__MAIN_TEXT__

Page 63

LAV MADEN SELV

OVERNATNING

16 De færreste børn har behov for at sidde stille i et cafeteria og spise, når de har siddet i bilen i flere timer. Og i øvrigt bliver man ikke særligt sulten af at køre i bil.

19 Forbered overnatninger hjemmefra. Det kan spare masser af tid (og penge). Der findes en række hotelkæder i lavprisklassen tæt på motorvejsfrakørslerne, typisk i de større byers industrikvarterer. De kan dække behovet for overnatning og morgenmad.

17 Lav maden selv og spis den uden for i græsset. 18 Lav sandwich til den første dag eller giv børnene A38 med müsli. Tag også rugbrød med og pålæg, som børnene kan lide. Pak maden i køletasker med de frosne vandflasker. Skal maden holde sig flere dage i en varm bil, skal pålægget kunne tåle det, f.eks. dåser (husk dåseåbner) tomat, agurk, ost og spegepølse.

20 Få fat i hotelkædernes katalog hjemmefra. Det er svært på forhånd regne ud, hvor langt man når, og det er stressende at sidde i en lang kø sidst på eftermiddagen og vide, at hotellet ligger mange timers kørsel forude. 21 Tjek kataloget et par timer inden I vil stoppe. Find de mulige hoteller og ring og reserver for natten. Der er som regel plads. Vær opmærksom på check-in tiderne.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #17  

17. udgave af DIT BARN - magsinet om de skønne unger.

DIT BARN #17  

17. udgave af DIT BARN - magsinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement