Gelderlandplein SHOP&enjoy Magazine - 1 oktober 2021

Page 1

SHOP

enjoy &

ETEN & DRINKEN WERELDS GENIETEN OP GELDERLANDPLEIN

ROBERT DOORNBOS & CHANTAL BLES

FAMILY TIME OP GELDERLANDPLEIN

LOK ALE HELDEN

ONDERNEMERS VERTELLEN


ELKE DAG OPEN 06 10

LOKALE HELDEN VERTELLEN

MODEDAME NADINE BRONWASSER

MODEHUIS BLOK EN ZWARTJES VAN 1883 SHILLA, MEER DAN EEN TOKO

COLOFON MAGAZINE GELDERLANDPLEIN najaar 2021 OPLAGE 125.000 CREATIE fpw.nl FOTOGRAFIE Paul De Graaff Rob Lipsius gelderlandplein.nl ADRES Van Leijenberghlaan 43 1082 GM AMSTERDAM

2

08

18 24

12

GENTLEMAN RICK MOORMAN SERVICE PUR SANG BIJ DE STUDIO EN LINCHERIE

22

STIJL ZIT IN ZIJN DNA, MARK ROGGE

PUUR EN AUTHENTIEK GUSTO DI CASTO

30 34

28

DE KIDS OP GELDERLANDPLEIN TAMARA VAN RIVIÈRA MAISON

33

FAMILY TIME ROBERT EN CHANTAL

GENIETEN BIJ KROON EN LE PAIN QUOTIDIEN

48

KUNST OP GELDERLANDPLEIN

36


EEN GENOT OM HIER TE ETEN

16

04

INTERNATIONALE ALLURE

FAMILY TIME ROBERT EN CHANTAL

24

STIJL ZIT IN ZIJN DNA, MARK ROGGE

34


INTERNATIONALE ALLURE IN AMSTERDAM ZUID

MET MEER DAN 90 WINKELS & RESTAURANTS VAN INTERNATIONALE KETENS EN LOKALE MERKEN, IS GELDERLANDPLEIN HÉT LUXE WINKELCENTRUM MET ALLURE IN AMSTERDAM ZUID. DE KWALITEIT EN DE SERVICE VAN DE ONDERNEMERS ZIJN HIER OP HET ALLERHOOGSTE NIVEAU. JE PARKEERT 1,5 UUR GRATIS EN ZEVEN DAGEN PER WEEK KUN JE HIER EEN DAGJE KOMEN SHOPPEN, EEN SNELLE BOODSCHAP HALEN OF EEN AVOND UIT.

4


Welkom op Gelderlandplein. Van beauty tot food, van kunst tot fashion en van lokaal tot internationaal, dit is een veelzijdig winkelcentrum waar je met gemak een hele dag kunt spenderen. De ondernemers op Gelderlandplein zetten hun beste beentje voor. Hun prachtige collecties, overheerlijke producten en uitstekende services maken het succes van dit winkelcentrum. In de bijzondere speciaalzaken die het winkelcentrum rijk is, werken mensen met hart voor de zaak. Soms al generaties lang. In dit magazine nemen wij je mee in álles wat Gelderlandplein te bieden heeft. Laat je inspireren!

5


LOK ALE HELDEN THE STORY OF GELDERLANDPLEIN De ondernemers op Gelderlandplein zijn bekende, vertrouwde gezichten voor de bezoekers. Zij zijn dé lokale helden van dit winkelcentrum. Ruim vijftig jaar geleden opende Gelderlandplein haar deuren in de wijk Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. Diverse ondernemers die hun deuren in de eerste jaren van het bestaan van het winkelcentrum hebben geopend zijn er nu nog steeds te vinden: van fashion tot food, lokale delicatessen tot wereldse producten en van high class tot zeer betaalbare merken.

6

Met de nieuwe campagne van Gelderlandplein zetten we onze lokale helden in de schijnwerpers en tonen we het kwalitatieve, ambachtelijke en servicegerichte karakter van het winkelcentrum. We zijn heel trots op de prachtige beelden en verhalen van de ondernemers. In dit magazine vertellen ze met passie over hun ambacht, winkel en favoriete producten en hotspots op Gelderlandplein.


LA FOURCHETTE Interview:

BART VORK “NA EEN DRUKKE WERKDAG NEEM JE BIJ ONS EEN TASJE GEZOND, VERS BEREID ETEN MEE NAAR HUIS” De ouders van Bart Vork, Ben en Marga, openden in 1994 hun winkel (La Fourchette is Frans voor vork) op Gelderlandplein. Inmiddels zijn ze met pensioen en is Bart de trotse eigenaar: “Mijn vader is groenteman in hart en nieren” vertelt Bart. “De passie voor het vak heeft hij aan mij doorgegeven. Van Lambada aardbeien uit het Brabantse Made, mango’s uit Israël of kiwi’s uit Nieuw-Zeeland; we kiezen simpelweg de allerbeste producten! Door de jaren heen, groei je mee. We zijn méér dan een winkel waar je lekkere groenten koopt. In de winkel hebben we een open keuken waar we iedere dag verse gerechten en salades bereiden. De keuze is eindeloos. Ik ben er bijzonder trots op dat we zo veel vaste klanten dagelijks terugzien. En dat snap ik ook, want hoe fijn is het als je na een drukke werkdag een tasje vers bereid eten mee naar huis neemt? Gezond eten wordt steeds belangrijker, dat is een mooie trend en daar dragen wij met alle liefde ons steentje aan bij!”

7


Interview:

NADINE BRONWASSER

BIJZONDERE KLEDING VOOR DE MODE- EN KWALITEITSBEWUSTE VROUW, DAT IS DE ESSENTIE VAN DE LUXE DAMESMODEZAAK VAN NADINE EN FREDERIK BRONWASSER.

BRONWASSER WOMAN

Nadine: “We zitten hier al sinds 1968, de beginjaren van Gelderlandplein als winkelcentrum. Mijn vader is toen de zaak begonnen, ik was nog niet eens geboren. Ik ben zelfs de derde generatie van Bronwasser Woman. Mijn oma had namelijk een fourniturenwinkeltje en daar verkocht ze ook al jurkjes. Sommige klanten weten dat nu nog, zó ver gaat Bronwasser. Naast mijn broer en ik werken ook mijn moeder en schoonzusje in de winkel. We worden versterkt door een fijn team om ons heen, sommigen werken hier al jaren dus dat voelt ook als een soort familie.

Mensen voelen zich snel welkom in onze winkel. Ze bezoeken ons echt voor de collecties en de merken die wij verkopen, zoals Joseph Ribkoff, Iro en Max Mara. Als ik op inkoop ga probeer ik er altijd de parels uit te pakken. De mooiste items van de beste materialen waar vrouwen jarenlang plezier van hebben. Ik hoor vaak terug dat wij ervoor hebben gezorgd dat iemand overladen wordt door complimentjes van man, kinderen en vriendinnen over hun nieuwe outfit. Zo fijn vind ik dat! Het geeft energie om samen met de klant dé outfit te vinden die helemaal bij haar past.” MERKEN: JOSEPH RIBKOFF / IRO / LIU JO / MAX MARA / NEEVE

8


favorieten OP GELDERLANDPLEIN De handgemaakte geurlamp met stijlvolle goudkleurige kroon verwijdert onaangename luchtjes in je huis. Voor welke geur ga jij?

BOEKHANDEL TIMP

SHILLA Shilla Japanese & Korean Food Market kent een werelds aanbod aan verse gerechten en ingrediënten. Hier vind je altijd unieke en verrassende producten en je proeft de warme Aziatische gastvrijheid en cultuur.

In het hart van Gelderlandplein vind je de ultieme plek voor een rustmomentje tijdens het winkelen. De bonen worden hier nog zelf gebrand voor een voortreffelijke kop koffie.

COFFEE COMPANY

9


MODEHUIS

Interview:

ANNE MARIJE SPARNAAIJ

Anne Marije draaagt een set van Luisa Cerano

BLOK

Daarmee zijn we groot geworden: persoonlijke aandacht en kleding van goede kwaliteit waar je heel lang plezier van hebt. Ik vind duurzaam ondernemen erg belangrijk en ben daar op alle fronten mee bezig. Dat geldt enerzijds voor de inkoop van onze collecties, maar ook door bijvoorbeeld advies mee te geven hoe klanten onze kledingstukken het beste kunnen behandelen. Het verduurzamen van Blok en het bedrijf klaar maken voor de toekomst is mijn passie en ik hoop nog vele jaren onze klanten te inspireren met goed kledingadvies, de mooiste items en een glimlach.’’

MERKEN HEREN: PAUL & SHARK / GANT / GENTILUOMO / GRAN SASSO / TRAMAROSSA MERKEN DAMES: MARC CAIN / CAMBIO / REPEAT / DANTE6 / ESSENTIEL ANTWERP

IN 1938 STARTTE DE JONGE ANNA BLOK EEN MODEHUIS WAT UITGROEIDE TOT EEN HECHT FAMILIEBEDRIJF. INMIDDELS STAAT ANNA’S KLEINDOCHTER ANNE MARIJE SPARNAAIJ AL ENKELE JAREN AAN HET ROER. Anne Marije: ‘’Het was een erg dappere stap van mijn oma in die tijd. Ze was slechts 23 jaar oud en had een helder uitgangspunt voor ogen: klanten met aandacht en passie mooi aankleden. En dat motto geldt nog altijd voor Modehuis Blok! Klanten die winkelen niet als hobby hebben? Laat het maar aan ons team over! We geven styling advies aan dames én heren, inspireren met key items die niet mogen ontbreken en we kleden klanten graag van top tot teen aan, zodat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen. 10

LBM 1911 COLBERT €539,95, OLYMP OVERHEMD €89,95, BRAX PANTALON €119,95, SANTONI SNEAKERS €419,95


Interview:

ANDRÉ & FLORIS SPRANGERS ZWARTJES VAN 1883 STAAT VOOR KWALITEIT, MET SCHOENEN VAN EUROPESE TOPMERKEN VOOR ZOWEL HEREN ALS DAMES. DANKZIJ VAKKUNDIG EN PROFESSIONEEL ADVIES, DRAAG JE ALTIJD DE JUISTE SCHOEN OP HET JUISTE MOMENT. ANDRÉ SPRANGERS EN ZOON FLORIS ZIJN DE GEZICHTEN ACHTER DEZE SUCCESVOLLE ZAAK.

ZWARTJES VAN 1883

André: “Mijn grootvader heeft Zwartjes in 1917

Onze insteek is, we helpen de klant liefst helemaal

overgenomen van ene meneer CF Zwartjes die de

één op één, zonder daarbij weg te lopen naar andere

zaak in 1883 was begonnen aan de Schippersgracht.

klanten. Dat brengt rust en aandacht binnen onze

Dat maakt van mij de derde, en Floris alweer de

winkel” aldus André. “Wij hebben bij de verbouwing

vierde generatie. Wij verkopen veel unieke schoenen

bewust gekozen voor natuurlijke materialen zoals de

zoals de ‘K-shoes’. Dit zijn stevige, nette schoenen

lederen abri en de eikenhouten vloer. Passend bij onze

die bestuursleden van studentenverenigingen nodig

schoenen die bijna allemaal van leer zijn gemaakt.

hebben om te kunnen ‘zooien’, wat daar een traditie is.

Natuurlijke oorsprong en duurzame keuzes vinden

Vroeger kwamen vaders deze bij ons kopen, nu komen

we erg belangrijk.”

ze terug met hun zoon van een jaar of 19, 20. Tradities die in ere worden gehouden, dat is mooi om te zien.

MERKEN: ARCHE / VAN BOMMEL / CROCKETT AND JONES / PAUL GREEN / SIOUX / XSENSIBLE / MAGNANNI / SANTONI 11


SHILLA JAPANESE & KOREAN FOOD MARKET

Interview:

SENA CHUNG SENA’S MOEDER STARTTE BIJNA DERTIG JAAR GELEDEN SHILL A, DE TOKO VOOR JAPANSE EN KOREAANSE LEVENSMIDDELEN. INMIDDELS IS SHILL A UITGEGROEID TOT EEN VOLWAARDIGE SUPERMARKT MET LUNCHROOM EN IS ZIJ VOOR VELEN ONMISBAAR OP GELDERL ANDPLEIN ÉN IN AMSTERDAM EN OMSTREKEN.

12


favorieten SENA’S

Sena: “Wanneer je de Japanse of Koreaanse taal

OP GELDERLANDPLEIN

niet beheerst kun je de verpakkingen in onze winkel misschien niet lezen, maar dat betekent wél dat ze echt uit deze landen komen. Mijn broer regelt de inkoop vanuit Korea van de vele verschillende producten; instant noodles in allerlei smaken, luxere producten en keukengerei voor als je je kookkunsten eens tot het uiterste wilt testen. Uiteraard komt niet alles uit Korea, we hebben ook dagverse sushi en gemarineerd vlees. Mijn moeder begon de winkel omdat ze de basisproducten van thuis miste, inmiddels is de Aziatische keuken niet meer weg te denken in de Nederlandse cultuur. Met die ontwikkeling zijn wij de afgelopen jaren ook flink gegroeid. Door onze lunchroom zijn we méér dan een supermarkt; het is een plek waar men elkaar ontmoet

PETIT BATEAU

afhaalmaaltijd.”

Nu ik zelf een kleine heb, weet ik hoe leuk Petit Bateau is. Dat is altijd het eerste adresje waar wij aan denken bij baby- en kinderkleding.

GUSTO DI CASTO

OLIODIOLIVO

Deze chique blikken van Dolce & Gabbana en Fiasconaro zijn een lust voor het oog. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Gevuld met heerlijke Milanese panettone.

We genieten altijd intens van de biologische olijfolie en balsamico rechtstreeks uit Italië. Hiermee halen we dat vakantiegevoel gewoon naar Nederland.

en terecht kan voor een heerlijke, vers bereide

13


DAILY

FOOD

EEN VERSE KOFFIE OF THEE TO GO, OVERHEERLIJKE ZOETE LEKKERNIJEN, AUTHENTIEKE BOBOTI OF RISOTTO, RIJK BELEGDE BROODJES, PHO, (ASIAN) TAPAS, POKÉ BOWLS, AMBACHTELIJKE FRIET EN KAASJES VOOR OP DE BORRELPLANK. MAAK JE HET ZELF MET DE BOODSCHAPPEN VAN ALBERT HEIJN XL EN JUMBO CITY OF LAAT HET JE SMAKEN OP GELDERLANDPLEIN!

HEY! BUBBLE TEA? Een puur Aziatische ervaring maar dan met lokale producten, daarvoor moet je bij Hey Cha zijn. Zo ook om te genieten van de bekende combinatie van thee met tapioca parels: bubble tea! Dat is pas thee drinken op een unieke manier.

HEY CHA

SAIGON CAPHÉ VERRUKKELIJK VIETNAMEES Geniet van de aromatische Phở met huisgemaakte bouillon, diverse toppings en verse kruiden. Doe je ogen dicht en proef: waan je voor even aan de andere kant van de wereld.

14


VERRASSEND JAPANS Vroeger werd er in een Izakaya enkel alcohol geschonken, maar tegenwoordig kun je in een moderne Izakaya ook terecht voor heerlijke gerechten. Bij Izakaya Tanuki proef je authentieke smaken van de Japanse keuken. Laat je zintuigen verrassen!

IZAKAYA TANUKI

GRIZZL GUILTY PLEASURE Wat is jouw ultieme guilty pleasure? Zijn het de verse frietjes in schil van Grizzl of ga jij voor de heerlijke snacks van vlees of vegetarisch? Door de puur en eerlijke ingrediënten is deze pleasure eigenlijk niet eens guilty te noemen!

ALEXANDERHOEVE SMAKELIJK SURINAAMS Al ruim 45 jaar een begrip op Gelderlandplein: Tjin’s. De overheerlijke broodjes, vleesgerechten en pasteitjes volgens Surinaamse traditie zijn om je vingers bij af te likken.

TJIN’S

BIJ DE BORREL Kaas voor op brood of voor bij de borrel. De kazen uit binnen- en buitenland zijn traditioneel en op ambachtelijke wijze gemaakt. Overheerlijk om van te genieten gecombineerd met de bijpassende noten en wijnen die je ook bij Alexanderhoeve kunt vinden. Geniet ervan!

15


MR. CRAB

EEN GENOT OM HIER TE ETEN

VOL TROTS TOVERT DE CHEF VAN MR. CRAB VERANTWOORDE SEAFOOD OM IN HEERLIJKE, DAGVERSE GERECHTEN. GENIET VAN EEN HEERLIJKE LUNCH OF DINER IN EEN UNIEKE AMBIANCE. ZO WORDT EEN GEZELLIG ETENTJE ECHT EEN ERVARING.

16


AUTHENTIEK AZIATISCH Dat gevoel wanneer je tijdens een verre reis in China of Indonesië door kleine straatjes loopt vol van kraampjes met eten waar de lekkerste geuren vandaan komen. Precies die ervaring, alleen dan gewoon op Gelderlandplein. Bij Ruby vind je een riante variatie aan Aziatische tapas gerechten om uitgebreid van te genieten.

ORIENTAL RESTAURANT RUBY

BISTRO G.P. BY GEORGE

‘JOIE DE VIVRE’ BY GEORGE Een fijne plek voor een quick koffietje, uitgebreide brunch, een verrukkelijke lunch of diner. Op de menukaart staan o.a. overheerlijke bowls, toasts, sandwiches en tal van zeer smaakvolle hoofdgerechten in Franse stijl. Hier kun je de hele dag vertoeven. Neem plaats op het zonnige terras, bestel je favoriete wijn et voilà, meer heb je niet nodig toch?

17


RICK MOORMAN HOUSE OF MEN

Interview:

RICK MOORMAN RICK MOORMAN | HOUSE OF MEN IS DE EXCLUSIEVE HERENMODEZAAK VAN GEBOREN MODEONDERNEMERS RICK (VADER) EN DENNIS (ZOON).

18


Dennis vertelt: “We zijn een echt familiebedrijf. Mijn opa Jan startte de zaak in 1981, hier op Gelderlandplein. Zijn diepgewortelde uitgangspunten omtrent kwaliteit, service en traditioneel vakmanschap, vind je hier nog steeds terug. Rick Moorman | House of Men is een mini-warenhuis voor mannen. We staan bekend om de maatpakken van o.a. Canali, Hugo Boss en Scabal maar in de loop der tijd is ook ons aanbod voor casual outfits in het weekend of op de skipiste gegroeid en is er meer ruimte voor een stukje beleving. Zo is er iedere 3e zaterdag van de maand een klassieke barbier aanwezig en kunnen de mannen biljarten onder het genot van een drankje. Je kunt er een heus dagje uit van maken.”

EIGEN LABEL ‘DENNIS M’ “Groeien betekent ook luisteren naar vraag” gaat Dennis verder. “Bijvoorbeeld naar die van mijn vrienden. Zo is mijn eigen lijn Dennis M ontstaan: kostuums met de kwaliteit die je van ons kent, maar door op een creatieve manier stoffen in te kopen, kunnen wij ze voor een lagere prijs (€399,-) aanbieden.

Door het aanbieden van Dennis M zien we dat meer vaders hun zoon meenemen om samen een kostuum te kopen. Hoe mooi is dat een echt vader-zoon moment, net als bij ons!”

MERKEN: CANALI / HUGO BOSS / SCABAL / SOLFERINO / JOHN SMEDLEY / FAY / MONT BLANC / ETON / VAN LAACK / HERNO / PIACENZA

WERNER CHRIST LAMMY COAT (PUUR LAMS LEER) €2.999,PIACENZA CASHMERE TRUI €799,HANDPICK JEANS (HANDGEMAAKT IN ITALIË) €349,De selectie van Rick Moorman is uiterst subliem. Deze najaarsoutfit voor de charismatische man is een echte eyecatcher.

19


LONGCHAMP ROSEAU TAS €450,De iconische Roseau-lijn van Longchamp is eenvoudig doch verfijnd. Juist het ingetogen design zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Bij deze prachtige tas geldt zeker: less is more!

LA VALISE

VAN DEN ASSEM KENNEL UND SCHMENGER INSTAPPERS €169,95 MACE INSTAPPERS €139,95 VIA VAI INSTAPPERS €269,95 Loafers zijn de perfecte schoenen om jouw outfit compleet te maken. Door de leuke beige kleur passen ze bij veel verschillende items en ook zijn ze super comfortabel. Een mooie paar instappers mag niet ontbreken in je schoenenkast.

ESPRIT TRUI MET STRUCTUUR €69,99 Comfortabel door verfijnde stof, elegant door de zachte kleur: deze prachtige trui van Esprit heeft het allemaal.

20


DAMES SNEAKER €139,99

ECCO

Ga jij voor een frisse look in het najaar? Deze comfortable damessneakers maken jouw outfit compleet en bruist van kwaliteit, comfort en luxe.

STEPPIN’ OUT HOUSE OF CLASSICS WOLLEN JAS €289,95 De cognackleur is stijlvol en tijdloos. Deze elegante jas van wol is jouw beste vriend dit najaar.

ZWARTJES VAN 1883 MAGNANNI 21452-469.SELEC. €279,95 Exclusieve dubbele monk gespschoen van Magnanni voor Zwartjes van 1883. In een warme cognacbruine tint met de hand gefinisht en uitgevoerd met een donkergroene leren zool.

BLES CONCEPT

MANGO TRUI LUREX MULTI NENETTE €149,CANDY NECKLACE- MORE IS MORE €49,95 PUMA WILD RIDER VINTAGE SNEAKERS €109,95 Deze kleurrijke en opvallende kledingstukken van Bles Concept stralen warmte uit. Een casual look voor de modieuze vrouw.

SHOPPER KROKODILLENLEERLOOK €49,99 Wat zit er allemaal in jouw daily bag? Deze tijdloze en stijlvolle shopper van imitatie krokodillenleer heeft de perfecte omvang voor al je benodigdheden.

21


Interview:

WENDY STANOWSKY DE HARTELIJKE WENDY IS EEN VERTROUWD GEZICHT OP GELDERL ANDPLEIN. ZE WERKT HIER AL 37 JAAR WAARVAN ACHT JAAR IN HAAR EIGEN KAPSALON DE STUDIO. BIJ WENDY VOEL JE JE ÁLTIJD WELKOM.

DE STUDIO Wendy: “We hebben een hecht team en veel vaste klanten, ik ben gek op ze! Die trouwe klandizie is wat Gelderlandplein typeert. Zorg en aandacht voor mensen zijn het allerbelangrijkste: oprechte vriendelijkheid en interesse in de persoon. Als klanten heel blij de deur uitgaan, dan ben ik ook blij.

22

Het is als kapsalon belangrijk om vaktechnisch bij te blijven, je moet verstand van zaken hebben. We blijven zoeken naar de beste merken, zo werken we nu met Kérastase, Shu Uemura en L’Oréal Professional. Schoonheidssalon NM Beauty die op de beneden verdieping haar salon runt maakt ons aanbod compleet: Alles voor huid en haar.”


EEN NIEUWE BEHA, BIKINI OF BADPAK UITZOEKEN, NIET IEDEREEN VINDT DAT HET ALLERLEUKSTE OM TE DOEN. GELUKKIG ZIJN DAAR ANNE MARIE VAN DER RIJST EN HAAR TEAM VAN LINCHERIE OP GELDERL ANDPLEIN. ZIJ MAKEN HET SHOPPEN VAN NIEUWE LINGERIE LEUK EN ZORGEN ERVOOR DAT JE ZELFVERZEKERD DE WINKEL VERL AAT!

LINCHERIE

Anne Marie: “We krijgen wel eens een klant binnen met hangende schouders die zegt “ik moet weer nieuwe lingerie”. Dan zeg ik altijd: “Kom, laten we daar eens iets gezelligs van maken!” Wij kijken echt naar wat past bij een klant en waar ze zich lekker in voelt, vandaar dat wij onszelf ‘stylistes’ noemen. Dat maakt het heel leuk en ook heel boeiend. Veel mensen hebben nare ervaringen met beha’s die niet passen of lekker zitten. We meten met een 3D-spiegel die de juiste omvang en cupmaat berekent, zo hebben we direct de juiste maat te pakken en kijken we vervolgens wat daar mooi op aansluit. Dat kan een cupmaat van A tot en met K zijn. Ook komen hier regelmatig moeders met dochters voor een eerste bh’tje. Lang niet alle meiden van die leeftijd vinden het leuk om dit voor de eerste keer te doen. Wij stellen hen op hun gemak en zorgen ervoor dat er een fijne, ontspannen sfeer in de winkel heerst zodat beha’s kopen ook voor de jongere meiden leuk wordt. Daar houd ik echt een goed gevoel aan over.”

MERKEN: PRIMA DONNA / PRIMA DONNA TWIST / MARIE JO / MARIE JO L’AVENTURE / ANDRES SARDA / AUBADE / HANRO

23


favorieten MARK’S

OP GELDERLANDPLEIN

Mijn favoriete delicatessen zijn die van La Fourchette. De heerlijke pasta met bresaola en olijven is bij ons thuis een favoriet.

LA FOURCHETTE

LE PAIN QUOTIDIEN Een rustiek ingerichte ‘woonkamer’ waar de tijd even stil staat. Hier geniet ik van warme koffie en vers brood.

PAUW MANNEN SHILLA Bij Shilla verkopen ze prachtig Aziatisch servies, dit is een mooie toevoeging aan mijn interieur.

24

De schoenen van Common Projects zijn fantastisch, dit zijn hele fijne basics die passen bij bijna iedere outfit. Ik koop deze altijd bij Pauw Mannen.


ROGGE AMSTERDAM

Interview:

MARK ROGGE DE VOORLIEFDE VOOR MODE EN DENIM VAN MARK EN NIELS ROGGE KOMT TOT LEVEN IN HUN EIGEN WINKEL OP GELDERL ANDPLEIN. HOE KAN HET OOK ANDERS ALS ZOONS VAN EEN STIJLVOLLE, ITALIAANSE MOEDER? Mark: “Niels en ik hebben allebei al ons leven lang een passie voor mode. Dat komt door onze moeder. Vroeger was ze al altijd op zoek naar kleding van goede merken en fijne stoffen. Bij ons vind je draagbare mode voor mannen en voor jongens die de kinderafdeling net zijn ontgroeid. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij ons in de winkel komt, alle tijd kan nemen om de collecties rustig te bekijken en te passen. Zelf ben ik dol op merken als Filippa K en Woolrich. De stoffen van die items voelen zó zacht, als je ze eenmaal gedragen hebt, wil je écht nooit meer zonder!”

MERKEN: WOOLRICH / 7 FOR ALL MANKIND / FILIPPA K / HUGO / DRYKORN / PEUTEREY

25


ICI PARIS XL SISLEY LE PHYTO LIPSTICK €46,60 De intensiteit van een lippenstift en de zachtheid van een balsem komen samen in deze uitzonderlijk verzorgende formule. De Sisley Le Phyto lipstick is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke gelegenheid. Ga je voor gedurfd rood of subtiel nude?

VITAMINSTORE SUPER OMEGA D3 (OMEGA 3) €43,95 Alle benodigde vitaminen en mineralen aangevuld met greens en superfruits in een tablet. Gemakkelijk en biologisch. Help je gezondheid een handje!

HOLLAND & BARRETT DE TUINEN ESSENTIËLE OLIE VANAF €5,99 De etherische oliën van Holland & Barrett zijn geheel natuurlijk. Snuif de geuren op van fris citroen of tropisch lemongrass en prikkel je zintuigen.

ICI PARIS XL MARC JACOBS PERFECT EAU DE PARFUM 100ML €129,50 Waan je in een prachtig veld vol wilde bloemen. De fris-zachte bloemige geur van dit parfum is een viering van zelfliefde en originaliteit. De marktante fles van dit parfum is een echte eye-catcher. 26


SHOPPEN OP GELDERLANDPLEIN KWALITATIEF, EXCLUSIEF & UNIEK HIGH CLASS & BETAALBAAR

ELEGANTE NAJAARSOUTFIT BLES CONCEPT SILVIAN HEACH LONGCOAT €299,BRONWASSER WOMAN VALENTINO TASJE 69,95 ESPRIT BLOUSE VAN LENZING ECOVERO VISCOSE €39,99 MODEHUIS BLOK STUDIO AR BY ARMA LEREN ROK €279,95 VAN DEN ASSEM HOGAN SNEAKERS €465,Een echt stoere en elegante damesoutfit. Door het combineren van veel verschillende soorten stof, krijg je een unieke samenstelling die een genot is voor het oog. 27


GUSTO DI CASTO Interview:

ERMANNO CASTO HET PURE LEVEN, AUTHENTIEKE RECEPTEN EN DAGVERSE PRODUCTEN; ZO IS HET CONCEPT VAN HET ITALIAANSE RESTAURANT GUSTO DI CASTO HET BESTE TE OMSCHRIJVEN. Ermanno Casto: “Vroeger gingen we zelf met een busje de producten ophalen in Bari, de Zuid-Italiaanse geboortestad van zowel mijn vader als die van mijn vrouw Nathalie. Tegenwoordig is dat gelukkig anders geregeld. Tijden veranderen, zo zijn we ook niet alleen meer een traiteur, maar ook een brasserie. Alles op de kaart is typisch Italiaans, maar natuurlijk ‘vernederlands’ je in sommige opzichten. Belegde broodjes vind je niet op een menukaart in Italië, maar in Nederland is dat nu eenmaal hét lunchgerecht. Dus zorg je er natuurlijk voor dat die op je kaart staan, maar dan wel op z’n Italiaans: vers brood uit eigen oven en verrassende ingrediënten met elkaar gecombineerd.”

28


favorieten ERMANNO’S

OP GELDERLANDPLEIN

Ik ben trots dat wij deze mooie, lichte rose van Dolce & Gabbana verkopen. Vol van smaak. Gemaakt in Sicilië en verpakt in een prachtige doos, leuk om cadeau te geven!

GUSTO DI CASTO

VISHANDEL KROON Ik ben dol op vis. Een broodje haring of zo uit het vuistje van Vishandel Kroon vind ik heerlijk.

HUIZE VAN WELY

TOTAL 4 LIVING

De prachtige gebakjes van Huize van Wely. Niet alleen qua smaak maar het is ook een feest om deze op tafel te zetten.

De mooie lampen van Total4Living voegen sfeer toe aan mijn huis.

29


OP GELDERLANDPLEIN WORDEN OOK DE ALLERKLEINSTEN NIET VERGETEN

SISSY-BOY ROZE JACQUARD BARET €19,99 RUGZAK PANTERPRINT €19,99 COLORBLOCK TEDDY JACK €54,99 ROZE DENIM JUMPSUIT €49,99 Deze kleurrijke set van Sissy-Boy wil je toch hebben dit najaar voor je meisje? Een fijne combi van wol tot denim. Perfect voor naar school of een dagje weg.

NELSON COWBOYLAARZEN SHOESME €129,99 Draag er deze laarsjes van Nelson bij om de outfit compleet te maken

30


INTERTOYS LITTLE DUTCH XYLOFOON €14,99 ‘Ding dang dong’, hiermee gaan de kids met veel plezier de wereld van geluiden en muziek ontdekken.

NELSON TIMBERLAND BOOT €89,99 Een tijdloos design gepaard met hoge comfortabiliteit. Leuk bij elke najaarsoutfit.

MANGO KATOENEN PARKA € 59,99 SWEATSHIRT € 19,99 Stoere outdoor kleding

CEDILLE SPEELGOED DJECO MUZIEKDOOSJE €21,99 Een speels muziekdoosje in mooie pastelkleuren. Laat je kind op een leuke manier kennis maken met muziek.

JAMIN ZOETWAREN VANAF €1,95 Lekkers in alle kleuren van de regenboog! Elk kind kijkt haar of zijn ogen uit. Hier vind je de laatste snoeptrends, maar ook traditionele zoetigheden.

INTERSPORT TWINSPORT BRABO HOCKEYSTICK €29,99 Met deze coole hockeystick van Brabo wil toch iedere sterspeler het veld betreden?

31


VAN DEN ASSEM

DE LEEST

EEN FIJNPROEVER IN SCHOENEN!

WEER ALS NIEUW

Bij Van den Assem slaag je altijd voor de nieuwste trendy kwaliteitsschoenen van merken als Santoni, Magnanni, UGG, Marc Cain, Tod’s, Hogan en Van Bommel. Behoefte aan inspiratie? Laat je online inspireren en volg @vandenassem op Instagram, ze delen hele fijne plaatjes van de nieuwste collecties en trends.

Kapotte of beschadigde schoenen? Geef die maar af bij schoenmakerij De Leest. Ze maken hier alles, van Nikes en All Stars tot duurdere schoenen zoals Louboutins en Van Bommels. Een ‘nee’ verkoopt eigenaar Marc van Zeventer zelden. Ooit repareerde hij zelfs een echte clownschoen. Vakmanschap zoals het hoort te zijn.

LA VALISE KOFFER AL GEPAKT? Onderweg of op reis; je dierbare spullen wil je graag goed en veilig vervoeren. Daarvoor ben je bij Barbara en Vincent Brugman aan het juiste adres. In hun winkel La Valise op Gelderlandplein verkopen broer en zus een grote collectie aan koffers en tassen uit het luxere segment. En ze leveren ook nog snel en gratis in de omgeving Amsterdam, voor als het even niet lukt om zelf langs te komen.

32


RIVIÈRA Interview:

TAMARA KASTELEIJN WAT OOIT BEGONNEN IS MET EEN BLOEMENZAAK AAN DE AMSTERDAMSE OVERTOOM, IS INMIDDELS UITGEGROEID TOT EEN VOORAANSTAAND, INTERNATIONAAL INTERIEURMERK. DE CONTINUE WISSELENDE COLLECTIES VAN RIVIÈRA MAISON ZIJN EIGENTIJDS, VERRASSEND EN CREËREN HET WARME THUISGEVOEL, WAAR JE OOK BENT. OOK VIND JE IN DE WINKEL OP GELDERL ANDPLEIN DE INTERIOR DESIGN STUDIO VOOR ADVIES OP MAAT.

RIVIÈRA

MAISON Tamara is storemanager van de Flagship Store van Rivièra Maison op Gelderlandplein. Tamara: “Ik ben een echte Rivièra Maison fan. De winkel op Gelderlandplein is mijn favoriet dus ik ben trots om hier te werken. Onze store is echt gigantisch. Op de bovenverdieping zijn, verdeeld over ruim 500 m², verschillende stijlkamers ingericht, zodat er voor iedere smaak een passend interieur te vinden is. Ook bieden wij gratis interieuradvies op maat. We staan de klant bij met kleursuggesties en materiaalgebruik. Van mooie accessoires en geschenken tot complete interieurs, we staan altijd voor je klaar.”

33


FAMILY TIME

ROBERT DOORNBOS & CHANTAL BLES

GELDERL ANDPLEIN IS EEN FIJNE PLEK VOOR HET HELE GEZIN, DAT VINDEN OOK VOORMALIG AUTOCOUREUR EN ONDERNEMER ROBERT DOORNBOS EN ZIJN VROUW, STYLISTE CHANTAL BLES. CHANTAL IS DICHTBIJ GELDERL ANDPLEIN OPGEGROEID EN OOK ROBERT IS INMIDDELS VASTE KL ANT. MEERDERE KEREN PER WEEK KOMEN ZE HIER MET HUN DOCHTER JADA (5) EN ZOON JOSH (3).

34

EEN MEGA LUXE SHOPPINGMALL

Robert: “Voor de racerij heb ik jaren in Amerika gewoond. De inspiratie voor dit winkelcentrum komt duidelijk daarvandaan. Gelderlandplein is een mega luxe shoppingmall met alles onder één dak. Heel compleet, zeer comfortabel en altijd brandschoon. Bijna on-Nederlands. Er is vaak iets leuks te doen, ook voor kinderen. Daarover heb ik nog een tip voor de eigenaar: maak een kartbaan op het dak, dan zet ik het baanrecord!”


KOFFIE DRINKEN EN SPELEN Chantal: “Mijn favoriete moment is op zaterdagochtend, dan zijn hier veel vrienden met hun kindjes. We drinken samen met hen lekker een kop koffie bij de Coffee Company, terwijl de kinderen fijn spelen in Kiddieland.” Robert: “In de winter is hier een ijsbaantje, echt uniek is dat! Van een bezoek aan Gelderlandplein maken we graag een uitje met onze eigen rituelen. Steevast een portie kibbeling bij Kroon, dat is echt de allerbeste! En de kids gaan ook vaak voor een ijsje met spikkels naar Jamin.”

Chantal: “Voor de dagelijkse boodschappen kom ik hier ook meerdere malen per week. De kinderen zeuren hier niet dat ze naar huis willen, maar staan juist te springen om mee te gaan! Alle vleeswaren koop ik bij ’t Hakblok en de verse groenten bij La Fourchette. Bij Shilla Japanese & Korean Food Market kom ik ook graag. We vinden alle dressings en sausjes daar lekker. Oh, en de zoutjes zijn trouwens ook heerlijk! En dan dat servies, prachtig! Ik heb van die mooie blauwe schaaltjes en die combineer ik dan met andere items.”

KIND AAN HUIS BIJ DE SPEELGOEDWINKEL

EEN GROOT EN DIVERS MODEAANBOD

Chantal: “Ik ben dol op speelgoedwinkel Cedille, ze kopen originele spullen in. We hebben bijvoorbeeld een paardenstal met twee paardenkoppen erin, dat vinden de kinderen echt geweldig. Jada speelt nog steeds met het mooie houten poppenhuis dat ze kreeg toen ze twee werd, ik speel ook altijd met ze mee! We kopen hier ook alle kinder cadeautjes voor familie en vrienden, Cedille heeft echt altijd wel iets bijzonders.”

Chantal: “Kleding shoppen op Gelderlandplein doe ik voor mezelf en voor mijn styling- en personal shoppingklanten. Ideaal, want ik kan hier helemaal los met allerlei verschillende stijlen en prijsklassen. Mijn favoriete winkel is natuurlijk Bles Concept, de zaak van mijn broer Michael. Hij heeft een funky, kleurrijke collectie, maar ook als je ‘classic’ wilt gaan kun je hier slagen. Ik ben heel trots op hem!”

35


VOLENDAMMER VISHANDEL

KROON Interview:

ADRIE KROON LEKKER UITGEBREID KOKKERELLEN OF ZO UIT HET VUISTJE, VIS IS ALTIJD EEN GOED IDEE EN DAARVOOR MOET JE BIJ VISHANDEL KROON ZIJN. ADRIE KROON EN ZIJN TEAM TOEREN IEDERE DAG VANUIT VOLENDAM NAAR GELDERLANDPLEIN OM HUN TROUWE KLANTEN TE VOORZIEN VAN HEERLIJKE VERSE VIS. Eigenaar Adrie is al jarenlang een vertrouwd gezicht op Gelderlandplein. Hij en zijn enthousiaste team zorgen ervoor dat je hier weggaat met een tasje vol dagverse producten. Adrie: “Mijn vader is de zaak zo’n 40 jaar geleden begonnen. Ik zit inmiddels 25 jaar in het vak, mijn zoons werken hier en ook mijn vrouw werkt achter de schermen mee. We zijn een echt familiebedrijf, samen met ons fijne team. Na veertig jaar hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. We weten niet alleen welke vis onze klanten lekker vinden, maar delen ook lief en leed met hen. Zondag vind ik een hele leuke dag om open te zijn, mensen komen van heinde en verre naar onze winkel om iets lekkers te halen voor bij de borrel, lunch of diner.” 36


LE PAIN QUOTIDIEN

Interview:

ARNE ALTMANN & HUBERT NIEUWENDIJK STRIJK NEER BIJ LE PAIN QUOTIDIEN VAN ARNE EN HUBERT VOOR EEN ONTBIJTJE BUITEN DE DEUR OF UITGEBREIDE LUNCH OP HET FIJNE TERRAS. VAN YOGHURTS MET VERS FRUIT TOT HEERLIJKE SOEPEN, QUICHES EN KNAPPERIGE CROISSANTS, BIJ LE PAIN QUOTIDIEN HEBBEN ZE ALTIJD WEL IETS VOOR JOUW ‘FOOD MOOD’. Arne vertelt: “De diversiteit van de verschillende

Ondanks dat het zo’n indrukwekkend grote zaak is,

winkels maken van Gelderlandplein een aantrekkelijk

hangt hier een echt huiskamer-sfeertje. Sommige

winkelcentrum. Dit heeft een grote aantrekkingskracht

mensen komen hier twee keer per dag, om te

voor de mensen die hier in de buurt wonen of een

werken met een goede kop koffie achter hun laptop,

dagje langskomen. Voor Le Pain Quotidien is denk

uitgebreid te lunchen of als momentje van rust tijdens

ik de combinatie van een aantal dingen die we doen

een dagje winkelen. Dat gevoel van thuiskomen is wat

de grote trekker: lekker, biologisch én gezond. Daar

onze klanten fijn vinden.”

komen mensen wel graag voor terug. 37


CHIQUE, CASUAL OF OP MAAT GEMAAKT. STOERE MANNENMODE: KWALITATIEF EN EIGENTIJDS

ROGGE AMSTERDAM PEUTERY WINTERJAS €849,95 7 FOR ALL MANKIND JEANS €220,SAMSØE & SAMSØE TURTLENECK €99,FILIPPA K SNEAKERS €235,Een stijlvolle winter outfit geselecteerd door de mannen van Rogge. Van smart casual tot high-end producten van hoogwaardige materialen, dat voel je meteen. 38


VAKWERK & AMBACHT

39


HOUTEN DRAAIBORD €16,HOUTEN KOM €14,KATOENEN KEUKENDOEK WAFELSTRUCTUUR €3,MIRABEAU MOK GROOT€2,25 MIRABEAU MOK KLEIN €1,50 Alles voor in de keuken vind je bij HEMA. Van mok tot keukendoek, verkrijgbaar in mooie najaarskleuren.

HEMA

RIVIÈRA MAISON HUDSON HURRICANE BROWN €99,95 TWISTED PILAR CANDLE FLAX 8X15 €9,95 RIVIÈRA MAISON DECORATION MIX €6,95 Een uiterst luxe combinatie die je woonkamer of terras siert. De zandkleur zorgt voor een rustige en elegante uitstraling.

PINGOUIN WOL

Wanden vol wol en hoogwaardige garens; Pingouin, met alle garens van Lana Grossa, is een begrip in de breiwereld. Je wordt meegenomen in een wereld van kleur, breien, haken, borduren en alles wat daarmee te maken heeft.

SISSY-BOY TAFELLAMP TERRACOTTA €119,Deze mooie en opvallende terracotta tafellamp van Sissy-Boy voegt eindeloos veel sfeer toe aan je huis. 40


BRÖRING SLAAPCOMFORT MISSONI HANDDOEKEN Bröring heeft een uitgebreid assortiment van het unieke merk Missoni, van hoge kwaliteit dekbedden en handdoeken van hoge kwaliteit met prachtig design.

BLOKKER DOUWE EGBERTS MOCCAMASTER €209,De handgemaakte Moccamaster uit Amerongen zet de lekkerste filterkoffie. Het stijlvolle design past bij elk interieur.

TOTAL 4LIVING COMPLEET INTERIEURONTWERP €729,-.

Bent u op zoek naar een nieuw gordijn, nieuwe bank, of de totale inrichting van uw huis, dan bent u hier aan het juiste adres.

41


SERVICES NAAST HET VEELZIJDIGE HORECA- EN WINKELAANBOD, BIEDT GELDERLANDPLEIN OOK UITSTEKENDE SERVICES. GELDZAKEN KAPSALON TECH FACILITAIR EN VERDER

42

ABN Amro Expat Center | ING Bank | Geldmaat Fango Kappers | Q Hairclub | De Studio KPN | Vodafone | T-Mobile | BCC The Restroom - openbare toiletten | Oplaadstations | Lift S tomerij Wassalon Buitenveldert | Schoenmakerij De Leest Boots Apotheek Loevestein


SOCIAL “WANNEER HANGEN DE NIEUWSTE COLLECTIES IN DE WINKEL? WAT OF WAAR ZAL IK VANAVOND ETEN?” VOLG GELDERLANDPLEIN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM EN LAAT JE INSPIREREN! ER IS HIER IEDERE DAG IETS TE BELEVEN EN WE HEBBEN HET HELE JAAR DOOR LEUKE (WIN)ACTIES.

#GELDERLANDPLEIN

#SCHMIDTOPTIEK

#FEBO

#PETITBATEAU

#ETOS

#LEPAINQUOTIDIEN

#COSTES

#ALBERTHEIJNXL

#HUNKEMÖLLER

#BRISTOL

43


BEVER DEUTER FUTURA RUGZAK €119,95 De klassieker voor zowel eenals meerdaagse wandelingen en tochten. Sinds 1998 een favoriet van menig sportfanaat.

44


PEARLE OPTICIENS

JBL FLIP 5 GRIJS €99,Neem je muziek altijd met je mee. Geniet met deze waterdichte bluetooth speaker van het beste Pure Bassgeluid en een ruime accuduur.

BCC

PRIVÉ REVAUW ZONNEBRIL €39,Deze onmisbare zonnebril vermindert lichtschitteringen en houdt omgevingskleuren realistisch. Perfect voor tijdens het autorijden.

SIEBEL JUWELIERS DIAMONDE AAA SERIE COLLIER €2.199 €1.760 OORKNOPPEN €3.699 €2.960 SOLITAIRE RING €2.399 1.920 Elegant, stijlvol en tijdloos.

KPN

IPHONE 12 MINI Ervaar de kracht van de iPhone 12, maar dan in een compacter formaat. De telefoon is snel, heeft een goede camera en kan tegen een stootje.

45


PAK DE GELDERLANDPLEINLIJN EN RIJD GRATIS MEE Snel naar Gelderlandplein, de Zuidas, VUmc, bibliotheek, werk, boodschappen of school of een andere bestemming in de buurt? Pak de Gelderlandpleinlijn en rijd gratis mee! De bus stopt op verschillende plaatsen in de buurt. Kijk voor route en tijden op GVB.nl of download de ‘Gelderlandpleinlijn’ app.

PARKEREN

ELKE DAG OPEN

1,5 UUR GRATIS

KIJK VOOR DE OPENINGSTIJDEN OP GELDERLANDPLEIN.NL

Gelderlandplein is goed bereikbaar met de auto. Parkeren in parkeergarage P1 (ingang Van Leijenberghlaan) is altijd de eerste 1,5 uur gratis. Parkeren op P2 en P3 (ingang Loowaard) is maar liefst de eerste 2,5 uur gratis. Daarna gelden voor P1, P2 en P3 de tarieven van Q-Park.

46


KOM JE OOK

SCHAATSEN? Vanaf half oktober t/m half maart is de schaatsbaan voor kinderen op Gelderlandplein weer elke dag geopend! Kijk voor de openingstijden en andere info op gelderlandplein.nl bij nieuws & evenementen.

47


KUNST

OP GELDERLANDPLEIN

DANIEL FIRMAN - THE GATHERING ‘De scheiding tussen menselijke activiteit en natuur is niet langer mogelijk’ laat kunstenaar Daniel Firman met dit kunstwerk zien. Hij doelt daarmee op de bewustwording dat de spullen waar we afstand van doen, ons eigenlijk nooit echt verlaten. 48


GELDERLANDPLEIN IS MEER DAN ALLEEN SHOPPEN EN ETEN. IN EN RONDOM GELDERLANDPLEIN VIND JE EEN UITGEBREIDE COLLECTIE AAN KUNST. EEN VERZAMELING UNIEKE OBJECTEN DIE JE AF EN TOE DOET VERBAZEN MAAR OOK AAN HET LACHEN MAAKT. DEZE COLLECTIE VAN WERELDBEROEMDE KUNSTENAARS ALS ERWIN WURM, KAWS, PATRICIA PICCININI EN JOEL MORRISON GEEFT EXTRA ALLURE AAN HET WINKELCENTRUM. ONLANGS ZIJN ER WEER DRIE NIEUWE KUNSTWERKEN TOEGEVOEGD.

MICHAEL CRAIG-MARTIN FORK AND KNIFE De Britse conceptueel kunstenaar Michael Craig-Martin presenteert met Fork and Knife twee gewone stukken bestek alsof het om lijntekeningen gaat die in de lucht zweven. Omdat ze op zo grote schaal zijn uitgevoerd, nemen ze een dramatische positie in de ruimte in, terwijl ze tegelijkertijd de indruk wekken dat ze vrij licht en klein zijn.

FRED ALLARD DIS LUI TOI QUE JE T’AIME (LAST HOMMAGE TO KARL) In de serie ‘Shopping Bags’ van Fred Allard portretteert hij het tijdperk van onze samenleving. Een wereld waarin het merk luider spreekt dan het product en het imago alle andere belangen overstijgt.

49


Rivièra Maison

Rituals

Bistro G.P.

Gusto di Casto

MultiVlaai

Bakker Jongejans

Nespresso

Vitaminstore

VAN LEIJENBERGHLAAN

Alexander Hey hoeve Cha

24 hrs

Le Pain Quotidien

P

Résidence L’Étoile

La Fourchette ‘t Hakblok

KPN

Gall & Gall Schmidt optiek Modehuis Blok

Petit Bateau Siebel

Bronwasser Woman

Leonidas

LOOWAARD

Terra

Van den Assem

Timp

Bles Oliodiolivo

Fango

Schaatsbaan

Rick Moorman House of Men Nelson Inter Toys

Boots

PAUW Mannen

Eye Wish Hunkemöller

Ici Paris XL

GELDERLANDPLEIN PAUW

Douglas

Pingouin

Costes

Huize van Wely Steppin' Out

Bröring Slaapcomfort

Q Hairclub

De Studio

Tjin’s

Grizzl

Ecco Total4Living

Mr. Crab

Rogge Amsterdam

Pearle Kroon Intersport Twinsport

Jamin

La Valise

Vodafone

T-Mobile Happy Print De Leest

Zwartjes van 1883

Bristol

Lincherie

BEHEER KANTOOR DE GELDER

Holland & Barrett

Izakaya Tanuki Saigon Caphe

Shilla

WILLEM VAN WELDAMMELAAN

50

FOOD

PERSOONLIJKE VERZORGING

DAGELIJKSE BENODIGDHEDEN

FASHION

DIENSTEN

SPORT & ONTSPANNING

HORECA

WONEN

KINDEREN

KUNST

Maestro

Ruby

Kiddie land

Stomerij Wassalon

FEBO

Coffecompany

Huize v. Lookeren

P LOOWAARD

P LIFT

A.J.ERNSTSTRAAT

Cedille


PAUW


YOUR SHOPPING EXPERIENCE

MEER DAN 90 WINKELS EN RESTAURANTS • ELKE DAG OPEN • 1,5 UUR GRATIS PARKEREN


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.