Page 1

Gero Wonen - voorjaar 2011

Modern wonen Eenvoud en warmte in perfecte balans


EENVOUD EN WARMTE IN PERFECTE BALANS


reportage

Eenvoud met een warme uitstraling Jens en Silvie trokken onlangs in hun kersverse nieuwbouw. Ze wilden een modern interieur dat toch niet minimalistisch oogt. “We kozen voor de Italiaanse aanpak, dus voor een zuivere en uitgepuurde stijl die nooit koel oogt”, glundert Silvie. “Witte muren in combinatie met warme kleuren en materialen, met hier en daar een flamboyant kleuraccent, zorgen voor een prachtig resultaat. We voelen ons hier perfect thuis.”


OPENHEID GEEFT RUST


reportage Alles in evenwicht Een knappe mix van open vlakken en knusse hoekjes: alles staat perfect in balans.

Aandacht voor details Stille waters hebben diepe gronden. Dat geldt ook voor dit interieur. Jens en Silvie besteedden veel aandacht aan details die misschien niet meteen opvallen. De kasten hebben greeploze en ergonomische deuren en lades, de eettafel is uitschuifbaar en de zetels en stoelen zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat u voluit ontspant. Alles staat in het teken van een optimaal leefcomfort.


EEN ZEE VAN RUIMTE


reportage


Een zetel voor elk moment Het salon is een rustpunt in het interieur. Een zetel zorgt voor een instant gevoel van ontspanning, ook dankzij de verstelbare hoofdsteunen.


reportage

Leven en genieten

Alsof je aan het strand zit… “Als we in de zetel zitten, met de voeten op het zachte keientapijtje, krijgen we bijna een strandgevoel”, weet Jens. “Het tapijtje, in combinatie met al het wit en de zandachtige tint van de vloer, zorgt voor dat magische effect.


Even terugtrekken Wat heb je nodig voor een sfeervol zithoekje? Een knus zitmeubel met een L-leuning, een trendy lampje en een boek. Meer niet. Licht en luxe Kleine lichtaccenten geven het interieur dat tikkeltje meer. Ook in de slaapkamer, waar een luxueuze boxspring de aandacht trekt. Deze boxspring draagt bij tot de weelderige en luxueuze uitstraling van deze slaapkamer. Ook hier staat wit in een perfect evenwicht met andere kleuren en accenten.

reportage


Gero Wonen - voorjaar 2011

Modern wonen Eenvoud en warmte in perfecte balans

Voorjaar 2011 - Modern Wonen  

Eenvoud en warmte in perfecte balans