Page 11

NIKOLAJ KIRK & KAREN MUKUPA: tiki marlee TV-kokken Nikolaj Kirk og musikeren Karen Mukupa blev i april 2013 forældre til en lille pige, der har fået navnet Tiki Marlee. Blot 3 danskere havde i forvejen det specielle navn Tiki.

MARIA EGEDE: villy Maria Egede havde allerede fundet navnet til sin søn, inden han blev født: “Han skal hedde Villy, men altså ikke efter Søvndal”, fortæller hun med et smil. Lille Villy deler sit navn med over 4.100 andre danskere.

CHRISTIAN STADIL: Winston Den karismatiske Hummel-direktør Christian Stadil er blevet far til en søn, som har fået navnet Winston. Ved årsskiftet var der 23 i Danmark med det flotte navn.

TINA DICKOW: Emil Sangerinden Tina Dickow blev i juli 2012 mor til en dreng, som fik navnet Emil. Navnet har i mange år befundet sig øverst på hitlisten, og han skal dele sit navn med over 19.000 andre danskere.

NOAM HALBY: Milas Forsanger Noam Halby fra bandet Johnny Deluxe gav sin søn det specielle navn Milas. Hvert år er der ca. 50 små drenge, der får navnet, og i starten af 2013 var der i alt 311 danskere, der hed Milas.

JIMMY JØRGENSEN: Billie Sanger Jimmy Jørgensens datter har fået navnet Billie, som ikke er et specielt benyttet navn i Danmark. Ved årsskiftet var der 68 i Danmark med navnet Billie, og i 2011 fik 9 små piger navnet.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags