Page 1

Fjernbetjent løftekrog –

aflæsning med et tryk på en knap LUDWIGHOOK er et værktøj der er brugervenligt og nemt at betjene og det er derfor ideelt til afkobling og håndtering af byrder i flere industrier.

Via LUDWIGHOOK’s radiostyrede afkoblingsfunktion, behøver byrden ikke længere blive afkoblet manuelt, hvilket øger både effektivitet og sikkerhed. Med en egenvægt på kun 2,8 kg og med den kompakte udformning, har hver enkelt krog en WLL på 2T, hvilket gør LUDWIGHOOK til det ideelle værktøj til afkobling og håndtering af byrder i flere industrier. Via den medfølgende radiobetjening, kan krogen åbnes – og byrden frigøres. Dette sker selvfølgelig først, når der ikke længere er belastning på krogen.

Fjernkontrollen kan åbne hver krog individuelt eller alle kroge på én gang. Eksempler på anvendelser: • • • • • •

Håndtering af mandskabsvogne og pavilloner Løft, håndtering og montering af stål -og træspær Håndtering af bygningselementer Løft og montering af høje stålkonstruktioner Aflæsning af gods på lad Håndtering af tunge elementer i et produktionsflow

Præsentations video

Leveres altid komplet i en kraftig kasse med lader til både krog og fjernkontrol. Krogen medfølger enkeltvis eller i sæt af 2 eller 4 kroge.

Se filmen via link eller QR kode http://bit.ly/1owBO88

Fyns Kran Udstyr A/S - Braendekildevej 37 - DK-5250 Odense Sv - Denmark - Phone: +45 70152015 - E-mail: fku@fku.dk

Ludwighook Fjernbetjent Løftekrog  

LUDWIGHOOK er et værktøj der er brugervenligt og nemt at betjene og det er derfor ideelt til afkobling og håndtering af byrder i flere indus...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you