Page 1

Energie direct de la soare


"Lucram pentru bunastarea dvs.�


De la soare energie cu cost zero

Index 4 FREE ENERGY POINT : Cine suntem Un prieten care iti este aproape

5 Economiseste cu energia solara Spune adio facturilor de energie electrica

6 Serviciile: Iti stam alaturi in fiecare etapa

Iti stam alaturi in fiecare etapa, pas cu pas

Instalatii fotovoltaice (PV) pentru fiecare nevoie de consum

7 De ce să treci la fotovoltaic? Puncte forte si garanția instalatiei

8 Tipologii de instalatii fotovoltaice Cream soluții pentru fiecare nevoie

10 Referințe & Parteneriate Parteneri de prestigiu pentru activitatea noastră

Experiența noastră sta la baza economisirii dvs.

11 Solicită informații suplimentare si cere o oferta.

3


FREE ENERGY: CINE SUNTEM Un prieten care iti este alaturi … intotdeauna! FREE ENERGY POINT este o societate specializata in sectorul energiei alternative regenerabile, care propune, cu experiență si profesionalitate, realizarea de instalatii fotovoltaice (PV) de tip domestic, industrial, comercial, dar si instalatii cu putere instalata superiora.

Noi nu oferim jumatati … ci intregul ! FREE ENERGY POINT este alaturi de clientii sai in fiecare etapă a proiectarii, prin Serviciul Clienti. În calitate de furnizor complet si expert, ofera sprijin în realizarea proiectelor solare, de la prima si pana la utima etapă, realizând astfel instalatii la cheie și asistență chiar si dupa vânzare.

FREE ENERGY POINT asigură clientilor sai maximă eficiență in vederea atingerii obiectivelor. Calitatea, experienta, inovatia, dinamismul, imbunatatirea continuă si sustinere ambientală, sunt doar cateva din elementele castigatoare care dau valoare societatii FREE ENERGY POINT

De la soare, energie nepoluanta, cu cost zero

Experiența noastră sta la baza economisirii Dvs.

4

"Lucram pentru bunastarea dvs.”


ECONOMISESTE CU ENERGIA SOARELUI Spune adio facturilor de energie electrică Obiectivul nostru e sa răspundem in mod concret exigentei in continua crestere, de a economisi energia electrica, atat de catre utilizatorii publici, cat si privati. Cu FREE ENERGY POINT poti elimina complet costurile energiei electrice, prin instalarea unei instalatii fotovoltaice (PV) pe acoperiul propriei case ori structuri (garaj, depozit, stabiliment, etc). Astfel va puteti produce energie solara chiar pe propriul acoperis. Pe langa instalatiile mono-familiale, gama noastra de produse cuprinde si instalatii mult mai complexe, conectate, cu sisteme de montare a panourilor, invertoare, etc…

Economiseste câstigând de la propriul acoperiș, acum se poate !

Desi diferite intre ele, toate componentele individuale reunesc patru mari avantaje : - Programarea flexibilă - Instalare simplă - Randament maxim - Durată lungă de viață

Transformăm energia solară

in energie electrică

5


SERVICIILE NOASTRE: Iti stam alaturi in fiecare etapă Alegerea soluțiilor propuse de FREE ENERGY POINT inseamnă alegerea siguranței de a fi indrumat de experți in domeniul fotovoltaic si al energiei regenerabile, dar și de a fi indrumat pas cu pas de echipa noastra in toate etapele, astfel incat sa fiti siguri de reusita.

Zero facturi si Zero griji !

Avantajele tecnologiei noastre

Bucuria de a economisi cu FREE ENERGY POINT!

Nu iti face griji ! Ne gândim noi la toate!

FREE ENERGY POINT ofera asistenta propriilor clienti in fiecare etapa a proiectarii prin Serviciul Clienti. În calitate de furnizor complet si expert in domeniul fotovoltaic, firma noastra ofera sprijin pentru realizarea proiectelor solare incepand de la prima etapă si până la ultima, realizând astfel instalatii la cheie si asistenta dupa vanzare.

- Economisirea energiei electrice si reducerea costurilor de consum - Solutii fotovoltaice la cheie - Accesul la subventiile pentru energie - Gestionarea procedurilor de finanțare - Garanția si fiabilitatea instalatiei fotovoltaice - Atenia fata de nevoile propriilor clienti - Înalta calitate a produselor oferite - Garantam disponibilitatea produselor oferite, datorita parteneriatelor cu cele mai prestigioase firme din domeniul fotovoltaic.

6

"Lucram pentru bunastarea dvs.”


DE CE SA TRECI LA FOTOVOLTAIC? Spune adio facturilor de energie electrica Profita din plin de energia soarelui! Acum se poate! Montam instalatii (PV) personalizate, in masura sa satisfaca toate nevoile dumneavoastră. O instalatie fotovoltaica (PV) va permite reducerea costurilor energiei electrice, nu poluează si este un mod excelent de a economisi pe termen lung. Nu mai astepta! Achizitionarea unei instalatii fotovoltaice e acum accesibila tuturor, datorita posibilitatior de finatare pentru intreaga acoperire a cheltuielilor.

AVANTAJE Avantajele unei instalatii fotovoltaice (PV) 1) Se bucura de un câștig concret și real; 2) Are capacitatea de a anula consumul facturii de energie, fara avans; 3) Pe langa câstigul garantat de instalatia fotovoltaica, in cazul achitarii acesteia cash se inregistreaza un castig ulterior, prin anularea dobanzilor, mai mare decat orice alta investitie financiara cu acelasi coeficient de risc;

GARANTIA unei instalatii fotovoltaice (PV) Instalatiile noastre sunt asigurate in ceea ce priveste functionalitatea acestora si in ceea ce priveste garantia castigurilor. In plus, in cazul deteriorarii instalatiei, asigurarea CASCO acoperă toate cheltuielile pentru restaurare. Exista asigurare pentru orice: atat pentru deteriorarea instalatiei, cat si pentru restaurarea ei. Trebuie doar să te decizi când să incepi economisirea asupra energiei, prin instalatiile fotovoltaice (PV)

Economiseste câstigand cu p r o p r i u l acoperiș, acum se poate ! FREE ENERGY

4) Dimensiunile reduse ale instalatiilor, ceea ce permite instalarea lor si pe acoperisuri mici.

Costuri minime de intreținere,

zero emisii

7


TIPOLOGII DE INSTALATII FOTOVOLTAICE Realizăm soluții pentru fiecare exigenta

INSTALATIE FOTOVOLTAICA Free Energy Point proiectează si realizează sisteme de diferite dimensiuni,pentru consumul de energie electrică, în funcție de nevoile Dvs. Putem realiza sisteme fotovoltaice cu o putere instalata inferioara unui MW, dar și superioara unui MW, până la proiectarea și construcția unei centrale de 50 MW. Oferim clientilor nostri un serviciu complet, prin proiectarea si realizarea de instalatii personalizate. Echipa tehnica este pregatita sa duca la indeplinire ideile si nevoile dumneavoastra, sa efectueze inspectia terenului si evaluarea disponibiltatii spatiului, hotarand impreuna cu dumneavostra tipul de instalatie cel mai adaptat cerintelor in ceea ce priveste productia de energie verde.

VĂ STAM ALATURI ÎN TOATE ETAPELE Toate acestea sunt posibile, deoarece firma noastra funcționează ca un furnizor global. Free Energy Point nu se limitează doar la furnizarea de materiale, atent selectate, ci oferă clientilor sai totodata consiliere personalizată, atât în faza de proiectare cât și în faza de dezvoltare. Prin experienta noastra suntem in masura sa va oferim atat sisteme "la cheie", cat si servicii de asistenta. Free Energy Point nu neglijează nici un aspect și faciliteaza pentru dvs. accesul la intsrumentele financiare potrivite pentru achizitionarea unei instalatii fotovoltaice.

8

"Lucram pentru bunastarea dvs.”


REFERINTE SI PARTENERI Alegem doar parteneri de prestigiu pentru activitatea noastră FREE ENERGY POINT isi concentreaza toata atentia pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor sai si o face alegând cei mai buni parteneri si tecnicieni prezenti pe teritoriul national si international.

REFERINTE SI PARTENERI

Vă oferim cele mai bune solutii financiare si tecnice disponibile pe piata.

Partner tecnici Point

SEEES LA TUA MOBILITÀ SEMPRE VERDE

si inca: FREE ENERGY POINT are un acord cu T.E.R Srl – Liderii in formarea instalatiilor fotovoltaice (PV) si se sprijina pe cursurile de formare: ACADEMY RESOURCES – Scuola di formazione (Scoala de formare)

Realizam instalatii fotovoltaice (PV)

pentru toate nevoile Dvs

9


CERE INFORMATII SI OFERTE DE PRET Contactati-ne, vom fi fericiti să vă ajutăm. FREE ENERGY POINT va sta la dispozitie pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavastra in materie de instalatii fotovoltaice (PV) si energie regenerabila, dar pentru a va sustine in obtinerea finantarii si pentru a va acorda suportul tehnic necesar in vederea reducerii costurilor la factura de energie electrica"

Contacte

Contati pe experiența FREE ENERGY POINT in a economisi! !

Free Energy Point Soseaua Nicolae Titulescu, Nr 1, Bloc A7, Scara 3, Etaj 1, Ap. 64 - Bucuresti - Sector 1 E-mail: office@freeenergypoint.com Web site: www.freeenergypoint.com

12

"Lucram pentru bunastarea dvs.”


13


Presentazione Free Energy  
Presentazione Free Energy  

Grafica by Giovanni Di Pierno www.giovannidipierno.it

Advertisement