Page 1

Har du rensat förrådet?

Vill du hjälpa till?

och l e p s e t u Även lar y r p s t f u l i fr

Vi tar emot alla idrottsprylar i Sporthallen - vi kan också hämta! Månd 10-16, tisd 16-19, torsd 16-19 Information: 0550-651 24


Vi tar emot alla sport- & friluftsprylar!


Vad är fritidsbanken? Jo, det är ungefär som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid, som t.ex. skidor, skridskor, inlines, joggingskor, cyklar, bollar, innebandyklubbor, snowboards och mycket mer. Man kan låna kortare eller längre tid, beroende på vad man lånar. I Fritidsbankskonceptet finns det tre viktiga regler: l Alla får låna l Allt är gratis l Fokus på miljö Det ska inte kosta pengar att låna, vi har ingen deponeringsavgift och heller ingen förseningsavgift. Går något sönder syns det att man har haft kul! De flesta artiklarna är skänkta. Barn växer ur sin utrustning och de vuxna tröttnar och människor blir väldigt glada när de kan skänka sakerna vidare, och det är bättre att låna skridskor de gånger du behöver, då sparar du både på miljön och din egen plånbok.

Vill du skänka saker?

Vi tar emot alla sportprylar, men även cyklar, spel för utomhusbruk, friluftsprylar som spritkök, sovsäckar, tält, liggunderlag. Inför sommaren 2016 önskar vi all typ av utrustning för sommaridrotter och utelek; innebandyklubbor, sportskor, bollar, brännbollsträn, utespel, badmintontackets med mera. Vi tar också gärna emot vintersaker. Öppet för inlämning i Sporthallen (ingång från cafeterian eller från baksidan av huset). Månd 10-16, tisd 16-19, torsd 16-19. Vi hämtar om du inte kan lämna själv! Slå en signal på tel 0550-651 24.


Fritidsbanken i Storfors ligger två trappor upp i Sporthallen på Kroppavägen 7. Man kan gå in via cafeterian eller från baksidan av huset. Vi öppnar under våren - när vi fått in tillräckligt med saker för att starta verksamheten.

Lämna gärna in, eller så hämtar vi! Öppet må 10-16, ti 16-19, to 16-19 Information: 0550-651 24

Fritidsbanken i storfors  

Så fungerar Fritidsbanken i Storfors.

Fritidsbanken i storfors  

Så fungerar Fritidsbanken i Storfors.

Advertisement