Page 1

www.fku-udlejning.dk

Udlejning af løftegrej og tilbehør

“I flere tilfælde er leje af løfte- og håndteringsgrej en fordel frem for køb af det enkelte værktøj.”


I flere tilfælde er leje af løfte-og håndteringsgrej en fordel frem for køb af det enkelte værktøj. Fyns Kran Udstyr A/S tilbyder et bredt program af løfteværktøjer, der online kan lejes i kortere eller længere perioder med garanti for høj kvalitet, korrekt mærkning og certificering samt den nødvendige rådgivning i valget af løfteværktøj. Kontakt os gerne for snak om dine behov for løftegrej. Vi er meget åbne for en dialog, der løfter dine behov – herunder også en udvidelse af vores program, i forhold til at kunne afhjælpe jeres udfordringer.

Fordele ved leje contra køb: 1. Overskuelige omkostninger ved kalkulation på arbejde 2. Ingen investering som binder kapital 3. Ingen vedligeholdelses- og opbevaringsomkostninger i den ubenyttede tid 4. Altid et garanteret sikkert og pålideligt udstyr til rådighed ved behov

Booking og levering Book on-line og få varen leveret eller afhent selv hos Fyns Kran Udstyr i Esbjerg. OBS: Fyns Kran Udstyr skal godkende din booking før den er accepteret!

Lejeperiode Minimum lejeperiode er 3 dage.

Når du lejer i stedet for at købe kan du nemmere kalkulere omkostninger på en konkret opgave

Søren W. Iversen swi@fku.dk


Sådan benytter du dig af vores booking system på www.fku-udlejning.dk Følg punkterne fra 1 - 6 i formularen herunder. Punkt 1

Punkt 2

2. Vælg det produkt du ønsker at leje.

2. Vælg antal enheder af det valgte produkt du ønsker at leje, klik herefter på “Book”.

Punkt 3

Punkt 4

3. Vælg lejeperiode. Mindste lejeperiode er 3 dage. Når lejeperiode er valgt, klikkes på “Næste”.

4. Ønsker du at booke flere produkter skal du klikke på “Book flere produkter”, og gentag punkt 1-3.

Punkt 5

Punkt 6

5. Udfyld som minimum, felterne markeret med en rød prik. Klik herefter på “Næste”.

6. Når du ser denne side er din reservation oprettet - men først godkendt når du får en bekræftelsesmail fra os.


Udlejningsgrej anvendes typisk inden for følgende brancher: Vindmølleindustrien Montage og produktion af vindmøller stiller store krav til det løftegrej der anvendes. I flere tilfælde kan en lejeaftale på udvalgte specialprodukter enten be- eller afkræftet valget af værktøj til den enkelte opgave.

Offshore Specielle krav til test og certificering stiller store krav til det selv at kunne håndtere grejet korrekt i forhold til gældende regler. De typisk afgrænsede perioder på søen, gør udlejning til et godt alternativ.

Industrien Typisk ved specielle projekter hvor tunge maskiner skal flyttes eller kortvarige behov for specielle løfteværktøjer, der ligger uden for den almindelige daglige produktion.

Byggeriet Altid tidsbegrænsede perioder – hvor sammensætningen af løftegrejet afhænger af opgavens art. Sikkerheden på byggepladserne er fortsat et stort tema og leje af grej til de specifikke projekter øger ikke blot sikkerheden – men er som oftest en billigere løsning end at købe .

Afdelinger: Brændekildevej 37 DK - 5250 Odense SV

Egeskovvej 3 DK-2665 Vallensbæk Strand

Fiskebrogade 22 DK-6700 Esbjerg

Otto Mønsteds Vej 8 DK-9200 Aalborg

Tlf.: +45 70 15 20 15 Fax: +45 70 15 20 16 Email: fku@fku.dk

Udlejning af løftegrej og tilbehør  

I flere tilfælde er leje af løfte-og håndteringsgrej en fordel frem for køb af det enkelte værktøj. Fyns Kran Udstyr A/S tilbyder et bredt p...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you