Kampprogram 13. og 14. november

Page 1

KLAR TIL AT GIVE DEN GAS D 13. og 14. november 2021

DAGENS KAMPSPONSOR


VELKOMMEN TIL HØJBY HÅNDBOLD HJEMMESØNDAG – EN DEL AF DE GODE OPLEVELSER I HØJBY HÅNDBOLD Hvad husker man som voksen lbage på fra et ak vt idræts- og foreningsliv? Er det de mange trænings mer med sved på panden? Næppe. Selv om træning for det meste er sjovt, lærerigt og nødvendig er det sjældent det, som står forrest i hukommelsen 😉 Vennerne, fællesskabet, hyggen i omklædningsrummet, de nervepirrende kampe, stævnerne, busturene med kampråb og fællessang. Det er her, man får de gode oplevelser. Det er her, man høster minder for livet. I Højby Håndbold ved vi hvor stor værdi de gode oplevelser har for den enkelte spiller, holdet som enhed og klubben som helhed. Nyt på OPLEVELSESTRAPPEN i Højby Håndbold er i år Tønder Julestævne. Mellem jul og nytår drager U11, U13 og U15 holdene samlet afsted l Tønder for at løbe julefedtet af, dyrke fællesskabet, spille en masse håndbold og få endnu ere gode oplevelser på kontoen. Vi glæder os l at sende mere end 100 ungdomsspillere fra Højby afsted l samme stævne i de fantas ske rammer i Tønder med re haller under samme tag – og håber at det kan blive en god juletradi on fremadre et. HJEMMESØNDAGE er også en del af de gode oplevelser, som danner rammen om Højby Håndbold.Her er god d l hygge med kammeraterne på sit eget og de andre hold, ryste et nederlag af sig eller fejre en sejr. Når man lægger opbakningen på lægterne fra venner og familie oven i nder man ikke et meget bedre sted at være på en søndag. Der skal lyde et stort velkommen l medlemmer, modstandere, dommere og lskuere. Rig g god HJEMMESØNDAG l alle.

ti

ti

fl

ti

ti

fi

ti

ti

tt

ti

ti

ti

ti

ti

fi

ti

ti

ti

Ronni Nielsen, Ungdomsansvarlig, Højby Håndbold


Dagens kampe i Højbyhallerne Lørdag d. 13. november 2021 12:30

Serie 1 Herrer

TPI-Odense 2

Hal 1

14:00

3. Division Damer

Sønderborg Håndbold

Hal 1

15:30

Serie 2 Damer

Ve inge / Morud

Hal 1

Hal 1

14:30

U-15 Pige B

BR 66 Langeskov

Hal 1

15:30

U-15 Pige 1. Division

BR 66 Langeskov

Hal 1

16:30

Serie 3 Herrer

Kølstrup-Rynkeby HK

Hal 1

GOG Håndbold

Hal 1

fl

IF Stjernen Odense

Bolbro GIF

U-15 Drenge B

13:30

Hal 2

Svendborg Håndboldklub

U-11 Pige A (Kortbane)

12:30

Hal 1

Svendborg Håndboldklub

U-13 Pige A

12:30

Hal 2

Sanderum Håndbold

U-11 Pige B (Kortbane)

11:45

Hal 1

IF Stjernen Odense

U-13 Pige B

11:30

Hal 2

U-11 Drenge A (Kortbane) Risøhøj

11:00

Hal 1

U-13 Drenge A

10:30

Hal 2

U-11 Drenge B (Kortbane) Nyborg GIF

10:15

Hal 2

U-11 Drenge D (Kortbane) DHG Odense

09:30

U-13 Drenge B

09:30

Søndag d. 14. november 2021


Select PARTNER


Årets julekalender

Højby-børn pryder årets julekalender December er lige rundt hjørnet, og derfor er det d l at få årets Højby-julekalender i hus. På dligere udgaver af den populære kalender har forskellige nisse-mo ver pyntet. Sådan er det ikke i år, hvor det i stedet er en masse friske håndbold- og fodboldspillere fra Højby S&G, der pryder kalenderen. Kalenderen bliver solgt i dagligvarebu kkerne, Superbrugsen, Fakta, Rema 1000 og Ne o, samt hos Baker Boys, Dorte E. Coi ure og i cafeteriet i hallen. Sidste år var det tradi onsrige dørsalg, hvor foreningens medlemmer går fra hus l hus og sælger kalenderen, a yst på grund af corona. Men i år var dørsalget genoptaget, og derfor gik børnene rundt med kalenderne 13. november. Det er Højby S&G sponsorudvalg, der står bag julekalenderen, der sælges af gymnas k-, håndbold- og fodboldafdelingerne.

tt

ti

ti

ti

tt

ti

ti

ti

ff

ti

fl

ti

fi

ti

Kalenderen koster 25 kroner, og når du køber den, stø er du Højby S&G. Der er masser af ne præmier på højkant. Blandt andet diverse gavekort. Derudover er der ekstra trækninger, hvor man kan vinde gavekort l Superbrugsen og Baker Boys.


Select PARTNER


Select PARTNER


Smil er altid med i købet hos Simpson’s Corner

Af Inès Kessler - en længere udgave af interviewet kommer i Højby Nyt

Raymond Simpson har prøvet meget i sit liv. Men nu er han faldet godt på plads i sin rolle som manden bag disken i Højby Hallernes cafeteria, hvor han kender alle dem, som har deres gang i hallerne i løbet af en uge- og alle kender Raymond. Hvis ikke af navn, så i hver fald som manden, der al d serverer din fransk hotdog med et smil. Og smilet er ikke bare facade - når man taler med ejeren af Simpson’s Corner står det hur gt klar, at manden også brænder for at gøre en forskel. Jeg hedder Raymond Simpson Røn og bor i Odense, tæt på Rosengårdcentret. Jeg har min kone Chris na og sammen har vi Melissa og Yasmin. Kunder af Simspon’s Corner kender måske Melissa som en af de søde ekspedienter bag disken. Lillesøster Yasmin vil ifølge Raymond hellere spille håndbold- og det er vi enige om, er jo rig g nt. Spurgt e er sin o cielle job tel, svarer Raymond, at det må være noget i s l med halbestyrer eller også halinspektør. Og det indebærer jo meget andet oven i arbejdet som cafeteriaejer. Raymond holder for eksempel øje med hallen og sørger for, at ng, der er gået i stykker ordnes igen. Der er forskel på, hvor meget der er i perioder, men der er noget hver dag. Folk ringer mig op - om alt muligt. Hver dag, fak sk. Hvilket hold skal mit barn spille i weekenden, hvor skal min da er gå hen l gymnas k osv. Så må jeg jo sige, at det har jeg fak sk ikke noget med at gøre. Så kan det blive et stort job. Det er et ret hårdt job, syntes jeg. Hvad er det bedste ved et? Det er kundekontakten. Man får lov at snakke med alle. Og mange kommer jo med godt og ondt, med problemer osv. Så man er med l at løse en masse, hver eneste dag. Det syntes jeg er fantas sk - og det minder lidt om mit gamle arbejde. Jeg har jo prøvet mange ng snart, men de sidste mange år har jeg arbejdet med unge mennesker med au sme. Både på bosteder og på en specialskole. Det er jo et helt andet område? Ja, det er det. Men jeg har al d lavet mad der og lærte de unge mennesker at lave mad. Sam digt spillede vi håndbold i Stjernen, i Skt. Jørgen hallen, hele familien. Og på et dspunkt blev jeg spurgt, om jeg ville overtage cafeteriet derned. Jeg havde lige fået en ny leder på mit arbejde, som jeg var lidt træt af- så ski ede jeg. Det er 6 år siden nu. E er tre år ski ede jeg l Højby, i Skt. Jørgen hallen var der for lidt at lave, det var næsten umuligt at få det l at køre rundt. Dér har jeg aldrig fået en løn over kr 10.000 - og det var med stort set samme antal mer. Herude er der mange ere foreninger, mange ere medlemmer, så det er lidt nemmere her. Men der skal stadigvæk arbejdes rig g mange mer. Jeg savner nogen gange arbejdet med de unge au ster, men jeg har ikke fortrudt.

ti

ff

ti

ti

ti

tt

ti

fj

ti

ti

ti

ti

ft

ti

fl

fi

ti

ti

ti

ft

ti

ti

ti

ti

ti

ti

ti

ti

ft

ti

fl

fi

ffi

ft

ti

ti

ti

ft

ti

ti

Det er dig og din kone som står for det lokale hold i Lykkeliga? (LykkeLiga er et na onalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. se mere på lykkeliga.dk) Det er fak sk os alle re derhjemme, min kone, mine døtre og jeg. Vi kører på erde eller femte år nu. Det er hver lørdag 9.00-10.00, hvor vi spiller håndbold. Og så bage er spiser vi rundstykker og drikker ka e. Min kone og jeg mødte hinanden for 23 år siden på en lejr for handicappede, hvor vi begge to var frivillige. Så jeg tror det har hængt lidt ved. Vi var begge to håndboldtrænere, så kom LykkeLigaen og nu er vi træner for dem, og det er mine børn også. De står op hver eneste weekend, de går ikke i byen dagen før LykkeLigaen, så står de her lørdag morgen, hver uge sammen med os. Det giver simpelthen så meget lbage.


U15 PIGER

En ny sæson er startet og Højby’s U15 piger er klar l at give den gas! E er et par måneder med corona og udendørs træning er vi alle glade for at komme lbage i hallerne og få harpiks på ngrene igen. Humøret er højt og vi møder talstærkt op l træning. I år prøver førsteholdet kræ er med 1. Division. Vi er som træner spændte og håber at pigerne får en god oplevelse. Vi har spillerne l at kunne følge med, så vi håber at kunne give de andre hold modstand og hive nogle sejre hjem. Andetholdet spiller i B rækken og der er kommet nye spillere l, både nogle spillere som har holdt pause, men også helt nye, som aldrig har prøvet håndbold før. Det er dejligt at opleve at Højby stadig kan ltrække nye spillere. Sam dig er vi blevet en del af Happy projektet for denne sæson. Happy handler om skadesforebyggende træning implementeret i et opvarmnings- og styrkeprogram. Her har pigerne mulighed for at udvikle både håndbold tekniske færdigheder, sam dig med vi forebygger de gense skulder, knæ og ankelskader vi ellers ser indenfor håndbold. Det ønsker både klubben og os som trænere selvfølgelig at bakke op om! Vi ser frem l en fed sæson, men forhåbentlig mindre skader, samt en masse spændende og teknisk udfordrende håndbold.

TO FRA TRUPPEN Lucille og Isabel er to af pigerne på U15. Ligesom mange af de andre piger, er de også ak ve i klubben som ungdomstrænere.

ti

ti

ft

ti

ti

ti

ti

ft

ti

ti

fi

ti

ti

Udover at spille på U15 1 division, hjælper pigerne på Lykkeliga i klubben.


Sponsorer


Indløb med Fyns to store håndboldhold Af Inès Kessler

Når lyset sænker sig, lyden hamrer ud af højtalerne og de små totusinde lskuere klapper som besa e sker magien helt af sig selv. Halspeakerens stemme runger ud i den kogende hal: tag godt imod G-OOOOO-G, eller her kommer Ooooodense Håndboooold. Og ind løber alle Højbys mange unge og glade håndboldspillere sammen med stjernerne fra Fyns store klubber, mens lyskeglerne fejer over gulvet og lskuerne jubler i kor. Denne fantas ske oplevelse er en af de helt store, en af dem, man ikke glemmer. Tre af Højby Håndbolds ungdomshold k mulighed for oplevelsen på to forskellige weekender i e eråret. De store Fynske klubber lbyder breddeklubberne en gang imellem, at deres spillere må løbe ind sammen med deres hold og e erfølgende se kampen. Sam digt får spillernes familier lov l at købe bille er l kampen l en meget billig pris - og det er der selvfølgeligt rig g mange, som takker ja l. Derfor var det også en store ok sammensat af spillere, trænere, forældre, søskende mm der drog afsted l PhønixTag Arena i det sydfynske, da Højbys U13 drenge og piger løb ind l GOGs kamp mod Kolding. E er et meget glamourøst og stemningsfyldt indløb, kunne lskuerne overvære en god, spændende kamp som endte med en klar sejr l Fynboerne. Den intense, forventningsfyldte og glade stemning før og den le ede, løsslupne og afslappede stemning e er, er tydelige tegn på at alle pigerne og drengene k en fantas sk oplevelse. Også for U11 pigerne var der en uge senere sat rammerne for den perfekte håndboldweekend. Lørdag morgen slog U11 pigerne de gule i deres egen hule, eller med andre ord vandt over GOG på modstanderens hjemmebane. Stemningen var derfor allerede tårnhøj, da dagen fortsæ e i Sydbank Arena i Odense, hvor pigerne havde fået mulighed for at løbe ind med deres helte fra Odense Håndbold og deres modstandere fra Ajax København. Også her blev der ikke sparet på glamour, patos og lysshow og børnene k et festligt indløb og en god modtagelse. Og også denne weekenden var det Fyn-holdet, som løb af med sejren. Pigerne havde fået forstærkning fra nogle U9 drenge og piger og fra nogle U11 drengene, så at de kunne s lle 32 indløbsbørn. Alle børnene havde taget deres familier med så det også her var en kæmpe ok, der indtog Sydbank Arena. Fak sk var der ere end 130 lskuere fra Højby håndbold afsted med U11 pigerne. Det blev også bemærket af arrangørerne fra Odense Håndbold, som roste den store opbakning i klubben.

ft

ti

tt

ti

fi

ti

ft

tt

fi

ti

ti

ti

tt

ti

ft

fl

ti

ti

fl

ti

fi

ti

ti

ti

ti

tt

ti

fl

ti

ft

Begge oplevelser var en af højdepunkterne i den indeværende sæson og alle ser frem l ere lignende oplevelser med Fyns fedeste Håndboldklub.

ti

ti

ti

fl


Sponsorer

ENTREPRENØR HØJBY KARSTEN MADSEN TLF. 40 34 93 92


3. DIVISION DAMER

] S N E P M [KA [PROFIL]

Navn: Lea Martinussen Alder: 24 år Position: Stregspiller Tidligere klubber: Br 66 Langeskov, IF Stjernen. Yndlingsspiller: Michael Damgaard

Største håndboldoplevelse: Finalen til Partille Cup som U16. Forventninger til sæsonen: Jeg forventer en sæson, hvor vi bliver presset helt vildt som hold. Men også en sæson, hvor vi rykker sammen og udvikler os helt vildt meget! Og så forventer jeg selvfølgelig overlevelse i 3. division.

Masser på hjerte og et hjerte af guld! Af Di e Neess

Allan Peterson fra Højby Håndbold modtog i sidste weekend hæder for den fornemme tel som ÅRETS TRÆNER i forbindelse med DGIs årsmøde i København. En delega on på 7 mand fra Højby Håndbold deltog i mødet, som blev åbnet af Kulturministeren og DGIs landsformand, der begge fremhævede vig gheden af foreningsliv og fællesskab i særdeleshed for børn og unges trivsel. Snart var det d l dagens højdepunkt: overrækkelsen af prisen som årets træner. E er en ot tale fra komiteen holdt Allan et brag af en takketale, som rørte hele salen. Ja! Allan har meget på hjerte; om foreningsliv og fællesskab, om at skabe gode oplevelser og om glæden ved at komme i hallen og være sammen med børnene. Allan gav udtryk for at de e er hele klubbens pris. Den er l børnene, forældrene, de frivillige, trænerne og ikke mindst vores værdifulde ungtrænere, som børnene ser op l og elsker at være sammen med. Der er ingen tvivl om, at der i DGI er blevet lagt mærke l Højby Håndbold og l det gode foreningsliv, der trives her, og som Allan på fornemmeste vis har været repræsentant for. Scan QR koden og se udklip af Allans tale.

fl

ft

ti

ti

ti

ti

ti

ti

tt

ti

ti

ti

tt

ti

Et hjerte af guld, ja! Allan, vi er stolte af at have dig i Højby Håndbold. Stort llykke!


Sponsorer

Lindeskovhaven 30, Højby mr.hightown@webspeed.dk

Højbyvej44, 5260 Odense S - TLF. 65 92 02 02

www.dortee.dk

VI STØTTER SPORTEN I HØJBY

Vil du være vores næste sponsor? Kontakt Peter Kolle på telefon 23 23 98 37 for yderligere informationer.Næste hjemmekamp er d. 28.11.2021

Har du ris og ros til kampprogrammet eller har du noget der skal med næste gang, så kontakt anders@story-teller.dk


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.