Page 1

Gero Wonen - voorjaar 2010 Modern wonen With loft from Belgium


REPORTAGE


STRAK EN TIJDLOOS INTERIEUR

With loft from Belgium Ines en Hans zijn dol op New York en daarom kozen ze voor een open woning die sterk op een loft lijkt. De grote leefkamer met enorme glaspartijen verwelkomt overal het licht en de ruime sofa schenkt de bewoners het luxegevoel van een loft op zijn Belgisch.


With loft from Belgium


Etentjes in stijl

Ines houdt ervan om lekker te koken, voor hun tweetjes of voor gasten.

De stoelen in natuurlinnen stof en de egaal witte eettafel vormen een harmonieus geheel en de metalen poten vinden we zowel in de eetkamer als in het salon terug. “We ontvangen bijna wekelijks vrienden aan deze tafel. Elke gelegenheid is goed genoeg om samen plezier te maken.�


With loft from Belgium

Strak gezellig “Vroeger was ik niet zo met interieur bezig.”, bekent Hans. “Maar thuis betekent nu echt rust én sfeer voor mij.” “Strak gezellig, zo noemt hij het vaak.”, lacht Ines. Wit is weliswaar de hoofdtoon, maar door kleine accenten zoals glazen kandelaars, verse bloemen, sfeerlichten en enkele mooie schilderijen leeft deze ruimte werkelijk op. En de onderhoudsvriendelijke materialen maken het wonen des te aangenamer.


Wij houden van design maar we wilden vooral een leefbare ruimte met een vleugje romantiek.�


With loft from Belgium

De favoriete plek van Ines.

Plezier schuilt in een groot hoekje Het langharig tapijt is supergezellig om blootvoets op rond te lopen.

Hier drinkt ze haar theetje met zicht op de tuin, keuvelt ze met vriendinnen of leest een mooi boek. Ze geniet intens van de lage, modulaire zetel in bleke stof met verstelbare hoofdsteunen. De kussens met warme prints, de prachtige schalen op het tweedelig salontafeltje, de elegante sfeerlamp ... hier wonen maakt Ines bijzonder gelukkig.


With loft from Belgium

Gracieus slapen Hans en Ines wilden ook in de slaapkamer een fusie tussen design en gezelligheid.


Stijlvol wit met subtiele, zwarte toetsen De tafellamp op het nachtkastje, de zwarte plaid over het bed, de imposante vazen, de inrichting van de slaapkamer is zeer zen. Een oase van rust met zicht op de tuin en... op New York, natuurlijk.


With loft from Belgium

Gezelligheid zit hem in details. De sierlijke vazen komen eveneens in de zithoek terug en ook het televisiemeubel past compleet binnen het designconcept van Hans en Ines. Strak van lijn combineert dus heel goed met de rondere vormen van de decoratie en de knusheid van de vele kussens en het warmkleurige tapijt.


Gero Wonen - voorjaar 2010 Modern wonen With loft from Belgium

Voorjaar 2010 - Modern Wonen  

With loft from Belgium

Voorjaar 2010 - Modern Wonen  

With loft from Belgium