsniveau van de vrachtwagens is laag, de opbouw is PIEKgecertificeerd. Bij een aantal vrachtwagens wordt de energie verzorgd door zonnepanelen op het dak en het koudemiddel is volledig. De koeling van een door de zon gekoelde vrachtwagen blijft doordraaien als de motor stilstaat. Hierdoor blijft de temperatuur in de laadruimte gekoeld. Het wagenpark voor de buitendienstmedewerkers wordt gefaseerd overgezet naar elektrisch.

MAXIMALE VOEDSELVEILIGHEID Voedselveiligheid staat hoog op onze agenda. VHC ActiFood werkt volgens de strenge HACCPrichtlijnen en is daarvoor volledig gecertificeerd. Ook voldoen wij aan de nog strengere BRCnormen voor ons kwaliteits­managementsysteem, productie- en procesfaciliteiten en persoonlijke hygiëne van werknemers. Ons Kwaliteitsteam houdt de voedselveiligheid nauwlettend in de gaten en houdt medewerkers en leveranciers scherp.

11


McCain Goo.indd 1

09-07-19 13:34

Campina Goo.indd 1

11-06-19 16:16


Workshops en proeverijen ‘Chocolade en patisserie’, ‘Bouw uw unieke burger’, ‘Sociale hygiëne’ en ‘Haal meer uit uw wijnverkoop’. Zomaar een paar voorbeelden van de workshops, masterclasses, trainingen en proeverijen die we geven in ons Experience Center. Onze culinair specialisten delen graag hun vakkennis met u. Ook geven wij HACCP-trainingen en cursussen op het gebied van sociale hygiëne.

In ons Wine Experience Center organiseren wij regelmatig wijnproeverijen. Voor extra kennis van de populaire wijnlanden, soorten druiven en welke gerechten bij welke wijnen passen. Want achter elke wijn zit een verhaal, van druif tot drank. De specialisten houden zich van harte aanbevolen en stellen alles in het werk om u op weg te helpen in de wereld van wijnen en (gedistilleerde) dranken!

13


FAMILY

Family staat voor een warm welkom, eten in een ongedwongen sfeer, een luxe cafetaria, met een uitnodigende inrichting, klantvriendelijk, lekker eten en beleving. Family is er voor de hele familie, van kindermenu’s en salades tot stevige Family-burgers

14

VIT AL4SKOOL

Met de formule Vital4Skool, gezonde schoolcatering voor leerlingen en medewerkers, willen wij een bijdrage leveren aan een goede leefstijl. Vital4Skool biedt uitgebalanceerde producten, zoals een broodje kaas, gezonde soep en een frisse smoothie. Vital4Skool heeft de NFV Franchise Trofee gewonnen (Nederlandse Franchise Vereniging).


Formules Franchise geeft ruimte om te ondernemen en lokale specialiteiten te voeren. Daarom bieden wij drie formules aan: Family, Foodmaster en Vital4Skool. Zo kunt u professioneel ondernemen en uw zaak toch een persoonlijke touch geven. Daarnaast beleveren wij ook de samen­werkingsformule Snackpoint. Het fullservice­ pakket bestaat onder andere uit reclamecampagnes, productacties en het optimaliseren van de uitstraling van uw bedrijf.

FOODMASTER

Foodmaster is een traditionele Hollandse cafetaria in een modern jasje. De frituurcultuur en producten van goede kwaliteit staan centraal, zoals vers belegde broodjes, frites en menu’s voor lunch en diner. De uitstraling is vriendelijk brutaal.

SNACKPOINT

Snackpoint is een samenwerkingsverband van zelfstandige snackbars en cafetaria’s. De formule staat voor vertrouwde kwaliteit, strenge hygiëne, gedegen vakmanschap, uitsluitend topmerken, grandioze acties en de unieke kidzklub. Elke maand presenteert Snackpoint aansprekende acties.

15


the fresh taste of the land

is trotse kaaspartner van VHC ActiFood B.V.

Kaasplankjes | Kaasrecepten | Kaasinfo www.farmfrites.nl

Beleef de rijke wereld van kaas, die bijna geen grenzen kent. Kaas kent ontelbare varianten, een enorme rijkdom in smaak, en ongekende toepassingsmogelijkheden. Kaas.nl

FarmFrites Goo.indd 1

13-06-19 13:26 Zijerveld Goo.indd 1

_Kaas.nl

23-05-19 14:14

De grootste in kleine portieverpakkingen

Vanreusel introduceert een nieuwe zeer verďŹ jnde snackervaring. De lekkerste horecafrikandel van Vanreusel gehuld in een verrassend oosters, krokant jasje. Het vleugje oosterse saus dat in de Loempidel is aangebracht maakt de Loempidel tot een ware smaakexplosie voor zowel de frikandellen liefhebbers als de meer verďŹ jnde snacklovers!

REU19050-01 Advertentie Multimedia magazine_loempidel_90x124mm.indd 1

Portionpack Goo.indd 1 21-11-2019 13:45

31-05-19 09:52


Logistiek Wij houden voorraden van alle producten, zodat we altijd aan uw vragen kunnen voldoen. Dankzij ons voorraad­systeem weten we hoe snel artikelen lopen en wanneer we nieuwe bestellingen moeten doen bij leveranciers.

Ons online-systeem verwerkt uw bestellingen en stuurt ze door naar het magazijn. Orderpickers horen via voicepicking waar ze moeten zijn voor elk product. Dit zorgt ervoor dat we efficiënt en foutloos kunnen werken. Het orderpicken gebeurt ’s avonds, zodat de chauffeurs de volgende morgen vroeg kunnen vertrekken. Wij hebben het vervoer in eigen beheer. Zes dagen in de week, met 35 auto’s (bakwagens, trailers en busjes), leveren we de bestellingen bij onze klanten af in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel, en op de Waddeneilanden Ameland, Vlieland, Schiermonnikoog en Terschelling. Laatstgenoemde bevoorraden wij via ons depot VHC WaddenFood. Alle ritten zijn vastgelegd in een uitgekiend logistiek systeem om iedereen optimaal te bedienen. De auto’s zijn voorzien van een GPS-systeem, zodat we precies weten waar zij zich bevinden. Dat is onder meer handig als u graag wil weten wanneer de vrachtauto bij u voor de deur staat. Alle auto’s beschikken over de combinatie van koelen en vriezen om de producten optimaal bij u af te leveren. Onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs en adviseurs. Waar nodig denken zij met u mee.

17


100% Bewust bezig op elk vlak. Goede producten gemaakt met biologische ingrediënten. Dat is wat wij doen.

SKAL 1453 VRAAG EEN SAMPLE AAN VIA DE MAIL WWW.ORGANICBAKERY.NL info@organicbakery.nl tel: 030-2312343

Oldenwald Goo.indd 1

18

WWW.DELECKERE.NL info@deleckere.nl tel: 030-2312343

17-06-19 13:56


Het Horeca Vakcollege Het vinden, maar vooral ook behouden van kwalitatief goed horecapersoneel, is erg lastig. Om u als (potentiële) klant tóch een passende oplossing te bieden, hebben wij een belang genomen in het Horeca Vakcollege, dat succesvol actief is in Noord-Holland. Opleiden is het nieuwe werven en door te investeren in uw huidige team creëert u nog meer loyaliteit.

In ons pand heeft de tweede locatie van het Horeca Vakcollege zich gevestigd. Wij hebben een hypermodern praktijklokaal ingericht, waar we praktijkgerichte horeca-opleidingen voor de keuken en de bediening geven. Denk hierbij aan opleidingen voor:    

SVH Keukenassistent
 SVH Bedieningsassistent
 SVH Kok
 SVH Zelfstandig Werkend Kok

SVH-ERKEND

Alle opleidingen zijn SVH-erkend. Deelnemers krijgen één dag per week les en brengen de rest van de week hun kennis bij uw bedrijf in praktijk. We werken naar SVH-erkende examens toe, zodat uw medewerkers met een branche-erkend diploma de kwaliteit binnen uw onderneming waarborgen. Naast erkende SVHopleidingen kunnen geïnteresseerden ook Masterclasses volgen op verschillende vakgebieden. Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding of neem een kijkje op www.horecavakcollege.nl voor ons meest recente aanbod.

19


Horecawerf Noord Nederland Van de volledige inrichting van een restaurant, een horecakeuken tot een mooie menukaart voor het nieuwe seizoen. U kunt daarvoor inspiratie opdoen bij Horecawerf Noord Nederland, gevestigd in het pand van VHC ActiFood. Tal van gespecialiseerde topleveranciers werken daar samen om u te voorzien van kennis, concepten en producten. Ook kunt u er terecht voor advies over uw nieuwe visitekaartje, bedrijfskleding of meubilair. Bij Horecawerf Noord Nederland draait alles om vernieuwend, veeleisend en professioneel. Naast voor de horecabranche is Horecawerf Noord Nederland ook actief voor bedrijfskantines, instellingen en sportverenigingen.

20


PUUR . DE LEKKERSTE Fïnley is een heerlijke volwassen frisdrank, bestaande uit een delicate mix van verrassende smaken met een mooie balans tussen zoet en bitter. Vanaf dit jaar is Fïnley breed verkrijgbaar in de horeca met Fïnley Tonic, Bitter Lemon en Ginger Ale. Stuk voor stuk ontwikkeld om puur te drinken tijdens een zonnige dag op het terras. Verras je gast deze zomer met het complete Fïnley assortiment!

Born to inspire!

Royal Bliss is ontwikkeld voor de perfecte mix met spirits en exclusief verkrijgbaar in de horeca. De mixers van Royal Bliss zijn veelzijdig en genuanceerd van smaak. Met meer dan veertig geur- en smaaknuances is Royal Bliss een bijzonder veelzijdige mixer met eindeloos veel mogelijkheden. Beschikbaar in vier varianten: creative tonic water, vibrant yuzu tonic water, bohemian berry sensation en irreverent ginger ale.

© 2019 The Coca-Cola Company. Coca-Cola, Fïnley, Royal Bliss and the Coca-Cola script logo are registered trademarks of The Coca-Cola Company.


VHC ActiFood B.V. Buurstede 1, 8431 NA Oosterwolde T. 0516-567107 info@actifood.nl www.actifood.nl

GOO Media | 071 - 707 0161 | www.goomedia.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.