Gelderlandplein SHOP&enjoy Magazine - 1 oktober 2021

Page 32

VAN DEN ASSEM

DE LEEST

EEN FIJNPROEVER IN SCHOENEN!

WEER ALS NIEUW

Bij Van den Assem slaag je altijd voor de nieuwste trendy kwaliteitsschoenen van merken als Santoni, Magnanni, UGG, Marc Cain, Tod’s, Hogan en Van Bommel. Behoefte aan inspiratie? Laat je online inspireren en volg @vandenassem op Instagram, ze delen hele fijne plaatjes van de nieuwste collecties en trends.

Kapotte of beschadigde schoenen? Geef die maar af bij schoenmakerij De Leest. Ze maken hier alles, van Nikes en All Stars tot duurdere schoenen zoals Louboutins en Van Bommels. Een ‘nee’ verkoopt eigenaar Marc van Zeventer zelden. Ooit repareerde hij zelfs een echte clownschoen. Vakmanschap zoals het hoort te zijn.

LA VALISE KOFFER AL GEPAKT? Onderweg of op reis; je dierbare spullen wil je graag goed en veilig vervoeren. Daarvoor ben je bij Barbara en Vincent Brugman aan het juiste adres. In hun winkel La Valise op Gelderlandplein verkopen broer en zus een grote collectie aan koffers en tassen uit het luxere segment. En ze leveren ook nog snel en gratis in de omgeving Amsterdam, voor als het even niet lukt om zelf langs te komen.

32


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.