Page 1


reportage scandinavisch wonen

Feit: niemand begrijpt de schoonheid van puur wonen beter dan de ScandinaviĂŤrs. Eenvoud, zuiverheid en functionaliteit: daarom draait het bij design uit het Hoge Noorden. CreĂŤer deze sfeer van rust en verstilling nu ook bij u thuis. Met een ongedwongen spel van vloeiende lijnen, duurzame materialen en warme houtaccenten. Een vleugje kleur mag. Wit moet!


INTERIEUR MET EEN HART VAN HOUT

H

et sobere design van de commode, console en eettafel in duurzame, volle eik, maakt een krachtig statement, zonder te overheersen. Voeg witte accenten en andere natuurlijke materialen toe, zoals keramiek en wol. En maak het plaatje af met een knappe designstoel. Kijk maar naar deze speelse topper in stralend wit. Opvallend door zijn bijzondere poten en knusse kuip. Ofwel: minimalisme met dat tikkeltje meer!


reportage scandinavisch wonen

Deze meubelen en accessoires vertellen het verhaal van de natuur


Een interieur om helemaal zen van te worden


reportage scandinavisch wonen

WEGDROMEN OP EEN WOLK VAN WOL EN PASTEL

O

ok de zithoek blinkt uit in karaktervolle soberheid. Want de strakke, zachtgrijze zitbank met opklapbare hoofdsteunen, contrasteert prachtig met de speelse bijzetzetels: een lederen vlinderstoel en een retro fauteuil met draaivoet. Extra troef? De massieve houten salontafel en commode creĂŤren eenheid met de eetkamer.En dankzij het lijnenspel van de houtnerven is er altijd leven in huis.

V

oeg subtiele accessoires toe in pastelblauwe poedertinten. En een zee van kussens in wol en linnen, of een streelzachte schapenvacht - voor extra warmte en textuur. Wedden dat u graag thuiskomt in uw sfeervolle, knusse nest?


Dressoir met 2 deuren en 4 laden : €  367

STRAK MET EEN SPEELSE KNIPOOG

S

candinavische interieurs koud of saai? Helemaal niet! U fleurt uw minimalistische interieurstukken prachtig op met persoonlijke accessoires. Eenvoud en kwaliteit dicteren de norm - voor een cool en nonchalant eindresultaat.

G

a voor pure vormen en zuivere schoonheid. Zodat sober en stijlvol hand in hand gaan. Kijk maar naar deze ronde witte eettafel met de vrolijke, bontgekleurde stoelen en de funky booglamp. Of de speelse kasten in contrasterend zwart en wit. Moeiteloos chic!


reportage scandinavisch wonen

Fleur puur wit op met speelse knalkleuren

Voorjaar 2013 - Modern Wonen  

Scandinavisch Wonen - Eenvoud, zuiverheid en functionaliteti: daarom draait het bij design uit het Hoge Noorden. Creëer deze sfeer van rust...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you