Kampprogram 31.10.2021

Page 1

HJEMMESØNDAG Søndag den 31. oktober 2021

DAGENS KAMPSPONSOR


VELKOMMEN TIL HØJBY HÅNDBOLD HJEMMESØNDAG Lige nu har du dagens kampprogram i hånden, eller måske læser du det ligefrem online, som nu også er muligt - takket være vores uvurderlige frivillige kræ er i klubben. Vi håber selvfølgelig på, at du læser programmet fysisk i Højbyhallerne, for der er bare noget magisk over "Hjemmesøndage". De este af klubbens hold spiller hjemme, og hallerne summer af liv. Rela oner på kryds og tværs, af både køn og årgange, styrkes ekstra på en dag som i dag. Rig g mange af klubbens unge mennesker er o e i hallen hele dagen, ser hinandens kampe, spiller bold i pauserne og spiser sammen i cafeteriet. Højbyhallerne er lig med fællesskab, og det er et trygt sted for alle. Præcis som det skal være! Som spiller på banen er det bare megafedt, når der er lskuere i hallen, der hepper på en. Hvornår har du sidst set en hjemmekamp, eller bare noget af den, uden at have en lknytning l det hold, som spiller på banen? Det betyder mere, end du tror. Så en opfordring herfra: Kom lidt før eller bliv hængende lidt i hallen. Køb lidt lækkert i cafeteriet og nyd fællesskabet - du er en del af det... Velkommen l medlemmer, modstandere, dommere og lskuere. Rig g god HJEMMESØNDAG l alle!

ti

ft

ti

ti

ft

ti

ti

ti

fl

ti

Allan Peterson, Højby Håndbold

ti

ti


Dagens kampe i Højbyhallerne

Hal 2

Ollerup/Skerninge G&IF 2

Serie 3 Herrer

17:00

Hal 1

Bolbro GIF

Serie 1 Herrer

16:30

Hal 2

Faaborg ØH 2

Serie 2 Damer

16:00

Hal 2

Fjordager IF

Serie 3 Herrer

15:00

Hal 1

Sydstjernen LIF 2

3. Division Damer

15:00

Hal 2

TPI-Odense

U-13 Pige A

14:00

Hal 1

SUS Nyborg

U-15 Pige 1. Division

13:45

Hal 2

Nyborg GIF

U-13 Pige B

13:15

Hal 1

Risøhøj

U-15 Pige B

12:45

Hal 2

TPI-Odense

U-15 Drenge B

12:15

Hal 1

U-11 Drenge A (Kortbane) DHG Odense

12:00

Hal 1

U-11 Drenge D (Kortbane) Haarby IF

11:15

Hal 2

GOG Håndbold 2

U-13 Drenge A

11:15

Hal 1

GOG Håndbold

U-11 Pige A (Kortbane)

10:30

Hal 2

SUS Håndbold

U-13 Drenge B

10:30

Hal 1

SUS Håndbold

U-11 Pige B (Kortbane)

09:45

Hal 2

IF Stjernen Ods. 2

U-9 Drenge B (kortbane)

09:45

Hal 1

TPI-Odense

U-11 Pige C (Kortbane)

09:00

Hal 2

TPI-Odense

U-9 Pige B (kortbane)

09:00

Søndag d. 31. oktober 2021


Select PARTNER


Håndbold for lyseslukkere når håndbold bliver til en leg

Af Inès Kessler

Da lyset blev slukket og UV-lamperne tændt, var det startskuddet for en anderledes håndboldoplevelse for Højby Håndbolds U11 piger. Det blev l en af de ak viteter, man husker allerlængst og mange spillere ønsker sig, at deltagelsen i et UVstævne kan blive l en fast tradi on. Allerede sidste sæson havde trænerteamet bag det nuværende U11 pige-hold ønsket at give pigerne en ekstra-oplevelse i form af deltagelse i et UV-stævne. Men pga. en vis pandemi var det selvfølgeligt ikke muligt. Derfor var glæden desto større, da muligheden for deltagelse i sådan et stævne bød sig allerede i starten af sæsonen. Endda meget tæt på, nemlig i “nabobyen” Årslev. Tilslutningen var så stor, at Højbys U11 piger kunne s lle op med hele 3 hold og stemningen var på toppen allerede ved ankomsten l Årslevhallen. Pigerne havde taget selvlysende ansigtsmaling med og arrangørerne udlevere UV-tape i ere farver l alle hold. Der blev pyntet og grinet hele vejen igennem og pigerne var meget krea ve med udsmykningerne. Da kampene så startede, var det bestemt ikke slut med den gode stemning. De forandrede forudsætninger gjorde, at stemningen var hele vejen igennem rig g godt og fokus var på det mere legende element i spillet. Det er rig g sjovt, anderledes og kan helt sikkert anbefales. Fakta om UV-stævner UV-stævner bliver spillet på en Max. Totalbane, som er en mindre håndboldbane, hvor der er fokus på samspil og hurtige bolde.

En eller ere UV-lamper tændes og banen markeres med UV-tape

fl

ti

ti

ti

ti

ti

ti

ti

ti

fl

Spillerne har neonfarvede overtrækstrøjer på og bolden er enten neonfarvet eller spraymalet med UV-maling

ti

ti


Select PARTNER


Select PARTNER


Anne Loft så hallen, og så var hun solgt Af Christina Frederiksen

Hvorfor havnede du i Højby? Jeg har al d vidst, at vi skulle bo et sted med et godt foreningsliv. I 2018, da vi boede i Tyskland, var vi hjemme på besøg hos Ronni og Di e i Højby. Ronni tog mig med op l hallen og viste mig rundt, og så var jeg solgt. Der var ikke bare én, men to haller, cafeteria og alt det, der gør hallivet hygget. I 2020 købte vi så hus på Klaus Berntsens Vej. Det gjorde vi fak sk over Skype, fordi der var ret mange restrik oner på rejser fra Tyskland. Hvad har Højby Håndbold, som tophåndbold ikke har? Det er to helt forskellige verdener. Her er det venskab og fællesskab, der tæller. I tophåndbold er det resultaterne. Her i klubben får jeg meget af det sociale, jeg savner fra min d som håndboldspiller. Og så er der en masse mennesker, der brænder for håndbold. Det er helt fantas sk. Men jeg er stadig resultatorienteret. Resultatorienteret? Er du en dårlig taber? Ja. Jeg er ikke god l spil, hvor det er lfældighederne, der afgør udfaldet. Så vi spiller ikke ret mange brætspil hjemme hos os. Men egentlig handler det ikke så meget om, hvilken type taber man er. Det vig gste er, at man er en god vinder. At man er en rummelig og ikkehoverende vinder.

fi

tti

fi

tt

ti

ti

ti

fi

ti

fi

fi

ti

ti

ti

ti

ti

tt

Hvad er din største oplevelse som spiller? Jeg vil nævne to: Den ene var som ungdomsspiller, da jeg var omkring 15 år, hvor min klub, Brabrand IF, spillede nale i Thy Cup. 10 minu er inde i kampen k jeg revet min nger af led. Så kom jeg ud, k den sat på plads og tapet op. Så var det på banen igen, og heldigvis vandt vi. Den anden var som seniorspiller, da jeg sammen med Slagelse Dream Team i 2007 vandt Champions League- nalen i en fyldt Brøndby-hallen mod Lada Toglia . Den kamp husker jeg gerne lbage på.

ti


Champions League-sejren i 2007. Anne Lo sammen med målvogter Cecilie Leganger

Slagelse Dream Team. Anne Lo sidder på gulvet, nr. 2 fra højre

Hvor spillede du som ungdomsspiller? Jeg er fra Aarhus og startede i Århus/KFUM Hasle. Som pigespiller rykkede jeg l Brabrand IF, fordi jeg her k mulighed for at træne mere. Hvad laver du i dag? Jeg er ph.d. i molekylærbiologi. Jeg forsker blandt andet i stofski esygdomme på SDU. Hvorfor blev det lige U7/8-holdet, du blev træner for? Fordi jeg gerne ville træne min da er, Vilja. Hun havde også længe spurgt, om jeg ikke ville være træner. Så det blev sådan. Hvad er din trænererfaring? Jeg har trænet masser af ungdomshold, og jeg har været træner på Anja Andersens håndboldskole. Det var en del af det at være spiller i Slagelse. Hvad er det vig gste, når man træner børn? At de er glade for at komme l træning. De skal udfordres, men det skal først og fremmest være sjovt for dem at komme her hver gang. Det er vig gt at lege l træning. Men jeg kan også godt lide at udfordre dem ved at præsentere dem for nogle øvelser, der måske er lidt over deres niveau. For det er så fedt at se, når det så lykkes for dem.

ti

ti

ft

ti

ti

tt

ti

ft

ti

fi

Hvad er dit mål for U7-8-holdet? At de bliver så gode som muligt sam dig med, at de har det så sjovt som muligt.

ft


Sponsorer


STORE LEGEDAG GLADE BØRN I HALLEN Den røde løber var rullet ud, aget var hejst og hallen stod klar lørdag den 23. oktober kl. 10, så nu glædede vi os bare l at hallen skulle blive fyldt. Øs erne har gjort det muligt at vi kunne invitere l en dag i hallen. Kæmpe tak l jer. Det mødte rig g mange glade handicappede børn med deres familier op og nød dagen, der ud over hoppeborge også bød på mulighed for ansigtsmaling. Hallen summede hur gt at glade ansigtsmalede børn og voksne som gav den max gas. Det var en stor fornøjelse at opleve. Vi havde også besøg af High Town, Højby Håndbolds maskot, og den vakte stor glæde. Rig g mange forældre var rig g glade for at der var plads l deres børn, som ikke følte sig udenfor. De var samlet med ligesindede. Vi havde endda besøg af en familie fra Holstebro som bare nød dagen helt vildt med deres børn. Der var børn som mødte op kl. 10 og først kørte fuldstændige træ e hjem igen kl. 14.30 / 15.00. Der var en dejlig stemning i hallen, som bare emmede af hygge. Fra kl. 14.00 blev der åbnet op for Højbys børn, og endnu engang blev hallen fyldt med la er og skrig og masser af glade stemmer. Der blev hoppet om kap på alle 6 hoppeborge, køen ved rodeogrisen var lang og de ventende meget tålmodige. Ligeledes blev der l kampe på sumobrydermå en. Da klokken blev 19 lukkede vi ned for alle ak viteter og langsomt blev hallen tømt for glade og træ e børn og forældre. Dejligt at se så mange familier valgte at spise hos Simpsons Corner inden turen a er gik hjemad. En dejlig afslutning på en e erårsferie. En stor tak l alle vores frivillige hjælpere. Uden jer ingen legedag.

ff

ti

ti

tt

ti

tt

tt

fl

ti

tt

ti

ft

ti

ti

ti

ft

ti

ti

ti

Vi er blevet spurgt om arrangementet vil komme igen, og vores svar er JA, HVIS vi kan ska e penge l det. Vi arbejder allerede på det.

tt

ti

ti


Sponsorer

ENTREPRENØR HØJBY KARSTEN MADSEN TLF. 40 34 93 92


3. DIVISION DAMER

] S N E P M [KA ] L I F O R [P

Navn: Louise Plehn Holm Alder: 26 år Posi on: Center og højre back Tidligere klubber: Al d Højby Yndlingsspiller: Anja Andersen

Største håndboldoplevelse: Den største oplevelse var at se Danmark i nalen i Boxen. Min største personlige oplevelse var, da jeg kom på banen første gang og skulle skyde stra e e er en korsbåndsskade, hvor hele hallen klappede mig ind på banen. Stærkt sammenhold i Højby-hallen Lidt om dig selv og dine forventninger l sæsonen: Satser på overlevelse i 3. division og har forventninger l, at vi kan få en n placering i midten af rækken

ft

fi

ff

ti

ti

fi

Har du ris og ros til kampprogrammet eller har du noget der skal med næste gang, så kontakt anders@story-teller.dk

ti

ti


Sponsorer

Lindeskovhaven 30, Højby mr.hightown@webspeed.dk

Højbyvej44, 5260 Odense S - TLF. 65 92 02 02

www.dortee.dk

VI STØTTER SPORTEN I HØJBY

Vil du være vores næste sponsor? Kontakt Peter Kolle på telefon 23 23 98 37 for yderligere informationer.Næste hjemmekamp er d. 13/14.11.2021


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.