Page 1

#SPUSTISE

SKIJANJE 2018 BANSKO


BANSKO Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.


MOUNTVIEW LODGE Apartmani Mountview Lodge nalaze se u Banskom, udaljeni su 800m od centra (5 min peške). Ispred smeštajnog objekta dostupan je besplatan javni parking. Dnevni boravak u svim smeštajnim jedinicama obuhvata prostor za sedenje sa sofom i TV sa kablovskim kanalima. Poseduju besplatan bežični internet. Gosti mogu koristiti dobro opremljenu čajnu kuhinju.

Belmont Ovaj kompleks hotela se sastoji iz nekoliko zgrada koje se nalaze u Banskom, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gde se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. Gosti hotela mogu besplatno da koriste hotelski spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Najbliža prodavnica je na 10 minuta hoda, dok je restoran udaljen 50 metara.

Katalog smeštaja Bansko - Skijanje 2018  
Katalog smeštaja Bansko - Skijanje 2018  
Advertisement